Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürler canım regl olmayı bekliyorum sonrasındaki kilomu çok merak ediyorum

canımcım biz bir takımız birincilikte katkı diye birşey olmaz hepimizin başarısı rica ederim.bu hafta daha çok ilgileneceğim seninle.hergün düzenli yediklerini sporunu bekliyorum.haftaya ekside çıkmalısın

beste lara prenses başta olmak üzere hepinizi kocccaman tebrik ediyorum takımımm:)
haftaya yine 1.yiz ve bu defa benmde katkım olacak sizeee:))))inşallahhhhhhhhhhh

teşekkürler canım bencede bu hafta sende lahanayı bırak dukana devam et tatlım o tam senin diyetin

selam arkadaşlar .eğer uygun görürseniz bende takımınıza katılmak istiyorum 164 boyundayım -61.5 kiloyum -18 yaşındayım .benide grubunuza dahil ederseniz sevinirim :)

canlarım bugun katılmak isteyenlere bakacaktım ama kendiniz gelmişsiniz.ee size nasipmiş ne diyeyim hoşgeldiniz zeynebim yazmıs zaten gerekenleri takım kurallarınıda eklerim bir ara

canım bazen kilo verme durabiliyor.sonrasında sporla ve harika salatalarınla ve tabiki sabrın sayesinde birden düştü bak kilon sen sabırlı ol pko ya rağmen kilo veren biri var burada sana onun konusunu bulup ekleyeyim imkansız değil daha çok vereceğiz yaza zayıfcık hatunlar olacagız başka yolu yok

Ay inanmiyorum ya... ben bir kac gram verebilirmiyim diye baslamistim bu diyet guruplarina...o kadar engel cikti ki karsima son bir ayda
bu birincilige acayip ihtiyacim vardi... gercekten boyle TV de cikip ocar ødulu almis gibiyim hahaha

harikasın canım maşallah sen o salatalara ve o spora devam et bak neler oluyor

tatlım kurtul şu kg larından üniversiteye fit olarak başla

gerçekten bütün takımı canı gönülden tebrik ederim özelliklede besteyi :) emeğinin karşılığını almışsın bunu hak etmişsin çok çokk tebrik ederim

haftaya seninde önemli bir katkın olacak takıma süper bir giriş yapacaksın

canım akşamın olmamıs yediklerini bu kadar azaltmakta kilo vermeyi zorlaştırır

güzel menü bu hafta spor haberlerini bekliyorum canım

02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt

toparlanmıs bir menü daha

canımcım ne çoku yemen gereken ölçü tam olarak budur sadece arada tost yeme meyve ye.bide öğle akşam çorbayla olmaz ne yemek olursa ondan az az ye

teşekkür ederim bilgileriniz için sabahın köründe böyle hazırladım :) evet akşama sebze yemeği yicem :) bide arada meyve yiyemememin sebebi ben meyve yiyemiyorum :) biraz komik bi cmle oldu ama ben doğduğumdan beri meyve yiyemiyorum

gelelim spor işine.. hanımlar ben okula giderken 15-20 dkk yokuş yukarı yürüyorum .geri dönüştede yine aynı yol ve bi 20 dkk daha artı olarak yokuş yürüyorum . yani günlük 1 saat yürüyorum nerdeyse .ama sorun şuki bu yürüyüşlerim aralıklı bunda bi sorun varmı ? bide buna artı olarak günlük 20 dkkdan başlayarak akşam üstü koşubandına binicem bu süre git gide uzucak tabi :) haftasonuda dersaneye 1 saat yürüyerek gidip 1 saatte yürüyerek dönüyorum bunun üstüne yine bi 20 dkk dan başlayarak koşu bandına binsemmi ? off off ne çok sorum var ama siz bilgilisiniz bu konularda bana yardım edinnn :)

prensesim ben aynıyım bu hafta malesefff.haftaya acısı cıkacak:)özür dilerim tatkımım.

canım acısı sporda çıksın güzel spor haberlerini bekliyorum

şimdi tartıldım tam 86 kaptanım bu hafta pek kilo vveremedim

Prensesim dersteyim özür dilerim,bugün çok yoğun kaçamak yazıyorum şuan. Sabah tartıldım maalesef gramı gramına aynıyım... 70

canlarım sizleri takipteyim bu hafta

ne demekk :) çok mutlu olurum etim sizin kemiğim de sizin

aynen öyle canım aslında sen takımdasında sadece listede değilsin anlayışın için teşekkürler

Son düzenleme:

:44::44::44: meyve yiyemeyen birini ilk defa görüyorum.ilginçmiş :44: o zaman söyle diyeyim.yaptıgın ara öğünler 100 cal i geçmesin buna dikkat et olurmu

canım istediğin kadar soru sorabilirsin herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır okula dershaneye yürüyerek gidip gelmen güzel ama yanında arkadaşında olursa sohbet ederken falan çok verim alamayabilirsin.o yüzden yürüyüş bandıyla destekleyebilirsen süper olur

dün kutlama yapamadım.bugun yapmak istiyorum.kaç haftadan sonra takımın toparlanmasının mutlulugunu yaşıyorum nice güzellikleri daha beraber yaşamak umuduyla

bireyselde birinciliğini tekrar kutlarım besteciğim azmin hiç sönmesin..sağlıkla zorlanmadan istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim :) sohbet etmiyorum yalnız yürüyorum .ama koşu bandınıda ihmal etmicem .bu arada sağolun ara öğün meselesini çok merak etmiştim :) bu bilgi bnm için iyi oldu :)

günaydıınnlaarr =)))
ay ben çok mu yedim acaba? sizin yediklerinii gördükten sonra pişmanlık geldi :) ama yemedim ya... sabah bi güzel 3 bardak ılık su içtim, yarım saat filan yürüyüş yaptım, kahvaltım da bi yemek kaşığı menemen, yok yok iki biraz beyeaz peynir, 3 zeytin, 5-6 dal roka, yarım dilim ekmek, bi de sinameki çayı yaptım içine tarçın attım, birazdan spor yapcam, 8 dakikada bel karın incelme diye bi video buldum internetten , çok ii oldu, üç gündür yapıyorum, tabi 8 dakikadan sonra da başka şeylerle devam ediyorum,
ya bi de ben sabah 60.4 kilo çıktım bi heyecanlandım gnün hangi saatini dikkate alsam, ben hep gün içinde tartılırdım,vakti zamanında 64 ü gördüğüm oldu neyse ki en son dün 62 küsürü gördüm, şimdi 60.4 çıktı, napsam sabahtan sabaha mı tartılsam moral olur

benim diyetisyene giden bi arkadaşım var doktor sabahları tuvalete gittikten sonra tartılmasını söylemiş :) yani bnce sende sabah tartıl :)

benim diyetisyene giden bi arkadaşım var doktor sabahları tuvalete gittikten sonra tartılmasını söylemiş :) yani bnce sende sabah tartıl :)

yaaa öyle mi diyosun?? ay o zaman inceciğim sevindim bu işe, yarın da sabah tartılayım bakalım bakalım gerçek kilom o muymuş, inşallah yine öyle çıkar

canımcım kahvaltın çok güzel.hep böyle olması gerekiyor aslında sen bize bakma.ya çok yiyoruz ya çok az.arasını bulamakta zorlanıyorsun diyette ilelediikçe çok yemektense azı seçiyoruz

en uygun tartılma saati sabah uyandıgında wc ye gidip aç karınla üzerinde sadece iç çamaşırlarınla tartılman.ben yıllardır böyle tartılıyorum

çok teşekkür ederim :) sohbet etmiyorum yalnız yürüyorum .ama koşu bandınıda ihmal etmicem .bu arada sağolun ara öğün meselesini çok merak etmiştim :) bu bilgi bnm için iyi oldu :)

rica ederim canım aklına her takılanı sor ki yardımcı olabilelim

kızlar ben birazdan çıkacagım.hafta sonu kaçamak yapmamaya çalışın yaparsanız az yapın spor yapın lütfen pazartesi herkesten menüsünü bekliyorum

akşamları yurtta yemek ollmadığı için bende en az kalorili şeyleri yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum akşamlara meyvede eklemeyi düşünüyorum

az olmuş canım. akşamlarına bence de meyve ekle en azından.
biraz pilav miktarı kaçmış gibi geldi bana doğrusu.

02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt
az canım menün. hiç yoktan meyve kat derim.
hoşgeldin.
canım sen gelişim evresindesin tabiki birden kesme. menünü beğendim.
hoşgeldin
sen başlamışsın bile, 1 kilo vermişsin galiba.
tümünden kurtulursun inş kısa sürede.

kızlaaarr bu akşamı kapattım.. yalnız spor yapamadım.. hamlıktan karnım çok ağrımış =)) bugün dinlendireyim bari dedim.
kahvaltı yazmıştım ama toptan bi daha yaazayım dedim.
kahvaltı: 3 zeytin, beyaz peynir, 5-6 yaprak roka, 2 yemek kaşığı menemen, yarım dilim ekmek
ara: 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 tane etiform bisküvi
öğlen yemeğini geç yedim:1 kepçe patlıcan ,7-8 dal maydanoz roka,1 tane karnıbahar köftesi,4 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim ekmek
akşam:1 kase yoğurt içine 1 tane kuru incir 1 tane kuru kayısı paraçaladım
tabi sık sık bol suyumu içtim..

sabahı da iple çekiyorum, tartıya çıkmak için, artık sabahları tartılcam, söz dinlerim ben =))
sabrımıza sağlıkkk

hee bi de kendime rejim defteri tutuyorum =))
yarın öbür gün zayıflayınca sırrımı sorarlarsa defterimden solerim artık =)) kitap basarım belki =))
uzman olcaz bu konuda =))

Güzel olmuş canım

Gelecek hafta benimde katkım olacak inşallah
Yediklerimde sporumda çok düzenli olsun istiyorum,biraz vereyimde motivasyonum artsın.Burası olmasaydı belki çoktan karaları bağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…