eyvah aksam bisi yemedinmi? su içiyormuusn canim?
sabah (06:00)
-1 dilim kepekli ekmek üstüne 1 çay kaşığı reçel
-1 kk peynir
-1 bardak form çay
öğle (13:30)
-1 kepçe yayla çorbası
-1.5 kepçe yahni
-1 dilim kepekli ekmek
ara
-1 bardak şekersiz çay
akşam(06:00)
-1 kepçeye yakın çorba
-1 dilim pizza büyüklüğünde yazım ekmeği (yağsız ve kağıt gibi çok azdı yani :)
-1 küçük boy patates
-1kk peynir
bugün 1 saat yürüdüm 2.5 -3 e yakın sıvı tükettim :) bugünde böyleydi amma koşturdummm evde misafir vardı .. sanırsam sebze ve meyve hayatım boyunca bana engel olucak ama gerçekten yiyemiyorum.Denemedim desem yalan olur kusucak dereceye geliyorum...((( o yüzden böyle yani ..
Canim sabah cok guzel baslamissin gune.. Ama ne olursun artik yarim kasik bile olsa patates, makarna gibi seyler tuketme.. Saat 18.00 den sonra nişastalı karbonhidrat yemek dogru degildir.. onu yakamazsin.. aksamida kacirmissin simdi sen uyudugunda vicudun hangi enerjiyi kulanip yag yakmaya calisicak?? uyurken bile kalori yakiyoruz.. ama karbondirat son yedigimiz olursa.. yakmak yerine, tersi olusur.. minees sporda yapmadim de.. tam kalpten gidiyimmm
kızlar bugün nöbetçiydim tüm gün ayakta ayaklarım ağırdı artık.bide 3 derste 33 tane matematik sorusunu tahtada cözdm.
üzgünüm ancak yarım saat 6,5 ta yürüdüm.
sabah 1 dilim ekmek 2 tane salatalık 1 tane kaşar 1 tane salam
ara 1 fincan kayısılı çay bir avuçtan az leblebi
öğlen yarım kase patates çorbası 1 kaşık barbunya yarım parça şinitzel 1 kaşık makarna ve salata
akşamı yine kaçırdım
ferem ,şule gözlerim sizi arıyoryamacıma gelin bir anlatın hele neler yaptınız..şule bugun salı bide okulda börekler kekler bekliyor yine seni
Çok az olmuş canım.sabah 1 dilim ekmek 2 tane salatalık 1 tane kaşar 1 tane salam
ara 1 fincan kayısılı çay bir avuçtan az leblebi
öğlen yarım kase patates çorbası 1 kaşık barbunya yarım parça şinitzel 1 kaşık makarna ve salata
akşamı yine kaçırdım
hımmm en azından diyelim aralara kayısı ve kraker atıştırılmış akşma hamburger olmamış ama en azından geç saatte eve geldiğin düşünülürse erimiştir.gün boyu biraz daha bişeyler yemme imkanın olursa (kafede bi çorba içmek gibi..)akşam kaçamağın o denli masum olur.ben öleyim günüm ne kadar boş geçerse akşama o denli saldırıyorum:)sen yine ii bi hamburgerle yırtmışsın.
oda güzelmiş.en azından yanına sebze meyve alma şansın varmış:)
Canim dikkat et pekmez kan yapar ama bi guzel kiloda yapar diye biliyorum..:18: Ayrica spor yapmadin mi? keske yapsaydin cunku aksam agir olmus.. yakmak gerekirdi.
Baya kotu olmus.. ama mecburdum dedigin icin bi sey diyemiyorum.. Insallah yarin daha guzel bi menu ile karsimiza cikarsin tatlim
Menü süper canım,aralarda su içebilmen ne güzel,ben çok zorlanıyorum su konusunda:26:Prensesim o basliga yazdim nasil kilo verdigimi.. kontrol edebilirsin haber veriyim dedim..
Kizlar gelelim benim menuye.. bugun foto cekemedim cok yogundum.. ordan oraya kosturdum.
Kahvaltidan once 2 bardak ilik su, 7 tane altin cilek.
Kahvalti- kk kadar beyaz peynir, 5 zeytin, yarim domatez ve yarim dilim kepekli ekmek, sekersiz cay.
Ara- ( spor salonunda 1 seftali yedim ara verince seker ihtiyacimi karsilamasi icin )
Ara- 1 salatalik, 2 bardak ilik su
Oglen- 10 yemek kasigi bulgur, ve yaninda yarim kase yagsiz yogurt. 3 bardak ilik su.
Ara- 1 kivi.
Aksam- Meksikan yemegi yapmisti arkadasim.. icinde bi suru sebze, salca, yagsiz kiyma ve cok az pirinc vardi.. ilginc bi yemekti.. Yaninda salata yedim.. yemegin icinde pirinc taneleri ile goz goze gelince.. ekmek tuketmedim
Ve spor..
Sabah erken spor yaptim. 1 saat 45 dk.
Bunlarda ispatlarim
60 dk orta bir tempoda yurudum ve kostum..
Eki Görüntüle 361054
10 dk ara verip 2 bardak ilik su ictim ve biraz dinlendim. 1 tane seftali yedim.
Daha sonra 45 dk biraz yuksek tempoda kostum.
Eki Görüntüle 361055
Bu hafta spor hedefim cumaya kadar 7 ile 8 saat arasi.. Bakalim.. ne kadarini basaricam:44:
et agırlıklı olmus ama çok kötü değil
akşama kadar neredeyse hiç birşey yok akşam hamburger hiç olmamıs :44: ama şartlar zorluyor insanı bazen
Canım benim bel fıtığım yüzünden sadece yürüyüş yapabiliyorum,oda eve geç saatte gelmezsem.Şu bisikletim gelsinde heeeergün yapacamm inşallah:))ferem ,şule gözlerim sizi arıyoryamacıma gelin bir anlatın hele neler yaptınız..şule bugun salı bide okulda börekler kekler bekliyor yine seni
kuzu ve minees canlarım bugunden sonra daha toparlanmıs bir menü ve mümkünse spor bekliyorum sizlerden
[/COLOR]
Canım baya bi değişim görünüyor,aslında bizde mi çekip değişimi paylaşsak acaba böyle gizli kapaklı :))Kizlar size bir sir vericemmmmm :) Ben 1 haftadir Bir krem kullaniyoru belime karnima ve bacaklarima. incelmesi için. internetten yabanci sitelerden çok kullanan ve faydasini gorenler olmus. Fransa'da 45 ya aldim. turkiyede sanirim daha pahali. Gerçekten faydasini goruyorum. Boyle kremlere inanmazdim ben ama bir arkadasim tavsiye edince alip denedim ve faydasini gordum.
Eki Görüntüle 361126
Ürün ÖzellikleriYorumlarTaksit Seçenekleri
CİLT DURUMU: Vücutta ; belde, karında ve bacaklarda inatçı fazlalıkları hafifletmek, inceltici ve sıkılaştırıcı bakım yapma ihtiyacı durumlarında.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 200 ml lik kavanoz ambalajlı, yoğun bitkisel özlü krem kıvamlı, hoş kokulu vücuttaki fazla yağların yok edilmesi ve inceliğin sürekliliği için çift etkili inceltici bir formüle sahiptir. Dolaşımın uyarılması ve dolayısı ile de fazlalıkların giderilmesi için vazgeçilmez olan masajın işlevine bütün etkililiğini ilave eden masaja elverişli eşsiz bir dokuya sahiptir. Yüksek konsantreli bitki özleri içerir: inceltici, sıkılaştırıcı ve dengeleyici sebeltonil Clarins e özgü bir bileşimdir. Creatoline ölü hücreleri gidermeye yardımcı olarak vücut dokularında düzgünleştirici ve yumuşatıcı etkiye sahiptir. kafein, garsinol inceltici ve hatları biçimlendirici etkiye sahiptir. Bambu özü kapitone görünümü azaltmaya yardımcı olur ve cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir, inceltir.
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR: Ürünün cildiniz üzerinde çoklu etkisi vardır. İnceltici etki deri içi değişimleri uyarır dokuları filtre eder fazlalıkları hafifletir ve yeniden belirmesini önler. Sıkılaştırıcı etki; deriyi sıkılaştırır ve çatlama riskini azaltmaya yardım eder. Güzelleştirici etki; derideki pütürleri giderir, nemlendirir, yumuşatır. Masaj etkisi dolaşımı dolayısla da incelmeyi destekleyen masajı kolaylaştırır ve sonuçları hızlandırır. Tüm bu avantajlar sizin daha güzel ve düzgün hatlara sahip olmanızı sağlar.
ÜRÜN KULLANIMI: Günlük masajda fazla yağlanan bölgelerde (karın, kalça, bel, kolların üst bölümü ) hafif ve geniş hareketlerle uygulayın gommage exfoliant ile ölü hücrelerden vücudunuzu arındırdıktan sonra uygulama yaparsanız daha yüksek randıman alırsınız.
buda benim bir ay boyunca sizinle zayiflamamin ve 1 haftadir kremi kullanmamin sonucu :) REsmi orjinaliyle koymadim çunku esim istemiyor :) buda kaçamak aslinda :/
Eki Görüntüle 361127
Canımcım ekmekler fazla gibi geldi bana,heleki sarelleli olanı.Bak kanıma giriyorsun hep,şu sarelleyi okumaya bile dayanamıyorum5.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,2 dilim mısır ekmeği
ara:-
öğle:80 gr. et,2 dilim mısır ekmeği
ara:1 küçük elma
akşam:sarelleli ekmek,çökelekli yumurta,yarım portakal
ara:4 kaşık yoğurtlu kabak,1 kaşık kuskus
Canım merhaba,kızlar merhaba
ben de 5 gündür dietteyim kefir içiyorum sabahları aç karnına 2 saat tok tutuyor daha sonra tosta yapıyorum kahvaltıyı günde 3 kez yeşil çay içiyorum ögle yemekleri kaynıyor arada öğlen kendime yemek yapamıyorum meyveli yogurt ve bol meyveyle akşamda ekmeği kestik ızgara ya da sebze yiyoruz tabi bol spor yapıyorum koşu bandı ve pilates 1 kilo 200 gr verdim. koşu bandında hızlı tempo yürümeli miyim koşu mu iyidir sizce?
eveett.. kaçırdıklarımı okudum.. sıra bende..
kızlar öncelikle genel bi yorum yapmak isityorum, menülerimize bakıyorum, sabah öğlen çok güzel gidiyoruz, akşamsa ipin ucu kaçıyo sanki, bütün gün kendimizi tutuyourz da akşam gözümüz mü dönüyor acaba =)) öğlen yemeklerini daha yoğun yesek akşama hafif yesek saha iyi olmaz mı
evt kimimiz çalışıyoruz kimimiz öğrenciyiz.. dışarda olunca bozulabiliyo menüler.. ben de olsa güzel olur diye yazmak istedim.. biraz daha sıkalım kemerleri
bu arada beste cim senin menülerini yazdılarını özellikle takip eder oldum.. çok disiplinlisin maşallah..takdir ediyorum.. takipteyim
pazar akşamı kayınvalideme gittik birazcık bişiler yemiş olabilirm.. ama gelince hemen spor yaptım yaktım hepsinii
pazartesiyi sayıyorum:
kahvaltı 06.30: yarım dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, yarım bardak şekersiz ıhlamur
öğlen 13.00: 4 tane beyaz lahana dolması, çeyrek kase yoğurt
akşam17.00: yarım kase yoğurtlu kereviz, yarım dilim ekmek
bi tane browni kaçamak =))
bol su.. 1 saati aşkın koşu ve pilates
Canım benim bel fıtığım yüzünden sadece yürüyüş yapabiliyorum,oda eve geç saatte gelmezsem.Şu bisikletim gelsinde heeeergün yapacamm inşallah:))ferem ,şule gözlerim sizi arıyoryamacıma gelin bir anlatın hele neler yaptınız..şule bugun salı bide okulda börekler kekler bekliyor yine seni
kuzu ve minees canlarım bugunden sonra daha toparlanmıs bir menü ve mümkünse spor bekliyorum sizlerden
[/COLOR]
Canım baya bi değişim görünüyor,aslında bizde mi çekip değişimi paylaşsak acaba böyle gizli kapaklı :))Kizlar size bir sir vericemmmmm :) Ben 1 haftadir Bir krem kullaniyoru belime karnima ve bacaklarima. incelmesi için. internetten yabanci sitelerden çok kullanan ve faydasini gorenler olmus. Fransa'da 45 ya aldim. turkiyede sanirim daha pahali. Gerçekten faydasini goruyorum. Boyle kremlere inanmazdim ben ama bir arkadasim tavsiye edince alip denedim ve faydasini gordum.
Eki Görüntüle 361126
Ürün ÖzellikleriYorumlarTaksit Seçenekleri
CİLT DURUMU: Vücutta ; belde, karında ve bacaklarda inatçı fazlalıkları hafifletmek, inceltici ve sıkılaştırıcı bakım yapma ihtiyacı durumlarında.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 200 ml lik kavanoz ambalajlı, yoğun bitkisel özlü krem kıvamlı, hoş kokulu vücuttaki fazla yağların yok edilmesi ve inceliğin sürekliliği için çift etkili inceltici bir formüle sahiptir. Dolaşımın uyarılması ve dolayısı ile de fazlalıkların giderilmesi için vazgeçilmez olan masajın işlevine bütün etkililiğini ilave eden masaja elverişli eşsiz bir dokuya sahiptir. Yüksek konsantreli bitki özleri içerir: inceltici, sıkılaştırıcı ve dengeleyici sebeltonil Clarins e özgü bir bileşimdir. Creatoline ölü hücreleri gidermeye yardımcı olarak vücut dokularında düzgünleştirici ve yumuşatıcı etkiye sahiptir. kafein, garsinol inceltici ve hatları biçimlendirici etkiye sahiptir. Bambu özü kapitone görünümü azaltmaya yardımcı olur ve cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir, inceltir.
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR: Ürünün cildiniz üzerinde çoklu etkisi vardır. İnceltici etki deri içi değişimleri uyarır dokuları filtre eder fazlalıkları hafifletir ve yeniden belirmesini önler. Sıkılaştırıcı etki; deriyi sıkılaştırır ve çatlama riskini azaltmaya yardım eder. Güzelleştirici etki; derideki pütürleri giderir, nemlendirir, yumuşatır. Masaj etkisi dolaşımı dolayısla da incelmeyi destekleyen masajı kolaylaştırır ve sonuçları hızlandırır. Tüm bu avantajlar sizin daha güzel ve düzgün hatlara sahip olmanızı sağlar.
ÜRÜN KULLANIMI: Günlük masajda fazla yağlanan bölgelerde (karın, kalça, bel, kolların üst bölümü ) hafif ve geniş hareketlerle uygulayın gommage exfoliant ile ölü hücrelerden vücudunuzu arındırdıktan sonra uygulama yaparsanız daha yüksek randıman alırsınız.
buda benim bir ay boyunca sizinle zayiflamamin ve 1 haftadir kremi kullanmamin sonucu :) REsmi orjinaliyle koymadim çunku esim istemiyor :) buda kaçamak aslinda :/
Eki Görüntüle 361127
Canımcım ekmekler fazla gibi geldi bana,heleki sarelleli olanı.Bak kanıma giriyorsun hep,şu sarelleyi okumaya bile dayanamıyorum5.3.2012
sabah:çökelikli yumurta,2 dilim mısır ekmeği
ara:-
öğle:80 gr. et,2 dilim mısır ekmeği
ara:1 küçük elma
akşam:sarelleli ekmek,çökelekli yumurta,yarım portakal
ara:4 kaşık yoğurtlu kabak,1 kaşık kuskus
Canım merhaba,kızlar merhaba
ben de 5 gündür dietteyim kefir içiyorum sabahları aç karnına 2 saat tok tutuyor daha sonra tosta yapıyorum kahvaltıyı günde 3 kez yeşil çay içiyorum ögle yemekleri kaynıyor arada öğlen kendime yemek yapamıyorum meyveli yogurt ve bol meyveyle akşamda ekmeği kestik ızgara ya da sebze yiyoruz tabi bol spor yapıyorum koşu bandı ve pilates 1 kilo 200 gr verdim. koşu bandında hızlı tempo yürümeli miyim koşu mu iyidir sizce?
eveett.. kaçırdıklarımı okudum.. sıra bende..
kızlar öncelikle genel bi yorum yapmak isityorum, menülerimize bakıyorum, sabah öğlen çok güzel gidiyoruz, akşamsa ipin ucu kaçıyo sanki, bütün gün kendimizi tutuyourz da akşam gözümüz mü dönüyor acaba =)) öğlen yemeklerini daha yoğun yesek akşama hafif yesek saha iyi olmaz mı
evt kimimiz çalışıyoruz kimimiz öğrenciyiz.. dışarda olunca bozulabiliyo menüler.. ben de olsa güzel olur diye yazmak istedim.. biraz daha sıkalım kemerleri
bu arada beste cim senin menülerini yazdılarını özellikle takip eder oldum.. çok disiplinlisin maşallah..takdir ediyorum.. takipteyim
pazar akşamı kayınvalideme gittik birazcık bişiler yemiş olabilirm.. ama gelince hemen spor yaptım yaktım hepsinii
pazartesiyi sayıyorum:
kahvaltı 06.30: yarım dilim ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, yarım bardak şekersiz ıhlamur
öğlen 13.00: 4 tane beyaz lahana dolması, çeyrek kase yoğurt
akşam17.00: yarım kase yoğurtlu kereviz, yarım dilim ekmek
bi tane browni kaçamak =))
bol su.. 1 saati aşkın koşu ve pilates
Ben kayısı çayı aldım,dün 1 bugün 2 bardak içtim.Günde kaç defa içip faydasını gördünüz,çok kötü durumdayım yahu:))
kayısı çayı bağırsak açıcı bişey mi? kuru kayısı kaynatsak da olur heralde.. aa bildiğin hoşaf oldu ayol benim tarifim
Canım ben kuru kayısıyı kaynattım içtim,yedim ama bişe olmadı:) Bide çayını deneyim dedim,kayısılı form çay,inşallah bu bi işe yarar
Sende bağırsak sorunu var mı?
Bugün uzun zamandır içine giremediğim bi pantolonumu gayet rahat şekilde giydim,çokda rahat ettim.Demekki göbekten gidenler var :))
sorun denecek bi durum yok da fena olmaz heralde daha kolay çıksak
çok sevindirici bi haber buuu.. harikasın
ben de hissediyorum basenimdeki incelmeleri çok hafif de ols
inşallah beklentim o :)canım bu nasıl spor maşşallah sana. menün de güzel. 2 kilo daha verecen bu hafta bence.
menün güzel olmuş bence, patates haşlanmış mı merak ettim,bişeyler kattın mı? değişik kalorisi az yiyecekler öğrenmek için soruyorum =))
Bendeki sorun halinde canım
Saatlerdir evdeyim ama pantolonu çıkarmadım daha,özledim herhalde içine girmeyi
biraz değişiklik görmek beni bir hayli motive edecek.
Canım senin kilo kaç,hedef? boy? bi sürü soru sordum demi:)
haşlanmış sıcak patatesi baharatla yoğuruyorum birzda peynirle o kavrulmuş gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?