Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel yazmışsın hepimiz için geçerli bunlar.Ben eski fotoğraflarıma bakıp hırslanıyorum eskiden ne güzel çıtırmışım evlendim bozdum vücudumu çok kızıyorum kendime fakat yine eski ben olabilmek için çok çalışcam

Kizlar yarin sonuclari cok merak ediyorum.. bu hafta kendimi cok zorladim.. dua edelim iyi bi sey ciksin.... :)))

inşallah canım inşallah güzel çıkar

birşeyi sevince daha iyi yapıyoruz.daha güzel sonuçlar alıyoruz.umarım sende güzel sonuç alırsın

Bluemoon cum hamile kadının duası kabul olur benim için de dua et ne olur hayırlısıyla bende bebişime kavuşayım

allah seninde gönlüne göre versin canım

hamsi kızartma olmasaymıs süper olacakmıs

sadakat canım seni artı kilo ile listeye alamam ama canım ilk haftan değil ben biliyorumda diğerleri bilmiyor.bir hafta daha beklesen eksiyle giriş yapsan daha iyi olur

güzel takımım geldiğimden beri kendimi diyet moduna sokamıyorum beni biraz fırçalarmısınız?
besteye katılıyorum.
sıkı takibe alalım seni. her menünü didik didik edecem.

ayyyy canım yaaa nasıl sevindim bilemessin
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah..
darısı tugbacığımızın başına insallah..
bu arada hepinizi çok çok öptüm..
canım bebeşinin cinsiyeti neymiş.

sana katılmamanın imkanı yok.
buranın da etkisi çok büyük oluyor. sürekliliği getirmek için beraberlik lazım.

az olmuş. spora başlamana sevindim.

bugün okudum yemek isteği gelince yapılabilecekler
-şarkı dinlemek, komik video izlemek
-tırnak törpülemek
-dolap düzeltmek
-fotograf albümü bakmak
20yı geçirince kriz anı geçmiş oluyormuş. hatta kuranı kerimde de 21 dakika diyormuş doğruluğunu bilemiyorum tabii.

Son düzenleme:
1.3.2012
sabah:lahana çorba,peynir,3 lokma ekmek
ara:2 kayısı,10 badem,1 avuç leblebi,1 nescafe
öğle:`lahana çorba, 4 kaşık yayla çorba, leblebi,2 kayısı
ara:5-6 çatal patatesli yumurta, 3-4 çatal peynir, 2-3 susamlı çubuk, biraz fındık
akşam:küçük bir parça haşlama tavuk,salata,biraz leblebi
ara:2 badem

sporumu yapınca yazcam.

1 mart hedeflerimizi de yarın değerlendircez heralde.
ben ulaşamadım.
ilk 2 hafta istediğim kayba ulaştım ama 3. hafta ve 4. haftada 800+800=1600ü veremedim.
zaman geçiyor.
bundan sonra nasıl gitcem tam karar vermesem de şu an aklımda 500gr. veya 600gr. haftalık kilo kaybıyla ilerlemek var.

1 mart hedefleri:
beste:57
suleoz:61.5
zeynepece:70
vıdıvıdı:75
prensesperi:75

durup durup perşembede bozduk..biz niye böyleyiz yaa

kepekli ekmek tıkıyor canım beni de.bağırsakları çalıştırması beklediği halde diyetisyenim de genelde böyle kabızlık yapıyor dendiğini söylemişti. arada bir normal ekmek tüketmek lazım.
Sanırım öyle canım,annemdede aynı etkiyi yapıyor,o zaman bende ekmek yemem

Ya canım benim,ben kendimi çok kötü hissediyorum bugün,artık felaket diyet yapıcam.

Canım gözün aydın,Allah sağlıkla kavuştursun

Evde durmanın zararları herhalde,bende böyle oluyorum hep.Börek olmasa sıkıntı yok aslında,neyse artık telafi edersin.

Dolu dolu bir kahvaltı:)
Hayırdır canım,sen bu hafta örnektin bize,kötü koca bozmuş seni:)

Reçel o anlık bişeydi canım,bir lokma aldım geçti:)regl olayından belkide.
sahlebide eskiden hergün içerdim ama artık haftada 1 ya da 2.

Canım bardakta mısır fena yapıyor ben sana söyleyim,otur yemek ye daha iyi hani:) doyurmaz ama diyetine darbeyi indirir:)

En güzeli akşam olmuş canım.

Ya ben kendimi bugün çoook kötü hissediyorum.Hiç kilo veremediğimi düşünüyorum.Tartılmadım bugün ama gördüğüm yetiyor bana.
Ayrıca çok şiş hissediyorum.Acayip canım sıkıldı
Uzun zamandır abur cuburu kestim,eskiden hep dışarda yerdim onuda kestim ama öyle aman aman bi değişiklik yok.
Özellikle bugün taşan göbeğime baktıkça çok üzüldüm,akşam ablamda dalga geçti
Çabalayıp sonuç alamıyorum,doktor tiroidime bakılmasını istedi.Ayrıca kullanığım antidepresanlarında etkisi var.
Ay ne bileyim işte.
az önce alıntı yaptım ama yazdım mı unuttum,Prensesim ben sandalosu kesmiştim zaten keten tohumunu deniyordum.
Bu haftada keten tohumu ve kepek ekmeğini keselim bakalım.
O kadar kayısı kaynattım içtim,o kaynattığım kayısılarıda yedim ama bana mısın demedi,içim kuruduuu
Off çok kötüyüm yahu,ben bundan sonra kesinlikle yemicem.
Ha bide vicdan azabı var tabi bu ruh halimde.Menümü yazayımda görün.
01.03.2012
kahvaltı
siyah çay 3-4 light gevrek
öğle
burger menü
ara
browni(erkek arkadaşım zorladı)
akşam yok
şuan bşi bi yerde çay içiyorum başkada hiçbişey yemem içmem

Zeynepcim diyetisyenler diyor ki sabahları haşlanmış yumurta varsa peynir yemeyin diyor ikisi de aynı işi gördükleri için birini tercih edin diyorlar
Bu sporsuzluğumuzun acısını birlikte çıkaralım
canm arkadaşta kahvaltıdaydım:)ondan böle kaçtı.kahvaltıda 1,5 kibrit kutusu peynirim var normalde ben onun yerine küçük bi dilim peynir bi yumurta yiyorum.onu hesaplıyorum tatlım.
az olmuş sebze meyve yokama yarın toparlnamaya yeter.
süper bunlarr.bende diş fırcalıyorum ağzımın tadı değişince yemekte yiyesim gelmiyo:)
güzel menü tatlım idol şule moduna dönmüşsün:)

1 mart hedefleri:
beste:57
suleoz:61.5
zeynepece:70
vıdıvıdı:75
prensesperi:75
bende ulaşamadım malesef

kötü koca değil arkadaşım arkadaşlar:)))arkadaşa gitmiştim kahvaltıya orda coştum:)

kızlarrrr

sabah:1 kase lahana corba,1 greyfurt
ara:1 yulaflı bisküvi
öğle:1 elma,2 erik
ara.:1 portakal,2 erik
akşam:1 kase corba,1 diyet bisküvi,1kaşık bulgur pilavı,1 kaşık kıymalı nohut(tadımlık)
ara:annem memleketten tatlı getirmişti bi dilim yedim ondan(((((
bütün günüm akşam yine mahvoldu.yarından itibaren kalsiyum diyetine dönüyorum.çorbamıda içerek.Allahım bizi kaçamak yapmaktan korusunuzak dursun bizden

spor:50 dakika yürüyüş,ağırlık mekik,250 ip atladım.

canm öle birden gitmiyo işte hepsi birden.kendimizi bırakmaya hakkımız yok.geldiği gibi geri gidecek bu karayağlar
menüne gelince burger menü kötü olmuş yarına hep beraber toparlanalım:)

Bugün eliptik bisiklet almaya gitmiştim,zaten çok alternatif yoktu. Seçtiğim modelde kayışlı çıktı(voit)
Sanırım iyi değil öylesi,diskli falan olanlar var.Yok mu bi bilen,nasıl bir mekanizması olmalı?

Hevesim kursağımda kaldı yarını bekliyordum dört gözle.listede adımı görmek beni inanılmaz motive edecekti olmadı sağlık olsun
Prenses bir hafta daha listeye giremeden beklemek beni fazlasıyla yoracak(psikolojik anlamda)yarın girseydim çok iyi olacaktı üzüldüğümü tekrar belirtmek isterim teşekkür ederim yine de .Ben en iyisi bundan sonra kendi çabalarımla kendi kendimi motive ederek devam etmeye çalışırım. Herkese bu zorlu yolda başarılar umarım herkes istediği kiloya ulaşır

hayatım neden kırılıyorsun anlamadım :44: listeye gireceksinde ne olaracak direkt artı ile gireceksin.asıl böyle motive olman lazım.daha çok çabalaman haftaya eksi ile gireceğim demen lazım güzel bir başlangıç yapman lazım

ayrıca çocuk oyuncagı değil inan kaç kişi ugraşıyor bu listelerde kaç kişinin emeği var.bir karar versen iyi olacak.takımlarda olmak istiyormusun istemiyormusun?geçen defada geldin gittin.bu defada bir hafta daha bekle dedim diye ben kendim devam edeyim diyorsun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…