Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

masallah canim, verdigin kilolari cikolata ile kutlamissin.. sana kizmicam cunku bu hafta sonu regl oldugum icin bende cikolata yedim..

Ornek spor, ve ornek menu..pasta haric

Canim estafurllah ne tukurmesi.. senin gibiyim bende.. benim disleri cektigim gunden beri ne spor yaptim ne duzgun yemek yedim.. allahtan cuma gunu artida cikmadim..
ama hafta sonu az kacamak yaptigim icin kendime cok kizginim.. yarindan itibaren duzeliyoruz.. pes etmek yok..

Eki Görüntüle 365463 Bu elbise çok hoşuma gitmişti ama bu yıl kendime yakıştırmamıştım,
istediğim kiloya gelirsem bunu diktirir burayada fotoğrafını koyarım

Bende gecen yaz aldigim elbiselerin icine giremiyorum artik.. eskiden 34 bazen ara sira 36 bedendim.. simdi 38 offf.. cok kiziyorum kendime cooook.
insallah onlari giymek hepimize nasip olurr dogum gunume kadar 36 olmam lazim:44:

Kizlar ben son 3 gundur pek ilgilenemedim daha dogrusu menumu yazamadim.. cunku duzgun yemedim
cok az yedim.. ama yarindan itibaren geri duzene baslicam.. cunku yarin disimdeki dikis acilicak:18:
bu arada regl oldugum icin dun cikolata yedim kusura bakmayin

günaydın. nihayet burdayım.
geçmişi böle böle okucam.

dün eşimin doğum günüydü, yediklerimi hatırlamak bile istemiyorum. hala midem rahatsız.

cumartesi
sabah:haşlama yumurta,peynir,zeytin,azcık helva,krep
ğle:yoğurt,1 tabak bulgur
akşam:bulgur
ara:3-4 kaşık bulgur

spor olarak yaptıklarımı yazayım.
cumartesi leslie yapamadım. mutfağımı sil baştan yer, duvar sildim,fırçaladım. 120 mekik. az da yer hareketi yaptım
pazar günü 4 mil leslie, 100 mekik.

tatlı ağırlıklı bir menü olmus ama en azından leslie ye başlamıssın

dün akşam kocama pasta yapmıştım ya doğumgünü pastası..
ya dolapta duruyo.. kendimi zor tutuyorumm.. :18:
yemiceeemmm

yedin mi yedin mi yedin mi

sağol canım leslie yaparken ben acayip sıkılıyorum o yüzden farklı videolar yapıyorum

canımcım şortun ayrıntılarını eklerim birazdan

Bu hafta agzimi burnumu dagiticam eger basaramazsam.. hem pazartesi disimdeki dikis aciliyo.. hemde regl bitmis sayilir.. oh be regl olmak ne guzelmis.. bayan oldugumu hatirlatti hahaha.. zeynepcim bu hafta ikimizde yani duzgun bi sekilde yapmaliyiz

bende canım.çok sıkıldım.bu kadar emeğime tartıda sonuç görmek istiyorum artık geçen hafta içine oldugum pantolonum vardı ya bu hafta daha da bollaşmış

Günaydın canlarım,telden giriyorum alıntısız yazcam ama sohbet ederseniz katılırım. Allah aşkına paylaşımlarımızı artıralım yahu:)
prensesim biz feremle fotoğraflarımızı eklemeye karar verdik,bununla ilgili bi kural çiğnemiyoruzdur inşallah,izin var mı?

Son düzenleme:
takımım alıntıladım ama kızım izin vermedi yazmam menümü yazayım sonra tekrar bakarım:
dün sabah:2 dukan krep,domates,peynir,1 haş yumurta5,yabanmersni
ara:1 greyfurt
öğle:3 kaşık etli patates yemeği,2 kaşık pilav,3 kaşık yoğurt
akşam:2 kaşık mantar,2 kaşık yoğrt
ara:1 avc leblebi
spor:yarım saat yürüdm,100 ip ve bel hareketleri

Bu arada 8kilo verdiren kür var ya,ben ondan yapayım diyorum. Nasıl olur sizce? Karanfilli tarçınlı ne güzel olur:)

canım pizza olmamıs kalorisi çok yüksek bide akşamda olunca kötü olmus

akşam hamburger yememişsin en azından buda birşey diğerleri güzel

of kizlarr yani milyoner olsam hepimizin yaglarini aldirirdim kurtarirdim kendimizi bu dertten.. evde herkes hafta sonu diye tatli ile keyif yaparken
ben dilimledigim salataliklari havuclari yiyerek kendimi cok inek gibi his ediyorum.. :125:

harikasın harikasın salatalık havuç aburcuburdan hem faydalı hem zayıflamana yardımcı

:=)))))))katılıyorum tatlım bişey yerken ödüm kopuyorrrr.her gün tartılıyorum "acaba dünki yediklerim fazlamı geldi kilomu aldım die:)

canım hergün çıkma moralin bozulur toparlamaya başladın spora git bu hafta şöyle güzel sonuçlar al kutlayalım cuma günü

şu çikolata kaçamaklarınızı gün içinde yapın

spor süper olmus menü de güzel

menü kötü olmus canım ya.hep abur cubur hadi toparlanma vakti artık.bugunden itibaren düzenli menüler bekliyorum

senin şu sevgilin beni acayip kızdırıyor

ben kendi çıtır halimle şimdikini yanyana koyayım.siz aradaki 7 değil 700 farkı bulun

bencede fıstık olacagız fıstık

tek bırakmam canım ben foto koyayım.yarın koyarım

anamm çok cesur açıklamalar bunlarr
giyinik ama di mi

tabisi giyinik

canım geçmiş olsun. ben de düzene sokcam kendimi artıkın.

menün güzel olmuş

ziyaretçi rekoru kırılıyor şu an sayfamızda 26 ziyaretçi var.
merhabalar...

ben bugün sadece meyve ve süt yicem.
regli oldum kilomu da anlayamıyorum. cumaya iner inş şişlik felan kalmaz.

36-34 ha.sen de fotonu koysana merak ettim şimdi.

Eki Görüntüle 365463 Bu elbise çok hoşuma gitmişti ama bu yıl kendime yakıştırmamıştım,
istediğim kiloya gelirsem bunu diktirir burayada fotoğrafını koyarım

bencede çok hoş bu elbise.üzerinde de çok güzel durur eminim

Öyleyseee yarın önden yandan arkadan,göbekler çıksın ortaya:))
Umarım takım kurallarına aykırı bişe yapmıyoruzdur,yarın öğreniriz prensesten.

canım neden kural ihlali olsun.siz yeterki azimlenin yeterki yeni şeyler olsun katılım paylaşım artsın

işte budur tam bir zeynep menüsü olmus

Bu arada 8kilo verdiren kür var ya,ben ondan yapayım diyorum. Nasıl olur sizce? Karanfilli tarçınlı ne güzel olur:)

dene canımcım vücuduna en uygununu bulmak için deneme yanılma yapmak iyidir

:):):):):)
prenseeeeees seninde fotoğraf koymana çok sevindim,ben akşam koyarım hemen.

baglantı kablom olsa bugun koyardım yarın getireyim de ekleyeyim

merhabalar...

nasıl ya sayfamızın ne özelliği varki 26 ziyaretçi çekti

cumaya en az 1 kg hedef koymalısın kendine bence

aslında bu fotoğraf işi benim için çok iyi olacak,kilomu saklayan şeyler giyiyorum normalde ama fotoğrafta en çok beli eden kotumu giyeceğim oda canımı sıkacak kendimi daha net görcem.

Bugün karanfil alıpta gideyim eve öyleyse,bi o eksikti.
Su tüketimindede çok sorunluyum,kabızlık nedenlerinden biride bu olabilir değil mi.

eğer suyu az içiyorsan sebep ondan olabilir.beşi biyerdeyi de bitsin diye sakın içme bırak ben eşe dosta dağıtıyorum kendime yaramayanları

fotograf işi bencede güzel olacak

menu guzel spor guzel ohh miss

bende kaçamaklar yaptim canim kizamicam sana bende

sporlar iyi olmus canim, benimde bahar temizligi yapmam gerek ah ah

evet çok durgun oldu topigimiz

super olmus canim

merhabalar...

hadi insaallah canim :)

Merhaba guzeller ben dunku menumu yazayim, dun kayinvalidemdeydik bu yuzden yazamadim.

Sabah: ztyin; peynir, kasar peyniri , 2 dilim ekmek, haslanmis yumurta

ara yok

oglen yarim porsiyon pirinç pilavi 1 tabak patatesli havuçli bezelye yemegi

ara yok; 1 porsiyon aksam çig kofte ( esim yapti )

kaçamaklarim; 1 tane kinder bueno yedim

1 lt su spor yok

termal sauna şort:

1 Haftada Belirgin Şekilde İnceltir.Ayrıca Selülitleri ve Deri Sarkmalarını Engeller.

Kilo veremedim diye üzülenler zayıflamak için vakit ayıramayanlar. Kalça ve göbek bölgesindeki fazla yağlardan şikayetçi olanlar kısa sürede etki edebilecek güvenilir ve sağlıklı yöntem arayanlar. işte aradığınız ürün.! Termal Sauna şortu ister günde 3-4 saat saat üzerinizde taşıyon ister sadece uyurken kullananın.

Termal Sauna Şort, herhangi ekstra bir emek sarfetmeden, ilaç kullanmadan, sadece vücudunuzun ürettiği ısıyı kullanarak zayıflamanızı sağlar. Sauna şortun temel mantığı, vücudun ürettiği enerji sonucunda ortaya çıkan ısıyı yararlı bir biçimde kullanıp daha da yükselterek vücutta biriken yağları ve selüliti eritmesidir.

Sauna şort bu yağları ve selülitleri eritirken cilt altında mikro masaj ve sauna etkisi yaratır. Bu sayede de kan dolaşımını hızlandırarak, en hareketsiz noktalardaki yağları ve selülitleri bile kolayca ortadan kaldırır. Sauna şort, özellikle kalça, bel, basen ve göbek gibi bölgelerde etkisini göstererek çok kısa zamanda istediğiniz gibi bir vücuda zahmetsizce kavuşmanızı sağlar.

Sauna şort için kullanılan ve uzun yıllardan beri dalgıç kıyafetlerinde su altındayken dalgıçların vücut ısılarını korumak ve yükseltmek için kullanılan neopren kumaş kullanılmaktadır. Sauna şort için özellikle bu kumaşın seçilmesinin nedeni, insan vücuduna uzun süre temas ettiğinde bile kesinlikle herhangi bir zarar vermiyor olması, ısıyı maksimize ederek en etkin şekilde vücutta tutulmasını sağlamasıdır. Sauna şort için kullanılan neopren kumaş 3 mm kalınlığında ve ithal bir kumaş türüdür.

Sauna Şort, giyildikten hemen sonra etkilerini göstermeye başlar ve 2-3 hafta içerisinde etkili sonuçlar ortaya koyar. Günde birkaç saat sauna şortu giymeniz yeterlidir. İster çalışırken, ister spor yaparken ya da sadece uyurken sauna şortu giyin ve etkilerini görmeye başlayın. Tüm yapmanız gereken, sauna şortu giymek…

biraz reklam yapar gibi oldu ama internetten bu şekilde buldum.uyurken denedim sadece biraz ısı fazlalaşıyor o kadar onun dışında tuzunu sürdüm cayır cayır yandım sürmem bir daha bugun lahana yagı alacagım onunla deneyeceğim

nasıl ya sayfamızın ne özelliği varki 26 ziyaretçi çekti

cumaya en az 1 kg hedef koymalısın kendine bence

regli olduğum için kilo olarak hedef koymak yerine yediklerim ve spor bazlı hedef koymayı düşündüm bu hafta.
saçma sapan şeylere paydos. meyve-sebze gidecem bu hafta.
sporumda 4X4(günXmil) inş.

evet işe suyla başlaman lazım.

safi karbonhidrat olmuş menün. haftaiçi düzelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…