çok mu kötü şimdiki halim niye kimse yorum yapmamıssöyleyin söyleyin çekinmeyin bende dünyaları söylüyorum zaten
bu arada kızlar ne olur sporlarımıza ağırlık verelim
link eklemiştim.oradaki arkadaş lahana yagını önerdi.dün akşam lahana yagımı sürdüm strech ledim kendimi giydim termal sortumu öyle taptım sporumuya eriyeceğim ya eriyeceğim
önce resimleri koyayım sonra geçmişe dönerimdaha önce bahsetmiştim yine hatırlatayım.düğün zamanım yine 4. takımdaydım.67 kilo ile gelin oldum.78 kg dan düşmüştüm o zaman
düğünden hemen önce
Eki Görüntüle 366385
düğünümde.. belime bakarmısınız ya
Eki Görüntüle 366386
düğünden sonra kilo almaya başladıgım dönem 70 kg yum
Eki Görüntüle 366387
ve yılbaşında 81 kg dum sanırım
Eki Görüntüle 366388
dün foto çekecekti arkadaş ama fırsat olmadı.işten çıktıgımda 8 e geliyordu.ilk fırsata yeni foto çekmeye çalışacagım
Eki Görüntüle 366207 Eki Görüntüle 366206
kızlar bu hafta en son okulda çekildiklerim.yandan dönük bişekilde yarın özellikle çekilecem ve kotla:)
pek belli olmasada geniş kaporta belli oluyodur heralde:)
canım yılbaşı fotonda fazlalıklar olsa da şıksın. ama ben şimdiki fotonu bekliyorum asıl.
3-4 yılda aşağı yukarı gelip gitmişsin epey.
bundan sonrası verelim daim olsun artıkın.
Canim ben resimleri gormemistim.. simdi yazini gorunce geri geri gittim.. aslinda isin dogrusu ben herkesten daha kilolu fotolar bekliyordum... durumumuz o kadar
vahim degilmis.. ayrica sende benim gibi sanirim cok gel gitler yasamissin.. kolay kilo alip zor verenlerdeniz... ama oyle cok fazla bi seyin yok.. benim gibi sorunun gobek kisminda.. ama insallah kurtulcazzzzzzz..
nerdesiniz güzeller. akşam gelceniz heralde artık.
saycammmm ha.
canmcım yılbaşı resminden pek secemedm ama sennde göbekte var gibi.erisin gtisin karayağlarımız.soyları sopları kurusun inşallah:)çok mu kötü şimdiki halim niye kimse yorum yapmamıssöyleyin söyleyin çekinmeyin bende dünyaları söylüyorum zaten
link eklemiştim.oradaki arkadaş lahana yagını önerdi.dün akşam lahana yagımı sürdüm strech ledim kendimi giydim termal sortumu öyle taptım sporumuya eriyeceğim ya eriyeceğim
canim sende oyle coook kilolu degilsin.. sorun basenlerde.. ama benim zamaninda diyetisyene gitigimde demisti ki.. herzaman basenden kilo almak, gobek, gogus, kol dan daha iyidir.. cunku en kolay ordan kilo verir insan.. yani yuruyus ve sporla yok olmicak bi sey degil.. bence cok ustune basarsan tam yaparsan kacamaksiz... 3-4 ayda hal edebilirsin.. ayrica bu halinle bile cok sekersin bence
allahtan durumlarımızın bu kadarken farkına varabilmişizönünü almaya çalışıyorz gerçi ben hiç 78 in üstüne çıkmamıştım en son buraya 84 ile başladım çok gelgit yaşadım.dediğin gibi kolay alıp zor veriyorum.artık metobilizmayı da bozdum sanırım.o kadar ugrasıma az az gidiyor :44:
saol bebeğim o senn güzel yüreğin:)ama durum ortada 11 kg fazlam var ve löpür löpürüm:)))
Selam kizlar ben iki gundur kayin validemde kaliyorum o yuzden yazamadim. Dunku menum
Sabah: peynir, haslanmis yumurta 3 dilim beyaz ekmek
oglen yok
aksam karnabahat yemegi 1 porsiyon ve yarim porsiyon patates graten
2 lt su 10 dk spor yapabildim
bebişlerim vurun popoma popoma
sabah:1 dilim ekmk,1 haş yumurta,domates salatalık,1 dilim peynir,1 dilim çökelek,5 ym
öğle:3 lokma börek,1 küçük portakal ve elma,1 parca balkabağı
ara:2 kuru erik
akşam:4 kaşık kurufasulye,3 kaşık yoğurt,salata
ara:5 badem,1 hurma(bitecekti güya)
ara:annem yapınca dayanamadım.yarım porsiyon künefe((((((((((((((
spor yapamadım defter yazıyorum.yarında sahibine verecem.yarın spora son gaz devam:)
menün az olmuş canım.Selam kizlar ben iki gundur kayin validemde kaliyorum o yuzden yazamadim. Dunku menum
oglen yok
künefeden gerisi iyi aslında. ben de dün aynı hatayı yaptım ya. ve aynen spor yapamadım. hemen fark ediyor ya.bebişlerim vurun popoma popoma
sabah:1 dilim ekmk,1 haş yumurta,domates salatalık,1 dilim peynir,1 dilim çökelek,5 ym
spor yapamadım defter yazıyorum.yarında sahibine verecem.yarın spora son gaz devam:)
canım ben de kopuyorum bazen. menün ve sporun güzel. turşu yeme sakın bugün.Kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum.. bu hafta spor konusunda motivasyonumuz cok dusuk.. paylasimlar cok az.. en basta ben.. hic odaklanamadim bu hafta.. ve dogrusu takim olarak bu hafta pek umutlu degilim..ben birinci oldugumuz haftayi ozledim.. herkes son surat spor ve menuler superdi..kendimize gelelim kizlar olmaz boyle cidden kotuye gidiyoruz.. sunun surasinda cok kilomuzda kalmadi.. hadi toparlanma vakti.. bu hafta artik cok gec ama pazartesinden itibaren herkesin menusunu sporunu didik didik edip, gerekirse sert yorumlar yapicam...bu yaglarimiz ya gidicek yada gidicek.. o kadar
Gelelim benim menuye
Sabah, kk kadar beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yarim domatez, 1 cay
ara- 5-6 ceviz
oglen- 1 dilim ekmek, yarim kase mercimek corban, 1 kivi
ara- 3-4 ceviz
aksam- yarim haslanmis patates, 2 firin kofte, tursu.
Spor: 30 dk zumba
1 litre su
canım bugün dikkat et ve bol spor yapalım beraber.günaydın kızlar
hafta başından beri yaptıklarım boşa gittidün akşam arkadaşımda kaldık.yediğimi içtiğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim yarın umarım artı çıkmam
bebeğim geçen hafta söz vermiştim bu hafta söz vermeyi unuttum ondan kaçtı galiba:))))))))))))))))ama bugün dukandayım erir gider umarım akşamda 1 saat yürüdümmü tamamdır:)evet betein beteri var canimcim, metobolizmada neye ugradigini sasiriyor bizim yuzumuzden.. o yuzden yavasliyor... ama prensescim ben gecen okudum bi yerlerde sen aklima geldin.. hani kg veremiyorum hic diyorsun ya... yaziyodu ki eger yaktiginiz kalorinin cok daha altinda kalori tuketirseniz uzun sure.. vicudunuz saklama moduna girer.. yeterince vitamin alamadigi icin, deposundaki yaglari sakliyormus.. ve boylece spor yapsakta o yaglari yakamiyoruz.. diyorum acaba sen cokmu az kalori tuketiyorsun.. bide onumu gozden gecirsen:44: gerci bunlar bildigin seyler ama ben az kalori alinca tamamen yaglari depoladigini bilmiyordum:18:
canim benim 10 kg ne ki, insanlar forumda 20-40 kg veriyor, ne hikayeler okuyoruz.. yaparizzzz biz bunu.. benimde 10 kg var
cok az olmus canimcim yaaa, neyse bugunde boyle atlatalim
zeyneeep sen bana soz vermistin,neyse yarin sporunla acisini cikarirsin..
menün süper tatlım.ama şuleninde dediği gibi bugün tursu yememeye callış.yarına vücudun su tutmasınKizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum.. bu hafta spor konusunda motivasyonumuz cok dusuk.. paylasimlar cok az.. en basta ben.. hic odaklanamadim bu hafta.. ve dogrusu takim olarak bu hafta pek umutlu degilim..ben birinci oldugumuz haftayi ozledim.. herkes son surat spor ve menuler superdi..kendimize gelelim kizlar olmaz boyle cidden kotuye gidiyoruz.. sunun surasinda cok kilomuzda kalmadi.. hadi toparlanma vakti.. bu hafta artik cok gec ama pazartesinden itibaren herkesin menusunu sporunu didik didik edip, gerekirse sert yorumlar yapicam...bu yaglarimiz ya gidicek yada gidicek.. o kadar
Gelelim benim menuye
ara- 5-6 ceviz
ara- 3-4 ceviz
1 litre su
boşa gitmez canm haftada bi kaçamak.daha ii hep az yiyordun arada bi şaaşar vücudun en azındangünaydın kızlar
hafta başından beri yaptıklarım boşa gittidün akşam arkadaşımda kaldık.yediğimi içtiğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim yarın umarım artı çıkmam
künefe fena oldu canm ya yemeyim die hurmada yedim midem de cok şişti ama görünce dayanamadım ayakabaşı yarım dili götürüverdimgünaydınlar hepinize...
menün az olmuş canım.
künefeden gerisi iyi aslında. ben de dün aynı hatayı yaptım ya. ve aynen spor yapamadım. hemen fark ediyor ya.
canım ben de kopuyorum bazen. menün ve sporun güzel. turşu yeme sakın bugün.
canım bugün dikkat et ve bol spor yapalım beraber.
güzel bak tam bi şule toparlaması olmuş akşam arası gün boyu aclığının yatıştırması olmuşdünkü menümü yazayım
14.03.2012
sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 ortaboy muz
öğle:2 kivi,1 elma,1 br süt,3 gevrek
ara:2 elma
ara:15-20 çubuk kraker
akşam:140 gr. kepek ekmek, diyet peynir-450 kalori felan oldu bu öğün-
ara:3 kaşık nohutlu-tavuklu pilav
zeynepece2009 3
suleoz 6
beste 2
celisuenis 1
ferem 0
kuzusununkuzusu 0
minees 0
bluemoon2009 1
erirsin eririsinde bu sefer ben senin enseye yapışıcam ona göreçok mu kötü şimdiki halim niye kimse yorum yapmamıssöyleyin söyleyin çekinmeyin bende dünyaları söylüyorum zaten
hadi bakalım inşallah kızlar bende tribünden tezehurat yaparım size ooooh ne güzel....canım yılbaşı fotonda fazlalıklar olsa da şıksın. ama ben şimdiki fotonu bekliyorum asıl.
3-4 yılda aşağı yukarı gelip gitmişsin epey.
bundan sonrası verelim daim olsun artıkın.
bence çoooooooooook güzelSelam kizlar ben iki gundur kayin validemde kaliyorum o yuzden yazamadim. Dunku menum
oglen yok
yat kız dizime elimede verin cetveli kız bu neeeeeeeeeeeeeeeeebebişlerim vurun popoma popoma
menün süper tebrik ederim ama tartılma öncesi turşu olasa daha güzel olurduKizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum.. bu hafta spor konusunda motivasyonumuz cok dusuk.. paylasimlar cok az.. en basta ben.. hic odaklanamadim bu hafta.. ve dogrusu takim olarak bu hafta pek umutlu degilim..ben birinci oldugumuz haftayi ozledim.. herkes son surat spor ve menuler superdi..kendimize gelelim kizlar olmaz boyle cidden kotuye gidiyoruz.. sunun surasinda cok kilomuzda kalmadi.. hadi toparlanma vakti.. bu hafta artik cok gec ama pazartesinden itibaren herkesin menusunu sporunu didik didik edip, gerekirse sert yorumlar yapicam...bu yaglarimiz ya gidicek yada gidicek.. o kadar
Gelelim benim menuye
ara- 5-6 ceviz
ara- 3-4 ceviz
1 litre su
kime diyorum huuuuuuuuuuuuuuuuuuuugünaydın kızlar
dünkü menümü yazayım
14.03.2012
sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 ortaboy muz
öğle:2 kivi,1 elma,1 br süt,3 gevrek
ara:2 elma
ara:15-20 çubuk kraker
akşam:140 gr. kepek ekmek, diyet peynir-450 kalori felan oldu bu öğün-
ara:3 kaşık nohutlu-tavuklu pilav
zeynepece2009 3
suleoz 6
beste 2
celisuenis 1
ferem 0
kuzusununkuzusu 0
minees 0
bluemoon2009 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?