- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
canlarım bugün ki menüm:
sabah:1 kase lahana corbası,1 elma
ara:yarım kızımın artan tostu
öğle:1 kase pırasa,1 ayran
akşma:1 kase l. çorba,3 kaşık pırasa
ara:yarım greyfurt
kızlar spora birazdan incem.geldikten sonra ne kadar yaptığımı yazarım
25.02.212 menüm:
sabah:fırında kabak mücver,3 zeytin,peynir, 1 dilim ekmek
ara:7 tane top gofret,1 ısırık sütlü çiko dilimi,fındık
öğle:1 kase çorba, biraz ekmek, brokoli salatası
ara:1 avuç fındık
akşam:2 dilim börek,yoğurtlu kabak-krnıbahar,1 parça brokoli
ara:fındık,1,5 meyve(elma-portakal),1 dilim börek
4 mil leslie,60 mekik
kızlar bugün güne gittimelimden geldiğince ucuz atlatmya calıştım ama bya bi yedim yinede.o yüzden günden cıkar cıkmaz pazaara gidip tekrar corba malzemesi aldım:)
sabah:2 dilim ekmek,peynir.çökelk domates,1 yumurta
ara:yarım greyfurt,2 erik
öğle:1 dilim patatesli börek,1 kase salata,yarım puaca,yarım kurabiye(kzımın sayesinde),2sarma,1dilim meyveli kek,1 kup sütlü irmik tatlısı
akşam:3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt
spor:40 dakka yürüdüm,250 ip atladım,karın ve bel hareketlerimi yaptım bide arka kol:)
bu hafta sporumu 5 güne tamamladım darısı önümüzdeki haftya:)
Bugün telden girmek zorundayım,alıntı yapamıyorum ama yarın telafi ederim.
26.02.2012
kahvaltı
2dilim keten tohumlu ekmak,g zeytin,peynir ve çay,hemde şekerli
ara yok
öğle yok
akşam üzeri elmalu rulo yaptım t2ane yedim.
Akşam fırında sebze yemeği ve yoğurt
güzel menü yürüyüş süper
o günde off günün olmus canım
aman erkeklerin metabolizması hep aynı.hızlı çalışıyor.aynı şeyi yesekte bi alıyoruz.verirken de bizden hızlı veriyorlarmenün güzel ama bişiler esik çözemedim :44:
Saymak gibi olmasında peynir biraz fazlamı ne :)
ay ılık suyu nasıl içiyosun miden bulanmıyomu ben de sabahları bazen ılık su içiyorum da bi hoş oluyorum
menün güzel
İyi akşamlar herkese kızlaarr:)
Dün gündüz kurstaydım akşam 17:00 de geldiğimde biraz ortalığı temizledim çünkü bugün apartman komşularım geldi
Cumartesi akşam haber verdiler pazartesi sendeyiz diye bende eve gelir gelmez bi güzel temizlik yaptım
hazır eşimde çarşıdayken..Akşamda fırsatım olmadı nete girmeyeoturmaya bile fırsat bulamadım
Dün ki menümü de yazayım hemen
Sabah:
-iki dilim tahıılı ekmek
-pastırmalı yumurta
ara:
bir kase yoğurt
öğlen:
kursta bir tane dankek yedim
ara :
bir tane portakal
akşam:
bir tabaktan az fırında kaşarlı mantar
salata
çok az bir dilim bile değil tahıılı ekmek
ara yok
bugün 1 litre su içebildim ve yürüyüş yok
ev işi yapmakta spor yerine geçseydi keşke çok yoruldum dün
27.02.2012
bugün okulda pasta börek yapacaktık o yüzden menü hazırlamadım.
öğle saatlerinde 1 elmalı rulo,1ince dilim kek,2çatalda revaniden aldım.
2-3 saat sonra 1 dilim kepek ekmek,
akşamda yemek yemicem,birazdan kuru kayısı,kuru dut yemeyi planlıyorum.
yediklerimin acısı çıksın
suşiiiii hiç yemediğim ve yiyemiyeceğim bi yemek heralde:)afiyet canm güzel olmuş menün.gitsin karayağlar:)
bende bugün foto makinesine bakıyodm.farkettimki benm kilom çok çirkin duruyor.acilen erimem lazım
canlarım bugün ki menüm:
Yok tatlim midem hic bulanmiyor.. Sanirim son 8-9 yildir soguk su hic icmedim biliyormusun.. yazin bile herkes buzlu su icerken ben ilik su icerim.. herkes hayret eder ama
hem oyle seviyorum.. Soguk suda fazla icemiyorum,.. Suyun tadini alamiyorum.. Ama ilik suda sende fark etmissindir.. suya doyuyorsun resmen.. tok tutuyor ayrica Japonya, cin gibi yerlerde tamamen sicak su iciyorlarmis bizlerin cayi ictigi gibi.. yag eritmede cok faydaliymis:44:
Biraz agirlikli, biraz saglikli.. Mix bir menu olmus.. spor yapamamissin ama ev temizlemekte spor kadar kalori yakiyor.. o yuzden dert etme telafi edersin..
Ilık suyun faydaları çok desene, içim bi hoş oluyo ama gerçekten suya doyuyor insan tok tutuyor en büyük problemim başladığım bişeyin arkasını getiremiyorum süreklilik yok yani içtiğim şeylerde
daha dengeli menüler olsa vucudun da daha rahat eder. ama musait değilsin sanırım.
Aynen bende öyleyim canım,hiç istikrar yok içtiklerimde tam bir maymun iştahlıyım :) ama bu sefer ciddiyim :))
bu mesaj sayıları ne böyle
günde 5 mesaj şartını takibe başlayacagım.yazamayacak olan bildirsin.paylaşımları eksik devam eden üyeler bana kırılmasınlar sonra
tamam canım geçmiş olsun
ben tersini anladım. yarın döner bakarım. şimdi bulmaya vaktim yok.canim toplu mesajlarida tek tek sayiyorsundur umarim çunku kaptanimiz oyle demisti
çok güzel canım.canlarım bugün ki menüm:
pazartesi bitti kaldı 3 gün. davranın kızlar.Sorma canım aynen öyleyim,ama düzelteceğim hemen.Bugün daha pazartesi,hemen kendime çeki düzen veriyorum
seviyorum gerçekten. oğlumla yarışa gidiyoz bazen.Sanırım en büyük zaafın gofret ve çikolata
Hadi inşallah istikrarın böyle devam etsin darısı benim başıma
ben de çekinir oldum. bu yüzden spor düzenim bozuldu.Haa bide size bişey anlatıcam :)
Bugün alt komşumda geldi koşu bandında sabah 10:00 akşam 19:00 da yürüyorum ya
çok ses gidiyomuş evde duramıyorlarmış sesten ,halbuki eşim aşağı ses gitmesin diye yürüyüş bandının altına met aldı.
bir kere şikayete gelmişlerdi zaten ben de o günden beri daha dikkatli kullanıyorum ama ne yapabilirim ki saatleri de gördüğünüz gibi gayet ölçülü
Küçük çocuğuda yok; önceden alt katım boştu 07.30 - 8:00 gibi yürürdüm ama onlar taşınınca 10:00 da yürümeye başladım
Bugün aynen size yazdığım gibi anlattım ama hala ısrarla olmaz gülüm filan dedi
bende kusura bakmayın müstakil evde oturma şansımız olsaydı otururduk gelin görün ki apartmanda yaşıyoruz ve siz taşındıktan sonra yürüyüş saatlerini değiştirdim
akşam 19.00 da gayet iyi bence.bana 10:00 da 45 dk akşam 19:00 da 45 dk anlayış gösterin dedim
Diğer komşularım da dedi madem küçük çocuğun yok bırak yürüsün kız dediler
ben önceki oturduğum evde üst komşumun kapısına hiç şikayete gitmedim o da yürürdü sabah akşam bantta.
Ben öyle deyince çok utandı fazla üstüne gitmedim
Gülerek birbirimize anlayış gösterelim dedim işi tatlıya bağladık
Ama ben her yürüyüşte diken üstündeyim acaba hala çok gidiyormu ses diye içim hiç rahat değil
beşi bir yerdeden pek bişi anlamadım. yeşil çaya geçtim. dün de nanelisini aldım ama pek hoşlanmadım.bugün bende 5i bi yerde çay aldım,ben hazr halde olduğunu bilmiyordum.
Ablam aktardan beşinide alıp her defasında tek tek koyar taze taze yapardı.Böylesi daha kolay gerçi,okuldada rahat olur.
siz faydasını görüyor musunuz?
bende kabızlık var yahu,keten tohumuna devam ediyorum ama sandalosu kestim içim kuruduuu:26:
kuru kayısıda aldım bugün.
Bundan sonra çok daha katı davranmayı düşünüyorum,yaz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?