Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vayyy süpersin :) sporda yapıyosun,özendim hee

Sanırım en büyük zaafın gofret ve çikolata

Güne gitmene rağmen sporun yine harıkulade yediklerini eritiyosun geçen tv de ivana sert de diyor ben normalde beş kişilik yemek yerim ama deli gibi spor yaparım o yüzden kilo almıyorum diyo

az olmuş kuzu

Vücudum yürüyeşler sayesinde şekillenmeye başladı çok mutlu oluyorum :)
evet canım o gün off gibi bişey oldu dinlendim
aynen yaa keşke bizimde metabolizmamız o kadar hızlı olabilseydii
eksik olan bi kaç gündür öğlen yemek yiyemiyorum birde akşam yürüyüşlerim yok birkaç gündür

Gelelim bugüne bugün de çok hareketliydi
sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım
kek yaptım peynirli - patatesli börek yaptım havuç tarator bide çiğ köfte yaptım un kurabiyem vardı
saat 13.30 gibi geldiler yaklaşık 12 kişi filan varlardı oturduk yedik içtik sohbet muhabbet... saat 17.00 de kalktılar
akşam yemek hazırlıklarına giriştim
mutfağa topladım derken yine haşatım çıktı belim ağrıdı
şimdide bir yandan suyumu içiyorum bir yandan da yzdıklarınızı okuyorum

Saymak gibi olmasında peynir biraz fazlamı ne :)

Evet canim peynir genelde cok tuketiyorum, kahvaltida fazla ekmek yiyemedigim icin.. Genelde 2 dilim ekmek alirim ama 1 tanesini zor yerim.
Ekmekle hic aram yoktur, ve eger o peynirleri tuketmezsem gun icinde cikolata felan yada buna benzer seylere saldiriyorum..

ay ılık suyu nasıl içiyosun miden bulanmıyomu ben de sabahları bazen ılık su içiyorum da bi hoş oluyorum
menün güzel

Yok tatlim midem hic bulanmiyor.. Sanirim son 8-9 yildir soguk su hic icmedim biliyormusun.. yazin bile herkes buzlu su icerken ben ilik su icerim.. herkes hayret eder ama
hem oyle seviyorum.. Soguk suda fazla icemiyorum,.. Suyun tadini alamiyorum.. Ama ilik suda sende fark etmissindir.. suya doyuyorsun resmen.. tok tutuyor ayrica Japonya, cin gibi yerlerde tamamen sicak su iciyorlarmis bizlerin cayi ictigi gibi.. yag eritmede cok faydaliymis:44:

Biraz agirlikli, biraz saglikli.. Mix bir menu olmus.. spor yapamamissin ama ev temizlemekte spor kadar kalori yakiyor.. o yuzden dert etme telafi edersin..

Pastalar pek olmamis ama ilerki gunlerde telafi edersin diye dusunuyorum.. Hem biliyorum cevrende is yeri yada okulda oyle ortamlarda herkes yerken
insan dayanamiyor valla..

suşiiiii hiç yemediğim ve yiyemiyeceğim bi yemek heralde:)afiyet canm güzel olmuş menün.gitsin karayağlar:)

bende bugün foto makinesine bakıyodm.farkettimki benm kilom çok çirkin duruyor.acilen erimem lazım

Canim bende sushi dediklerinde midem bulanirdi eskiden, ama hafif olanlariyla basladim.. buharda pismis tavuklu balikli.. zamanla bi baktim ki cok sevmisim..
cokta faydali.. dene tavsiye ederim.. ama hafif olaniyla basla hehe yoksa yapamazsin..

Menu guzel.. bende keske bu lahana corbasini yapabilsem ama yapamam eminim..
Ayrica greyfurta bayilirim

Gelelim bugüne bugün de çok hareketliydi
sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım
kek yaptım peynirli - patatesli börek yaptım havuç tarator bide çiğ köfte yaptım un kurabiyem vardı
saat 13.30 gibi geldiler yaklaşık 12 kişi filan varlardı oturduk yedik içtik sohbet muhabbet... saat 17.00 de kalktılar
akşam yemek hazırlıklarına giriştim
mutfağa topladım derken yine haşatım çıktı belim ağrıdı
şimdide bir yandan suyumu içiyorum bir yandan da yzdıklarınızı okuyorum

Ilık suyun faydaları çok desene, içim bi hoş oluyo ama gerçekten suya doyuyor insan tok tutuyor en büyük problemim başladığım bişeyin arkasını getiremiyorum süreklilik yok yani içtiğim şeylerde

Aynen bende öyleyim canım,hiç istikrar yok içtiklerimde tam bir maymun iştahlıyım :) ama bu sefer ciddiyim :))

kaptanım ben geldim yarın kaldığım yerden devam ediyorum diyetime.umarım beni takımdan atmamışsınızdır :)

26.02.2012
sabah:10-15 fındık,yarım dilim börek 9:00
ara:-
öğle: yumurtalı çökelik, 12:00
peynir, 2 zeytin,
fırında kabak mücver
1 dilim börek
ara:1 elma15:00
akşam:1 kepçe çorba,17:00
3 kş. yeşil fasulye,
2 kş. karıbahar-kabak ve yoğurt,
3-4 parça brokoli salatası,
yarım çiğ köfte
1 kaşık pilav, 3-4 lokma ekmek
ara:meyve

27.02.2012
sabah:çorba
ara:2 meyve
öğle:çorba
ara:3 meyve,çorba, 1 kuru kayısı,yumurtalı çökelik
akşam:çorba,1 meyve
yumurtalı çökelik kaçamak oldu.
zor vallahi zor.

canim toplu mesajlarida tek tek sayiyorsundur umarim çunku kaptanimiz oyle demisti
ben tersini anladım. yarın döner bakarım. şimdi bulmaya vaktim yok.
çok güzel canım.
Sorma canım aynen öyleyim,ama düzelteceğim hemen.Bugün daha pazartesi,hemen kendime çeki düzen veriyorum
pazartesi bitti kaldı 3 gün. davranın kızlar.

Sanırım en büyük zaafın gofret ve çikolata
seviyorum gerçekten. oğlumla yarışa gidiyoz bazen.

Haa bide size bişey anlatıcam :)
Bugün alt komşumda geldi koşu bandında sabah 10:00 akşam 19:00 da yürüyorum ya
çok ses gidiyomuş evde duramıyorlarmış sesten ,halbuki eşim aşağı ses gitmesin diye yürüyüş bandının altına met aldı.
bir kere şikayete gelmişlerdi zaten ben de o günden beri daha dikkatli kullanıyorum ama ne yapabilirim ki saatleri de gördüğünüz gibi gayet ölçülü
Küçük çocuğuda yok; önceden alt katım boştu 07.30 - 8:00 gibi yürürdüm ama onlar taşınınca 10:00 da yürümeye başladım
Bugün aynen size yazdığım gibi anlattım ama hala ısrarla olmaz gülüm filan dedi
bende kusura bakmayın müstakil evde oturma şansımız olsaydı otururduk gelin görün ki apartmanda yaşıyoruz ve siz taşındıktan sonra yürüyüş saatlerini değiştirdim
akşam 19.00 da gayet iyi bence.bana 10:00 da 45 dk akşam 19:00 da 45 dk anlayış gösterin dedim
Diğer komşularım da dedi madem küçük çocuğun yok bırak yürüsün kız dediler
ben önceki oturduğum evde üst komşumun kapısına hiç şikayete gitmedim o da yürürdü sabah akşam bantta.
Ben öyle deyince çok utandı fazla üstüne gitmedim
Gülerek birbirimize anlayış gösterelim dedim işi tatlıya bağladık
Ama ben her yürüyüşte diken üstündeyim acaba hala çok gidiyormu ses diye içim hiç rahat değil

ben de çekinir oldum. bu yüzden spor düzenim bozuldu.
yatak odasında yapayım dedim ama zevk vermiyor.
hızlı yapmayıp yavaşa geçiyom bazen.
bi konuşsam iyi olcak. yoksa yavaşla da gitmiyo bu illet kilolar.

beşi bir yerdeden pek bişi anlamadım. yeşil çaya geçtim. dün de nanelisini aldım ama pek hoşlanmadım.
kabızlık için kayısı çayı iyi oluyor.
bi de yulaf ezmesi de etkili sanırım. geçen hafta 3 öğün yemiştim bi günde de fazla iyi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…