valla cok yemektense hiç yememek daha ii:))süper gidiyorsun tatlımmmm.
Ay işin zorluğu hazırlamasında zaten,şu soğuktaaa:)
Sen yap ben yerim,seninde iştahın açılır sende yersin,her şey senin için
işte yurdun burda bir avantajı oluyor :) salata bar var herşeyi istediğini kadar alabiliyorsun onun için hemen hazırlıyabilirim senin için
oooo süpermiş,ne harika bir yurt o öyle:)
Ben bayılırım salataya ama bazen vakit bulamıyorum bazende üşeniyorum,helede hava soğuksa:26:
cancağızlarım menüm:
sabah:1 kase 2 kaşık yulaf gevrekli süt,1 kivi
ara:yarım simit,4 erik
öğle:1 dilim biberli ekmek
ara:1 kivi,1 kurabiye
akşam:1 küçük karnıyarık,1 kepce corba,1 kaşık pilav,2 lokma ekmek,1 parça tavuk,1 lokma fırın patates,1 kaşık ezme,2 kaşık salata(tabağımda tüm yediklerimi görmek hoşuma gidiyor.tek bi çeşit yiyemiyorum.herşeyden bi kaşık alıp bi tabak yapıyorum).çok gibi görünebilir ama bu yediklerimn hepssi bi tabak.
ara:1 baklava
misafirim vardı kızlar yemeği 5 gibi yedik çok kacamaklı biliyorum.yarın düzelecek dicem yine inanmak istiyorum artık.bu hafta 1 kilo hedefim var.
şimdi spora inecem.tatlıları en azından eritip gelecem.sabhata gayet ii başlamıştım güne halbuki(bakalava ve kurabiye mahvetti:
03.03.2012
kahvaltı
1 çay,1 dilim peynir,1 -2 zeytin
ara
1 kase yoğurt
öğle
adanaya gittik1 dürüm yedim:26:
akşam kuru kayısı ve kuru dut
şuandada bitki çayı içiyorum.
ohh feda olsun dürümler =)) bişi olmaz hem öğlen yemişsin, akşama kadar ohoooo erimiştir onlar, akşam toparlamşsın zaten =))
sabah : yarım simit 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara : 1 tane kayısılı yeşil çay
öğlen : 1 kase domates çorbası 1 kaşık tavuklu patates yemeği
akşam :4 tane badem 1 bardak yeşil çay
2 litre su ve yarım saat yürüyüş bugün biraz az oldu spor ama yarın daha çok yapıcam.artık 7 den sonra birşey yememeye karar verdim.onun için bugünki menümü bu kadar erken paylaştım :) 1 litre daha suyum kaldı içimde bir akvaryum varmış gibi hissediyorum
Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım
kızlaaarr bu akşamı kapattım.. yalnız spor yapamadım.. hamlıktan karnım çok ağrımış =)) bugün dinlendireyim bari dedim.
kahvaltı yazmıştım ama toptan bi daha yaazayım dedim.
kahvaltı: 3 zeytin, beyaz peynir, 5-6 yaprak roka, 2 yemek kaşığı menemen, yarım dilim ekmek
ara: 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 tane etiform bisküvi
öğlen yemeğini geç yedim:1 kepçe patlıcan ,7-8 dal maydanoz roka,1 tane karnıbahar köftesi,4 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim ekmek
akşam:1 kase yoğurt içine 1 tane kuru incir 1 tane kuru kayısı paraçaladım
tabi sık sık bol suyumu içtim..
sabahı da iple çekiyorum, tartıya çıkmak için, artık sabahları tartılcam, söz dinlerim ben =))
sabrımıza sağlıkkk
dün kutlama yapamadım.bugun yapmak istiyorum.kaç haftadan sonra takımın toparlanmasının mutlulugunu yaşıyorumnice güzellikleri daha beraber yaşamak umuduyla
bireyselde birinciliğini tekrar kutlarım besteciğimazmin hiç sönmesin..sağlıkla zorlanmadan istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
cancağızlarım menüm:
sabah:1 kase 2 kaşık yulaf gevrekli süt,1 kivi
ara:yarım simit,4 erik
öğle:1 dilim biberli ekmek
ara:1 kivi,1 kurabiye
akşam:1 küçük karnıyarık,1 kepce corba,1 kaşık pilav,2 lokma ekmek,1 parça tavuk,1 lokma fırın patates,1 kaşık ezme,2 kaşık salata(tabağımda tüm yediklerimi görmek hoşuma gidiyor.tek bi çeşit yiyemiyorum.herşeyden bi kaşık alıp bi tabak yapıyorum).çok gibi görünebilir ama bu yediklerimn hepssi bi tabak.
ara:1 baklava
misafirim vardı kızlar yemeği 5 gibi yedik çok kacamaklı biliyorum.yarın düzelecek dicem yine inanmak istiyorum artık.bu hafta 1 kilo hedefim var.
şimdi spora inecem.tatlıları en azından eritip gelecem.sabhata gayet ii başlamıştım güne halbuki(bakalava ve kurabiye mahvetti:
03.03.2012
kahvaltı
1 çay,1 dilim peynir,1 -2 zeytin
ara
1 kase yoğurt
öğle
adanaya gittik1 dürüm yedim:26:
akşam kuru kayısı ve kuru dut
şuandada bitki çayı içiyorum.
Canim benim menu idare eder ama icinde akvaryumun oldugunu his etmen cok dogal.. egerki cok spor yapip bol bol terleseydin oyle his etmezdin.. o yuzden bol su ictigin gun, bol spor yapman senin icin daha iyi... Ayrica menunde daha cok sebze ve salata gormek istiyorum.. az yemissin boyle olmaz.
gelelim spor işine.. hanımlar ben okula giderken 15-20 dkk yokuş yukarı yürüyorum .geri dönüştede yine aynı yol ve bi 20 dkk daha artı olarak yokuş yürüyorum . yani günlük 1 saat yürüyorum nerdeyse .ama sorun şuki bu yürüyüşlerim aralıklı bunda bi sorun varmı ? bide buna artı olarak günlük 20 dkkdan başlayarak akşam üstü koşubandına binicem bu süre git gide uzucak tabi :) haftasonuda dersaneye 1 saat yürüyerek gidip 1 saatte yürüyerek dönüyorumbunun üstüne yine bi 20 dkk dan başlayarak koşu bandına binsemmi ? off off ne çok sorum var ama siz bilgilisiniz bu konularda bana yardım edinnn :)
oturmuş bir kilom olduğu için sanki daha çok yersem kilo veremicek gibi hissediyorumama sebze ve salatayı yemeye çalışıcam yarından itibaren :)
canım sağolasın bu bilgileri çok tuttum.Yok canim kesinlikle oyle dusunme... bak sana bir alinti yapicam zamaninda okumustum...
AÇ KALARAK KİLO VEREMEZSİNİZ
Diyete başlayan kişilerde psikolojik olarak daha az yeme, açlığa eğilim olduğu yapılan araştırmalarda görülmektedir. Psikolojik olarak öğün atlar, ara öğün tüketmez ve ne kadar az kalori alırsam o kadar hızlı zayıflarım gibi bir kanı vardır. Doyduklarını hissettiklerinde fazla yemiş olmaktan dolayı kilo verememe korkusu yaşarlar. Mümkün olduğu kadar az kalori alımı, sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ve ekmek türevleri kesme onlara daha hızlı kilo vereceklerinin göstergesi gibi gelir. Oysa yapılan araştırmalarda bunun hatalı ve vücut metabolizması olarak çok yanlış bir uygulama olduğunu göstermektedir.
Neden az yiyerek kilo veremeyiz?
Vücudumuz yaşamak için her koşula adapte olmaya programlanmıştır. Bu yüzden ‘ kıtlık teorisi’ diye bildiğimiz bir sistem vücutta işlemektedir. Siz az yedikçe, vücut sizin kilo verdiğinizi düşünmüyor ve sizin açlık-kıtlık ortamında olduğunuzu düşünüyor, sizi yaşatmak için kendi metabolizma hızını azaltıyor ve aldığınız kalori miktarını dengelemeye çalışıyor. Bu yüzden siz ne kadar az kalorili , açlık sınırında beslenirseniz vücutta o kadar kendi metabolizma hızını yavaşlatıp , sizin kilo vermenizi engelliyor. Az besin tüketir, öğün atlarsanız metabolizma hızınız yavaşlar, kilo kaybı durur.
bana da yemek yapmaktan zor gelir salata yapmak ya.Ay işin zorluğu hazırlamasında zaten,şu soğuktaaa:)
Sen yap ben yerim,seninde iştahın açılır sende yersin,her şey senin için
yani akşam yine az meyve sevmiyorsun. bilmem ki ne desem. havuç falan yiyebilirsin.sabah : yarım simit 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara : 1 tane kayısılı yeşil çay
öğlen : 1 kase domates çorbası 1 kaşık tavuklu patates yemeği
akşam :4 tane badem 1 bardak yeşil çay
2 litre su ve yarım saat yürüyüş bugün biraz az oldu spor ama yarın daha çok yapıcam.artık 7 den sonra birşey yememeye karar verdim.onun için bugünki menümü bu kadar erken paylaştım :) 1 litre daha suyum kaldı içimde bir akvaryum varmış gibi hissediyorum
yürüyüş süren çok güzel.pilates lastiğiyle yapıyorum daha çok, işten gelirken de yürümeye başladım, 55 dakika sürüyo =))
güle güle kullan kuzusu.Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım
hiç sorma okuldakiler de öyle diyor, yaz kitabını diye...evet evet bence zayıfta çıkıcaksın :)
işte bi konuda ortak buldumm :) bende yediğim içtiğim her lokmayı sporu yazıyorum :) belki kitabımızı basarız
öğle kaydığı için akşam pek hafif olmuş. ara ekleyebilirmişsin.kızlaaarr bu akşamı kapattım.. yalnız spor yapamadım.. hamlıktan karnım çok ağrımış =)) bugün dinlendireyim bari dedim.
kahvaltı yazmıştım ama toptan bi daha yaazayım dedim.
kahvaltı: 3 zeytin, beyaz peynir, 5-6 yaprak roka, 2 yemek kaşığı menemen, yarım dilim ekmek
ara: 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 tane etiform bisküvi
öğlen yemeğini geç yedim:1 kepçe patlıcan ,7-8 dal maydanoz roka,1 tane karnıbahar köftesi,4 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim ekmek
akşam:1 kase yoğurt içine 1 tane kuru incir 1 tane kuru kayısı paraçaladım
tabi sık sık bol suyumu içtim..
sabahı da iple çekiyorum, tartıya çıkmak için, artık sabahları tartılcam, söz dinlerim ben =))
sabrımıza sağlıkkk
2.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,peynir,4 zeytin,ketçap,3 dilim ekmek
ara:-
öğle:1 kase şehriye çorba,yoğurt,karnıbahar,3-4 dilim tam buğday ekmeği
ara:1incir-1kayısı-1 kare çiko
akşam:lahana çorbası,1-2 kaşık pilav,100gr kurabiye
spor yapamadım.
3.3.2012
sabah:1 kurabiye,1 börek,az peynir,2 lokma ekmek
öğle:2-3 küçük çiğ köfte,salata,saç kavurma,lavaş,pide,----diyet kola
ara:-----yarım kupa nescafe
akşam:2 elma
ara:15 fındık
güzelim ne ara yaptın o kiloyu.bugün doktora gittik keseyi gördük çok şükür ama dr benim ilk 5 ayda kilo almamı yasakladı 71 kiloyum diye ve hatta bir diyet listesi bile verdi bana ........
mümkün olduğu kadar kilo vermemi bile istedi ilk 3 ay............anlicağınız benden yine kurtulamadınız .....
işin şakası sizinle beraber olmak için bir sebebim daha var benimmmmmmm...diyet menülerimi paylaşıcam sizinle tabi misafir olarak çok seviyorum sizi ben ......
Kizlar son 2 gundur menulerimi paylasamadim..
Cuma gunu yediklerim..
Gune yine 2 bardak ilik su ve 7-8 tane altin cilek ile basladim. 2 ara ogun vardi. Birinde yesil elma, digerinde 1kivi ve 3-4 cilek yedim.
Sabah kahvaltim.
Eki Görüntüle 359779
Oglen firinda tavuk. ve salata.
Eki Görüntüle 359780
Aksam yemegim.
Eki Görüntüle 359781
2 litre su ve 65 dk hizli tempo yuruyus yaptim.
Bugunun Menusu.
Sabah 2 bardak ilik su, ve 10 tane altin cilek. 1 tane ara ogunum vardi. Ozamanda 1 yesil elma yedim.
Kahvalti
Eki Görüntüle 359787
Oglen fazla bi sey yiyemedim.
Eki Görüntüle 359788
Aksam firinda musakka yaptim, yagsiz cesit cesit sebzeli.. Et yada kiyma kulanmadim. Yag yerine kasar peynir kulandim. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 359796
Bugun tembeldim.. 30 dk yuruyuse ciktim.. Hava soguk diye eve geri dondum.. ve spor salonuna gitmeye usendim.. ama evde bol bol temizlik yaptim.. Bahcede calistim baya.. yemek hazirladim felan derken yoruldum.. 2 litre suyu ihmal etmedim. Yarindan itibaren artik tekrar 1 saat 40 dk sporuma geri donuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?