Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sık yemişsin az yemişsin güzel bence

kızlar bugün nöbetçiydim tüm gün ayakta ayaklarım ağırdı artık.bide 3 derste 33 tane matematik sorusunu tahtada cözdm.
üzgünüm ancak yarım saat 6,5 ta yürüdüm.

6,5 ha süper o yarım saat yeter

et agırlıklı olmus ama çok kötü değil

akşama kadar neredeyse hiç birşey yok akşam hamburger hiç olmamıs :44: ama şartlar zorluyor insanı bazen

Son düzenleme:

akşamın kaçması sundan olmus.çorba patatesten,barbunya makarna var hepsi bir arada olmamıs.ayrı ayrı yense sorun yok.ölçüde sorun yok az az herşeyden

güzel canım makarna öğle yemeği olsaymıs daha iyi olacakmıs

besteciğim yazını gördüm.teşekkür ederim ellerine kollarına sağlık

menün sporun harika harika

ferem ,şule gözlerim sizi arıyor yamacıma gelin bir anlatın hele neler yaptınız..şule bugun salı bide okulda börekler kekler bekliyor yine seni

kuzu ve minees canlarım bugunden sonra daha toparlanmıs bir menü ve mümkünse spor bekliyorum sizlerden

celi beste zeynep mucklove harika ilerliyorsunuz cumaya güzel sonuçlar alırsınız inşallah

bana gelince regl oldum ama kilom düşmedi.detokslama da bende işe yaramadı anlayacagınız :44: sporumu bırakmadım aynen devam ediyorum cumaya eksi rakam görmek istiyorum kendimde de

Kizlar size bir sir vericemmmmm :) Ben 1 haftadir Bir krem kullaniyoru belime karnima ve bacaklarima. incelmesi için. internetten yabanci sitelerden çok kullanan ve faydasini gorenler olmus. Fransa'da 45 € ya aldim. turkiyede sanirim daha pahali. Gerçekten faydasini goruyorum. Boyle kremlere inanmazdim ben ama bir arkadasim tavsiye edince alip denedim ve faydasini gordum.

Ürün ÖzellikleriYorumlarTaksit Seçenekleri
CİLT DURUMU: Vücutta ; belde, karında ve bacaklarda inatçı fazlalıkları hafifletmek, inceltici ve sıkılaştırıcı bakım yapma ihtiyacı durumlarında.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 200 ml lik kavanoz ambalajlı, yoğun bitkisel özlü krem kıvamlı, hoş kokulu vücuttaki fazla yağların yok edilmesi ve inceliğin sürekliliği için çift etkili inceltici bir formüle sahiptir. Dolaşımın uyarılması ve dolayısı ile de fazlalıkların giderilmesi için vazgeçilmez olan masajın işlevine bütün etkililiğini ilave eden masaja elverişli eşsiz bir dokuya sahiptir. Yüksek konsantreli bitki özleri içerir: inceltici, sıkılaştırıcı ve dengeleyici sebeltonil Clarins e özgü bir bileşimdir. Creatoline ölü hücreleri gidermeye yardımcı olarak vücut dokularında düzgünleştirici ve yumuşatıcı etkiye sahiptir. kafein, garsinol inceltici ve hatları biçimlendirici etkiye sahiptir. Bambu özü kapitone görünümü azaltmaya yardımcı olur ve cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir, inceltir.
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR: Ürünün cildiniz üzerinde çoklu etkisi vardır. İnceltici etki deri içi değişimleri uyarır dokuları filtre eder fazlalıkları hafifletir ve yeniden belirmesini önler. Sıkılaştırıcı etki; deriyi sıkılaştırır ve çatlama riskini azaltmaya yardım eder. Güzelleştirici etki; derideki pütürleri giderir, nemlendirir, yumuşatır. Masaj etkisi dolaşımı dolayısla da incelmeyi destekleyen masajı kolaylaştırır ve sonuçları hızlandırır. Tüm bu avantajlar sizin daha güzel ve düzgün hatlara sahip olmanızı sağlar.
ÜRÜN KULLANIMI: Günlük masajda fazla yağlanan bölgelerde (karın, kalça, bel, kolların üst bölümü ) hafif ve geniş hareketlerle uygulayın gommage exfoliant ile ölü hücrelerden vücudunuzu arındırdıktan sonra uygulama yaparsanız daha yüksek randıman alırsınız.

buda benim bir ay boyunca sizinle zayiflamamin ve 1 haftadir kremi kullanmamin sonucu :) REsmi orjinaliyle koymadim çunku esim istemiyor :) buda kaçamak aslinda :/

Son düzenleme:

sonuç harika canım tebrikler

bu kremi bulabilirmiyim bilmiyorum ama bende az önce şu konuyu gördüm bakın derim

http://www.kadinlarkulubu.com/selulit-nedenleri-cozumleri/506527-aaa-selulitlerim.html

çok güzel ilerlemişsin. ravo.

dün bugün yoğumun çok gelemedim.
çok da iyi gitmiyom12ye doğru gelirim

5.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,2 dilim mısır ekmeği
ara:-
öğle:80 gr. et,2 dilim mısır ekmeği
ara:1 küçük elma
akşam:sarelleli ekmek,çökelekli yumurta,yarım portakal
ara:4 kaşık yoğurtlu kabak,1 kaşık kuskus

sğor-menü süperrrsin.
son 3 ve bugün salı.donatıyolar şu an ortalığı.
tüm gün elinde bişiler varmış. böyle olunca insan çoook yediğini düşünüyor. libye nedir anlamadım ama kalorisizdir umarım.
dukan gibi olmuş menün.iyi yani.

evet akşama kalmış.bugün dikkat.

gündüz çok iyi de akşamı nasıl kaçırıyon. yeme isteği oluşmuyo mu kuzum senin?

Sulecim menude olanlarin bir kismini anlamaya turkcem yetersiz kaldi.. ama umarim yagsiz nisastasiz seylerdir sporunda guzel olmus

Hic denemedim.. diyet icin mi kulaniliyor.. :44:
bazlamayı bilmiyor olabilirsin. köy ekmeğidir.
mısır ekmeği de mısır unuyla yapılıyor.kalorisi de normal unla aynıymış.

canım bu nasıl spor maşşallah sana. menün de güzel. 2 kilo daha verecen bu hafta bence.

sarelleli ekmek hariç gerisi iyi ama aksam az yemissin canim

gündüz çok iyi de akşamı nasıl kaçırıyon. yeme isteği oluşmuyo mu kuzum senin?

benim öğünlerin saati biraz değişik oluyor :) mesela öğlen benim için 3-4 gibi :) dün akşam dışardaydım.kalorili şeyler vardı onlardan yemedim sadece çay içtim onun için kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…