Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok mu kötü şimdiki halim niye kimse yorum yapmamıs söyleyin söyleyin çekinmeyin bende dünyaları söylüyorum zaten

bu arada kızlar ne olur sporlarımıza ağırlık verelim

link eklemiştim.oradaki arkadaş lahana yagını önerdi.dün akşam lahana yagımı sürdüm strech ledim kendimi giydim termal sortumu öyle taptım sporumu ya eriyeceğim ya eriyeceğim

canım yılbaşı fotonda fazlalıklar olsa da şıksın. ama ben şimdiki fotonu bekliyorum asıl.
3-4 yılda aşağı yukarı gelip gitmişsin epey.
bundan sonrası verelim daim olsun artıkın.

Canim ben resimleri gormemistim.. simdi yazini gorunce geri geri gittim.. aslinda isin dogrusu ben herkesten daha kilolu fotolar bekliyordum... durumumuz o kadar
vahim degilmis.. ayrica sende benim gibi sanirim cok gel gitler yasamissin.. kolay kilo alip zor verenlerdeniz... ama oyle cok fazla bi seyin yok.. benim gibi sorunun gobek kisminda.. ama insallah kurtulcazzzzzzz..

canim sende oyle coook kilolu degilsin.. sorun basenlerde.. ama benim zamaninda diyetisyene gitigimde demisti ki.. herzaman basenden kilo almak, gobek, gogus, kol dan daha iyidir.. cunku en kolay ordan kilo verir insan.. yani yuruyus ve sporla yok olmicak bi sey degil.. bence cok ustune basarsan tam yaparsan kacamaksiz... 3-4 ayda hal edebilirsin.. ayrica bu halinle bile cok sekersin bence

canım yılbaşı fotonda fazlalıklar olsa da şıksın. ama ben şimdiki fotonu bekliyorum asıl.

teşekkürler canım şimdiki halleri de çektireceğimde büro da müsait olamıyoruz.akşamda yalnızım kendim çekmeye çalışacagım hiç olmadı inşallah daim olur çok sıkıldım

allahtan durumlarımızın bu kadarken farkına varabilmişiz önünü almaya çalışıyorz gerçi ben hiç 78 in üstüne çıkmamıştım en son buraya 84 ile başladım çok gelgit yaşadım.dediğin gibi kolay alıp zor veriyorum.artık metobilizmayı da bozdum sanırım.o kadar ugrasıma az az gidiyor :44:

canmcım yılbaşı resminden pek secemedm ama sennde göbekte var gibi.erisin gtisin karayağlarımız.soyları sopları kurusun inşallah:)

saol bebeğim o senn güzel yüreğin:)ama durum ortada 11 kg fazlam var ve löpür löpürüm:)))

Selam kizlar ben iki gundur kayin validemde kaliyorum o yuzden yazamadim. Dunku menum

Sabah: peynir, haslanmis yumurta 3 dilim beyaz ekmek

oglen yok

aksam karnabahat yemegi 1 porsiyon ve yarim porsiyon patates graten

2 lt su 10 dk spor yapabildim

bebişlerim vurun popoma popoma

sabah:1 dilim ekmk,1 haş yumurta,domates salatalık,1 dilim peynir,1 dilim çökelek,5 ym

öğle:3 lokma börek,1 küçük portakal ve elma,1 parca balkabağı

ara:2 kuru erik

akşam:4 kaşık kurufasulye,3 kaşık yoğurt,salata

ara:5 badem,1 hurma(bitecekti güya)

ara:annem yapınca dayanamadım.yarım porsiyon künefe ((((((((((((((

spor yapamadım defter yazıyorum.yarında sahibine verecem.yarın spora son gaz devam:)

evet betein beteri var canimcim, metobolizmada neye ugradigini sasiriyor bizim yuzumuzden.. o yuzden yavasliyor... ama prensescim ben gecen okudum bi yerlerde sen aklima geldin.. hani kg veremiyorum hic diyorsun ya... yaziyodu ki eger yaktiginiz kalorinin cok daha altinda kalori tuketirseniz uzun sure.. vicudunuz saklama moduna girer.. yeterince vitamin alamadigi icin, deposundaki yaglari sakliyormus.. ve boylece spor yapsakta o yaglari yakamiyoruz.. diyorum acaba sen cokmu az kalori tuketiyorsun.. bide onumu gozden gecirsen:44: gerci bunlar bildigin seyler ama ben az kalori alinca tamamen yaglari depoladigini bilmiyordum:18:

saol bebeğim o senn güzel yüreğin:)ama durum ortada 11 kg fazlam var ve löpür löpürüm:)))

canim benim 10 kg ne ki, insanlar forumda 20-40 kg veriyor, ne hikayeler okuyoruz.. yaparizzzz biz bunu.. benimde 10 kg var

cok az olmus canimcim yaaa, neyse bugunde boyle atlatalim

zeyneeep sen bana soz vermistin, neyse yarin sporunla acisini cikarirsin..

Kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum.. bu hafta spor konusunda motivasyonumuz cok dusuk.. paylasimlar cok az.. en basta ben.. hic odaklanamadim bu hafta.. ve dogrusu takim olarak bu hafta pek umutlu degilim..ben birinci oldugumuz haftayi ozledim.. herkes son surat spor ve menuler superdi..kendimize gelelim kizlar olmaz boyle cidden kotuye gidiyoruz.. sunun surasinda cok kilomuzda kalmadi.. hadi toparlanma vakti.. bu hafta artik cok gec ama pazartesinden itibaren herkesin menusunu sporunu didik didik edip, gerekirse sert yorumlar yapicam... bu yaglarimiz ya gidicek yada gidicek.. o kadar

Gelelim benim menuye

Sabah, kk kadar beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yarim domatez, 1 cay

ara- 5-6 ceviz

oglen- 1 dilim ekmek, yarim kase mercimek corban, 1 kivi

ara- 3-4 ceviz

aksam- yarim haslanmis patates, 2 firin kofte, tursu.

Spor: 30 dk zumba

1 litre su

Son düzenleme:
günaydın kızlar

hafta başından beri yaptıklarım boşa gitti dün akşam arkadaşımda kaldık.yediğimi içtiğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim yarın umarım artı çıkmam

günaydınlar hepinize...

menün az olmuş canım.

künefeden gerisi iyi aslında. ben de dün aynı hatayı yaptım ya. ve aynen spor yapamadım. hemen fark ediyor ya.

canım ben de kopuyorum bazen. menün ve sporun güzel. turşu yeme sakın bugün.
günaydın kızlar

hafta başından beri yaptıklarım boşa gitti dün akşam arkadaşımda kaldık.yediğimi içtiğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim yarın umarım artı çıkmam
canım bugün dikkat et ve bol spor yapalım beraber.

dünkü menümü yazayım
14.03.2012

sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 ortaboy muz
öğle:2 kivi,1 elma,1 br süt,3 gevrek
ara:2 elma
ara:15-20 çubuk kraker
akşam:140 gr. kepek ekmek, diyet peynir-450 kalori felan oldu bu öğün-
ara:3 kaşık nohutlu-tavuklu pilav

bebeğim geçen hafta söz vermiştim bu hafta söz vermeyi unuttum ondan kaçtı galiba:))))))))))))))))ama bugün dukandayım erir gider umarım akşamda 1 saat yürüdümmü tamamdır:)
menün süper tatlım.ama şuleninde dediği gibi bugün tursu yememeye callış.yarına vücudun su tutmasın
bu hafta ben baya bi tuttum kendimi ama regl öncesi nasıl cıkarım bilemem:)hafta iiçide hiç tartılmadım.vermeyince bırakıyorum kendimi çünkü:=O
günaydın kızlar

boşa gitmez canm haftada bi kaçamak.daha ii hep az yiyordun arada bi şaaşar vücudun en azından
künefe fena oldu canm ya yemeyim die hurmada yedim midem de cok şişti ama görünce dayanamadım ayakabaşı yarım dili götürüverdim(43:
güzel bak tam bi şule toparlaması olmuş akşam arası gün boyu aclığının yatıştırması olmuş

zeynepece2009 3
suleoz 6
beste 2
celisuenis 1
ferem 0
kuzusununkuzusu 0
minees 0
bluemoon2009 1

Kizlar bugun sabah 5 uyandim.. 6 da spor salonuna gittim.. o kadar erken gittim ki.. spor salonu acilmadan 5 dk once ordaydim.. orayi acan antronor yakisikli cocuk sanirim cok aceleniz var diyince, evet acilen kurtulmam lazim demekten kendimi ali koyamadim

2 saat spor yaptim, az once oglen yemegimi yedim sanirim biraz erken oldu :44::44: artik yarin tartilip gorucez insallah fazla cikmam:18:

erirsin eririsinde bu sefer ben senin enseye yapışıcam ona göre
hadi bakalım inşallah kızlar bende tribünden tezehurat yaparım size ooooh ne güzel....

bence çoooooooooook güzel

yat kız dizime elimede verin cetveli kız bu neeeeeeeeeeeeeeeee 5 yumurta değil dimi o kahvaltıdaki
hadi öğlendeki 3 lokma böreği ekmeğe saysam akşamki künefe nedir gülüm vah ki ne vahhhhhhhhhhhhhhh
bu arada cetvel 50 lik ve tahta olsun lütfen vuracam dötüne dötüne

menün süper tebrik ederim ama tartılma öncesi turşu olasa daha güzel olurdu çünkü su tutar ödem yapar tartıda artı çıkar
menülerini takip ediyordum güzel gidiyorsun
günaydın kızlar

kime diyorum huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu geliyor bi cetvelde sana ensendeyim ona göre
maaşallah manavda başka meyve kaldımı kız hepsini yemiş yutmuşsun
ama güzel olmuş kuzucum

zeynepece2009 3
suleoz 6
beste 2
celisuenis 1
ferem 0
kuzusununkuzusu 0
minees 0
bluemoon2009 1

kendimden utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…