hoşgeldin peliss.
ben ankaradayım, öğretmenim.32 yaşındayım. benim de 5 yaşında bir oğlum var.
süper kilo vermişsin kısa sürede. küçük takımlarımız var. seni besteyle benim takıma alalım. çünkü tek kaldım. kızlar üstüme geliyo, beni eziyo ortim yok ortalıkta diye. ne dersin.
şimdi bi foto çek sonra bakıp gülcez, mezun olurken. ben de cuma günü koycam fotomu inş.
çok güzel mnü yav.
sulecigim cok mutlu olurum, ortixin olma teklifini sevincle kabul ediyorumBen seni ezdirmem hayatim hic merak etme ,zaten cusse itibariyle ben onlari ezerim
açıkmadın mı canım. çok güzel yahu. imreniyom sana.bugünkü menüümmm
kahvaltı 06:30 süt müsli
ara: 200ml süt
ara: eti form 3 tane
öğlen : 12:30 tonbalıklı sandaviç
ara: elma
akşam 18:30 ton balıklı roka kırmızı biber salata, 1 dilim ekmek
birazdan biraz yoğurt yerim tamamdırrrr
sporum 40 dk sallana sallana yarım saat tempolu yürüyüş
40 dk evde spor
bu da çok güzel olmuş.canlarım buda menüm:
sabah:1 kase corba
ara:1 haş yumurta
ara:1 kivi
öğle:1 kase corba,1 çiğköfte
ara:yarım portakal yarım elma
ara:2 diyet bisküvi
akşam:1 kase corba,6 kaşık kabak,salata
ara:ben buraya yazarken eşimin ağzıma zorla tıktığı bi kaşık kazandibi((((
spor:45 dakika yürüyüş
nihayet seni feremle kuzunun takımına vermek istiyorum hızlı toparlanma yaşarsın aralarında. malum uçuşa geçti arkadaşlar.süper gidiyorlar süper.Kizlar ben evime geldim. Hergun 1 mesajda olda yazmaya calisiyorum. Bugunku menum
Sabah zeytin peynir kepek ekmegi yesil cay
Oglen. Bir tabak yayla corbasi kepek ekmegi
Aksam kozlenmis patlicanla karniyarik pirinc pilavi
Kacamak: 5 tane cikolatali recelli biskuvi2 lt su
Nivea bady ile dinamik sabahlar 10 dk
ah ortim ah. çabuk hallet de gel. bak senin diyet ve sporunun güzel gitmesi bana şevk verdi şimdi.selam kizlar, benim evden net kesildi saliya kadar gelmez belki yeni modem lazim. Simdi cepten girdim cok zor gormuyorum bi sey, ama diyetim ve sporum yapiyorum. Yarin kg bildirim yaparim.
evet bakalım hayatımızda uygularsak bişiler değişecek inş. nisanda bir eğitim verecek bize.menün yürüyüşün güzel canım
senin ortin olması güzel fikir
su belgesel fikri ilginçmiş :44: şanslısın son zamanlarda kişisel gelişime ağırlık verdim.nlp uzmanıyla tanışsam bana ne büyük nimet olurdu
güzel menü güzel spor
ortime yakışır menü
evine geçmişsin süpercanımcım daha sık bekliyorum seni menün bisküviler olmasa güzel evine de geçmişsin artık kaçamak yapma
canım habersiz bırakma bizi
meyve yok ama kaptan menüsü olmuş yani.günaydın kızlar
21.03.2012 menüm
sabah aç karna sirkeli su
lor peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
ara 2 tane galeta
öğlen yarım karışık tost(öğle aramda dışarı çıktım gelince ancak tost oldu)
ara kayısı çayı
ara 2 tane kepekli bisküvi
akşam 1 tabak salata yogurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak süt
üff dün yine meyve arası kaçtı
sporlarım dünkünün aynı
hı ben de bazen sarıyom calaya. evde olunca da bitine dek beni çağırıyor hep.zero benim siginagim feremcim yaaa, o olmasa dayanamam,zugurt tesellisi iste kendim tatli yiyor saniyorum cola icince
bizim buralara gun daha gec doguyor kizlar o yuzden belki tunaydin demeliyim... sabah 7 de kalktim, kizimin sutu, esimin tostu derken kizi krese biraktim ve geldiiimmm.kahvaltimi yaparken size yaziyorum, once bu gunku menum:
sabah yarim krep ,cay, 150 gr lor peyniri
oglen:yogurt, bir yumurta nane ve tavuk gogsuyle yapilmis corba, yarim krep
ara :meyveli light yogurt
aksam: henuz bilmiyorum ama sanirim kofte yapacagin, light yogurt ve limonatali yesil cayla.
ama sakin endiselenmeyin aslaa bozacak bisey yemeyecegimm,
günaydın orticim. baştan gün içinde ne yiyeceğini planlaman çok iyi. sana ayak uydurmaya çalışcam.sulecigim cok mutlu olurum, ortixin olma teklifini sevincle kabul ediyorumBen seni ezdirmem hayatim hic merak etme ,zaten cusse itibariyle ben onlari ezerim
tam şuleye eş olacak ortisin
canım şu ara şule kekler börekler kaçamak yapıyor.senin gibi birinin onu sıkıştırması şart
tam şuleye eş olacak ortisin
canım şu ara şule kekler börekler kaçamak yapıyor.senin gibi birinin onu sıkıştırması şart
21.03.2012
sabah:1 yumurta, 1 br. diyet süt
ara:1 elma
öğle:yoğurt,yulaf,meyve
ara:1 avuç fındık
akşam:1,5 tavuk,fırında papates,yarım muz,peynir,4 çatal hekva,çiko
ara:1 orta boy muz,6 kaşık çorba
spor yapamadım
günaydın kızlar
21.03.2012 menüm
lor peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
ara 2 tane galeta
ara kayısı çayı
ara 1 bardak süt
sporlarım dünkünün aynı
selam canim sen yenisin galiba; hosgeldin. yurtdisindamisin? Ben fransa'dan yaziyorum. 27 yasindayimbizim buralara gun daha gec doguyor kizlar o yuzden belki tunaydin demeliyim... sabah 7 de kalktim, kizimin sutu, esimin tostu derken kizi krese biraktim ve geldiiimmm.kahvaltimi yaparken size yaziyorum, once bu gunku menum:
aksam: henuz bilmiyorum ama sanirim kofte yapacagin, light yogurt ve limonatali yesil cayla.
21.03.2012
spor yapamadım
canim ben calismiyorum malesef.. esimin isi dolayisiyla 2 yil once hollanda ya tasindim zaten hamileydim sonra cocuk falan derken uzadi.. evde oturmak da tetikliyor bu kilolari, simdi hollandaca kursuna gidiyorum, bir yil sonra baslarim yine calismaya die dusunuyorum. hayirlisi..
spora gelince ;benim canavar hergun mutlaka 1 saat dolastirilmak ister, arti evde popom agira agira kondisyon bisikleti kullaniyorum 15 er dk dan 2 defa. 200 defa da twister yapiyorum.. boolee iste. senin nasil sporun? menuyu onceden hazirlamak insani acaip disipline ediyor tavsiye ederim. ne yiyecegini bilince disina cikmiyorsun, oyle kek borek yemiyorsun
kayinvalidem bozdu diyetimi yahu. insanin kendi evi gibi yok kizlar valla. onunla yasamayida seviyorum ama ev gibisi yok yinede :)
burda hava misssssssssssssoralarda nasil?
meyve yok ama kaptan menüsü olmuş yani.
şimdi fark ettim hiç benim adımın yanına yakışmıyor bu şeyler.
merak etme kaptanimm, ortxime kendime yaptigim muameleyi yapcamm: 0 taviz.. dal gibi olcez otiximle ben (o kiraz dali ben mese dali)
21.03.2012
spor yapamadım
canim ben calismiyorum malesef.. esimin isi dolayisiyla 2 yil once hollanda ya tasindim zaten hamileydim sonra cocuk falan derken uzadi.. evde oturmak da tetikliyor bu kilolari, simdi hollandaca kursuna gidiyorum, bir yil sonra baslarim yine calismaya die dusunuyorum. hayirlisi..
spora gelince ;benim canavar hergun mutlaka 1 saat dolastirilmak ister, arti evde popom agira agira kondisyon bisikleti kullaniyorum 15 er dk dan 2 defa. 200 defa da twister yapiyorum.. boolee iste. senin nasil sporun? menuyu onceden hazirlamak insani acaip disipline ediyor tavsiye ederim. ne yiyecegini bilince disina cikmiyorsun, oyle kek borek yemiyorsun
kayinvalidem bozdu diyetimi yahu. insanin kendi evi gibi yok kizlar valla. onunla yasamayida seviyorum ama ev gibisi yok yinede :)
buradada ayni super bir hava var canim, ben amsterdamda yasiyorum ve daha coook uzun burda kalacagim icin su dil olayini cozeyim istedim. berbat bir dil, insana hic keyif vermiyor,ingilizceden calma,almancadan bozma ortaya karisik bisii
bencede kendi evi gibisi yok insanın..bugunden itibaren toparlanmıs menüler bekliyorum
aa çok uzuldum ya ama ogrenirsin insaallah canim. Flemence mi konusuluyordu orda?
tamam kaptanim sen ne dersen o soz
sporun mükemmel.canim ben calismiyorum malesef.. esimin isi dolayisiyla 2 yil once hollanda ya tasindim zaten hamileydim sonra cocuk falan derken uzadi.. evde oturmak da tetikliyor bu kilolari, simdi hollandaca kursuna gidiyorum, bir yil sonra baslarim yine calismaya die dusunuyorum. hayirlisi..
evet sabahları istemiyo bu ara canım ekmek felan.cok guzel ama sanirim kahvaltiyi az yaptigin icin aksam cok acikmis oluyorsun, belki biraz ogun yogunlugunu kaydirabilirsin habi de gunde birden fazla muz tuketme icerdigi potasyum birikme yapiyormus... hadi ortixim benim zaten verecegin kilo cok azz sasirt hepimizi.....
burası da güzelleşti.kayinvalidem bozdu diyetimi yahu. insanin kendi evi gibi yok kizlar valla. onunla yasamayida seviyorum ama ev gibisi yok yinede :)
evet felemenkce konusuluyor, oyle sokakta markette konusuyorum ama calismak icin iyi bilmek gerekiyor. dili ogrenip bi de diploma denkligi almaya calisiyorum simdi, insallah olur sikildim evde oturmaktan..
Kizlar ben evime geldim. Hergun 1 mesajda olda yazmaya calisiyorum. Bugunku menum
Sabah zeytin peynir kepek ekmegi yesil cay
Oglen. Bir tabak yayla corbasi kepek ekmegi
Aksam kozlenmis patlicanla karniyarik pirinc pilavi
Kacamak: 5 tane cikolatali recelli biskuvi2 lt su
Nivea bady ile dinamik sabahlar 10 dk
günaydın kızlar
21.03.2012 menüm
lor peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
ara 2 tane galeta
ara kayısı çayı
ara 1 bardak süt
sporlarım dünkünün aynı
bizim buralara gun daha gec doguyor kizlar o yuzden belki tunaydin demeliyim... sabah 7 de kalktim, kizimin sutu, esimin tostu derken kizi krese biraktim ve geldiiimmm.kahvaltimi yaparken size yaziyorum, once bu gunku menum:
merak etme kaptanimm, ortxime kendime yaptigim muameleyi yapcamm: 0 taviz.. dal gibi olcez otiximle ben (o kiraz dali ben mese dali)
21.03.2012
spor yapamadım
Merhaba kızlar sonunda netim açıldı ve geldim
4 gün içinde kendimi frenlemem zor oldu eşim hiç destek olmuyo sen böyle iyisin deyip duruyo başımda böyle olunca insan açlığın etkisiyle kanıveriyorum ona
600-700 gr gibi artış var şuan bi süre hiç tartılmak istemiyorumGelelim bugün ki menüme;
Sabah kalkar kalkmaz
2 tane kayısı
10'da Kaşarlı sucuklu tost(ekmek biraz büyüktü) 1 fincan form çayı. Biraz ekmekte abarttığım için kendimi çok suçlu hissederek dışarı attım kendimi yürüdüm yürüdüm yürüdüm... Eve geldiğimde daha iyi hissediyordum kendimi
Öğle yemeği yemedim Ara olarak da bir elma yedim
Birazdan akşam yemeği yiyeceğiz
1 kase tarhana çorbası, az patates yemeği, salata olarak planlamaktayım
Tickerimi değiştireceğim artıkın çok motive olmak istiyorum tabikde sayenizde
Günaydın arkadaşlar,siz yokluğumun farkına varmamışsınız ama :)döndüm ben.
Kuzenimi anlatmıştım bi ara,kaybettik maalesef..gelemedim o yüzden.
Son 1 hafta yediklerimden hiç bahsetmeyim boşuna,zaman zaman çay,bazen 1-2 lokma herkes ne yiyorsa ondan.
Çok az yedim hatta yiyemedim ama kilo verdiğimide sanmıyorum,acaip bi şişlik hissediyorum.
Bugünden itibaren paylaşımlara başlarım.Şu fotoğraf olayınıda ısrarla attım oraya ama ben koyamadım bi türlü.Oda aklımda,akşama inşallah.
Buarada bana telkin cd lerinden bahsetmiştiniz,burda öğrendim onu.
Bende rahat kilo verme telkini var şimdi,sadece müzik duyuyorum,sözleri duymuyormuşuz desibeli çok düşük oluyormuş.Biz duymuyormuşuz ama beyin algılıyormuş.
Uyurken bile dinlesen oluyor,günde 2 saat ile 8 saat arasında dinlemek lazımmış.Su sesi falan var,fena değil.
Meğerse bunları kullanan ve faydasını gören çok varmış etrafımdada benim haberim yokmuş.
Velhasılı kelam isteyen olursa gönderebilirim maille,hepimiz ne diye zengin edicez adamları :)
takımcım ve sevgili ortim dünkü menüm
sabah
ılık su elma sirkesi aç karına
lor peynirli maydonozlu tost
300 ml yeşil çay
ara
3 tane tahıllı bisküvi (100 cal)
öğlen
taze fasulye yemeği
bol yogurt
1 dilim normal ekmek
ara
kayısılı form çayı
ara
2 tane galeta
akşam
aç karna sirkeli su
koca bir tabak salata 2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
1 bardak yarım yaglı süt
spor olarak
badem yagımı sürüp sortumu giydim
30 dk lık ve 10 dk videolarımı yaptım.
120 mekik (düz ve çapraz )
120 iç bacak hareketi
60 bacak indir kaldır
80 de lastikle kollarımı çalıştım
5 dk da belimi döndürdüm
kendimce güzel geçen bir gün oldu :118::118::118::118::118::118:
soooyle bir takimlara goz gezdireyim demistimmm veeee ne gordum, ayyy cok sevindim sagolun kizlar yaaaa.. Hemen kendimi ve kilolarimi tanitayim size, 38 yasinda ilk bebegimi dogurdum zati tombuldum ama 70 kilodan 100 kiloya ciktim iste. pisbogazin tekiyim durust olmak gerekirse ama 28 subattan beri diyet yapiyorum ,yuruyorum ve kondusyon bisikletine biniyorum.. 167 cm boyundayim basladigimda 99.5 kiloydum ve bu sabah 91.8 ciktimm. Cok fena gaza geldim verecegim bu kilolar. Baskaaa 3 yildir evliyim ve esimden dolayi hollanda da yasiyorum, dil kursuna gidiyor ve kizima bakiyorum( 1,5 yasinda).
Amma yazdim yahuu iste boyle, siz de bana biraz kurallardan yapacaklarimdan bahsederseniz cok sevinirim, hepinize sevgiler...
disarida harika bir gun var ,kizimla bir saat yuruduk, yani ben yurudum o arabasinda gezip biskuvi yedi. simdideee aksam yemegi hazirlamaya gidiyorum:izgara balik ve salata.. kocisim de bana destek vermek icin ben ne yiyorsam onu yiyor aksamlari...
bu arada ben menumu yazmadim di mi size
sabah; 1 yumurta yogurt ve yulaf kepegiyle hazirlanmis bir krebin yarisi,150 gr light peynir,cay
ogle; izgara et, yogurt ve krebin diger yarisi,bir domates
ara meyveli light yogurt
aksam balik ve salata veeee 1,5 lt su bir bardak zero bolca kendi tarifim olan limonatali yesil cayyy
ay kızlaarrr günden güne eriyomuyum ne
popom küçüldü sanki iyiceeeee
mutlulukluk
bi dahaki haftaya işallahhh artık yazlık alışverişe geçebilrimmm yehuuuuu
canlarım buda menüm:
sabah:1 kase corba
ara:1 haş yumurta
ara:1 kivi
öğle:1 kase corba,1 çiğköfte
ara:yarım portakal yarım elma
ara:2 diyet bisküvi
akşam:1 kase corba,6 kaşık kabak,salata
ara:ben buraya yazarken eşimin ağzıma zorla tıktığı bi kaşık kazandibi((((
spor:45 dakika yürüyüş
Çiko olmasa iyi olurmuş canım ama menü güzel :)21.03.2012
spor yapamadım
aynen canım ya 2 günde nasılda alıştım size kendimi sorumlu hissetmem gerekiyormuş bunu anladımhoşgeldin canımmm, bizden uzklaşınca kaçamaklar arttı di mii
toparlarsın sen, hiç tasalanma
patates i pek önermiyolar sanırm, bu kızlar kızıo patatesebenden söylemesiii
MErhaba ben tuliptice yeni grup arkadaşınız 4 gün kadar yoktum tanışalım mı
Bu arada başınız sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah.ALLAH sabırlar versin.
Çok güzel bir menü olmuş kendimede uyarlacağım bi kısmını
Merhaba canım hoşgeldinnnNe de güzel kilo vermişsin tebrik ederim hep böyle devam ett burayı düşün ben hep öyle yapıyorum inanıyorum olacak
Menün güzel canım koladan uzak durmaya çalış acayip alışkanlık yapıyo :)
Tebrik ederim canım ya darısı başıma :))
Çok ölçülü bir menü canım
Çiko olmasa iyi olurmuş canım ama menü güzel :)
aynen canım ya 2 günde nasılda alıştım size kendimi sorumlu hissetmem gerekiyormuş bunu anladım
Eşim çok sevdiği için yaptım canım 2 kaşık bişey alıcam laf yapmasın diye
Bide bu grup olayı nedir kızlar sanırım ben eşsiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?