- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
nice güzel ömürler birlikte sürersiniz inşallah canmcım:))menün pek bi bulgurlu olmuş ama abur cubur tatlı yok en azından:)günaydın. nihayet burdayım.
geçmişi böle böle okucam.
dün eşimin doğum günüydü, yediklerimi hatırlamak bile istemiyorum. hala midem rahatsız.
cumartesi
sabah:haşlama yumurta,peynir,zeytin,azcık helva,krep
ğle:yoğurt,1 tabak bulgur
akşam:bulgur
ara:3-4 kaşık bulgur
spor olarak yaptıklarımı yazayım.
cumartesi leslie yapamadım. mutfağımı sil baştan yer, duvar sildim,fırçaladım. 120 mekik. az da yer hareketi yaptım
pazar günü 4 mil leslie, 100 mekik.
hımmm o kür neymiş bende merak ettim:)denemdiğim bişey kaldımı acabaBu arada 8kilo verdiren kür var ya,ben ondan yapayım diyorum. Nasıl olur sizce? Karanfilli tarçınlı ne güzel olur:)
bende yarın bi tane çekilip ekliyim.yada birazdan son hafta çekildiklerimden eklym bi tane:):):):):)
prenseeeeees seninde fotoğraf koymana çok sevindim,ben akşam koyarım hemen.
vuvvvv 3. olan takım die herladeziyaretçi rekoru kırılıyor şu an sayfamızda 26 ziyaretçi var.
merhabalar...
ben bugün sadece meyve ve süt yicem.
regli oldum kilomu da anlayamıyorum. cumaya iner inş şişlik felan kalmaz.
bide üstüüne dar bi badi giyelimki pörtleyen yerlerimizde görnsün.ben zayıflamaya o fotolarımla başlamıştım.kızım ben dalmışken çekmiş bi iki poz tiksindim kendimden ve zayıflamaya karar verdm:)aslında bu fotoğraf işi benim için çok iyi olacak,kilomu saklayan şeyler giyiyorum normalde ama fotoğrafta en çok beli eden kotumu giyeceğim oda canımı sıkacakkendimi daha net görcem.
Bugün karanfil alıpta gideyim eve öyleyse,bi o eksikti.
Su tüketimindede çok sorunluyum,kabızlık nedenlerinden biride bu olabilir değil mi.
hımmm gün güzel gitmiş akşam görülmeyebilir haftasonu kaçamağı olarkMerhaba guzeller ben dunku menumu yazayim, dun kayinvalidemdeydik bu yuzden yazamadim.
Sabah: ztyin; peynir, kasar peyniri , 2 dilim ekmek, haslanmis yumurta
ara yok
oglen yarim porsiyon pirinç pilavi 1 tabak patatesli havuçli bezelye yemegi
ara yok; 1 porsiyon aksam çig kofte ( esim yapti )
kaçamaklarim; 1 tane kinder bueno yedim
1 lt su spor yok
canım sen bide karboksiterapi yapta gör nasıl yanışıyor:))derinin altına karbondioksit verildikçe düz duvara tırmandırıyor özellikle bacak ve kolda:)termal sauna şort:
Eki Görüntüle 365734
1 Haftada Belirgin Şekilde İnceltir.Ayrıca Selülitleri ve Deri Sarkmalarını Engeller.
Kilo veremedim diye üzülenler zayıflamak için vakit ayıramayanlar. Kalça ve göbek bölgesindeki fazla yağlardan şikayetçi olanlar kısa sürede etki edebilecek güvenilir ve sağlıklı yöntem arayanlar. işte aradığınız ürün.! Termal Sauna şortu ister günde 3-4 saat saat üzerinizde taşıyon ister sadece uyurken kullananın.
Termal Sauna Şort, herhangi ekstra bir emek sarfetmeden, ilaç kullanmadan, sadece vücudunuzun ürettiği ısıyı kullanarak zayıflamanızı sağlar. Sauna şortun temel mantığı, vücudun ürettiği enerji sonucunda ortaya çıkan ısıyı yararlı bir biçimde kullanıp daha da yükselterek vücutta biriken yağları ve selüliti eritmesidir.
Sauna şort bu yağları ve selülitleri eritirken cilt altında mikro masaj ve sauna etkisi yaratır. Bu sayede de kan dolaşımını hızlandırarak, en hareketsiz noktalardaki yağları ve selülitleri bile kolayca ortadan kaldırır. Sauna şort, özellikle kalça, bel, basen ve göbek gibi bölgelerde etkisini göstererek çok kısa zamanda istediğiniz gibi bir vücuda zahmetsizce kavuşmanızı sağlar.
Sauna şort için kullanılan ve uzun yıllardan beri dalgıç kıyafetlerinde su altındayken dalgıçların vücut ısılarını korumak ve yükseltmek için kullanılan neopren kumaş kullanılmaktadır. Sauna şort için özellikle bu kumaşın seçilmesinin nedeni, insan vücuduna uzun süre temas ettiğinde bile kesinlikle herhangi bir zarar vermiyor olması, ısıyı maksimize ederek en etkin şekilde vücutta tutulmasını sağlamasıdır. Sauna şort için kullanılan neopren kumaş 3 mm kalınlığında ve ithal bir kumaş türüdür.
Sauna Şort, giyildikten hemen sonra etkilerini göstermeye başlar ve 2-3 hafta içerisinde etkili sonuçlar ortaya koyar. Günde birkaç saat sauna şortu giymeniz yeterlidir. İster çalışırken, ister spor yaparken ya da sadece uyurken sauna şortu giyin ve etkilerini görmeye başlayın. Tüm yapmanız gereken, sauna şortu giymek…
biraz reklam yapar gibi oldu ama internetten bu şekilde buldum.uyurken denedim sadece biraz ısı fazlalaşıyor o kadaronun dışında tuzunu sürdüm cayır cayır yandım sürmem bir daha bugun lahana yagı alacagım onunla deneyeceğim
:)))yemekten fırsat bulupta yazamıyoz şekerim:)Bende dersten çıkıp hemen foruma bakıyorum ama hiçbişey kaçırmamışım,arkadaşlar nerdesiniz yahu,neden hiç sohbet yok.
Prensesim kız bu hatunlara, hem şişkolar hem suskun
bide onuda yaz laramda hala teyzesinin yaptığı diiyeti tercüme edip yazacakArkadaşım diyetisyene gitti geçenlerde, 3,5 kilo vermiş. Halbuki ben listesini beğenmemiştim,akşam 5te bir sandviç var ve akşam 19.30da akşam yemeği var ayrıcaaaa. Çok değil mi, sandviç yerine direk akşam yemeğl yesek daha iyi olur diye düşündüm ben ama doktordan iyi bilecek değilim tabi, kız bal gibide kilo veriyor.
Hem bu metabolizmayı sürekli çalışır modda tutmak için bi taktik olabilir.Dün bi yerde okudum, sabah uyandığınızda değil kahvaltınızı yaptığınızda metabolizmanız çalışmaya başlar diyordu. Benim doktorun gece yatmadan yarım bardak yoğurt ye ya da süt iç demesiyle aynı mantık demekki. Midede sürekli azar azar bişeler olmalı. Eve gidince arkadaşımın listesini tam olarak eklerim,ben belki denerim sizde fikir verirsiniz bana.
Hala kimse yok,kendi mesajımı alıntılayıp cevap yazcam hee
menümü yazıp bende gideyim bari,yarın vizem var.
kahvaltı
yumurta,çay,2 lokma etmeyen bi ekmek(geciktiğim için)
öğle
çok az pirinç pilavı,tavuk sote,salata
ara
kuru meyve
akşam
kabak yemeği,yoğurt
ve üstüne baklava
Bende dersten çıkıp hemen foruma bakıyorum ama hiçbişey kaçırmamışım,arkadaşlar nerdesiniz yahu,neden hiç sohbet yok.
Arkadaşım diyetisyene gitti geçenlerde, 3,5 kilo vermiş. Halbuki ben listesini beğenmemiştim,akşam 5te bir sandviç var ve akşam 19.30da akşam yemeği var ayrıcaaaa. Çok değil mi, sandviç yerine direk akşam yemeğl yesek daha iyi olur diye düşündüm ben ama doktordan iyi bilecek değilim tabi, kız bal gibide kilo veriyor.
Hem bu metabolizmayı sürekli çalışır modda tutmak için bi taktik olabilir.Dün bi yerde okudum, sabah uyandığınızda değil kahvaltınızı yaptığınızda metabolizmanız çalışmaya başlar diyordu. Benim doktorun gece yatmadan yarım bardak yoğurt ye ya da süt iç demesiyle aynı mantık demekki. Midede sürekli azar azar bişeler olmalı. Eve gidince arkadaşımın listesini tam olarak eklerim,ben belki denerim sizde fikir verirsiniz bana.
baklava hariç gerisi guzel :) basarilar dileri sinavindaHala kimse yok,kendi mesajımı alıntılayıp cevap yazcam hee
kahvaltı
öğle
ara
kuru meyve
akşam
kabak yemeği,yoğurt
ve üstüne baklava
canlarım menüceğiziim
sabah:2 dukan krep,1 dilim peynir,yarım haş yumurta,1 parça çökelek,6 yabanmersini
ara:6 badem
öğle:1 bardak ayran,1 hurma
ara:1 hurma
akşam:1,5 bol ıspanaklı ve lorlu börek yağsız yapıldı:),1 kase yoğurt,3kaşık pırasa,6 tane yabanmersini
ara:10 tane leblebi,1 tane lokma tatlısı
spor:yarım saat yürüyüş,110 ip
Eki Görüntüle 366207 Eki Görüntüle 366206
kızlar bu hafta en son okulda çekildiklerim.yandan dönük bişekilde yarın özellikle çekilecem ve kotla:)
pek belli olmasada geniş kaporta belli oluyodur heralde:)
sabah:1 br süt
ara:1 br süt,1 muz
ara:1 küçük elma
öğle:1 br süt,1 elma, yaklaşık 1 portakal,1 kivi
ara:2 börek,4 zey. yaprak dolma
akşam:1 muz
ara:1 br. süt
ara:4 sarma, 3 çatal yaşpasta,5-10 kuruyemiş---ben niye oturdum sa bu sofraya
4 mil leslie,100 mekik
sabahki söyledikleriklerimlen ayrı düştüm.
36-34 ha.sen de fotonu koysana merak ettim şimdi.
Yok canım anca 2 dilim eder,normalden baya miniklerde.hımmm o kür neymiş bende merak ettim:)denemdiğim bişey kaldımı acaba
hımm gayet güzel bi menü:))baklava uumarım sınırsız değildir:)
Güzelmiş canımcanlarım menüceğiziim
sabah:2 dukan krep,1 dilim peynir,yarım haş yumurta,1 parça çökelek,6 yabanmersini
akşam:1,5 bol ıspanaklı ve lorlu börek yağsız yapıldı:),1 kase yoğurt,3kaşık pırasa,6 tane yabanmersini
Canım sen hergün böreği nerden buluyorsun Allah aşkına,okuya okuya canım istiyor hesabah:1 br süt
4 mil leslie,100 mekik
Teşekkür ederim canım,umarım başarılı olur sınavım:)valla ben firsat bulamiyorum yazmaya canim
yaz bakalim ne yaziyo listesinde merak ettim bende canim
baklava hariç gerisi guzel :) basarilar dileri sinavinda
super olmus :)
kızlar bu hafta en son okulda çekildiklerim.yandan dönük bişekilde yarın özellikle çekilecem ve kotla:)
Menün çok güzelmiş canım.Sira bana geldi;
Sabah; zytin peynir 2 dilim tam tahille ekmek ve yagda yumurta
ara yok
oglen; 4,5 pirinç patlagi 1 muz
ara 2 kayisi
aksam havuçlu brokolili spagetti
2 lt su 1 lime leslie
bu aralar hiç spor yapmiyorum ya kizlar çok saldim kendim
Canım tamam fark var ama öyle kendine güvenini kaybedecek kadar değil,şunun şurasında kaç kilo vermen gerekiyor sanki.Bitane resmimi buldum burda az kilo almis halim, aslinda bundan daha zayiftim... belimin inceligine baktikca aglayasim geliyor..Biliyormusun sana bi sey dicem simdi hadi canim diceksin... unv. zamani ben yuz fotomodelik yaparak hayatimi geciniyordum.. hindistanli bir firma icin.. defile fotolarim bile var.. artik fizigimi sen dusun.. o kadar resmim var ki.. eski kiloma kavusunca hepsini sizlere eklicem inanamicaksiniz.. ama simdi resmen yuzum yok... kendime guvenim gitti.. PCO olduktan sonra, ki ben bunun farkinda degldim iste 1 yil icinde 15 kiloya yakin aldim.. Bide bugun foto cektim.. Belimdeki farka bak yaa.. offff bu benmiyimmm..
Burda bile kilo aldigim icin kendime kiziyodum, ama keske o ince belime geri donebilsemmmm
Eki Görüntüle 366303
Bunu bugun spor spordan sonra cektim igrenc kilo almisim..aynayida kirletmisim simdi gordum haha.
Eki Görüntüle 366304
Kizlar ben son 3 gundur pek ilgilenemedim daha dogrusu menumu yazamadim.. cunku duzgun yemedim
cok az yedim.. ama yarindan itibaren geri duzene baslicam.. cunku yarin disimdeki dikis acilicak:18:
bu arada regl oldugum icin dun cikolata yedim kusura bakmayin
günaydın. nihayet burdayım.
geçmişi böle böle okucam.
dün eşimin doğum günüydü, yediklerimi hatırlamak bile istemiyorum. hala midem rahatsız.
cumartesi
sabah:haşlama yumurta,peynir,zeytin,azcık helva,krep
ğle:yoğurt,1 tabak bulgur
akşam:bulgur
ara:3-4 kaşık bulgur
spor olarak yaptıklarımı yazayım.
cumartesi leslie yapamadım. mutfağımı sil baştan yer, duvar sildim,fırçaladım. 120 mekik. az da yer hareketi yaptım
pazar günü 4 mil leslie, 100 mekik.
takımım alıntıladım ama kızım izin vermedi yazmam menümü yazayım sonra tekrar bakarım:
dün sabah:2 dukan krep,domates,peynir,1 haş yumurta5,yabanmersni
ara:1 greyfurt
öğle:3 kaşık etli patates yemeği,2 kaşık pilav,3 kaşık yoğurt
akşam:2 kaşık mantar,2 kaşık yoğrt
ara:1 avc leblebi
spor:yarım saat yürüdm,100 ip ve bel hareketleri
ziyaretçi rekoru kırılıyor şu an sayfamızda 26 ziyaretçi var.
merhabalar...
ben bugün sadece meyve ve süt yicem.
regli oldum kilomu da anlayamıyorum. cumaya iner inş şişlik felan kalmaz.
verimli bi gün değil ama, kötü de değil canım, üzülmeMerhaba guzeller ben dunku menumu yazayim, dun kayinvalidemdeydik bu yuzden yazamadim.
Sabah: ztyin; peynir, kasar peyniri , 2 dilim ekmek, haslanmis yumurta
ara yok
oglen yarim porsiyon pirinç pilavi 1 tabak patatesli havuçli bezelye yemegi
ara yok; 1 porsiyon aksam çig kofte ( esim yapti )
kaçamaklarim; 1 tane kinder bueno yedim
1 lt su spor yok
Bende dersten çıkıp hemen foruma bakıyorum ama hiçbişey kaçırmamışım,arkadaşlar nerdesiniz yahu,neden hiç sohbet yok.
canlarım menüceğiziim
4 mil leslie,100 mekik
Bitane resmimi buldum burda az kilo almis halim, aslinda bundan daha zayiftim... belimin inceligine baktikca aglayasim geliyor..Biliyormusun sana bi sey dicem simdi hadi canim diceksin... unv. zamani ben yuz fotomodelik yaparak hayatimi geciniyordum.. hindistanli bir firma icin.. defile fotolarim bile var.. artik fizigimi sen dusun.. o kadar resmim var ki.. eski kiloma kavusunca hepsini sizlere eklicem inanamicaksiniz.. ama simdi resmen yuzum yok... kendime guvenim gitti.. PCO olduktan sonra, ki ben bunun farkinda degldim iste 1 yil icinde 15 kiloya yakin aldim.. Bide bugun foto cektim.. Belimdeki farka bak yaa.. offff bu benmiyimmm..
Burda bile kilo aldigim icin kendime kiziyodum, ama keske o ince belime geri donebilsemmmm
Eki Görüntüle 366303
Bunu bugun spor spordan sonra cektim igrenc kilo almisim..aynayida kirletmisim simdi gordum haha.
Eki Görüntüle 366304
4 mil leslie,100 mekik
Arkadaşım diyetisyene gitti geçenlerde, 3,5 kilo vermiş. Halbuki ben listesini beğenmemiştim,akşam 5te bir sandviç var ve akşam 19.30da akşam yemeği var ayrıcaaaa. Çok değil mi, sandviç yerine direk akşam yemeğl yesek daha iyi olur diye düşündüm ben ama doktordan iyi bilecek değilim tabi, kız bal gibide kilo veriyor.
Hala kimse yok,kendi mesajımı alıntılayıp cevap yazcam hee
kahvaltı
öğle
ara
kuru meyve
akşam
kabak yemeği,yoğurt
ve üstüne baklava
canım sen bide karboksiterapi yapta gör nasıl yanışıyor:))derinin altına karbondioksit verildikçe düz duvara tırmandırıyor özellikle bacak ve kolda:)
canlarım menüceğiziim
Sira bana geldi;
Sabah; zytin peynir 2 dilim tam tahille ekmek ve yagda yumurta
ara yok
oglen; 4,5 pirinç patlagi 1 muz
ara 2 kayisi
aksam havuçlu brokolili spagetti
2 lt su 1 lime leslie
bu aralar hiç spor yapmiyorum ya kizlar çok saldim kendim
Bitane resmimi buldum burda az kilo almis halim, aslinda bundan daha zayiftim... belimin inceligine baktikca aglayasim geliyor..Biliyormusun sana bi sey dicem simdi hadi canim diceksin... unv. zamani ben yuz fotomodelik yaparak hayatimi geciniyordum.. hindistanli bir firma icin.. defile fotolarim bile var.. artik fizigimi sen dusun.. o kadar resmim var ki.. eski kiloma kavusunca hepsini sizlere eklicem inanamicaksiniz.. ama simdi resmen yuzum yok... kendime guvenim gitti.. PCO olduktan sonra, ki ben bunun farkinda degldim iste 1 yil icinde 15 kiloya yakin aldim.. Bide bugun foto cektim.. Belimdeki farka bak yaa.. offff bu benmiyimmm..
Eki Görüntüle 366303
Eki Görüntüle 366304
O kürün başlığıda burda canım
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html
arkadaşımın listeside burda;
SABAH: 1 bardak sıcak su, 30 mekik
Saat 07:00 ile 08:00 arası kahvaltı : 2 dilim ekmek arası 2 ince dilim az yağlı beyaz peynir + yeşillik+domates+ salatalık.
Saat 10:00 ara öğün : 1 avuç beyaz leblebi yada 1 avuç kuru üzüm yada 3 adet kuru kayısı yada 1 porsiyon meyve.
Saat 12:00 ile 13:00 arası öğle yemeği: 1 porsiyon kırmızı veya beyaz veya balık eti ızgara yada haşlama, bir kepçe çorba ( isteğe bağlı) bol salata ( tuzsuz, yağsız),1 dilim ekmek( kepekli yada çavdar ekmeği).Bunun dışında et yemek istenmezse 1 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim beyaz peynirde tercih edilebilir.
Saat 15:00 de ara öğün: saat 10:00 da sunulan ara öğün çeşitlerinden sabah tercih ettiğimizin dışında herhangi bir tanesi.
Saat 17:00 ara öğün : Sabah hazırladığımız 2 dilim ekmek arası 2 dilim beyaz beynir+yeşillik+domates+salatalık.
Saat 19:30 akşam yemeği: sebze yemeği ( 6 Kaşık ) 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Yatmadan 1 saat önce 1 porsiyon meyve..
Not: Bol su tüketmeyi unutmuyoruz
günaydınnnnlaarrrrrr
yine pazt çok yoğun ve yorucuydu, uyuyakaldım hemen, giremedim sayfamıza =))
pazt günü menüm
kahvaltı 06:30 müsli
öğle 13:00 barbunya, yoğurtlu kereviz, yarım dilim ekmk
ara: eti form
akşam 16:30 yoğurtlu kereviz, yarıım dilim ekmek
ara müsli
ara elma
spor yok, sabah 7 de çıktım akşam 8de geldim eve, yakmışımdır epey ya, çok yorulmuştum =))
bugün evdeyim, şimdi yapcam sporumu
ooooooooooooooooooooooooooooo neler gördüm neler............maaşallah hatunlarıma benim
prensesim yüzünü görmediğim halde gelinlikli haline bayıldım doğrusu yıl başındaki resminde çok güzel bence çok abartılı durmuyor resimde kilon ama yokda değil hani.....
ayyyyyyyy kızlar bu resim olayını çok iyi düşünmüşsünüz bencede...sizleri takipteyim bu arada paylaşımlarınızda çok güzel
çok güzel bi takım olmuşsunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?