Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evinde yer olduktan sonra ohh mis
bende bir eliptik bisiklet almak istiyorum,bakıyorum bu aralar,odama anca sığar:)

Bu haftada 2 kilo gideceğe benziyor belki daha fazla

Evinde yer olduktan sonra ohh mis
bende bir eliptik bisiklet almak istiyorum,bakıyorum bu aralar,odama anca sığar:)

Geçenlerde kalori cetvellerini şöyle bir inceledim de bisiklet sürmek yürüyüşten daha fazla kalori yakıyormuş örneğin bir saat yürüyüşte 400 kalori yakıyorsan 1 saat bisiklet sürerken 600 kalori yakıyormuşsun netteki kalori cetvelinde öyle yazıyordu al bence canım

Son düzenleme:

alıcam canım,şuan sadece modele karar vermeye çalışıyorum.
Nette çok ama birebir görerek almaya kalkınca bulamıyorum

29.02.2012
kahvaltı
2bardak siyah çay,1-2 zeytin,keten tohumlu ekmek,ekmeğimin son lokmasını reçele batırıverdim
ara sahlep
biraz sonra kayısı çayı
öğle
2 çiğköfte,bir kase keten tohumlu yoğurt
arada 5i bi yerde çay içtim
akşam yemeyi düşünmüyorum
kuru dut ve kayısı çekirdeğiyle Hürreme bakarken geçiştiririm:)
yatmadan süt içmeyide planlıyorum,içine çubuk tarçın atark tabi(tatlı krizini engelliyomuş:)malum zor gnlerdeyim,krize gelemem

İyi akşamlar kızlar önce dünki menümü paylaşıyım
sabah:
-4 tane kuru kayısı
-1 bardak su
bir tane poğaça(pastaneden)
ara yok
öğlen:
-dürüm et döner
ara:
-elma
akşam:
-bir tane kaşarlı tost
yürüyüş yok
berbat biliyorum
ama suyumu içiyorum

bugün sondu kızlar ipin ucunu kaçırdım biliyorum çünkü bir düzen yoktu menülerimde
yürüyüşlerimi yapamıyordum birazda stres yaptım herhalde derslere filan
toparlanıyorum artık Bu akşam yürüyeceğimi söylemiştim ama ne mümkün akşam eve geldim eşim söylemesi ayıp balık istedi
balıkla uğraştım mutfağı topladım gerçekten vaktim yoktu yürüyüş yapmaya.Kafama koydum ben bu zayıflama yarışmasından mezun olmadan ayrılmıycam

Son düzenleme:

ben o krizlere çabuk yeniliyorum sahlebin kalorisi de yüksektir canım ama akşam yemeyi düşünmüyormuşsun olabilir.

kizlar gecen ay regl gecikmisti, ve sadece 1 gun regl olmustum.. simdi yine 10 gun gecikti.. kafayi yicem hep bu Pco's yuzunden

ama isin kotu tarafi tatli icin cildirmak uzereyim.. kafayi yicem.. ama haftalardir yemedim, biliyorum basladim mi bi daha birakamam... meyve ile avutuyorum kendimi
ama olmuyo kizlar.. sanki inadina tv de reklamlar, cevremde disarda herkes cikolata yiyor..

Allah acil şifa versin bestecim inan sen yazdıkça üzülüyorum çok fazla kasma kendini çikolata istiyorsan da ufacık bir çikolatadan birşey olmaz ye toparlarsın
moralini yüksek tutman lazım

derslere devam ettiğine göre çok kolay geçecektir sınavın.
açık öğretim daha zor olmalı kaç ders birden.
Bendede böyle bir durum var,doktor kepekli ekmek her bünyede aynı etkiyi yapmaz oda etki etmiş olabilir diyor. Sandalos var bir yandanda bu çay var.Hangisi suçlu bilmedim
kepekli ekmek tıkıyor canım beni de.bağırsakları çalıştırması beklediği halde diyetisyenim de genelde böyle kabızlık yapıyor dendiğini söylemişti. arada bir normal ekmek tüketmek lazım.

Gerçekten koşu bandı büyük avantaj çok faydalı biraz fazla yer kaplıyor ama şikayetçi değilim :)[/B]
beste şu kaç kalori yaktığını gösteren fotoyu koyduya çok hoşuma gitti ne kadar yaktığını görme olayı, ama evde yer olsa da yürüyüş bandına yer ayırmak istemiyorum. bi de diyetisyenim yürüyüşün sıkılaştırıcı etkisi olduğunu söyledi. bisiklet yerine yürüyüş bandı daha mantıklı.

kızlar yarın da tatil bize ve cuma da boş günüm.
5 gün dinlence oldu bana.
ama evde durmak pek yaramıyor ya.

netim yavaş olduğu için alıntısız yazcam size,

kuzucum
menünde bişi yok ki niye akşamı yemiyorsun anlamadım. o kadar kesmek de doğru değil. sağlıklı beslenmenin peşindeyiz.

sadakat
poğaça,döner ve tost.
yarına müthiş dikkat et canım.

bestecim şişlik de vardır regli gecikmen varsa.
çiko konusunda kasma o kadar, hakkettin sen bi kaçamağı bence. menülerine bayılıyorum. ben de bugün kudurdm 3 çay kaşığı yedim.

bak bu sefer elim boş gelmedim size benim çok sevindiğim sizinde sevineceğinize inandığım müjdeyle geldim
diyet işi out
dengeli ve düzenli beslenme in
spor out
yürüyüş in..........
çünküüüüüüüüüüüüüü
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlım güzel ama şuuleye katılıyorum arlara meyve katabilrisin.işe normal meyve yerine çantanda taşıyabileceğin kuru meyvelerden atabilirsin.
Allah acil şifalar versin.otobüste felan en fazla ayakta duruyosundur oda okadar kalori yaktırmaz ama baya bi yorar.bünyede bi almaya başladımı kalleş ya zar zor veriyo
hoşgeldin ozaman şekerim:))en yakın zamanda hep beraber fıstık olurus inşallah:)

Bu haftada 2 kilo gideceğe benziyor belki daha fazla
yok be arkadaşım ben bi diyetle en fazla götrblyrm.aynıyım yarın meyve yiycem bakalım nolcak
güzel menü tatlım bi sebze eksik.
dürüm tost fena bi menü olmuş.sabah öğle akşam gitmiş

eziyet demi ya böle olduğu zamanlar ağlıyasım geliyor.yada catlayana kadar yiyesim geliyor

sabah:meyve, yağda yumurta,peynir, 3 dilim kepek ekmeği, gereğinden fazla helva
öğle:1 kase yayla çorba, lahana çorba
ara:5 kaşık yayla çorba,1 elma, 1 portakal, 2 kaşık yoğurtlu kabak-karnıbahar haşlama(bu arayla günü kapatacaktım güye)
akşam:3 kaşık erişte, 3 dilim börek (komşularım geldi. ben börek yaptım birisi de erişte getirmişti. ağır bir börek olmasa da börek işte)
ara:1 dilim börek,1 br. ayran,3 çay kaşığı çiko,1-2 ısırık elma

hepsini 7:00-7:30a kadar yedim.
bu menüden sonra yapılacak en iyi şeyi yaptım: 8 mil hızlı leslie ve 50 mekik
yeşil çay ve kiraz sapı çayı içtim.

canım isteğine ulaşman beni çok mutlu etti. Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine.
öpüyorum seni.

oy oy oyyyyy süper bi haber bu.çok şükür canm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok güzel ya.bi bebiş daha 4, takıma.darısı kankamın başına.

canım isteğine ulaşman beni çok mutlu etti. Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine.
öpüyorum seni.

oy oy oyyyyy süper bi haber bu.çok şükür canm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok güzel ya.bi bebiş daha 4, takıma.darısı kankamın başına.

çok sağolun arkadaşlar evet bende hemen tuğbiş için ve sizler için dua ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah........
e artık doğumu yapınca yeniden alırsınız beni takıma kısmetse değilmi.........

takımım hemen menümü yazayım kaçıyom:
sabah:2 fırında sigara böreği,5 yağsız ince kabak mücver,1 çatal haş yumurta,2 dilim ekmek,2 dilim peynir,2 zeytin,domates cay
ara:1 avuç çikolu çerez
öğle:1 puaca
ara:yarım elma,yarım portakal
akşam:1 tabak brokoli kıymalı,3 kaşık yoğurt
ara: AVM de kocama ve kzıma uydum:2 kanat,5-6 tane patates kızartma,2 yudum portakal suyu,1 ısırık hamburger
bugünde spor yok.yarın acısı cıkacak.yediklerimin ve sporsuzluğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…