çok sağolun arkadaşlar evet bende hemen tuğbiş için ve sizler için dua ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah........
e artık doğumu yapınca yeniden alırsınız beni takıma kısmetse değilmi.........
takımım hemen menümü yazayım kaçıyom:
sabah:2 fırında sigara böreği,5 yağsız ince kabak mücver,1 çatal haş yumurta,2 dilim ekmek,2 dilim peynir,2 zeytin,domates cay
ara:1 avuç çikolu çerez
öğle:1 puaca
ara:yarım elma,yarım portakal
akşam:1 tabak brokoli kıymalı,3 kaşık yoğurt
ara: AVM de kocama ve kzıma uydum:2 kanat,5-6 tane patates kızartma,2 yudum portakal suyu,1 ısırık hamburger
bugünde spor yok.yarın acısı cıkacak.yediklerimin ve sporsuzluğumun
Sağol canım benim
Kursa yazılmadan önce araştırdım sordum sınav tarihini ona göre yaptırdım kaydımı
Hoca Geçersiniz kolay oluyor dedi hatta sınavda bulunmanız bile yeterli geçmeniz için dedi
Biraz önce Sınavda çıkacak soruları çözdük yeni bitti
kolay gibi ama hayırlısı olsun yine de
Bu arada açıköğretime de tam gaz çalışmalara devam dün uygarlık tarihini bitirdim
tabii önümüzdeki haftadan itibaren soru çözmeye başlıycam
şimdide konularımızı bitirdik soruları çözdük saatimizi doldurmak için nette geziniyoruz ortam süper ya :)
Bendede böyle bir durum var,doktor kepekli ekmek her bünyede aynı etkiyi yapmaz oda etki etmiş olabilir diyor. Sandalos var bir yandanda bu çay var.Hangisi suçlu bilmedim
29.02.2012
kahvaltı
2bardak siyah çay,1-2 zeytin,keten tohumlu ekmek,ekmeğimin son lokmasını reçele batırıverdim
ara sahlep
biraz sonra kayısı çayı
öğle
2 çiğköfte,bir kase keten tohumlu yoğurt
arada 5i bi yerde çay içtim
akşam yemeyi düşünmüyorum
kuru dut ve kayısı çekirdeğiyle Hürreme bakarken geçiştiririm:)
yatmadan süt içmeyide planlıyorum,içine çubuk tarçın atark tabi(tatlı krizini engelliyomuş:)malum zor gnlerdeyim,krize gelemem
İyi akşamlar kızlar önce dünki menümü paylaşıyım
sabah:
-4 tane kuru kayısı
-1 bardak su
bir tane poğaça(pastaneden)
ara yok
öğlen:
-dürüm et döner
ara:
-elma
akşam:
-bir tane kaşarlı tost
yürüyüş yok
berbat biliyorum
ama suyumu içiyorum
kizlar gecen ay regl gecikmisti, ve sadece 1 gun regl olmustum.. simdi yine 10 gun gecikti.. kafayi yicem hep bu Pco's yuzunden
ama isin kotu tarafi tatli icin cildirmak uzereyim.. kafayi yicem.. ama haftalardir yemedim, biliyorum basladim mi bi daha birakamam... meyve ile avutuyorum kendimi
ama olmuyo kizlar.. sanki inadina tv de reklamlar, cevremde disarda herkes cikolata yiyor..
bak bu sefer elim boş gelmedim size benim çok sevindiğim sizinde sevineceğinize inandığım müjdeyle geldim
diyet işi out
dengeli ve düzenli beslenme in
spor out
yürüyüş in..........
çünküüüüüüüüüüüüüü
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım güzel ama şuuleye katılıyorum arlara meyve katabilrisin.işe normal meyve yerine çantanda taşıyabileceğin kuru meyvelerden atabilirsin.
sabah:meyve, yağda yumurta,peynir, 3 dilim kepek ekmeği, gereğinden fazla helva
öğle:1 kase yayla çorba, lahana çorba
ara:5 kaşık yayla çorba,1 elma, 1 portakal, 2 kaşık yoğurtlu kabak-karnıbahar haşlama(bu arayla günü kapatacaktım güye)
akşam:3 kaşık erişte, 3 dilim börek (komşularım geldi. ben börek yaptım birisi de erişte getirmişti. ağır bir börek olmasa da börek işte)
ara:1 dilim börek,1 br. ayran,3 çay kaşığı çiko,1-2 ısırık elma
hepsini 7:00-7:30a kadar yedim.
bu menüden sonra yapılacak en iyi şeyi yaptım: 8 mil hızlı leslie ve 50 mekik
yeşil çay ve kiraz sapı çayı içtim.
çok sağolun arkadaşlar evet bende hemen tuğbiş için ve sizler için dua ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah........
sabah:2 fırında sigara böreği,5 yağsız ince kabak mücver,1 çatal haş yumurta,2 dilim ekmek,2 dilim peynir,2 zeytin,domates cay
ara: AVM de kocama ve kzıma uydum:2 kanat,5-6 tane patates kızartma,2 yudum portakal suyu,1 ısırık hamburger
günaydın sevgili takımımmm:)
bu hafta kilom hiç farketmedi suda tutmuş olabilirim.o yüzden bugün meyve yiyorum.gerçi sabah sabah kıızmın elinden bi tane yulaflı bisküvi yedim ama gün içinde başka yok.opda midem ağırmasın diyelim:)
yarın sabah 8 de evden cıkacam hastanede randevum var.kilomu giremezzsem.aynı yazarsın kaptanım.şayet okuldan girebilirsem sabhki kilomu 1 de yazarım size:)
bugün annem geliyorrrr.akşam telaşlı olabilirim ondan şimdiden yazdım:)
bak bu sefer elim boş gelmedim size benim çok sevindiğim sizinde sevineceğinize inandığım müjdeyle geldim
diyet işi out
spor out
yürüyüş in..........
çünküüüüüüüüüüüüüü
ayyyy canım yaaa nasıl sevindim bilemessin
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah..
darısı tugbacığımızın başına insallah..
bu arada hepinizi çok çok öptüm..
yoğun sıkıcı bir günden anca gelip bir bebiş haberi gördüm allah analı babalı büyütüp sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. prenses ve peri:) yürüyüş yapamadım malum sebeblerimden dolayı ölçülerimi kilomu aldım ama ben yinede tam diyet moduna yarın gireceğim sanırım yarın sabahki ölçümü baz alalım olmazmı:)
Sagol tatlim.. mecburen katlaniyoruz.. Yok yiyemem, yersem kendimi bilirim.. vicudum daha fazlasini siter.. Neyse gozden irak gonulden uzak olur derler ya haha birakalim oyle olsunAllah acil şifa versin bestecim inan sen yazdıkça üzülüyorum çok fazla kasma kendini çikolata istiyorsan da ufacık bir çikolatadan birşey olmaz ye toparlarsın moralini yüksek tutman lazım
diyet işi out
spor out
yürüyüş in..........
çünküüüüüüüüüüüüüü
güzel takımımgeldiğimden beri kendimi diyet moduna sokamıyorum beni biraz fırçalarmısınız?
derslere devam ettiğine göre çok kolay geçecektir sınavın.
açık öğretim daha zor olmalı kaç ders birden.
beste şu kaç kalori yaktığını gösteren fotoyu koyduya çok hoşuma gitti ne kadar yaktığını görme olayı, ama evde yer olsa da yürüyüş bandına yer ayırmak istemiyorum. bi de diyetisyenim yürüyüşün sıkılaştırıcı etkisi olduğunu söyledi. bisiklet yerine yürüyüş bandı daha mantıklı.
kızlar yarın da tatil bize ve cuma da boş günüm.
5 gün dinlence oldu bana.
ama evde durmak pek yaramıyor ya.
sadakat
poğaça,döner ve tost.
yarına müthiş dikkat et canım.
diyet işi out
spor out
yürüyüş in..........
çünküüüüüüüüüüüüüü
sabah:meyve, yağda yumurta,peynir, 3 dilim kepek ekmeği, gereğinden fazla helva
öğle:1 kase yayla çorba, lahana çorba
ara:5 kaşık yayla çorba,1 elma, 1 portakal, 2 kaşık yoğurtlu kabak-karnıbahar haşlama(bu arayla günü kapatacaktım güye)
akşam:3 kaşık erişte, 3 dilim börek (komşularım geldi. ben börek yaptım birisi de erişte getirmişti. ağır bir börek olmasa da börek işte)
ara:1 dilim börek,1 br. ayran,3 çay kaşığı çiko,1-2 ısırık elma
hepsini 7:00-7:30a kadar yedim.
bu menüden sonra yapılacak en iyi şeyi yaptım: 8 mil hızlı leslie ve 50 mekik
yeşil çay ve kiraz sapı çayı içtim.
Sagol tatlim.. mecburen katlaniyoruz.. Yok yiyemem, yersem kendimi bilirim.. vicudum daha fazlasini siter.. Neyse gozden irak gonulden uzak olur derler ya haha birakalim oyle olsun
aaa sizin hoca iyiymişyine de çalışmadan geçilmez gibi geliyor teknik şeyleri de soruyorlar :44:
bu menü hiç olmamıs.poğaca et döner tost aynı güne gelmiş hepsibugun ne yap et toparla yarın listeye eksiyle giriş yapmanı umuyorum
Kizlar yarin sonuclari cok merak ediyorum.. bu hafta kendimi cok zorladim.. dua edelim iyi bi sey ciksin.... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?