prensesim bugün tartıldım:72 kiloyum 1,9 vermişimö sölemesi ayıp
yarın da tartılacam ama nolur nolmaz yazım dedim belki gelemem felan.beni öle geçersin bugün ki detokstada umarım yarım kilo daha gider
birinin lokmalarını saymak çok ayıptır ama saymam gerekiyor burada.zeytinlerini saydım tam 14 tane.en fazla 4-5 tane yemen gerekir
spor su güzel
aynen öle en merhametsiz anane babaanne ,en merhametli bakıcıdan iidir
canımcım kahvaltıdaki zeytinlerde biraz fazla bence:) ama süpersin teknoloji canavarı.ben kaç gündür eriniyorum foto makinedeki fotoları faceye atmaya:))
Bu nesfit nedir ya??ayrica oglen cok agir yemissin ve aksam sadece leblebi yiyerek gecistirmen pek senin acindan iyi olmaz.. ertesi gun sabah kalktiginda
cok aciktigin icin kahvaltida fazla yiceksin bu sefer.. ama su icme konusunda supersin.. boyle devamm
canım makarna yada patates tercih et ikisini birden bir öğünde yeme
prensesim bugün tartıldım:72 kiloyum 1,9 vermişimö sölemesi ayıp
yarın da tartılacam ama nolur nolmaz yazım dedim belki gelemem felan.beni öle geçersin bugün ki detokstada umarım yarım kilo daha gider
karatay diyetinde sinirsiz zytin diyordu o yuzden ona bakarak yiyorum kizlarkuvvetli kahvalti yapmam gerek napim emziriyorum ben :)
karatay diyetinde sinirsiz zytin diyordu o yuzden ona bakarak yiyorum kizlarkuvvetli kahvalti yapmam gerek napim emziriyorum ben :) fotolari atmaya useniyorum bende ama unutuyorum yoksa napim :)
merhaba kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
yaşlanmış yumurta
5 zeytin
çok az da ahududu reçeli
çay yok
ara öğün:
bir tane portakal
öğlen:
bir tane biber dolması
yoğurt
salata
ekmek yok
ara yok
akşam:
iki tane küçük tavuk but
iki kaşık pilav
salata
ekmek yok
saat 20.00
Kuzey güneyi izlerken bir tane kırmızı elma yedim
tebrik ederim zeynepece 1.9 kilo çok iyi bu aralar benim kilom durdu
motivasyon motivasyon ah şu listede bi adımı görebilsem bakın o zaman görün siz beni
dün akşam bi ara akşam 21 gibi bir tane daha tavuk yiycektim özellikle akşam çok zorlandım tıka basa yemek yemek bile istedim eşime de söylemiştim diyo ki bak zayıflama yarışmasına katıldığını söledin sonra senle senle dalga geçerler tombilik diye :))))) nasıl güldüm tabii yemedim de
Kızlar bugün biraz çarşıya çıkmayı düşünüyorum bir iki kıyafet alayımda motive olayım :))
akşam yazdıklarınızı okurum
merhaba kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
yaşlanmış yumurta
5 zeytin
çok az da ahududu reçeli
çay yok
ara öğün:
bir tane portakal
öğlen:
bir tane biber dolması
yoğurt
salata
ekmek yok
ara yok
akşam:
iki tane küçük tavuk but
iki kaşık pilav
salata
ekmek yok
saat 20.00
Kızlar bugün biraz çarşıya çıkmayı düşünüyorum bir iki kıyafet alayımda motive olayım :))
ya of şu dukan diyetini yapanların fotograflarını gördükçe dukan yapasım geliyor benimdeama ben etten nefret ediyorum:S nasıl olacak bilmem.. var mı içinizde yapan biri bunu ?
hım sen karatayı yapıyorsun şimik anladım.onda ekmek yoktu sanki bide araya izin vermiyo.ne kadar ac kalırsan okadar kolay olur zayıflaman diyo:)karatay diyetinde sinirsiz zytin diyordu o yuzden ona bakarak yiyorum kizlarkuvvetli kahvalti yapmam gerek napim emziriyorum ben :)
karatay diyetinde sinirsiz zytin diyordu o yuzden ona bakarak yiyorum kizlarkuvvetli kahvalti yapmam gerek napim emziriyorum ben :) fotolari atmaya useniyorum bende ama unutuyorum yoksa napim :)
benmkide durur gibi oluyor bazen hemen bi dukan yada detoks:)))şıp die çözülüveriyomm.sizinde dediğiniz gibi zayıflamam artık sanırım düzene oturrdubi kaç gram verebiliyorum artık günde olsun bu bile beni mutlu ediyor sorun yok da sizce yediklerime ek olarak ne yapmam gerekir bu durma faslını geçmek için yoksa bu böyle mi devam edicek :) kendimi ona göre hazırlıcam
süpermiş menün tatlım bayıldım :)))))merhaba kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
yaşlanmış yumurta
5 zeytin
çok az da ahududu reçeli
çay yok
ara öğün:
bir tane portakal
öğlen:
bir tane biber dolması
yoğurt
salata
ekmek yok
ara yok
akşam:
iki tane küçük tavuk but
iki kaşık pilav
salata
ekmek yok
saat 20.00
:))))))))))süpermiş bak oda istiyo zayıflamanı demek:))görürsün görürsün tatlım sen etkin bi üye oldu prenses seni hemen ekleyiverir:)tebrik ederim zeynepece 1.9 kilo çok iyi bu aralar benim kilom durdu
motivasyon motivasyon ah şu listede bi adımı görebilsem bakın o zaman görün siz beni
dün akşam bi ara akşam 21 gibi bir tane daha tavuk yiycektim özellikle akşam çok zorlandım tıka basa yemek yemek bile istedim eşime de söylemiştim diyo ki bak zayıflama yarışmasına katıldığını söledin sonra senle senle dalga geçerler tombilik diye :))))) nasıl güldüm tabii yemedim de
sen 10 kilo vermiştin sanırım:)baya ii gelecek bu alışveriş sana.ben 2 beden küçülmüşüm.hatta bu defa dar paca pantolonumu 38 aldım.ıkkındım sıkındım girdim içine:))))))Kızlar bugün biraz çarşıya çıkmayı düşünüyorum bir iki kıyafet alayımda motive olayım :))
ya of şu dukan diyetini yapanların fotograflarını gördükçe dukan yapasım geliyor benimdeama ben etten nefret ediyorum:S nasıl olacak bilmem.. var mı içinizde yapan biri bunu ?
cancağızlarım şimdi kızımı parka indiriyorum sonradanda ğın ğın spora:))))))yarın sabah yarım kilo eksik olmam lazım
pasta yedim tamda cuma arefesinde offff offf akşam sıkı spor yapmam lazım
inşallah olursun canımben kaç çıkacagım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?