Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah : yarım simit 1 kibrit kutusu beyaz peynir

ara : 1 tane kayısılı yeşil çay

öğlen : 1 kase domates çorbası 1 kaşık tavuklu patates yemeği

akşam :4 tane badem 1 bardak yeşil çay

2 litre su ve yarım saat yürüyüş bugün biraz az oldu spor ama yarın daha çok yapıcam.artık 7 den sonra birşey yememeye karar verdim.onun için bugünki menümü bu kadar erken paylaştım :) 1 litre daha suyum kaldı içimde bir akvaryum varmış gibi hissediyorum

Güzel menü canım,spor yapıyor musun?

yaaa öyle mi diyosun?? ay o zaman inceciğim sevindim bu işe, yarın da sabah tartılayım bakalım bakalım gerçek kilom o muymuş, inşallah yine öyle çıkar

evet diyetisyenin biri sabah tuvaletten sonra hiç birşey yemeden tartılmamı söylemişti bende artık öyle yapıyorum.başka zaman tartıldığımız zaman yediklerimizi tartıyormuşuz :)

Canım akşamın az olmuş seninde.
ayrıca meyvede yesen arada daha iyi olur bence

Gelecek hafta benimde katkım olacak inşallah
Yediklerimde sporumda çok düzenli olsun istiyorum,biraz vereyimde motivasyonum artsın.Burası olmasaydı belki çoktan karaları bağlamıştım

ben de burayı bulduğuma çok sevindim, buraya yazıyoruz ya yediklerimizi, çok olmasın diye yerken frenleyebiliyorum kendimi, yoksa azcık şundan azcık bundan giderdim valla

Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım

evet evet bence zayıfta çıkıcaksın :)
hee bi de kendime rejim defteri tutuyorum =))
yarın öbür gün zayıflayınca sırrımı sorarlarsa defterimden solerim artık =)) kitap basarım belki =))
uzman olcaz bu konuda =))
işte bi konuda ortak buldumm :) bende yediğim içtiğim her lokmayı sporu yazıyorum :) belki kitabımızı basarız

ne kadardır yapıyorsun bilemiyorum, henüz sayfaya hakkında çok bilgim yok, tanımaya çalışıyorum sizi eski sayfaları okuya okuya =)
ama çok az olmuş sanki yediklerin, 4 bademin kalorisi yerine yemek yeseydin de tokluk hissetysedin biraz daha iyi olmaz mıydı

hoşgeldin bende çok yeni sayılırım tam olarak 15 şubatta başladım diyet yapmaya.ben yurtta kalıyorum onun için yemek saatlerimiz belli o saatlerin dışındada dışardan söylemedikçe yemek tarzı şeyler yiyemiyorum.onun için akşamlarım biraz böyle sönük kalıyor.öbür öğünllerdede burda yazarken utanmadan yazabilmek için vede doyduğum için az yiyorum :) bide her yemekten önce 2 bardak su içiyorum oda beni tıkıyor :)

Bende tam tersi,meyveyi çok aramam ama salata harikaaa.
En az zararla doymuş olursun canım,alış bence.

bende çok özenerek :) böyle güzel güzel salatalar hazırlıyorum ama ağzıma aldığımda çiğneyemiyorum yarın yine yemeye çalışıcam böyle söyleyince durumum kendime bile komik geldi ::18::18:

02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt
hımmmm et kavurmada cok değilse güzel menü tek eksik meyve ve sebze sanırım
bunlarsa menün süper tatlım.sen gelişimini tamamlamadın daha ara öğün olarak meyve yiyemiyosan süt ve bi kaç diyet bisküzi yiyebilirsin:)
canmcım sporda ilk15-20 dakikadan sonra kalori harcamaya başlıyosun çünkü nabız artışalrın ozaman artıyor.yürüyüş bandında varmış ne güzel. yavaş yavaş artırarak 1 saate bile çıkarabilirsin.
süpermiş kaptanım kutlammaızzzzz:)ellerine sağlık
süpermiş bak kayıpla katılıyosun takıma.yediklerinde gayet güzelllll bebeğim.

hee bi de kendime rejim defteri tutuyorum =))
yarın öbür gün zayıflayınca sırrımı sorarlarsa defterimden solerim artık =)) kitap basarım belki =))
uzman olcaz bu konuda =))

ben de burayı bulduğuma çok sevindim, buraya yazıyoruz ya yediklerimizi, çok olmasın diye yerken frenleyebiliyorum kendimi, yoksa azcık şundan azcık bundan giderdim valla

Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım

kaçtı canm evde sebze yoktu.nohutla pilav yapmıştım.buzluğumu dökecem ama artıkın:)))

valla cok yemektense hiç yememek daha ii:))süper gidiyorsun tatlımmmm.

Ay işin zorluğu hazırlamasında zaten,şu soğuktaaa:)
Sen yap ben yerim,seninde iştahın açılır sende yersin,her şey senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…