kötü deme öyle kendinekardeşin seni çok seviyordur anlamıştır zaten.takılmamıştır bile
cuma geç yarın başla diyete.spor olarak ne yapabilirsin?
canımcım spor yapabildin mi?
çikoyada hayır derdim regl öncesi olunca olmadı
dünle ilgili ne ekleyip çıkartmalıyım sence ?
canımcım tekrar geçmiş olsun.umarım bir an önce sağlıgına kavusur
[/COLOR]
vuuu yarın mı:)) hiç hazırlamamıştım kendimi ama tamam bi yerden başlanacak nasılsa :) benim evimde yürüme bandım var sabahları 45 dk yürüyorum keşke yapabilsemde akşamlarıda yürüyebilsem ama zor:) bu arada bende kardeşimi çok çok çok çok seviyorum:)
dün sabahtan beri ankarada feci kar yağıyor.
okullar tatil oldu. oğluşumla evdeyiz. çok mutluyuz
bana bir tek meyve eksik göründü. galeta yerine meyve koyabilirsin. gerisi güzel olmuş.
4 mil leslie yaptım yavaşından. mekik çekememiştim. demin 60 mekik çektim dün için.
özel mesaj yazabilmem için 95 mesaj daha yazmalıymışım bugün sayfayı biraz kirleteceğim anlaşılan :)) herkesten verdiğim rahatsızlık için şimdiden özür dilerim:))
Amin canım,inşallah
Bende regl oldum,kendimi çok şiş hissediyorum
Bu hafta yeterince kaçamak yaptım zaten,asla tatlı yememeliyim :)
canımcım hala toparlanma şansın varcumaya 2 gün var şişlerinide atarsın
Evet canım,bugün ve yarın çook dikkatli olacağım inşallah.
Sen beşi bi yerde çay beni mahvetti demiştin,ne yaptı ki:26: şimdi aklıma geldi bak onu sormayı unutmuştum :)
merhaba arkadaşlar 2,5 ay önce 2. doğumumu yaptım ve artık kilolarımdan kurtulmaya karar verdim..1 hafta öyle böyle evde yalnız başıma denedim ama başarılı olamadım sonra aklıma burası geldi daha önceleri gebelik bölümüne takılıyodum şimdi iş zayıflama konusu olunca motivasyona ihtiyacım var ve benide aranıza almanızı istiycem sizden :) ama nasıl bir program uyguluyosunuz biri beni bilgilendirirse çok memnun olucam..kesin kararlıyım yaza fit olmam lazımmmmmm
hergün yüryüşünü soracagım ona göre.yarın sabah tartıl ölçül[/COLOR]
sadakat minees bu hafta listedesiniz canlarım
katzi eğer geçerli bir açıklaman yoksa seni tekrar değerlendireceğim :44:
tamam canım benim söz düzenli olarak sporumu yapıcam artık listedeyim öylemi yaşasıın
yaşasııııın cuma gününün iple çekiyorum
Şuan kurstayım canım bilgisayar işletmenliği kursuna gidiyorum martın ilk haftası da sınav var
bir kaç gündür yürüyüş yapamıyorum biraz yoğunum ama bu akşamdan itibaren yürüyüşüme devam
Ay çok garipmiş,ne var sanki biraz anlayışlı olsalar.Yukarda çocuklu aile var,biz 24 saat duramıyoruz sesten ne olmuş :))
Çok garipler bence,millet bandını gece bile kullanıyor,zaten vakitli yapabilecek olsak çıkar açık havada yürürüz.
Çokda takılma bence,birdaha şikayet ederlerse dik dur.Evde çıt çıkamsın diyorlarsa onlar müstakil eve taşınsınlar hayatım,apt. böyle işte karşılıklı anlayış lazım.
listedesin tatlım hayırlı olsun şimdiden
açıköğretimle çakışmamış Allahtan sınavın.bende almıştım işletmenlik.sınavı ciddiye almanı öneririm.çok basit olmuyor sorular
Bendede böyle bir durum var,doktor kepekli ekmek her bünyede aynı etkiyi yapmaz oda etki etmiş olabilir diyor. Sandalos var bir yandanda bu çay var.Hangisi suçlu bilmedimcanımcım onu 2 gün içtim 5 gün tuvalete çıkamadım söylemesi ayıptır
Üzerine basarak söyledim birbirimize anlayış gösterelim diye umarım anlamıştır
artık yürüyüşümü yapıcam ama yapmadığım zamanlar eşimde kızıyor ben onu boşuna mı aldım diye kızmasından ziyade üzülüyor
Kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum ki.. Bu hafta hepinizle gurur duyuyorum.. dikkatimi cekti hepimiz o kadar hevesli ve iddaliyiz ki.. Herkeste motivasyon full. Buda beni asiri sevindiriyor ve gucume guc katiyor.. ha gayret kizlar basaricaz bunu.. E tabiki yaz aylari yaklastikca citir olma heveside tavan yapti bizde
Onumuzdeki 3 hafta benim tatilim, malum cogunuz bildigi gibi mart ayinda istanbula gidicektim o yuzden izin almistim. Ama erkek arkadasimla ayrilinca istanbulda iptal oldu.Umarim evde oldugum bu surede kacamaklar yapmam, ve zamanimin cogunu sporda geciririm..
Gelelim benim menuye..
2 bardak ilik su ile gune basladim.
Kahvalti: bugun kendime yumurta hasladim.. haftada bir gun artik yumurta yemeye karar verdim almam gereken proteinlerden dolayi.
Eki Görüntüle 357282
Oglen yemegim, etli salata. Etler haslanmis.. uzerine nar ekshisi ve sirke.. bayadir et yemiyordum ki hic sevmem ama mecburen.
Eki Görüntüle 357283
Ve aksam yemegine kuzenimin yaptigi ispanak.. hayatimda bugune kadar yedigim en kotu ispanakti, kocaman ispanaklar ve bol et..5-6 kasik yedim ancak napalim kiramadim gelmis bize yapmis Anlicaginiz aksam yemeginde ac kaldim..
Eki Görüntüle 357285
Aksam yemegi yiyemedigim icinde agir bi seyler yerine kendimi bunlarla ødulendirdim..
Eki Görüntüle 357286
Ve sporum.. Sabah kahvaltidan sonra spora gittim.. fazla spor yapamadim.. 45 dk yavas tempoda kostum arti eve yuruyerek geldim
Toplam spor 65-70 dk. Ve 2,5 litre su..
Herkese iyi geceler kizlar... sifir beden olmus ruyalar diliyorum hepinize... opuldunuz
Eşin haklı bence,bu aletler evde kullanmak için var zaten.Bizimde böyle bir komşumuz vardı,tatlı dille anlamadı bende bu kadar sukunet istiyorsanız müstakil bir eve taşınmalısınız dedim.Apartmanda bizden başka her evde çocuk var ve seslerinden durulmuyor ama ne yapalım hoşgörmek lazım.
Evinde koşu bandı olması büyük avantaj canım,bunu kulllanmalısın.Ben alamıyorum yer sorunundan dolayı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?