slm kizlar beni araniza alirmisinizzzzz ?
size coook ihtiyacim var lütfen cvp verin an´bana
cancağızlarım menüm:
sabah:bi dilim ekmek,1 haş yumurta,1 kk peynir,salata,
ara:1 elma,
öğle:2 lokma pide
ara:3 çiğ köfte
ara:1 ayran
ara:5 çubuk kraker
ara:6 erik
akşam:1 kase çorba,4 kaşık yeşil libye,2 kaşık yoğurt
bugün az az sık sık yedim.pek bi menüye benzemdi.okula yemek yapamadım ondan böle oldu.bulduklarımla idare etttim:))
spora iniyorum kuzular dönüşte yazarım naptımı??
kızlar bugün nöbetçiydim tüm gün ayakta ayaklarım ağırdı artık.bide 3 derste 33 tane matematik sorusunu tahtada cözdm.
üzgünüm ancak yarım saat 6,5 ta yürüdüm.
Daha fazla alıntı yapıyorum ama arada kaynatılıyor
Ben dün menümü yazmayı unutmuşum.
04.03.2012
kahvaltı
çay,2 zeytin,1çay kaşığı dut pekmezi(kan yapacakmış:)
öğle
4 kaşık et kavurma
akşam
yaylada sucuk mangal yaptılar,çeyrek ekmek içine 2 köfte büyüklüğünde aldım.2 bardak siyah çay
yatmadan önce yoğurduma 3 kuru kayısı doğrayıp yedim.
Bugünde berbattım
05.04.2012
kahvaltı
1 lokma ıspanaklı börek,çay
ara
kuru kayısı
öğle yok
kuru kayısı ve kepekli krakerle geçiştirdim,alternatifim yoktu
sıcak çikolata ve cappucino içtim ama bu sabahtan akşama kadar dağıtılmış şekildeydi bunlar.
akşam mecburen 1 hamburger.Bugün okuldan çıkamadım ve ne vrsa mecburdum
sabah 1 dilim ekmek 2 tane salatalık 1 tane kaşar 1 tane salam
ara 1 fincan kayısılı çay bir avuçtan az leblebi
öğlen yarım kase patates çorbası 1 kaşık barbunya yarım parça şinitzel 1 kaşık makarna ve salata
akşamı yine kaçırdım
Iyi geceler kizlar bende menumu yazayim yorumlarimi yaptim.
Sabah;
2 dili tam tahilli ekmek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 ince dilim kasar peyniri, salatalik domates 5i 1 yerde çay
ara yok
oglen, yarim tabaktan biraz fazla karnabahar yemegi yarim kase sehriye çorbasi
ara kuru uzum badem 1 acuç
aksam1 tabak az salçali makarna
2 lt su ve 1 saat leslie ile spor ( 3 mile )
Prensesim o basliga yazdim nasil kilo verdigimi.. kontrol edebilirsin haber veriyim dedim..
Kizlar gelelim benim menuye.. bugun foto cekemedim cok yogundum.. ordan oraya kosturdum.
Kahvaltidan once 2 bardak ilik su, 7 tane altin cilek.
Kahvalti- kk kadar beyaz peynir, 5 zeytin, yarim domatez ve yarim dilim kepekli ekmek, sekersiz cay.
Ara- ( spor salonunda 1 seftali yedim ara verince seker ihtiyacimi karsilamasi icin )
Ara- 1 salatalik, 2 bardak ilik su
Oglen- 10 yemek kasigi bulgur, ve yaninda yarim kase yagsiz yogurt. 3 bardak ilik su.
Ara- 1 kivi.
Aksam- Meksikan yemegi yapmisti arkadasim.. icinde bi suru sebze, salca, yagsiz kiyma ve cok az pirinc vardi.. ilginc bi yemekti.. Yaninda salata yedim.. yemegin icinde pirinc taneleri ile goz goze gelince.. ekmek tuketmedim
Ve spor..
Sabah erken spor yaptim. 1 saat 45 dk.
Bunlarda ispatlarim
60 dk orta bir tempoda yurudum ve kostum..
Eki Görüntüle 361054
10 dk ara verip 2 bardak ilik su ictim ve biraz dinlendim. 1 tane seftali yedim.
Daha sonra 45 dk biraz yuksek tempoda kostum.
Eki Görüntüle 361055
Bu hafta spor hedefim cumaya kadar 7 ile 8 saat arasi.. Bakalim.. ne kadarini basaricam:44:
celi beste zeynep mucklove harika ilerliyorsunuz cumaya güzel sonuçlar alırsınız inşallah
insaallah kaptanim :)
Kizlar size bir sir vericemmmmm :) Ben 1 haftadir Bir krem kullaniyoru belime karnima ve bacaklarima. incelmesi için. internetten yabanci sitelerden çok kullanan ve faydasini gorenler olmus. Fransa'da 45 ya aldim. turkiyede sanirim daha pahali. Gerçekten faydasini goruyorum. Boyle kremlere inanmazdim ben ama bir arkadasim tavsiye edince alip denedim ve faydasini gordum.
Eki Görüntüle 361126
Ürün ÖzellikleriYorumlarTaksit Seçenekleri
CİLT DURUMU: Vücutta ; belde, karında ve bacaklarda inatçı fazlalıkları hafifletmek, inceltici ve sıkılaştırıcı bakım yapma ihtiyacı durumlarında.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 200 ml lik kavanoz ambalajlı, yoğun bitkisel özlü krem kıvamlı, hoş kokulu vücuttaki fazla yağların yok edilmesi ve inceliğin sürekliliği için çift etkili inceltici bir formüle sahiptir. Dolaşımın uyarılması ve dolayısı ile de fazlalıkların giderilmesi için vazgeçilmez olan masajın işlevine bütün etkililiğini ilave eden masaja elverişli eşsiz bir dokuya sahiptir. Yüksek konsantreli bitki özleri içerir: inceltici, sıkılaştırıcı ve dengeleyici sebeltonil Clarins e özgü bir bileşimdir. Creatoline ölü hücreleri gidermeye yardımcı olarak vücut dokularında düzgünleştirici ve yumuşatıcı etkiye sahiptir. kafein, garsinol inceltici ve hatları biçimlendirici etkiye sahiptir. Bambu özü kapitone görünümü azaltmaya yardımcı olur ve cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir, inceltir.
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR: Ürünün cildiniz üzerinde çoklu etkisi vardır. İnceltici etki deri içi değişimleri uyarır dokuları filtre eder fazlalıkları hafifletir ve yeniden belirmesini önler. Sıkılaştırıcı etki; deriyi sıkılaştırır ve çatlama riskini azaltmaya yardım eder. Güzelleştirici etki; derideki pütürleri giderir, nemlendirir, yumuşatır. Masaj etkisi dolaşımı dolayısla da incelmeyi destekleyen masajı kolaylaştırır ve sonuçları hızlandırır. Tüm bu avantajlar sizin daha güzel ve düzgün hatlara sahip olmanızı sağlar.
ÜRÜN KULLANIMI: Günlük masajda fazla yağlanan bölgelerde (karın, kalça, bel, kolların üst bölümü ) hafif ve geniş hareketlerle uygulayın gommage exfoliant ile ölü hücrelerden vücudunuzu arındırdıktan sonra uygulama yaparsanız daha yüksek randıman alırsınız.
buda benim bir ay boyunca sizinle zayiflamamin ve 1 haftadir kremi kullanmamin sonucu :) REsmi orjinaliyle koymadim çunku esim istemiyor :) buda kaçamak aslinda :/
Eki Görüntüle 361127
çok güzel ilerlemişsin. ravo.Kizlar size bir sir vericemmmmm :) Ben 1 haftadir Bir krem kullaniyoru belime karnima ve bacaklarima. incelmesi için. internetten yabanci sitelerden çok kullanan ve faydasini gorenler olmus. Fransa'da 45 € ya aldim. turkiyede sanirim daha pahali. Gerçekten faydasini goruyorum. Boyle kremlere inanmazdim ben ama bir arkadasim tavsiye edince alip denedim ve faydasini gordum.
Eki Görüntüle 361126
Ürün ÖzellikleriYorumlarTaksit Seçenekleri
CİLT DURUMU: Vücutta ; belde, karında ve bacaklarda inatçı fazlalıkları hafifletmek, inceltici ve sıkılaştırıcı bakım yapma ihtiyacı durumlarında.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 200 ml lik kavanoz ambalajlı, yoğun bitkisel özlü krem kıvamlı, hoş kokulu vücuttaki fazla yağların yok edilmesi ve inceliğin sürekliliği için çift etkili inceltici bir formüle sahiptir. Dolaşımın uyarılması ve dolayısı ile de fazlalıkların giderilmesi için vazgeçilmez olan masajın işlevine bütün etkililiğini ilave eden masaja elverişli eşsiz bir dokuya sahiptir. Yüksek konsantreli bitki özleri içerir: inceltici, sıkılaştırıcı ve dengeleyici sebeltonil Clarins e özgü bir bileşimdir. Creatoline ölü hücreleri gidermeye yardımcı olarak vücut dokularında düzgünleştirici ve yumuşatıcı etkiye sahiptir. kafein, garsinol inceltici ve hatları biçimlendirici etkiye sahiptir. Bambu özü kapitone görünümü azaltmaya yardımcı olur ve cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir, inceltir.
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR: Ürünün cildiniz üzerinde çoklu etkisi vardır. İnceltici etki deri içi değişimleri uyarır dokuları filtre eder fazlalıkları hafifletir ve yeniden belirmesini önler. Sıkılaştırıcı etki; deriyi sıkılaştırır ve çatlama riskini azaltmaya yardım eder. Güzelleştirici etki; derideki pütürleri giderir, nemlendirir, yumuşatır. Masaj etkisi dolaşımı dolayısla da incelmeyi destekleyen masajı kolaylaştırır ve sonuçları hızlandırır. Tüm bu avantajlar sizin daha güzel ve düzgün hatlara sahip olmanızı sağlar.
ÜRÜN KULLANIMI: Günlük masajda fazla yağlanan bölgelerde (karın, kalça, bel, kolların üst bölümü ) hafif ve geniş hareketlerle uygulayın gommage exfoliant ile ölü hücrelerden vücudunuzu arındırdıktan sonra uygulama yaparsanız daha yüksek randıman alırsınız.
buda benim bir ay boyunca sizinle zayiflamamin ve 1 haftadir kremi kullanmamin sonucu :) REsmi orjinaliyle koymadim çunku esim istemiyor :) buda kaçamak aslinda :/
Eki Görüntüle 361127
dün bugün yoğumun çok gelemedim.ferem ,şule gözlerim sizi arıyoryamacıma gelin bir anlatın hele neler yaptınız..şule bugun salı bide okulda börekler kekler bekliyor yine seni
kuzu ve minees canlarım bugunden sonra daha toparlanmıs bir menü ve mümkünse spor bekliyorum sizlerden
celi beste zeynep mucklove harika ilerliyorsunuz cumaya güzel sonuçlar alırsınız inşallah
bana gelince regl oldum ama kilom düşmedi.detokslama da bende işe yaramadı anlayacagınız :44: sporumu bırakmadım aynen devam ediyorumcumaya eksi rakam görmek istiyorum kendimde de
dün bugün yoğumun çok gelemedim.
çok da iyi gitmiyom12ye doğru gelirim
sonuç harika canımtebrikler
bu kremi bulabilirmiyim bilmiyorum ama bende az önce şu konuyu gördüm bakın derim
http://www.kadinlarkulubu.com/selulit-nedenleri-cozumleri/506527-aaa-selulitlerim.html
farkındayım ondan yamacıma çağırdım zatenbugun akşamdan tezi yok toparlanıyorsun sporuna başlıyorsun güzel haberler bekliyorum
sğor-menü süperrrsin.sabah (06:00)
-1 dilim kepekli ekmek üstüne 1 çay kaşığı reçel
-1 kk peynir
-1 bardak form çay
öğle (13:30)
-1 kepçe yayla çorbası
-1.5 kepçe yahni
-1 dilim kepekli ekmek
ara
-1 bardak şekersiz çay
akşam(06:00)
-1 kepçeye yakın çorba
-1 dilim pizza büyüklüğünde yazım ekmeği (yağsız ve kağıt gibi çok azdı yani :)
-1 küçük boy patates
-1kk peynir
bugün 1 saat yürüdüm 2.5 -3 e yakın sıvı tükettim :) bugünde böyleydi amma koşturdummm evde misafir vardı .. sanırsam sebze ve meyve hayatım boyunca bana engel olucak ama gerçekten yiyemiyorum.Denemedim desem yalan olur kusucak dereceye geliyorum...((( o yüzden böyle yani ..
son 3 ve bugün salı.donatıyolar şu an ortalığı.güzel olmuş tatlım yavaş yavaş b, lokma bi lokma:))olacak olacak.
az az az tam şule menüsü:)haftanın bitmesine 3 gün var bazlamaları sakalada cumaya yersin tatlım:)))
hımmm afiyet olsun tatlım.mısır ekmeği mideme oturuyo bi daha kalkmıyor:)o yüzden sevsemde arada bi özleyince alıyom bende:)
tüm gün elinde bişiler varmış. böyle olunca insan çoook yediğini düşünüyor. libye nedir anlamadım ama kalorisizdir umarım.cancağızlarım menüm:
sabah:bi dilim ekmek,1 haş yumurta,1 kk peynir,salata,
ara:1 elma,
öğle:2 lokma pide
ara:3 çiğ köfte
ara:1 ayran
ara:5 çubuk kraker
ara:6 erik
akşam:1 kase çorba,4 kaşık yeşil libye,2 kaşık yoğurt
bugün az az sık sık yedim.pek bi menüye benzemdi.okula yemek yapamadım ondan böle oldu.bulduklarımla idare etttim:))
spora iniyorum kuzular dönüşte yazarım naptımı??
dukan gibi olmuş menün.iyi yani.Daha fazla alıntı yapıyorum ama arada kaynatılıyor
Ben dün menümü yazmayı unutmuşum.
04.03.2012
kahvaltı
çay,2 zeytin,1çay kaşığı dut pekmezi(kan yapacakmış:)
öğle
4 kaşık et kavurma
akşam
yaylada sucuk mangal yaptılar,çeyrek ekmek içine 2 köfte büyüklüğünde aldım.2 bardak siyah çay
yatmadan önce yoğurduma 3 kuru kayısı doğrayıp yedim.
Bugünde berbattım
05.04.2012
kahvaltı
1 lokma ıspanaklı börek,çay
ara
kuru kayısı
öğle yok
kuru kayısı ve kepekli krakerle geçiştirdim,alternatifim yoktu
sıcak çikolata ve cappucino içtim ama bu sabahtan akşama kadar dağıtılmış şekildeydi bunlar.
akşam mecburen 1 hamburger.Bugün okuldan çıkamadım ve ne vrsa mecburdum
gündüz çok iyi de akşamı nasıl kaçırıyon. yeme isteği oluşmuyo mu kuzum senin?sabah 1 dilim ekmek 2 tane salatalık 1 tane kaşar 1 tane salam
ara 1 fincan kayısılı çay bir avuçtan az leblebi
öğlen yarım kase patates çorbası 1 kaşık barbunya yarım parça şinitzel 1 kaşık makarna ve salata
akşamı yine kaçırdım
bazlamayı bilmiyor olabilirsin. köy ekmeğidir.Sulecim menude olanlarin bir kismini anlamaya turkcem yetersiz kaldi.. ama umarim yagsiz nisastasiz seylerdirsporunda guzel olmus
Hic denemedim.. diyet icin mi kulaniliyor.. :44:
Prensesim o basliga yazdim nasil kilo verdigimi.. kontrol edebilirsin haber veriyim dedim..
Kizlar gelelim benim menuye.. bugun foto cekemedim cok yogundum.. ordan oraya kosturdum.
Kahvaltidan once 2 bardak ilik su, 7 tane altin cilek.
Kahvalti- kk kadar beyaz peynir, 5 zeytin, yarim domatez ve yarim dilim kepekli ekmek, sekersiz cay.
Ara- ( spor salonunda 1 seftali yedim ara verince seker ihtiyacimi karsilamasi icin )
Ara- 1 salatalik, 2 bardak ilik su
Oglen- 10 yemek kasigi bulgur, ve yaninda yarim kase yagsiz yogurt. 3 bardak ilik su.
Ara- 1 kivi.
Aksam- Meksikan yemegi yapmisti arkadasim.. icinde bi suru sebze, salca, yagsiz kiyma ve cok az pirinc vardi.. ilginc bi yemekti.. Yaninda salata yedim.. yemegin icinde pirinc taneleri ile goz goze gelince.. ekmek tuketmedim
Ve spor..
Sabah erken spor yaptim. 1 saat 45 dk.
Bunlarda ispatlarim
60 dk orta bir tempoda yurudum ve kostum..
Eki Görüntüle 361054
10 dk ara verip 2 bardak ilik su ictim ve biraz dinlendim. 1 tane seftali yedim.
Daha sonra 45 dk biraz yuksek tempoda kostum.
Eki Görüntüle 361055
Bu hafta spor hedefim cumaya kadar 7 ile 8 saat arasi.. Bakalim.. ne kadarini basaricam:44:
canım bu nasıl spor maşşallah sana. menün de güzel. 2 kilo daha verecen bu hafta bence.ya aslında meyve suyunu çok seviyorum ama izzat kendini yani nasıl desem katısını ağzımda hissetmek çk kötü oluyo tek sevdiğm meyve en zararlı meyve oda muz onuda elmden geldiğince az tüketiyorum kilo yaptığı için .. bende ne yapacağım bilmiyorum yani.. :)
5.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,2 dilim mısır ekmeği
ara:-
öğle:80 gr. et,2 dilim mısır ekmeği
ara:1 küçük elma
akşam:sarelleli ekmek,çökelekli yumurta,yarım portakal
ara:4 kaşık yoğurtlu kabak,1 kaşık kuskus
gündüz çok iyi de akşamı nasıl kaçırıyon. yeme isteği oluşmuyo mu kuzum senin?
akşamın kaçması sundan olmus.çorba patatesten,barbunya makarna var hepsi bir arada olmamıs.ayrı ayrı yense sorun yok.ölçüde sorun yok az az herşeyden
bu motivasyonla haftayı güzel kapatcan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?