ya salata yiyemiyorum ne yazıkki ama bol suyumu içiyorum 3 litre kadar sonra bugün 1.5 saat hızlı tempo yürüdüm hatta akşam yemeğimi yicem şimdi takrar yürüyebilirimZeynebim o kadar spor yapmissin bence o baklavadan eser kalmamistir, ayrica bi gunde arti yapmaz seni... Tamam yapmaman gerekirdi.. Artik bu hafta kesinlikle tatli almicaksin.. cunku 1 haftalik seker ihtiyacini zaten o baklavalarla almissin... O yuzden lutfen hafta boyunca tatlidan ve sekerden uzak dur..Salata isine gelince.. Yapmasi biraz zahmetli ama kendimi zorluyorum.. sende oyle yap.. tartidaki cikicak eksi sayilari dusunerek yapiyorum.. ayrica oyle ince ince dogramiyorumda... marul felan ellerimle parcaliyorum.. cunku oyle daha faydali bicakla vitaminleri kesiyorsun cunku... arti salatamda asla domatez kulanmiyorum.. domatez fazla iyi degil diyet zamaninda.. onuda kahvaltida tuketiyorum... Yani aslinda salata icin ne kadar zor gorunsede fazla bi sey gerektirmiyor..
Menude salata istiyoruzzzz.. Lutfen bu cok onemli...
Canim hosgeldin.. oncelikle evlenicekmissin simdiden hayirli olsun... Insallah diledigin kiloya kavusursun ama bence 24 kilo 3 ayda cok fazla.. oyle bir yuksek hedef koyarsan kendine ulasamadiginda cok uzulursun.. bence sen kendine haftada 1-1,5kg arasi bir hedef koymalisin.. boylece senin icin daha kolay olur diye dusunuyorum... Bol sans tatlim..
Canim hayirli olsunnnn cok sevindim... insallah boyle devam eder... offf bende 59 lu gunlerimi iple cekiyorum.. cok az kaldi o sayiyi gormeme insallah
Aslinda ne kadar gozlerimize ilk basta boyle fazla gibi gorunsedebirer kashik aldigin icin fazla olmamis.. bence gayet hos olmus... Bol su ve spor yaptin mi bugun bence guzel sonuclar elde edersin
aralarda 2 diet bisküvi yiyorum hani şu tahta olanlardan :)aralarda bişey yiyor musun canım
benmde evim çok küçük ama apartmanın spor salonu var.benm dışımdada kullanan pek olmuyor çok şükür:)bana kaldı tüm aletler:)çok iyi ya erken kapatmışsın, ayrıca sporun da çok güzel
yürüyüş bandı ben de isterdim ama evimiz küçük koyacak yer yok =)) o yüzden pilatesle devam ediyorum, karın ve kalça çalıştıran en ağır hareketleri yapıyorum, bugün bi de dışarda yürüdüm, iştahımı açtı1 tanecik eti kombo yedim, ama 1 tanecik sadece :26:
selam kizlar geçmisi okuyamadim o kadar çok sayfa kaçirmisimki valla. Tatilden dondum ben artik yazabiliri menulerimi rahatça.
Sabah; 2 dilim ekmek, zeytin; peynir; besi bir arada çay, salatalik domates
ara; pirinç patlagi
oglen 1 tabak tavuklu sehriye çorbasi
ara elmaa, kuru uzum badem
aksam firinda balik salata yicez
2 lt su
yine içtim 3 litre suyumu :)
ara olarak 2 diet bisküvi yedim
akşam dersaneden geldiğimde saat 7 olduğu için geç kalmadan yemek yeyim dedim ...ama evde hep yağlı yiyecekler vardı bnde en azından kahvaltı tarzı yapıyım dedim
-1 lop yumurta
-1küp helva
-1dilim ekmek
-1 kk peynir
-mincik bir parça şinitzel
-ve şekersiz 1 kupa çayya ne faydasız yiycekler neyse hafta içi düzene girer o inşallah :)
ve bugün 1.5 saat yürüdüm yorgunum koşucaktım şimdi ama ne yazıkki okula hazırlanmam lazım.. ve erkenden yatıcam çiyi akşamlar :)
Salata yiyemiyorum, sebze yiyemiyorum diyenler... kizlar canim benleriiimmm.. nasil kilo vermeyi dusunuyorsunuz ozaman?? Tum ihtiyaciniz olan seyler salata ve sebzelerde.. Lutfen yiyemesenizde zorlayin.. hic yapamazsaniz bile.. salata yerine.. salatalik dilimleyin oglen ve aksam ogunlerinde yemegin yaninda yiyin... yoksa isiniz baya zor benden soylemesi...
Ayrica zeynebim bana soz verdin, sakin sozunde donme bozusuruz.. ben biliyorum bu hafta seni cok iddali goruyorum ve sonsuz guveniyorum bu konuda sana.. bu hafta vericeksin.. bunu his ediyorum ben..
Kizlar bide ben simdi minik bi cikolata aldim kendime, daha yemedim.. oncelikle o cikolata ile hasret giderim bakismayi dusunuyorum:124::124: Ve tam 3-4 haftadir malumunuz cikolata felan yemiyorum.. ve artik kendimi odulendirmem gerektigini dusunuyorum... ki regl gecikti tatli krizi cogaldikca cogaldi.. Ama bu yicegim cikolata 7 gun boyunca alicagim tek tatli olucak.. yani boylece bu haftaki seker ihtiyacimi almis olucam... Artik tatli yiceksem pazar gunune birakicam.. cunku onumde o sekeri yakmak icin cumaya kadar tam 5 gun var.. Boylece tartilinca etkiside olmaz.. Bu yontemle hem sekerim dusmez, hemde tatli krizimi gidermis olucam.. tavsiye ederim
Salata yiyemiyorum, sebze yiyemiyorum diyenler... kizlar canim benleriiimmm.. nasil kilo vermeyi dusunuyorsunuz ozaman?? Tum ihtiyaciniz olan seyler salata ve sebzelerde.. Lutfen yiyemesenizde zorlayin.. hic yapamazsaniz bile.. salata yerine.. salatalik dilimleyin oglen ve aksam ogunlerinde yemegin yaninda yiyin... yoksa isiniz baya zor benden soylemesi...
Ayrica zeynebim bana soz verdin, sakin sozunde donme bozusuruz.. ben biliyorum bu hafta seni cok iddali goruyorum ve sonsuz guveniyorum bu konuda sana.. bu hafta vericeksin.. bunu his ediyorum ben..
Kizlar bide ben simdi minik bi cikolata aldim kendime, daha yemedim.. oncelikle o cikolata ile hasret giderim bakismayi dusunuyorum:124::124: Ve tam 3-4 haftadir malumunuz cikolata felan yemiyorum.. ve artik kendimi odulendirmem gerektigini dusunuyorum... ki regl gecikti tatli krizi cogaldikca cogaldi.. Ama bu yicegim cikolata 7 gun boyunca alicagim tek tatli olucak.. yani boylece bu haftaki seker ihtiyacimi almis olucam... Artik tatli yiceksem pazar gunune birakicam.. cunku onumde o sekeri yakmak icin cumaya kadar tam 5 gun var.. Boylece tartilinca etkiside olmaz.. Bu yontemle hem sekerim dusmez, hemde tatli krizimi gidermis olucam.. tavsiye ederim
bugünki menüm :)
sabah : 2 küçük parça krep 1 kibrit kutusu peynir 2 tane salatalık
ara : 2 badem 1 fincan kayısılı yeşilçay
öğlen : 1 hamburgerbirazda patates hamburger yemek istemedim ama başka bişey yoktu en kalorisiz şekilde yemeye çalıştım ketçap felan koymadım yinede mutluyum çünkü salata yedim biraz hepsini bitiremesemde buda bişeydir :)
hamburger yediğim için daha bişey yemicem. 3 litre suyumu tamamlıcam :)
hımmm güzel olmuş canm bugünü güzel kapatmışsın
darısı yarının başına.
bide bebğim menülerini sabah öğle akşam ara toplu olarak yazarsan daha ii yorumlayabiliriiz:)
hımmmm salata olması süper olmuş.hamburgeride sürekli yemediğin için no pproblme tatlım.et ihtiyacın ve 2 dilim ekmek ihtiyacın olarak görebilirz.salataya alışta sonra sıra meyveye gelecek:))
benmde evim çok küçük ama apartmanın spor salonu var.benm dışımdada kullanan pek olmuyor çok şükür:)bana kaldı tüm aletler:)
sende ne güzel bırakmıyosun hareketler yapıyorsun.kızlar leslie felan yapıyolar oda evde spor yapanlara göre bi bakrsın canm..
benmde o karn bel hareketlerini bol yapmam lazım.bel çevrem çok kalın ve kocaman karnım var göbekliğin dışında:))
tatlım bizde senle ve takımla olmaktan memnunuz.yalnız değiliz ve beraberce eriyoruzzz:))teşekkür ederim sevindimm :) tamam toplu yazıcam artık :) yarından itibaren çiğ sebze yiyemediğim için sebze yemekleri yapıcaz annemle söz verdi :)
bu arada sizle kendimi baya mutlu hissediyorum bu sefer caymıcam bu diyetten ve hedefime ulaşıcam gibi geliyo
evet yaa hamburger yiyince biraz moralim bozulduda salata yiyince mutlu oldumbugün çok kar vardı onun için alışverişe çıkamadım ama yarın çıkıp meyvede alıcam sıra onda
tatlım bizde senle ve takımla olmaktan memnunuz.yalnız değiliz ve beraberce eriyoruzzz:))teşekkür ederim sevindimm :) tamam toplu yazıcam artık :) yarından itibaren çiğ sebze yiyemediğim için sebze yemekleri yapıcaz annemle söz verdi :)
bu arada sizle kendimi baya mutlu hissediyorum bu sefer caymıcam bu diyetten ve hedefime ulaşıcam gibi geliyo
evet yaa hamburger yiyince biraz moralim bozulduda salata yiyince mutlu oldumbugün çok kar vardı onun için alışverişe çıkamadım ama yarın çıkıp meyvede alıcam sıra onda
Canim hayirli olsun... gule gule kulan
Kahvalti cok az olmus.. yani menu hic saglikli degil canim benim ya.. keske aksam salata yeseydin yada hafif biseyler.. kahvaltida en az
1 yada yarim dilim ekmek yemen lazim.. kepekli ekmek tabi.. ayrica unutma ne kadar az yersen o kadar zor yag yakarsin
Yok canim kesinlikle oyle dusunme... bak sana bir alinti yapicam zamaninda okumustum...
AÇ KALARAK KİLO VEREMEZSİNİZ
Diyete başlayan kişilerde psikolojik olarak daha az yeme, açlığa eğilim olduğu yapılan araştırmalarda görülmektedir. Psikolojik olarak öğün atlar, ara öğün tüketmez ve ne kadar az kalori alırsam o kadar hızlı zayıflarım gibi bir kanı vardır. Doyduklarını hissettiklerinde fazla yemiş olmaktan dolayı kilo verememe korkusu yaşarlar. Mümkün olduğu kadar az kalori alımı, sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ve ekmek türevleri kesme onlara daha hızlı kilo vereceklerinin göstergesi gibi gelir. Oysa yapılan araştırmalarda bunun hatalı ve vücut metabolizması olarak çok yanlış bir uygulama olduğunu göstermektedir.
Neden az yiyerek kilo veremeyiz?
Vücudumuz yaşamak için her koşula adapte olmaya programlanmıştır. Bu yüzden kıtlık teorisi diye bildiğimiz bir sistem vücutta işlemektedir. Siz az yedikçe, vücut sizin kilo verdiğinizi düşünmüyor ve sizin açlık-kıtlık ortamında olduğunuzu düşünüyor, sizi yaşatmak için kendi metabolizma hızını azaltıyor ve aldığınız kalori miktarını dengelemeye çalışıyor. Bu yüzden siz ne kadar az kalorili , açlık sınırında beslenirseniz vücutta o kadar kendi metabolizma hızını yavaşlatıp , sizin kilo vermenizi engelliyor. Az besin tüketir, öğün atlarsanız metabolizma hızınız yavaşlar, kilo kaybı durur.
lavaşı ve pideyi fazla kaçırmadıysan güzel olmuş canım.2.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,peynir,4 zeytin,ketçap,3 dilim ekmek
ara:-
öğle:1 kase şehriye çorba,yoğurt,karnıbahar,3-4 dilim tam buğday ekmeği
ara:1incir-1kayısı-1 kare çiko
akşam:lahana çorbası,1-2 kaşık pilav,100gr kurabiye
spor yapamadım.
3.3.2012
sabah:1 kurabiye,1 börek,az peynir,2 lokma ekmek
öğle:2-3 küçük çiğ köfte,salata,saç kavurma,lavaş,pide
akşam:2 elma
ara:15 fındık
Sağol canımgüle güle kullan kuzusu.
Kizlar son 2 gundur menulerimi paylasamadim..
Cuma gunu yediklerim..
Gune yine 2 bardak ilik su ve 7-8 tane altin cilek ile basladim. 2 ara ogun vardi. Birinde yesil elma, digerinde 1kivi ve 3-4 cilek yedim.
Sabah kahvaltim.
Eki Görüntüle 359779
Oglen firinda tavuk. ve salata.
Eki Görüntüle 359780
Aksam yemegim.
Eki Görüntüle 359781
2 litre su ve 65 dk hizli tempo yuruyus yaptim.
Bugunun Menusu.
Sabah 2 bardak ilik su, ve 10 tane altin cilek. 1 tane ara ogunum vardi. Ozamanda 1 yesil elma yedim.
Kahvalti
Eki Görüntüle 359787
Oglen fazla bi sey yiyemedim.
Eki Görüntüle 359788
Aksam firinda musakka yaptim, yagsiz cesit cesit sebzeli.. Et yada kiyma kulanmadim. Yag yerine kasar peynir kulandim. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 359796
Bugun tembeldim.. 30 dk yuruyuse ciktim.. Hava soguk diye eve geri dondum.. ve spor salonuna gitmeye usendim.. ama evde bol bol temizlik yaptim.. Bahcede calistim baya.. yemek hazirladim felan derken yoruldum.. 2 litre suyu ihmal etmedim. Yarindan itibaren artik tekrar 1 saat 40 dk sporuma geri donuyorum.
Ay sorma valla,o bardan evlerdede olsa yabende salı günü pazardan almıştım malzemeleri her gün zorlaya zorlayada olsa yapıyorum iş dönüşü salata.o salata bardan bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm:)
bu arada kzusu daha önce alıntılamıştım biskletini ama sanırım yazmamışım bisikletin hayırlı olsun tatlım.erim erim eritsin karayağlarını inşallah.:))
canm ya ben bi halt daha yedim( bi baktım2 baklava daha yedim.cok kızdım kendime ve indim1 saat en az6,5 olmak üzere yürüdüm 250 ip atladım.arada8de koştum (
günün boş olmuş baya bi o dürüm kurtarmıştır seni tatlımm
Çok görünmüyor canım,gayet güzel kahvaltın varbu sabah ailecek kahvaltı yaptık her pazar olduğu gibi :)
8 de kalktım 2 bardak ılık suyumu içtim
saat 9 da
-1 küp helva
-1 çatal patates
-1kk peynir
-çay kaşığının ucuyla reçel
-1 lop yumurta
-1 dilim sucuk
-1 dilim kepekli ekmek
-1 şekersiz çay
çok göründü farkndayım ama her çeşitten azda olsa almak istedim bunların hepsi 1 tatlı tabağını doldurmadı ... ama yinede çok yemişim ...
Canım bak ben sinameki için hiç hoş şeyler duymamıştım.Kullanmayı bıraktıktan sonra tıkıyormuş.Bağırsaktaki bazı tüyleri yokediyormuş,dikkatli kullan bence.evt öyle yaptım =)) sen de veriyosuun zaten... vereceksinn =)) kahvaltın gayet iyi bence, benim kahvaltı da hemen hemen seninki gibi
patates yemedim de sucuk yedim ben de
11.30 gibi ara öğün yapcam, yoğurt içine kuru kayısı atcam dilimleyip, dün de yapmştım, çok güzel oldu,
bi de ben dün sinameki çayı içtim, akşam epey tuvalete gittim, heralde o epey temizledi
Arkadaşlar grubunuza beni de alın lütfen yaza gelin olacağım
91 kiloyla başladım 1 hafta sonunda 89 kilo oldum. Yarın 2. haftam başlıyor. Çok kararlıyım. Hedefim 3 ayda 24 kilo. Hergün yarım saat yürüyorum zamanla 1 saate çıkaracağım. Hatta belki 3. ayda 1 saati de aşarım. Beni de alın lütfeeeeeen
Hmmm sporuna hayranımmmcanlarım dünü toparlayark karşınıza cıkıyorum:
sabah:1 parca peynir,1 parca çeçil,1 parça küflü çökelek,1 haş yumurta,2 dilim ekmek
ara:yarım armut
ara:çeyrek elma,çeyrek simit,yarım bardak süt
akşam:yani öğle ve akşam birleşimi:bol sirkeli salata,3 küçük karnıyarık(yağsız fırında yapld),yarım kase çorba,yarım kase yoğurt
spor:1 saat tempolü yürüyüş330 kalori yaktım baya hızlı yürüdüm 3defada arada koştum.160 ip atladım akşamadan sonra bi ara mekikte çekerim bebişler:)
bide canm kahve istiyor birazdanda şekersiz türk kahvesiyle günü kapatrım:)
sevyrm sizleri:)
Güzel menü canım,hoşgeldinselam kizlar geçmisi okuyamadim o kadar çok sayfa kaçirmisimki valla. Tatilden dondum ben artik yazabiliri menulerimi rahatça.
Sabah; 2 dilim ekmek, zeytin; peynir; besi bir arada çay, salatalik domates
ara; pirinç patlagi
oglen 1 tabak tavuklu sehriye çorbasi
ara elmaa, kuru uzum badem
aksam firinda balik salata yicez
2 lt su
1,5 saat yürüyüş çok iyi canım,yemeklerden az az alsanda olur aslında ama ben kahvaltıyı severim her saatte.Sende öyleysen sıkıntı olmamıştır akşam.yine içtim 3 litre suyumu :)
ara olarak 2 diet bisküvi yedim
akşam dersaneden geldiğimde saat 7 olduğu için geç kalmadan yemek yeyim dedim ...ama evde hep yağlı yiyecekler vardı bnde en azından kahvaltı tarzı yapıyım dedim
-1 lop yumurta
-1küp helva
-1dilim ekmek
-1 kk peynir
-mincik bir parça şinitzel
-ve şekersiz 1 kupa çayya ne faydasız yiycekler neyse hafta içi düzene girer o inşallah :)
ve bugün 1.5 saat yürüdüm yorgunum koşucaktım şimdi ama ne yazıkki okula hazırlanmam lazım.. ve erkenden yatıcam çiyi akşamlar :)
bugünki menüm :)
sabah : 2 küçük parça krep 1 kibrit kutusu peynir 2 tane salatalık
ara : 2 badem 1 fincan kayısılı yeşilçay
öğlen : 1 hamburgerbirazda patates hamburger yemek istemedim ama başka bişey yoktu en kalorisiz şekilde yemeye çalıştım ketçap felan koymadım yinede mutluyum çünkü salata yedim biraz hepsini bitiremesemde buda bişeydir :)
hamburger yediğim için daha bişey yemicem. 3 litre suyumu tamamlıcam :)
teşekkür ederim :) evet her saatte kahvaltı severim heralde gençlikten kaynaklanıyo :)Çok görünmüyor canım,gayet güzel kahvaltın var
1,5 saat yürüyüş çok iyi canım,yemeklerden az az alsanda olur aslında ama ben kahvaltıyı severim her saatte.Sende öyleysen sıkıntı olmamıştır akşam.
teşekkür ederim :) evet her saatte kahvaltı severim heralde gençlikten kaynaklanıyo :)
Canım bak ben sinameki için hiç hoş şeyler duymamıştım.Kullanmayı bıraktıktan sonra tıkıyormuş.Bağırsaktaki bazı tüyleri yokediyormuş,dikkatli kullan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?