Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sulecigim cok mutlu olurum, ortixin olma teklifini sevincle kabul ediyorumBen seni ezdirmem hayatim hic merak etme ,zaten cusse itibariyle ben onlari ezerim

sulecigim cok mutlu olurum, ortixin olma teklifini sevincle kabul ediyorumBen seni ezdirmem hayatim hic merak etme ,zaten cusse itibariyle ben onlari ezerim

tam şuleye eş olacak ortisin

canım şu ara şule kekler börekler kaçamak yapıyor.senin gibi birinin onu sıkıştırması şart

açıkmadın mı canım. çok güzel yahu. imreniyom sana.
bu da çok güzel olmuş.
nihayet seni feremle kuzunun takımına vermek istiyorum hızlı toparlanma yaşarsın aralarında. malum uçuşa geçti arkadaşlar.süper gidiyorlar süper.

selam kizlar, benim evden net kesildi saliya kadar gelmez belki yeni modem lazim. Simdi cepten girdim cok zor gormuyorum bi sey, ama diyetim ve sporum yapiyorum. Yarin kg bildirim yaparim.
ah ortim ah. çabuk hallet de gel. bak senin diyet ve sporunun güzel gitmesi bana şevk verdi şimdi.
evet bakalım hayatımızda uygularsak bişiler değişecek inş. nisanda bir eğitim verecek bize.
meyve yok ama kaptan menüsü olmuş yani.
zero benim siginagim feremcim yaaa, o olmasa dayanamam,zugurt tesellisi iste kendim tatli yiyor saniyorum cola icince
hı ben de bazen sarıyom calaya. evde olunca da bitine dek beni çağırıyor hep.
sana baştan sölim bizim kaptan cola düşmanıdır. zerosuna bilem hayır der.

günaydın orticim. baştan gün içinde ne yiyeceğini planlaman çok iyi. sana ayak uydurmaya çalışcam.
menülerimizlen ezelim canım onları.
çalışıyor musun, evde misin?
sporun ne kadar oluyordu bir günde?

21.03.2012

sabah:1 yumurta, 1 br. diyet süt
ara:1 elma
öğle:yoğurt,yulaf,meyve
ara:1 avuç fındık
akşam:1,5 tavuk,fırında papates,yarım muz,peynir,4 çatal hekva,çiko
ara:1 orta boy muz,6 kaşık çorba
spor yapamadım

canim ben calismiyorum malesef.. esimin isi dolayisiyla 2 yil once hollanda ya tasindim zaten hamileydim sonra cocuk falan derken uzadi.. evde oturmak da tetikliyor bu kilolari, simdi hollandaca kursuna gidiyorum, bir yil sonra baslarim yine calismaya die dusunuyorum. hayirlisi..
spora gelince ;benim canavar hergun mutlaka 1 saat dolastirilmak ister, arti evde popom agira agira kondisyon bisikleti kullaniyorum 15 er dk dan 2 defa. 200 defa da twister yapiyorum.. boolee iste. senin nasil sporun? menuyu onceden hazirlamak insani acaip disipline ediyor tavsiye ederim. ne yiyecegini bilince disina cikmiyorsun, oyle kek borek yemiyorsun

cok guzel ama sanirim kahvaltiyi az yaptigin icin aksam cok acikmis oluyorsun, belki biraz ogun yogunlugunu kaydirabilirsin ha bi de gunde birden fazla muz tuketme icerdigi potasyum birikme yapiyormus... hadi ortixim benim zaten verecegin kilo cok azz sasirt hepimizi.....

super menun canim bayildim
selam canim sen yenisin galiba; hosgeldin. yurtdisindamisin? Ben fransa'dan yaziyorum. 27 yasindayim

kahvalti az olmus canim

hollanda'dasin demek ne guzel :) spor yaan harika. Bende 3 yildir burdayi kendimi kurtaracak kadar biliyirm fransizca ama daha çok ogrenmek istiyorm.

kayinvalidem bozdu diyetimi yahu. insanin kendi evi gibi yok kizlar valla. onunla yasamayida seviyorum ama ev gibisi yok yinede :)

burda hava misssssssssssssoralarda nasil?

kayinvalidem bozdu diyetimi yahu. insanin kendi evi gibi yok kizlar valla. onunla yasamayida seviyorum ama ev gibisi yok yinede :)

buradada ayni super bir hava var canim, ben amsterdamda yasiyorum ve daha coook uzun burda kalacagim icin su dil olayini cozeyim istedim. berbat bir dil, insana hic keyif vermiyor,ingilizceden calma,almancadan bozma ortaya karisik bisii

meyve yok ama kaptan menüsü olmuş yani.

sağol canım bakalım yarına sonuç ne olacak :44:

şimdi fark ettim hiç benim adımın yanına yakışmıyor bu şeyler.

evet evet hemde hiç

merak etme kaptanimm, ortxime kendime yaptigim muameleyi yapcamm: 0 taviz.. dal gibi olcez otiximle ben (o kiraz dali ben mese dali)

harika orti oldun sen şuleye dala da çok güldüm deme kendine öyle fıstık gibi hatunlar olacagız başka yolu yok

güzel menü ama muzlar var bu defada hem akşam hem arada.neyse böreklerden kekten iyidir

bisiklet ve twister süper bu azimle çabucak fit olacaksın

bencede kendi evi gibisi yok insanın..bugunden itibaren toparlanmıs menüler bekliyorum

buradada ayni super bir hava var canim, ben amsterdamda yasiyorum ve daha coook uzun burda kalacagim icin su dil olayini cozeyim istedim. berbat bir dil, insana hic keyif vermiyor,ingilizceden calma,almancadan bozma ortaya karisik bisii

aa çok uzuldum ya ama ogrenirsin insaallah canim. Flemence mi konusuluyordu orda?

bencede kendi evi gibisi yok insanın..bugunden itibaren toparlanmıs menüler bekliyorum

tamam kaptanim sen ne dersen o soz

aa çok uzuldum ya ama ogrenirsin insaallah canim. Flemence mi konusuluyordu orda?

tamam kaptanim sen ne dersen o soz

evet felemenkce konusuluyor, oyle sokakta markette konusuyorum ama calismak icin iyi bilmek gerekiyor. dili ogrenip bi de diploma denkligi almaya calisiyorum simdi, insallah olur sikildim evde oturmaktan..

sporun mükemmel.
dil öğrenmek zevklidir ama sevimsiz bir dil de sıkıcı olur. inş güzel bir iş bulursun sonucunda.

evet sabahları istemiyo bu ara canım ekmek felan.
menüm bugün biraz daha iyi olcak inş.

burası da güzelleşti.
hasta edici ama. boğazım şişti biraz. dün akşam pers gittim.

evet felemenkce konusuluyor, oyle sokakta markette konusuyorum ama calismak icin iyi bilmek gerekiyor. dili ogrenip bi de diploma denkligi almaya calisiyorum simdi, insallah olur sikildim evde oturmaktan..

kolay gelsin ortim.

Merhaba kızlar sonunda netim açıldı ve geldim

4 gün içinde kendimi frenlemem zor oldu eşim hiç destek olmuyo sen böyle iyisin deyip duruyo başımda böyle olunca insan açlığın etkisiyle kanıveriyorum ona

600-700 gr gibi artış var şuan bi süre hiç tartılmak istemiyorum Gelelim bugün ki menüme;
Sabah kalkar kalkmaz
2 tane kayısı

10'da Kaşarlı sucuklu tost(ekmek biraz büyüktü ) 1 fincan form çayı. Biraz ekmekte abarttığım için kendimi çok suçlu hissederek dışarı attım kendimi yürüdüm yürüdüm yürüdüm... Eve geldiğimde daha iyi hissediyordum kendimi

Öğle yemeği yemedim Ara olarak da bir elma yedim

Birazdan akşam yemeği yiyeceğiz

1 kase tarhana çorbası, az patates yemeği, salata olarak planlamaktayım

Tickerimi değiştireceğim artıkın çok motive olmak istiyorum tabikde sayenizde

hoşgeldinnn =)) bisküvileri görmüyorumi gerisi güzel, iyi ki geldin

wuuu çok güzel, aynen devaammm

menün çok disiplinli gidiyoru canımi maşallah nazar değmesin Nazar

merak etme kaptanimm, ortxime kendime yaptigim muameleyi yapcamm: 0 taviz.. dal gibi olcez otiximle ben (o kiraz dali ben mese dali)

harikasınn

oo şule hanımcm gözlerim yaşardı, işte bu demek isityorum
ama dayanamamş çikolatasını yemiş, bi dde çiko diye yazmış ki gözümüze batmasın die mi ne
yok canım yok hak etmişisn sen onu
aynen devammm

kayınvalide anlar mı diyetten, anne işte yiyelim içelim istiyolar , allah başımızdan eksik etmesin
evinde rahaatt rahatt kilolarını ver tatlım ohhh

hoşgeldin canımmm, bizden uzklaşınca kaçamaklar arttı di mii
toparlarsın sen, hiç tasalanma
patates i pek önermiyolar sanırm, bu kızlar kızıo patatese benden söylemesiii

ortimmm neler yapmaktasın
sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum, son dakka sporu yapcam bu akşam bol bol
içimi boşaltmaya uğraşıyorum
form çayı içiyorum şimdi, sonra yoğurt kereviz yicem, kayısı , bol su ve spooorrrrr
sabaha daalll

MErhaba ben tuliptice yeni grup arkadaşınız 4 gün kadar yoktum tanışalım mı

Bu arada başınız sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah.ALLAH sabırlar versin.

Çok güzel bir menü olmuş kendimede uyarlacağım bi kısmını

Merhaba canım hoşgeldinnn Ne de güzel kilo vermişsin tebrik ederim hep böyle devam ett burayı düşün ben hep öyle yapıyorum inanıyorum olacak

Menün güzel canım koladan uzak durmaya çalış acayip alışkanlık yapıyo :)

ay kızlaarrr günden güne eriyomuyum ne
popom küçüldü sanki iyiceeeee
mutlulukluk
bi dahaki haftaya işallahhh artık yazlık alışverişe geçebilrimmm yehuuuuu

Tebrik ederim canım ya darısı başıma :))

Çok ölçülü bir menü canım
Çiko olmasa iyi olurmuş canım ama menü güzel :)

hoşgeldin canımmm, bizden uzklaşınca kaçamaklar arttı di mii
toparlarsın sen, hiç tasalanma
patates i pek önermiyolar sanırm, bu kızlar kızıo patatese benden söylemesiii
aynen canım ya 2 günde nasılda alıştım size kendimi sorumlu hissetmem gerekiyormuş bunu anladım
Eşim çok sevdiği için yaptım canım 2 kaşık bişey alıcam laf yapmasın diye

Bide bu grup olayı nedir kızlar sanırım ben eşsiz kaldım

merhaba hosgeldin ben de yeni uyeyim daha dogrusu uye adayiyim, seni essiz birakmazlar merak etme hic, bak bana hemen yer acti sagolsun suleoz ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…