selam bol şanslar kızlar
ben de yeni gördüm bu bölümü, benim de zyıflamam lazım 1 haftadır diyetteyim, ilk defa bu kadar ciddi diyet yapıyorum , yiyeceklerin kalorilerine hayatımda ilk defa baktım diyebilirm,
artık "ben o kalorileri yakmak için ne kadar uğraşıyorum" diyebiliyorum,şunu anladım iş beyinde bitiyomuş cidden
ama tek başına da olmuyo bu diyet işi
takımınızın kontenjanının uygun olduğunu gördüm, sizin için de uygunsa beni takıma alır mısnız?
canm ben dememiştim ama bende alırım die not almıştım bi kenara: ofelya thomas telkin cd leri
selam arkadaşlar .eğer uygun görürseniz bende takımınıza katılmak istiyorum 164 boyundayım -61.5 kiloyum -18 yaşındayım .benide grubunuza dahil ederseniz sevinirim :)
canm feremede katılımda bulunup,günde 5 bildirim yazarım,menümü paylaşırım sporumu yaparım diosan.senide bekleriz.ama 2 hafta deneme sürecin var.sürecin sonunda takıma alınıp alnmayacağına karar verilir. aramıza hoşgeldin sende:)
canlarımmmmmm canlarımmmmmm
hem etap birincisiyiz hemde bireyselde beste birinci
kocaman tebrik ediyorum herkesi
beste canım aşağıda verdiğim linke son bir haftada neler yaptın nasıl verdin bu kg yu onu anlatabilirmisin.birkaç sayfa ben sana örneklerinide alıntılayayım.pazartesiye kadar yazabilirsen süper olur
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-457.html
sağol prensescim. ben de seni tebrik ederim
tabiki takımımı da tebrik ederim. süpersiniz canlarım. oh be nihayet şeytanın bacağını kırdık yeniden.
bestecim seni de çok tebrik ederim. birinciliği kapmışsın. süpersin.
Tesekkurler tatlim.. Insallah haftaya sende birinci olursunTebrik ediyorum seni canım,harikasın
Banada sert çıkar mısın,sen süper bir örneksin :)
süperrrrrr ötesisin sen vavvvvvvvvvv:)kırdın şeytanın bacağını sonunda.lahanaya bile gerek kalmadı maşallah sana tatlımm
:)))))))))))
bende anlamadım valla şulemmm zank die takıldım .ben dukandada böle olmuştum sanırım şok diyetler en fazla 1 hafta gidiyor bana sonra donuveriyor:)))
bu hafta her öğüne salata yapacam laradannn örnek alıyorummm:)
beste lara prenses başta olmak üzere hepinizi kocccaman tebrik ediyorum takımımm:)
haftaya yine 1.yiz ve bu defa benmde katkım olacak sizeee:))))inşallahhhhhhhhhhh
selam arkadaşlar .eğer uygun görürseniz bende takımınıza katılmak istiyorum 164 boyundayım -61.5 kiloyum -18 yaşındayım .benide grubunuza dahil ederseniz sevinirim :)
canmcım beynnde bitmeden midede bitmiyo zaten.takıma katılırım her gün 5 bildirim yaparım,hergün spor yaparım menülerimi paylaşırım diyosam aramıza hoşgeldin diyelim.
2 hafta deneme süren var.duruma göre kaptanımız karar verir bu sürecin sonunda.
ben yardımcı kaptanım.yarın kaptanım geldiğinde sana kesin bi cvb verrir.
bu arada zeynep ben istanbulda yaşıyorum sınıf öğretmeniyim.3 yaşında bi kzım var.doğum öncesi ve sonrası kilolarını vermeye calışıyorum.71,8 kilom.60 olmak istiyorum:))
tanıştığıma çok menmun oldum :) inşallah sağlıklı şekilde atıcam kiloları ben çok azimliyim .kendime güveniyorum ama yalnız kaldığımda pasifleşebiliyorum :) o yüzden böyle kalabalık bir yer benim için çok iyi olucak :) bende lise 3 öğrencisiyim sayısal bölümde okuyorum :) bu arada mesleğini çok beğendim .tam bir bayana göre meslek :)Canim hosgeldin, benimle hemen hemen ayni kilodasin ve boyda benden 1 kilo fazlasin... Insallah sende cok guzel kilolar verirsin..benim hedefim 50..
bu arada ben Lara, norvecte yasiyorum ve 23 yasindayim.. Bu yil mezun oldum.. cilt uzmani olarak calisiyorum.. :)
Ay inanmiyorum ya... ben bir kac gram verebilirmiyim diye baslamistim bu diyet guruplarina...o kadar engel cikti ki karsima son bir ayda
bu birincilige acayip ihtiyacim vardi... gercekten boyle TV de cikip ocar ødulu almis gibiyim hahaha
Oncelikle hepinize teker teker tesekkur etmek istiyorum.. cunku son 1 ayda her motivasyonumu kaybedince sizlerin destekleri ile.. yazdiklarinizla tekrar kendimi toparladim.. o kadar kotu seyler yasadim ama burda sayenizde hic kilo vermekten pes etmedim.. Canlarim cok sagolunnn..
Kizlarrrr suanda cifte mutluluk yasiyorum... motivasyonum oyle tavan yapti ki suanda maraton kosabilirim hahaYa takim birincisi olmussuz... bravo kizlar hepinizle gurur duyuyorum... Bu motivasyonumuzun ne kadar super oldugunu gosteriyor ve umarim ki haftayada birinciligimizi kimseye kaptirmicazzzzzz... En guzel mevsimde birinci olduk yaz aylarina yaklasirken hepimize bu birincilik lazimdi... Superiz superizzzz... Ayrica bu hafta herkesin icinde en cok kilo veren biri olarak az kalsin sevincimden gobek aticam, cok fena hirslandim buna cok ihtiyacim vardi...
Kizlar bundan sonra son surat pes etmeden devam ediyoruz.. ve yaz ayina kadar gram gram bile olsa hedefimize ulasiyoruzzzzz
.)))))at at bebeğim kutla hakediyosun fazlasıyla.iki gündür bende sirkeli bol salata yiyorum ama bugünde bisküvi kaçtı bakalım napcaz:)Oncelikle hepinize teker teker tesekkur etmek istiyorum.. cunku son 1 ayda her motivasyonumu kaybedince sizlerin destekleri ile.. yazdiklarinizla tekrar kendimi toparladim.. o kadar kotu seyler yasadim ama burda sayenizde hic kilo vermekten pes etmedim.. Canlarim cok sagolunnn..
Kizlarrrr suanda cifte mutluluk yasiyorum... motivasyonum oyle tavan yapti ki suanda maraton kosabilirim hahaYa takim birincisi olmussuz... bravo kizlar hepinizle gurur duyuyorum... Bu motivasyonumuzun ne kadar super oldugunu gosteriyor ve umarim ki haftayada birinciligimizi kimseye kaptirmicazzzzzz... En guzel mevsimde birinci olduk yaz aylarina yaklasirken hepimize bu birincilik lazimdi... Superiz superizzzz... Ayrica bu hafta herkesin icinde en cok kilo veren biri olarak az kalsin sevincimden gobek aticam, cok fena hirslandim buna cok ihtiyacim vardi...
Kizlar bundan sonra son surat pes etmeden devam ediyoruz.. ve yaz ayina kadar gram gram bile olsa hedefimize ulasiyoruzzzzz
inşallah tatlım çift olmasada 1 kilo en az bende istiyorum çünkü 23 nisana az kaldı ve ben en fazla 65 olmalıyım ozamana:)))Ay inanmiyorum ya... ben bir kac gram verebilirmiyim diye baslamistim bu diyet guruplarina...o kadar engel cikti ki karsima son bir ayda
bu birincilige acayip ihtiyacim vardi... gercekten boyle TV de cikip ocar ødulu almis gibiyim hahaha
Tamam tatlim bu aksam yada yarin yazarim insallah...
Sule, tesekkurler canimcim.. bu birinciligim hep sizlerin sayesinde.. bana verdiginiz motivasyon icin hepinize sonsuz tesekkurler... bundan sonra
kimseye birinciligimizi kaptirmicaz insalllllah..
Tesekkurler tatlim.. Insallah haftaya sende birinci olursun
Cikicam canim valla artik gozum herkesin ustunde... ama soz ver bana kacamak yapmak yok.. kendi iyiligin icin
tesekkurler Zeynebimm.. Canim hepimiz bu hafta kirdik seytanin bacagini.. hemde oyle boyle degil cok fenaaa...
Bak banada en cok faydasi olan sey bu hafta bol su... ve bol sirkeli salata.. ozelikle elma sirkesi.. bence sende dene mutlaka faydasini gorursun.. ben
bu hafta hergun oglen ve aksam yemegimde salata yedim.. ve yaninda beyaz et..
Insallah Zeynepcimmmm.. haftaya cifter sayili kilo kaybi bekliyorummm senden cunku motivasyonuna hayranim.
Canim hosgeldin, benimle hemen hemen ayni kilodasin ve boyda benden 1 kilo fazlasin... Insallah sende cok guzel kilolar verirsin..benim hedefim 50..
bu arada ben Lara, norvecte yasiyorum ve 23 yasindayim.. Bu yil mezun oldum.. cilt uzmani olarak calisiyorum.. :)
aynen bende öle öle bi iki bi iki derken 6 kilo almıştım.65le evlendim bende 79lara çıktım kasımda karar verdim ve 8 kilom gitti bile.inşallah11 kilomda gider:)aa teşekkr ederimm.. yaparm tabi kiisporlara başladım bile zaten, 1 haftadır diyetteyim,
ben de evlendikten sonra aldım.. psikolojikbi rahatlama sanırım, her ay 1 kilo aldım sanki, 7-8 kilo aldım. bi de hamile kalmak istiyorum, bu kilolarla kalmayayım, zayıflayayım istiyorum, 57 civarydı hep kilom, biraz altı biraz üstü, önce 57 olim sonra hedef 55
hım abur cuburlar var etrafında tehlikeli dönemdesin.ama hep beraber atlatırz senle inşakllah:)tanıştığıma çok menmun oldum :) inşallah sağlıklı şekilde atıcam kiloları ben çok azimliyim .kendime güveniyorum ama yalnız kaldığımda pasifleşebiliyorum :) o yüzden böyle kalabalık bir yer benim için çok iyi olucak :) bende lise 3 öğrencisiyim sayısal bölümde okuyorum :) bu arada mesleğini çok beğendim .tam bir bayana göre meslek :)
bugünki menüm :)
sabah geç kalktığım için kahvaltıyı kaçırdım. :) 1 bardak kayısılı çayla idare etmek zorunda kaldım :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt 1 köftenin ucundan :) tabağıma 3 tane aldım bilerek ama sadece bir çatal aldım kendimi tebrik ediyorum bunun için
akşam 1 avuç leblebi 3 litre su :) spor yapamadım
Söz canım söz,yaparsam azarlayın beniCikicam canim valla artik gozum herkesin ustunde... ama soz ver bana kacamak yapmak yok.. kendi iyiligin icin
bugünki menüm :)
sabah geç kalktığım için kahvaltıyı kaçırdım. :) 1 bardak kayısılı çayla idare etmek zorunda kaldım :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt 1 köftenin ucundan :) tabağıma 3 tane aldım bilerek ama sadece bir çatal aldım kendimi tebrik ediyorum bunun için
akşam 1 avuç leblebi 3 litre su :) spor yapamadım
Söz canım söz,yaparsam azarlayın beni
Sende benim gibi az yemişin bugün canım,çok yemekten iyidir ama demi
hımmmm dönmüşsün eski menülerine süper olmuş tatlım maşallah sana cabuk toparlanmışsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?