sağol prensescim. ben de seni tebrik ederim
tabiki takımımı da tebrik ederim. süpersiniz canlarım. oh be nihayet şeytanın bacağını kırdık yeniden.
bestecim seni de çok tebrik ederim. birinciliği kapmışsın. süpersin.
Reglden olabilir canım,ama neyden olursa lsun ben bunu çözeceğim.
Kendimi toplıcam,hemde fena halde,ilgin için teşekkür ederim:13:
Tebrik ediyorum hepinizi
Katkım olmadı ama birinci gelen takımda olduğum için mutlu olayım bende:))
Süpersiniz valla Allah nazardan esirgesin.
beste lara prenses başta olmak üzere hepinizi kocccaman tebrik ediyorum takımımm:)
haftaya yine 1.yiz ve bu defa benmde katkım olacak sizeee:))))inşallahhhhhhhhhhh
selam bol şanslar kızlar
ben de yeni gördüm bu bölümü, benim de zyıflamam lazım 1 haftadır diyetteyim, ilk defa bu kadar ciddi diyet yapıyorum , yiyeceklerin kalorilerine hayatımda ilk defa baktım diyebilirm,
artık "ben o kalorileri yakmak için ne kadar uğraşıyorum" diyebiliyorum,şunu anladım iş beyinde bitiyomuş cidden
ama tek başına da olmuyo bu diyet işi
takımınızın kontenjanının uygun olduğunu gördüm, sizin için de uygunsa beni takıma alır mısnız?
selam arkadaşlar .eğer uygun görürseniz bende takımınıza katılmak istiyorum 164 boyundayım -61.5 kiloyum -18 yaşındayım .benide grubunuza dahil ederseniz sevinirim :)
Oncelikle hepinize teker teker tesekkur etmek istiyorum.. cunku son 1 ayda her motivasyonumu kaybedince sizlerin destekleri ile.. yazdiklarinizla tekrar kendimi toparladim.. o kadar kotu seyler yasadim ama burda sayenizde hic kilo vermekten pes etmedim.. Canlarim cok sagolunnn..
Kizlarrrr suanda cifte mutluluk yasiyorum... motivasyonum oyle tavan yapti ki suanda maraton kosabilirim hahaYa takim birincisi olmussuz... bravo kizlar hepinizle gurur duyuyorum... Bu motivasyonumuzun ne kadar super oldugunu gosteriyor ve umarim ki haftayada birinciligimizi kimseye kaptirmicazzzzzz... En guzel mevsimde birinci olduk yaz aylarina yaklasirken hepimize bu birincilik lazimdi... Superiz superizzzz... Ayrica bu hafta herkesin icinde en cok kilo veren biri olarak az kalsin sevincimden gobek aticam, cok fena hirslandim buna cok ihtiyacim vardi...
Kizlar bundan sonra son surat pes etmeden devam ediyoruz.. ve yaz ayina kadar gram gram bile olsa hedefimize ulasiyoruzzzzz
Ay inanmiyorum ya... ben bir kac gram verebilirmiyim diye baslamistim bu diyet guruplarina...o kadar engel cikti ki karsima son bir ayda
bu birincilige acayip ihtiyacim vardi... gercekten boyle TV de cikip ocar ødulu almis gibiyim hahaha
tanıştığıma çok menmun oldum :) inşallah sağlıklı şekilde atıcam kiloları ben çok azimliyim .kendime güveniyorum ama yalnız kaldığımda pasifleşebiliyorum :) o yüzden böyle kalabalık bir yer benim için çok iyi olucak :) bende lise 3 öğrencisiyim sayısal bölümde okuyorum :) bu arada mesleğini çok beğendim .tam bir bayana göre meslek :)
gerçekten bütün takımı canı gönülden tebrik ederim özelliklede besteyi :) emeğinin karşılığını almışsın bunu hak etmişsinçok çokk tebrik ederim
bugünki menüm :)
sabah geç kalktığım için kahvaltıyı kaçırdım. :) 1 bardak kayısılı çayla idare etmek zorunda kaldım :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt 1 köftenin ucundan :) tabağıma 3 tane aldım bilerek ama sadece bir çatal aldım kendimi tebrik ediyorum bunun için
akşam 1 avuç leblebi 3 litre su :) spor yapamadım
canlarım benm menü:
sabah:1 dilim peynirli tost,1 domates,3 badem(sabah erken hastaneye giderken kepekli ekmekle yapıp elime aldım)
ara:5 badem
ara:1 yumurta,biraz domates
öğle:1 kase nohutlu bulgur pilavı,1 kase salata,1 ayran
ara:2 erik
ara:2 erik,6 yulaflı bisküvi
ara:1 kivi
akşam:1 kase lahana corba,1kase notlu pilav,yarım kase yoğurt,bol salata
ara:2 diyet bisküvi
az az ve baya sık yedim bugün bakalım saabah farkedecekmi:=)
02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt
evet sabah kahvaltımı hazırlıcam 9 da :)
önce 2 bardak su
kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 dilim kepekli ekmek
-1 çay kaşığının ucuyla fındık ezmesi (günlük çok az olarak da tatlı almassam dengem bozuluyo...)
ve öğle için
-1-2 kepçe merçimek çorbası
-1 dilim kepekli ekmek
-5 kaşık yoğurt
ara 2 grisini yada yağsız kepekli tost
akşam
-1 kepçe çorba
-1 dilim ekmek
-yoğurt
çok yicem ama azdan başlarsam birdaha düşemiyeceğim için kilo vermem durur diye düşünüyorum :)
teşekkürler canımregl olmayı bekliyorum sonrasındaki kilomu çok merak ediyorum
canımcım biz bir takımız birincilikte katkı diye birşey olmaz hepimizin başarısırica ederim.bu hafta daha çok ilgileneceğim seninle.hergün düzenli yediklerini sporunu bekliyorum.haftaya ekside çıkmalısın
teşekkürler canımbencede bu hafta sende lahanayı bırak dukana devam et tatlım o tam senin diyetin
canlarım bugun katılmak isteyenlere bakacaktım ama kendiniz gelmişsiniz.ee size nasipmiş ne diyeyimhoşgeldiniz zeynebim yazmıs zaten gerekenleri takım kurallarınıda eklerim bir ara
canım bazen kilo verme durabiliyor.sonrasında sporla ve harika salatalarınla ve tabiki sabrın sayesinde birden düştü bak kilonsen sabırlı ol pko ya rağmen kilo veren biri var burada sana onun konusunu bulup ekleyeyim imkansız değil daha çok vereceğiz yaza zayıfcık hatunlar olacagız başka yolu yok
teşekkür ederim bilgileriniz için sabahın köründe böyle hazırladım :) evet akşama sebze yemeği yicem :) bide arada meyve yiyemememin sebebi ben meyve yiyemiyorum :) biraz komik bi cmle oldu ama ben doğduğumdan beri meyve yiyemiyorumharikasın canım maşallahsen o salatalara ve o spora devam et bak neler oluyor
tatlım kurtul şu kg larından üniversiteye fit olarak başla
haftaya seninde önemli bir katkın olacak takıma süper bir giriş yapacaksın
canım akşamın olmamıs yediklerini bu kadar azaltmakta kilo vermeyi zorlaştırır
güzel menübu hafta spor haberlerini bekliyorum canım
toparlanmıs bir menü daha
canımcım ne çoku yemen gereken ölçü tam olarak budursadece arada tost yeme meyve ye.bide öğle akşam çorbayla olmaz ne yemek olursa ondan az az ye
prensesim ben aynıyım bu hafta malesefff.haftaya acısı cıkacak:)özür dilerim tatkımım.
şimdi tartıldım tam 86 kaptanım bu hafta pek kilo vveremedim
Prensesim dersteyim özür dilerim,bugün çok yoğun kaçamak yazıyorum şuan. Sabah tartıldım maalesef gramı gramına aynıyım... 70
ne demekk :) çok mutlu olurumetim sizin kemiğim de sizin
kızarmıyım hiç takımda olsamda olmasamda ben gruptayım :) ayrıca haklısınız çünkü geçen hafta hastamız vardı onun için hemen toparlayamadım :) yani anlıyorum hiç önemli değil ben böyle devam edicem :)
teşekkür ederim bilgileriniz için sabahın köründe böyle hazırladım :) evet akşama sebze yemeği yicem :) bide arada meyve yiyemememin sebebi ben meyve yiyemiyorum :) biraz komik bi cmle oldu ama ben doğduğumdan beri meyve yiyemiyorum
gelelim spor işine.. hanımlar ben okula giderken 15-20 dkk yokuş yukarı yürüyorum .geri dönüştede yine aynı yol ve bi 20 dkk daha artı olarak yokuş yürüyorum . yani günlük 1 saat yürüyorum nerdeyse .ama sorun şuki bu yürüyüşlerim aralıklı bunda bi sorun varmı ? bide buna artı olarak günlük 20 dkkdan başlayarak akşam üstü koşubandına binicem bu süre git gide uzucak tabi :) haftasonuda dersaneye 1 saat yürüyerek gidip 1 saatte yürüyerek dönüyorumbunun üstüne yine bi 20 dkk dan başlayarak koşu bandına binsemmi ? off off ne çok sorum var ama siz bilgilisiniz bu konularda bana yardım edinnn :)
:44::44::44: meyve yiyemeyen birini ilk defa görüyorum.ilginçmiş :44: o zaman söyle diyeyim.yaptıgın ara öğünler 100 cal i geçmesin buna dikkat et olurmu
canım istediğin kadar soru sorabilirsin herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırokula dershaneye yürüyerek gidip gelmen güzel ama yanında arkadaşında olursa sohbet ederken falan çok verim alamayabilirsin.o yüzden yürüyüş bandıyla destekleyebilirsen süper olur
günaydıınnlaarr =)))
ay ben çok mu yedim acaba? sizin yediklerinii gördükten sonra pişmanlık geldi :) ama yemedim ya... sabah bi güzel 3 bardak ılık su içtim, yarım saat filan yürüyüş yaptım, kahvaltım da bi yemek kaşığı menemen, yok yok ikibiraz beyeaz peynir, 3 zeytin, 5-6 dal roka, yarım dilim ekmek, bi de sinameki çayı yaptım içine tarçın attım, birazdan spor yapcam, 8 dakikada bel karın incelme diye bi video buldum internetten , çok ii oldu, üç gündür yapıyorum, tabi 8 dakikadan sonra da başka şeylerle devam ediyorum,
ya bi de ben sabah 60.4 kilo çıktım bi heyecanlandımgnün hangi saatini dikkate alsam, ben hep gün içinde tartılırdım,vakti zamanında 64 ü gördüğüm oldu neyse ki en son dün 62 küsürü gördüm, şimdi 60.4 çıktı, napsam sabahtan sabaha mı tartılsam moral olur
benim diyetisyene giden bi arkadaşım var doktor sabahları tuvalete gittikten sonra tartılmasını söylemiş :) yani bnce sende sabah tartıl :)
yaaa öyle mi diyosun?? ay o zaman inceciğimsevindim bu işe, yarın da sabah tartılayım bakalım bakalım gerçek kilom o muymuş, inşallah yine öyle çıkar
günaydıınnlaarr =)))
ay ben çok mu yedim acaba? sizin yediklerinii gördükten sonra pişmanlık geldi :) ama yemedim ya... sabah bi güzel 3 bardak ılık su içtim, yarım saat filan yürüyüş yaptım, kahvaltım da bi yemek kaşığı menemen, yok yok ikibiraz beyeaz peynir, 3 zeytin, 5-6 dal roka, yarım dilim ekmek, bi de sinameki çayı yaptım içine tarçın attım, birazdan spor yapcam, 8 dakikada bel karın incelme diye bi video buldum internetten , çok ii oldu, üç gündür yapıyorum, tabi 8 dakikadan sonra da başka şeylerle devam ediyorum,
ya bi de ben sabah 60.4 kilo çıktım bi heyecanlandımgnün hangi saatini dikkate alsam, ben hep gün içinde tartılırdım,vakti zamanında 64 ü gördüğüm oldu neyse ki en son dün 62 küsürü gördüm, şimdi 60.4 çıktı, napsam sabahtan sabaha mı tartılsam moral olur
çok teşekkür ederim :) sohbet etmiyorum yalnız yürüyorum .ama koşu bandınıda ihmal etmicem .bu arada sağolun ara öğün meselesini çok merak etmiştim :) bu bilgi bnm için iyi oldu :)
harikasın canım maşallahsen o salatalara ve o spora devam et bak neler oluyor
tatlım kurtul şu kg larından üniversiteye fit olarak başla
üniversiteye kendinden emin kilo vermiş bir şekilde başlamak gerçekten çok güzel bişey :)
haftaya seninde önemli bir katkın olacak takıma süper bir giriş yapacaksın
çok teşekkür ederim inş :)
canım akşamın olmamıs yediklerini bu kadar azaltmakta kilo vermeyi zorlaştırır
[/COLOR]
az olmuş canım. akşamlarına bence de meyve ekle en azından.bugünki menüm :)
sabah geç kalktığım için kahvaltıyı kaçırdım. :) 1 bardak kayısılı çayla idare etmek zorunda kaldım :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt 1 köftenin ucundan :) tabağıma 3 tane aldım bilerek ama sadece bir çatal aldım kendimi tebrik ediyorum bunun için
akşam 1 avuç leblebi 3 litre su :) spor yapamadım
biraz pilav miktarı kaçmış gibi geldi bana doğrusu.canlarım benm menü:
sabah:1 dilim peynirli tost,1 domates,3 badem(sabah erken hastaneye giderken kepekli ekmekle yapıp elime aldım)
ara:5 badem
ara:1 yumurta,biraz domates
öğle:1 kase nohutlu bulgur pilavı,1 kase salata,1 ayran
ara:2 erik
ara:2 erik,6 yulaflı bisküvi
ara:1 kivi
akşam:1 kase lahana corba,1kase notlu pilav,yarım kase yoğurt,bol salata
ara:2 diyet bisküvi
az az ve baya sık yedim bugün bakalım saabah farkedecekmi:=)
az canım menün. hiç yoktan meyve kat derim.02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt
hoşgeldin.evet sabah kahvaltımı hazırlıcam 9 da :)
önce 2 bardak su
kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 dilim kepekli ekmek
-1 çay kaşığının ucuyla fındık ezmesi (günlük çok az olarak da tatlı almassam dengem bozuluyo...)
ve öğle için
-1 dilim kepekli ekmek
-5 kaşık yoğurt
akşam
-1 kepçe çorba
-1 dilim ekmek
-yoğurt
çok yicem ama azdan başlarsam birdaha düşemiyeceğim için kilo vermem durur diye düşünüyorum :)
hoşgeldinselam bol şanslar kızlar
ben de yeni gördüm bu bölümü, benim de zyıflamam lazım 1 haftadır diyetteyim, ilk defa bu kadar ciddi diyet yapıyorum , yiyeceklerin kalorilerine hayatımda ilk defa baktım diyebilirm,
artık "ben o kalorileri yakmak için ne kadar uğraşıyorum" diyebiliyorum,şunu anladım iş beyinde bitiyomuş cidden
ama tek başına da olmuyo bu diyet işi
takımınızın kontenjanının uygun olduğunu gördüm, sizin için de uygunsa beni takıma alır mısnız?
hoşgeldin
sen başlamışsın bile, 1 kilo vermişsin galiba.
tümünden kurtulursun inş kısa sürede.
Güzel olmuş canımevet sabah kahvaltımı hazırlıcam 9 da :)
önce 2 bardak su
kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 dilim kepekli ekmek
ve öğle için
-1 dilim kepekli ekmek
-5 kaşık yoğurt
akşam
-1 kepçe çorba
-1 dilim ekmek
-yoğurt
canımcım biz bir takımız birincilikte katkı diye birşey olmaz hepimizin başarısırica ederim.bu hafta daha çok ilgileneceğim seninle.hergün düzenli yediklerini sporunu bekliyorum.haftaya ekside çıkmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?