Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o zaman napıyoruz daha fazla yiyoruz daha fazla spor yapıyoruz :) çokk teşekkür ederim bilgiler için

oooo süpermiş,ne harika bir yurt o öyle:)
Ben bayılırım salataya ama bazen vakit bulamıyorum bazende üşeniyorum,helede hava soğuksa:26:
bende salı günü pazardan almıştım malzemeleri her gün zorlaya zorlayada olsa yapıyorum iş dönüşü salata.o salata bardan bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm:)
bu arada kzusu daha önce alıntılamıştım biskletini ama sanırım yazmamışım bisikletin hayırlı olsun tatlım.erim erim eritsin karayağlarını inşallah.:))
Sen eritirsin onları canım,isteyince neler yapabildiğini gördük.
Arada olur öyle kaçamaklar,sen yetrki spor yap.
canm ya ben bi halt daha yedim( bi baktım2 baklava daha yedim.cok kızdım kendime ve indim1 saat en az6,5 olmak üzere yürüdüm 250 ip atladım.arada8de koştum(
03.03.2012
kahvaltı
1 çay,1 dilim peynir,1 -2 zeytin
ara
1 kase yoğurt
öğle
adanaya gittik 1 dürüm yedim:26:
akşam kuru kayısı ve kuru dut
şuandada bitki çayı içiyorum.
günün boş olmuş baya bi o dürüm kurtarmıştır seni tatlımm
Selam kizlar...
Nasilsiniz?? umarim herkes yagsiz, sekersiz bir hafta sonu geciriyordur.. :)))
baklavalar hem yağlı hemde şekerliydi laram:))bugün bana baya bi kzın hakaret edin yerden yere vurun mümkünse vicdan azabımı 4e hatta 5e katlayın
Bisikletim gelsinde rekor kırıcam zaten
kır kırrrr tatlım gitsinnnn karayağlar
çok kaçtı bestemyarın sabah tartılacam bakalım yansıcakmı
buna katılıyorum.vücut stok yapıyor ac kalınca ve bi yere kadar veriyosun o da su oluyor zaten sonra cakılıyosun benm dukan ve lahanada olduğu gibi:))
100 gr kurabiye olmamış şulem ama ertesi gün toparlamışsın akşam özellikle meyveyle kapatarak:)
ooo çok şükür tatlım.Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin:)
sen hangi ara 71 oldun kız.hadi çıtır anne olmak için tekrar aramıza hoşgeldin:)

süper tatlım bu menüler:)pilav yada ekmek namına bişey görmedim.karbonhidrat grubundan baya bi k kısmışsın.bu gazla bu hafta 3 kiloda gider senden bebişim:))))))

haftasonu değil ama haftaiçi 20 dakikalık koşubandı fikri iyi olur bence.
teşekkür ederim zaten haftasonu yapamıyorum komşular rahatsız oluyo ... bnde hava güzelse dersaneye yürüyerek gidip geliyorum :)
sporum 3 mil leslie 75 mekik
5-6 fındık daha yedim.
çokk güzel kilo vermişsin ve hedefinede az kalmış allah banada nasip etsin inşallah :)

bu konuda bi yazı ben de okumuştum, aç kalmanın bi manası yok yani.. paylaşımın için teşekkürler
bu arada menün de çok güzelmiş..afiyet olsun

günaydın hanımlaarrr..
dün konuşmuştuk ya, sabah tartılmam gerektiğini öğrenmiştim sizlerden,
bu sabah heyecanla kalktım hemen tartıya koştummm =))
dün sabah 60.4 çıkmıştım veeee bu sabah 59.9 çok sevinççliyimmm.. artık çizelgemi de 60 a kaydırmak isityorum

senin adına çok mutlu oldum demiştim sana bak istediğin oldu :) kendim kilo vermiş gibi sevndim valla :) bide bişey sorucam iç çamaşırlarınlamı tartıldın ?

bu sabah ailecek kahvaltı yaptık her pazar olduğu gibi :)
8 de kalktım 2 bardak ılık suyumu içtim
saat 9 da
-1 küp helva
-1 çatal patates
-1kk peynir
-çay kaşığının ucuyla reçel
-1 lop yumurta
-1 dilim sucuk
-1 dilim kepekli ekmek
-1 şekersiz çay
çok göründü farkndayım ama her çeşitten azda olsa almak istedim bunların hepsi 1 tatlı tabağını doldurmadı ... ama yinede çok yemişim ...

senin adına çok mutlu oldum demiştim sana bak istediğin oldu :) kendim kilo vermiş gibi sevndim valla :) bide bişey sorucam iç çamaşırlarınlamı tartıldın ?

evt öyle yaptım =)) sen de veriyosuun zaten... vereceksinn =)) kahvaltın gayet iyi bence, benim kahvaltı da hemen hemen seninki gibi
patates yemedim de sucuk yedim ben de

11.30 gibi ara öğün yapcam, yoğurt içine kuru kayısı atcam dilimleyip, dün de yapmştım, çok güzel oldu,

bi de ben dün sinameki çayı içtim, akşam epey tuvalete gittim, heralde o epey temizledi

vavvv süpersin tatlım gitmeye başladı birer birer:)))
gitsinler bide geri gelmesinler:))soyları sopları kurusun o kara yağların inşalllah beeğim:)))))))
hiçte cok olmamış az az hepsinden almışsın:)afiyet erisin gitsin inşaşllah:)

süper canmcım ama sinamekiyi çok içme bi süre sonra tıkayabilir seni.
tam moda girdiniz canlarım çok güzel gidiyorsunuz maşallah size:)

teşekkürler bende sabahları 1 form çayı içiyorum.oda baya çalıştırıyo bide günde 2.5-3 litre suyumu içince güzel oluyo :) evet bende veriyorum ama büyük ihtimal şimdilik sudan gidiyo olsun zamanla yağdan gider :)
hiçte cok olmamış az az hepsinden almışsın:)afiyet erisin gitsin inşaşllah:)

:

amin amin sağolasın :)
bu arada millet ne yalan söyleyim dün koşu bandını kuramadım havada çok kötüydü kar yağıyodu yürüyemedim dersaneye amma ve lakin bugün ablamla koşu bandını kurduk havada güzel yürüyerek gidicem inşallah

Arkadaşlar grubunuza beni de alın lütfen yaza gelin olacağım

91 kiloyla başladım 1 hafta sonunda 89 kilo oldum. Yarın 2. haftam başlıyor. Çok kararlıyım. Hedefim 3 ayda 24 kilo. Hergün yarım saat yürüyorum zamanla 1 saate çıkaracağım. Hatta belki 3. ayda 1 saati de aşarım. Beni de alın lütfeeeeeen

süper gelinde olacakmışsın daha azimlisindir sen gel bekleriz tatlım.her gün menünü yazacaksın,sporunu ve arkadaşların bildirimlerini takip edip onalarda yorum yazacaksın.
aktif üyeelere kapımız acık arkadaşım.hoşgeldin aramıza.

canım cuma akşam, bugün de öğlen az olmuş.aslına bakarsan bu akşama 1 dilim ekmek de eklenebilirmiş.

Canim haklisin ama ben ekmekleri sabah yada oglen tuketiyor.. Aksamlari ekmek tuketmiyorum kesinlikle.. Ayrica az yememin nedeni ben normalde de hep az yen bi tip olmusumdur..ama eskiden asiri az yedigim icin ve sagliksiz yedigim icin kilo veremiyordum.. simdi yine iyiyim.. az yiyorum ama saglikli seyler.. tum vitamin ve minarelerimi aliyorum...

süper tatlım bu menüler:)pilav yada ekmek namına bişey görmedim.karbonhidrat grubundan baya bi k kısmışsın.bu gazla bu hafta 3 kiloda gider senden bebişim:))))))

Canim tesekkur ederim insallah 3 kilo veririmde ama o kadar umitli degilim.. tas catlasa 1,5 diye dusunuyorum.. ki bunada raziyim.. 2 hafta ust uste oyle kilo verildigini sanmiyorum.. ama hersey olabilir.. Ayrica dedigim gibi ekmegi erken saate aliyorum yarim dilim yada 1... pilave gelince.. pilavi tamamen birakali sanirim 1 yil oluyor.. Ondan oncede nadir yerdim ama simdi arada sirada bir kasik alirim.. ama hic sevmem.. kokusundan midem bulanir Bulguru daha cok seviyorum..

Son düzenleme:

Zeynebim o kadar spor yapmissin bence o baklavadan eser kalmamistir, ayrica bi gunde arti yapmaz seni... Tamam yapmaman gerekirdi.. Artik bu hafta kesinlikle tatli almicaksin.. cunku 1 haftalik seker ihtiyacini zaten o baklavalarla almissin... O yuzden lutfen hafta boyunca tatlidan ve sekerden uzak dur.. Salata isine gelince.. Yapmasi biraz zahmetli ama kendimi zorluyorum.. sende oyle yap.. tartidaki cikicak eksi sayilari dusunerek yapiyorum.. ayrica oyle ince ince dogramiyorumda... marul felan ellerimle parcaliyorum.. cunku oyle daha faydali bicakla vitaminleri kesiyorsun cunku... arti salatamda asla domatez kulanmiyorum.. domatez fazla iyi degil diyet zamaninda.. onuda kahvaltida tuketiyorum... Yani aslinda salata icin ne kadar zor gorunsede fazla bi sey gerektirmiyor..

evet öğle yemeğimi yedim
-1-2 kepçe çorba
-3 yemek kaşığı keşkek
-1 dilim kepek ekmeği

Menude salata istiyoruzzzz.. Lutfen bu cok onemli...

Canim hosgeldin.. oncelikle evlenicekmissin simdiden hayirli olsun... Insallah diledigin kiloya kavusursun ama bence 24 kilo 3 ayda cok fazla.. oyle bir yuksek hedef koyarsan kendine ulasamadiginda cok uzulursun.. bence sen kendine haftada 1-1,5kg arasi bir hedef koymalisin.. boylece senin icin daha kolay olur diye dusunuyorum... Bol sans tatlim..

Canim hayirli olsunnnn cok sevindim... insallah boyle devam eder... offf bende 59 lu gunlerimi iple cekiyorum.. cok az kaldi o sayiyi gormeme insallah

Aslinda ne kadar gozlerimize ilk basta boyle fazla gibi gorunsede birer kashik aldigin icin fazla olmamis.. bence gayet hos olmus... Bol su ve spor yaptin mi bugun bence guzel sonuclar elde edersin

Son düzenleme:
canmcım süper ya bunları sevmemek.bende ekmeği çok aramam sebzeyi yediğim kadar onu aramam.ama pilav makarna felan sevyrm(inşallah bende tiksinirim.bugün evde pilav vaar ama yemiycem mesela sana söz veriyorum:)

haklısın tatlım.bugün hala onları eritmeye calışıyorum ama şu ana kadar gayet ii gittim sporla beraber iidim baya sanırım:)umarım akşama kadar bi durum olmaz.sana söz veriyorum bu cuma 70 leri haftayada 69ları görecem cok uzak değil.deli gibi sporuma devammmmmmmmmmmm

canlarım dünü toparlayark karşınıza cıkıyorum:
sabah:1 parca peynir,1 parca çeçil,1 parça küflü çökelek,1 haş yumurta,2 dilim ekmek
ara:yarım armut
ara:çeyrek elma,çeyrek simit,yarım bardak süt
akşam:yani öğle ve akşam birleşimi:bol sirkeli salata,3 küçük karnıyarık(yağsız fırında yapld),yarım kase çorba,yarım kase yoğurt

spor:1 saat tempolü yürüyüş330 kalori yaktım baya hızlı yürüdüm 3defada arada koştum.160 ip atladım akşamadan sonra bi ara mekikte çekerim bebişler:)
bide canm kahve istiyor birazdanda şekersiz türk kahvesiyle günü kapatrım:)
sevyrm sizleri:)

çok iyi ya erken kapatmışsın, ayrıca sporun da çok güzel
yürüyüş bandı ben de isterdim ama evimiz küçük koyacak yer yok =)) o yüzden pilatesle devam ediyorum, karın ve kalça çalıştıran en ağır hareketleri yapıyorum, bugün bi de dışarda yürüdüm, iştahımı açtı 1 tanecik eti kombo yedim, ama 1 tanecik sadece :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…