başlangıç kilom 90 hedefim 56 :) bu hafta biraz keyfim kaçsada bestenin güzel yazısıyla kendimi toparladım.sizlerle birlikte bunu başarıcamm :) hepinize çookk teşekkürler
Kilo veren herkese tebrikler, veremiyenlerde uzulmesin onumuzde kocaman bir hafta var
Prensesim benim bu haftada mi kilom ikiye boluncek anlamadim ben tam...
Basaricaksin tabiki, bundan sonra gozum ustunde... yediklerini tek tek kontrol edicem.. bazen sert cikabilirim.. ama sakin alinma.. senin iyiligin icin..
geçen haftadan -0,25 yüzden vardı bölündüğü için onu düştüm canım.yanındaki ibareyi silmedim unutmayayım diye
ne demekk :) çok mutlu olurumetim sizin kemiğim de sizin
canımcım seninde deneme süreni uzatsam kızmazsın umarım
Tamamdir tatlim ellerine saglik, anladim..
Merak etme canim, etlerini alip sana sadece kemigini birakcaz..
800gr da güzel. her hafta böyle gitse, ortalama 500gr da iyidir.günaydın kızlarhepinize güzel bir gün dilerim
şuleciğim 1 mart hedeflerini koymus bende ulaşamadım.1 ayda yaklaşık 2 kg verdimönceki ayda öyle olmustu.tek fark bu ay spor yaptım neden böyle az az gidiyor anlamıyorum
lahana bende tabi 2 kg fark yapmadı görüldüğü üzerebu tarz diyetler bende işe yaramıyor ama ha yarayanı bulurmuyum derdim o regl olacagım ona ragmen ekside çıkmak mutlu etti beni.regl olunca kilom belki pat diye düşüverir o zaman çok sevinirim işte
celicim benim yürüyüş bandın falan yok. ben leslie yapıyorum. hızlısı hoplamalı falan diye çekiniyordum. dün komşumla konuştum yap tabii dedi.ben bu makinenin çok ses yaptigini bilmiyordum ya bende almak istiyordum vazgeçtim valla :26:
dünkü menü olmamış ama senin günlük yoğurt yemen felan çok hoşuma gidiyor. bu gidişle gidecek tabiki de kiloların. daha yaza zaman var.Ya ben kendimi bugün çoook kötü hissediyorum.Hiç kilo veremediğimi düşünüyorum.Tartılmadım bugün ama gördüğüm yetiyor bana.
Ayrıca çok şiş hissediyorum.Acayip canım sıkıldı
Uzun zamandır abur cuburu kestim,eskiden hep dışarda yerdim onuda kestim ama öyle aman aman bi değişiklik yok.
Özellikle bugün taşan göbeğime baktıkça çok üzüldüm,akşam ablamda dalga geçti
Çabalayıp sonuç alamıyorum,doktor tiroidime bakılmasını istedi.Ayrıca kullanığım antidepresanlarında etkisi var.
Ay ne bileyim işte.
az önce alıntı yaptım ama yazdım mı unuttum,Prensesim ben sandalosu kesmiştim zaten keten tohumunu deniyordum.
Bu haftada keten tohumu ve kepek ekmeğini keselim bakalım.
O kadar kayısı kaynattım içtim,o kaynattığım kayısılarıda yedim ama bana mısın demedi,içim kuruduuu
Off çok kötüyüm yahu,ben bundan sonra kesinlikle yemicem.
Ha bide vicdan azabı var tabi bu ruh halimde.Menümü yazayımda görün.
01.03.2012
kahvaltı
siyah çay 3-4 light gevrek
öğle
burger menü
ara
browni(erkek arkadaşım zorladı)
akşam yok
şuan bşi bi yerde çay içiyorum başkada hiçbişey yemem içmem
diş fıçalamak da güzel bir uygulama.canm arkadaşta kahvaltıdaydım:)ondan böle kaçtı.kahvaltıda 1,5 kibrit kutusu peynirim var normalde ben onun yerine küçük bi dilim peynir bi yumurta yiyorum.onu hesaplıyorum tatlım.
az olmuş sebze meyve yokama yarın toparlnamaya yeter.
süper bunlarr.bende diş fırcalıyorum ağzımın tadı değişince yemekte yiyesim gelmiyo:)
güzel menü tatlım idol şule moduna dönmüşsün:)
tatlı dışında süper, spor da güzel. ben de kalsiyumun bi çıktısını alıp gözümün önüne koycamkızlarrrr
sabah:1 kase lahana corba,1 greyfurt
ara:1 yulaflı bisküvi
öğle:1 elma,2 erik
ara.:1 portakal,2 erik
akşam:1 kase corba,1 diyet bisküvi,1kaşık bulgur pilavı,1 kaşık kıymalı nohut(tadımlık)
ara:annem memleketten tatlı getirmişti bi dilim yedim ondan(((((
bütün günüm akşam yine mahvoldu.yarından itibaren kalsiyum diyetine dönüyorum.çorbamıda içerek.Allahım bizi kaçamak yapmaktan korusunuzak dursun bizden
spor:50 dakika yürüyüş,ağırlık mekik,250 ip atladım.
hiç fikrim yok.Bugün eliptik bisiklet almaya gitmiştim,zaten çok alternatif yoktu. Seçtiğim modelde kayışlı çıktı(voit)
Sanırım iyi değil öylesi,diskli falan olanlar var.Yok mu bi bilen,nasıl bir mekanizması olmalı?
süpersin canım 1,5 du 2ydi derken maşallah maşallah.NazarNazarNazarKizlar sonunda bende kilo vermeyi basardim.. Bu hafta cok zorlandim ozelikle tatli konusunda, cok spor yaptim.. hic seker tuketmedim.. degdi sonunda ve bu haftaki kaybim.. 2kg 600 grve ustelik regl olmadigim icin balon gibiyim, eger regl olsaydim eminim ki daha cok ekside cikardim.. bunada suuuukuur...
Yani yeni kilom coktandr bu sayi gormeyi ozlemistimmmmmm 60.4
ortalamamız güzel olmuş**4.takım 246. ETAP **
PrensesPeri(78,6/77,8/ 0,8/%1,02)
zeynepece2009 (71,8/71,8/0,0/%0,00)
suleoz(63,5 /62,8/0,7/ %1,10)
Vıdıvıdı (geri dönmek üzere ayrıldı)
beste(63,0 /60,4 /2,4/%3,73 )( 244 etapta izne çıkan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü.)
Celisuenis( 65,7/65,4/ 0,3/%0,46)
kuzununzuzusu(70,0/70,0/0,0/%0,00)
4.Takim ortalaması:0,90
1.3.2012
sabah:lahana çorba,peynir,3 lokma ekmek
ara:2 kayısı,10 badem,1 avuç leblebi,1 nescafe
öğle:`lahana çorba, 4 kaşık yayla çorba, leblebi,2 kayısı
ara:5-6 çatal patatesli yumurta, 3-4 çatal peynir, 2-3 susamlı çubuk, biraz fındık
akşam:küçük bir parça haşlama tavuk,salata,biraz leblebi
ara:2 badem
sporumu yapınca yazcam.
Ya ben kendimi bugün çoook kötü hissediyorum.Hiç kilo veremediğimi düşünüyorum.Tartılmadım bugün ama gördüğüm yetiyor bana.
Ayrıca çok şiş hissediyorum.Acayip canım sıkıldı
Uzun zamandır abur cuburu kestim,eskiden hep dışarda yerdim onuda kestim ama öyle aman aman bi değişiklik yok.
Özellikle bugün taşan göbeğime baktıkça çok üzüldüm,akşam ablamda dalga geçti
Çabalayıp sonuç alamıyorum,doktor tiroidime bakılmasını istedi.Ayrıca kullanığım antidepresanlarında etkisi var.
Ay ne bileyim işte.
az önce alıntı yaptım ama yazdım mı unuttum,Prensesim ben sandalosu kesmiştim zaten keten tohumunu deniyordum.
Bu haftada keten tohumu ve kepek ekmeğini keselim bakalım.
O kadar kayısı kaynattım içtim,o kaynattığım kayısılarıda yedim ama bana mısın demedi,içim kuruduuu
Off çok kötüyüm yahu,ben bundan sonra kesinlikle yemicem.
Ha bide vicdan azabı var tabi bu ruh halimde.Menümü yazayımda görün.
01.03.2012
kahvaltı
siyah çay 3-4 light gevrek
öğle
burger menü
ara
browni(erkek arkadaşım zorladı)
akşam yok
şuan bşi bi yerde çay içiyorum başkada hiçbişey yemem içmem
kızlarrrr
sabah:1 kase lahana corba,1 greyfurt
ara:1 yulaflı bisküvi
öğle:1 elma,2 erik
ara.:1 portakal,2 erik
akşam:1 kase corba,1 diyet bisküvi,1kaşık bulgur pilavı,1 kaşık kıymalı nohut(tadımlık)
ara:annem memleketten tatlı getirmişti bi dilim yedim ondan(((((
bütün günüm akşam yine mahvoldu.yarından itibaren kalsiyum diyetine dönüyorum.çorbamıda içerek.Allahım bizi kaçamak yapmaktan korusunuzak dursun bizden
spor:50 dakika yürüyüş,ağırlık mekik,250 ip atladım.
Prensesim yüzde 96 olarak değiştirdim yüzdenizi, sen de bir kontrol et istersen ..
canım nasılsın?bebegin nasıl?umarım herşey yolundadır
:[/COLOR]
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 Şubat - 2 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................4. TAKIM %0,96
İKİNCİ ...................14. TAKIM%0,90
ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM %0,83
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan............. beste.................4,13%
İKİNCİ
14. takımdan............. nilipus......................3,60%
ÜÇÜNCÜ
2. takımdan............. SERAY0307....................3,33%
mrb arkadaslar...ben 8. takımın yeni üyesiyim...deneme sürecimi bıtırdım, lısteye girdim...takım kaptanımız olan Ucukmavi den bireyselde 3. oldugumu ögrendım...kendısı 1 hafta boyunca yaptıklarımı burda paylasmamı ıstedı...öncelıkle yenı dıyet ve spora baslayan kısıler baslarda cabuk kılo verıyor...bu haftalık basarımı buna baglıyorum...sabahları elma sırkelı ballı sıcak suyumu ıctım...sonra da 5 ı 1 arada cayımı ıctım...1 saat sonra kahvaltımı yaptım...beyaz ekmek yerıne cavdar ekmegı yıyorum...caylarımı sekersız ıcıyorum...her gun 1 kase yogurdun ıcıne nane ve keten tohumu atıp karıstırıp onu yıyorum...kılo vermemdekı en onemlı etkenın su ıcmek oldugunu düşünüyorum ama ben suyu her zaman sıcak ıcıyorum...cattle da ısıtıp ıcıyorum...demlıktekı butun suları ıcıyorum...sıcak su ıstahı da kapatıyor...gunde 3-4 bardak yesıl cay ıcıyorum buyuk bardaklarda...bardagın ıcıne 1 tane cubuk tarcın, 1 tane zencefıl ve 4-5 tane de karanfıl atıyorum...cok hos tadı oluyor...ben bayılıyorum oyle ıcmeye...oglenlerı corba ıcıyorum...aralarda elma yıyorum...tatlı krızlerımde sunu yapıyorum...yarım yaglı sütü ısıtıyorum ıcıne de tarcın atıp karıstırıyorum...harıka oluyor...tarcın kan sekerınızı dengelıyor...cocuklugumdan berı sebzeyle aram ıyı degıl...o nedenle ogunlerımde genelıkle corbayı tercıh edıyorum...acıkcası bu hafta cok spor yapamadım...en buyuk eksıgım bu...spor da yapsaydım daha cok kılo verebılırdım emınım buna...o nedenle bu haftadan ıtıbaren gunluk yuruyuse baslayacagım...soyleyeceklerım bu kadar...herkese bu kılo verme sürecınde basarılar dılıyorum...takım kaptanıma ve takım arkadaslarıma da cok tesekkur edıyorum burdan...onlarla olmaktan cok mutluyum...
Bu hafta en çok kilo verenlerin içerisinde olduğum için takım kaptanım tarafından buraya yazmam rica edildi. Bu hafta sporu şiddetle çoğalttım kilometrelerce yürüdüm - çok yemek yiyemedim. Karatay diyetini yapmaya çalışıyorum ama olması gerekenden az yedim. Spor etki etti sanıyorum kilo vermemde birde ben hipotiroit hastasıyım ilacın dozu artık yüksek geliyorsa hipertiroide mi çeviriyor acaba diye de düşünmekteyim.
Herkes istediği kiloya bir daha geri almamak üzere veda eder umuyorum.
Sevgiler...
Merhaba,
Bu hafta 3. takım olarak güzel bir sonuca imza attık
Takımımızı ziyaret edip, soran arkadaşlarımız da oldu, onlara da fikir vermesi açısından yazmak istedim.
Takımımız şu an itibari ile 13 kişi.Bu 13 kişinin neredeyse çoğu takım içinde ayrı grup oluşturdu.Mekik çekerek zayıflayanlar, dukan yapanlar, hedefi 48 kilo olanlar, oyun konsolu ile zayıflamaya çalışanlar, lapa kürü yapanlarVe gruplar arası hergün büyük çekişme yaşadık, birbirimizi gaza getirdik, kah hırs yaptık kah grup içindeki grupları takdir ettik.Ve herkes bu gazla bu hafta güzel bir sonuç almamızı sağladı.
Bireysellerde ikinci oldum.Ne yaptım? 500-600 kaloriyi aşmayan bir diyet uyguluyorum.Karbonhidratı (ekmek, pilav, makarna..vs) hayatımdan çıkardım, tuz,şeker ve yağ yok, kaçamak yok, asitli ve katkı maddeli hiçbir içecek yok, kahve yok, çikolata yok, hamurişi yok, yok babam yok yaniBununla birlikte günde 200-500 mekik çekiyor, 200 ayakta esneyerek bel hareketi yapıyor, 100-200 twist aletiyle bel çalışıyor, yarım saat-1 saat arası eliptik bisikletle spor yapıyor, 3 litreye yakın su içmeye çalışıyor, 600 kaloriyi 2 kalori geçersem bile sinameki çayı ile bağırsaklarımı temizliyorum.Özetle açım, spora kendimi vurdum ve bu işi en kısa sürede sağlıklı bir biçimde halletmeye kararlıyım çünkü şişman olmaktan bunaldım artık
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşır, kilolarımızdan tez zamanda kurtuluruz.
dünkü menü olmamış ama senin günlük yoğurt yemen felan çok hoşuma gidiyor. bu gidişle gidecek tabiki de kiloların. daha yaza zaman var.
tabi kontrollerini yaptır.
kayısı yemek içmek yerine bi de kayısı çayı al, karışımda başka bitkilerde olduğu için çok etkili oluyor.
bana ve diğer arkadaşlara iyi geldi. 5i bir yerdenin de böyle bir etkisi olmadı bana.
sağol prensescim. ben de seni tebrik ederimgitmeden şule ve besteyi yürekten kutlamak istiyorum harikasınız
canlarımmmmmm canlarımmmmmm
hem etap birincisiyiz hemde bireyselde beste birinci
kocaman tebrik ediyorum herkesi
Annenin hatrına tadına bakarsın artık canım:))banada bu hafta tokwat oldu tatlı felan yok bu 1 ay içerisinde.annemde künefe getirmiş gerçi ama:)))neyseeee
Kizlar sonunda bende kilo vermeyi basardim.. Bu hafta cok zorlandim ozelikle tatli konusunda, cok spor yaptim.. hic seker tuketmedim.. degdi sonunda ve bu haftaki kaybim.. 2kg 600 grve ustelik regl olmadigim icin balon gibiyim, eger regl olsaydim eminim ki daha cok ekside cikardim.. bunada suuuukuur...
Banada sert çıkar mısın,sen süper bir örneksin :)Basaricaksin tabiki, bundan sonra gozum ustunde... yediklerini tek tek kontrol edicem.. bazen sert cikabilirim.. ama sakin alinma.. senin iyiligin icin..
canımcım bende öyle şişim reglden dolayımıdır bilmem ama kilolar zor gidiyor o kadar ugraşıyorum sonuç gıdım gıdım grlar.pes etmek yok aynen devamdeneme yanılma yöntemi ile vucuduna en uygunu bulacaksın dün hamburger ve browni kötü olmus bugunden itibaren tekrar toparla olurmu canım
canlarımmmmmm canlarımmmmmm
hem etap birincisiyiz hemde bireyselde beste birinci
kocaman tebrik ediyorum herkesi
süperrrrrr ötesisin sen vavvvvvvvvvv:)kırdın şeytanın bacağını sonunda.lahanaya bile gerek kalmadı maşallah sana tatlımmKizlar sonunda bende kilo vermeyi basardim.. Bu hafta cok zorlandim ozelikle tatli konusunda, cok spor yaptim.. hic seker tuketmedim.. degdi sonunda ve bu haftaki kaybim.. 2kg 600 grve ustelik regl olmadigim icin balon gibiyim, eger regl olsaydim eminim ki daha cok ekside cikardim.. bunada suuuukuur...
:)))))))))))ne demekk :) çok mutlu olurumetim sizin kemiğim de sizin
bende anlamadım valla şulemmm zank die takıldım .ben dukandada böle olmuştum sanırım şok diyetler en fazla 1 hafta gidiyor bana sonra donuveriyor:)))800gr da güzel. her hafta böyle gitse, ortalama 500gr da iyidir.
lahanayı tam yaparsan 1,5-2 kesin gider de biz tam anlamıyla yapmadık. böylesi daha sağlıklı oldu bence de.
celicim benim yürüyüş bandın falan yok. ben leslie yapıyorum. hızlısı hoplamalı falan diye çekiniyordum. dün komşumla konuştum yap tabii dedi.
dünkü menü olmamış ama senin günlük yoğurt yemen felan çok hoşuma gidiyor. bu gidişle gidecek tabiki de kiloların. daha yaza zaman var.
tabi kontrollerini yaptır.
kayısı yemek içmek yerine bi de kayısı çayı al, karışımda başka bitkilerde olduğu için çok etkili oluyor.
bana ve diğer arkadaşlara iyi geldi. 5i bir yerdenin de böyle bir etkisi olmadı bana.
diş fıçalamak da güzel bir uygulama.
böyle devam ederim inş. ben pek beğenmiyorum ama menülerimi.
bu hafta niye kilo veremedin anlamadım.
tatlı dışında süper, spor da güzel. ben de kalsiyumun bi çıktısını alıp gözümün önüne koycam
hiç fikrim yok.
süpersin canım 1,5 du 2ydi derken maşallah maşallah.NazarNazarNazar
ortalamamız güzel olmuş
Annenin hatrına tadına bakarsın artık canım:))
Ben çok ciddiyim artık,kabanı atmaya az kaldı ve ben hiç hazır değilim.Hemen 60lı rakamları görmem lazım,az da olsa verirsem kendimi iyi hissetmeye başlıcam.
Şu telkin cd leri için bi isim vermiştin canım,sen söylemiştin değil mi? Bulamadım ben o mesajı.
Tebrik ediyorum seni canım,harikasın
Banada sert çıkar mısın,sen süper bir örneksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?