Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işte yurdun burda bir avantajı oluyor :) salata bar var herşeyi istediğini kadar alabiliyorsun onun için hemen hazırlıyabilirim senin için

oooo süpermiş,ne harika bir yurt o öyle:)
Ben bayılırım salataya ama bazen vakit bulamıyorum bazende üşeniyorum,helede hava soğuksa:26:

cancağızlarım menüm:
sabah:1 kase 2 kaşık yulaf gevrekli süt,1 kivi
ara:yarım simit,4 erik
öğle:1 dilim biberli ekmek
ara:1 kivi,1 kurabiye
akşam:1 küçük karnıyarık,1 kepce corba,1 kaşık pilav,2 lokma ekmek,1 parça tavuk,1 lokma fırın patates,1 kaşık ezme,2 kaşık salata(tabağımda tüm yediklerimi görmek hoşuma gidiyor.tek bi çeşit yiyemiyorum.herşeyden bi kaşık alıp bi tabak yapıyorum).çok gibi görünebilir ama bu yediklerimn hepssi bi tabak.
ara:1 baklava

misafirim vardı kızlar yemeği 5 gibi yedik çok kacamaklı biliyorum.yarın düzelecek dicem yine inanmak istiyorum artık.bu hafta 1 kilo hedefim var.
şimdi spora inecem.tatlıları en azından eritip gelecem.sabhata gayet ii başlamıştım güne halbuki(bakalava ve kurabiye mahvetti:

Sen eritirsin onları canım,isteyince neler yapabildiğini gördük.
Arada olur öyle kaçamaklar,sen yetrki spor yap.

03.03.2012
kahvaltı
1 çay,1 dilim peynir,1 -2 zeytin
ara
1 kase yoğurt
öğle
adanaya gittik 1 dürüm yedim:26:
akşam kuru kayısı ve kuru dut
şuandada bitki çayı içiyorum.

03.03.2012
kahvaltı
ara
1 kase yoğurt
öğle

ohh feda olsun dürümler =)) bişi olmaz hem öğlen yemişsin, akşama kadar ohoooo erimiştir onlar, akşam toparlamşsın zaten =))

Canim benim menu idare eder ama icinde akvaryumun oldugunu his etmen cok dogal.. egerki cok spor yapip bol bol terleseydin oyle his etmezdin.. o yuzden bol su ictigin gun, bol spor yapman senin icin daha iyi... Ayrica menunde daha cok sebze ve salata gormek istiyorum.. az yemissin boyle olmaz.

Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım

Canim hayirli olsun... gule gule kulan

Canim aksam yemeginde lutfen az yeme, yani canin hic bir sey cekmese bile salata ye.. yoksa uydugunda vicudun yag yakmasi icin
yeterli enerjiyi bulamiyor.. ve sabah uyaninca daha cok acikmis olucaksin..

Oh kaptanim insallah haftaya bu sevincimiz devam eder

Canim zaten en mantiklisi her birinden bir kasik almak.. ozaman bikmiyor insan.. Neyse tatli icinde o kadar dert etme sporda acisini cikarirsin.. hafta sonu kacamagi olmus

03.03.2012
kahvaltı
ara
1 kase yoğurt
öğle

Kahvalti cok az olmus.. yani menu hic saglikli degil canim benim ya.. keske aksam salata yeseydin yada hafif biseyler.. kahvaltida en az
1 yada yarim dilim ekmek yemen lazim.. kepekli ekmek tabi.. ayrica unutma ne kadar az yersen o kadar zor yag yakarsin

oturmuş bir kilom olduğu için sanki daha çok yersem kilo veremicek gibi hissediyorum ama sebze ve salatayı yemeye çalışıcam yarından itibaren :)

haftasonu değil ama haftaiçi 20 dakikalık koşubandı fikri iyi olur bence.

oturmuş bir kilom olduğu için sanki daha çok yersem kilo veremicek gibi hissediyorum ama sebze ve salatayı yemeye çalışıcam yarından itibaren :)

Yok canim kesinlikle oyle dusunme... bak sana bir alinti yapicam zamaninda okumustum...

AÇ KALARAK KİLO VEREMEZSİNİZ

Diyete başlayan kişilerde psikolojik olarak daha az yeme, açlığa eğilim olduğu yapılan araştırmalarda görülmektedir. Psikolojik olarak öğün atlar, ara öğün tüketmez ve ne kadar az kalori alırsam o kadar hızlı zayıflarım gibi bir kanı vardır. Doyduklarını hissettiklerinde fazla yemiş olmaktan dolayı kilo verememe korkusu yaşarlar. Mümkün olduğu kadar az kalori alımı, sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ve ekmek türevleri kesme onlara daha hızlı kilo vereceklerinin göstergesi gibi gelir. Oysa yapılan araştırmalarda bunun hatalı ve vücut metabolizması olarak çok yanlış bir uygulama olduğunu göstermektedir.

Neden az yiyerek kilo veremeyiz?

Vücudumuz yaşamak için her koşula adapte olmaya programlanmıştır. Bu yüzden ‘ kıtlık teorisi’ diye bildiğimiz bir sistem vücutta işlemektedir. Siz az yedikçe, vücut sizin kilo verdiğinizi düşünmüyor ve sizin açlık-kıtlık ortamında olduğunuzu düşünüyor, sizi yaşatmak için kendi metabolizma hızını azaltıyor ve aldığınız kalori miktarını dengelemeye çalışıyor. Bu yüzden siz ne kadar az kalorili , açlık sınırında beslenirseniz vücutta o kadar kendi metabolizma hızını yavaşlatıp , sizin kilo vermenizi engelliyor. Az besin tüketir, öğün atlarsanız metabolizma hızınız yavaşlar, kilo kaybı durur.

2.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,peynir,4 zeytin,ketçap,3 dilim ekmek
ara:-
öğle:1 kase şehriye çorba,yoğurt,karnıbahar,3-4 dilim tam buğday ekmeği
ara:1incir-1kayısı-1 kare çiko
akşam:lahana çorbası,1-2 kaşık pilav,100gr kurabiye
spor yapamadım.
3.3.2012
sabah:1 kurabiye,1 börek,az peynir,2 lokma ekmek
öğle:2-3 küçük çiğ köfte,salata,saç kavurma,lavaş,pide
akşam:2 elma
ara:15 fındık

bugün doktora gittik keseyi gördük çok şükür ama dr benim ilk 5 ayda kilo almamı yasakladı 71 kiloyum diye ve hatta bir diyet listesi bile verdi bana ........
mümkün olduğu kadar kilo vermemi bile istedi ilk 3 ay............anlicağınız benden yine kurtulamadınız .....
işin şakası sizinle beraber olmak için bir sebebim daha var benimmmmmmm...diyet menülerimi paylaşıcam sizinle tabi misafir olarak çok seviyorum sizi ben ......

Kizlar son 2 gundur menulerimi paylasamadim..

Cuma gunu yediklerim..

Gune yine 2 bardak ilik su ve 7-8 tane altin cilek ile basladim. 2 ara ogun vardi. Birinde yesil elma, digerinde 1kivi ve 3-4 cilek yedim.

Sabah kahvaltim.

Oglen firinda tavuk. ve salata.

Aksam yemegim.

2 litre su ve 65 dk hizli tempo yuruyus yaptim.

Bugunun Menusu.

Sabah 2 bardak ilik su, ve 10 tane altin cilek. 1 tane ara ogunum vardi. Ozamanda 1 yesil elma yedim.

Kahvalti

Oglen fazla bi sey yiyemedim.

Aksam firinda musakka yaptim, yagsiz cesit cesit sebzeli.. Et yada kiyma kulanmadim. Yag yerine kasar peynir kulandim. Tavsiye ederim

Bugun tembeldim.. 30 dk yuruyuse ciktim.. Hava soguk diye eve geri dondum.. ve spor salonuna gitmeye usendim.. ama evde bol bol temizlik yaptim.. Bahcede calistim baya.. yemek hazirladim felan derken yoruldum.. 2 litre suyu ihmal etmedim. Yarindan itibaren artik tekrar 1 saat 40 dk sporuma geri donuyorum.

canım sağolasın bu bilgileri çok tuttum.

Ay işin zorluğu hazırlamasında zaten,şu soğuktaaa:)
Sen yap ben yerim,seninde iştahın açılır sende yersin,her şey senin için
bana da yemek yapmaktan zor gelir salata yapmak ya.

yani akşam yine az meyve sevmiyorsun. bilmem ki ne desem. havuç falan yiyebilirsin.

pilates lastiğiyle yapıyorum daha çok, işten gelirken de yürümeye başladım, 55 dakika sürüyo =))
yürüyüş süren çok güzel.

Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım
güle güle kullan kuzusu.

evet evet bence zayıfta çıkıcaksın :)

işte bi konuda ortak buldumm :) bende yediğim içtiğim her lokmayı sporu yazıyorum :) belki kitabımızı basarız
hiç sorma okuldakiler de öyle diyor, yaz kitabını diye...
öğle kaydığı için akşam pek hafif olmuş. ara ekleyebilirmişsin.

unuttuklarım olmuş ekledim.

güzelim ne ara yaptın o kiloyu.
bence de bu kiloyu vermesende hamilelik kilosuna dönüştirebilirsin.
ben hamilileğime 63.5la başlamıştım ama o kiloyu hamilelik kilosuna dönüştürdüğümü düşünüyorum.
tatlı bebişine sağlıcakla kavuşman dileğiyle..
bak birinciliğimiz var bu hafta.eski günlerimize dönüyoz inş.

canım cuma akşam, bugün de öğlen az olmuş.aslına bakarsan bu akşama 1 dilim ekmek de eklenebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…