Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabahı akşamla kapatmışsın. patates olsa da çok değilmiş.

aaa sizin hoca iyiymiş yine de çalışmadan geçilmez gibi geliyor teknik şeyleri de soruyorlar :44:

Bendede böyle bir durum var,doktor kepekli ekmek her bünyede aynı etkiyi yapmaz oda etki etmiş olabilir diyor. Sandalos var bir yandanda bu çay var.Hangisi suçlu bilmedim

canımcım sandolozu kes bu hafta kepek ekmeğine devam et.birde öyle dene bakalım hala aynı sorun devam edecekmi düzelecekmi?

olmamıs canım bu menü.reçeli çok canın çekiyorsa ye kasma kendini o kadar sadece abartma.mesela hergün yeme.salebi her gün içme.ama çok seviyorsan da hayatından çıkartınca o zamanda kaçamak psikolojisi seni ona daha çok iter olmayan tarafı şu menünün öğlen sadece çiğ köfte yogurt akşam yok.çok az olmus

bu menü hiç olmamıs.poğaca et döner tost aynı güne gelmiş hepsi bugun ne yap et toparla yarın listeye eksiyle giriş yapmanı umuyorum

kuzuya yazdıklarım sana da geçerli.çikolata değil sütlü tatlı ile çöz tatlı krizini tekrar geçmiş olsun umarım bir düzene oturur

günaydın sevgili takımımmm:)

bu hafta kilom hiç farketmedi suda tutmuş olabilirim.o yüzden bugün meyve yiyorum.gerçi sabah sabah kıızmın elinden bi tane yulaflı bisküvi yedim ama gün içinde başka yok.opda midem ağırmasın diyelim:)
yarın sabah 8 de evden cıkacam hastanede randevum var.kilomu giremezzsem.aynı yazarsın kaptanım.şayet okuldan girebilirsem sabhki kilomu 1 de yazarım size:)
bugün annem geliyorrrr.akşam telaşlı olabilirim ondan şimdiden yazdım:)

canım ya gözünüz aydın Allah sağlıklı bir bebek sağlıklı bir dogum nasip etsin

tatlım güzel ama şuuleye katılıyorum arlara meyve katabilrisin.işe normal meyve yerine çantanda taşıyabileceğin kuru meyvelerden atabilirsin.

dün akşam elma yedim canım.ben evden elma getiririmde bir tek kendime olmuyor ki her defasında 5 tane getirmek lazım oda hep olmuyor

menü fazla kalabalık olmus ama 8 mil leslie süper

her zaman canım sen hele bir dogum yapta kaç aylık şu an ?

diğerleri neysede akşam aran hiç olmamıs bugun meyve yiyormussun akşama mutlaka salona git ekside çıkarsın belki

yukarıya salona git dedim ama annen geliyormus.sen her durumda sabah tartıl belki eksi çıkarsın.yarın 13,00 e kadar bekletirim ben listeyi gelemezsen aynı geçerim

ayyyy canım yaaa nasıl sevindim bilemessin
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah..
darısı tugbacığımızın başına insallah..
bu arada hepinizi çok çok öptüm..

yoğun sıkıcı bir günden anca gelip bir bebiş haberi gördüm allah analı babalı büyütüp sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. prenses ve peri:) yürüyüş yapamadım malum sebeblerimden dolayı ölçülerimi kilomu aldım ama ben yinede tam diyet moduna yarın gireceğim sanırım yarın sabahki ölçümü baz alalım olmazmı:)

ayyyy canım yaaa nasıl sevindim bilemessin
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah..
darısı tugbacığımızın başına insallah..
bu arada hepinizi çok çok öptüm..

canım nasılsın?bebegin nasıl?umarım herşey yolundadır

yarına mazaret istemem.başlıyorsun ona göre

Kizlar yarin sonuclari cok merak ediyorum.. bu hafta kendimi cok zorladim.. dua edelim iyi bi sey ciksin.... :)))

Son düzenleme:
Allah acil şifa versin bestecim inan sen yazdıkça üzülüyorum çok fazla kasma kendini çikolata istiyorsan da ufacık bir çikolatadan birşey olmaz ye toparlarsın moralini yüksek tutman lazım
Sagol tatlim.. mecburen katlaniyoruz.. Yok yiyemem, yersem kendimi bilirim.. vicudum daha fazlasini siter.. Neyse gozden irak gonulden uzak olur derler ya haha birakalim oyle olsun

Ah canim cok sevindim... Hayirli olsun.. Allah anali babali buyutsun.. Ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin... darisi anne olmak isteyen herkesin basina..

güzel takımım geldiğimden beri kendimi diyet moduna sokamıyorum beni biraz fırçalarmısınız?

Canim benim, fircalamak yada burda sana sayfalarca yazmak inanki hic bir ise yaramicaktir.. En onemli motivasyonu kendinde bulup, sonra burdan sadece destek alabilirsin.. Herseyden once kendin karar vermelisin.. Aynanin karsisina gec.. kendine soyle bi bak.. gorduklerinden memnunmusun? eger memnun degilsen bi dusun, neyi nasil degistirmelisin... Nasil daha mutlu olursun. Bu kilo vermeyi.. Diyete gir, kiloyu ver ve kurtul diye dusunme... Yasam tarzini degistiricegini dusun.. Sen yine normal yiceksin, sadece saglikli bir sekilde... Ve bu sadece 1-2 aylik bir sey degil. Kilo verene kadar cogu seyden mahrum kalicaksin, ama kilolarini verdikten sonrada bu yasam tarzina devam ediceksin.. tabiki ozaman sevdigin seylerden yiceksin ama kilolarini geri almamak uzere.. Hem ozaman hedefindeki kiloda olunca artik sen eski haline donmemek icin elinden geleni yapicaksin... Hem sen bi basla.. yediklerini duzene sok.. Bak gor.. 2-3 kilo kaybin olunca nasil motivasyonun tavan yapiyor.. nasil bir hirs tutar seni.. Ama tekrar diyorum altini cizerek.. BU KILO VERMEYI DIYET OLARAK DUSUNME, YASAM TARZINI / YEDIKLERINI ARTIK DUZENE ALICAGINI VE KONTROlLU OLUCAGINI DUSUN.. ve boyle olunca daha Kolay olur.. uzerinde bir baski his etmezsin.. Diyette olma modu cok kotudur hepimiz biliriz.. 2-3 gun yapip sonra beyaz bayragi cekip pes ediyoruz.. o yuzden dedigim gibi dusunursen daha kolay olur.. Ben en azindan 1,5 yil kendimi saldiktan sonra bu dusunceyle kendi kendime geldim...

Ayrica sana kucuk tavsiye..Eski kiyafetlerinde, kucuk beden olan varsa.. onlara ara ara bak.. gerekirse evde herzaman gorucegin bi yere as.. Ve her motivasyonunu kaybetiginde o kiyafete bak ve ben bunu en kisa zamanda saglikli bir sekilde tekrar giyecegim diye kendi kendine soylen.. Eski resimlerin varsa onlara bak.. Nette begendigin, ve idol olarak gordugun birinin fizigini bilgisayarda kayit yap.. ve ara sira ona bak.. Bir hafta 1 kilo kaybedince haftaya Allahin izniyle bunu 1,5 yapicagim diye kendi kendine moral ver.. Kilo veremedigin zamanlarda sakin pes etme.. bazen vicudumuz shoka ugrar ve kilo vermeye kucuk bir ara verir.. sonra yine duzene girer.. Yani uzun lafin kisasi.. HERSEY SENDE BASLAR, SENDE BITER.. SEN ISTEMEZSEN BIZ NE KADAR SOYLERSEK SOYLEYELIM ASLA YAPAMAZSIN.. AMA SEN BIR BASLA, BIZLER HEPIMIZ DESTEK OLURUZ INSALLAH..

Bide sayfalarca yazmak ise yaramaz dedim, cenem dustu yine.. ama kimse pes etsin istemiyorum

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim

Bilgisayar derslerine sürekli katılıyorum zaten öyle bi işimde yok iyi oluyor boş boş oturmaktansa evde ne yapabilirsem kardır gözüyle bakıyorum çoluk çocuk olmadan birşeyler yapıyım dedim canım Açıköğretim daha zor haklısın,7 dersim var 4 üne çalıştım 3 dersim kaldı nisanın 7 sine kadar onlarada çalışırım bol bol soru çözerim olur inşallah
Yürüyüş gerçekten sıkılaştırıyor vücudu hissediyorum kendimde ama bende netten kalori cetveline bakmıştım bisiklet sürerek daha fazla kalori yakılıyormuş ben yürüyüşü tercih ediyorum o ayrı :)

kızlar yarın da tatil bize ve cuma da boş günüm.
5 gün dinlence oldu bana.
ama evde durmak pek yaramıyor ya.

sadakat
poğaça,döner ve tost.
yarına müthiş dikkat et canım.

oooh 5 gün tatil he çalışan biri için iyi dinlenme olmuştur.Yaaa evde oturmanın zararları insan sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissesiyo hele de yapacak bir şeyin yoksa böyle böyle 20 kilo almıştım ben
haklısın şulecim çok kötü bir menü kabul ediyorum nefsim çekti yedim (

bluemoon çok sevindim hatırlarsan başlarda ben de kilo problemim yüzünden gebe kalamıyordum ve birbirimize destek oluyorduk bebiş için kilo verelim diye rabbim şu kilolarımı verdikten sonra bana da bir beiş nasip eder inşallah rabbim sağlıkla huzurla doğurmayı nasip etsin olmayanlara da versin inşallah(amiiiiiiiiiiin)

daha dikkatli olalım ben bugünden itibaren tekrar yürüyüşümü yapmaya başladım

Sagol tatlim.. mecburen katlaniyoruz.. Yok yiyemem, yersem kendimi bilirim.. vicudum daha fazlasini siter.. Neyse gozden irak gonulden uzak olur derler ya haha birakalim oyle olsun

Ben de öyleyim biliyormusun bir yedimmi gerisi geliyor yeterki ağzıma deysin şundan da şundan da yiyim diyorum bi bakmışım bir haftada verdiğim kiloyu 3 günde tekrar alıyorum

Tabii mutlaka çalışmak gerekiyor ama bilgisayarla uğraşmayı sevdiğim için merakla öğreniyorum inşallah sertifikayıda alırsam harika olur
Kabul ediyorum kaptanım menüm hiç iç açıcı değil yedikten sonra çok pişman oluyorum ama o an yapacak bişey yok yiyorum
Geçen hafta malum günümdeydim yeni çıktım Bir kilo almışım bugün sabah tartıldımda yarına bir kilo fazla olarak giriş yapıcam
Bugün yürüyüşümü yaptım akşamda yapıcam artık yürüyüşlerime tekrar başlıyorum haftaya cuma ekside olurum ancak söööözz başka da alternatifim yok gidecek bu kilolar

Bluemoon cum hamile kadının duası kabul olur benim için de dua et ne olur hayırlısıyla bende bebişime kavuşayım

Zeynepcim diyetisyenler diyor ki sabahları haşlanmış yumurta varsa peynir yemeyin diyor ikisi de aynı işi gördükleri için birini tercih edin diyorlar
Bu sporsuzluğumuzun acısını birlikte çıkaralım

Kizlar yarin sonuclari cok merak ediyorum.. bu hafta kendimi cok zorladim.. dua edelim iyi bi sey ciksin.... :)))

İnşalllah takımımız birinci olur ama ben yarına + ile giriş yapıcam üzülüyorum
Amaaaa yarından itibaren önümüzdeki haftaya salıya kadar een yüksek performansla açığımı fazlasıyla kapatıcam

Ben dünkü menümü yazıyım
sabah:
-bir dilim ekmek çok az peynir (evden erken çıktığım için başka bişey yiyemedim)
ara:
-bir bardak şekersiz çay (kursta içtim tok tutsun diye)
öğlen:
-bardakta mısır(çarşıda dolaşırken alıverdim )
ara yok
akşam:
-iki tane hamsi o da kızartırken koktu diye (hamsiyi pek sevmem)
-bir dilim ekmek
-2 litre su içtim(Ne olursa olsun suyumu içmeye devam ediyorum)
yürüyüş yoktu

Bugün başladım yeniden yürüyüşlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…