Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet felemenkce konusuluyor, oyle sokakta markette konusuyorum ama calismak icin iyi bilmek gerekiyor. dili ogrenip bi de diploma denkligi almaya calisiyorum simdi, insallah olur sikildim evde oturmaktan..

calisacak kadar bende bilmiyorum canim. insaallah ogrenirsin
burası da güzelleşti.
hasta edici ama. boğazım şişti biraz. dün akşam pers gittim.
.
oh oh ne guzel canim :) insaallah dahada guzelesirhava :) geçmis olsun bu arada iyilesirsin insallah

evet felemenkce konusuluyor, oyle sokakta markette konusuyorum ama calismak icin iyi bilmek gerekiyor. dili ogrenip bi de diploma denkligi almaya calisiyorum simdi, insallah olur sikildim evde oturmaktan..

haklisin canim evde olmuyo insaallah ogrenirsin

hosgeldin canim tost çok olmus yaa ayrica esine kanma sakin kendin nasil iyi gorunmek istiyorsan o kadar kilo ver

Bende menumu yazayim kizlar yoksa unutuyorum

sabah:

2 dilim tam tahilli ekmek, zytin, peynir ve yagda yumurta

oglen;

yarim kase yayla çorbasi (ekmekli) yarim karni yarik 1 porsiyon pirinç pilavi

aksam:

sac kavurma, domatesli bulgur pilavi, ayran

2 lt suyumu bitircem insaallah vee spor yapicammm

bugünü yazayım kızlar
bugün pek sağlıklı geçmedi
sabah 06:30 menemen
ara: küçük süt
öğle: 1 kase çorba ekmeksiz
ara browni intense:18:
akşam yemeğim yok gibi bişey, yoğurt yedim kayısı doğrayıp
çok yorgundum bişi hazırlayamadım
biraz da eşime menemen yaptım ona bandırdım

2 saat avm gezmece yarım saat de tempolu eve yürüyüş
evde 25 dk spor

çoookk yorgunummm ve çoook uykum geldiiiii

merhaba hosgeldin ben de yeni uyeyim daha dogrusu uye adayiyim, seni essiz birakmazlar merak etme hic, bak bana hemen yer acti sagolsun suleoz ortim

İnşallah canım sağolasın

hosgeldin canim tost çok olmus yaa ayrica esine kanma sakin kendin nasil iyi gorunmek istiyorsan o kadar kilo ver

Evet ya tostu yedim bi suçluluk duygusu başladı bende bi ağırlaştım neredeyse koltukta uyuya kalacaktım fazla doymuşum herhalde ağırlık yaptı zor attım kendimi dışarı :26:

Dünden eşime muzlu rulo pasta yapmıştım Demin ağzıma vermek istedi resti çektim eşime bak bu sefer çok kararlıyım oldu oldu yapamazsam bi daha yapamam dedim susu tu kaldı garibim Evet zor tuttum kendimi ama yemedim

Yavaştan acıkmaya başladım ama yemiyeceğim yemiyeceğimmm

ekmekle pilavı aynı anda yememelisin canım vücut direkt birini depoluyormuş benden demesi onun dışında menün çok güzel karnım acıktı

Arada kaçamak olur canım sadece onunla bırakmışsın zaten bi taneden biişi olmas Akşam hiçbişi yememişsin ki karnın acıkmıyo mu :26:

hımmm ortim ya tozu dumana katacaz yada tozu dumanı yutacaz:)))) biz tabi 1,sini seciyoruz:)yarına meyvede iztiyoz canmcım.aralardaki galetalar çok oluyor.)
kaçamak yapmıyosan süper gidiyon valla seni rakip takıma kaptırmakla hata ettik galiba:)))))))
hımmmmm az kaçamaklı şule menüsü süperrrr:)
bende tuttum tuttum son gün patlayıverdim.ama allahtan böreklerimi ben kendim hazırladım.sadece dibe yapışmasın die yağ sürdüm.eşinde bebişinde destek oh ne güzel maşşalh size:)
kayinvalidem bozdu diyetimi yahu. insanin kendi evi gibi yok kizlar valla. onunla yasamayida seviyorum ama ev gibisi yok yinede :)

burda hava misssssssssssssoralarda nasil?
diyet menülerinde değişmiş eşinide tekrar adapte etmen gerekecek:)en kısa zamanda geri toparlarsın canmcım.aramızdasın nasıl olsa:)
evde oturmak zordur.bende doğumdan sonra2,5 ay oturdum patlamıştım:)şimdi yaz tatilleri bile uzun geliyor.
sakın inanma eşine sonra fırsattını bulunca hemen göbüşümüze takıyolarburaya yazmak cumaları tartılmak baya gazlıyor insanı:)
duyyyy ortim çıbık olmak lazım hemen spora:)

hımmm spermiş:)))brovniyi göre göre merak ettim:)

süpersin ortimmm
maşallah,Allah ortisi kaçamak yapanların gözlerinden korusun

O kazandibinden bişe olmaz canımda sizin evde bizimki gibi maşallah hiç tatlı eksik olmuyor:))

bak şu çikolatalı reçelli bisküviyle bana işkence yapıyosun,özledimmmm

selam kizlar, benim evden net kesildi saliya kadar gelmez belki yeni modem lazim. Simdi cepten girdim cok zor gormuyorum bi sey, ama diyetim ve sporum yapiyorum. Yarin kg bildirim yaparim.
Laraaa en yakın zamanda dön aramıza,senin menülerini görmeyi özledim.

Hmmm süper menüymüş:)

Çok güzel gidiyorsun canım ya,bu gidişle hepimizi geçersin sen.

Canım eşinin gazına gelme,sen böylede güzelsin der ama daha zayıf olunca böyle daha daha güzelmişsin der:)
Böyle diye diye alıştırmasın seni boşuna,sen beğenilmek için değil kendini beğenmek için zayıflıyorsun değil mi:)
Kendi kararının arkasında ol lütfen,diyetinide takımınıda bırakma,hep beraber ericez:))

Valla harikasın yaaa
Ben dün akşam gelicem geri dedim gelemedim,oğlunu kaybeden teyzemin yanına gittik
Dün neler oldu yazcaaam,bu orti neden şişko olmuş bak sen.

MErhaba ben tuliptice yeni grup arkadaşınız 4 gün kadar yoktum tanışalım mı

Bu arada başınız sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah.ALLAH sabırlar versin.
Canım sağolasın,Allah razı olsun.
Tekrardan hoşgeldin.Ben mine,mersinde yaşıyorum,uzatmalı öğrenciyim:)
Sağlıklı kilo vermeler diyeyim :))

Güzelmiş canım

Aman canım nesi var sanki,görmedim ben o browniyi görmedim.Ne güzel oluyor ama demi,hele vişnelisi

kızlar:)

menüceğizim

sabah:1 kase corba,1 haş yumurta

ara:1 dondurma

ara:1 elma,1 avuç leblebi

öğle:1 kase corba

ara:4 kuru erik,1 avuç leblebi

akşam:1 dilim kabak ve patlıcanlı börek,1 dilim ıspanaklı börek,1 kase corba,2 kaşık yoğurt ve salata

spor:30 dakika yürüyüş,50 mekik

böreklerde hiç yağ yoktu sadece yapışmasın die az tereyağ dibine sürdüm.yufkayla yaptım malzeme boldu içinde yani masumduuuuu:)

21.03.2012
kahvaltı
yulaf-süt
ara
kayısı
öğle
çok az barbunya,bir kase yoğurt
1 şiş kuşbaşı,bol bol salata
akşam yine azıcık barbunya,tere turp yoğurt

22.03.2012
kahvaltı
2 kepekli bisküvi,kayısılı formçay
ara
biraz çubuk kraker,çay
öğle
tavuk sote,yoğurt
ara
kayısı
akşam
sossuz döner-bol salata
ara
sahlep
bitti:)

Hee tabi,masummuşşule bıraktı sen kaptın börekleri
ye sen ye,bide birinci olacaklarmış,olamazsınkiii olamazsınkiiii

İnşallah kurtluruz şu kilolardan :44: 2 ay dişimi sıksam biliyorum olacak ALLAH'ım yardım et bana nefsimden korkuyorum
Bende dondurma yemek istiyorum artıkın 1 top sütlüsü günde idealmiş :) Menün harikaa :)))

açlık hissim yavaş yavaş gidiyo sanırım alışıyorum saatler geçtikçe yaşasınnn pek bi sevindirik oldum :))

Boyum 1.68 canım senin :) Daha doğrusu kendimi hangi kiloda iyi hissedersem orda bırakmak istiyorum :)

Benim 1.75 canım,oran olarak hemen hemen hedeflerimiz aynı sayılır.
Hadi yaza mümkün olduğu kadar güzel girelim.İstediğimize çokkk yakınız bizAzıcık sıksak fena mutlu olcaz yaa
Callanetics videoalrını bulamıyorum ben bir türlü,faydasını gören çok ya,indiremedim gitti.
Sen spor yapıyor musun?

Günde illa ki 3 mil leslie yapmaya çalışıyorum hiç yapamazsam dışarı çıkıp yürümeye çalışıyorum. Ben 6 ay önce evlendim yabancı bi memlekete gelin geldim burda ki tek tanıdığım kayınvalidemler :) Yavaş yavaş ortam yapmaya başladım ama işte biraz yalnızlık çekmiyor değilim o yüzden çok yalnız dışarı çıkmayı sevmiyorum :26: hep evdeyim evlendiğimde 64 kiloydum çok zayıf değildim ama en azından gelinlik çok güzel durmuştu şimdi yıllardır yapamadığımı yapıp 60 ları görmek hatta 59-58lere düşmek istiyorum Sizin desteğinizle tabikide

Gurbet zordur mutlaka,Allah yardımcın olsun.Umarım en kısa zamanda ortama alışır çevre edinirsin.
Gel sen buraya canım,şu önümüzdeki 2 ayı güzel geçirirsek sonrasında o gazla daha neler yaparız

harikasın canım , iradene güveniyoruz, oyle bi pasta sınavını ben de başarıyla geçmiştim =))
eşime doğum günü pastası yapmıştımi o gece yedim, kalanı sonra ertesi günlerde eşim yedi , dolaba baktım durdum sadece =))

aslında akşamları yiyorum hiç oyle bıraktığım olmadı, aralarım da oluyodu, dün sokaklardaydım biraz gezmelerde
bişey yiyemedim, geldğimde de yorgunluktan mahvolmuştum, klkamdım yerimden yoğurdu yedim sadece, işte menemene biraz bandrıdım ya, spor da yapmıştım, iice yoruldum, yattım sonra da zaten

o zaman içindeki sebzelere dikkate alalım, dışı 1 dilim ekmek olsun güzel olmuş tatlım

ooo ortim harikasaınn, yazcm birazdan kilomu, ama verecek kilom az kaldı ya, çok da bişey veremedim ben =)
sırtımda kemiklerim çıktı zaten tıkır tıkır
bundan sonra yavaş vercem heralde

canım yaa ben de öyle kilo almaya başladım işte, ben başka bi şehirde görev yapıyodum, kendi şehrime döndüm ama, hem geri dönüp burdaki yeni düzen kurma çabam hem evliliğe alışmam... ilk zamanlar 4 ay kadar epey zorluydu, evden çıkmıyodum hiç, okula git gel, işim de haftanın 3 günü sadece, evde de habire kekler börekler yapıyodum, sürekli bişeyler yiodum ve enerjimi harcayacak yer yok =))
neyse ki son iki aydır iyiyim, atlattım, epey adapte oldum, onun üstüne zaten rejime de başlayabildim, ondan önceki aylarda da diyodum ay rejim yapimm diye, ama yapamıyodum, her ay 1 kilo daha ekleniyodu
işte şimdi düzenim epey oturdu, kilolarımı da veriyorum bu moralle =)) , sen de yaparsın canım, alışırsın hiççç üzülme, keyfini çıkar, tatil gibi düşün =))
etraftaki kurslara filan baksan aslında, yani uyduruktan dikiş kursu bile olsa insanlarla tanışırsın, kafa dengi bulrusun belki
ben her yolu denedim de kurslara da devam edememiştim , her yerde yalnız yalnız gezmekten neyse işte şimdi herşey oturdu çok şükür
darısı başına

açılışı yapayım dedim heyecanlıyım :18:

ferem(59,3 /58,6 /0,7/ %1,18)

doğru yazmışımdır inşallah, siz yine kontrol edersniz isterseniz kaptanım
evt kızlaarr 700 gr verebildim =))
ortim seni bekliyorum merakla
benim verebilcek çok kilom kalmamış artk, yavaş gidiyo, olsun yine de epey vermişim di mi amaaa
bünyeyi zorlmya gerek de yok
zaten dün iice fena oldum, güçsüz kaldım, ondan çok yoruldum sanırım,
şimdi güzel bi cuma kahvaltısı hazırlcam, krep de yapcam beni affedin bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…