Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel olmuş bence, patates haşlanmış mı merak ettim,bişeyler kattın mı? değişik kalorisi az yiyecekler öğrenmek için soruyorum =))

dün gece çok yorulmuştum onun için spor yapamadım ama bu gece yapıcam.hepsinden az az yemenin doğru olucağını düşünmüştüm o zaman bundan sonra patates makarna yok :)

akşam birazcık bişey yiyebilsen, sağlık anlamında çok iyi olacak, minik yoğurtlar var ya ondan alsan, eti formla veya ince bi dilim ekmekle yesen, iyi olur senin için

kızlar merhaba

ben de 5 gündür dietteyim kefir içiyorum sabahları aç karnına 2 saat tok tutuyor daha sonra tosta yapıyorum kahvaltıyı günde 3 kez yeşil çay içiyorum ögle yemekleri kaynıyor arada öğlen kendime yemek yapamıyorum meyveli yogurt ve bol meyveyle akşamda ekmeği kestik ızgara ya da sebze yiyoruz tabi bol spor yapıyorum koşu bandı ve pilates 1 kilo 200 gr verdim. koşu bandında hızlı tempo yürümeli miyim koşu mu iyidir sizce?

ferem ,şule gözlerim sizi arıyor yamacıma gelin bir anlatın hele neler yaptınız..şule bugun salı bide okulda börekler kekler bekliyor yine seni

=)) burdayımm.. dün çok geç geldim eve.. sabahtan akşama kadar da dışardaydım, okuldan geç çıktım , akşam da kursum vardı, pestil gbiiydim =))
kaçırdıklarımı okuyorum şimdi.. yazıcam birazdan yaptıklarımı.. herşey yolunda.. motivasyon çok yüksek kaptanım.. merak etme sen

eveett.. kaçırdıklarımı okudum.. sıra bende..
kızlar öncelikle genel bi yorum yapmak isityorum, menülerimize bakıyorum, sabah öğlen çok güzel gidiyoruz, akşamsa ipin ucu kaçıyo sanki, bütün gün kendimizi tutuyourz da akşam gözümüz mü dönüyor acaba =)) öğlen yemeklerini daha yoğun yesek akşama hafif yesek saha iyi olmaz mı
evt kimimiz çalışıyoruz kimimiz öğrenciyiz.. dışarda olunca bozulabiliyo menüler.. ben de olsa güzel olur diye yazmak istedim.. biraz daha sıkalım kemerleri

bu arada beste cim senin menülerini yazdılarını özellikle takip eder oldum.. çok disiplinlisin maşallah..takdir ediyorum.. takipteyim

pazar akşamı kayınvalideme gittik birazcık bişiler yemiş olabilirm.. ama gelince hemen spor yaptım yaktım hepsinii

pazartesiyi sayıyorum:
kahvaltı 06.30: yarım dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, yarım bardak şekersiz ıhlamur
öğlen 13.00: 4 tane beyaz lahana dolması, çeyrek kase yoğurt
akşam17.00: yarım kase yoğurtlu kereviz, yarım dilim ekmek
bi tane browni kaçamak =))
bol su.. 1 saati aşkın koşu ve pilates

Çok az olmuş canım.

Canım kafede çorba falan yok ama asıl sorunum zaman olmamasıydı,5dklık aralarda gidip içecek bişeyler alabilyorum sadece.
Bugün dediğim yere kahvaltıya gittim bi hevesle ama ustaları gelmemiş,derse yetişmek için krakerle çaya kaldım

Canım pekmeze bi lokmacık ekmek batırıyorum,kaşığa alsam bi çay kaşığı eder anca.
Bugün öğleden sonra evdeyim hep,daha dikkatliyim çok şükür:))

Menü süper canım,aralarda su içebilmen ne güzel,ben çok zorlanıyorum su konusunda:26:

et agırlıklı olmus ama çok kötü değil

akşama kadar neredeyse hiç birşey yok akşam hamburger hiç olmamıs :44: ama şartlar zorluyor insanı bazen

Evet canım ya gerçekten şartlar zorladı beni,ama ben tedarikli olucam bundan sonra.Yanıma bişeyler alıyordum önceden ama bu hafta hep yoğunluktan aceleden alamadım.

Canım benim bel fıtığım yüzünden sadece yürüyüş yapabiliyorum,oda eve geç saatte gelmezsem.Şu bisikletim gelsinde heeeergün yapacamm inşallah:))

Canım baya bi değişim görünüyor,aslında bizde mi çekip değişimi paylaşsak acaba böyle gizli kapaklı :))

Canımcım ekmekler fazla gibi geldi bana,heleki sarelleli olanı.Bak kanıma giriyorsun hep,şu sarelleyi okumaya bile dayanamıyorumözledim sanırsam

Canım merhaba,
koşu bandının olması büyük şans,değerlndir hergün bunu.
5günde verdiğin kiloda süper,ilk zamanlar çabuk gidiyor ama haftada 1 kilo olarak düzene girerse mükemmel oluruz herhalde
Ayrıca ben koşu yerine tempolu yürüyüşü tercih ederim.Parmak uçlarında,topuk yere değmeden yapılan yürüyüş ve koşu bacakları özellikle inceltir,haberin ola :))

Canım yoğurtta bu kadar tasarrufa gerek yok gibi,daha çok ye bence:)
Broowniyide görmezsek süpersin :) nasıl olsa sporun var

Canım benim bel fıtığım yüzünden sadece yürüyüş yapabiliyorum,oda eve geç saatte gelmezsem.Şu bisikletim gelsinde heeeergün yapacamm inşallah:))

Canım baya bi değişim görünüyor,aslında bizde mi çekip değişimi paylaşsak acaba böyle gizli kapaklı :))

Canımcım ekmekler fazla gibi geldi bana,heleki sarelleli olanı.Bak kanıma giriyorsun hep,şu sarelleyi okumaya bile dayanamıyorumözledim sanırsam

Canım merhaba,
koşu bandının olması büyük şans,değerlndir hergün bunu.
5günde verdiğin kiloda süper,ilk zamanlar çabuk gidiyor ama haftada 1 kilo olarak düzene girerse mükemmel oluruz herhalde
Ayrıca ben koşu yerine tempolu yürüyüşü tercih ederim.Parmak uçlarında,topuk yere değmeden yapılan yürüyüş ve koşu bacakları özellikle inceltir,haberin ola :))

Canım yoğurtta bu kadar tasarrufa gerek yok gibi,daha çok ye bence:)
Broowniyide görmezsek süpersin :) nasıl olsa sporun var

Ben kayısı çayı aldım,dün 1 bugün 2 bardak içtim.Günde kaç defa içip faydasını gördünüz,çok kötü durumdayım yahu:))

Bugün uzun zamandır içine giremediğim bi pantolonumu gayet rahat şekilde giydim,çokda rahat ettim.Demekki göbekten gidenler var :))

kayısı çayı bağırsak açıcı bişey mi? kuru kayısı kaynatsak da olur heralde.. aa bildiğin hoşaf oldu ayol benim tarifim

Canım ben kuru kayısıyı kaynattım içtim,yedim ama bişe olmadı:) Bide çayını deneyim dedim,kayısılı form çay,inşallah bu bi işe yarar
Sende bağırsak sorunu var mı?

Canım ben kuru kayısıyı kaynattım içtim,yedim ama bişe olmadı:) Bide çayını deneyim dedim,kayısılı form çay,inşallah bu bi işe yarar
Sende bağırsak sorunu var mı?

sorun denecek bi durum yok da fena olmaz heralde daha kolay çıksak

Bugün uzun zamandır içine giremediğim bi pantolonumu gayet rahat şekilde giydim,çokda rahat ettim.Demekki göbekten gidenler var :))

çok sevindirici bi haber buuu.. harikasın
ben de hissediyorum basenimdeki incelmeleri çok hafif de ols

sorun denecek bi durum yok da fena olmaz heralde daha kolay çıksak

çok sevindirici bi haber buuu.. harikasın
ben de hissediyorum basenimdeki incelmeleri çok hafif de ols

Bendeki sorun halinde canım

Saatlerdir evdeyim ama pantolonu çıkarmadım daha,özledim herhalde içine girmeyi
biraz değişiklik görmek beni bir hayli motive edecek.
Canım senin kilo kaç,hedef? boy? bi sürü soru sordum demi:)

Son düzenleme:
canım bu nasıl spor maşşallah sana. menün de güzel. 2 kilo daha verecen bu hafta bence.
inşallah beklentim o :)

menün güzel olmuş bence, patates haşlanmış mı merak ettim,bişeyler kattın mı? değişik kalorisi az yiyecekler öğrenmek için soruyorum =))

haşlanmış sıcak patatesi baharatla yoğuruyorum birzda peynirle o kavrulmuş gibi oluyo

boyum 1.65 canım kilom da normalde 55-57 civarında gidip geliyodu hep.. bi keresinde 61 i olmuştum işe girince de normale dönmüştüm
şimdi 5.5 aylık evliyim, evlendiğimden beri her geçen ay kilo aldım =) 64 küsürü bile gördüm geçen ay içinde, ama şimdiye kadar gün içinde tartılıyodum ben tok karna, burda kızlarla da konuştuk, sabah tartıl dediler, oyle tartılmaya başladım, demek o 64ü gördüğüm zamanlarda gerçek kilom 62 -63 filandı , işte şimdi hedefim 55 , ama boyle güzel giderse 53 e filan da düşmek isterim yane
59.1 i gördüm bu 1-2 gündür de .. ilk haftam ya sanırım o yüzden boyle hızlı oldu. inşallah boyle devam eder çok konuştum ben de :26:
sende durumlar ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…