:)))))))))))))) ay öldm gülmekten ya:))))))))))))))))) 5ym yaban mersini bebişim:)hakediyom ama tartıerirsin eririsinde bu sefer ben senin enseye yapışıcam ona göre
hadi bakalım inşallah kızlar bende tribünden tezehurat yaparım size ooooh ne güzel....
bence çoooooooooook güzel
yat kız dizime elimede verin cetveli kız bu neeeeeeeeeeeeeeeee5 yumurta değil dimi o kahvaltıdaki
hadi öğlendeki 3 lokma böreği ekmeğe saysam akşamki künefe nedir gülüm vah ki ne vahhhhhhhhhhhhhhh
bu arada cetvel 50 lik ve tahta olsun lütfen vuracam dötüne dötüne
menün süper tebrik ederim ama tartılma öncesi turşu olasa daha güzel olurduçünkü su tutar ödem yapar tartıda artı çıkar
menülerini takip ediyordum güzel gidiyorsun
kime diyorum huuuuuuuuuuuuuuuuuuuugeliyor bi cetvelde sana ensendeyim ona göre
maaşallah manavda başka meyve kaldımı kız hepsini yemiş yutmuşsun
ama güzel olmuş kuzucum
kendimden utandım
e kör okuyamaz uydururmuş:)))))))))))))) ay öldm gülmekten ya:))))))))))))))))) 5ym yaban mersini bebişim:)hakediyom ama tartı
önesi.cumaya ekside olmasam 2ölü,m orucum başlar heralde:)
[QUOT E=bLUEmoon2009;23602122]sabah 11:00
kahvaltı
1 büyük bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
ince 1 dilim tam buğday ekmeği
1 çatal gül reçeli
öğlen yok
ara
1 dilim bisküvili pasta
saat00-misafirim geldi
3 dilim beyaz ekmek
3 tame kızarmış biber:18:
4 dilim patates kızartma
çay
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dilim bisküvili pasta
ara yok
akşam yok
yaklaşık 2.5 ltre su
yatarken 1 sb süt
ölen dikkat etmişsin baya kuzumda akşamı nie atlıyon he miden felanmı bulanıyorrp
canmcım yılbaşı resminden pek secemedm ama sennde göbekte var gibi.erisin gtisin karayağlarımız.soyları sopları kurusun inşallah:)
Selam kizlar ben iki gundur kayin validemde kaliyorum o yuzden yazamadim. Dunku menum
Sabah: peynir, haslanmis yumurta 3 dilim beyaz ekmek
oglen yok
aksam karnabahat yemegi 1 porsiyon ve yarim porsiyon patates graten
2 lt su 10 dk spor yapabildim
bebişlerim vurun popoma popoma
sabah:1 dilim ekmk,1 haş yumurta,domates salatalık,1 dilim peynir,1 dilim çökelek,5 ym
öğle:3 lokma börek,1 küçük portakal ve elma,1 parca balkabağı
ara:2 kuru erik
akşam:4 kaşık kurufasulye,3 kaşık yoğurt,salata
ara:5 badem,1 hurma(bitecekti güya)
ara:annem yapınca dayanamadım.yarım porsiyon künefe((((((((((((((
spor yapamadım defter yazıyorum.yarında sahibine verecem.yarın spora son gaz devam:)
evet betein beteri var canimcim, metobolizmada neye ugradigini sasiriyor bizim yuzumuzden.. o yuzden yavasliyor... ama prensescim ben gecen okudum bi yerlerde sen aklima geldin.. hani kg veremiyorum hic diyorsun ya... yaziyodu ki eger yaktiginiz kalorinin cok daha altinda kalori tuketirseniz uzun sure.. vicudunuz saklama moduna girer.. yeterince vitamin alamadigi icin, deposundaki yaglari sakliyormus.. ve boylece spor yapsakta o yaglari yakamiyoruz.. diyorum acaba sen cokmu az kalori tuketiyorsun.. bide onumu gozden gecirsen:44: gerci bunlar bildigin seyler ama ben az kalori alinca tamamen yaglari depoladigini bilmiyordum:18:
Kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum.. bu hafta spor konusunda motivasyonumuz cok dusuk.. paylasimlar cok az.. en basta ben.. hic odaklanamadim bu hafta.. ve dogrusu takim olarak bu hafta pek umutlu degilim..ben birinci oldugumuz haftayi ozledim.. herkes son surat spor ve menuler superdi..kendimize gelelim kizlar olmaz boyle cidden kotuye gidiyoruz.. sunun surasinda cok kilomuzda kalmadi.. hadi toparlanma vakti.. bu hafta artik cok gec ama pazartesinden itibaren herkesin menusunu sporunu didik didik edip, gerekirse sert yorumlar yapicam...bu yaglarimiz ya gidicek yada gidicek.. o kadar
Gelelim benim menuye
Sabah, kk kadar beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yarim domatez, 1 cay
ara- 5-6 ceviz
oglen- 1 dilim ekmek, yarim kase mercimek corban, 1 kivi
ara- 3-4 ceviz
aksam- yarim haslanmis patates, 2 firin kofte, tursu.
Spor: 30 dk zumba
1 litre su
canım bugün dikkat et ve bol spor yapalım beraber.
dünkü menümü yazayım
14.03.2012
sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 ortaboy muz
öğle:2 kivi,1 elma,1 br süt,3 gevrek
ara:2 elma
ara:15-20 çubuk kraker
akşam:140 gr. kepek ekmek, diyet peynir-450 kalori felan oldu bu öğün-
ara:3 kaşık nohutlu-tavuklu pilav
boşa gitmez canm haftada bi kaçamak.daha ii hep az yiyordun arada bi şaaşar vücudun en azından
canim sen yazdigimiz mesajlari alintilari tek tek hesap ediyomusun yoksa sadece toplu olarak mi.. :44::44: merak ettimde..
Kizlar bugun sabah 5 uyandim.. 6 da spor salonuna gittim.. o kadar erken gittim ki.. spor salonu acilmadan 5 dk once ordaydim.. orayi acan antronor yakisikli cocuk sanirim cok aceleniz var diyince, evet acilen kurtulmam lazim demekten kendimi ali koyamadim
2 saat spor yaptim, az once oglen yemegimi yedim sanirim biraz erken oldu :44::44: artik yarin tartilip gorucez insallah fazla cikmam:18:
erirsin eririsinde bu sefer ben senin enseye yapışıcam ona göre
hadi bakalım inşallah kızlar bende tribünden tezehurat yaparım size ooooh ne güzel....
kime diyorum huuuuuuuuuuuuuuuuuuuugeliyor bi cetvelde sana ensendeyim ona göre
maaşallah manavda başka meyve kaldımı kız hepsini yemiş yutmuşsun
ama güzel olmuş kuzucum
sabah 11:00
kahvaltı
1 büyük bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 çatal gül reçeli
öğlen yok
ara
1 dilim bisküvili pasta
saat00-misafirim geldi
3 dilim beyaz ekmek
4 dilim patates kızartma
çay
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dilim bisküvili pasta
ara yok
akşam yok
yaklaşık 2.5 ltre su
yatarken 1 sb süt
kahvaltı
1 sb süt
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurt haşlanmış
1 dilim tam buğday ekmeği
fındık fıstık kuru meyve
ara
1 meyve
öğlen
3-4 kaşık yemek (sebze yemeği -kuru bakliyat yemeği)
2 kaşık pilav yada makarna türü
ara
1 meyve yada sebze (havuç turp ...vs...)
akşam
1 kase çorba
3-4 kaşık yemek
1 dilim tam buğday ekmeği
yatmadan önce
1 sb süt
bu sabah ilk defa 69.900 ü gördüm tartıcanda
hamile olduğumu öğrendiğimden beri hap 71 in üstündeydim bana iyi moral oldu 68 i görünce kilo koruma moduna geçicem ve inşallah ilk 5 ay 68 e zımbalicam kendimi
Merhaba kızlar
Benide aranıza aldığınız için çoook teşekkür ederim göreceksiniz tığ gibi olup burdan mezun olucam
Tanışalım mı
Ben tuliptice
hoşgeldin canım bende reyhan takım kaptanıyımkonyada yaşıyorum 27 yaşındayım
rica ederiz güzel paylaşımlarını bekleriz.2 haftalık deneme süren bugun başlamış oluyor.takım kurallarını diğer 2 arkadaşta gelsin eklerim
keyifli sağlıklı kilo kayıpları dilerim
Memnun oldum reyhan
Bende 23 yaşındayım kendi çabalarımla 15 günde 4 kilo verdim ve devamını sizlerden aldığım güçle devam ettirmek istiyorum
Yaşadığım yere yeni gelin geldiğim için pek kimseyi tanımıyorum burası bana ilaç gibi geldi diyebilirim
Kuralları okuduktan sonra paylaşıma hemmen başlayacağım
sabah 11:
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 kk dan fazla beyaz peynir
2 kesme şeker kadar helva
3 yeşil zeytin
1 çatal gül reçeli
booool su ,çay
öğlen: yok
ikindi
2 dilim mücver
yaprak sarmakomşum yollamış bu seferlik yedim sözzz yemicem daha o kadar 1 tabak
çay şekersiz..
akşam 20:30
1 portakal
1 ısırımcık miniminnacık- o derece yani-halley
yatarken 1 bardak süt
normalde saati saatine uyduğum bir listem var ama bugünkü sarma yüzünden böyle acayip bişey çıktı ortaya
bebişlerim vurun popoma popoma
sabah:1 dilim ekmk,1 haş yumurta,domates salatalık,1 dilim peynir,1 dilim çökelek,5 ym
öğle:3 lokma börek,1 küçük portakal ve elma,1 parca balkabağı
ara:2 kuru erik
akşam:4 kaşık kurufasulye,3 kaşık yoğurt,salata
ara:5 badem,1 hurma(bitecekti güya)
ara:annem yapınca dayanamadım.yarım porsiyon künefe((((((((((((((
spor yapamadım defter yazıyorum.yarında sahibine verecem.yarın spora son gaz devam:)
evet betein beteri var canimcim, metobolizmada neye ugradigini sasiriyor bizim yuzumuzden.. o yuzden yavasliyor... ama prensescim ben gecen okudum bi yerlerde sen aklima geldin.. hani kg veremiyorum hic diyorsun ya... yaziyodu ki eger yaktiginiz kalorinin cok daha altinda kalori tuketirseniz uzun sure.. vicudunuz saklama moduna girer.. yeterince vitamin alamadigi icin, deposundaki yaglari sakliyormus.. ve boylece spor yapsakta o yaglari yakamiyoruz.. diyorum acaba sen cokmu az kalori tuketiyorsun.. bide onumu gozden gecirsen:44: gerci bunlar bildigin seyler ama ben az kalori alinca tamamen yaglari depoladigini bilmiyordum:18:
günaydın kızlar
hafta başından beri yaptıklarım boşa gittidün akşam arkadaşımda kaldık.yediğimi içtiğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim yarın umarım artı çıkmam
dünkü menümü yazayım
14.03.2012
sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 ortaboy muz
öğle:2 kivi,1 elma,1 br süt,3 gevrek
ara:2 elma
ara:15-20 çubuk kraker
akşam:140 gr. kepek ekmek, diyet peynir-450 kalori felan oldu bu öğün-
ara:3 kaşık nohutlu-tavuklu pilav
zeynepece2009 3
suleoz 6
beste 2
celisuenis 1
ferem 0
kuzusununkuzusu 0
minees 0
bluemoon2009 1
sabah 11:00
kahvaltı
1 büyük bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 çatal gül reçeli
öğlen yok
ara
1 dilim bisküvili pasta
saat00-misafirim geldi
3 dilim beyaz ekmek
4 dilim patates kızartma
çay
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dilim bisküvili pasta
ara yok
akşam yok
yaklaşık 2.5 ltre su
yatarken 1 sb süt
Merhaba kızlar
Benide aranıza aldığınız için çoook teşekkür ederim göreceksiniz tığ gibi olup burdan mezun olucam
Tanışalım mı
Ben tuliptice
Merhaba Arkadaşlar
Beni de aranıza aldiginiz icin cok tesekkur ederim.
Kısaca kendimi tanıtayım. Istanbul'da yaşıyorum 37 yaşındayım, çalışıyorum bir oglum var. Ogluma hamile kalmadan once en fazla 64 kilo olan ben, hamileligimi 92 kilo olarak bitirip super bir rekor kırdım. Dogumdan sonra 76 kiloya kadar düştüm. Daha sonra doktor kontrolunde ayurveda detoksu ile 65 kiloya kadar indim (sadece 1 hafta da 6 kilo veriyorsunuz) sonra araya bir apandisit ameliyatıgirdi ve ben kilo aldım, istahım acıldı ve detoks kurallarını uygulamadim. Derken derken bu 74 kiloya kadar vardim. Boyum 1.73 oldugundan fazla gostermiyorum ama ilk hedefim 68 olmak
Insallah bu kilolardan beraber kurtuluruz.
Sevgiler
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
bende memnun oldum.bir yerde yeni olmak zordur.umarım güzel dostlukların olur
o 4 kg yu nasıl verdin merak ettim :44: neler yapıyorsun spor yapabiliyormusun?
Merhaba Arkadaşlar
Beni de aranıza aldiginiz icin cok tesekkur ederim.
Kısaca kendimi tanıtayım. Istanbul'da yaşıyorum 37 yaşındayım, çalışıyorum bir oglum var. Ogluma hamile kalmadan once en fazla 64 kilo olan ben, hamileligimi 92 kilo olarak bitirip super bir rekor kırdım. Dogumdan sonra 76 kiloya kadar düştüm. Daha sonra doktor kontrolunde ayurveda detoksu ile 65 kiloya kadar indim (sadece 1 hafta da 6 kilo veriyorsunuz) sonra araya bir apandisit ameliyatıgirdi ve ben kilo aldım, istahım acıldı ve detoks kurallarını uygulamadim. Derken derken bu 74 kiloya kadar vardim. Boyum 1.73 oldugundan fazla gostermiyorum ama ilk hedefim 68 olmak
Insallah bu kilolardan beraber kurtuluruz.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?