Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hım meyve sebze yoğurt bişey yok keşke ekmek bisküvi yerine bunları katsaydın menüne daha güzel olurdu ama fazlalık yok buda bi gerçek
salı günü okulda ki hasarı akşam ve sabahla toparlamışsın:)

sana katılıyorum laracım bu ara motivasyon baya bi yüksek:)
ayrıca nie erteledinki tatilini keşeke gelseydin ahva değişikliği olurdu sana hem.
menünde süper ötesi olmuş.ben dün spor yapamadım eşim erken yattı kızım da uyumadı.onunla kudurmak bana hareket oldu o kadar:)

canım sen ne kursuna gidiyorsun?üst üste yogunluklar olunca insan yoruluyor.kendine zaman ayır

Güzel sonuç alacağından eminim

şok diyetler bende pek iyi sonuçlar vermez.verdiğimi hemen alırım o yüzden.bunda ek yapmaya çalışıyorum cumarteside regl olacagım.geçen aylarda 1,5 kg bile şişliğim olmustu.cumaya ona rağmen ekside çıkmak istiyorum

güzel canım sporunu bekliyorum

bencede az olmus :44:

güzel olmasına güzelde öğlen revani börek.ne kadar çok yapılıyor bunlar çevrende :44:

Hayir fazla degil canim kalorisi.. ayrica balik oldugu icin... icindeki yaglar faydali.. denemeni tavsiye ederim.. ilk defa igrenc gelsede zamanla hosuna gider..

konyada yapan yer varmıdır bilmem :44: şüpheliyim

evet canım bu hafta maşallahımız var umarım cuma günüde güzel sonuçlar alırız

tatilini spordan geçirmen çok mantıklı.3 haftada sporla birlikte birsürü kaybın olur.işe döndüğünde seni zayıflamıs görenlerin yorumları harika olur bence

salatalarına bayılıyorum senin ıspanagı etli hiç görmemiştim.keşke salata falan yeseydin yine

benim dünüm

28.02.2012

sabah önce yeşil çay sonra 1 kase lahana çorbası 1 dilim kepek ekmek
ara 2 tane galeta
öğlen kış çorbası (tavuklu pirinçli) 1 dilim normal ekmek sonrasında kirazsapı çayı
ara arkadaş çikolata almıs.yarısını aldım gerisini ona verdim tabi mutlulukla kabul etti 100 cal civarı
akşam 1 kase lahana çorbası 1 dilim kepek ekmek 1 çorba kaşıgı peynir sonrasında kayısı çayı

30 dk cardio videosu 10 dk hızlı cardio 100 mekik 120 iç bacak hareketi.sporumu mümkün oldugunca ihmal etmemeye çalışıyorum

zeynepçiğim şuleciğim nasıl olmus

Son düzenleme:

Canim benim valla erteledim iste, artik Nisan ayinin sonunda izin alabilirsem 1-2 haftaligina gelmeyi dusunuyorum..
Spor yapmadigin zaman kizinla gecirdigin vakit, oyun oynamalar felan inan bana oda en az spor kadar faydali... onemli olan koltuga yapismayalim nasil olursa olsun
hareet edelim.. Corba diyetine devam mi??

Bilmiyorum ama buyuk ihtimal vardir.. yani konyalilari sushiden mahrum birakmazlardir umarim..:44: Ispanaklara gelince bende oylesini ilk defa gordum
ama iste 19 yasinda kuzenim ashcilik yeteneklerini bende deniyo Aksam salata yiyemedim Prensesim, yani hani oglenleri salata ile
gecirdigim icin bikmiyim diyorum.. Insallah 3 hafta sonra ise dondgumde herkesi sasirtmak istiyorum.. buyuk fark olmasada en az 3-4 kilo gitsin istiyorum..
Nisan 16 da dogum gunum var, ozamana kadar bir kilo farki beni cok sevindirirdi

Prensescim bence super olmus.. sende corbacilar arasina katildin demek.. bende istiyorum ama lahanaya tahambulum yok..
Sporun guzel olmus.. Bol cayli bir gun gecirmissin...

Umarim bu hafta herkes bi fark gorur.. ozelikle gecen hafta benim gibi arti cikanlar

Biraz az yemissin ama dedigin gibi oglen uyanmissin o kadar olcak artik.. peki spor yaptin mi tatlim??

Spor yapamıyorum bu ara canım,kalktım doktora gittim ,daha sonrada kuzenimin yanına geçtik(hastanede yatıyor)
O çıkana kadar düzen böyle,ou-kuldan gelince direk hastaneye geçiyorum geceye kadar orda duruyoruz.
Ama akşama kadar koşturmaca geçiyor,okulla aram 2,5 saat,bi o kadarda geliş,defalarca vasıta değiştirme ve onların arasındaki mesafeyi sürekli koşuyorum yetişmek için.
Neden eriyip yokolmuyorum bilmemki:26:

hımm diyette değilim aksine kilomun üzerine kilo katma eğilimde olup ye iç yat modunda yaşıyorum ama sizinle umarım bu cuma başlamayı planlıyorum tabi aranıza alırsanız:)
ismim nurten :) 36 yaşındayım memurum artık yaşımı 37 yazsamda olurmuş ama neyse biraz daha 36 diyelim birde nedense sana bi kanım ısındı bi kanım ısındı:)

şimdi sen yazınca baktım yok yok yok konyada susi yapan yer yok 3-4 kg mu sen hergün spora git.her hafta 1,5-2 kg arasında verirsin.5 kg hedef koyabilirsin kendine

dogru bıkmakta var ama o ıspanaktansa tekrar salatayı tercih ederdim kuzenin kıymetini bilsin

artık böyle içiyorum çaylarımı.kaç gündür siyah çay içmiyorum regl olacagım diye artı çıkmaktan korkuyorum onun dışında lahana çorbasıyla iyi anlaştık biz

canımcım tekrar geçmiş olsun.umarım bir an önce sağlıgına kavusur

günaydın güzeller

günaydın canım

hoşgeldin tekrar nurten
yaza zayıfcık olmalıyız bugunden tezi yok toparlan olurmu ablacıgım
teşekkür ederim bende senin nickine bayıldım

kardeşimde buraya üye çok sever bu siteyi büyük bir dangozluk yapıp doğum gününü unuttum gelmişken onada banada pro üyelikte alayım dedim ama hani azda olsa kendimi affettireyim diye oooo atı alan üsküdarı çoktan geçmiş:)) tamam cumadan itibaren size uyarum spor diyet ne yapılacaksa artık:)

kötü deme öyle kendine kardeşin seni çok seviyordur anlamıştır zaten.takılmamıştır bile

cuma geç yarın başla diyete.spor olarak ne yapabilirsin?

menün de sporun da güzel olmuş. iyi tatiller dilerim şimdiden. spor yap, dinlen.oh oh.
benim de nisanın14.de kilo olayını bitirmiş olmam gerek. kuzenimin nişanı var.

canımcım spor yapabildin mi?

çikoyada hayır derdim regl öncesi olunca olmadı

dünle ilgili ne ekleyip çıkartmalıyım sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…