Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş tatlım yavaş yavaş b, lokma bi lokma:))olacak olacak.
az az az tam şule menüsü:)haftanın bitmesine 3 gün var bazlamaları sakalada cumaya yersin tatlım:)))
dün mısır ekmeği aldım, buğday unuyla karışık yapılmış. ama sabah sabah mahvetti, çok doyurucu geldi.

hımmm afiyet olsun tatlım.mısır ekmeği mideme oturuyo bi daha kalkmıyor:)o yüzden sevsemde arada bi özleyince alıyom bende:)

cancağızlarım menüm:
sabah:bi dilim ekmek,1 haş yumurta,1 kk peynir,salata,
ara:1 elma,
öğle:2 lokma pide
ara:3 çiğ köfte
ara:1 ayran
ara:5 çubuk kraker
ara:6 erik
akşam:1 kase çorba,4 kaşık yeşil libye,2 kaşık yoğurt
bugün az az sık sık yedim.pek bi menüye benzemdi.okula yemek yapamadım ondan böle oldu.bulduklarımla idare etttim:))
spora iniyorum kuzular dönüşte yazarım naptımı??

Son düzenleme:
aç kalmadıysan çok güzel olmuş afiyet olsun :)

kızlar bugün nöbetçiydim tüm gün ayakta ayaklarım ağırdı artık.bide 3 derste 33 tane matematik sorusunu tahtada cözdm.
üzgünüm ancak yarım saat 6,5 ta yürüdüm.

inşallah canım hafta sonun nasıl geçti?[/COLOR

hadi hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullan

teşekkür ederim canım
Haftasonu az kaçamaklı ama felaket değil:)

menü gündüz az olmus akşam dürüm tamamen dengeyi bozmus
dürümü öğle yemeğinde yedim canım,akşam az yedim o yüzden.

O tuzak kurabiyeye ben bayılırım,bizde kerebiç diyoruz ona,nerden aklıma soktun şimdi:)Siz onu evdemi yapıyorsunuz,biz hiç denemedik evde.Köpüğü nasıl yapılırki:)

eti cin,bazlama,sarelle yarama tuz basıyorsun şulem:) severim hepsini

Güzelmiş canım

araları birlikte yesen daha lezzetli olurdu demi,çiğköfte ayran pide üçlüsü ayrılmış:)

Daha fazla alıntı yapıyorum ama arada kaynatılıyor
Ben dün menümü yazmayı unutmuşum.

04.03.2012
kahvaltı
çay,2 zeytin,1çay kaşığı dut pekmezi(kan yapacakmış:)
öğle
4 kaşık et kavurma
akşam
yaylada sucuk mangal yaptılar,çeyrek ekmek içine 2 köfte büyüklüğünde aldım.2 bardak siyah çay
yatmadan önce yoğurduma 3 kuru kayısı doğrayıp yedim.

canm köpüğünü hazır çarşıdan alıyoruz.antakyadan.kerebiçi annem evde yaptı.yedi yedi şimdide kendine gelemiyo kadın:)
ben cumartesiyle savdım:)

güzel canm salata sorunu sanırım sendede var ve sebze.çünkü sanırım her menünü okuduğumda sebze meyv eyok yazıyorum:))

Bugünde berbattım

05.04.2012
kahvaltı
1 lokma ıspanaklı börek,çay
ara
kuru kayısı
öğle yok
kuru kayısı ve kepekli krakerle geçiştirdim,alternatifim yoktu
sıcak çikolata ve cappucino içtim ama bu sabahtan akşama kadar dağıtılmış şekildeydi bunlar.
akşam mecburen 1 hamburger.Bugün okuldan çıkamadım ve ne vrsa mecburdum

Canım aslında ben salataya bayılırım,meyveylede sebzeylede sorunum yok:)
Ama akşama kadar okulda oluşum,ya da haftasonu gezmeleri ya da eve geç gelince salata yapmaya üşenme sorunu var diyelim biz ona :))
Okula gidince kahvaltıda domates salatalık biberde bulamıyorum.Ben evde olsam süper sebze meyve yerim ama bu sorunu çözecem.Okulda bi kafe keşfettim,yarın kahvaltısını denemeyi düşünüyorum

sabah 1 dilim ekmek 2 tane salatalık 1 tane kaşar 1 tane salam

ara 1 fincan kayısılı çay bir avuçtan az leblebi

öğlen yarım kase patates çorbası 1 kaşık barbunya yarım parça şinitzel 1 kaşık makarna ve salata

akşamı yine kaçırdım

hımmm en azından diyelim aralara kayısı ve kraker atıştırılmış akşma hamburger olmamış ama en azından geç saatte eve geldiğin düşünülürse erimiştir.gün boyu biraz daha bişeyler yemme imkanın olursa (kafede bi çorba içmek gibi..)akşam kaçamağın o denli masum olur.ben öleyim günüm ne kadar boş geçerse akşama o denli saldırıyorum:)sen yine ii bi hamburgerle yırtmışsın.
oda güzelmiş.en azından yanına sebze meyve alma şansın varmış:)

kaçırdım derken yemedin heralde?ama sabah öğlen ve aran gayet güsel olmuş:)

eyvah aksam bisi yemedinmi? su içiyormuusn canim?

Iyi geceler kizlar bende menumu yazayim yorumlarimi yaptim.

Sabah;

2 dili tam tahilli ekmek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 ince dilim kasar peyniri, salatalik domates 5i 1 yerde çay

ara yok

oglen, yarim tabaktan biraz fazla karnabahar yemegi yarim kase sehriye çorbasi

ara kuru uzum badem 1 acuç

aksam1 tabak az salçali makarna

2 lt su ve 1 saat leslie ile spor ( 3 mile )

Son düzenleme:

tatlım günün güzel olmuşta keşke akşamı yoğurt veya salatyla şenlendirseydinde makarnayı az yiyeydin:)

Canim sabah cok guzel baslamissin gune.. Ama ne olursun artik yarim kasik bile olsa patates, makarna gibi seyler tuketme.. Saat 18.00 den sonra nişastalı karbonhidrat yemek dogru degildir.. onu yakamazsin.. aksamida kacirmissin simdi sen uyudugunda vicudun hangi enerjiyi kulanip yag yakmaya calisicak?? uyurken bile kalori yakiyoruz.. ama karbondirat son yedigimiz olursa.. yakmak yerine, tersi olusur.. minees sporda yapmadim de.. tam kalpten gidiyimmm

Az once mineese yazdigim yorumu aynen sanada yaziyorum.. Makarna yok aksam yemeginde olmasinda cok caniniz cekiyorsa.. suda haslayip 2-3 kashik salataya ekleyin.. ama diger ogunleri guzel gecirmissin, sporunda guzel..

Canim ne guzel bol bol ara ara yemissin.. aslinda guzel bi sey.. her saat basi kucuk bi ara yemek metabolizmayi hizlandirirmistir eminim.. bugun tatli yok eferrrim

Canim dikkat et pekmez kan yapar ama bi guzel kiloda yapar diye biliyorum..:18: Ayrica spor yapmadin mi? keske yapsaydin cunku aksam agir olmus.. yakmak gerekirdi.

Baya kotu olmus.. ama mecburdum dedigin icin bi sey diyemiyorum.. Insallah yarin daha guzel bi menu ile karsimiza cikarsin tatlim

Sulecim menude olanlarin bir kismini anlamaya turkcem yetersiz kaldi.. ama umarim yagsiz nisastasiz seylerdir sporunda guzel olmus

dün mısır ekmeği aldım, buğday unuyla karışık yapılmış. ama sabah sabah mahvetti, çok doyurucu geldi.

Hic denemedim.. diyet icin mi kulaniliyor.. :44:

canım ben de dün ve bu sabah haklarımı doldurdum. 4 gün var beni içinde. bi de şu salı olayım olmasa. yarını kolay atlatırım inş.
salata ve sebze konusunda sana kesinlikle katılıyorum

Aynen canim sende doldurdun.. ben sen ve zeynep.. bu hafta tatli yasagimiz var.. Insallah cumaya kadar basaricaz

Menu guzel olmus.. ama ilk defa meyveden midesi bulanan birisi duyuyorum.. Hicmi sevdigin meyve yok??? salatalik peki sebze olarak? Kivi, cilek, karpuz? bunlar genelde sevilen meyveler.. eger surekli karbonhidrat tuketirsen.. Vitamin eksikligi yasarsin.. B vitamini, demir eksikligi bunlar kilo kaybini engeller.. kendimden biliyorum.. O yuzden sevicegin bi seyler mutlaka bulmalisin..:44:

bugunn bende adet oldum ve 1 aydir çikolata yemedigim için 1 tatli kasigi yedim

Adet kacamagi olsun o kadarda.. Adet zamani gercekten tatliya hayir denmiyor.. ben bu defa adet zamani evde bitter cikolata bulundurucam ki baska cikolataya saldirmiyim..

Prensesim o basliga yazdim nasil kilo verdigimi.. kontrol edebilirsin haber veriyim dedim..

Kizlar gelelim benim menuye.. bugun foto cekemedim cok yogundum.. ordan oraya kosturdum.
Kahvaltidan once 2 bardak ilik su, 7 tane altin cilek.

Kahvalti- kk kadar beyaz peynir, 5 zeytin, yarim domatez ve yarim dilim kepekli ekmek, sekersiz cay.
Ara- ( spor salonunda 1 seftali yedim ara verince seker ihtiyacimi karsilamasi icin )
Ara- 1 salatalik, 2 bardak ilik su
Oglen- 10 yemek kasigi bulgur, ve yaninda yarim kase yagsiz yogurt. 3 bardak ilik su.
Ara- 1 kivi.
Aksam- Meksikan yemegi yapmisti arkadasim.. icinde bi suru sebze, salca, yagsiz kiyma ve cok az pirinc vardi.. ilginc bi yemekti.. Yaninda salata yedim.. yemegin icinde pirinc taneleri ile goz goze gelince.. ekmek tuketmedim

Ve spor..
Sabah erken spor yaptim. 1 saat 45 dk.
Bunlarda ispatlarim

60 dk orta bir tempoda yurudum ve kostum..

10 dk ara verip 2 bardak ilik su ictim ve biraz dinlendim. 1 tane seftali yedim.
Daha sonra 45 dk biraz yuksek tempoda kostum.

Bu hafta spor hedefim cumaya kadar 7 ile 8 saat arasi.. Bakalim.. ne kadarini basaricam:44:

Son düzenleme:

ya aslında meyve suyunu çok seviyorum ama izzat kendini yani nasıl desem katısını ağzımda hissetmek çk kötü oluyo tek sevdiğm meyve en zararlı meyve oda muz onuda elmden geldiğince az tüketiyorum kilo yaptığı için .. bende ne yapacağım bilmiyorum yani.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…