Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

susinin kalorisi çok mudur acaba hiç bilmediğim bir yiyecek :44:

dankek kaşar aynı güne denk gelmiş.o kadar koşturmanın faydası olmustur erimiştir

öğlen az az yemişsin akşam hiç yememişsin :44: menüleriniz kafamı karıştırıyor

canım kabızlık için doğadanın kayısılı form çayı var tavsiye ederim yumuşacık olursun valla

bende de kabızlık problemi var.5 i biyerde beni mahvetti.bir daha asla içmem sadakatın dediği kayısı çayından içiyorum artık ondan fayda gördüm

kayısı çayı kiraz sapı çayı getirdim işyerine normal çay yerine artık hep onlardan içiyorum

prensesim bahsettiğin bergamotlu kutuda yeşil çay bu şekilde dimi bunu ben dün aldım

Eki Görüntüle 355707

evet evet tam olarak bu işte içine birkaç damla limonda sık hafif ılınca iç

mazeretliyim ben biliyosunuzz

canim toplu mesajlarida tek tek sayiyorsundur umarim çunku kaptanimiz oyle demisti

canım mazaretli olanlar zaten bildiriyor.onlardan bilgim oldugu sürece sorun yok alıntıdaki mesajları tek tek sayılmıyor

h
bende bugün foto makinesine bakıyodm.farkettimki benm kilom çok çirkin duruyor.acilen erimem lazım

o fotolar yok mu zaten.beni diyete başlatan onlar.ne kadar zayıflamışım ne kadar güzelleşmişim.şimdi kocaman bir göbek popo çok kızıyorum kendime

benim zaafımda aynı şeylere
sabah akşam yürüyebilmen çok güzel ama hiç olmadı tek sabah yürümekte etkili olur canım.yürüyemediğin giünlerde üzülme hiç

kaptanım ben geldim yarın kaldığım yerden devam ediyorum diyetime.umarım beni takımdan atmamışsınızdır :)

hastam vardı onun için ailemin yanındayım mazeretimi bildirmiştim ama :S kusuruma bakmayın

canımcım mazaretsiz ortadan kaybolanlar takımdan atılır seni neden atayım.yine mazaretsiz paylaşımda bulunmayanlar içindi o uyarı

canım 27 sinde çok agır olmus diyet.çökelekte kaçamak olmamıs.böylesi daha iyi olur sanki :44:

ben tersini anladım. yarın döner bakarım. şimdi bulmaya vaktim yok.

yok canımcım dogru anlamıssın.1 mesajın içindeki alıntıları saymıyorsun.mesajın kendini sayıyorsun

sonu tatlıya baglanmıs sevindim iyi demişsin.bişey söylemesen yarın en uak şey için kapına gelirdi

sporumu yazmayı unutmuşum. 3mil leslie. 100 mekik.

ve sporumuda yazayım:40 dakka yürüdüm,140 ip atladım ve ağırlık çalıştım.

harika

iyi akşamlar
bu takımları anlamadım kiloya göremi neye göre takımlara giriliyor

analamadım belli bi kontenjanımı var
başka gruplara bakayım ozaman

canım zeynep arkadaşım yardımcı olmus zaten sana katılmak isteyenler kısmına yazarsan müsait olan takım görüş çağırır seni

menü spor herşeye bayıldım bayıldım.harika bir gün olmus

misafir menüsüne göre iyi.arada da çok koşturmussun erimiştir onlarda

merhaba kızlar
Birkaç gündür sabahları başağrısıyla uyanıyorum hergün ağrı kesici içmekten bıktım bugün dinleniyorum kendime vakit ayırıyorum
ev işiydi misafirdi derken bir kaç gündür iyi yorulmuştum. Bugün kurstan kızlarla çarşıya çıktık kafede oturup çay içtik biraz muhabbet biraz dedikodu:)
Eve yeni geldim sayılır kombiyi fulledim oturuyorum
Sizler neler yapıyosunuz

bugün öğle yemeğini kaçırdığım için sabah nesfit ve akşam ciziyle idare etmek zorunda kaldım :S yarın eski düzenime dönücem inşş

Ay çok garipmiş,ne var sanki biraz anlayışlı olsalar.Yukarda çocuklu aile var,biz 24 saat duramıyoruz sesten ne olmuş :))
Çok garipler bence,millet bandını gece bile kullanıyor,zaten vakitli yapabilecek olsak çıkar açık havada yürürüz.
Çokda takılma bence,birdaha şikayet ederlerse dik dur.Evde çıt çıkamsın diyorlarsa onlar müstakil eve taşınsınlar hayatım,apt. böyle işte karşılıklı anlayış lazım.

Bende dünden beri kayısıyı kaynatıp hem yiyorum hem suyunu içiyorum,az da olsa etkili:)

ii akşamlar şeekerparelerim:))

sabah:1 kase çorba,3 diyet bisküvi
ara:1 elma,1 erik
öğle:1 greyfurt,110 ml meyveli yoğurt,1 avuç leblebi
ara:4 erik,1 avuç leblebi
akşm:1 kase corba,5 kaşık kıymalı brokoli,2 kaşık yoğurt,3 kaşık makarna.bol yeşilsalata

spora daha inmedim inince yazarım canlarım.

Bende bugün okula gitmedim mis gibi yattım öğlene kadar

Öğleni akşam telafi etmişsinde gofretle bozmuşsun biraz sanki:26:

Çok güzel olmuş canım,maşallah sana

Öğlene kadar yattığım için bütün günüm düzensizdi.

28.02.2012
öğlen uyandım
1biber dolması ve siyah çay içtim,yarım dilim keten tohumlu ekmek
ara
1tane bisküvi
akşam
çiğköfte ve sonrasında 2 bardak çay içtim.
biraz sonra kuru kayısı kuru dur yerim,yatmadanda kayısı çayı yada tarçın çayı içerim.

28.02.2012
sabah: lahana çorba
ara:2 dilim börek
öğle:1 küçük poğaça, 4 kaşık kereviz salatası, 1 dilim kek, yarım dilim revani,1 dilim börek
ara:1 dilim börek
akşam:2 köfte,lahana çorba
ara:1 meyve

4 mil leslie

susinin kalorisi çok mudur acaba hiç bilmediğim bir yiyecek :44:
Hayir fazla degil canim kalorisi.. ayrica balik oldugu icin... icindeki yaglar faydali.. denemeni tavsiye ederim.. ilk defa igrenc gelsede zamanla hosuna gider..

bugün öğle yemeğini kaçırdığım için sabah nesfit ve akşam ciziyle idare etmek zorunda kaldım :S yarın eski düzenime dönücem inşş

Hadi bakalim insallah yarin daha duzenli baslarsin

Oh super bayildim bayildim bu hafta hepimiz cok iddaliyiz.. insallah takimlarda birinci oluruz...

Biraz az yemissin ama dedigin gibi oglen uyanmissin o kadar olcak artik.. peki spor yaptin mi tatlim??

çiğ köfte ne kadar bilmiyom ama toplamda az olmuş.
çok güzel.

Kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum ki.. Bu hafta hepinizle gurur duyuyorum.. dikkatimi cekti hepimiz o kadar hevesli ve iddaliyiz ki.. Herkeste motivasyon full. Buda beni asiri sevindiriyor ve gucume guc katiyor.. ha gayret kizlar basaricaz bunu.. E tabiki yaz aylari yaklastikca citir olma heveside tavan yapti bizde

Onumuzdeki 3 hafta benim tatilim, malum cogunuz bildigi gibi mart ayinda istanbula gidicektim o yuzden izin almistim. Ama erkek arkadasimla ayrilinca istanbulda iptal oldu. Umarim evde oldugum bu surede kacamaklar yapmam, ve zamanimin cogunu sporda geciririm..

Gelelim benim menuye..
2 bardak ilik su ile gune basladim.
Kahvalti: bugun kendime yumurta hasladim.. haftada bir gun artik yumurta yemeye karar verdim almam gereken proteinlerden dolayi.

Oglen yemegim, etli salata. Etler haslanmis.. uzerine nar ekshisi ve sirke.. bayadir et yemiyordum ki hic sevmem ama mecburen.

Ve aksam yemegine kuzenimin yaptigi ispanak.. hayatimda bugune kadar yedigim en kotu ispanakti, kocaman ispanaklar ve bol et.. 5-6 kasik yedim ancak napalim kiramadim gelmis bize yapmis Anlicaginiz aksam yemeginde ac kaldim..

Aksam yemegi yiyemedigim icinde agir bi seyler yerine kendimi bunlarla ødulendirdim..

Ve sporum.. Sabah kahvaltidan sonra spora gittim.. fazla spor yapamadim.. 45 dk yavas tempoda kostum arti eve yuruyerek geldim
Toplam spor 65-70 dk. Ve 2,5 litre su..

Herkese iyi geceler kizlar... sifir beden olmus ruyalar diliyorum hepinize... opuldunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…