Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün yazmayı unutmuşum ama berbattı,bugünde keza öyle.
öğün öğün yazmaktansa yediğim haltları yazayım direk
Bu iki gün içinde 3küçük ekler,3kurabiye,
hamburger menü,browni,N**** (Siyahi).
Yemek diye bişe yok:26:
dün 6km eliptik
bugü daha yapmadım ama yapıcam...
Yüzüme tükürün benim

sen yazacağını yazmışsınız zaten.. liste epey kabarık
niye böyle oldu yaww, herkesin enerjisi neşesi kaçtı sanki , kilo verme hevesi gitti
şuraya çıtır kız fotoğrafları bulup ekleyeyim de görün siz

yok canım ya hevesim falan kaçmadı,kaçamağın dozu kaçtı sadece.Oda hep kötü sevgili yüzünden,zaten sinirliyim şuan ona ayrılayımda kilo vereyim her şeyime zararlı

Onun olmadığı heryerde iradeliyim canım,resmen zorla yediriyor ya.İnadıma yapıyor dicemde bisikletide o hediye etti:)
Yarından itibaren mükemmel menüler göreceksiniz bak Hem artık sporumda var,off vizelerde var:26:
sınva zamanı sabahlayıp,sabaha kadar atıştırırımda ben,uyumamak için kendime ödül veriyordum
Unutmalı artık o alışkanlıkları.

Hem şu çıtır kız fotoğrafları iyi fikir,
kendimizide çekelim yüzümüzü kapatalımyanınada bi çıtır fotoğrafı ekleyelim,aradaki fark yüzümüzü kızartırda belki iştahımız kesilir.
Böylelikle birbirimizdeki değişimi daha net görürüzBuda hırs yapmamızı sağlar.

hımm.. vizeler varsa bişey diyemicemm.. sen en doğru planı yaparsın zaten

bu da iyi fikirmiş valla, o zaman çok pis gaza geliriz heeee
cesaretin var mı benim yokk
kiloları verelim o zaman koyarız plaj fotoğraflarımızı hahayyttt kim tutar biziiii

Ya hayatım verdikten sonra herkes koyar,önemli olan şişkoyken koymak:) ki bak ben düzeldim deyip yenisini eklemeye çalışalım,değil mi ama :)
Hem yüzümüzü kescez,ne olur sanki:) Tek bırakmazsanız ben koyarım:)))
Hadi karar ver,yarın çekeyim :))

anamm çok cesur açıklamalar bunlarr
giyinik ama di mi

Bu elbise çok hoşuma gitmişti ama bu yıl kendime yakıştırmamıştım,
istediğim kiloya gelirsem bunu diktirir burayada fotoğrafını koyarım

Son düzenleme:

oohhhh o zaman iyiki de koymuşum.. canıma değsin... daha çok hırslanırsın.. o kızlardan neyimiiz eksik hee neyimiz eksikkk
fazlamız bile vaaarr
ama kurtulcaz hepsindennn hobaaa
Allah seni:)) Görürsü sen dermişim bende şimdi :))

anamm çok cesur açıklamalar bunlarr
giyinik ama di mi
Tabiki giyinik kızzz,ben hayatımda mayo bikini giymedim he:) buraya mı koycam bide.
Yalnız kilomuzu ortaya kayan bişleyler giyipte çekeriz,öyle fazlalıkları saklayan değil.
Mesele şuan içine giremediğimiz birşeyleri giyip,girebildiğimizde de aynı kıyafetle aradaki farkı gösteririz olmaz mı:)
Benim kotlar olmuyorda

Eki Görüntüle 365463 Bu elbise çok hoşuma gitmişti ama bu yıl kendime yakıştırmamıştım,
istediğim kiloya gelirsem bunu diktirir burayada fotoğrafını koyarım

gerçekten çok güzelmiş.. o kiloya geleceksin bebeğimm
benim de kollarım kalınlaştı ya.. ince görmek istiyorum yaza =))
arkadaş nasıl bi boğaz var anlamıyorum ki
eşim hiç sevmiyo çikolata tatlı,, diyorum sen nasıl yaşıyosun ki böyleeee haha çikolatasız hayat mı olur, yemiyo işte adam
ne var biz de yemesekk saldırmasakkk
herşeyleri giyeriz vallaaa

yapamaz kii yapamazzz kiii naniiikkk (istediğimiz bu tatlım, hırslanalım azcık, kendimizle yarışalım )

ayy evet evet bi kotum var benim de.. ne hale gelmişim.. popomu nasıl sıkıştırıyo tepeye doğru bole arkamdan bişi gelio benden ötee
öyle yapalım evet.. ha onu iyi dedin

Son düzenleme:

Ya valla yemek falan aramıyorum hiç,tek dert çikolata.Yoğun kakaoya bayılıyorummm
Bu elbiseyi giydiğim bol çikolatalı bi pasta yeyip kutlarız o zaman

ayy evet evet bi kotum var benim de.. ne hale gelmişim.. popomu nasıl sıkıştırıyo tepeye doğru bole arkamdan bişi gelio benden ötee
öyle yapalım evet.. ha onu iyi dedin

Tamam o zaman hayatım,yarın o kapatamadığım kotumla önden arkadan çekip koyuyorum fotoğrafımı,sendende bekliyorum bak yalnız bırakma:)
Belki bize başka katılanlarda olur
Taşkınlıklarım çıksın ortaya:18:
menüde kaçamak görünce cevap olarak fotoğrafımı gözüme sokarsınız :))

varım varımmmm .. yapalım bunu

yine konu çikolataya bağlandı .. kutlayalım valla kızzz ..
hak etcez o zaman

Bizi beğenipte tamam kutlayabilirsiniz desin takım arkadaşlarımız,o zaman yiyelim pastayı.O zamana kadar ben pasta yemicem,sözümüde verdim

varım varımmmm .. yapalım bunu

Öyleyseee yarın önden yandan arkadan,göbekler çıksın ortaya:))
Umarım takım kurallarına aykırı bişe yapmıyoruzdur,yarın öğreniriz prensesten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…