Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**4.takım 249. ETAP BİREYSEL DERECELENDİRME**

1. miz peliss 2,4
2. miz PrensesPeri 0,9
3.lerimiz kuzununzuzusu 0,7 ferem 0,7 :81::119::119::119:
4.müz zeynepece2009 0,6 :118: :118::118::118:
5.lerimiz beste 0,5 Celisuenis 0,5
6.mız suleoz 0,1 :84::83::83:

şuleciğim grup içi takımları açıklamayı sana bırakıyorum.bu hafta güzel derece alacagız gibi bakalım

Son düzenleme:

yazamadım bişey ama takipteyim sabahtan beri, uyukluyorum, kendime gelemdim =)
ne yicem şimdi bilmiyorum, tavuk bişi alıp kızartsam üşenmesem =))

harikayız kızlaaarrrrrr, hepimiz ucundan kıyısından verdikkkk
oohhhh ne mutlu bizeeeeeeee:13:

canımcım hoşgeldin tekrar daha sık görmek istiyorum seni eşlerin dediğine bakma onlar biraz da gönlümüz olsa diye söylüyor verdikçe de keyifleniyorlar ben olsam veririm daha da güzel olurum

Bide bu grup olayı nedir kızlar sanırım ben eşsiz kaldım

canım takım içinde küçük takımlar oluşturduk.şule seni zeyneple benim takıma vermiş ama tekrar bir düzenleme yapılması gerekiyor sanırım

kaptanim ya ben diger gruplarinda sonuclarina bir goz attim da sanirim en az uyeye sahip grup bizimki, aceba diyorum soolee biraz tombulundan bi kac uye alsak ta sayisal ve hacimsel esitlik saglasak hos olmaz mi?

güzel canım

çok sağlıklı değil ama fazlalıkta yok şu intense hariç

hımmm ortim ya tozu dumana katacaz yada tozu dumanı yutacaz:)))) biz tabi 1,sini seciyoruz:)yarına meyvede iztiyoz canmcım.aralardaki galetalar çok oluyor.)

şule açıklasın diye bireysel takımları hesaplamadım da meraktayım kim birinci oldu acaba galetalar bencede çok ama napim ya bi denge tutturamadım.ya çok az oluyor yada anca böyle şeylerle bişiler yemiş oluyorum.dün akşam yine hiç birşey yemeden geçti meyve süt yemek yok yok yok kızıyorum çok kendime

ohhhh böreklere bak ortim bu hafta çok sıkı tutuyoruz ona göre haftaya güzel sonuçlar almalıyız bu ortilik meselesi ortalıgı fena kızıştırdı

kuzu menüler güzel

gurbetteki gelinlerimiz 3 oldu birbirinizden desteğinizi esirgemeyin

Son düzenleme:
kaptanim ya ben diger gruplarinda sonuclarina bir goz attim da sanirim en az uyeye sahip grup bizimki, aceba diyorum soolee biraz tombulundan bi kac uye alsak ta sayisal ve hacimsel esitlik saglasak hos olmaz mi?

valla şekerim ben üye toplamaya çalışıyorum ama ı ıhh bişi oluyor 2 haftada ya gelmiyorlar yada eleniyorlar tulip var aslı var su an denemede sen yogun katılımlarından dolayı o aşamayı biraz hızlı geçtin önemli olan üye sayısı da değil zaten mevcut üyelerin verdiği kilolar ve yüzdeler

oki doki kaptanim,anladimm, bu hafta guzel sonuc alacagiz gibi gorunuyor, tam gaz devammmm

çok sevindim yav. kendim vermiş gibi oldum valla.

sağol şulem

süperrrrrr ortim:)tebrikler :)ben senn kadar olmasamda 70,6yım.600 grmda benden gitmiş:)

teşekkürler ortim bu hafta çok daha güzel sonuçlar almalıyız yaz geliyor

akşam aranda olmus pide niye bu kadar düzensizleşti bu menülerin anlamadım ki :44:

oki doki kaptanim,anladimm, bu hafta guzel sonuc alacagiz gibi gorunuyor, tam gaz devammmm

aman diyim sen şuleye sahip çık oda sana tabi bu haftada güzel bir kayıp bekliyorum senden duracak zaman değil yaz geliyor

takımda oldugum sürece bekliyorum seni

evet alda ablamdan bahsediyorum..hep dua ediyorum ona..inşallah sağlıgı keyfi yerindedir

keşke hep öyle menüler yazabilsem ama nerde 2 gün toparlıyorum 3 gün yine yok millet çok yemekten diyet yapamıyor ben az yemekten ufff

elbiseyi giyincek kadar mı çabuk doğru cevap ver

canım elbise üzerinde çok hoş olmus kötü olsa gerçekten söylerdim..bacakların çok güzel incelmiş

menülerin çok güzel canım senin kuzuda doymustur hamilelikte hurma ve cevizin çok faydalı oldugunu okumustum.aralara onlarıda eklesen nacizane fikrim

merhaba,
Salından beri acayip bir gribin etkisindeyim. Cok fazla giremedim kusuruma bakmayın lutfen.

Ama kilo vermisiiiimmmm:)
baslangıc:74.3
bu hafta:73.6
giden:0.7
%0.94

hasta olmama ragmen hic fena degil degil mi?

aslıcıgım çok geçmiş olsun unutturdun valla kendini..daha sık bekliyorum kaybın çok güzel tebrikler

başlangıç kilom:71.400
geçen haftaki kilom :69.900
bu haftaki kilom :70.400

hala 71 in altındayım oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy

aslinda tabi soyle de dusunulebilir ben ve ortimi toplayip 3 e bolsek kimseye haksizlik olmaz ;ne de olsa bende 2 kisilik kilo var

kilolarınla ne kadar barışıksın

ayy tabiki de veririm, hic merak etmeyin, gerekirse burda siz yokken takimi tek basima beklerimmm,kendim yazar kendim cevaplarim.tesekkurlerr pericigimmm

canım kendinden,hareketlerinden bilirsin aslında tartıda çıktıgın kilo çokta önemli değil..

kizlar ben hemen kg yazim cepten giriyorum kusura bakmayin. Yeni kg 59.9 yani 500 gr gitti o kadarda spor yaptim

canım sporda yapsak biz zor kilo veriyoruz.sende pko da var sabırlı olacagız başla yolu yok

ay tatlim saka mi yapiyorsun 100 kiloyu hangi bolge tek basina tasiyabilir yawwwaklima komik seyler geliyor, ilahi cok guldurdun beni

offf offf sen bana moral oluyorsun valla

ortim cezamı yerine getirdim
4 mil lesli,10 dakika cardio,50 mekik.

harikasın

gerçekten ne mutlu güzel bir hafta oldu darısı bu haftaya

ayy kızlaarrr kilosunu bakmak için esra erola bi bakıyorum
1 haftadır filan görmemiştim heralde, şimdi yine aklıma geldi bakayım dedim
ayy nasıl incelmişşşşşşş
mini siyah etek giymiş dar
poposu minicik duruyo yandann
süppeerr yaa
ben de inşallahh hayırlısyla bebk sahibi olursamm sonrasında öyle olmak isityorummmm

canım takım içinde küçük takımlar oluşturduk.şule seni zeyneple benim takıma vermiş ama tekrar bir düzenleme yapılması gerekiyor sanırım

canım bu hafta ortasında başladık diye bu hafta da aynı gitsin eşler diye düşünüyorum.
ne dersin?
sonuncu ben oldum ha.
Geldim
Kizlarrr 63.3 500 gr vermisim
güzel canım.
peliss bana da takıma da iyi geldi cidden.
bu menüler tambelliğimden böyle. sebze yapmıyom ya. ondann.

çağla şikeli gördünüz mü. 18 gün olmuş doğuralı. daha 2. gün böyleydim diyo. hiç bişi yok.

öncelikle hepinizi tebrik ediyorum canlarım. çok güzel kilolar verdiniz gerçekten.
ve mini yarışma sonuçlarımız:
suleoz(62,8 /62.7/0.1
beste(60,4 /59.9/0.5
peliss(93.2/90.8/2.4
toplam kilo kaybı=3.0

PrensesPeri(78,3/77.4/0.9
zeynepece2009 (71,2/70.6/0.6
Aslı3435(74.3/73.6/0.7
toplam kilo kaybı=2.2

ferem(59,3 /58.6/0.7
kuzununzuzusu(69,0/ 68.3/0.7
Celisuenis( 63,7/63,8/63,3 /0,5
toplam kilo kaybı=1.9

tulipcim darılma tüm gün bekledim gel diye,69 olduğunu biiyom ama kaçtan kaça düştün bir fikrim yok. aslının son bilgileri elime geçtiği için onu senin yerine koydum prenses ve zeyneple.
bu hafta içinse prensesin fikrini de alıp mini takım düzünlemesi yapacam.
ya 4 takım oluşturcaz, ya da takımlardan birini 4licez. fikiri olan da söylesin.

2 adet kabak

2 adet soğan

2 adet domates

2 yemek kaşığı (YK) bulgur

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

2-3 diş sarımsak

Az tuz

Limon

1 demet nane

1 demet maydanoz

1 demet dereotu

Pul biber, kimyon, karabiber

isterseniz Blenderdan geçirilen bütün malzemeler 2 bardak su ile pişirilerek hazırlanır. Afiyet olsun!

Diyetisyen Dilara Koçak

ben Vicdan Çorbasını yaptım bugün. akşam içecem.
gülben ergendeydi bugün.
bi de şu neyin yanına ne yenir fasıllarını iyice öğrenmek istiyorum.
protein ve karbonhidrat beraber alınmalı gibi.
tatlı yersen peşinden süt iç diyor mesela.
meyvenin yanına da süt, yoğurt yazılıyor ya listelerde tokluk sağlasın diye.
insülin ayarlaması için bu ayrıntılar da önemli.

kuzusuuuuu sonuncu olduk ya biz, hay anaasını sayın seyirciler
asıl yarışma sonucu nolduu meraktan çatliiciiğiimm

tebrik ederim canım senin kilon az olduğu için 200 gr bile versem sonuç mükemmel yani :))

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum

900 gr eksideyim mutluyum

tebrikler kaptanımm hemen hemen 1 kilo zaten çok iyi

100gr gitti
62.8/63.7/0.1/%0,16

Ahhh pideler :)))

yarım kilo hiçde küçümsenmeyecek kadar iyi :))
işte bu da koyacam dediğim fotom.bu sabah çekindim.

Ay süper görünüyorsun canım maaşallah :)

merhaba,
Salından beri acayip bir gribin etkisindeyim. Cok fazla giremedim kusuruma bakmayın lutfen.

Ama kilo vermisiiiimmmm:)
baslangıc:74.3
bu hafta:73.6
giden:0.7
%0.94

hasta olmama ragmen hic fena degil degil mi?

Çok iyi bence az gitsin öz gitsin demişler :))

hem sabah hem öğlen krep yemişsin canım yavaştan yavaştan bir öğünden çıkartmaya baksan iyi olur :)

Geldim
Kizlarrr 63.3 500 gr vermisim

Tebrikler canım :)

Herkeis tebrik ediyorum kızlar sonuçlar hiçde fena değil

canımcım hoşgeldin tekrar daha sık görmek istiyorum seni eşlerin dediğine bakma onlar biraz da gönlümüz olsa diye söylüyor verdikçe de keyifleniyorlar ben olsam veririm daha da güzel olurum
Eşimin sözünü dinlemiyorum artıkın canım kendimi neyde iyi hissedersem orda kalacağım inşallah :)) Daha sık girmek istiyorum ama kayınvalidem sürekli gezdiriyo geni gelin olunca herkesle tanıştırmak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…