tulip bu arada sen de benim ortimsin..neler yaptın neler ettin bir anlat..dün tartıldın mı kaç çıktın bir yaz hele :44:
ohh ohh ohhh birinciliğimizin sevinciyle hemen sporumu yaptım yarım saat
belim inceldi,bişey kalmadı ama kalça bacak duruyo
artık kalça ve bacak çalışmaya başladım
onları eritmek daha zor sanırım, hareketleri bile epey zorluyo
hadi hayırlısı
bir kii bir kiii bir kiii haydi kızlaarrrrr
ayy kızlaarrr kilosunu bakmak için esra erola bi bakıyorum
1 haftadır filan görmemiştim heralde, şimdi yine aklıma geldi bakayım dedim
ayy nasıl incelmişşşşşşş
mini siyah etek giymiş dar
poposu minicik duruyo yandann
süppeerr yaa
ben de inşallahh hayırlısyla bebk sahibi olursamm sonrasında öyle olmak isityorummmm
sonuncu ben oldum ha.
çağla şikeli gördünüz mü. 18 gün olmuş doğuralı. daha 2. gün böyleydim diyo. hiç bişi yok.
öncelikle hepinizi tebrik ediyorum canlarım. çok güzel kilolar verdiniz gerçekten.
ve mini yarışma sonuçlarımız:
suleoz(62,8 /62.7/0.1
beste(60,4 /59.9/0.5
peliss(93.2/90.8/2.4
toplam kilo kaybı=3.0
PrensesPeri(78,3/77.4/0.9
zeynepece2009 (71,2/70.6/0.6
Aslı3435(74.3/73.6/0.7
toplam kilo kaybı=2.2
ferem(59,3 /58.6/0.7
kuzununzuzusu(69,0/ 68.3/0.7
Celisuenis( 63,7/63,8/63,3 /0,5
toplam kilo kaybı=1.9
tulipcim darılma tüm gün bekledim gel diye,69 olduğunu biiyom ama kaçtan kaça düştün bir fikrim yok. aslının son bilgileri elime geçtiği için onu senin yerine koydum prenses ve zeyneple.
bu hafta içinse prensesin fikrini de alıp mini takım düzünlemesi yapacam.
ya 4 takım oluşturcaz, ya da takımlardan birini 4licez. fikiri olan da söylesin.
kuzusuuuuu sonuncu olduk ya biz, hay anaasını sayın seyirciler
asıl yarışma sonucu nolduu meraktan çatliiciiğiimm
Aa gerçekten mi yuppiii
O zaman hemen anlatayım
Bu aralar erken kalkmaya çalışıyorum ki metobolizman hızlansın diye kalkar kalkmaz illa ki 2 tane kayısı yiyorum kabızlığa acayip faydası var bide öğünlerde maydonoz yemeye çalışıyorum o da intihap sökücü özelliği var süper bişi (yalnız bişi duydum ne kadar doğru bilmiyorum gebeliklerde çok yenmesi tavsiye edilmiyormuş intihap sökücü özelliği olduğu için düşük tehlikesi yaratıyormuş pek inanmadım ama aşırı tükeltiğinde olabilir
Sonracımaa öğlen yemeğini atlamıyorum günde 1 tane meyveyi hhiçç atlamıyorum posa da lazım vücuta
AKşam en geç 6 6.30 dan sonra bişi yememeye çalışıyorum. ve bişi buldum günde illa ki sabah yada her herhangi bir saatte ılık suyun için çubuk tarçın ve bal karıştırıp içiyorum vücuta direnç kazandrıyormuş ve metobolizma çalıştırıcı diyebilirim
Veee 4 gün hani girememiştim ya ben siz yokken eşimin beni kandırmalarına kanı kanıvermiştimo yüzden hep kilo aldım sanıyordum günün herhangi saatinde tartıldığım için hep 69 küsür çıkıyordu çok üzülüyordum dün sabah 1 tardıldım 67.9 öyle mutlu oldum ki geçen haftadan beri kilo verememişim ama hiçde almamışım bu hafta daha da dikkatliyim ve spora tam gaz devam kesinlikle bu hafta kilolar gidecek
İşte böyle kaptanımAmma yazmışım ya
gel çamura yatalım ortak
aldılar gül gibi pelisiiii geçtiler bizi
yoksam nerdeee:):)
biz iddiarı savururken ortada pelis yoktukineee
peliscim seni kendine ve takımına faydalarından ötürü alkışlıyorum:) süppersiiiin.
Prensesim prensesim bizi yüceltecek tombul takım arkadaşları istiyoruz:)
ulen bir avuç takımın içindede derece yapamadım ya bu hafta ölüm orucu tutacam ben
tulibim geçmişten sona geldiğim için şule nin mesajını görmedimaslıyı vermiş bizim takıma ben yeniden düzenleme yaptım.pazartesi ye kadar beste gelmezse siz kaynaşamazsanız bizimlesin
kız kiloluyken hiç tartılınırmıancak can sıkar öyle..ben senin kg nu not ediyorum.. maydonoz bende sık tüketmeye çalışıyordum.geçen sene kürünü yapıyordum üşeniyorum artık kayısı yesem bende olur çayını içiyorum şu anda hadi tulibim yaz geliyor zaten çok kg yok.verde daha çıtır bir hatun ol
Merhaba kızlar; şükürler olsun girebildim, daha sık gelmek istiyorum ama bu kadar oluyor
Bugün ki menümü yazayım size;
Sabah
7.30da kalkış 2 tane geceden suda bekletilmiş kayısı ve suyu
Ardından 40 dk leslie
8.30 'da 1 dilim ekmek, domates, salatalık, az peynir,4 zeytin, ballı tarçınlı çay.
13'de Bir kase mantar çorbası, yoğurt
2 gibi 1 saat yürüyüşe çıkıldı
16'da bir elma
18.30'da fırında balık, salata
Sıfır kaçamaksız mükemmel bir gündü
Ve kızlar size müthiş haberim sabah tartıldım ve ne göreyim 67.9 şok geçirdim ben kilo aldım sanıyordum 4 gündeki yediklerimden sonra. Hep tok tartıldığım için 69 küsür çıkıyordum çok moralim bozuluyordu sabah o kadar mutlu oldum ki
bugünü yazayım ben de
çok verimsiz geçti, gerçekten güçten düşmüşüm o yüzden de yemeğe verdim kendimi, yemek hazırlayamadım bile
kahvaltı: 1.5 krep bol bol reçel pekmez bal peynir zeytin
ara: kayısı
ara:elma
sonra epey uyudummm
öğlen yemeği 2-3 gibi yedim: domates soslu makarnayoğurt
ara: kayısı
ara: metro
bu kadaaarrr =))
ama kendime geldim
sporumu yapcam şimdi
hoohhh 40dk sporumu yaptımmm
bacak ve kalça hareketlerine yüklendim bu sefer
8dk karın çalışmamı da yapabilsem tmmdırrr
ohh ohh ohhh birinciliğimizin sevinciyle hemen sporumu yaptım yarım saat
belim inceldi,bişey kalmadı ama kalça bacak duruyo
artık kalça ve bacak çalışmaya başladım
onları eritmek daha zor sanırım, hareketleri bile epey zorluyo
hadi hayırlısı
bir kii bir kiii bir kiii haydi kızlaarrrrr
Tamam kaptanım beste gelmezse sizdeyim ay çok karıştı benim takım işi yahu
Ay sorma bide size bişi anlatıcam çok komik :)) Şimdi bizim buralar az daha serin ve biz doğalgazımız çok geliyor diye komple kapadık suyumuzda çatıda enerji takılı no problem yani sonracıma eee tabi akşamlar soğuyo ben üşüyorum ben kalın kalın giyiniyorum tabi sen çık tartının üstüne inanırmısınız 1.5 kilo fazla çıktı bende tabişok kafa hala basmıyor ama hala kendime yersen böyle olur işte diye telkin ediyorum sonra saksı çalıştı herşeyi attım üzerimden kilomu gördüm şükür
Evet çıtır olcam bende çıtır olcammm herkese bunu gösterecemöncelikle görümceme cadı şey kilo vermiş söylemiyo bana görür o
Evet artıkın bende kendimden çok umutluyum biliyorum olacak havalarda düzeldi. ee saatlerde ileri alınıyor gün daha çok uzayacak ve akşam yemeklerinden sonrada dışarı yürümeye çıkabileceğimcanım dünle bugunku gibi takıma gelip takip etsen yeter zaten sanamenün leslie in çok güzel 16 martta takıma geldiğinde tam 68 mişsin.bu hafta güzel bir kayıp bekliyorum senden
sadece senin değil tüm mini gruplarda bir karmaşa var şu aşamada ama bu haftdan sonra bir düzene oturur tahminim
Allah seni iyi etsin emihem bir sürü şeyle tartılmıs hemde moralini bozmus sabah aç karna wc ye gittikten sonra sadece iç çamaşırı ile ve çıplak ayak tartılmalı mümkünse tartı yerinden oynatılmamalı oda farklı tartılmaya neden oluyor..
birinciliğimizi kutlarım takımcım.
ortimi de tekrar kutluyorum tüm yarışmada birincilik almış.
ve benim dünkü menümkabızlık oldu bende ya sütten ya elma sirkesinden elma sirkesini bırakıyorum 3-4 gün.hangisinden kaynaklandıgını bulmam lazım :44:
sabah 300 ml yeşil çay
maydonozlu lor peynirli tost
ara 2 galeta
öğlen 1 haşlanmıs yumurta 1 domates kk peynir 4 zeytin 2 dilim normal ekmek tek şekerli çay
ara yok (çok yogundum)
akşam 1 kase tarhana çorbası kocaman bir tabak salata
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
çok yorgundum 100 mekik 120 iç bacak hareketi 60 bacak indir kaldır yapabildim.yagımı sürüp şortumu giydim
geçen cumadan bu yana kalçadan 2 cm göbekten 2 cm gitmiş
24.03.2012
sabah:1,5 br. light süt, 5 zeytin,bol peynir
ara:-
öğle:2 poğaça,1 kaşık fırında sebze(papates,biber,patlıcan),1 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna salatası,yarım porsiyon sütlü-bis. tatlı.
ara:1/3 muz
akşam:2 kase vicdan çorba, 2 kaşık makarna,1 dilim ekmek
ara:kurabiyeler
30 dakika pump it up
Ay iki gündür akşam evde yokum yazamadım bi türlü şöyle rahat rahat.
Telefondan takip edyorum ne olup bitmiş ama yazmak işkence geliyor ordan.
neyse düne geçeyim unutmadan.
22.03.2012
kahvaltı
yarım simit
ara
kayısı
öğle
tavuk çöp şiş ve salata
ara
kayısı
böğürtlen çayı
akşam
adana kebap ve salata,azıcıııık pide :)
yinede dayaklık bi menüydü
callanetics videosu indiriyorum şimdi
cza kestim kendime :))
ben Vicdan Çorbasını yaptım bugün. akşam içecem.
gülben ergendeydi bugün.
bi de şu neyin yanına ne yenir fasıllarını iyice öğrenmek istiyorum.
protein ve karbonhidrat beraber alınmalı gibi.
tatlı yersen peşinden süt iç diyor mesela.
meyvenin yanına da süt, yoğurt yazılıyor ya listelerde tokluk sağlasın diye.
insülin ayarlaması için bu ayrıntılar da önemli.
ve benim dünkü menümkabızlık oldu bende ya sütten ya elma sirkesinden elma sirkesini bırakıyorum 3-4 gün.hangisinden kaynaklandıgını bulmam lazım :44:
sabah 300 ml yeşil çay
maydonozlu lor peynirli tost
ara 2 galeta
öğlen 1 haşlanmıs yumurta 1 domates kk peynir 4 zeytin 2 dilim normal ekmek tek şekerli çay
ara yok (çok yogundum)
akşam 1 kase tarhana çorbası kocaman bir tabak salata
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
çok yorgundum 100 mekik 120 iç bacak hareketi 60 bacak indir kaldır yapabildim.yagımı sürüp şortumu giydim
geçen cumadan bu yana kalçadan 2 cm göbekten 2 cm gitmiş
24.03.2012
sabah:1,5 br. light süt, 5 zeytin,bol peynir
ara:-
öğle:2 poğaça,1 kaşık fırında sebze(papates,biber,patlıcan),1 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna salatası,yarım porsiyon sütlü-bis. tatlı.
ara:1/3 muz
akşam:2 kase vicdan çorba, 2 kaşık makarna,1 dilim ekmek
ara:kurabiyeler
30 dakika pump it up
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?