24.03.2012
kahvaltı
süt-yulaf(geç kalktım 11)
öğle
tavuk şiş,biiiir sürü salata
ara
kellogs k bar:)
akşam
mantarlı et kavurma,bol salata
ara
ballı-limonlu bitki çayı
Erkek arkadaşım hep beni yoldan çıkarıyordu,dur dedim artık haftaiçi verdiklerimi haftasonu almaktan bıktım.
Torpidoya hep çikolata jelibon kek falan koyuyor bende kendine yediriyorum ve arada dayanamayıp yediklerim oluyor biliyorsunuz.
Bugün beraberken gittim küçük light yoğurtlar,uzun zamandır aradığım k bar ve bitki çayları aldım.
Bundan sonra sürprizler böyle olsun dedim:)
'hafta burda olmayacak,dönüşüne biraz incelmiş olsam ne güzel oluuuuur
Annem bugün bana ''sen inceldin haaa''dedi, ay ne sevindim ama:)
Tayt ve dar bi tunik giydim(tabiki siyah) gayette rahat gezdim,utanmadan:) sanırım biraz toparlama var bendeee
Ay asıl ne dicem ben sizeee,kaç akşamdır dışardayım yazamadım gitti.
Çarşamba doktora gitcem demiştim ya,dedimki 1 yılı geçtik azaltacak mıyız ilacı?
''kilo yaptı değil mi'' dedi
başında söyleseniz olmaz mıydı dedim,en azından kilo almamak için dikkat ederdim beslenmeme.
Neyse diyor 2-3 kiloyla kurtarmışsın sen,daha vahimleri var diyor.
Ne iki üçü ben 10 kilo aldım dedimde,olsun canım boyun uzun diyor.
Hey yarabbim ya bi sene sonra dediğini bak,o kadar kontrole gittim yayıldığımı görmedin mi.Kendide şişko ya işte:))
Neyse artık doz azaltıyoruz ve oda bende sürekli baş dönmesi baş ağrısı yapıyor,3 gündür spor yapamıyorum başım fır fır:26:
Ama o ilacı bırakmayada alışacam bu kilolarıda verecemmmm
yaa 2-3 kilo gibi görmüş demek ne güzel iştee
hadi hayırlısı o zaman ortimm, kendine dikkat et de çok zorlama kendini, biz hep biriniyiz zaten
sen iyi ol yeter
harikasın ortimm..
benim kocişi zaten aburcubur düşmanı, işine geldi bu rejim işi , akşamın bi saati bakkala gönderiodum, ohh rahat artık
yalvarsam da gitmez , işine geliyo çünkü
diyo ki alırsam sana kötülük yapmış olurumm
ayy çok düşünür beniiii aman amaaann
ben de spor yaparken siyah tayt siyah badi giyorum çok hoşuma gidiyo, incecik oluorum
ay eveett celiiii çalışmalara devammm
bundan güzel dua olamaz.. küçük bi popişşş
reklamın iyisi kötüsü olmaz tatlım, daha iyi cuma günü geldğinde ooo nerden nereye gelmiş bunlar desinler
"zayıflamak bizim işimiz bebeğimm"
bacak işi zorlayacak gibi olsunnn, biz hallederiizz ortimmmm, korkun bizden yağlaarr
kuzuşim ben gidiore artık
öpüyoreeeeeee
havanız güneşli kilo verişlerinz bereketli olsunnnn gacılarrr
cuma günkü menüm....yzmaya yüzüm yok ama neyse..........
kahvaltı yok
öğlen 3 portakal
yarım ekmek tost zorla yedimmm--utanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
yarım kilo çilek
7 tane hac hurması-prensesim kalp kalbe karşıymış galiba yerken haberim yoktu :))))))))9
akşam
kıvırcıklı domatesli salata
ekmek
mis gibi balık yapmıştım yemeğe ama ağzıma almadan kokusu tuttu
çok kötü oldum......
portakal elma
az kendimi toplamaya kalmadan bulantılarım aldı başımı gittiiiiiiiiiiii
sabah kahvaltında peynir yumurta tarsı ve domates felan olsa daha ii olurmuş ama günü güzel olmuş özellikle akşam öğünün gayet güzel:)
Sen 2 poaçalı kahvaltıya pek yapamadım mı diyosun,abooov
Öğlen hem makarna hem köftehmde 3 taneeee
yavrum sen hangi gruba vercen bu zararları,harikasın :))
24.03.2012
kahvaltı
öğle
ara
akşam
ara
ballı-limonlu bitki çayı
Erkek arkadaşım hep beni yoldan çıkarıyordu,dur dedim artık haftaiçi verdiklerimi haftasonu almaktan bıktım.
Torpidoya hep çikolata jelibon kek falan koyuyor bende kendine yediriyorum ve arada dayanamayıp yediklerim oluyor biliyorsunuz.
Bugün beraberken gittim küçük light yoğurtlar,uzun zamandır aradığım k bar ve bitki çayları aldım.
Annem bugün bana ''sen inceldin haaa''dedi, ay ne sevindim ama:)
Tayt ve dar bi tunik giydim(tabiki siyah) gayette rahat gezdim,utanmadan:) sanırım biraz toparlama var bendeee
Küçük birm popiş, incecik bacaklar ahhh ahhhh :26: :26:ay eveett celiiii çalışmalara devammm
bundan güzel dua olamaz.. küçük bi popişşş
reklamın iyisi kötüsü olmaz tatlım, daha iyi cuma günü geldğinde ooo nerden nereye gelmiş bunlar desinler
"zayıflamak bizim işimiz bebeğimm"
bacak işi zorlayacak gibi olsunnn, biz hallederiizz ortimmmm, korkun bizden yağlaarr
Göstermiyorsun demekki tatlım, bu doktorlar hep böyle benim kide dayıyo ilaçları dayıyo ilaçları şişiriyo beniAy asıl ne dicem ben sizeee,kaç akşamdır dışardayım yazamadım gitti.
Çarşamba doktora gitcem demiştim ya,dedimki 1 yılı geçtik azaltacak mıyız ilacı?
başında söyleseniz olmaz mıydı dedim,en azından kilo almamak için dikkat ederdim beslenmeme.
Hey yarabbim ya bi sene sonra dediğini bak,o kadar kontrole gittim yayıldığımı görmedin mi.Kendide şişko ya işte:))
Neyse artık doz azaltıyoruz ve oda bende sürekli baş dönmesi baş ağrısı yapıyor,3 gündür spor yapamıyorum başım fır fır:26:
Pelisin dediği çok güzeldi,bi pidenin verdiği mutluluk bi saat ama küçük bir popişin verdiği çok daha fazla diye,alıntıladımda çıkmamış o.
Slogan gibi he; ''yemek yemenin mutluluğu 1 saat,küçük bir popişin verdiği mutluluk paha biçilemez'':118::118::118:
İyi geceler kizlR kutluyorum birinciligimizi. Ben malum eve geldim diye misafir trafigim basladi. Bu grce 11 de gittiler. Cepten yaziyorum alinti yapamicam. Olmuyo burdan. Dunku menum
Misafirlikteydim;
Sabah: 1 peynirli milfoy boregi, yesil zeytin peynir azcik sucuk
2 bardak siyah cay. Sekersiz.
Ara: meyveli yogurt
1 kornetto
Ogren: 2 dilim pizza 3 bardak yesil cay sekersiz
Aksam domatesli bulgur pilavi dac kavurma yine
Leslie 1 mil spor 1 lt su
Bugunku menum ise; misafirim geldi
Sabah: 2,5 dilim pizza ve 1 buyuk kula 5i1yerde cay salatalik
Oglen: bulgur pilavi kavurma eti yine
Aksam cig kofte partisi 1 dilim cilekli rulo pasta 3 findik kadar kurabiye patates puresi 2 bardak siyah cay
Yarim litre su. Spor yok. Bi arada benim ortim asli kim? Goremedim
Onu
ivet ivet biliyom bende sucumuuuu ama haticeye değil neticeye bakaçz ben hemen kendimi toparlayımda bu hafta size sağlam bi fark atalımda görün anyayı konyayıı:)ortiii nerdesin ya bunlarrrrr bir omuşlar saldırıyolar tüm takımlaraaa yetiş yetişşşş:)bak bunun hafta içisi de var görüşürüz:)))bu arada ben bol bol telkin dinliyomda ne zaman zayıflarız sence??cok merak eder oldum)??Göbeğimde birinci ama naber
ama mersi canım,sağolasın
Nedir bu leblebinin bolluğu,avuçları toplasan baya bi çuval edecek haa:))
Boşver orti şike var şikee
Bizde sataşırız olur biter,liste liste gezip tombul ortak arayalım
ha bide yazdıklarım aslında felaket değildi canım ya,azar azardı herşey:)
Hani nerde yaramazlık,ben göremedim
Biz has ortak olduk canım,birincilik sevdasıyla son anda kurmadık takımımız
gerçi sonunda komik hallere düştük ya,neyse:))
Aaaa ne var bunda utnacak,hamilesin hee gayet normal bence.
Hoppp zeynep şişkosuuusuçu ortime atıp aradan sıyrılacağını sandın değil miiii
Akşam akşam yediklerine bak hele,aynı şeyleri söylemek benim içimdende geliyorda bende edebimi bozmayım diyorum.Sen kendine hakaret ediyosun zaten:))
bebiş girişimiyse bilemem tabi fındık fıstıkta bol ye ozaman eşinede yedir ozaman malumunuz 1 avuç fındıkkkk:)))))huuhuuuu cappy nin meyve bahçelerine dönmüş senin mide yavrusu.. amaann bebişim yaa bi kere doğurcan bi kere kilo alcan alıver gitsin alıverr bluuu alıverr
oohh süpperitooo, güle güle yağlar
haha çok tatlısın canım yaa, döndü gözüm sorma
valla adamın ağzını da bozar bu yağ yapıcı zararlı pisliiikkk ıyyy yiyecekler var yaaa, ne yaramazlar onlarrr
uyma sen onlara uymaaa, yutma löp löpp
ya bi kaç gündür yemek hazırlayasım yok biraz da ondan
ya bi de bi bebiş girişimimiz olcak, o yüzden enerji dolu yiyeceklere verebilirm kendimi :26: haha
ortim azar azarsa bişicikler demem, ohh helal olsun ortime, ama yaramasınlarmidenden geçip gitsinler
yaramazlık yapmamışım di mi ortimm, hem bugün cmt, epey vaktimiz var
bu hafta artık 57 leri görmem lazımm
ii oldu ya günler uzadı artık akşam bahce keyiflerimiz başlar:))fıstıklar saatlerinizi ileri almayı unutmayınnnnn
heyt heyttt süpermiş menüye bak heleeee:)) benm adamda kilo ver die laf ederdi şimdi gördkçe kıskanıyor heralde durmadan caktırmadan ağzıma bişeyler koymaya calışıyor:))sporuma mani oluyor falan filan...24.03.2012
kahvaltı
öğle
ara
akşam
ara
ballı-limonlu bitki çayı
heyttt göz aldatmacası onlar:))giy bi bikinide gör kendini kolaysaaaaa:))))Annem bugün bana ''sen inceldin haaa''dedi, ay ne sevindim ama:)
en azından nedeni belli kuzum ya ben ilaçta kullanmıyorum tüm değerlerimde normal ama yine de kilo al al bitmiyor ver ver hiç bitmiyor:)))Ay asıl ne dicem ben sizeee,kaç akşamdır dışardayım yazamadım gitti.
valla böle düşünmesin ben daha ne isterim:)dün akşam kızım tost istedi.yemedi ben yedim.elma dilimledim yemedi.ben yedim.kocam börek istedi ona yapmışken canm cekti bi parca aldım.babam misafire ikram etmek için kurabiye almıştı.cekmecede gördm yarımda ondan götrdm.bizim aile beni caydırmak için elinden geleni yapıyorharikasın ortimm..
benim kocişi zaten aburcubur düşmanı, işine geldi bu rejim işi , akşamın bi saati bakkala gönderiodum, ohh rahat artık
yalvarsam da gitmez , işine geliyo çünkü
diyo ki alırsam sana kötülük yapmış olurumm
ayy çok düşünür beniiii aman amaaann
ben de spor yaparken siyah tayt siyah badi giyorum çok hoşuma gidiyo, incecik oluorum
İyi geceler kizlR kutluyorum birinciligimizi. Ben malum eve geldim diye misafir trafigim basladi. Bu grce 11 de gittiler. Cepten yaziyorum alinti yapamicam. Olmuyo burdan. Dunku menum
Misafirlikteydim;
1 kornetto
iki günde baya yoğun menüler olmuş.bol kalorilisinden.misafirlikte sebze yapma kültürümüz nie yok ya..:))Bugunku menum ise; misafirim geldi
Aksam cig kofte partisi 1 dilim cilekli rulo pasta 3 findik kadar kurabiye patates puresi 2 bardak siyah cay
Onu
Misafirlikteydim;
1 kornetto
Onu
Ben birden bırakamıyorum canım,bir gün yarım bir gün tüm gidiyor şimdilik. Bir süre sonra tamamen yarım almaya başlıcam vs vs derken yavaşça bırakacam.Harikasın canım erkeklere kanmak yoooook :118:
Olmaz ki illa ki vardır, bide boyun uzun ya daha da fazla vermiş gibi gözüküyorsundur sen
Küçük birm popiş, incecik bacaklar ahhh ahhhh :26: :26:
Göstermiyorsun demekki tatlım, bu doktorlar hep böyle benim kide dayıyo ilaçları dayıyo ilaçları şişiriyo beniŞükür değerler düzeldide artık gelmene gerek yok dedi
evtt evtt gelsin sporlar gitsin yağlarrr
ivet ivet biliyom bende sucumuuuu ama haticeye değil neticeye bakaçz ben hemen kendimi toparlayımda bu hafta size sağlam bi fark atalımda görün anyayı konyayıı:)ortiii nerdesin ya bunlarrrrr bir omuşlar saldırıyolar tüm takımlaraaa yetiş yetişşşş:)bak bunun hafta içisi de var görüşürüz:)))bu arada ben bol bol telkin dinliyomda ne zaman zayıflarız sence??cok merak eder oldum)??
bu arada bütün gün dışardaydım sabah 8,30 dan 5 e kadar kan şekerim düşüyo durmadan o yüzden cantamda o vardı ara ara elime aldım onları:)))bi onla kalsa razıdıydımda akşammmmm malummm
heyt heyttt süpermiş menüye bak heleeee:)) benm adamda kilo ver die laf ederdi şimdi gördkçe kıskanıyor heralde durmadan caktırmadan ağzıma bişeyler koymaya calışıyor:))sporuma mani oluyor falan filan...
heyttt göz aldatmacası onlar:))giy bi bikinide gör kendini kolaysaaaaa:))))
en azından nedeni belli kuzum ya ben ilaçta kullanmıyorum tüm değerlerimde normal ama yine de kilo al al bitmiyor ver ver hiç bitmiyor:)))
valla böle düşünmesin ben daha ne isterim:)dün akşam kızım tost istedi.yemedi ben yedim.elma dilimledim yemedi.ben yedim.kocam börek istedi ona yapmışken canm cekti bi parca aldım.babam misafire ikram etmek için kurabiye almıştı.cekmecede gördm yarımda ondan götrdm.bizim aile beni caydırmak için elinden geleni yapıyor
bu lafdan sonra da yersen yuh bana ya.Bende seni kutluyorum Şuleee
Ben sana dedimdi değil miii
yediğin börekler
göbüşünde çörekler
Artık börekleride bıraktın süper kayıp bekliyorum ben senden
e tatlıdan sonra süt iç diyo ya. neyse ben araştırmım en iyisi bu konuyu. zeynebin dediği gibi,herkes başka diyo heralde.kiz protein karbonhidratla alinmaz kiizzz ne diyon sadece sebze ye proteinin yanina ki vucudun karbonhidrat bulamadigindan proteini yakcam die depodan yaksinn
geçmiş olsun. çabuk iyileşsin.selam citirlarr takimii,
kizim kresten grip kapmis ,cok hasta ondan dolayi pek bakamadim ama bir goz gezdirdim. 1. olmusuz supeerrr.. e ben kaptanima dedim sooolee tombulundan alalim 3 uye daha sirtimiz bi daha yere gelmez diye. ayrica ortilerimi de kutluyorum,grup basarimizdan oturu, herkese opucukler
ooooorrrrrtiiiiikilo alacagizz diye degil verecegiz diye yarisiyoruz biliyorsun di mi tatlim?? hadi pogacayi kutlama niyetine yedin e tatli niyetine de biskuvi anladim da su aksam kurabiyelerii??? bi de yazmis utanmadan kurabiye(ler) sayamadin mi orti kac tanelerdi?
canım don olayına çok güldüm. doğru valla. hele wcye git gel tartıl cuma sabahları kopuyom.süpppper olmuş daha bi küçücük göbüş kalmış:)onun dışında cıtır omluşsun.sık bi dişini kaldır börek çöreği veriver şu 2,7 kiloyu görsün herkesss şuleyiiii:)))
:)))))))))))))))))maskeli baloda gibisin şekerim:) sürekli farklı kılıklarda:))
bebğim o da süper bende yırtındım bu hafta ancak okadar verdim vücudu sallamak gerekiyr arada:)
takımım diye demiyom ama biz süperiz yavvv hepimizde erim erim erimişiz bu hafta:))
süppper bi dukan menüsü canm bu hafta bende dukan yapmaya niyetliydim ama evde bi sürü sebze meyve var onaları kim yiyecek:))nese artık onlar bitince ben de senle takılırım:)
alıcaz tatlım alıcaz.benm kankamda bu hafta dönecek aramıza:)
oralarına buralarına bişeyler yaptırıyolar veriyolar anam para booll onlarda:)
bakkk bakkk en ballı üyeyi kappmışlar oturmuşlar birnciliğe:)))yoksam biz birinci olacaydık:)
ahanda denemdiğim bi şey daha dur bunuda yapayım:)
ya o neyin yanına ne yenmez olayı her diyetisyene göre değişiyor.o yüzden onu sen kendine göre ayarla bence.
:))))) delü yaaa.sen gönüllerin 1.sisin
:))))))kalın giyinme olayına koptum:)100 gr farkeder umuduyla biz donumuzu bile çıkartıyoz canm:)
birden böle yumulacağına bebğim hafta ici güzel güzel beslen menüü cok kısma bence:)
valla süperizzz biz
:))))))benmde göbek konya ambarı gibi yerinde gerçi bacaklarda dolma gibi ya o da ayrı mesele:))
sütüde sirkeyide bağırsakları daha rahat calıştıroyor die biliyodum.bence ikisindende değildir ortim.biraz galetanı azalt yada kepeklisini al bence
kurabiye canavarımısın kızzz sen bak sonuncuda oldun
dışarı menüsü yağlı yapmasalar akşam kebeab ye tabi de dışardakiler cok yağlı bebişim ondan yani göbek yaparrr:)
canmmmmm geçmiş olsun.sayende aldık 1.liği tatlım süperdin tebriklerrrrrr ayrıcadan sana geliyorrrr
çok güzel. haftasonun bilem mikemmel.kızlar menümmm
sabah:3 kaşık yumurtalı ıspanak,süs biber,5 küçük kepekli galeta
ara:4 erik,1 avuc leblebi,1 ayran
ara:1 avuc leblebi
öğle:1 dilim peynir ve domatesle hazırladığım sandivic.
avm ye giderken aceleyle evden aldım:)
ara:1 avuc leblebi
akşam:4 kaşık pilav,2 kaşık yoğurt,6 kaşık kabak yemeği
ara:2 küçük kivi
spor 1 saat yürüdüm avm de gezdim ayrıca baya yoruldum bugün
çok çalışmısın gerçekten bana yetişmeye. ben düştüm sen düşme gardaşımm.dön bu yoldan.gelelim bugünkü yaramazlıklaraaaaaaaa
kahvaltı öncesi 40 dk spor
kahvaltı: 09.00 2yk kadar omlet,2dilim sucuk,peynir,3zeytin,1er kaşık ,bal reçel pekmez fıstıkezmesi, 1dilim ekmek
öğlen: 13.30 iki dilim ekmek 1 şinitzel=tavukburgerayran, biraz da pattiiss
akşam: patlıcan pattes kızartam yapmıştım eşime yoğurtlu domates soslu, ona saldırdım ben de:26:
etti mi bi yaramazlık daha
ara: muz
ahanda bittii başka da bişicikler yemeeemmmm
5 saat dışardaydık ama , avm ye git gel , orda yürü :18:
şimdi de temizlik yapcam, kociş evde değil, sonra da spor da yaparımmm
affedinn
kız o pişman benim pelis benim ortim.allah seni ne etmesin yorumunu okurken bi gülmedir aldı başını gitti bende.......
prensesim msjın için çok mutlu oldum...evet bebiş doyuyo sanırım ama ben açım.....dünden beri sadece portakal ve salata yiyebildim...yazdığın iyi oldu bundan sonra hurma ve cevizde yemeye çalışıcam .......
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ahhhhhhhhh smileylerim olsa bi gözel koyardım da yokki..hadi bakalım tekrar eski günlere dönücez inşallah.........
kız siz tencere kapak ne güzel msjlar yazıyonuz bayıldım size yawwwwwwwwww...
bana birini hatırlattınız...fi tarihinden baş harfi bluemoon :))))))))))))
takım olayı bencede güzel olmuş..ama benim gözüm yinede çağla şikelde....bu gidişle halim çok zor doğumdan sonra takıma kazık çakıcam sanırım......
kızzzzzzzzzz pişman ettin zavallı kuzuyu valla yediğine pişman oldu bence ama helal olsun yani sana...bireysel dercenide ayrıca tebrik ediyorum.....
çilek için çok erken değil mi?cuma günkü menüm....yzmaya yüzüm yok ama neyse..........
kahvaltı yok
öğlen 3 portakal
yarım ekmek tost zorla yedimmm--utanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
yarım kilo çilek
7 tane hac hurması-prensesim kalp kalbe karşıymış galiba yerken haberim yoktu :))))))))9
akşam
kıvırcıklı domatesli salata
ekmek
mis gibi balık yapmıştım yemeğe ama ağzıma almadan kokusu tuttu
çok kötü oldum......
portakal elma
az kendimi toplamaya kalmadan bulantılarım aldı başımı gittiiiiiiiiiiii
sporun var canım. poğaça falan kalmamıştır.Gelelim bu gün ki menümüze
SAbah 8.30 da kalkış 2 tane kuru kayısıyı ardından 2 koca bardak suyu indirdim
Kahvaltıyı pek yapamadım sadece 2 küçük ev yapımı poğaca ve ballı tarçınlı su içtim
Öğlen 1.30 'da 1 tabak yağsız makarna, 3 tane köfte
Akşam 6.30 da az bi porsiyon ızgara et, salata, cacık, 1.5 dilim ekmek
21'de limonlu soda
Bugün hiç ara yapamadım artı meyve yiyemedim öğlen köfte yemiyecektim ama buzluktan çıkardığım için yemek zorunda kaldım :26:
1 saat yürüyüş+ parkta spor hareketleri
günaydın bayanlar.
dünkü menüm
sabah:1 haş yumurta,5zeytin,peynir,2 dilim ekmek
ara:3 kurabiye
öğle: 4 kurabiye
ara: lavaşta çiğ köfte
akşam:1 kase vicdan çorbası,1 dilim ekmek,2 kaşık makarna,2 yudum kola
spor yapamadım. çok gezindik gün boyu.
bu lafdan sonra da yersen yuh bana ya.
aman kafa göz kalmadı ben de bu taşlardanGöbeğimde birinci ama naber
ama mersi canım,sağolasın
Nedir bu leblebinin bolluğu,avuçları toplasan baya bi çuval edecek haa:))
Boşver orti şike var şikee
Bizde sataşırız olur biter,liste liste gezip tombul ortak arayalım
ha bide yazdıklarım aslında felaket değildi canım ya,azar azardı herşey:)
Hani nerde yaramazlık,ben göremedim
Biz has ortak olduk canım,birincilik sevdasıyla son anda kurmadık takımımız
gerçi sonunda komik hallere düştük ya,neyse:))
Aaaa ne var bunda utnacak,hamilesin hee gayet normal bence.
Hoppp zeynep şişkosuuusuçu ortime atıp aradan sıyrılacağını sandın değil miiii
Akşam akşam yediklerine bak hele,aynı şeyleri söylemek benim içimdende geliyorda bende edebimi bozmayım diyorum.Sen kendine hakaret ediyosun zaten:))
of şule of.Tam dedimki vay anasını şule beni utandırdı,yok anam şule aynı şule:))
Kız hiç utanmadın değil mi pideye ara öğün demeye
De get,oldu mu diyor bide
Daha ne olsun,daha ne olsuuuun :))
Tatlım bacakların ne güzel ince,en zor o inceliyormuş(inceltemediğimden bilmiyorum ben daha:)
O bacaklara o kollar tombul kalıyor,sonracıma göbekte belli.Mükemmel olmadan bırakmak yok,bence daha devam etmelisin.
3kilo verdiğindede bi bakalım bu elbiseyle en iyisi
Canım geçmiş olsun.
Dön dön dön
Çok tatlısıııın :)
Demek öğle süperdi he,afiyet olsun canım:)menün süper
Gızz kulağını çekecem senin he,bizim gruptasın haberin var mı hayırsız orti:))
Hergün gel yamacıma paylaşım yap,getirtme beni elin fransalarına
Oy kuuuzuuumm Allah istediğin zamanda sana bi bebiş,arkasındada küçük bi popiş nasip etsin inşallah.
Kız felaket tellalı,bak bireyselde üçüncüyüz ikimizde:)sus reklam etme :)
Menün güzelmiş canım
Poff en gıcık şey işte canım,bu bacaklar incemiyooor
Callan videosu indirdim bende,bakim bi belime zarar verecek bişe yoksa başlayacağım hemencik.
İdiialıyım nolcak:)) korkcam mı sanki,pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:)
ohh ohhh yarasın şuleme poğaçalar,sütlü tatlılar,sayısını yazmaya utandığı kurabiyeler:))
Ay asıl ne dicem ben sizeee,kaç akşamdır dışardayım yazamadım gitti.
aman kafa göz kalmadı ben de bu taşlardan
of şule of.
canım benim de bacaklarım gidiyo önce, üst gitmiyo. bacaklarım kas oldu bütün artık ağrıyo.
neyse ki azalıyormuş ilacın. sende verirsin kilocuklarını temelli kurtulursun.
günaydın bayanlar.
dünkü menüm
günaydın bayanlar.
dünkü menüm
Misafirlikteydim;
1 kornetto
Onu
ii oldu ya günler uzadı artık akşam bahce keyiflerimiz başlar:))
valla böle düşünmesin ben daha ne isterim:)dün akşam kızım tost istedi.yemedi ben yedim.elma dilimledim yemedi.ben yedim.kocam börek istedi ona yapmışken canm cekti bi parca aldım.babam misafire ikram etmek için kurabiye almıştı.cekmecede gördm yarımda ondan götrdm.bizim aile beni caydırmak için elinden geleni yapıyor
Hem bikini tarzım değil,yoksa giyer gösterirdim
günaydın bayanlar.
dünkü menüm
çok çalışmısın gerçekten bana yetişmeye. ben düştüm sen düşme gardaşımm.dön bu yoldan.
Ay inanmıyorum yaaa önce bacaklarda mı veriyorsun,sen nadir bi türsün hee
Ben veremiyorum bir türlü,dolma gibi maşallah,derdim belden aşağıda zaten
Ama verdim,veriyorum ve vereceğiiimdal gibi olcam,yaza fıstık gibi fotoğraf eklicem bak
Ferem kız sana bişi sorcam şöyle bi geçmişi okudumda bi aralar sinameki içtiğini okudum tarçınlı, biliyorum çok kullanıldığında tehlikeli ben böyle çok şişkinlik rahatsız olduğumda kullanmak istiyorum canım yani haftada 1 felan. Sen ne kadar süre kullandın ve nasıl aydınlatıversen ya beni :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?