Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende dersten çıkıp hemen foruma bakıyorum ama hiçbişey kaçırmamışım,arkadaşlar nerdesiniz yahu,neden hiç sohbet yok.
Prensesim kız bu hatunlara, hem şişkolar hem suskun

Arkadaşım diyetisyene gitti geçenlerde, 3,5 kilo vermiş. Halbuki ben listesini beğenmemiştim,akşam 5te bir sandviç var ve akşam 19.30da akşam yemeği var ayrıcaaaa. Çok değil mi, sandviç yerine direk akşam yemeğl yesek daha iyi olur diye düşündüm ben ama doktordan iyi bilecek değilim tabi, kız bal gibide kilo veriyor.
Hem bu metabolizmayı sürekli çalışır modda tutmak için bi taktik olabilir.Dün bi yerde okudum, sabah uyandığınızda değil kahvaltınızı yaptığınızda metabolizmanız çalışmaya başlar diyordu. Benim doktorun gece yatmadan yarım bardak yoğurt ye ya da süt iç demesiyle aynı mantık demekki. Midede sürekli azar azar bişeler olmalı. Eve gidince arkadaşımın listesini tam olarak eklerim,ben belki denerim sizde fikir verirsiniz bana.

Hala kimse yok,kendi mesajımı alıntılayıp cevap yazcam hee
menümü yazıp bende gideyim bari,yarın vizem var.
kahvaltı
yumurta,çay,2 lokma etmeyen bi ekmek(geciktiğim için)
öğle
çok az pirinç pilavı,tavuk sote,salata
ara
kuru meyve
akşam
kabak yemeği,yoğurt
ve üstüne baklava

nice güzel ömürler birlikte sürersiniz inşallah canmcım:))menün pek bi bulgurlu olmuş ama abur cubur tatlı yok en azından:)
Bu arada 8kilo verdiren kür var ya,ben ondan yapayım diyorum. Nasıl olur sizce? Karanfilli tarçınlı ne güzel olur:)
hımmm o kür neymiş bende merak ettim:)denemdiğim bişey kaldımı acaba
:):):):):)
prenseeeeees seninde fotoğraf koymana çok sevindim,ben akşam koyarım hemen.
bende yarın bi tane çekilip ekliyim.yada birazdan son hafta çekildiklerimden eklym bi tane
ziyaretçi rekoru kırılıyor şu an sayfamızda 26 ziyaretçi var.
merhabalar...

ben bugün sadece meyve ve süt yicem.
regli oldum kilomu da anlayamıyorum. cumaya iner inş şişlik felan kalmaz.
vuvvvv 3. olan takım die herlade
bide üstüüne dar bi badi giyelimki pörtleyen yerlerimizde görnsün.ben zayıflamaya o fotolarımla başlamıştım.kızım ben dalmışken çekmiş bi iki poz tiksindim kendimden ve zayıflamaya karar verdm:)
hımmm gün güzel gitmiş akşam görülmeyebilir haftasonu kaçamağı olark
canım sen bide karboksiterapi yapta gör nasıl yanışıyor:))derinin altına karbondioksit verildikçe düz duvara tırmandırıyor özellikle bacak ve kolda:)
Bende dersten çıkıp hemen foruma bakıyorum ama hiçbişey kaçırmamışım,arkadaşlar nerdesiniz yahu,neden hiç sohbet yok.
:)))yemekten fırsat bulupta yazamıyoz şekerim:)
bide onuda yaz laramda hala teyzesinin yaptığı diiyeti tercüme edip yazacak

hımm gayet güzel bi menü:))baklava uumarım sınırsız değildir:)

canlarım menüceğiziim

sabah:2 dukan krep,1 dilim peynir,yarım haş yumurta,1 parça çökelek,6 yabanmersini

ara:6 badem

öğle:1 bardak ayran,1 hurma

ara:1 hurma

akşam:1,5 bol ıspanaklı ve lorlu börek yağsız yapıldı:),1 kase yoğurt,3kaşık pırasa,6 tane yabanmersini

ara:10 tane leblebi,1 tane lokma tatlısı

spor:yarım saat yürüyüş,110 ip

kızlar bu hafta en son okulda çekildiklerim.yandan dönük bişekilde yarın özellikle çekilecem ve kotla:)

pek belli olmasada geniş kaporta belli oluyodur heralde:)

Son düzenleme:
sabah:1 br süt
ara:1 br süt,1 muz
ara:1 küçük elma
öğle:1 br süt,1 elma, yaklaşık 1 portakal,1 kivi
ara:2 börek,4 zey. yaprak dolma
akşam:1 muz
ara:1 br. süt
ara:4 sarma, 3 çatal yaşpasta,5-10 kuruyemiş---ben niye oturdum sa bu sofraya

4 mil leslie,100 mekik

sabahki söyledikleriklerimlen ayrı düştüm.

valla ben firsat bulamiyorum yazmaya canim

yaz bakalim ne yaziyo listesinde merak ettim bende canim

baklava hariç gerisi guzel :) basarilar dileri sinavinda

super olmus :)

basenlerin baya varmis hakkaten canim , bol spor yapman gerek galiba,

çokta yememissin uzulme canim. spor ertimistir onlari :)

Sira bana geldi;

Sabah; zytin peynir 2 dilim tam tahille ekmek ve yagda yumurta

ara yok

oglen; 4,5 pirinç patlagi 1 muz

ara 2 kayisi

aksam havuçlu brokolili spagetti

2 lt su 1 lime leslie

bu aralar hiç spor yapmiyorum ya kizlar çok saldim kendim

36-34 ha.sen de fotonu koysana merak ettim şimdi.

Bitane resmimi buldum burda az kilo almis halim, aslinda bundan daha zayiftim... belimin inceligine baktikca aglayasim geliyor.. Biliyormusun sana bi sey dicem simdi hadi canim diceksin... unv. zamani ben yuz fotomodelik yaparak hayatimi geciniyordum.. hindistanli bir firma icin.. defile fotolarim bile var.. artik fizigimi sen dusun.. o kadar resmim var ki.. eski kiloma kavusunca hepsini sizlere eklicem inanamicaksiniz.. ama simdi resmen yuzum yok... kendime guvenim gitti.. PCO olduktan sonra, ki ben bunun farkinda degldim iste 1 yil icinde 15 kiloya yakin aldim.. Bide bugun foto cektim.. Belimdeki farka bak yaa.. offff bu benmiyimmm..

Burda bile kilo aldigim icin kendime kiziyodum, ama keske o ince belime geri donebilsemmmm

Bunu bugun spor spordan sonra cektim igrenc kilo almisim.. aynayida kirletmisim simdi gordum haha.

Son düzenleme:
hımmm o kür neymiş bende merak ettim:)denemdiğim bişey kaldımı acaba

hımm gayet güzel bi menü:))baklava uumarım sınırsız değildir:)
Yok canım anca 2 dilim eder,normalden baya miniklerde.
O kürün başlığıda burda canım

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html

arkadaşımın listeside burda;
SABAH: 1 bardak sıcak su, 30 mekik
Saat 07:00 ile 08:00 arası kahvaltı : 2 dilim ekmek arası 2 ince dilim az yağlı beyaz peynir + yeşillik+domates+ salatalık.
Saat 10:00 ara öğün : 1 avuç beyaz leblebi yada 1 avuç kuru üzüm yada 3 adet kuru kayısı yada 1 porsiyon meyve.
Saat 12:00 ile 13:00 arası öğle yemeği: 1 porsiyon kırmızı veya beyaz veya balık eti ızgara yada haşlama, bir kepçe çorba ( isteğe bağlı) bol salata ( tuzsuz, yağsız),1 dilim ekmek( kepekli yada çavdar ekmeği).Bunun dışında et yemek istenmezse 1 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim beyaz peynirde tercih edilebilir.
Saat 15:00 de ara öğün: saat 10:00 da sunulan ara öğün çeşitlerinden sabah tercih ettiğimizin dışında herhangi bir tanesi.
Saat 17:00 ara öğün : Sabah hazırladığımız 2 dilim ekmek arası 2 dilim beyaz beynir+yeşillik+domates+salatalık.
Saat 19:30 akşam yemeği: sebze yemeği ( 6 Kaşık ) 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Yatmadan 1 saat önce 1 porsiyon meyve..
Not: Bol su tüketmeyi unutmuyoruz

Güzelmiş canım

Canım sen hergün böreği nerden buluyorsun Allah aşkına,okuya okuya canım istiyor he

valla ben firsat bulamiyorum yazmaya canim

yaz bakalim ne yaziyo listesinde merak ettim bende canim

baklava hariç gerisi guzel :) basarilar dileri sinavinda

super olmus :)
Teşekkür ederim canım,umarım başarılı olur sınavım:)
mola verince buraya bi bakayım dedim hemen.

Sende benim gibi basen ve bacaktan müzdaripsin canım,ama eritecez biz onları
Fotoğraf çekmeyi unuttum direk derse başlayınca.Yarın hemen çekicem,dediğin gibi dar bi badiyle :))

Menün çok güzelmiş canım.

Canım tamam fark var ama öyle kendine güvenini kaybedecek kadar değil,şunun şurasında kaç kilo vermen gerekiyor sanki.
Yapılamayacak bişe değilmiş,hala gayet güzelsin Yüzünüde çok merak ettiiiim

günaydınnnnlaarrrrrr

yine pazt çok yoğun ve yorucuydu, uyuyakaldım hemen, giremedim sayfamıza =))
pazt günü menüm
kahvaltı 06:30 müsli
öğle 13:00 barbunya, yoğurtlu kereviz, yarım dilim ekmk
ara: eti form
akşam 16:30 yoğurtlu kereviz, yarıım dilim ekmek
ara müsli
ara elma

spor yok, sabah 7 de çıktım akşam 8de geldim eve, yakmışımdır epey ya, çok yorulmuştum =))
bugün evdeyim, şimdi yapcam sporumu

kurtul dikişlerinden de rahat rahat dön rejim sahalarına

cmt günün güzel olmuş, ohh hem temizlik hem spor,

dukan krep ben de yapmak istiyorum , ama yulaf kepeğimi ne onu nerden alcam ki

ziyaretçi rekoru kırılıyor şu an sayfamızda 26 ziyaretçi var.
merhabalar...

ben bugün sadece meyve ve süt yicem.
regli oldum kilomu da anlayamıyorum. cumaya iner inş şişlik felan kalmaz.

ben de regl olcam perş yada cuma, acaba onun şişliğimi var ne 58 lere düşsem o bitince ne güzel olur

verimli bi gün değil ama, kötü de değil canım, üzülme

sen de çok tatlısın işte geldim burdayım
fotoyu koycam

öğlen de bişeyler yeseymişsin güzel olurmuş tatlım da bu börekleri lokmaları yapmayın yaff, olan var olmayan var

evet hepimizin sorunu aynı bölge =))

bence de niye oturdun o sofraya süt çok mu kaçmışş ne, pek yemek de yiyememişsin sanki canım

bizim kızlarımızı zaten fıstıkmış canım, boşuna eklemişim ben o fotoğrafları
şu anda da gayet iyisin canım, hiç üzülme, eski haline de dönersin

önce resimleri koyayım sonra geçmişe dönerim daha önce bahsetmiştim yine hatırlatayım.düğün zamanım yine 4. takımdaydım.67 kilo ile gelin oldum.78 kg dan düşmüştüm o zaman

düğünden hemen önce

düğünümde.. belime bakarmısınız ya

düğünden sonra kilo almaya başladıgım dönem 70 kg yum

ve yılbaşında 81 kg dum sanırım

dün foto çekecekti arkadaş ama fırsat olmadı.işten çıktıgımda 8 e geliyordu.ilk fırsata yeni foto çekmeye çalışacagım

olmamış canım ya leslie ve mekikler güzel.bu menü seni artıda çıkartmaz ama eksiyede düşürmez.hadi şulem bir gayret toparlan

valla kuzum ben ne yapacagımı bilemedim.paylaşım artmıyor takımda çok üzülüyorum aslında bu konuya :44:

canımcım arkadaşının kilo durumuna göre vucut yapısına göre değişir.bende geçen yıl diyetisyene gitmiştim.ramazan da hem oruç tuttum hem kilo verdim hemde hepsi yagdan gitti.aslında hepimizin iyi bir diyetisyene ihtiyacı var.sununla şunu değiştir bunu bunu ye diyen klasik diyetisyen değil ama hem aç kaldırmadan hemde düzgün listeler hazırlayan diyetisyenlere.benimki oturup sunu severmisin bunu yermisin diye bana sora sora eliyle yazmıstı cumartesileri çalışmasam yine gideceğim.mesailerimiz aynı oldugu için gidemiyorum

güzel canım

canım sen bide karboksiterapi yapta gör nasıl yanışıyor:))derinin altına karbondioksit verildikçe düz duvara tırmandırıyor özellikle bacak ve kolda:)

tatlım bu dediğin nedir

güzel canımcım

sporsuz gitmiyor bu kg lar :44: tekrar başlamalısın

zeynepçiğim senin boyun kaç?benim kg um tüm vücudumla orantılı.gittin mide bileğimden parmagımdan bile gidiyor. senin göbekte (ki muhtemelen doğumdan dolayı) ve kalçadan toplanmış.neden o kadar yürüyüş yaptıgını daha iyi anlıyorum şimdi.ama gidecek başka yolu yok

bencede öyle aşırı bir kilon yok.ama yinede önünü alman güzel olur tabide.çokta yorma psikolojini bana baksana

Son düzenleme:

ben bu kürü de denedim bende buda işe yaramadı malesef :2:

menü güzel bence.dediğin gibi metobolizmayı hızlı tutuyor sürekli mide de birşey var

az olmus canım menün ama barbunya kereviz güzel olmus

ooooooooooooooooooooooooooooo neler gördüm neler............maaşallah hatunlarıma benim

prensesim yüzünü görmediğim halde gelinlikli haline bayıldım doğrusu yıl başındaki resminde çok güzel bence çok abartılı durmuyor resimde kilon ama yokda değil hani.....
zeynepcim ayy sende ne datluymuşun öyle yirim seni ben hoooocam...
beste tanışmak kısmet olmadı ama seninde her iki resmin ayrı hoş bence spordan sonraki resmindede çok kilolu çıkmamışsın hem...bende pco lu olduğum ve 55 kilo ile evlenip 3 ayda 70 kiloya ulaştığım için seni çok iyi anlıyorum seni.........
ayyyyyyyy kızlar bu resim olayını çok iyi düşünmüşsünüz bencede...sizleri takipteyim bu arada paylaşımlarınızda çok güzel
çok güzel bi takım olmuşsunuz bence

teşekkürler canım benim 67 kg hallerimde ne giysem yakışıyordu böyle kendim rahat edemiyorum fotolar gaza getirdi yaza inşallah yine görürüm o kg ları hafta sonu kendime kot etek aldım.42 beden ama bence kalıpta bir sıkıntı var.daha 42 olmam mümkün değil :44:

ben senide takıma bekliyordum gelmez oldun.hani doktorun program vermişti sana :44: uyguluyormusun?

şule öğlene kadar ugrardın her zaman.ugramayısını kilona sıkıntına baglıyorum.çık çabuk oradan gel yamacıma yaza çok daha güzel olacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…