Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy beni bekliyor olman öle hoşuma gittiki...evet programıma devam ediyorum canım benim dur ben yarından itibaren full çekerek yazmaya başlayayım sende benim enseme yapış..valla azarlarını özlemiyorum desem yalan.....
42 beden etek bence çok güzel darısı başıma inşallahsen çok azimlisin canım evlenmeden öncede başarmışsın yine başaracağından hiç şüphem yok...bak yine geldim gaza

hanımlar bugünkü menümü yazıyorum

sabah kahvaltıdan önce toplam 45 dk leslie ve pilates yaptım
kahvaltı: haşlanmış yumurta, zeytin,peynir,1 er kaşık pekmez reçel bal, maydanoz,dereotu, 1 dilim ekmek
ara: elma
öğlen: barbunya, yoğurtlu kereviz, çeyrek dilim ekmek
ara : biscolataa piaa, ay çok güzelmiş dayanamdım, paketi bitirdim :26:
akşam yemeğim 2 tane oldu 17:00 semizotu yemeği, yoğurt 1 lokma ekmek
*he bu arada 30 dk tempolu yürüyüşüm var =))
20:30 çorba, yoğurt 1 lokma ekmek

fotoğrafımı da çekemedim hala, koycam ama aklımda

Son düzenleme:
bugün okulda hiç giremedim nete.
önce bi menümü yazayım.
13.3.2012
sabah:1 br süt, 7 sarma
ara: 1 elma
öğle: 3 kaşık bulgur yemeği, 1 kaşık kuskus, 3 tahinli rulo,2 tulumba
ara:2 dilim börek,2 br. kola, 1 avuç kuruyemiş
akşam:1 ince dilim yaşpasta
ara:-

aburcuburu bol olmuş tatlımm.. hadi tulumbalar tmm, sonraa börekleerr onlar kenarda dursaydı keşke, hadi onu da yedin ya yaş pastaa
he bi dde kola var hemm de 2 br :26:

Selam Kizlar
kac gundur menumu yazamiyodum, dogrusu yazmaya cekindim cunku pek bi sey yiyemiyordum
dun disimdeki dikis acildi.. oh dunya varmis.. 1 ay sonra digerini cekicem..

bugun duzgun bi seyler yiyebildim..

Sabah- kk kadar beyaz peynir, 1 cay, 1 dilim ekmek.
Ara- YOK
oglen- yarim kase yogurt, 1 dilim ekmek, meyve suyu sekersiz.
Ara- elma
Aksam- firinda tavuk gogusu, yaninda salata.

spor yapamadim

basenlerin baya varmis hakkaten canim , bol spor yapman gerek galiba,

çokta yememissin uzulme canim. spor ertimistir onlari :)

basenlerde karnımda baya var canm.ben aslında kilomdan cok sarkık görüntüsünden rahatsızım.ondan dolayı sürekli spor yapıyorum.alt 42 üst 40 oluyor darısı 36 bedene:)LCW da 38 dar paça oluyor die sevndm ama başka markalardan deneynce farkettimki 42 yim
salma tatlım cıtır olcaz:)bende bugün cok yoruldum daha yeni geldim eve ama zorluycam inecem spora gidcek o bacak ve karın:)
ayrıca menü güzel canm emziren bi baynaa göre süt ve yoğurt grubun eksik biraz sadece.et de olabilri
15 kilo dedğin ne ki canm helede senn gibi bi azimli fıstığa göre.eriycek gidecek hepsiii yaza kadarrr tekrar eski haline dönecen
hımmm güzel olmuşş:)
yürüyüş heryerden götürüyor die yapıyorum:) alt 42 üst 40 bi beden farkım var.sporla ancak aradaki fark kapanır dediğin gibi
bide benm giyimimdende alta üste çok yoğun görünüyor.dar paca pantolon ve düşük bel kemer de takınca üste sağlam pırtlıyor.dar pacadan dolayı bilek incede sanki üst kalın gibi duruyor.giyim hatam var ama ne yapım öle giyinmeyi sevyrm.böle fotolarımı gördkçe sinirleniyom.vermek için daha cok yırtınıyom en azından:)))).
:))))))))enerjimmm ya ye beni sen cici anne:)231 günün kalmış.herşeyin yolunda olması cok güzel.takıma daha cok uğra özletme kendini

canmcım benm boyum1,60.boyum uzun olsan kurtaracamda kısa:)bende en zayıf olduğum hallerimde fotom olmasada:)düğün zamanki fotomdan koyayım:)

hımmm güzel olmuş tam lara menüsü:)
bu meşhur salı günü ama akşamda olmuş şulem:)olmamış

güzel canm ikindi cayıyla ollmuş akşama kadar erimiştir zaten başka kaçamakta yok:)

takımımmmm güzel takımımmm menücağızım:

sabah:1 dilim ekmek,1 dilim ıspanaklı börek,1 küçük peynir,1 parça çökelek,3 kaşık yoğurtlu börlce salatası,1 kaşık kekik salatası,1 haş yumurta,2 çatal tuzlu yoğurt

öğle:1 kase corba,1 küçük portakal

akşam:4 kuru erik,3 kaşık yoğurt,yarım dilim ıspanaklı börek

ara:1 kaşık kurufasulye,salaata,1 kaşık yoğurt,2 catal ucuyla pilav,5 ybanmersini

sabahım oku oku bitmeyenlerden.sabah arkadaşları çağırmıştım ondan böle coştum.
akşam yemeği yerken kzım cok ağladı yemeği bırakıp avm ye götrdk onu sussun die.yarım kaldın dönnceden abartmayım die ucundan öle yedim:)
ama spor yok

yaa pek bişey yemesende yediklerinin sağlıklı olmasından kurtardın bence günü tebrikler prensesim....

bence güzel menü o ıspanaklı böörek boğazında kalmasın emi hadi onuda yemediğin ekmeğin yerine saydım hatta pilavcığıda görmedim ve aralardaki o salata türü şeylere bayıldım yabanmersinide bence çok güzel olmuş..kız ben bayıldım menüne

sabah 11:
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 kk dan fazla beyaz peynir
2 kesme şeker kadar helva
3 yeşil zeytin
1 çatal gül reçeli
booool su ,çay

öğlen: yok

ikindi
2 dilim mücver
yaprak sarma komşum yollamış bu seferlik yedim sözzz yemicem daha o kadar1 tabak
çay şekersiz..

akşam 20:30
1 portakal
1 ısırımcık miniminnacık- o derece yani-halley

yatarken 1 bardak süt

normalde saati saatine uyduğum bir listem var ama bugünkü sarma yüzünden böyle acayip bişey çıktı ortaya

öncelikle kendimi tanıştırayım.....
ben eski hımbıl ve tembel elemanlardan blue
aranıza konuk sanatçıolarak katılmaktayım tabi kabul ederseniz
menüye gelince
spora bayıldım mükemmelplates sıkılaştırır
menü biraz karışık geldiama idare eder :44:
ama yürüyüşle paçayı kurtarmışsın

kızz ben ne dicem şimdi sana :18:seni kaptana havale ediyorum
şaka kız biraz karışık olmuş ama bence telafi edersin bu menüyü

güzel canım. resminde sınıfına,kelebeklerine bayıldım. sen bu azimle devam et incecik bir zeynep öğretmen görecez.

makarna miktarını bilmiyorum ama ben genelde kaçırdımsa yazamıyorum miktarı. sporun eksik olması kilo vermeyi yavaşlatıyor.
bu akşam 23:30 da oğluşumun yanından kalkıp yaptım valla. yemeğimi bol yediğim için yatmak yuvarlanmak haram oldu.

canım çok güzel vücudun, yine aynı formuna kavuşacaksın hayatım.
Canım sen hergün böreği nerden buluyorsun Allah aşkına,okuya okuya canım istiyor he
hiç sorma onlar beni buluyo resmen. çok misafirim vardı bu ara. yine okuldaki yemek sırası bendeydi.
ondan geçtim bugün velimiz tulumba-kola getirdi. eve geldim, komşum tulumba getirdi. ve oğlumun veli toplantısında kekler, poğaçalar..... kaçtıkça üstüme üstüme geliyorlar.

güzel hafif bir menü.
ben de regl olcam perş yada cuma, acaba onun şişliğimi var ne 58 lere düşsem o bitince ne güzel olur

bence de niye oturdun o sofraya süt çok mu kaçmışş ne, pek yemek de yiyememişsin sanki canım
illaki şişlik yapıyor. kiraz sapı deneyebilisin. ben de yapayım yarın bari.
yarın da süt meyve yapayım diyorum.sebze pişiremedim.

hiç 67lik bir bel değil o güzelim.
şimdiki halini merak ettim şimdi.
g işi kır bi cumartesi de dicem ama süreklilik istiyor. ayda bir en azından gitmek lazım diyetisyene de.
ay ben de hiç azim kalmadı.son 3 beni baydı yani.
zaman da azalıyor.
şule öğlene kadar ugrardın her zaman.ugramayısını kilona sıkıntına baglıyorum.çık çabuk oradan gel yamacıma yaza çok daha güzel olacagız
veli, öğrenci felan aram kalmadı pek bugün. öğleden sonra da ben oğlumun okuluna veli toplantısına gittim.

Son düzenleme:
sarmayı da yemeseydin geriye ne kalacaktı canım.
liseni merak ediyorum.

tembelmiş kız buraları sallayan da sen değil miydin.
benim başım belada canım. prenses bana saracak gibime geliyor zaten. toparlamam şart şart. öptüm annecik.

hamiş menüsüne göre az bile olmuş bebeğim.ii güzel sevndm sen baya bi diyet moduna girmişsin:)
baya üstüste gelmiş haklısın hangibirnde tutacaktın kendini.bak bu ara ben yabanmersini deniyorum şimdilik saldırma olayım bitti gibi.kan şekerini düşürüyormuş.öle tatlılar yiyince birden fırlıyor ya bikaç tane yiyince oda düşürüyor dengeliyor şekerimi başka şeylere saldırmamı engelliyor gibime geldi.umarım yağ yakımımada faydası olur:)
gnaydınnlar arkadaşlar

günaydın şulemmmmmmmmm

tabiki bekliyorum blue um senin takımda her zaman yerin var sen gel ben senin peşine yine düşerim inşallah başaracagım

kahvaltıdan önce pilates ve leslie süper pia olmasaymıs süper menüymüş

klasik salı menün olmusta öğleden sonraki aranla akşamda kaçmıs şulem şulemmmmmm martın ortası olduk..ne olur toparlan canım benim

az ama yine de güzel canım

seni nedense 70 kg da kendim gibi düşünmüştüm hep :44: görüntü olarak aynı sayılırız ben senden bir beden daha büyüğüm sadece alt beden 44 bende dediğin gibi yürüyüş heryerden götürüyor.çok beden farkın yok aslında.yaza kadar vereceğiz canım başka yolu yok

börekler olmasa güzel olacakmıs

hamile menüsünü tam olarak bilmiyorum ama daha dengeli beslenmen gerekmezmi?sabah kaçta uyanıyorsun?erken uyanıyorsan bebişçik aç kalır 11 e kadar :44: sarma 1 tabak çok pirinc bol çünkü içinde..ee akşam yememişsin :44: doktorun yazdıgı menü hakkında daha ayrıntılı bilgi verirsen daha iyi takipte olurum

sporumu yaptım.4mil leslie,100 mekik

harikasın harika menüleri toparladınmı tamamdır

geçen yıl diyetisyene gittiğimde 7 kg yağım çıkmıstı.kendim etim kemiğim agırım yeniden bir 67 olsam ahh ahhh şu yeni eteğimle üzerinde dar bişeyle tekrar çeker eklerim sürekli gitmek gerekiyor dediğin gibi.cumartesim tatil olsa ilk işim o olacak.diyetisyenim çok iyi

gnaydınnlar arkadaşlar

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…