kızlaaarr bu akşamı kapattım.. yalnız spor yapamadım.. hamlıktan karnım çok ağrımış =)) bugün dinlendireyim bari dedim.
kahvaltı yazmıştım ama toptan bi daha yaazayım dedim.
kahvaltı: 3 zeytin, beyaz peynir, 5-6 yaprak roka, 2 yemek kaşığı menemen, yarım dilim ekmek
ara: 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 tane etiform bisküvi
öğlen yemeğini geç yedim:1 kepçe patlıcan ,7-8 dal maydanoz roka,1 tane karnıbahar köftesi,4 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim ekmek
akşam:1 kase yoğurt içine 1 tane kuru incir 1 tane kuru kayısı paraçaladım
tabi sık sık bol suyumu içtim..
sabahı da iple çekiyorum, tartıya çıkmak için, artık sabahları tartılcam, söz dinlerim ben =))
sabrımıza sağlıkkk
yaaa öyle mi diyosun?? ay o zaman inceciğimsevindim bu işe, yarın da sabah tartılayım bakalım bakalım gerçek kilom o muymuş, inşallah yine öyle çıkar
sabah : yarım simit 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara : 1 tane kayısılı yeşil çay
öğlen : 1 kase domates çorbası 1 kaşık tavuklu patates yemeği
akşam :4 tane badem 1 bardak yeşil çay
2 litre su ve yarım saat yürüyüş bugün biraz az oldu spor ama yarın daha çok yapıcam.artık 7 den sonra birşey yememeye karar verdim.onun için bugünki menümü bu kadar erken paylaştım :) 1 litre daha suyum kaldı içimde bir akvaryum varmış gibi hissediyorum
Gelecek hafta benimde katkım olacak inşallah
Yediklerimde sporumda çok düzenli olsun istiyorum,biraz vereyimde motivasyonum artsın.Burası olmasaydı belki çoktan karaları bağlamıştım
Güzel menü canım,spor yapıyor musun?
Canım akşamın az olmuş seninde.
ayrıca meyvede yesen arada daha iyi olur bence
evet evet bence zayıfta çıkıcaksın :)kızlaaarr bu akşamı kapattım.. yalnız spor yapamadım.. hamlıktan karnım çok ağrımış =)) bugün dinlendireyim bari dedim.
kahvaltı: 3 zeytin, beyaz peynir, 5-6 yaprak roka, 2 yemek kaşığı menemen, yarım dilim ekmek
öğlen yemeğini geç yedim:1 kepçe patlıcan ,7-8 dal maydanoz roka,1 tane karnıbahar köftesi,4 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim ekmek
sabahı da iple çekiyorum, tartıya çıkmak için, artık sabahları tartılcam, söz dinlerim ben =))
sabrımıza sağlıkkk
işte bi konuda ortak buldumm :) bende yediğim içtiğim her lokmayı sporu yazıyorum :) belki kitabımızı basarızhee bi de kendime rejim defteri tutuyorum =))
yarın öbür gün zayıflayınca sırrımı sorarlarsa defterimden solerim artık =)) kitap basarım belki =))
uzman olcaz bu konuda =))
Evet canım aynen öyle,yazarken utanmak var çok şükür:)ben de burayı bulduğuma çok sevindim, buraya yazıyoruz ya yediklerimizi, çok olmasın diye yerken frenleyebiliyorum kendimi, yoksa azcık şundan azcık bundan giderdim valla
benimde sorunum meyve ve salatayla hiç aram yok meyveyi yine bir nebze yemeye çalışıyorum ama salatayla hiç barışamadım :S:26::26:
2 litre su ve yarım saat yürüyüş bugün biraz az oldu spor ama yarın daha çok yapıcam.artık 7 den sonra birşey yememeye karar verdim.onun için bugünki menümü bu kadar erken paylaştım :) 1 litre daha suyum kaldı içimde bir akvaryum varmış gibi hissediyorum
benimde sorunum meyve ve salatayla hiç aram yok meyveyi yine bir nebze yemeye çalışıyorum ama salatayla hiç barışamadım :S:26::26:
pilates lastiğiyle yapıyorum daha çok, işten gelirken de yürümeye başladım, 55 dakika sürüyo =))
allahım bir ortak daha buldum kendime dünyada tekim sanıyodumm :))
ne kadardır yapıyorsun bilemiyorum, henüz sayfaya hakkında çok bilgim yok, tanımaya çalışıyorum sizi eski sayfaları okuya okuya =)
ama çok az olmuş sanki yediklerin, 4 bademin kalorisi yerine yemek yeseydin de tokluk hissetysedin biraz daha iyi olmaz mıydı
Bende tam tersi,meyveyi çok aramam ama salata harikaaa.
En az zararla doymuş olursun canım,alış bence.
hımmmm et kavurmada cok değilse güzel menü tek eksik meyve ve sebze sanırım02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt
bunlarsa menün süper tatlım.sen gelişimini tamamlamadın daha ara öğün olarak meyve yiyemiyosan süt ve bi kaç diyet bisküzi yiyebilirsin:)evet sabah kahvaltımı hazırlıcam 9 da :)
önce 2 bardak su
kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 dilim kepekli ekmek
-1 çay kaşığının ucuyla fındık ezmesi (günlük çok az olarak da tatlı almassam dengem bozuluyo...)
ve öğle için
-1-2 kepçe merçimek çorbası
-1 dilim kepekli ekmek
-5 kaşık yoğurt
ara 2 grisini yada yağsız kepekli tost
akşam
-1 kepçe çorba
-1 dilim ekmek
-yoğurt
çok yicem ama azdan başlarsam birdaha düşemiyeceğim için kilo vermem durur diye düşünüyorum :)
canmcım sporda ilk15-20 dakikadan sonra kalori harcamaya başlıyosun çünkü nabız artışalrın ozaman artıyor.yürüyüş bandında varmış ne güzel. yavaş yavaş artırarak 1 saate bile çıkarabilirsin.gelelim spor işine.. hanımlar ben okula giderken 15-20 dkk yokuş yukarı yürüyorum .geri dönüştede yine aynı yol ve bi 20 dkk daha artı olarak yokuş yürüyorum . yani günlük 1 saat yürüyorum nerdeyse .ama sorun şuki bu yürüyüşlerim aralıklı bunda bi sorun varmı ? bide buna artı olarak günlük 20 dkkdan başlayarak akşam üstü koşubandına binicem bu süre git gide uzucak tabi :) haftasonuda dersaneye 1 saat yürüyerek gidip 1 saatte yürüyerek dönüyorumbunun üstüne yine bi 20 dkk dan başlayarak koşu bandına binsemmi ? off off ne çok sorum var ama siz bilgilisiniz bu konularda bana yardım edinnn :)
süpermiş kaptanım kutlammaızzzzz:)ellerine sağlık
dün kutlama yapamadım.bugun yapmak istiyorum.kaç haftadan sonra takımın toparlanmasının mutlulugunu yaşıyorumnice güzellikleri daha beraber yaşamak umuduyla
bireyselde birinciliğini tekrar kutlarım besteciğimazmin hiç sönmesin..sağlıkla zorlanmadan istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
süpermiş bak kayıpla katılıyosun takıma.yediklerinde gayet güzelllll bebeğim.günaydıınnlaarr =)))
ay ben çok mu yedim acaba? sizin yediklerinii gördükten sonra pişmanlık geldi :) ama yemedim ya... sabah bi güzel 3 bardak ılık su içtim, yarım saat filan yürüyüş yaptım, kahvaltım da bi yemek kaşığı menemen, yok yok ikibiraz beyeaz peynir, 3 zeytin, 5-6 dal roka, yarım dilim ekmek, bi de sinameki çayı yaptım içine tarçın attım, birazdan spor yapcam, 8 dakikada bel karın incelme diye bi video buldum internetten , çok ii oldu, üç gündür yapıyorum, tabi 8 dakikadan sonra da başka şeylerle devam ediyorum,
ya bi de ben sabah 60.4 kilo çıktım bi heyecanlandımgnün hangi saatini dikkate alsam, ben hep gün içinde tartılırdım,vakti zamanında 64 ü gördüğüm oldu neyse ki en son dün 62 küsürü gördüm, şimdi 60.4 çıktı, napsam sabahtan sabaha mı tartılsam moral olur
az olmuş canım. akşamlarına bence de meyve ekle en azından.
biraz pilav miktarı kaçmış gibi geldi bana doğrusu.
az canım menün. hiç yoktan meyve kat derim.
hoşgeldin.
canım sen gelişim evresindesin tabiki birden kesme. menünü beğendim.
hoşgeldin
sen başlamışsın bile, 1 kilo vermişsin galiba.
tümünden kurtulursun inş kısa sürede.
kızlaaarr bu akşamı kapattım.. yalnız spor yapamadım.. hamlıktan karnım çok ağrımış =)) bugün dinlendireyim bari dedim.
sabrımıza sağlıkkk
hee bi de kendime rejim defteri tutuyorum =))
yarın öbür gün zayıflayınca sırrımı sorarlarsa defterimden solerim artık =)) kitap basarım belki =))
uzman olcaz bu konuda =))
ben de burayı bulduğuma çok sevindim, buraya yazıyoruz ya yediklerimizi, çok olmasın diye yerken frenleyebiliyorum kendimi, yoksa azcık şundan azcık bundan giderdim valla
Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım
hoşgeldin bende çok yeni sayılırım tam olarak 15 şubatta başladım diyet yapmaya.ben yurtta kalıyorum onun için yemek saatlerimiz belli o saatlerin dışındada dışardan söylemedikçe yemek tarzı şeyler yiyemiyorum.onun için akşamlarım biraz böyle sönük kalıyor.öbür öğünllerdede burda yazarken utanmadan yazabilmek için vede doyduğum için az yiyorum :) bide her yemekten önce 2 bardak su içiyorum oda beni tıkıyor :)
bende çok özenerek :) böyle güzel güzel salatalar hazırlıyorum ama ağzıma aldığımda çiğneyemiyorumyarın yine yemeye çalışıcam böyle söyleyince durumum kendime bile komik geldi ::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?