Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam bol şanslar kızlar
ben de yeni gördüm bu bölümü, benim de zyıflamam lazım 1 haftadır diyetteyim, ilk defa bu kadar ciddi diyet yapıyorum , yiyeceklerin kalorilerine hayatımda ilk defa baktım diyebilirm ,
artık "ben o kalorileri yakmak için ne kadar uğraşıyorum" diyebiliyorum,şunu anladım iş beyinde bitiyomuş cidden
ama tek başına da olmuyo bu diyet işi
takımınızın kontenjanının uygun olduğunu gördüm, sizin için de uygunsa beni takıma alır mısnız?

canmcım beynnde bitmeden midede bitmiyo zaten.takıma katılırım her gün 5 bildirim yaparım,hergün spor yaparım menülerimi paylaşırım diyosam aramıza hoşgeldin diyelim.
2 hafta deneme süren var.duruma göre kaptanımız karar verir bu sürecin sonunda.
ben yardımcı kaptanım.yarın kaptanım geldiğinde sana kesin bi cvb verrir.
bu arada zeynep ben istanbulda yaşıyorum sınıf öğretmeniyim.3 yaşında bi kzım var.doğum öncesi ve sonrası kilolarını vermeye calışıyorum.71,8 kilom.60 olmak istiyorum:))

selam arkadaşlar .eğer uygun görürseniz bende takımınıza katılmak istiyorum 164 boyundayım -61.5 kiloyum -18 yaşındayım .benide grubunuza dahil ederseniz sevinirim :)

selam arkadaşlar .eğer uygun görürseniz bende takımınıza katılmak istiyorum 164 boyundayım -61.5 kiloyum -18 yaşındayım .benide grubunuza dahil ederseniz sevinirim :)

canm feremede katılımda bulunup,günde 5 bildirim yazarım,menümü paylaşırım sporumu yaparım diosan.senide bekleriz.ama 2 hafta deneme sürecin var.sürecin sonunda takıma alınıp alnmayacağına karar verilir. aramıza hoşgeldin sende:)

Oncelikle hepinize teker teker tesekkur etmek istiyorum.. cunku son 1 ayda her motivasyonumu kaybedince sizlerin destekleri ile.. yazdiklarinizla tekrar kendimi toparladim.. o kadar kotu seyler yasadim ama burda sayenizde hic kilo vermekten pes etmedim.. Canlarim cok sagolunnn..

Kizlarrrr suanda cifte mutluluk yasiyorum... motivasyonum oyle tavan yapti ki suanda maraton kosabilirim haha Ya takim birincisi olmussuz... bravo kizlar hepinizle gurur duyuyorum... Bu motivasyonumuzun ne kadar super oldugunu gosteriyor ve umarim ki haftayada birinciligimizi kimseye kaptirmicazzzzzz... En guzel mevsimde birinci olduk yaz aylarina yaklasirken hepimize bu birincilik lazimdi... Superiz superizzzz... Ayrica bu hafta herkesin icinde en cok kilo veren biri olarak az kalsin sevincimden gobek aticam, cok fena hirslandim buna cok ihtiyacim vardi...

Kizlar bundan sonra son surat pes etmeden devam ediyoruz.. ve yaz ayina kadar gram gram bile olsa hedefimize ulasiyoruzzzzz

Son düzenleme:

teşekkür ederim tabiki yaparım :) inşallah gruba katılabilirim :)

canlarımmmmmm canlarımmmmmm

hem etap birincisiyiz hemde bireyselde beste birinci

kocaman tebrik ediyorum herkesi

Ay inanmiyorum ya... ben bir kac gram verebilirmiyim diye baslamistim bu diyet guruplarina...o kadar engel cikti ki karsima son bir ayda
bu birincilige acayip ihtiyacim vardi... gercekten boyle TV de cikip ocar ødulu almis gibiyim hahaha

Tamam tatlim bu aksam yada yarin yazarim insallah...

Sule, tesekkurler canimcim.. bu birinciligim hep sizlerin sayesinde.. bana verdiginiz motivasyon icin hepinize sonsuz tesekkurler... bundan sonra
kimseye birinciligimizi kaptirmicaz insalllllah..

Tebrik ediyorum seni canım,harikasın

Banada sert çıkar mısın,sen süper bir örneksin :)
Tesekkurler tatlim.. Insallah haftaya sende birinci olursun
Cikicam canim valla artik gozum herkesin ustunde... ama soz ver bana kacamak yapmak yok.. kendi iyiligin icin

tesekkurler Zeynebimm.. Canim hepimiz bu hafta kirdik seytanin bacagini.. hemde oyle boyle degil cok fenaaa...
Bak banada en cok faydasi olan sey bu hafta bol su... ve bol sirkeli salata.. ozelikle elma sirkesi.. bence sende dene mutlaka faydasini gorursun.. ben
bu hafta hergun oglen ve aksam yemegimde salata yedim.. ve yaninda beyaz et..

beste lara prenses başta olmak üzere hepinizi kocccaman tebrik ediyorum takımımm:)
haftaya yine 1.yiz ve bu defa benmde katkım olacak sizeee:))))inşallahhhhhhhhhhh

Insallah Zeynepcimmmm.. haftaya cifter sayili kilo kaybi bekliyorummm senden cunku motivasyonuna hayranim.

Canim hosgeldin, benimle hemen hemen ayni kilodasin ve boyda benden 1 kilo fazlasin... Insallah sende cok guzel kilolar verirsin.. benim hedefim 50..
bu arada ben Lara, norvecte yasiyorum ve 23 yasindayim.. Bu yil mezun oldum.. cilt uzmani olarak calisiyorum.. :)

Son düzenleme:

aa teşekkr ederimm.. yaparm tabi kii sporlara başladım bile zaten, 1 haftadır diyetteyim,
ben de evlendikten sonra aldım.. psikolojikbi rahatlama sanırım, her ay 1 kilo aldım sanki, 7-8 kilo aldım. bi de hamile kalmak istiyorum, bu kilolarla kalmayayım, zayıflayayım istiyorum, 57 civarydı hep kilom, biraz altı biraz üstü, önce 57 olim sonra hedef 55

tanıştığıma çok menmun oldum :) inşallah sağlıklı şekilde atıcam kiloları ben çok azimliyim .kendime güveniyorum ama yalnız kaldığımda pasifleşebiliyorum :) o yüzden böyle kalabalık bir yer benim için çok iyi olucak :) bende lise 3 öğrencisiyim sayısal bölümde okuyorum :) bu arada mesleğini çok beğendim .tam bir bayana göre meslek :)

Ay inanmiyorum ya... ben bir kac gram verebilirmiyim diye baslamistim bu diyet guruplarina...o kadar engel cikti ki karsima son bir ayda
bu birincilige acayip ihtiyacim vardi... gercekten boyle TV de cikip ocar ødulu almis gibiyim hahaha

gerçekten bütün takımı canı gönülden tebrik ederim özelliklede besteyi :) emeğinin karşılığını almışsın bunu hak etmişsin çok çokk tebrik ederim

sizlerin başarılarını görünce benim de motivasyonum artıyor.pes etmek yok :)

bugünki menüm :)

sabah geç kalktığım için kahvaltıyı kaçırdım. :) 1 bardak kayısılı çayla idare etmek zorunda kaldım :)

öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt 1 köftenin ucundan :) tabağıma 3 tane aldım bilerek ama sadece bir çatal aldım kendimi tebrik ediyorum bunun için

akşam 1 avuç leblebi 3 litre su :) spor yapamadım

.)))))at at bebeğim kutla hakediyosun fazlasıyla.iki gündür bende sirkeli bol salata yiyorum ama bugünde bisküvi kaçtı bakalım napcaz:)
inşallah tatlım çift olmasada 1 kilo en az bende istiyorum çünkü 23 nisana az kaldı ve ben en fazla 65 olmalıyım ozamana:)))
aynen bende öle öle bi iki bi iki derken 6 kilo almıştım.65le evlendim bende 79lara çıktım kasımda karar verdim ve 8 kilom gitti bile.inşallah11 kilomda gider:)
hım abur cuburlar var etrafında tehlikeli dönemdesin.ama hep beraber atlatırz senle inşakllah:)

hımmmm dönmüşsün eski menülerine süper olmuş tatlım maşallah sana cabuk toparlanmışsın:)

Cikicam canim valla artik gozum herkesin ustunde... ama soz ver bana kacamak yapmak yok.. kendi iyiligin icin
Söz canım söz,yaparsam azarlayın beni

Sende benim gibi az yemişin bugün canım,çok yemekten iyidir ama demi

canlarım benm menü:
sabah:1 dilim peynirli tost,1 domates,3 badem(sabah erken hastaneye giderken kepekli ekmekle yapıp elime aldım)
ara:5 badem
ara:1 yumurta,biraz domates
öğle:1 kase nohutlu bulgur pilavı,1 kase salata,1 ayran
ara:2 erik
ara:2 erik,6 yulaflı bisküvi
ara:1 kivi
akşam:1 kase lahana corba,1kase notlu pilav,yarım kase yoğurt,bol salata
ara:2 diyet bisküvi

az az ve baya sık yedim bugün bakalım saabah farkedecekmi:=)

02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt

evet sabah kahvaltımı hazırlıcam 9 da :)
önce 2 bardak su
kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 dilim kepekli ekmek
-1 çay kaşığının ucuyla fındık ezmesi (günlük çok az olarak da tatlı almassam dengem bozuluyo ...)
ve öğle için
-1-2 kepçe merçimek çorbası
-1 dilim kepekli ekmek
-5 kaşık yoğurt
ara 2 grisini yada yağsız kepekli tost
akşam
-1 kepçe çorba
-1 dilim ekmek
-yoğurt
çok yicem ama azdan başlarsam birdaha düşemiyeceğim için kilo vermem durur diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…