Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

başlangıç kilom 90 hedefim 56 :) bu hafta biraz keyfim kaçsada bestenin güzel yazısıyla kendimi toparladım.sizlerle birlikte bunu başarıcamm :) hepinize çookk teşekkürler

Basaricaksin tabiki, bundan sonra gozum ustunde... yediklerini tek tek kontrol edicem.. bazen sert cikabilirim.. ama sakin alinma.. senin iyiligin icin..

Kilo veren herkese tebrikler, veremiyenlerde uzulmesin onumuzde kocaman bir hafta var

Prensesim benim bu haftada mi kilom ikiye boluncek anlamadim ben tam...

geçen haftadan -0,25 yüzden vardı bölündüğü için onu düştüm canım.yanındaki ibareyi silmedim unutmayayım diye

geçen haftadan -0,25 yüzden vardı bölündüğü için onu düştüm canım.yanındaki ibareyi silmedim unutmayayım diye

Tamamdir tatlim ellerine saglik, anladim.. sadece orda 2.6 yerine 2,4 kg yaziyodu ya ondan kafam karismisti...

ne demekk :) çok mutlu olurum etim sizin kemiğim de sizin

Merak etme canim, etlerini alip sana sadece kemigini birakcaz..

Son düzenleme:
canımcım seninde deneme süreni uzatsam kızmazsın umarım

kızarmıyım hiç takımda olsamda olmasamda ben gruptayım :) ayrıca haklısınız çünkü geçen hafta hastamız vardı onun için hemen toparlayamadım :) yani anlıyorum hiç önemli değil ben böyle devam edicem :)

800gr da güzel. her hafta böyle gitse, ortalama 500gr da iyidir.
lahanayı tam yaparsan 1,5-2 kesin gider de biz tam anlamıyla yapmadık. böylesi daha sağlıklı oldu bence de.
ben bu makinenin çok ses yaptigini bilmiyordum ya bende almak istiyordum vazgeçtim valla :26:
celicim benim yürüyüş bandın falan yok. ben leslie yapıyorum. hızlısı hoplamalı falan diye çekiniyordum. dün komşumla konuştum yap tabii dedi.
dünkü menü olmamış ama senin günlük yoğurt yemen felan çok hoşuma gidiyor. bu gidişle gidecek tabiki de kiloların. daha yaza zaman var.
tabi kontrollerini yaptır.
kayısı yemek içmek yerine bi de kayısı çayı al, karışımda başka bitkilerde olduğu için çok etkili oluyor.
bana ve diğer arkadaşlara iyi geldi. 5i bir yerdenin de böyle bir etkisi olmadı bana.
diş fıçalamak da güzel bir uygulama.
böyle devam ederim inş. ben pek beğenmiyorum ama menülerimi.
bu hafta niye kilo veremedin anlamadım.
tatlı dışında süper, spor da güzel. ben de kalsiyumun bi çıktısını alıp gözümün önüne koycam

hiç fikrim yok.
süpersin canım 1,5 du 2ydi derken maşallah maşallah.NazarNazarNazar
ortalamamız güzel olmuş

güzel canım

canımcım bende öyle şişim reglden dolayımıdır bilmem ama kilolar zor gidiyor o kadar ugraşıyorum sonuç gıdım gıdım grlar.pes etmek yok aynen devam deneme yanılma yöntemi ile vucuduna en uygunu bulacaksın dün hamburger ve browni kötü olmus bugunden itibaren tekrar toparla olurmu canım

tatlı akşam olmasaymıs iyiymiş annene ragmen spora inmişsin harika

işler yogun.geçmişe yetişemedim.geleceğim tekrar

gitmeden şule ve besteyi yürekten kutlamak istiyorum harikasınız

canım nasılsın?bebegin nasıl?umarım herşey yolundadır
:[/COLOR]

canım kaptanım çok şükür iyiyiz tatlım büyüyoruz bakalım suanda 16.haftamızı bitirces allahın izniyle.insallah dogumdan sonra yine burdayım allah nasip ederse..
bulumunumada çok çok sevindim insallah daha güzel haberlerde alırıs..
tuğbacımın darısı basına insallah..isteyen tüm bayanlar rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin inşallah..

canlarımmmmmm canlarımmmmmm

hem etap birincisiyiz hemde bireyselde beste birinci

kocaman tebrik ediyorum herkesi

beste canım aşağıda verdiğim linke son bir haftada neler yaptın nasıl verdin bu kg yu onu anlatabilirmisin.birkaç sayfa ben sana örneklerinide alıntılayayım.pazartesiye kadar yazabilirsen süper olur

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-457.html

örnekler

Teşekkür ederim canım,bende bir kayısı çayı alayım öyleyse.Çok uzun sürdü bu durum:26:
Beşi bi yerdeyide öylesine içiyorum bakalım.Bitsinde almam birdaha.

gitmeden şule ve besteyi yürekten kutlamak istiyorum harikasınız
sağol prensescim. ben de seni tebrik ederim

tabiki takımımı da tebrik ederim. süpersiniz canlarım. oh be nihayet şeytanın bacağını kırdık yeniden.

bestecim seni de çok tebrik ederim. birinciliği kapmışsın. süpersin.

banada bu hafta tokwat oldu tatlı felan yok bu 1 ay içerisinde.annemde künefe getirmiş gerçi ama:)))neyseeee
Annenin hatrına tadına bakarsın artık canım:))
Ben çok ciddiyim artık,kabanı atmaya az kaldı ve ben hiç hazır değilim.Hemen 60lı rakamları görmem lazım,az da olsa verirsem kendimi iyi hissetmeye başlıcam.
Şu telkin cd leri için bi isim vermiştin canım,sen söylemiştin değil mi? Bulamadım ben o mesajı.

Tebrik ediyorum seni canım,harikasın

Basaricaksin tabiki, bundan sonra gozum ustunde... yediklerini tek tek kontrol edicem.. bazen sert cikabilirim.. ama sakin alinma.. senin iyiligin icin..
Banada sert çıkar mısın,sen süper bir örneksin :)

Reglden olabilir canım,ama neyden olursa lsun ben bunu çözeceğim.
Kendimi toplıcam,hemde fena halde,ilgin için teşekkür ederim:13:

Tebrik ediyorum hepinizi
Katkım olmadı ama birinci gelen takımda olduğum için mutlu olayım bende:))
Süpersiniz valla Allah nazardan esirgesin.

süperrrrrr ötesisin sen vavvvvvvvvvv:)kırdın şeytanın bacağını sonunda.lahanaya bile gerek kalmadı maşallah sana tatlımm
ne demekk :) çok mutlu olurum etim sizin kemiğim de sizin
:)))))))))))
bende anlamadım valla şulemmm zank die takıldım .ben dukandada böle olmuştum sanırım şok diyetler en fazla 1 hafta gidiyor bana sonra donuveriyor:)))
bu hafta her öğüne salata yapacam laradannn örnek alıyorummm:)

canm ben dememiştim ama bende alırım die not almıştım bi kenara: ofelya thomas telkin cd leri

beste lara prenses başta olmak üzere hepinizi kocccaman tebrik ediyorum takımımm:)
haftaya yine 1.yiz ve bu defa benmde katkım olacak sizeee:))))inşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…