Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

disarida harika bir gun var ,kizimla bir saat yuruduk, yani ben yurudum o arabasinda gezip biskuvi yedi. simdideee aksam yemegi hazirlamaya gidiyorum:izgara balik ve salata.. kocisim de bana destek vermek icin ben ne yiyorsam onu yiyor aksamlari...
bu arada ben menumu yazmadim di mi size
sabah; 1 yumurta yogurt ve yulaf kepegiyle hazirlanmis bir krebin yarisi,150 gr light peynir,cay
ogle; izgara et, yogurt ve krebin diger yarisi,bir domates
ara meyveli light yogurt
aksam balik ve salata veeee 1,5 lt su bir bardak zero bolca kendi tarifim olan limonatali yesil cayyy

menün güzel olmuş hayatım, ama bence kola hiç içme
ayran iç =))

hoşgeldin peliss.
ben ankaradayım, öğretmenim.32 yaşındayım. benim de 5 yaşında bir oğlum var.
süper kilo vermişsin kısa sürede. küçük takımlarımız var. seni besteyle benim takıma alalım. çünkü tek kaldım. kızlar üstüme geliyo, beni eziyo ortim yok ortalıkta diye. ne dersin.
şimdi bi foto çek sonra bakıp gülcez, mezun olurken. ben de cuma günü koycam fotomu inş.

çok güzel mnü yav.

ay kızlaarrr günden güne eriyomuyum ne
popom küçüldü sanki iyiceeeee
mutlulukluk
bi dahaki haftaya işallahhh artık yazlık alışverişe geçebilrimmm yehuuuuu

kızlar bugün bir nlp uzmanıyla tanıştım.
a'dan Z'ye her şeye çözüm geliştiriyor.
prensesin de dediği gibi gönülden geçen ve aklımıza söylediğimiz her şey, dilimizin dediği gerçek oluyor.beyin gerçekle hayali fark edemezmiş hepsini yaşadım sanarmış.
olumsuz düşünmek, kelime kullanmak yok. şişmanım demek yok.
korkma demek gibi zaten o kelime bir kere ağızdan çıkınca korkulmaz mı?
ilk olarak yapacam şeylerden biri de the secret belgeselini izlemek. ama bir kere değil tam 21 gün. tamamını olmasa da izlicem her gün.
ne bulcamı merak ediyorum. tavsiye etti.
bir şeyin hayatımızda uygulanması için 21 gün tekrar edilmesi gerekliymiş.

Ay üşüdüm ince kıyafetlerle şimdi yazmayım,sporumu yapıp geliyorum.
ortak burda ol he :))

şule msn deyim haberin ola

bugünkü menüümmm

kahvaltı 06:30 süt müsli
ara: 200ml süt
ara: eti form 3 tane
öğlen : 12:30 tonbalıklı sandaviç
ara: elma
akşam 18:30 ton balıklı roka kırmızı biber salata, 1 dilim ekmek
birazdan biraz yoğurt yerim tamamdırrrr

sporum 40 dk sallana sallana yarım saat tempolu yürüyüş
40 dk evde spor

süpermiş azmin.bende dukan yaptım ama sadece 3 hafta.sonra baydı beni.çok güzel azmin
en güzeli sen kendin bilirsin.benmde boyum 1,60 71 kiloyum şuan.5.ayım ve 8 kilo oldu veriyorum.27 yaşındayım ve 3 yaşında bi kızım var.öğretmenim ve istanbulada yaşıyorum.en yakın zamanda çıtır olacaz hep beraber inşallah:)
takim kaptanim bisi soylemek icin parmak kaldiriyorum. ben bu takima aradan kaynak yapmadan once takimlar icin sira bekleyen arkadaslar vardi(vicdan yaptim simdi). eger hala bosyer varsa diye seettiydim tesekkur ederim
cabuk davranan takımı kapar tatlım:)
süper vallaazmine hayran kaldım.
ay kızlaarrr günden güne eriyomuyum ne
popom küçüldü sanki iyiceeeee
mutlulukluk
bi dahaki haftaya işallahhh artık yazlık alışverişe geçebilrimmm yehuuuuu
of of of of rakibemmmm süperrr.bende dün gençken aldığım:)6 sene önce oluyo:))) 38 beden ceketim var.kilo olunca olmaz olmuştu dün denedim kollarım olmaya başlamış..çok sevndm.belde baya fark etmiş.:)))bu haftaki azmim ondanda kaynaklanıyor:)
defterime yazdım hemen en yakın zamanda izliyorum şulem:)
çok güzel ya:)bu yarış baya yaradı bize:)

canlarım buda menüm:

sabah:1 kase corba

ara:1 haş yumurta

ara:1 kivi

öğle:1 kase corba,1 çiğköfte

ara:yarım portakal yarım elma

ara:2 diyet bisküvi

akşam:1 kase corba,6 kaşık kabak,salata

ara:ben buraya yazarken eşimin ağzıma zorla tıktığı bi kaşık kazandibi((((

spor:45 dakika yürüyüş

ay çok tatlsınız
zehir olsa yenilir sevgilinin elinden
bişicik olmaz
menün gayet güzel canım, aynen devamm

Kizlar ben evime geldim. Hergun 1 mesajda olda yazmaya calisiyorum. Bugunku menum

Sabah zeytin peynir kepek ekmegi yesil cay

Oglen. Bir tabak yayla corbasi kepek ekmegi

Aksam kozlenmis patlicanla karniyarik pirinc pilavi

Kacamak: 5 tane cikolatali recelli biskuvi 2 lt su

Nivea bady ile dinamik sabahlar 10 dk

selam kizlar, benim evden net kesildi saliya kadar gelmez belki yeni modem lazim. Simdi cepten girdim cok zor gormuyorum bi sey, ama diyetim ve sporum yapiyorum. Yarin kg bildirim yaparim.

menün yürüyüşün güzel canım

senin ortin olması güzel fikir

su belgesel fikri ilginçmiş :44: şanslısın son zamanlarda kişisel gelişime ağırlık verdim.nlp uzmanıyla tanışsam bana ne büyük nimet olurdu

güzel menü güzel spor

ortime yakışır menü

evine geçmişsin süper canımcım daha sık bekliyorum seni menün bisküviler olmasa güzel evine de geçmişsin artık kaçamak yapma

selam kizlar, benim evden net kesildi saliya kadar gelmez belki yeni modem lazim. Simdi cepten girdim cok zor gormuyorum bi sey, ama diyetim ve sporum yapiyorum. Yarin kg bildirim yaparim.

canım habersiz bırakma bizi

günaydın kızlar

21.03.2012 menüm

sabah aç karna sirkeli su
lor peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

ara 2 tane galeta

öğlen yarım karışık tost (öğle aramda dışarı çıktım gelince ancak tost oldu)

ara kayısı çayı

ara 2 tane kepekli bisküvi

akşam 1 tabak salata yogurt 1 dilim kepek ekmeği

ara 1 bardak süt

üff dün yine meyve arası kaçtı

sporlarım dünkünün aynı

benimki agzima soktugum kasigi cikarip alir yaw adam kraldan cok kralci kesildi, diyet antronoru saniyor kendini..

bizim buralara gun daha gec doguyor kizlar o yuzden belki tunaydin demeliyim... sabah 7 de kalktim, kizimin sutu, esimin tostu derken kizi krese biraktim ve geldiiimmm.kahvaltimi yaparken size yaziyorum, once bu gunku menum:

sabah yarim krep ,cay, 150 gr lor peyniri

oglen:yogurt, bir yumurta nane ve tavuk gogsuyle yapilmis corba, yarim krep

ara :meyveli light yogurt

aksam: henuz bilmiyorum ama sanirim kofte yapacagin, light yogurt ve limonatali yesil cayla.

ama sakin endiselenmeyin aslaa bozacak bisey yemeyecegimm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…