akşamları yurtta yemek ollmadığı için bende en az kalorili şeyleri yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum akşamlara meyvede eklemeyi düşünüyorum
kızlaaarr bu akşamı kapattım.. yalnız spor yapamadım.. hamlıktan karnım çok ağrımış =)) bugün dinlendireyim bari dedim.
kahvaltı yazmıştım ama toptan bi daha yaazayım dedim.
kahvaltı: 3 zeytin, beyaz peynir, 5-6 yaprak roka, 2 yemek kaşığı menemen, yarım dilim ekmek
ara: 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 tane etiform bisküvi
öğlen yemeğini geç yedim:1 kepçe patlıcan ,7-8 dal maydanoz roka,1 tane karnıbahar köftesi,4 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim ekmek
akşam:1 kase yoğurt içine 1 tane kuru incir 1 tane kuru kayısı paraçaladım
tabi sık sık bol suyumu içtim..
sabahı da iple çekiyorum, tartıya çıkmak için, artık sabahları tartılcam, söz dinlerim ben =))
sabrımıza sağlıkkk
Gelecek hafta benimde katkım olacak inşallah
Yediklerimde sporumda çok düzenli olsun istiyorum,biraz vereyimde motivasyonum artsın.Burası olmasaydı belki çoktan karaları bağlamıştım
sabah : yarım simit 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara : 1 tane kayısılı yeşil çay
öğlen : 1 kase domates çorbası 1 kaşık tavuklu patates yemeği
akşam :4 tane badem 1 bardak yeşil çay
2 litre su ve yarım saat yürüyüş bugün biraz az oldu spor ama yarın daha çok yapıcam.artık 7 den sonra birşey yememeye karar verdim.onun için bugünki menümü bu kadar erken paylaştım :) 1 litre daha suyum kaldı içimde bir akvaryum varmış gibi hissediyorum
ben de burayı bulduğuma çok sevindim, buraya yazıyoruz ya yediklerimizi, çok olmasın diye yerken frenleyebiliyorum kendimi, yoksa azcık şundan azcık bundan giderdim valla
pilates lastiğiyle yapıyorum daha çok, işten gelirken de yürümeye başladım, 55 dakika sürüyo =))
Kızlaaaar ben bugün eliptik bisiklet aldım
Sonunda sporum düzene girecek,hemen istiyordum ama haftaiçi gelecekmiş.
Neyse artık,ben bu hevesle zayıflarım
anneme göre ben türümün son örneğiydim böyle insan olurmuydu ama bakk işte oluyormuş :)
cancağızlarım menüm:
sabah:1 kase 2 kaşık yulaf gevrekli süt,1 kivi
ara:yarım simit,4 erik
öğle:1 dilim biberli ekmek
ara:1 kivi,1 kurabiye
akşam:1 küçük karnıyarık,1 kepce corba,1 kaşık pilav,2 lokma ekmek,1 parça tavuk,1 lokma fırın patates,1 kaşık ezme,2 kaşık salata(tabağımda tüm yediklerimi görmek hoşuma gidiyor.tek bi çeşit yiyemiyorum.herşeyden bi kaşık alıp bi tabak yapıyorum).çok gibi görünebilir ama bu yediklerimn hepssi bi tabak.
ara:1 baklava
misafirim vardı kızlar yemeği 5 gibi yedik çok kacamaklı biliyorum.yarın düzelecek dicem yine inanmak istiyorum artık.bu hafta 1 kilo hedefim var.
şimdi spora inecem.tatlıları en azından eritip gelecem.sabhata gayet ii başlamıştım güne halbuki(bakalava ve kurabiye mahvetti:
03.03.2012
kahvaltı
1 çay,1 dilim peynir,1 -2 zeytin
ara
1 kase yoğurt
öğle
adanaya gittik1 dürüm yedim:26:
akşam kuru kayısı ve kuru dut
şuandada bitki çayı içiyorum.
Yok canim kesinlikle oyle dusunme... bak sana bir alinti yapicam zamaninda okumustum...
AÇ KALARAK KİLO VEREMEZSİNİZ
Diyete başlayan kişilerde psikolojik olarak daha az yeme, açlığa eğilim olduğu yapılan araştırmalarda görülmektedir. Psikolojik olarak öğün atlar, ara öğün tüketmez ve ne kadar az kalori alırsam o kadar hızlı zayıflarım gibi bir kanı vardır. Doyduklarını hissettiklerinde fazla yemiş olmaktan dolayı kilo verememe korkusu yaşarlar. Mümkün olduğu kadar az kalori alımı, sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ve ekmek türevleri kesme onlara daha hızlı kilo vereceklerinin göstergesi gibi gelir. Oysa yapılan araştırmalarda bunun hatalı ve vücut metabolizması olarak çok yanlış bir uygulama olduğunu göstermektedir.
Neden az yiyerek kilo veremeyiz?
Vücudumuz yaşamak için her koşula adapte olmaya programlanmıştır. Bu yüzden kıtlık teorisi diye bildiğimiz bir sistem vücutta işlemektedir. Siz az yedikçe, vücut sizin kilo verdiğinizi düşünmüyor ve sizin açlık-kıtlık ortamında olduğunuzu düşünüyor, sizi yaşatmak için kendi metabolizma hızını azaltıyor ve aldığınız kalori miktarını dengelemeye çalışıyor. Bu yüzden siz ne kadar az kalorili , açlık sınırında beslenirseniz vücutta o kadar kendi metabolizma hızını yavaşlatıp , sizin kilo vermenizi engelliyor. Az besin tüketir, öğün atlarsanız metabolizma hızınız yavaşlar, kilo kaybı durur.
2.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,peynir,4 zeytin,ketçap,3 dilim ekmek
ara:-
öğle:1 kase şehriye çorba,yoğurt,karnıbahar,3-4 dilim tam buğday ekmeği
ara:1incir-1kayısı-1 kare çiko
akşam:lahana çorbası,1-2 kaşık pilav,100gr kurabiye
spor yapamadım.
3.3.2012
sabah:1 kurabiye,1 börek,az peynir,2 lokma ekmek
öğle:2-3 küçük çiğ köfte,salata,saç kavurma,lavaş,pide
akşam:2 elma
ara:15 fındık
Kizlar son 2 gundur menulerimi paylasamadim..
Cuma gunu yediklerim..
Gune yine 2 bardak ilik su ve 7-8 tane altin cilek ile basladim. 2 ara ogun vardi. Birinde yesil elma, digerinde 1kivi ve 3-4 cilek yedim.
Sabah kahvaltim.
Eki Görüntüle 359779
Oglen firinda tavuk. ve salata.
Eki Görüntüle 359780
Aksam yemegim.
Eki Görüntüle 359781
2 litre su ve 65 dk hizli tempo yuruyus yaptim.
Bugunun Menusu.
Sabah 2 bardak ilik su, ve 10 tane altin cilek. 1 tane ara ogunum vardi. Ozamanda 1 yesil elma yedim.
Kahvalti
Eki Görüntüle 359787
Oglen fazla bi sey yiyemedim.
Eki Görüntüle 359788
Aksam firinda musakka yaptim, yagsiz cesit cesit sebzeli.. Et yada kiyma kulanmadim. Yag yerine kasar peynir kulandim. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 359796
Bugun tembeldim.. 30 dk yuruyuse ciktim.. Hava soguk diye eve geri dondum.. ve spor salonuna gitmeye usendim.. ama evde bol bol temizlik yaptim.. Bahcede calistim baya.. yemek hazirladim felan derken yoruldum.. 2 litre suyu ihmal etmedim. Yarindan itibaren artik tekrar 1 saat 40 dk sporuma geri donuyorum.
Ay sorma valla,o bardan evlerdede olsa ya
Canım teşekkür ederim,umarım eritir:)
O baklavalarıda mı anne getirdi:) Canım sen süper spor yapıyorsun,eritirsin onları üzülme
Çok görünmüyor canım,gayet güzel kahvaltın var
Canım bak ben sinameki için hiç hoş şeyler duymamıştım.Kullanmayı bıraktıktan sonra tıkıyormuş.Bağırsaktaki bazı tüyleri yokediyormuş,dikkatli kullan bence.
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun şimdiden.
Ama hedefin çok fazla bence,daha ulaşılabilir hedefler koysan sonuç seni daha çok memnun eder.
Hmmm sporuna hayranımmm
Güzel menü canım,hoşgeldin
1,5 saat yürüyüş çok iyi canım,yemeklerden az az alsanda olur aslında ama ben kahvaltıyı severim her saatte.Sende öyleysen sıkıntı olmamıştır akşam.
Haftasonu kazası onlar canım:) acısını çıakrmışsın zaten sonrasında.
sporum 3 mil leslie 75 mekik
5-6 fındık daha yedim.
günaydın hanımlaarrr..
dün konuşmuştuk ya, sabah tartılmam gerektiğini öğrenmiştim sizlerden,
bu sabah heyecanla kalktım hemen tartıya koştummm =))
dün sabah 60.4 çıkmıştım veeee bu sabah 59.9 çok sevinççliyimmm.. artık çizelgemi de 60 a kaydırmak isityorum
bu sabah ailecek kahvaltı yaptık her pazar olduğu gibi :)
8 de kalktım 2 bardak ılık suyumu içtim
saat 9 da
-1 küp helva
-1 çatal patates
-1kk peynir
-çay kaşığının ucuyla reçel
-1 lop yumurta
-1 dilim sucuk
-1 dilim kepekli ekmek
-1 şekersiz çay
çok göründü farkndayım ama her çeşitten azda olsa almak istedim bunların hepsi 1 tatlı tabağını doldurmadı ... ama yinede çok yemişim ...
Arkadaşlar grubunuza beni de alın lütfen yaza gelin olacağım
91 kiloyla başladım 1 hafta sonunda 89 kilo oldum. Yarın 2. haftam başlıyor. Çok kararlıyım. Hedefim 3 ayda 24 kilo. Hergün yarım saat yürüyorum zamanla 1 saate çıkaracağım. Hatta belki 3. ayda 1 saati de aşarım. Beni de alın lütfeeeeeen
canlarım dünü toparlayark karşınıza cıkıyorum:
sabah:1 parca peynir,1 parca çeçil,1 parça küflü çökelek,1 haş yumurta,2 dilim ekmek
ara:yarım armut
ara:çeyrek elma,çeyrek simit,yarım bardak süt
akşam:yani öğle ve akşam birleşimi:bol sirkeli salata,3 küçük karnıyarık(yağsız fırında yapld),yarım kase çorba,yarım kase yoğurt
spor:1 saat tempolü yürüyüş330 kalori yaktım baya hızlı yürüdüm 3defada arada koştum.160 ip atladım akşamadan sonra bi ara mekikte çekerim bebişler:)
bide canm kahve istiyor birazdanda şekersiz türk kahvesiyle günü kapatrım:)
sevyrm sizleri:)
S
Kizlar bide ben simdi minik bi cikolata aldim kendime, daha yemedim.. oncelikle o cikolata ile hasret giderim bakismayi dusunuyorum:124::124: Ve tam 3-4 haftadir malumunuz cikolata felan yemiyorum.. ve artik kendimi odulendirmem gerektigini dusunuyorum... ki regl gecikti tatli krizi cogaldikca cogaldi.. Ama bu yicegim cikolata 7 gun boyunca alicagim tek tatli olucak.. yani boylece bu haftaki seker ihtiyacimi almis olucam... Artik tatli yiceksem pazar gunune birakicam.. cunku onumde o sekeri yakmak icin cumaya kadar tam 5 gun var.. Boylece tartilinca etkiside olmaz.. Bu yontemle hem sekerim dusmez, hemde tatli krizimi gidermis olucam.. tavsiye ederim
bugünki menüm :)
sabah : 2 küçük parça krep 1 kibrit kutusu peynir 2 tane salatalık
ara : 2 badem 1 fincan kayısılı yeşilçay
öğlen : 1 hamburgerbirazda patates hamburger yemek istemedim ama başka bişey yoktu en kalorisiz şekilde yemeye çalıştım ketçap felan koymadım yinede mutluyum çünkü salata yedim biraz hepsini bitiremesemde buda bişeydir :)
hamburger yediğim için daha bişey yemicem. 3 litre suyumu tamamlıcam :)
Prensesim ben o yaziyi yazdim.. ama nereye eklicektim bi link atarmisin sana zahmet.. aradim aradim bulamadim
günaydın kızlar iyi haftalar dilerim
hep unutuyorum şu yurtta oldugunu
bende unutup evimde olmak istiyorum aslında :)
:[/COLOR]
hamburger bozmaz ama akşamla dengelemeye çalışmıssın[/COLOR]
bu motivasyonla haftayı güzel kapatcan canım.günaydın hanımlaarrr..
dün konuşmuştuk ya, sabah tartılmam gerektiğini öğrenmiştim sizlerden,
bu sabah heyecanla kalktım hemen tartıya koştummm =))
dün sabah 60.4 çıkmıştım veeee bu sabah 59.9 çok sevinççliyimmm.. artık çizelgemi de 60 a kaydırmak isityorum
menün güzel gerçekten.canlarım dünü toparlayark karşınıza cıkıyorum:
sabah:1 parca peynir,1 parca çeçil,1 parça küflü çökelek,1 haş yumurta,2 dilim ekmek
ara:yarım armut
ara:çeyrek elma,çeyrek simit,yarım bardak süt
akşam:yani öğle ve akşam birleşimi:bol sirkeli salata,3 küçük karnıyarık(yağsız fırında yapld),yarım kase çorba,yarım kase yoğurt
spor:1 saat tempolü yürüyüş330 kalori yaktım baya hızlı yürüdüm 3defada arada koştum.160 ip atladım akşamadan sonra bi ara mekikte çekerim bebişler:)
bide canm kahve istiyor birazdanda şekersiz türk kahvesiyle günü kapatrım:)
sevyrm sizleri:)
hoşgeldin. çok güzel bir başlangıç yapmışsın.selam kizlar geçmisi okuyamadim o kadar çok sayfa kaçirmisimki valla. Tatilden dondum ben artik yazabiliri menulerimi rahatça.
Sabah; 2 dilim ekmek, zeytin; peynir; besi bir arada çay, salatalik domates
ara; pirinç patlagi
oglen 1 tabak tavuklu sehriye çorbasi
ara elmaa, kuru uzum badem
aksam firinda balik salata yicez
2 lt su
yürüyüşüne bayıldım bayıldım.ya salata yiyemiyorum ne yazıkki ama bol suyumu içiyorum 3 litre kadar sonra bugün 1.5 saat hızlı tempo yürüdüm hatta akşam yemeğimi yicem şimdi takrar yürüyebilirim
aralarda 2 diet bisküvi yiyorum hani şu tahta olanlardan :)
canım ben de dün ve bu sabah haklarımı doldurdum. 4 gün var beni içinde. bi de şu salı olayım olmasa. yarını kolay atlatırım inş.Salata yiyemiyorum, sebze yiyemiyorum diyenler... kizlar canim benleriiimmm.. nasil kilo vermeyi dusunuyorsunuz ozaman?? Tum ihtiyaciniz olan seyler salata ve sebzelerde.. Lutfen yiyemesenizde zorlayin.. hic yapamazsaniz bile.. salata yerine.. salatalik dilimleyin oglen ve aksam ogunlerinde yemegin yaninda yiyin... yoksa isiniz baya zor benden soylemesi...
Ayrica zeynebim bana soz verdin, sakin sozunde donme bozusuruz.. ben biliyorum bu hafta seni cok iddali goruyorum ve sonsuz guveniyorum bu konuda sana.. bu hafta vericeksin.. bunu his ediyorum ben..
Kizlar bide ben simdi minik bi cikolata aldim kendime, daha yemedim.. oncelikle o cikolata ile hasret giderim bakismayi dusunuyorum:124::124: Ve tam 3-4 haftadir malumunuz cikolata felan yemiyorum.. ve artik kendimi odulendirmem gerektigini dusunuyorum... ki regl gecikti tatli krizi cogaldikca cogaldi.. Ama bu yicegim cikolata 7 gun boyunca alicagim tek tatli olucak.. yani boylece bu haftaki seker ihtiyacimi almis olucam... Artik tatli yiceksem pazar gunune birakicam.. cunku onumde o sekeri yakmak icin cumaya kadar tam 5 gun var.. Boylece tartilinca etkiside olmaz.. Bu yontemle hem sekerim dusmez, hemde tatli krizimi gidermis olucam.. tavsiye ederim
yürüyüşüne bayıldım bayıldım.
hamburgerin ismi bile kilo vermeye karşı olarak göründüğü için biraz moralim bozuldu ama dengelemeye çalıştım :)
sabah geç kalktığım için kahvaltıyı kaçırdım. :) 1 bardak kayısılı çayla idare etmek zorunda kaldım :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt 1 köftenin ucundan :) tabağıma 3 tane aldım bilerek ama sadece bir çatal aldım kendimi tebrik ediyorum bunun için
akşam 1 avuç leblebi 3 litre su :) spor yapamadım
canlarım benm menü:
sabah:1 dilim peynirli tost,1 domates,3 badem(sabah erken hastaneye giderken kepekli ekmekle yapıp elime aldım)
ara:5 badem
ara:1 yumurta,biraz domates
öğle:1 kase nohutlu bulgur pilavı,1 kase salata,1 ayran
ara:2 erik
ara:2 erik,6 yulaflı bisküvi
ara:1 kivi
akşam:1 kase lahana corba,1kase notlu pilav,yarım kase yoğurt,bol salata
ara:2 diyet bisküvi
az az ve baya sık yedim bugün bakalım saabah farkedecekmi:=)
02.03.2012
kahvaltıya zamanım yoktu
öğle
tarhana çorbası
ara
sahlep,5-6 kestane
akşam
et kavurma,2 kaşık pilav,bir kase yoğurt
evet sabah kahvaltımı hazırlıcam 9 da :)
önce 2 bardak su
kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 dilim kepekli ekmek
-1 çay kaşığının ucuyla fındık ezmesi (günlük çok az olarak da tatlı almassam dengem bozuluyo...)
ve öğle için
-1-2 kepçe merçimek çorbası
-1 dilim kepekli ekmek
-5 kaşık yoğurt
ara 2 grisini yada yağsız kepekli tost
akşam
-1 kepçe çorba
-1 dilim ekmek
-yoğurt
çok yicem ama azdan başlarsam birdaha düşemiyeceğim için kilo vermem durur diye düşünüyorum :)
kosuda yap bence canim, okula yurumen super sansgelelim spor işine.. hanımlar ben okula giderken 15-20 dkk yokuş yukarı yürüyorum .geri dönüştede yine aynı yol ve bi 20 dkk daha artı olarak yokuş yürüyorum . yani günlük 1 saat yürüyorum nerdeyse .ama sorun şuki bu yürüyüşlerim aralıklı bunda bi sorun varmı ? bide buna artı olarak günlük 20 dkkdan başlayarak akşam üstü koşubandına binicem bu süre git gide uzucak tabi :) haftasonuda dersaneye 1 saat yürüyerek gidip 1 saatte yürüyerek dönüyorumbunun üstüne yine bi 20 dkk dan başlayarak koşu bandına binsemmi ? off off ne çok sorum var ama siz bilgilisiniz bu konularda bana yardım edinnn :)
yine içtim 3 litre suyumu :)
ara olarak 2 diet bisküvi yedim
akşam dersaneden geldiğimde saat 7 olduğu için geç kalmadan yemek yeyim dedim ...ama evde hep yağlı yiyecekler vardı bnde en azından kahvaltı tarzı yapıyım dedim
-1 lop yumurta
-1küp helva
-1dilim ekmek
-1 kk peynir
-mincik bir parça şinitzel
-ve şekersiz 1 kupa çayya ne faydasız yiycekler neyse hafta içi düzene girer o inşallah :)
ve bugün 1.5 saat yürüdüm yorgunum koşucaktım şimdi ama ne yazıkki okula hazırlanmam lazım.. ve erkenden yatıcam çiyi akşamlar :)
Salata yiyemiyorum, sebze yiyemiyorum diyenler... kizlar canim benleriiimmm.. nasil kilo vermeyi dusunuyorsunuz ozaman?? Tum ihtiyaciniz olan seyler salata ve sebzelerde.. Lutfen yiyemesenizde zorlayin.. hic yapamazsaniz bile.. salata yerine.. salatalik dilimleyin oglen ve aksam ogunlerinde yemegin yaninda yiyin... yoksa isiniz baya zor benden soylemesi...
Ayrica zeynebim bana soz verdin, sakin sozunde donme bozusuruz.. ben biliyorum bu hafta seni cok iddali goruyorum ve sonsuz guveniyorum bu konuda sana.. bu hafta vericeksin.. bunu his ediyorum ben..
sabah : 2 küçük parça krep 1 kibrit kutusu peynir 2 tane salatalık
ara : 2 badem 1 fincan kayısılı yeşilçay
öğlen : 1 hamburgerbirazda patates hamburger yemek istemedim ama başka bişey yoktu en kalorisiz şekilde yemeye çalıştım ketçap felan koymadım yinede mutluyum çünkü salata yedim biraz hepsini bitiremesemde buda bişeydir :)
hamburger yediğim için daha bişey yemicem. 3 litre suyumu tamamlıcam :)
4.03.2012
sabah:az yağda 1 yumurta,2 zeytin,peynir,helva,5 fındık
ara:1 avuç fındık.2,5 mini eti cin
öğle:75gr lık bazlama
ara:çeyrek muz
akşam:et,2 kaşık pilav,salata,2 dilim mısır ekmeği,cola
ara:sarelle, az bazlama,yarım portakal
sporumu dün yapamadım. sabah kalkıp yaptım.3 mil leslie.
dün mısır ekmeği aldım, buğday unuyla karışık yapılmış. ama sabah sabah mahvetti, çok doyurucu geldi.
sabah (06:00)
-1 dilim kepekli ekmek üstüne 1 çay kaşığı reçel
-1 kk peynir
-1 bardak form çay
öğle (13:30)
-1 kepçe yayla çorbası
-1.5 kepçe yahni
-1 dilim kepekli ekmek
ara
-1 bardak şekersiz çay
akşam(06:00)
-1 kepçeye yakın çorba
-1 dilim pizza büyüklüğünde yazım ekmeği (yağsız ve kağıt gibi çok azdı yani :)
-1 küçük boy patates
-1kk peynir
bugün 1 saat yürüdüm 2.5 -3 e yakın sıvı tükettim :) bugünde böyleydi amma koşturdummm evde misafir vardı .. sanırsam sebze ve meyve hayatım boyunca bana engel olucak ama gerçekten yiyemiyorum.Denemedim desem yalan olur kusucak dereceye geliyorum...((( o yüzden böyle yani ..
evet bende o tarz şeylere bakıyorum bu günlerde ama onun için bi kaç malzeme bulamadım yulaf kepeğiyle bira mayasımıydı neydi :) ama süt et gibi şeyleri çok seviyorum yanı sırada sebze yemeklerini çok severim öyle idare ediyorum :)bende seni tebrik ediyorum canim :)
hmm çok ara var :) ama guzel :)
az yemissin canim :) halsiz kalmiyosundur umarim :)
çok guzel menun canim :)
kosuda yap bence canim, okula yurumen super sans
duzensiz ama iyi olmus :)
bugunn bende adet oldum ve 1 aydir çikolata yemedigim için 1 tatli kasigi yedim
geceler uzun aslinda bari bir tane meyve yeseydin canim :)
sarelleli bazlamamlar olmamis bence canim colada içmeni tavsiye etmem çok sekerli çunku
guzelmis :)
merhaba canim sen yeni katldin sanirim :) sebze ve meyveye alisirsin umarim yoksa nasil zayiflican? Bari dukan diyeti gibi yagsiz izgara tavuk et falan ye canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?