Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohh ohh ohhh birinciliğimizin sevinciyle hemen sporumu yaptım yarım saat
belim inceldi,bişey kalmadı ama kalça bacak duruyo
artık kalça ve bacak çalışmaya başladım
onları eritmek daha zor sanırım, hareketleri bile epey zorluyo
hadi hayırlısı
bir kii bir kiii bir kiii haydi kızlaarrrrr

tulip bu arada sen de benim ortimsin..neler yaptın neler ettin bir anlat..dün tartıldın mı kaç çıktın bir yaz hele :44:

Aa gerçekten mi yuppiii

O zaman hemen anlatayım

Bu aralar erken kalkmaya çalışıyorum ki metobolizman hızlansın diye kalkar kalkmaz illa ki 2 tane kayısı yiyorum kabızlığa acayip faydası var bide öğünlerde maydonoz yemeye çalışıyorum o da intihap sökücü özelliği var süper bişi (yalnız bişi duydum ne kadar doğru bilmiyorum gebeliklerde çok yenmesi tavsiye edilmiyormuş intihap sökücü özelliği olduğu için düşük tehlikesi yaratıyormuş pek inanmadım ama aşırı tükeltiğinde olabilir

Sonracımaa öğlen yemeğini atlamıyorum günde 1 tane meyveyi hhiçç atlamıyorum posa da lazım vücuta
AKşam en geç 6 6.30 dan sonra bişi yememeye çalışıyorum. ve bişi buldum günde illa ki sabah yada her herhangi bir saatte ılık suyun için çubuk tarçın ve bal karıştırıp içiyorum vücuta direnç kazandrıyormuş ve metobolizma çalıştırıcı diyebilirim

Veee 4 gün hani girememiştim ya ben siz yokken eşimin beni kandırmalarına kanı kanıvermiştim o yüzden hep kilo aldım sanıyordum günün herhangi saatinde tartıldığım için hep 69 küsür çıkıyordu çok üzülüyordum dün sabah 1 tardıldım 67.9 öyle mutlu oldum ki geçen haftadan beri kilo verememişim ama hiçde almamışım bu hafta daha da dikkatliyim ve spora tam gaz devam kesinlikle bu hafta kilolar gidecek

İşte böyle kaptanım Amma yazmışım ya

Ohhh ohhhh süpersin canım

Kalça hareketleri için plates hareketlerine bi bak derim canım acayip yakıyo ve 1 haftada gözler görülür bi kayıp oluyor

tv yle alakam kalmadı ama sen bahsettikçe merak eder oldum :44: bulabilirsem bir bakayım

sonuncu ben oldum ha.

çağla şikeli gördünüz mü. 18 gün olmuş doğuralı. daha 2. gün böyleydim diyo. hiç bişi yok.

şulem bu sonunculuk seni kendine getirir herhalde börek gördün mü nasıl kaçacagını bilemezsin

çağla şikelin maşallahı var ya ne var öyle dogum yapmaya..yapı meselesi bazıları bu yönden şanslı doguyor

tuliple birlikte tam 10 kişi olduk aslında 2 şerli gruplar olsa daha güzel olur ama celi aslı beste takıma çok gelmez oldu.bence takımları bu hafta şu şekilde ayarlayalım olmadı cuma günü yine bir düzenlemeye gideriz böyle böyle sistemi oturturuz.mini takımlarda da ortisine sahip çıkmayan gerisi kendi bilir ne diyeyim :44:

zeynep ben
pelis şule
ferem kuzu
tulip seni besteye vereyim eğer gelirse sana iyi sahip çıkar(eğer beste çok gelmezse bizim takımdasın)
celi ve aslı

5 takım çekişme daha fazla olur

kuzusuuuuu sonuncu olduk ya biz, hay anaasını sayın seyirciler
asıl yarışma sonucu nolduu meraktan çatliiciiğiimm

ben sevdim bu grupları

tulibim geçmişten sona geldiğim için şule nin mesajını görmedim aslıyı vermiş bizim takıma ben yeniden düzenleme yaptım.pazartesi ye kadar beste gelmezse siz kaynaşamazsanız bizimlesin

kız kiloluyken hiç tartılınırmı ancak can sıkar öyle..ben senin kg nu not ediyorum.. maydonoz bende sık tüketmeye çalışıyordum.geçen sene kürünü yapıyordum üşeniyorum artık kayısı yesem bende olur çayını içiyorum şu anda hadi tulibim yaz geliyor zaten çok kg yok.verde daha çıtır bir hatun ol

eğer peliss ortaya çıkıp ortalığı karıştırmasaydı bizim grup birinciydi bi kere

hala iddia lımısın ben bu haftada iddialıyım ona göre

Tamam kaptanım beste gelmezse sizdeyim ay çok karıştı benim takım işi yahu

Ay sorma bide size bişi anlatıcam çok komik :)) Şimdi bizim buralar az daha serin ve biz doğalgazımız çok geliyor diye komple kapadık suyumuzda çatıda enerji takılı no problem yani sonracıma eee tabi akşamlar soğuyo ben üşüyorum ben kalın kalın giyiniyorum tabi sen çık tartının üstüne inanırmısınız 1.5 kilo fazla çıktı bende tabi şok kafa hala basmıyor ama hala kendime yersen böyle olur işte diye telkin ediyorum sonra saksı çalıştı herşeyi attım üzerimden kilomu gördüm şükür

Evet çıtır olcam bende çıtır olcammm herkese bunu gösterecem öncelikle görümceme cadı şey kilo vermiş söylemiyo bana görür o

canım dünle bugunku gibi takıma gelip takip etsen yeter zaten sana menün leslie in çok güzel 16 martta takıma geldiğinde tam 68 mişsin.bu hafta güzel bir kayıp bekliyorum senden

güzel makarnada yenmeli sosu ağır olmadıgı sürece sorun olmaz

hoohhh 40dk sporumu yaptımmm
bacak ve kalça hareketlerine yüklendim bu sefer

8dk karın çalışmamı da yapabilsem tmmdırrr

bacak ve kalca daha zor eriyor ama biz onlardan daha inat çıkacagız eriyecek başka yolu yok

sadece senin değil tüm mini gruplarda bir karmaşa var şu aşamada ama bu haftdan sonra bir düzene oturur tahminim

Allah seni iyi etsin emi hem bir sürü şeyle tartılmıs hemde moralini bozmus sabah aç karna wc ye gittikten sonra sadece iç çamaşırı ile ve çıplak ayak tartılmalı mümkünse tartı yerinden oynatılmamalı oda farklı tartılmaya neden oluyor..

ve benim dünkü menüm kabızlık oldu bende ya sütten ya elma sirkesinden elma sirkesini bırakıyorum 3-4 gün.hangisinden kaynaklandıgını bulmam lazım :44:

sabah 300 ml yeşil çay
maydonozlu lor peynirli tost

ara 2 galeta

öğlen 1 haşlanmıs yumurta 1 domates kk peynir 4 zeytin 2 dilim normal ekmek tek şekerli çay

ara yok (çok yogundum)

akşam 1 kase tarhana çorbası kocaman bir tabak salata

ara 1 elma

ara 1 bardak süt

çok yorgundum 100 mekik 120 iç bacak hareketi 60 bacak indir kaldır yapabildim.yagımı sürüp şortumu giydim

geçen cumadan bu yana kalçadan 2 cm göbekten 2 cm gitmiş

Son düzenleme:
canım dünle bugunku gibi takıma gelip takip etsen yeter zaten sana menün leslie in çok güzel 16 martta takıma geldiğinde tam 68 mişsin.bu hafta güzel bir kayıp bekliyorum senden
Evet artıkın bende kendimden çok umutluyum biliyorum olacak havalarda düzeldi. ee saatlerde ileri alınıyor gün daha çok uzayacak ve akşam yemeklerinden sonrada dışarı yürümeye çıkabileceğim

Önemli değil ki canım ben sizinlede gayet iyi motive oluyorum çok iyi geliyor burası bana

Artıkın iyice öğrendimm hiç yapamadığımı yapmak ve artık 60dan sonra 59-58leri görmek istiyorum inşallah hep beraberrr

24.03.2012
sabah:1,5 br. light süt, 5 zeytin,bol peynir
ara:-
öğle:2 poğaça,1 kaşık fırında sebze(papates,biber,patlıcan),1 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna salatası,yarım porsiyon sütlü-bis. tatlı.
ara:1/3 muz
akşam:2 kase vicdan çorba, 2 kaşık makarna,1 dilim ekmek
ara:kurabiyeler
30 dakika pump it up

birinciliğimizi kutlarım takımcım.
ortimi de tekrar kutluyorum tüm yarışmada birincilik almış.

birinciliğimizi kutlarım takımcım.
ortimi de tekrar kutluyorum tüm yarışmada birincilik almış.

Bende seni kutluyorum Şuleee
Ben sana dedimdi değil miii

yediğin börekler
göbüşünde çörekler

Artık börekleride bıraktın süper kayıp bekliyorum ben senden

Ay iki gündür akşam evde yokum yazamadım bi türlü şöyle rahat rahat.
Telefondan takip edyorum ne olup bitmiş ama yazmak işkence geliyor ordan.
neyse düne geçeyim unutmadan.

22.03.2012
kahvaltı
yarım simit
ara
kayısı
öğle
tavuk çöp şiş ve salata
ara
kayısı
böğürtlen çayı
akşam
adana kebap ve salata,azıcıııık pide :)
yinede dayaklık bi menüydü
callanetics videosu indiriyorum şimdi
cza kestim kendime :))

Maaşallah canım hareketler eminim yakıcı gelmiştir :))

Gene tatlı girmiş canım araya he bide kurabiyeler tabi onun dışında gayet sağlıklı

Haydi hemen spora o zaman yansın kebaplar

kiz protein karbonhidratla alinmaz kiizzz ne diyon sadece sebze ye proteinin yanina ki vucudun karbonhidrat bulamadigindan proteini yakcam die depodan yaksinn

pericigim ben senin menulerini cok begeniyorum,gayet saglikli ve dengeli. seni kutalarimm

selam citirlarr takimii,

kizim kresten grip kapmis ,cok hasta ondan dolayi pek bakamadim ama bir goz gezdirdim. 1. olmusuz supeerrr.. e ben kaptanima dedim sooolee tombulundan alalim 3 uye daha sirtimiz bi daha yere gelmez diye. ayrica ortilerimi de kutluyorum,grup basarimizdan oturu, herkese opucukler

ooooorrrrrtiiiii kilo alacagizz diye degil verecegiz diye yarisiyoruz biliyorsun di mi tatlim?? hadi pogacayi kutlama niyetine yedin e tatli niyetine de biskuvi anladim da su aksam kurabiyelerii??? bi de yazmis utanmadan kurabiye(ler) sayamadin mi orti kac tanelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…