Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin
geçmiş olsun , inşallah bundan sonra sağlıkla kilolarını verirsin ve problemsiz devam edersin

kızlar yaa esra erol ne güzel zayıfladı, kolları ne kadar incelmiş, köprücük kemikleri çıkmış ortaya, biz de biz de biz deeeee

Ne güzel zayıflamışsın çok özendim şimcik

Ben 4 kilo verdim ama hiç belli olmuyo daha kimseden ses seda yok :26:

Bu arada hoşbulduk :)

Ne güzel zayıflamışsın çok özendim şimcik

Ben 4 kilo verdim ama hiç belli olmuyo daha kimseden ses seda yok :26:

Bu arada hoşbulduk :)

hayır canım zayıflamadım =)
kızlarla konuşmuştuk, eski sayfalarda belki görmüşsündür, eski hallerimizi koyacaktık, kendimizi motivie etmek için,
ilk fotoğraf eski halim, yani zayıf halim, diğeri ise şimdiki kilolu halim =)
4-5 kilom var,
ben de 3-4 kilo verdim ama belli olmuyor, kemikliyim bi de ben, zayıf olduğumda çok zayıf da durmuyorum, ama şimdi eski abiyelerimi filan deniyorum da, üst kısmım bile kapanmıyor, demek eskiden epey zayıfmışım
neyse döneceğiz o günlere inşallaahhh

Hı bilmiyodum canım ya

Bende ekleyeyim o zaman rezil halimi görün dicem ama nerden ekleyeceğimi bilemiyorum

Hı bilmiyodum canım ya

Bende ekleyeyim o zaman rezil halimi görün dicem ama nerden ekleyeceğimi bilemiyorum

mesaj panosunda üstteki simgelerde ataş işareti var ,ona tıklarsan küçük bi pencere açılacak, gerisini deneme ile bulabilirsin sanırım, eklemek istersen yardımcı da olurum

mesaj panosunda üstteki simgelerde ataş işareti var ,ona tıklarsan küçük bi pencere açılacak, gerisini deneme ile bulabilirsin sanırım, eklemek istersen yardımcı da olurum

Benim mesaj panomda hiç öyle işaretler yok ki canım. mesala renkli yazıyorlar ya ben ondan bile yazamıyorum ikonları göremiyorum kendi elimle sayısını girersem öyle çıkıyo bişeyler yanlış ama nerde yanlış bende bulamadım :)

hımm.. mesj sayısı sınırı koyuyor bazı işlemleri yapabilmek için, onlarla mı alakalı acaba?
msj yazdığımız kutu var ya, hemen onun üstünde font size filan var, onlar yok mu sende

Hayır canım hiç bişi yok bende ne font ne smile ne de başka bişi :) Dediğin gibi mesaj sınırı koyuyo olabilir :)

Teşekkür ederim ilgin için :))

Bide sana bişey sormak istiyorum ben şimdi bugün katıldım ya gruba sabah gelip kilo bildirimi yapmama gerek var mı?

onlar yarışma için bildiriyorlar o vakte kadar canım, ama sen de gelişimi görmemiz için yazabilrisin, ben de yarışmaya katılmadım henüz, ama yazıyorum kilomu

Merhaba kızlar

Benide aranıza aldığınız için çoook teşekkür ederim göreceksiniz tığ gibi olup burdan mezun olucam

Tanışalım mı

Ben tuliptice
hoşgeldin tatlım aramıza:)bende zeynep istanbulda öğretmenim bi kızım var.71,5 kilo son11 inşallah hep beraber eritecez

ahanda bu hamile menüsü .buna uysan jenifir lopez olursun kız:))
yavrummmm süpersin sen hadi bakam ilk 5 ay kilo almadan kapatta sonra nasıl olsa en fazla 10 alsanda kolay verirsin doğum sonrası:)
en yakın zamanda ciciş arkadaşlar bulursun inşallah kendine tatlım.bizim dışımızda:)
hoşgeldin canmcım azmış kilon .daha fazla almadan müdahale etmen süper
hımmm cok güzelmiş bu ayurveda hemen araştırıyorum.bayılırım öle detokslara:)
doğru düzgün bieycik yok canmcım ama erken teşhis hayat kurtarır hesabı daha fazla almadan müdehale etmen süper olmuş:)

yarın tartılda canmcım başlangıç kilonu alsın kaptancağızım:)

Merhaba kızlar

Benide aranıza aldığınız için çoook teşekkür ederim göreceksiniz tığ gibi olup burdan mezun olucam

Tanışalım mı

Ben tuliptice
hoşgeldin tatlım aramıza:)bende zeynep istanbulda öğretmenim bi kızım var.71,5 kilo son11 inşallah hep beraber eritecez

yavrummmm süpersin sen hadi bakam ilk 5 ay kilo almadan kapatta sonra nasıl olsa en fazla 10 alsanda kolay verirsin doğum sonrası:)
en yakın zamanda ciciş arkadaşlar bulursun inşallah kendine tatlım.bizim dışımızda:)
doğru düzgün bieycik yok canmcım ama erken teşhis hayat kurtarır hesabı daha fazla almadan müdehale etmen süper olmuş:)

Merhaba kızlar

Tanışalım mı

Ben tuliptice

canlarım demin baya sectim cvbta yazdım ama gitmedi netim yavas sanırım.tekrar deniyorum ama alıntılamadım bu defa:)

yeni gelenler hoşgeldiniz

menümüde yazayım eşim dellenmeden

sabah:dukan krep,hardal,peynir,1 yumurta

öğle:2 activia yoğurt

ara:1 elma

akşam:2 parca haş tavuk,2 kaşık yoğurt,4 sarma,1 yumurta

spora inecem birazdan yarın sabah yazarım onu

evt tatlım hem de x3 olmuş
şu dukan krepi neyle yapıyosun, internnet yulaf kepeği diye buldum onunla mı, ama markette bulamadım öyle bişey

çıkmış yazdıklraım hemde 3 defa:))))))ama demin görnmedi

hoşgeldin
geçmiş olsun , inşallah bundan sonra sağlıkla kilolarını verirsin ve problemsiz devam edersin

Cok tesekkurler arkadaslar, dilerseniz detoksta ogrendigim ama uygulamaya usendigim onemli tiyolari sizinle paylasabilirim.

gelelim menümüzeeee
pek iç açıcı değil yalnız =)
sabah müsli
ara: çubuk kraker, 1 tane kurabiye, 1 tane eti kombo
öğlen yok
ara: eti form pirinç patlağı
ara: semizotu yemeği
akşam: 1 kase çorba,2 kaşık pilav,2 kaşık etsote, bi kaç çatallık turşu, yarım dilim ekmek

spor yok, 2 gün çok yorucu geçti, bişey yapamadım bugün, uyumak istiyorum, sabah kalkınca 7 de sporumu yapcmm

canim sen yazdigimiz mesajlari alintilari tek tek hesap ediyomusun yoksa sadece toplu olarak mi.. :44::44: merak ettimde..
toplu canım
süpersin sen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…