Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

prensesim bugün tartıldım:72 kiloyum 1,9 vermişimö sölemesi ayıp
yarın da tartılacam ama nolur nolmaz yazım dedim belki gelemem felan.beni öle geçersin bugün ki detokstada umarım yarım kilo daha gider

yarın da tartılacam ama nolur nolmaz yazım dedim belki gelemem felan.beni öle geçersin bugün ki detokstada umarım yarım kilo daha gider

vayyy vayyy vayyyy süper süper süper

harikasın canım valla ne diyeyim.aynen böyle devam

birinin lokmalarını saymak çok ayıptır ama saymam gerekiyor burada.zeytinlerini saydım tam 14 tane.en fazla 4-5 tane yemen gerekir

spor su güzel

karatay diyetinde sinirsiz zytin diyordu o yuzden ona bakarak yiyorum kizlar kuvvetli kahvalti yapmam gerek napim emziriyorum ben :)

karatay diyetinde sinirsiz zytin diyordu o yuzden ona bakarak yiyorum kizlar kuvvetli kahvalti yapmam gerek napim emziriyorum ben :) fotolari atmaya useniyorum bende ama unutuyorum yoksa napim :)

zayıflama programlarında önerilen tam tahıllı mısır gevreği tadında bir şey :) benim hoşuma gidiyor onun için sabahları ondan yiyorum. :18: çok az yemiştim makarnayla patates den ama ikisini karıştırmamam gerekiyordu.leblebide akşamları gerçekten çok tok tutuyor.onun için yiyorum.sabahlarıda nesfit yediğim için aşırıya kaçma durumu pek olmuyor :)

sizinde dediğiniz gibi zayıflamam artık sanırım düzene oturrdu bi kaç gram verebiliyorum artık günde olsun bu bile beni mutlu ediyor sorun yok da sizce yediklerime ek olarak ne yapmam gerekir bu durma faslını geçmek için yoksa bu böyle mi devam edicek :) kendimi ona göre hazırlıcam

merhaba kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
yaşlanmış yumurta
5 zeytin
çok az da ahududu reçeli
çay yok

ara öğün:
bir tane portakal

öğlen:
bir tane biber dolması
yoğurt
salata
ekmek yok

ara yok

akşam:
iki tane küçük tavuk but
iki kaşık pilav
salata
ekmek yok

saat 20.00
Kuzey güneyi izlerken bir tane kırmızı elma yedim

tebrik ederim zeynepece 1.9 kilo çok iyi bu aralar benim kilom durdu
motivasyon motivasyon ah şu listede bi adımı görebilsem bakın o zaman görün siz beni
dün akşam bi ara akşam 21 gibi bir tane daha tavuk yiycektim özellikle akşam çok zorlandım tıka basa yemek yemek bile istedim eşime de söylemiştim diyo ki bak zayıflama yarışmasına katıldığını söledin sonra senle senle dalga geçerler tombilik diye :))))) nasıl güldüm tabii yemedim de

Kızlar bugün biraz çarşıya çıkmayı düşünüyorum bir iki kıyafet alayımda motive olayım :))
akşam yazdıklarınızı okurum

ya of şu dukan diyetini yapanların fotograflarını gördükçe dukan yapasım geliyor benimde ama ben etten nefret ediyorum:S nasıl olacak bilmem.. var mı içinizde yapan biri bunu ?

emziriyorsan durum farklı dediğin gibi sıkı beslenmen lazım

güzel canım

canım sen listedeymiş gibi düşün.zaten artık takımın bir parçasısın yürüyüşlere devam mı?

Kızlar bugün biraz çarşıya çıkmayı düşünüyorum bir iki kıyafet alayımda motive olayım :))

ben genelde alışverişe çıkınca daha kötü halde dönüyorum eve.ne begensem güzel olmuyor

reçel hariç gerisi guzel bence :) kuzey guneyi bnde izledim gerim gerim gerildim yaa

biraz kilo veripte alsan dahada motive olursun canim

ya of şu dukan diyetini yapanların fotograflarını gördükçe dukan yapasım geliyor benimde ama ben etten nefret ediyorum:S nasıl olacak bilmem.. var mı içinizde yapan biri bunu ?

canim dukan diyeti hiç tavsiye etmem. ben fransa'da yaiyorum onlar bizim gibi beslenmiyor. çok turk oldu deneyen ama birajkinca diyti verdiklerini geri aldilar hep. eti bende sevmem ayrica oa hergun et yediriyo

hım sen karatayı yapıyorsun şimik anladım.onda ekmek yoktu sanki bide araya izin vermiyo.ne kadar ac kalırsan okadar kolay olur zayıflaman diyo:)
benmkide durur gibi oluyor bazen hemen bi dukan yada detoks:)))şıp die çözülüveriyomm.
süpermiş menün tatlım bayıldım :)))))
:))))))))))süpermiş bak oda istiyo zayıflamanı demek:))görürsün görürsün tatlım sen etkin bi üye oldu prenses seni hemen ekleyiverir:)
sen 10 kilo vermiştin sanırım:)baya ii gelecek bu alışveriş sana.ben 2 beden küçülmüşüm.hatta bu defa dar paca pantolonumu 38 aldım.ıkkındım sıkındım girdim içine:))))))
şimdi zayıflamaya devam.

dukan bi yere kadar canm.meyve istiyo canın pilav istiyo.en mantıklısı yavaş yavaş kendi yönteminle vermek.ben yaptım 3 hafta 3 kg verdim.durunca bıraktım.çok şükür almadım halada veriyorum.tabiki sizlerin sayesinde:)))
dukanın bazı şeylerinden faydalanabilirsin.mesela ben güçlendirmeyi çok beğenmiştim.o dönemi yapmaya calışıyorum:
haftada1 öğün istediğin şeyleri yiyosun,2 öğün karbonnhidrtat alıyosun.günde 2 dilim ekmek hakkın ve 1 meyve hakkın var.bunu beğenmiştim mesela:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…