:))))teşekkr ederim tatlım.sende ölesin sabah akşam yürüyomuşsun baksana:)mayıs gibi yüzmeyede başlarım tam olur ozaman.zayıflayınca tam şekle girer yüzmeyle artık vücudum:)zeynepece nin sportifliğine hayranııııım
70e düşmek için heralde amuda bile kalkabilirim:)Vayyy süpersin :) sporda yapıyosun,özendim hee
bende sevyrm portakal cok tatlı geliyor.onun acılığı hoşuma gidiyor:)suşinin hafifinide bi denyelim bakalım:)Evet canim peynir genelde cok tuketiyorum, kahvaltida fazla ekmek yiyemedigim icin.. Genelde 2 dilim ekmek alirim ama 1 tanesini zor yerim.
Ekmekle hic aram yoktur, ve eger o peynirleri tuketmezsem gun icinde cikolata felan yada buna benzer seylere saldiriyorum..
Yok tatlim midem hic bulanmiyor.. Sanirim son 8-9 yildir soguk su hic icmedim biliyormusun.. yazin bile herkes buzlu su icerken ben ilik su icerim.. herkes hayret eder ama
hem oyle seviyorum.. Soguk suda fazla icemiyorum,.. Suyun tadini alamiyorum.. Ama ilik suda sende fark etmissindir.. suya doyuyorsun resmen.. tok tutuyor ayrica Japonya, cin gibi yerlerde tamamen sicak su iciyorlarmis bizlerin cayi ictigi gibi.. yag eritmede cok faydaliymis:44:
Biraz agirlikli, biraz saglikli.. Mix bir menu olmus.. spor yapamamissin ama ev temizlemekte spor kadar kalori yakiyor.. o yuzden dert etme telafi edersin..
Pastalar pek olmamis ama ilerki gunlerde telafi edersin diye dusunuyorum.. Hem biliyorum cevrende is yeri yada okulda oyle ortamlarda herkes yerken
insan dayanamiyor valla..
Canim bende sushi dediklerinde midem bulanirdi eskiden, ama hafif olanlariyla basladim.. buharda pismis tavuklu balikli.. zamanla bi baktim ki cok sevmisim..
cokta faydali.. dene tavsiye ederim.. ama hafif olaniyla basla hehe yoksa yapamazsin..
Menu guzel.. bende keske bu lahana corbasini yapabilsem ama yapamam eminim..
Ayrica greyfurta bayilirim
bende öleyimdir o yüzden diyet yaptığımda evin içi diyet ürünlerle dolar.en cok yaptığım sasbahları sirkeli su.hasta olmamak için yediğim pekmez,zencefil,çörekotu karışımı bide tarçınla yeşilçay,erik bide
Ilık suyun faydaları çok desene, içim bi hoş oluyo ama gerçekten suya doyuyor insan tok tutuyor en büyük problemim başladığım bişeyin arkasını getiremiyorum süreklilik yok yani içtiğim şeylerde
takıma daha alınmadın tatlım ki atılasın:)))kaptanım ben geldim yarın kaldığım yerden devam ediyorum diyetime.umarım beni takımdan atmamışsınızdır :)
olsun okadar kaçamaktan bakalım yarınımız nasıl gececek:)26.02.2012
sabah:10-15 fındık,yarım dilim börek 9:00
ara:-
öğle: yumurtalı çökelik, 12:00
peynir, 2 zeytin,
fırında kabak mücver
1 dilim börek
ara:1 elma15:00
akşam:1 kepçe çorba,17:00
3 kş. yeşil fasulye,
2 kş. karıbahar-kabak ve yoğurt,
3-4 parça brokoli salatası,
yarım çiğ köfte
1 kaşık pilav, 3-4 lokma ekmek
ara:meyve
27.02.2012
sabah:çorba
ara:2 meyve
öğle:çorba
ara:3 meyve,çorba, 1 kuru kayısı,yumurtalı çökelik
akşam:çorba,1 meyve
yumurtalı çökelik kaçamak oldu.
zor vallahi zor.
Haa bide size bişey anlatıcam :)
Bugün alt komşumda geldi koşu bandında sabah 10:00 akşam 19:00 da yürüyorum ya
çok ses gidiyomuş evde duramıyorlarmış sesten ,halbuki eşim aşağı ses gitmesin diye yürüyüş bandının altına met aldı.
bir kere şikayete gelmişlerdi zaten ben de o günden beri daha dikkatli kullanıyorum ama ne yapabilirim ki saatleri de gördüğünüz gibi gayet ölçülü
Küçük çocuğuda yok; önceden alt katım boştu 07.30 - 8:00 gibi yürürdüm ama onlar taşınınca 10:00 da yürümeye başladım
Bugün aynen size yazdığım gibi anlattım ama hala ısrarla olmaz gülüm filan dedi
bende kusura bakmayın müstakil evde oturma şansımız olsaydı otururduk gelin görün ki apartmanda yaşıyoruz ve siz taşındıktan sonra yürüyüş saatlerini değiştirdim
akşam 19.00 da gayet iyi bence.bana 10:00 da 45 dk akşam 19:00 da 45 dk anlayış gösterin dedim
Diğer komşularım da dedi madem küçük çocuğun yok bırak yürüsün kız dediler
ben önceki oturduğum evde üst komşumun kapısına hiç şikayete gitmedim o da yürürdü sabah akşam bantta.
Ben öyle deyince çok utandı fazla üstüne gitmedim
Gülerek birbirimize anlayış gösterelim dedim işi tatlıya bağladık
Ama ben her yürüyüşte diken üstündeyim acaba hala çok gidiyormu ses diye içim hiç rahat değil
ii demişsin oh:)benm alt komşum gece 11de elktrik süpürgesini çalıştırmaya başlıyor gece1e kadar sürüyor temizliği halı silkeliyo felan o saatte.ben ona bile diyemiyorum.yüzyüze bakcaz die.üstelik evde hiçmi çamaşır makinesi çalışmıyo sannki üstelik gündüz:)