Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8.3.2012
sabah:1kayısı,1incir,yulaf,süt
ara:1börek,1minikurabiye
öğle:leblebi,çorba
ara:1elma,yaklaşık 1 portakal,
akşam:yumurta,2dilimekmek,4-5zeytin,peynir,biraz helva
ara:2 köfte,10-15 fdık
ara: tatlı
2 mil leslie.çok komiktim sütlü tatlımı yaparken koşu hareketi yaptım ocak başında

9.3.2012
sabah:sütlü tatlı
öğle:bulgur,salata,3 lokma sütlü tatlı,5 şerbetsiz tatlı,kola
ara: şerbetsizden 2 tane tatlı
akşam:bulgur
ara:bulgur oğluma yedirirken yedim.
3 mil leslie

yarın da misafirim var. hazırlık yapcam.

dün akşam kocama pasta yapmıştım ya doğumgünü pastası..
ya dolapta duruyo.. kendimi zor tutuyorumm.. :18:
yemiceeemmm

güle güle kullan canım
ben bileğimden bile zayıfladım.saatim bollaştı.kemerde 2 delik geriye takmaya başladım ama kg da bir ilerleme yok.tam muamma anlamadım :44:
ilginç sıkılaştın o zaman iyice.

canlarım benim gelicem gelicem.
63de takılı kalmak canımı sıkıyor. hem de çok.uf.
şu kar yerden kalsa yüzmeye gitcem.
lesliede sıktı. bacaklarım kas oldu. ağrıyo ara sıra.

börekler kurabiyeler tatlılar 1 tane 1 tane derken almış başını gitmiş galiba
tatlım leslie nasıl yapıyosunuz ,, tam 1 tane video bitirdiğinde mi 2 mil 3 mil diye oluyo , çözemedim şu leslie işini

tatlılar fena olmuş şulem ben 70 lerde sen 60larda takılıp kaldık.acil bişiler bulmamız lazım
yemiceeemmm
ya dolapta durunca bi derece tutuyorumda kendimi.önümde olunca elimi bağlasan ayağımla yerim heralde::))

bende yüzmeyi çok sevyrm ama tek başına gitmek zevk vermiyor.arkadaş buluym bahara doğru bende başlıyabilirim.

Canim ne sortu bu merak ettim:44::44:

ben bileğimden bile zayıfladım.saatim bollaştı.kemerde 2 delik geriye takmaya başladım ama kg da bir ilerleme yok.tam muamma anlamadım :44:

Kg da degisim olmasada, kilo vermis olabilirsin canim.. yag yakip yerine kas yapmis olabilirsin.. zaten herzaman demiyorlarmis.. kg oraniniz ayni olasada fizikteki degisim onemli.. tartida cikan sayi degil diye..

biraz fazla tatli agirlikli olmus ama sutlu tatli yaparken kosu hareketi yapmana bayildim iyi fikir

ya dolapta durunca bi derece tutuyorumda kendimi.önümde olunca elimi bağlasan ayağımla yerim heralde::))

hahaha harikasın tatlım ya, valla ben de öyleyim emin ol , yaşam kaynağım pasta tatlı çikolata sanki
ama bu diyetlerden sonra görüyoruz ki onlar olmadan da yaşayabiliriz, onlara ihtiyacımız yok bizim hıııhhhh

Bu hafta agzimi burnumu dagiticam eger basaramazsam.. hem pazartesi disimdeki dikis aciliyo.. hemde regl bitmis sayilir.. oh be regl olmak ne guzelmis.. bayan oldugumu hatirlatti hahaha.. zeynepcim bu hafta ikimizde yani duzgun bi sekilde yapmaliyiz

gelelim günlük listemizee
kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynr,4 zeytin,1 kaşık pekmez,1 kaşık çemen, maydnoz roka
öğle: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
ara: yarım kase çorba
akşam. 2 dilim pizza :26:

20dk koşu,3 mil leslie
leslie yi ben de öğrendim sonundaa

kızlar bugünki menümü yazayım:
sabah:bi dilim kepekli tost,1 bardak süt,biraz domates,5 yaban mersini
ara:yarım portakal,
ara:6 badem,1 avuç leblebi
öğle:4 kaşık kıymalı mantar,3 kaşık yoğurt,5 yabanmersini
akşamatates kızartması,taze sıkılmış portakalsuyu,2 tavuk kanat parçası(kızım eşim ve annem hamburger ve kızartma yediler bende tutamadım kendimi)
ara:5 yaban mersini,2 ceviz

umarım yarın kimse olmaz önümde:)

yok yaşanabilir şekerim aynen hıhhh onlara ama önümde olunca hıhhh yapamıyorum nedense
Bu hafta agzimi burnumu dagiticam eger basaramazsam.. hem pazartesi disimdeki dikis aciliyo.. hemde regl bitmis sayilir.. oh be regl olmak ne guzelmis.. bayan oldugumu hatirlatti hahaha.. zeynepcim bu hafta ikimizde yani duzgun bi sekilde yapmaliyiz
:)))))))))))ağzımı burnumu kırayım bende ozaman:))bugün yine bi kaçamak vardı patates kızartması.detokslayasım var kendimi ama hiç durmadan:)

hımmm akşama kadar hiç karbonhidrat almamışsın akşama acısını cıkarmıssın:)olsun en azından dengelenmiş:)

of kizlarr yani milyoner olsam hepimizin yaglarini aldirirdim kurtarirdim kendimizi bu dertten.. evde herkes hafta sonu diye tatli ile keyif yaparken
ben dilimledigim salataliklari havuclari yiyerek kendimi cok inek gibi his ediyorum.. :125:

of kizlarr yani milyoner olsam hepimizin yaglarini aldirirdim kurtarirdim kendimizi bu dertten.. evde herkes hafta sonu diye tatli ile keyif yaparken
ben dilimledigim salataliklari havuclari yiyerek kendimi cok inek gibi his ediyorum.. :125:

:=)))))))katılıyorum tatlım bişey yerken ödüm kopuyorrrr.her gün tartılıyorum "acaba dünki yediklerim fazlamı geldi kilomu aldım die:)

oyoyoyy tati krizinm vardi tatlim .?

yemiceeemmm

yemeee sakin hemen dagit konu komsuya

guzel olmus

iyi gibi canim :)

heheh ah canimm sende bu comertlik varken yasadik biz

dun gece yazamadim ben bugun yazayi kizlar

sabah; bir ka tane zytin; biraz peynir, salatalik azcik yagda yumurta, firinda pismis patates kizartmasi

ara;2 minik parça çikolata

oglen acikmadigim için bisi yemedim

aksam firinda kabak mucver 2 kasik pilav 1 lokmacik tavuk

ara, 6 tane çikolatali reçelli bi biskuvi yedim

2 lt su içtim spor yapamadim

Ayy bebek düşünüyorsun demek,En kısa zamanda en hayırlı haliyle olsun inşallah canımAllah gönlüne göre versin.
Sinameki bağırsaklardaki bazı tüyleri yokediyormuş,bırakıldıktan sonra bağırsakları tıkanan hatta bir kısmı alınanıda duydum.
kk da böyle bir başlık bile vardı,burdada başına böyle şeyler gelen var yani.
Ayrıca otlar benim işim:) hepsinin azı karar çoğu zarar:) bi tarafa faydası varken diğer tarafı mahvedebiliyorlar,hepsini dikkatli kullanmak lazım

tatlım ne kadar çok börek görüyorum menülerinde,kim yapıyor bunları sık sık :)
tatlılarda fena,seninde haftasonun benimki gibi kötü geçmiş toparlıcaz ama değil mi:13:

Pizza hariç hepsi süper

yinede çok kötü değil canım,sadece patates kızartması var gerisi güzel

o çikolatalı reçelli bisküviyi okuyunca canım biskolata pia istediiii,çok seviyorum ben onu ya.Bu biskolata herşeyini güzel yapmış

evet canım ya vallahi iyi oldu gördüğüm ..teşk ederim

tatlım acıkmasan da yemlisin.. öğünlerini atlama.. düzen de çok önemli.. güzel de gitmişsin aslında, 6 tane diil de 2 tane filan olsaymış iyiymiş
acıkmasan da yoğurt ye, meyve ye, çorba olabilir, bişeyler ye ki çalışmaya devam etsin metobolizma

bugün yaptıklarımıza dönüp bi bakalımmm
sabah kahvaltıdan önce 45 dk leslie,20dk da pilates yaptım. spor açısından verimli bi sabah oldu çok sevinçliyiiimm
kahvaltı: haşlanmış yumurta,3zeytin,peynir,1 dilim kaşarp,1 tane sucuk,1 kaşık pekmez, maydanoz,dereotu,yarım dilim ekmek
ara: elma
öğle: çorba, barbunya,yoğurt,çeyrek dilim ekmek =)
incecikimsi pasta indirmiş olabilirim :26:
akşam: barbunya,yoğurtlu kereviz,domates, çeyrek dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…