Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar geçmisi okuyamadim o kadar çok sayfa kaçirmisimki valla. Tatilden dondum ben artik yazabiliri menulerimi rahatça.

Sabah; 2 dilim ekmek, zeytin; peynir; besi bir arada çay, salatalik domates
ara; pirinç patlagi
oglen 1 tabak tavuklu sehriye çorbasi

ara elmaa, kuru uzum badem

aksam firinda balik salata yicez

2 lt su

ya salata yiyemiyorum ne yazıkki ama bol suyumu içiyorum 3 litre kadar sonra bugün 1.5 saat hızlı tempo yürüdüm hatta akşam yemeğimi yicem şimdi takrar yürüyebilirim

aralarda bişey yiyor musun canım
aralarda 2 diet bisküvi yiyorum hani şu tahta olanlardan :)

benmde evim çok küçük ama apartmanın spor salonu var.benm dışımdada kullanan pek olmuyor çok şükür:)bana kaldı tüm aletler:)
sende ne güzel bırakmıyosun hareketler yapıyorsun.kızlar leslie felan yapıyolar oda evde spor yapanlara göre bi bakrsın canm..
benmde o karn bel hareketlerini bol yapmam lazım.bel çevrem çok kalın ve kocaman karnım var göbekliğin dışında:))

süper tatlım sağlam dönmüşsün aramıza:)umarım tatilin güzel çekmiştir:)kilo almadan kapatmışsın tatili süperrrrrrr

yine içtim 3 litre suyumu :)
ara olarak 2 diet bisküvi yedim
akşam dersaneden geldiğimde saat 7 olduğu için geç kalmadan yemek yeyim dedim ... ama evde hep yağlı yiyecekler vardı bnde en azından kahvaltı tarzı yapıyım dedim
-1 lop yumurta
-1küp helva
-1dilim ekmek
-1 kk peynir
-mincik bir parça şinitzel
-ve şekersiz 1 kupa çay ya ne faydasız yiycekler neyse hafta içi düzene girer o inşallah :)
ve bugün 1.5 saat yürüdüm yorgunum koşucaktım şimdi ama ne yazıkki okula hazırlanmam lazım.. ve erkenden yatıcam çiyi akşamlar :)

Salata yiyemiyorum, sebze yiyemiyorum diyenler... kizlar canim benleriiimmm.. nasil kilo vermeyi dusunuyorsunuz ozaman?? Tum ihtiyaciniz olan seyler salata ve sebzelerde.. Lutfen yiyemesenizde zorlayin.. hic yapamazsaniz bile.. salata yerine.. salatalik dilimleyin oglen ve aksam ogunlerinde yemegin yaninda yiyin... yoksa isiniz baya zor benden soylemesi...

Ayrica zeynebim bana soz verdin, sakin sozunde donme bozusuruz.. ben biliyorum bu hafta seni cok iddali goruyorum ve sonsuz guveniyorum bu konuda sana.. bu hafta vericeksin.. bunu his ediyorum ben..

Kizlar bide ben simdi minik bi cikolata aldim kendime, daha yemedim.. oncelikle o cikolata ile hasret giderim bakismayi dusunuyorum:124::124: Ve tam 3-4 haftadir malumunuz cikolata felan yemiyorum.. ve artik kendimi odulendirmem gerektigini dusunuyorum... ki regl gecikti tatli krizi cogaldikca cogaldi.. Ama bu yicegim cikolata 7 gun boyunca alicagim tek tatli olucak.. yani boylece bu haftaki seker ihtiyacimi almis olucam... Artik tatli yiceksem pazar gunune birakicam.. cunku onumde o sekeri yakmak icin cumaya kadar tam 5 gun var.. Boylece tartilinca etkiside olmaz.. Bu yontemle hem sekerim dusmez, hemde tatli krizimi gidermis olucam.. tavsiye ederim

Son düzenleme:

hımmm güzel olmuş canm bugünü güzel kapatmışsın
darısı yarının başına.
bide bebğim menülerini sabah öğle akşam ara toplu olarak yazarsan daha ii yorumlayabiliriiz:)

yok bebeğim sözüm var sonuna kadaar.ben bu haftalık tatlı krizimi yendim:))))baya cozutaraktan.5 gün boyuuu yok bana tatlı matlı:)ancak cumaya verirsem dedğin gibi hafta sonuna dondurma kaçamağı yapabilirim
yöntem güzel bebeğim okadar kilo verecez.diyet bitttikten sonra deli gibi saldırmamak için arada bi nefsimizi köreltelim demi :))
hasret giderip bakışma olayına da bayıldım şekerim:)))))

bugünki menüm :)

sabah : 2 küçük parça krep 1 kibrit kutusu peynir 2 tane salatalık

ara : 2 badem 1 fincan kayısılı yeşilçay

öğlen : 1 hamburger birazda patates hamburger yemek istemedim ama başka bişey yoktu en kalorisiz şekilde yemeye çalıştım ketçap felan koymadım yinede mutluyum çünkü salata yedim biraz hepsini bitiremesemde buda bişeydir :)

hamburger yediğim için daha bişey yemicem. 3 litre suyumu tamamlıcam :)

ben kendimi zorladım bugün dün söz verdiğim için tam bitiremedim ama yarın hepsini bitireceğim :) sevmesemde yenilmesi gerekiyor :) bu da bişey benim için mutlu oldum

hımmmm salata olması süper olmuş. hamburgeride sürekli yemediğin için no pproblme tatlım.et ihtiyacın ve 2 dilim ekmek ihtiyacın olarak görebilirz.salataya alışta sonra sıra meyveye gelecek:))

hımmm güzel olmuş canm bugünü güzel kapatmışsın
darısı yarının başına.
bide bebğim menülerini sabah öğle akşam ara toplu olarak yazarsan daha ii yorumlayabiliriiz:)

teşekkür ederim sevindimm :) tamam toplu yazıcam artık :) yarından itibaren çiğ sebze yiyemediğim için sebze yemekleri yapıcaz annemle söz verdi :)
bu arada sizle kendimi baya mutlu hissediyorum bu sefer caymıcam bu diyetten ve hedefime ulaşıcam gibi geliyo

hımmmm salata olması süper olmuş. hamburgeride sürekli yemediğin için no pproblme tatlım.et ihtiyacın ve 2 dilim ekmek ihtiyacın olarak görebilirz.salataya alışta sonra sıra meyveye gelecek:))

evet yaa hamburger yiyince biraz moralim bozulduda salata yiyince mutlu oldum bugün çok kar vardı onun için alışverişe çıkamadım ama yarın çıkıp meyvede alıcam sıra onda

işte öyle spor salonu gibi bişey de yok yakınımda,neyse evden götürücem artık
leslie forumdan duydum evet, herkes yazmış, ama ne anlayamadım, araştırmadayım =)

tatlım bizde senle ve takımla olmaktan memnunuz.yalnız değiliz ve beraberce eriyoruzzz:))
evet yaa hamburger yiyince biraz moralim bozulduda salata yiyince mutlu oldum bugün çok kar vardı onun için alışverişe çıkamadım ama yarın çıkıp meyvede alıcam sıra onda

canmcım süper süper süper geliyorr cıtır mine:))

tatlım bizde senle ve takımla olmaktan memnunuz.yalnız değiliz ve beraberce eriyoruzzz:))

canmcım süper süper süper geliyorr cıtır mine:))

teşekkür ederim canım...
menüm sağlıklı değil haklısın,doğru söylüyorsun aslında daha dikkatli olucam inşallah.

Teşekkürler canım,çok doğru aslında.Ah bide uygulayabilsek.

lavaşı ve pideyi fazla kaçırmadıysan güzel olmuş canım.

güle güle kullan kuzusu.
Sağol canım

Sen böyle resimli paylaşınca daha bi güzel geliyor gözüme,bende mi çeksem acaba

Ay sorma valla,o bardan evlerdede olsa ya

Canım teşekkür ederim,umarım eritir:)

O baklavalarıda mı anne getirdi:) Canım sen süper spor yapıyorsun,eritirsin onları üzülme

Çok görünmüyor canım,gayet güzel kahvaltın var

Canım bak ben sinameki için hiç hoş şeyler duymamıştım.Kullanmayı bıraktıktan sonra tıkıyormuş.Bağırsaktaki bazı tüyleri yokediyormuş,dikkatli kullan bence.

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun şimdiden.
Ama hedefin çok fazla bence,daha ulaşılabilir hedefler koysan sonuç seni daha çok memnun eder.

Hmmm sporuna hayranımmm

Güzel menü canım,hoşgeldin

1,5 saat yürüyüş çok iyi canım,yemeklerden az az alsanda olur aslında ama ben kahvaltıyı severim her saatte.Sende öyleysen sıkıntı olmamıştır akşam.

Haftasonu kazası onlar canım:) acısını çıakrmışsın zaten sonrasında.

teşekkür ederim :) evet her saatte kahvaltı severim heralde gençlikten kaynaklanıyo :)

Ben bazen her öğünde kahvaltı yaparım,aslında bu benim düzensizliğim.
sabah öğle arası geç saatte yapılan bi kahvaltıdan sonra akşam üzeri bi kahvaltı daha ve bitti.Bu kadar saçmaydı işte düzenim.
ve arada bi sürü abur cubuuur

Canım bak ben sinameki için hiç hoş şeyler duymamıştım.Kullanmayı bıraktıktan sonra tıkıyormuş.Bağırsaktaki bazı tüyleri yokediyormuş,dikkatli kullan bence.

hımm.. zaten bağırsaklarımı çok çalıştırdığı için kullanmaya korktum bi daha.. dışardayken filan gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…