Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**4.takım 246. ETAP **

PrensesPeri(78,6/77,8/ 0,8/%1,02)
zeynepece2009 (71,8/
suleoz(63,5 /
Vıdıvıdı (geri dönmek üzere ayrıldı)
beste(62,5//63,0 /-0,25 /%-0,40) ( 244 etapta izne çıkan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü.)
Celisuenis( 65,7/
kuzununzuzusu(70,0/

4.Takim ortalaması:

minees senide bugunku kilona göre degerlendireceğim katzi ortalarda yok :44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün dilerim

şuleciğim 1 mart hedeflerini koymus bende ulaşamadım.1 ayda yaklaşık 2 kg verdim önceki ayda öyle olmustu.tek fark bu ay spor yaptım neden böyle az az gidiyor anlamıyorum

lahana bende tabi 2 kg fark yapmadı görüldüğü üzere bu tarz diyetler bende işe yaramıyor ama ha yarayanı bulurmuyum derdim o regl olacagım ona ragmen ekside çıkmak mutlu etti beni.regl olunca kilom belki pat diye düşüverir o zaman çok sevinirim işte

Son düzenleme:
ben de çekinir oldum. bu yüzden spor düzenim bozuldu.
yatak odasında yapayım dedim ama zevk vermiyor.
hızlı yapmayıp yavaşa geçiyom bazen.
bi konuşsam iyi olcak. yoksa yavaşla da gitmiyo bu illet kilolar.

ben bu makinenin çok ses yaptigini bilmiyordum ya bende almak istiyordum vazgeçtim valla :26:

dogadan form çay çok iyi geliyor canim kabizliga, aninda ozum bence

harika menuler bayildim :)

tuh keske spor bisi yapip eritseydin iyice onlari canim

tatiller adami bozuyo yahu ben kaçamak yapmamaya çok dikkat ettim ama yinede yeniliyo malesef

detoxladinmi kendini canim :) super bence

65,4 çiktim kaptanim ya yerimde sayiyorum ben hala. Tatilim bugun son gun.

günaydın sevgili takımım.
62.8
63lerde gidip gelmelerim olduğu için 62leri görmek beni çok mutlu etti.
63.5/62.8/0.7/%1.1

günaydın sevgili takımım.
62.8
63lerde gidip gelmelerim olduğu için 62leri görmek beni çok mutlu etti.
63.5/62.8/0.7/%1.1
süpersinnn şulem:)maşllah sana ve prenseseeee
regl olacağım hafta ben 1,4 artıdaydım lahanayla belki de onadan 2 kg verdim.ayrıca sen daha 2 gün oldu başlıyalı.ayrsıccca keşke her ay 2 kg gitsede hedefimize öle ulaşsak.en azından bedenimiz altüst olmaz.800 gr süpr bence..tebrikler kaptanım:)9
Bu kötü gidiş tokat gibi oldu bana,fena hırslandım.Çok katıyım artık
banada bu hafta tokwat oldu tatlı felan yok bu 1 ay içerisinde.annemde künefe getirmiş gerçi ama:)))neyseeee

prensese katılıyorum.bir hafta ertelendi alınman sadece yine bizim aramızdasın ama bu hafta performansını daha ii bekliyoduk.haftaya daha ii performansla ekside başlaman daha ii olur ayrıca...yinede sen bilirsin.

prensesim ben aynıyım bu hafta malesefff.haftaya acısı cıkacak:)özür dilerim tatkımım.

**4.takım 246. ETAP **

zeynepece2009 (71,8/71,8/ 0,0/%0,00)
suleoz(63,5 /62,8/0,7/ %1,10)
beste(62,5/63,0 /-0,25 /%-0,40) ( 244 etapta izne çıkan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü.)
Celisuenis( 65,7/65,4/ 0,3/%0,46)
kuzununzuzusu(70,0/

4.Takim ortalaması:

Gelip gitme olayını daha önce özel msj atarak konuşmuştuk .Kötü bişey demedim kendimi motive ederim zayıflamaya çalışırım dedim

Kizlar sonunda bende kilo vermeyi basardim.. Bu hafta cok zorlandim ozelikle tatli konusunda, cok spor yaptim.. hic seker tuketmedim.. degdi sonunda ve bu haftaki kaybim.. 2kg 600 gr ve ustelik regl olmadigim icin balon gibiyim, eger regl olsaydim eminim ki daha cok ekside cikardim.. bunada suuuukuur...

Yani yeni kilom coktandr bu sayi gormeyi ozlemistimmmmmm 60.4

Son düzenleme:

gerçekten dediklerinizde çok haklısınız benimde fırçadan kastettiğim buydu çok teşekkür ederriimm

Prensesim dersteyim özür dilerim,bugün çok yoğun kaçamak yazıyorum şuan. Sabah tartıldım maalesef gramı gramına aynıyım... 70

başlangıç kilom 90 hedefim 56 :) bu hafta biraz keyfim kaçsada bestenin güzel yazısıyla kendimi toparladım.sizlerle birlikte bunu başarıcamm :) hepinize çookk teşekkürler

Son düzenleme:
**4.takım 246. ETAP **

zeynepece2009 (71,8/71,8/0,0/%0,00)
suleoz(63,5 /62,8/0,7/ %1,10)
beste(63,0 /60,4 /2,4/%3,73 )( 244 etapta izne çıkan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü.)
Celisuenis( 65,7/65,4/ 0,3/%0,46)
kuzununzuzusu(70,0/70,0/0,0/%0,00)

4.Takim ortalaması:0,90

Kilo veren herkese tebrikler, veremiyenlerde uzulmesin onumuzde kocaman bir hafta var

Prensesim benim bu haftada mi kilom ikiye boluncek anlamadim ben tam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…