dün sabahtan beri ankarada feci kar yağıyor.
okullar tatil oldu. oğluşumla evdeyiz. çok mutluyuz
Demekki her apartmanda böyle sorunlu insan olabiliyor ben eski apartmanımda hiç böyle sorunla karşılaşmamıştım gerçi ortada büyük bir sorun yok
Önceki komşularımla birbirimize saygı duyuyor anlayış gösteriyorduk
hatta üst komşum bana sorardı ayy çok sesimiz geliyor dimi akşamları .yooo ben ses duymuyorum der utandırmazdım belli ki bi problem vardır ne biliyim çocuk huysuzlaşmıştır...
Gerçekten koşu bandı büyük avantaj çok faydalı biraz fazla yer kaplıyor ama şikayetçi değilim :)
ii akşamlar şeekerparelerim:))
sabah:1 kase çorba,3 diyet bisküvi
ara:1 elma,1 erik
öğle:1 greyfurt,110 ml meyveli yoğurt,1 avuç leblebi
ara:4 erik,1 avuç leblebi
akşm:1 kase corba,5 kaşık kıymalı brokoli,2 kaşık yoğurt,3 kaşık makarna.bol yeşilsalata
spora daha inmedim inince yazarım canlarım.
Evinde yer olduktan sonra ohh mis
bende bir eliptik bisiklet almak istiyorum,bakıyorum bu aralar,odama anca sığar:)
Geçenlerde kalori cetvellerini şöyle bir inceledim de bisiklet sürmek yürüyüşten daha fazla kalori yakıyormuş örneğin bir saat yürüyüşte 400 kalori yakıyorsan 1 saat bisiklet sürerken 600 kalori yakıyormuşsun netteki kalori cetvelinde öyle yazıyordu al bence canım
29.02.2012
kahvaltı
2bardak siyah çay,1-2 zeytin,keten tohumlu ekmek,ekmeğimin son lokmasını reçele batırıverdim
ara sahlep
biraz sonra kayısı çayı
öğle
2 çiğköfte,bir kase keten tohumlu yoğurt
arada 5i bi yerde çay içtim
akşam yemeyi düşünmüyorum
kuru dut ve kayısı çekirdeğiyle Hürreme bakarken geçiştiririm:)
yatmadan süt içmeyide planlıyorum,içine çubuk tarçın atark tabi(tatlı krizini engelliyomuş:)malum zor gnlerdeyim,krize gelemem
kizlar gecen ay regl gecikmisti, ve sadece 1 gun regl olmustum.. simdi yine 10 gun gecikti.. kafayi yicem hep bu Pco's yuzunden
ama isin kotu tarafi tatli icin cildirmak uzereyim.. kafayi yicem.. ama haftalardir yemedim, biliyorum basladim mi bi daha birakamam... meyve ile avutuyorum kendimi
ama olmuyo kizlar.. sanki inadina tv de reklamlar, cevremde disarda herkes cikolata yiyor..
derslere devam ettiğine göre çok kolay geçecektir sınavın.Sağol canım benim
Kursa yazılmadan önce araştırdım sordum sınav tarihini ona göre yaptırdım kaydımı
Hoca Geçersiniz kolay oluyor dedi hatta sınavda bulunmanız bile yeterli geçmeniz için dedi
Biraz önce Sınavda çıkacak soruları çözdük yeni bitti
kolay gibi ama hayırlısı olsun yine de
Bu arada açıköğretime de tam gaz çalışmalara devam dün uygarlık tarihini bitirdim
tabii önümüzdeki haftadan itibaren soru çözmeye başlıycam
şimdide konularımızı bitirdik soruları çözdük saatimizi doldurmak için nette geziniyoruz ortam süper ya :)
kepekli ekmek tıkıyor canım beni de.bağırsakları çalıştırması beklediği halde diyetisyenim de genelde böyle kabızlık yapıyor dendiğini söylemişti. arada bir normal ekmek tüketmek lazım.Bendede böyle bir durum var,doktor kepekli ekmek her bünyede aynı etkiyi yapmaz oda etki etmiş olabilir diyor. Sandalos var bir yandanda bu çay var.Hangisi suçlu bilmedim
beste şu kaç kalori yaktığını gösteren fotoyu koyduya çok hoşuma gitti ne kadar yaktığını görme olayı, ama evde yer olsa da yürüyüş bandına yer ayırmak istemiyorum. bi de diyetisyenim yürüyüşün sıkılaştırıcı etkisi olduğunu söyledi. bisiklet yerine yürüyüş bandı daha mantıklı.
Gerçekten koşu bandı büyük avantaj çok faydalı biraz fazla yer kaplıyor ama şikayetçi değilim :)[/B]
tatlım güzel ama şuuleye katılıyorum arlara meyve katabilrisin.işe normal meyve yerine çantanda taşıyabileceğin kuru meyvelerden atabilirsin.benim dünüm
28.02.2012
sabah önce yeşil çay sonra 1 kase lahana çorbası 1 dilim kepek ekmek
ara 2 tane galeta
öğlen kış çorbası (tavuklu pirinçli) 1 dilim normal ekmek sonrasında kirazsapı çayı
ara arkadaş çikolata almıs.yarısını aldım gerisini ona verdim tabi mutlulukla kabul etti100 cal civarı
akşam 1 kase lahana çorbası 1 dilim kepek ekmek 1 çorba kaşıgı peynir sonrasında kayısı çayı
30 dk cardio videosu 10 dk hızlı cardio 100 mekik 120 iç bacak hareketi.sporumu mümkün oldugunca ihmal etmemeye çalışıyorum
zeynepçiğim şuleciğim nasıl olmus
Allah acil şifalar versin.otobüste felan en fazla ayakta duruyosundur oda okadar kalori yaktırmaz ama baya bi yorar.bünyede bi almaya başladımı kalleş ya zar zor veriyoSpor yapamıyorum bu ara canım,kalktım doktora gittim ,daha sonrada kuzenimin yanına geçtik(hastanede yatıyor)
O çıkana kadar düzen böyle,ou-kuldan gelince direk hastaneye geçiyorum geceye kadar orda duruyoruz.
Ama akşama kadar koşturmaca geçiyor,okulla aram 2,5 saat,bi o kadarda geliş,defalarca vasıta değiştirme ve onların arasındaki mesafeyi sürekli koşuyorum yetişmek için.
Neden eriyip yokolmuyorum bilmemki:26:
hoşgeldin ozaman şekerim:))en yakın zamanda hep beraber fıstık olurus inşallah:)hımm diyette değilim aksine kilomun üzerine kilo katma eğilimde olup ye iç yat modunda yaşıyorum ama sizinle umarım bu cuma başlamayı planlıyorum tabi aranıza alırsanız:)
ismim nurten :) 36 yaşındayım memurum artık yaşımı 37 yazsamda olurmuş ama neyse biraz daha 36 diyelim birde nedense sana bi kanım ısındı bi kanım ısındı:)
yok be arkadaşım ben bi diyetle en fazla götrblyrm.aynıyım yarın meyve yiycem bakalım nolcakBu haftada 2 kilo gideceğe benziyor belki daha fazla
güzel menü tatlım bi sebze eksik.29.02.2012
kahvaltı
2bardak siyah çay,1-2 zeytin,keten tohumlu ekmek,ekmeğimin son lokmasını reçele batırıverdim
ara sahlep
biraz sonra kayısı çayı
öğle
2 çiğköfte,bir kase keten tohumlu yoğurt
arada 5i bi yerde çay içtim
akşam yemeyi düşünmüyorum
kuru dut ve kayısı çekirdeğiyle Hürreme bakarken geçiştiririm:)
yatmadan süt içmeyide planlıyorum,içine çubuk tarçın atark tabi(tatlı krizini engelliyomuş:)malum zor gnlerdeyim,krize gelemem
dürüm tost fena bi menü olmuş.sabah öğle akşam gitmişİyi akşamlar kızlar önce dünki menümü paylaşıyım
sabah:
-4 tane kuru kayısı
-1 bardak su
bir tane poğaça(pastaneden)
ara yok
öğlen:
-dürüm et döner
ara:
-elma
akşam:
-bir tane kaşarlı tost
yürüyüş yok
berbat biliyorum
ama suyumu içiyorum
kizlar gecen ay regl gecikmisti, ve sadece 1 gun regl olmustum.. simdi yine 10 gun gecikti.. kafayi yicem hep bu Pco's yuzunden
ama isin kotu tarafi tatli icin cildirmak uzereyim.. kafayi yicem.. ama haftalardir yemedim, biliyorum basladim mi bi daha birakamam... meyve ile avutuyorum kendimi
ama olmuyo kizlar.. sanki inadina tv de reklamlar, cevremde disarda herkes cikolata yiyor..
bak bu sefer elim boş gelmedim size benim çok sevindiğim sizinde sevineceğinize inandığım müjdeyle geldim
diyet işi out
dengeli ve düzenli beslenme in
spor out
yürüyüş in..........
çünküüüüüüüüüüüüüü
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
bak bu sefer elim boş gelmedim size benim çok sevindiğim sizinde sevineceğinize inandığım müjdeyle geldim
diyet işi out
dengeli ve düzenli beslenme in
spor out
yürüyüş in..........
çünküüüüüüüüüüüüüü
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
canım isteğine ulaşman beni çok mutlu etti. Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine.
öpüyorum seni.
oy oy oyyyyy süper bi haber bu.çok şükür canm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok güzel ya.bi bebiş daha 4, takıma.darısı kankamın başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?