Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynepece nin sportifliğine hayranııııım
:))))teşekkr ederim tatlım.sende ölesin sabah akşam yürüyomuşsun baksana:)mayıs gibi yüzmeyede başlarım tam olur ozaman.zayıflayınca tam şekle girer yüzmeyle artık vücudum:)
Vayyy süpersin :) sporda yapıyosun,özendim hee
70e düşmek için heralde amuda bile kalkabilirim:)
bende sevyrm portakal cok tatlı geliyor.onun acılığı hoşuma gidiyor:)suşinin hafifinide bi denyelim bakalım:)
bende öleyimdir o yüzden diyet yaptığımda evin içi diyet ürünlerle dolar.en cok yaptığım sasbahları sirkeli su.hasta olmamak için yediğim pekmez,zencefil,çörekotu karışımı bide tarçınla yeşilçay,erik bide
kaptanım ben geldim yarın kaldığım yerden devam ediyorum diyetime.umarım beni takımdan atmamışsınızdır :)
takıma daha alınmadın tatlım ki atılasın:)))
olsun okadar kaçamaktan bakalım yarınımız nasıl gececek:)

ii demişsin oh:)benm alt komşum gece 11de elktrik süpürgesini çalıştırmaya başlıyor gece1e kadar sürüyor temizliği halı silkeliyo felan o saatte.ben ona bile diyemiyorum.yüzyüze bakcaz die.üstelik evde hiçmi çamaşır makinesi çalışmıyo sannki üstelik gündüz:)

ben de çekinir oldum. bu yüzden spor düzenim bozuldu.
yatak odasında yapayım dedim ama zevk vermiyor.
hızlı yapmayıp yavaşa geçiyom bazen.
bi konuşsam iyi olcak. yoksa yavaşla da gitmiyo bu illet kilolar.

Benimde spor düzenim bu yüzden bozuldu eşimde biraz kavgacı ufacık bi kıvılcıma bakıyor sen saatlerini filan değiştirme nasıl istiyorsan sporunu öyle yapmaya devam et diyor
Bişey diyen varsa gelsin bana desin diyor kapıcıya da söylemişler yukardan sanayi makinaları çalışıyormuş gibi sesler geliyor diye.Kapıcı da eşime söylemiş.Eşimde ''sana söylemesinler abi kim şikayetçiyse gelsin benle konuşsun bana söylesin''demiş. Zaten önceden şikayete geldiklerinde eşim yapacak bi şey yok yürüyecez size yardımcı olamıycam deyip yollamıştı komşunun kızını ama ben eşim gibi sert bi mizaca sahip değilim bu yüzden bi tatsızlık çıksın istemiyorum
Çokta hızlı tempoda yapmıyorum 5.5 seviyede yürüyorum 6 ya bile çıkmıyorum

Canim bence gayet erken saatte yapiyosun sporunu hem 45 dk o kadarda anlayis gostersinler bari.. olmadi saat 11 ve 18'a alirsin.. Bosver diken ustunde spor yaparsan
duzenin bozulur.. bence komsun baya abartiyor..

Oh bol corbali olmus.. lahana corbasi mi?? guzel sulecim devam :)

Evet canim faydalari cok, ama ben sirf ondan degil seviyorumda.. ama bir kac defa denersen alisabilirsin.. olmadi fazla zorlama kendini..

Evet kizlar benim menuye gelelim..

Kahvaltidan ønce 2 bardak ilik su, bir bardakta 2 yemek kasigi elma sirkesi.
Kahvaltim dunle ayni oldugu icin ayni resmi paylasiyorum, ama bugun hic ekmek yemedim.

Ara: 1 elma

Oglen yemegim spordan sonra, tavuklu sirkeli, nar eksili salata. + 2 bardak ilik su.

Ara: 6-7 cilek.

Aksam yemegim, sebzeli domatez corbasi

Ve 65 dk hizli tempo kosu, + 20 dk eve yuruyerek geldim spor salonundan..
Kosu bandinda turkce program bulunca ne sevindim.. Memleketimdeymis gibi o bile sevindiriyor hehe

Spor toplam - 85 DK
Ve 2 Litre su...

Herkese iyi geceler opuldunuz

Son düzenleme:

vuvvv laram bugün konuşturmuşsun menünüde sporunuda maşallah sana:)

Son bir kaç gündür akşamları yürümüyorum
yüzmekte çok iyi geliyor oda aynı pilates gibi farkında olmadan bir çok kaslarımızı harekete geçiriyor,çalıştırıyor
Komşumu fazla kırmadan tatlı dille anlatmaya çalıştım ama o pek müsamaha göstereceğe benzemiyor bir de laf arasında şey dedim bizim apartmanın ses yalıtımı çok kötü mesela sizin sesleriniz sanki bizim evde konuşuluyormuş gibi net geliyor birde kızlarınız anlaşamıyor galiba kavga seslerini çok duyuyorum da ordan biliyorum dedim :)
Komşuluk; birbirimize karşılıklı anlayış göstermek demek birbirimizi bazen idare edebilmek filan dedim anlar gibi başını salladı ama inş.anlamıştır
Senin komşunda gece gece temizlik mi yapıyor sende iyi yapıyorsun canım dediğin gibi yüzyüze bakıyoruz şurda

Vaaauv Menün başarılı canım ve iştah açıcı

bende katılmak istiyorum

canm şu an deneme süreinde olanlar var.onların geçip geçmeyeecği kesin belli olsun ozaman sanada baakra kaptan.mesela sadakatta onu bekliyor ama sadece yarışmaya katılmıyor.bizimle menü paylaşıyor bildirimlere yorum yapıyor.sende aramızda bulunabilirsin.kaptan geldiğinde sana daha ayrıntılı anlatır:)

Kızlar bugünkü menümü de paylaşıp kaçıyorum
Sabah:
-iki dilim tahıllı ekmek
-domates
-salatalık
-5 zeytin
-kayısılı Form çayı
ara yok
öğlen:
-3 tane çiğ köfte
-bir dilim kek
-bir dilim patatesli börek
-mecburen çay (misafirlerim vardı bugün malum:))
akşam:
-salata
ara:
-3 tane hoşbeş gofret(bayılırım)
-2 litre su içtim
yürüyüş yok

Son düzenleme:

hım bi güncü daha:)hepimiz bu hafta aldık bnlardan nasibimizi.

günaydın kızlar

canımcım yeşil çayın resmini koyayım deneyin pişman olmazsınız.size yeşil çayı sevdirecek ilk zamanlar limonla denemenizi de tavsiye ederim

günaydın sevgili takımım ve kaptanım:)en güzel günler sizlerin olsun

günaydın tatlım hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

dün akşam çorbamı yaptım.1 tane limon sıkmıstım ama yine de çok olmus.çok ekşi sevmem.onun dışında yenilmeyecek gibi değil.koca bir tencere oldu cumaya kaç çıkacagım merak ediyorum :44:

hepinize günaydın arkadaşlarım.

günaydın sevgili takımım ve kaptanım:)en güzel günler sizlerin olsun
hepimiz için güzel bir gün olsun.

gereken her şeyi söylemişsin. eşin de iyi söylemiş yardımcı olamıcaz diye bence.
hiç takma devam et. evler gerçekten suntadan sanki. hele bizim eski evimizde yandaki komşu hapşurunca benim çok yaşa diyesim gelirdi.

Oh bol corbali olmus.. lahana corbasi mi?? guzel sulecim devam :)
lahana çorbası canım.

az yemek bol spor. süper olmuş güzelim menün
akşam salataya bağlanam iyi olmuş. ama gofretlerin olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…