Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kötü deme öyle kendine kardeşin seni çok seviyordur anlamıştır zaten.takılmamıştır bile

cuma geç yarın başla diyete.spor olarak ne yapabilirsin?

vuuu yarın mı:)) hiç hazırlamamıştım kendimi ama tamam bi yerden başlanacak nasılsa :) benim evimde yürüme bandım var sabahları 45 dk yürüyorum keşke yapabilsemde akşamlarıda yürüyebilsem ama zor:) bu arada bende kardeşimi çok çok çok çok seviyorum:)

dün sabahtan beri ankarada feci kar yağıyor.
okullar tatil oldu. oğluşumla evdeyiz. çok mutluyuz

canımcım spor yapabildin mi?

çikoyada hayır derdim regl öncesi olunca olmadı

dünle ilgili ne ekleyip çıkartmalıyım sence ?

bana bir tek meyve eksik göründü. galeta yerine meyve koyabilirsin. gerisi güzel olmuş.

4 mil leslie yaptım yavaşından. mekik çekememiştim. demin 60 mekik çektim dün için.

özel mesaj yazabilmem için 95 mesaj daha yazmalıymışım bugün sayfayı biraz kirleteceğim anlaşılan :)) herkesten verdiğim rahatsızlık için şimdiden özür dilerim:))

hergün yüryüşünü soracagım ona göre.yarın sabah tartıl ölçül

dün sabahtan beri ankarada feci kar yağıyor.
okullar tatil oldu. oğluşumla evdeyiz. çok mutluyuz

ohh keyfini çıkart canım.keyifli dinlenmeler

bana bir tek meyve eksik göründü. galeta yerine meyve koyabilirsin. gerisi güzel olmuş.

4 mil leslie yaptım yavaşından. mekik çekememiştim. demin 60 mekik çektim dün için.

tamam canım.gündüze meyve koymam zor biraz ama akşam meyve yerim

özel mesaj yazabilmem için 95 mesaj daha yazmalıymışım bugün sayfayı biraz kirleteceğim anlaşılan :)) herkesten verdiğim rahatsızlık için şimdiden özür dilerim:))

yaz canım yaz takım şenlenir

Amin canım,inşallah

Bende regl oldum,kendimi çok şiş hissediyorum
Bu hafta yeterince kaçamak yaptım zaten,asla tatlı yememeliyim :)

canımcım hala toparlanma şansın var cumaya 2 gün var şişlerinide atarsın

merhaba arkadaşlar 2,5 ay önce 2. doğumumu yaptım ve artık kilolarımdan kurtulmaya karar verdim..1 hafta öyle böyle evde yalnız başıma denedim ama başarılı olamadım sonra aklıma burası geldi daha önceleri gebelik bölümüne takılıyodum şimdi iş zayıflama konusu olunca motivasyona ihtiyacım var ve benide aranıza almanızı istiycem sizden :) ama nasıl bir program uyguluyosunuz biri beni bilgilendirirse çok memnun olucam..kesin kararlıyım yaza fit olmam lazımmmmmm

Evet canım,bugün ve yarın çook dikkatli olacağım inşallah.
Sen beşi bi yerde çay beni mahvetti demiştin,ne yaptı ki:26: şimdi aklıma geldi bak onu sormayı unutmuştum :)

canımcım onu 2 gün içtim 5 gün tuvalete çıkamadım söylemesi ayıptır

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-243.html

canımcım takımımız dolu yukardaki linke tıklayarak oraya yazabilirsin müsait olan takım seni çağırır

sadakat minees bu hafta listedesiniz canlarım

katzi eğer geçerli bir açıklaman yoksa seni tekrar değerlendireceğim :44:

yaşasııııın cuma gününün iple çekiyorum
Şuan kurstayım canım bilgisayar işletmenliği kursuna gidiyorum martın ilk haftası da sınav var
bir kaç gündür yürüyüş yapamıyorum biraz yoğunum ama bu akşamdan itibaren yürüyüşüme devam

tamam canım benim söz düzenli olarak sporumu yapıcam artık listedeyim öylemi yaşasıın

listedesin tatlım hayırlı olsun şimdiden

açıköğretimle çakışmamış Allahtan sınavın.bende almıştım işletmenlik.sınavı ciddiye almanı öneririm.çok basit olmuyor sorular

Üzerine basarak söyledim birbirimize anlayış gösterelim diye umarım anlamıştır
artık yürüyüşümü yapıcam ama yapmadığım zamanlar eşimde kızıyor ben onu boşuna mı aldım diye kızmasından ziyade üzülüyor

listedesin tatlım hayırlı olsun şimdiden

açıköğretimle çakışmamış Allahtan sınavın.bende almıştım işletmenlik.sınavı ciddiye almanı öneririm.çok basit olmuyor sorular

Sağol canım benim
Kursa yazılmadan önce araştırdım sordum sınav tarihini ona göre yaptırdım kaydımı
Hoca Geçersiniz kolay oluyor dedi hatta sınavda bulunmanız bile yeterli geçmeniz için dedi
Biraz önce Sınavda çıkacak soruları çözdük yeni bitti
kolay gibi ama hayırlısı olsun yine de
Bu arada açıköğretime de tam gaz çalışmalara devam dün uygarlık tarihini bitirdim
tabii önümüzdeki haftadan itibaren soru çözmeye başlıycam
şimdide konularımızı bitirdik soruları çözdük saatimizi doldurmak için nette geziniyoruz ortam süper ya :)

Son düzenleme:
canımcım onu 2 gün içtim 5 gün tuvalete çıkamadım söylemesi ayıptır
Bendede böyle bir durum var,doktor kepekli ekmek her bünyede aynı etkiyi yapmaz oda etki etmiş olabilir diyor. Sandalos var bir yandanda bu çay var.Hangisi suçlu bilmedim

Eşin haklı bence,bu aletler evde kullanmak için var zaten.Bizimde böyle bir komşumuz vardı,tatlı dille anlamadı bende bu kadar sukunet istiyorsanız müstakil bir eve taşınmalısınız dedim.Apartmanda bizden başka her evde çocuk var ve seslerinden durulmuyor ama ne yapalım hoşgörmek lazım.
Evinde koşu bandı olması büyük avantaj canım,bunu kulllanmalısın.Ben alamıyorum yer sorunundan dolayı:26:

Döktürmüşsün yine canım gayet sağlıklı görünüyor tebrik ediyorum güne her sabah iki bardak ılık suyla başlaman çok hoş

Demekki her apartmanda böyle sorunlu insan olabiliyor ben eski apartmanımda hiç böyle sorunla karşılaşmamıştım gerçi ortada büyük bir sorun yok
Önceki komşularımla birbirimize saygı duyuyor anlayış gösteriyorduk
hatta üst komşum bana sorardı ayy çok sesimiz geliyor dimi akşamları .yooo ben ses duymuyorum der utandırmazdım belli ki bi problem vardır ne biliyim çocuk huysuzlaşmıştır...
Gerçekten koşu bandı büyük avantaj çok faydalı biraz fazla yer kaplıyor ama şikayetçi değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…