Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar iyi haftalar dilerim

akşamları yurtta yemek ollmadığı için bende en az kalorili şeyleri yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum akşamlara meyvede eklemeyi düşünüyorum

hep unutuyorum şu yurtta oldugunu

güzel canım yalnız her gün tartılma.ekside çıktıgını göremezsen moralin bozulur

Gelecek hafta benimde katkım olacak inşallah
Yediklerimde sporumda çok düzenli olsun istiyorum,biraz vereyimde motivasyonum artsın.Burası olmasaydı belki çoktan karaları bağlamıştım

inşallah canım hafta sonun nasıl geçti?

akşam yemek yemediğin için bademi 8-10 taneye çıkartabilirsin

ben de burayı bulduğuma çok sevindim, buraya yazıyoruz ya yediklerimizi, çok olmasın diye yerken frenleyebiliyorum kendimi, yoksa azcık şundan azcık bundan giderdim valla

evet canım takımın en büyük katkısı bu

pilates lastiğiyle yapıyorum daha çok, işten gelirken de yürümeye başladım, 55 dakika sürüyo =))

55 dk yüyüş çok güzel

Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım

hadi hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullan

anneme göre ben türümün son örneğiydim böyle insan olurmuydu ama bakk işte oluyormuş :)

akşam fazla olmus ama sporda erimiştir inşallah 1 kg süper hedef inş verirsin

03.03.2012
kahvaltı
1 çay,1 dilim peynir,1 -2 zeytin
ara
1 kase yoğurt
öğle
adanaya gittik 1 dürüm yedim:26:
akşam kuru kayısı ve kuru dut
şuandada bitki çayı içiyorum.

menü gündüz az olmus akşam dürüm tamamen dengeyi bozmus

kilo verememe sebebimin açıklaması geldi

börek kurabiyeler olmasa daha iyi olurmus.bugunden itibaren spor haberlerini bekliyorum

güzel canım canımcım şu dediğim yazıyı yazdın mı?

yok canm annem tuzak olarak bi kurabiye yapmıştı.köpüğe batırılıp yeniyokereviç diyoruz biz.
baklavayıda misafir getirdi.çoğunu komşulara dağıttım ama hala bitmedi bana kalsa hepsini dağıtırdıımda annem ben yerim die isyan etti:))))
evde şu an cok tehlikeli şeyler var ama ben elimi bile sürmüycem cünkü sözüm var:)ve bu hafta 1 kilo ekside olmak için sporla erim erim eritecem kendimi:)))))

sporum 3 mil leslie 75 mekik
5-6 fındık daha yedim.

çok güzel

canımcım yazınca sana öyle gelmiş.abarttıgın birşey yok.hepsinden az az almıssın

canım hoşgeldin aramıza bende düğün zamanımda zayıflamıştım zayıfcık gelin olmustum darısı başına

işte budur

canım ben geçen hafta şekeri tamamen kestim halsiz düştüm.yag gibi onuda tamamen kesmek sakıncalı sanırım ohh afiyet olsun

hamburger bozmaz ama akşamla dengelemeye çalışmıssın

blue senide alıntılamıstım ama nereye gitti anlamadım
her zaman bekleriz.diyet listene uyarsın yapabilirsin inanıyorum ben sana uyamazsan daha sık gel ben yakana yapışırım

Prensesim ben o yaziyi yazdim.. ama nereye eklicektim bi link atarmisin sana zahmet.. aradim aradim bulamadim

cahilliğimi mazur görün ama hani herkezin teker teker menülerine yorum yapıyorsunuz 1 gönderide o nasıl oluyor ben bir türlü beceremedim

4.03.2012
sabah:az yağda 1 yumurta,2 zeytin,peynir,helva,5 fındık
ara:1 avuç fındık.2,5 mini eti cin
öğle:75gr lık bazlama
ara:çeyrek muz
akşam:et,2 kaşık pilav,salata,2 dilim mısır ekmeği,cola
ara:sarelle, az bazlama,yarım portakal
sporumu dün yapamadım. sabah kalkıp yaptım.3 mil leslie.

dün mısır ekmeği aldım, buğday unuyla karışık yapılmış. ama sabah sabah mahvetti, çok doyurucu geldi.

bu motivasyonla haftayı güzel kapatcan canım.
menün güzel gerçekten.
hoşgeldin. çok güzel bir başlangıç yapmışsın.
yürüyüşüne bayıldım bayıldım.
canım ben de dün ve bu sabah haklarımı doldurdum. 4 gün var beni içinde. bi de şu salı olayım olmasa. yarını kolay atlatırım inş.
salata ve sebze konusunda sana kesinlikle katılıyorum

sabah (06:00)
-1 dilim kepekli ekmek üstüne 1 çay kaşığı reçel
-1 kk peynir
-1 bardak form çay

öğle (13:30)
-1 kepçe yayla çorbası
-1.5 kepçe yahni
-1 dilim kepekli ekmek

ara
-1 bardak şekersiz çay

akşam(06:00)
-1 kepçeye yakın çorba
-1 dilim pizza büyüklüğünde yazım ekmeği (yağsız ve kağıt gibi çok azdı yani :)
-1 küçük boy patates
-1kk peynir

bugün 1 saat yürüdüm 2.5 -3 e yakın sıvı tükettim :) bugünde böyleydi amma koşturdummm evde misafir vardı .. sanırsam sebze ve meyve hayatım boyunca bana engel olucak ama gerçekten yiyemiyorum.Denemedim desem yalan olur kusucak dereceye geliyorum... ((( o yüzden böyle yani ..

bende seni tebrik ediyorum canim :)

hmm çok ara var :) ama guzel :)
02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt

az yemissin canim :) halsiz kalmiyosundur umarim :)

çok guzel menun canim :)

kosuda yap bence canim, okula yurumen super sans

duzensiz ama iyi olmus :)

bugunn bende adet oldum ve 1 aydir çikolata yemedigim için 1 tatli kasigi yedim

geceler uzun aslinda bari bir tane meyve yeseydin canim :)

sarelleli bazlamamlar olmamis bence canim colada içmeni tavsiye etmem çok sekerli çunku

dün mısır ekmeği aldım, buğday unuyla karışık yapılmış. ama sabah sabah mahvetti, çok doyurucu geldi.

guzelmis :)

merhaba canim sen yeni katldin sanirim :) sebze ve meyveye alisirsin umarim yoksa nasil zayiflican? Bari dukan diyeti gibi yagsiz izgara tavuk et falan ye canim

evet bende o tarz şeylere bakıyorum bu günlerde ama onun için bi kaç malzeme bulamadım yulaf kepeğiyle bira mayasımıydı neydi :) ama süt et gibi şeyleri çok seviyorum yanı sırada sebze yemeklerini çok severim öyle idare ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…