ben de çekinir oldum. bu yüzden spor düzenim bozuldu.
yatak odasında yapayım dedim ama zevk vermiyor.
hızlı yapmayıp yavaşa geçiyom bazen.
bi konuşsam iyi olcak. yoksa yavaşla da gitmiyo bu illet kilolar.
beşi bir yerdeden pek bişi anlamadım. yeşil çaya geçtim. dün de nanelisini aldım ama pek hoşlanmadım.
kabızlık için kayısı çayı iyi oluyor.
bi de yulaf ezmesi de etkili sanırım. geçen hafta 3 öğün yemiştim bi günde de fazla iyi gelmişti.
Evet kizlar benim menuye gelelim..
Kahvaltidan ønce 2 bardak ilik su, bir bardakta 2 yemek kasigi elma sirkesi.
Kahvaltim dunle ayni oldugu icin ayni resmi paylasiyorum, ama bugun hic ekmek yemedim.
Eki Görüntüle 355830
Ara: 1 elma
Oglen yemegim spordan sonra, tavuklu sirkeli, nar eksili salata. + 2 bardak ilik su.
Eki Görüntüle 355832
Ara: 6-7 cilek.
Aksam yemegim, sebzeli domatez corbasi
Eki Görüntüle 355833
Ve 65 dk hizli tempo kosu, + 20 dk eve yuruyerek geldim spor salonundan..
Kosu bandinda turkce program bulunca ne sevindim.. Memleketimdeymis gibi o bile sevindiriyor hehe
Eki Görüntüle 355831
Spor toplam - 85 DK
Ve 2 Litre su...
Herkese iyi geceler opuldunuz
Kızlar bugünkü menümü de paylaşıp kaçıyorum
Sabah:
-iki dilim tahıllı ekmek
-domates
-salatalık
-5 zeytin
-kayısılı Form çayı
ara yok
öğlen:
-3 tane çiğ köfte
-bir dilim kek
-bir dilim patatesli börek
-mecburen çay (misafirlerim vardı bugün malum:))
akşam:
-salata
ara:
-3 tane hoşbeş gofret(bayılırım)
-2 litre su içtim
yürüyüş yok
Kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum ki.. Bu hafta hepinizle gurur duyuyorum.. dikkatimi cekti hepimiz o kadar hevesli ve iddaliyiz ki.. Herkeste motivasyon full. Buda beni asiri sevindiriyor ve gucume guc katiyor.. ha gayret kizlar basaricaz bunu.. E tabiki yaz aylari yaklastikca citir olma heveside tavan yapti bizde
Onumuzdeki 3 hafta benim tatilim, malum cogunuz bildigi gibi mart ayinda istanbula gidicektim o yuzden izin almistim. Ama erkek arkadasimla ayrilinca istanbulda iptal oldu.Umarim evde oldugum bu surede kacamaklar yapmam, ve zamanimin cogunu sporda geciririm..
Gelelim benim menuye..
2 bardak ilik su ile gune basladim.
Kahvalti: bugun kendime yumurta hasladim.. haftada bir gun artik yumurta yemeye karar verdim almam gereken proteinlerden dolayi.
Eki Görüntüle 357282
Oglen yemegim, etli salata. Etler haslanmis.. uzerine nar ekshisi ve sirke.. bayadir et yemiyordum ki hic sevmem ama mecburen.
Eki Görüntüle 357283
Ve aksam yemegine kuzenimin yaptigi ispanak.. hayatimda bugune kadar yedigim en kotu ispanakti, kocaman ispanaklar ve bol et..5-6 kasik yedim ancak napalim kiramadim gelmis bize yapmis Anlicaginiz aksam yemeginde ac kaldim..
Eki Görüntüle 357285
Aksam yemegi yiyemedigim icinde agir bi seyler yerine kendimi bunlarla ødulendirdim..
Eki Görüntüle 357286
Ve sporum.. Sabah kahvaltidan sonra spora gittim.. fazla spor yapamadim.. 45 dk yavas tempoda kostum arti eve yuruyerek geldim
Toplam spor 65-70 dk. Ve 2,5 litre su..
Herkese iyi geceler kizlar... sifir beden olmus ruyalar diliyorum hepinize... opuldunuz
benim dünüm
28.02.2012
sabah önce yeşil çay sonra 1 kase lahana çorbası 1 dilim kepek ekmek
ara 2 tane galeta
öğlen kış çorbası (tavuklu pirinçli) 1 dilim normal ekmek sonrasında kirazsapı çayı
ara arkadaş çikolata almıs.yarısını aldım gerisini ona verdim tabi mutlulukla kabul etti100 cal civarı
akşam 1 kase lahana çorbası 1 dilim kepek ekmek 1 çorba kaşıgı peynir sonrasında kayısı çayı
30 dk cardio videosu 10 dk hızlı cardio 100 mekik 120 iç bacak hareketi.sporumu mümkün oldugunca ihmal etmemeye çalışıyorum
zeynepçiğim şuleciğim nasıl olmus
**4.takım 246. ETAP **
PrensesPeri(78,6/77,8/ 0,8/%1,02)
zeynepece2009 (71,8/
suleoz(63,5 /
Vıdıvıdı (geri dönmek üzere ayrıldı)
beste(62,5//63,0 /-0,25 /%-0,40) ( 244 etapta izne çıkan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü.)
Celisuenis( 65,7/
kuzununzuzusu(70,0/
4.Takim ortalaması:
minees senide bugunku kilona göre degerlendireceğimkatzi ortalarda yok :44:
Ben avm olayı için demiştim canım,kızma tamam :))
süpersinnn şulem:)maşllah sana ve prenseseeeegünaydın sevgili takımım.
62.8
63lerde gidip gelmelerim olduğu için 62leri görmek beni çok mutlu etti.
63.5/62.8/0.7/%1.1
regl olacağım hafta ben 1,4 artıdaydım lahanayla belki de onadan 2 kg verdim.ayrıca sen daha 2 gün oldu başlıyalı.ayrsıccca keşke her ay 2 kg gitsede hedefimize öle ulaşsak.en azından bedenimiz altüst olmaz.800 gr süpr bence..tebrikler kaptanım:)9günaydın kızlarhepinize güzel bir gün dilerim
şuleciğim 1 mart hedeflerini koymus bende ulaşamadım.1 ayda yaklaşık 2 kg verdimönceki ayda öyle olmustu.tek fark bu ay spor yaptım neden böyle az az gidiyor anlamıyorum
lahana bende tabi 2 kg fark yapmadı görüldüğü üzerebu tarz diyetler bende işe yaramıyor ama ha yarayanı bulurmuyum derdim o regl olacagım ona ragmen ekside çıkmak mutlu etti beni.regl olunca kilom belki pat diye düşüverir o zaman çok sevinirim işte
banada bu hafta tokwat oldu tatlı felan yok bu 1 ay içerisinde.annemde künefe getirmiş gerçi ama:)))neyseeeeBu kötü gidiş tokat gibi oldu bana,fena hırslandım.Çok katıyım artık
Hevesim kursağımda kaldı yarını bekliyordum dört gözle.listede adımı görmek beni inanılmaz motive edecekti olmadı sağlık olsun
Prenses bir hafta daha listeye giremeden beklemek beni fazlasıyla yoracak(psikolojik anlamda)yarın girseydim çok iyi olacaktı üzüldüğümü tekrar belirtmek isterim teşekkür ederim yine de .Ben en iyisi bundan sonra kendi çabalarımla kendi kendimi motive ederek devam etmeye çalışırım. Herkese bu zorlu yolda başarılar umarım herkes istediği kiloya ulaşır
**4.takım 246. ETAP **
PrensesPeri(78,6/77,8/ 0,8/%1,02)
zeynepece2009 (71,8/
suleoz(63,5 /
Vıdıvıdı (geri dönmek üzere ayrıldı)
beste(62,5//63,0 /-0,25 /%-0,40) ( 244 etapta izne çıkan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü.)
Celisuenis( 65,7/
kuzununzuzusu(70,0/
4.Takim ortalaması:
minees senide bugunku kilona göre degerlendireceğimkatzi ortalarda yok :44:
hayatım neden kırılıyorsun anlamadım :44: listeye gireceksinde ne olaracak direkt artı ile gireceksin.asıl böyle motive olman lazım.daha çok çabalaman haftaya eksi ile gireceğim demen lazımgüzel bir başlangıç yapman lazım
ayrıca çocuk oyuncagı değil inan kaç kişi ugraşıyor bu listelerde kaç kişinin emeği var.bir karar versen iyi olacak.takımlarda olmak istiyormusun istemiyormusun?geçen defada geldin gittin.bu defada bir hafta daha bekle dedim diye ben kendim devam edeyim diyorsun :44:
Canim benim, fircalamak yada burda sana sayfalarca yazmak inanki hic bir ise yaramicaktir.. En onemli motivasyonu kendinde bulup, sonra burdan sadece destek alabilirsin.. Herseyden once kendin karar vermelisin.. Aynanin karsisina gec.. kendine soyle bi bak.. gorduklerinden memnunmusun? eger memnun degilsen bi dusun, neyi nasil degistirmelisin... Nasil daha mutlu olursun. Bu kilo vermeyi.. Diyete gir, kiloyu ver ve kurtul diye dusunme... Yasam tarzini degistiricegini dusun.. Sen yine normal yiceksin, sadece saglikli bir sekilde... Ve bu sadece 1-2 aylik bir sey degil. Kilo verene kadar cogu seyden mahrum kalicaksin, ama kilolarini verdikten sonrada bu yasam tarzina devam ediceksin.. tabiki ozaman sevdigin seylerden yiceksin ama kilolarini geri almamak uzere.. Hem ozaman hedefindeki kiloda olunca artik sen eski haline donmemek icin elinden geleni yapicaksin... Hem sen bi basla.. yediklerini duzene sok.. Bak gor.. 2-3 kilo kaybin olunca nasil motivasyonun tavan yapiyor.. nasil bir hirs tutar seni.. Ama tekrar diyorum altini cizerek.. BU KILO VERMEYI DIYET OLARAK DUSUNME, YASAM TARZINI / YEDIKLERINI ARTIK DUZENE ALICAGINI VE KONTROlLU OLUCAGINI DUSUN.. ve boyle olunca daha Kolay olur.. uzerinde bir baski his etmezsin.. Diyette olma modu cok kotudur hepimiz biliriz.. 2-3 gun yapip sonra beyaz bayragi cekip pes ediyoruz.. o yuzden dedigim gibi dusunursen daha kolay olur.. Ben en azindan 1,5 yil kendimi saldiktan sonra bu dusunceyle kendi kendime geldim...
Ayrica sana kucuk tavsiye..Eski kiyafetlerinde, kucuk beden olan varsa.. onlara ara ara bak.. gerekirse evde herzaman gorucegin bi yere as.. Ve her motivasyonunu kaybetiginde o kiyafete bak ve ben bunu en kisa zamanda saglikli bir sekilde tekrar giyecegim diye kendi kendine soylen.. Eski resimlerin varsa onlara bak.. Nette begendigin, ve idol olarak gordugun birinin fizigini bilgisayarda kayit yap.. ve ara sira ona bak.. Bir hafta 1 kilo kaybedince haftaya Allahin izniyle bunu 1,5 yapicagim diye kendi kendine moral ver.. Kilo veremedigin zamanlarda sakin pes etme.. bazen vicudumuz shoka ugrar ve kilo vermeye kucuk bir ara verir.. sonra yine duzene girer.. Yani uzun lafin kisasi.. HERSEY SENDE BASLAR, SENDE BITER.. SEN ISTEMEZSEN BIZ NE KADAR SOYLERSEK SOYLEYELIM ASLA YAPAMAZSIN.. AMA SEN BIR BASLA, BIZLER HEPIMIZ DESTEK OLURUZ INSALLAH..
Bide sayfalarca yazmak ise yaramaz dedim, cenem dustu yine..ama kimse pes etsin istemiyorum
şimdi tartıldım tam 86 kaptanım bu hafta pek kilo vveremedim
başlangıç kilom 90 hedefim 56 :) bu hafta biraz keyfim kaçsada bestenin güzel yazısıyla kendimi toparladım.sizlerle birlikte bunu başarıcamm :) hepinize çookk teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?