Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

harikasın ortimm..
benim kocişi zaten aburcubur düşmanı, işine geldi bu rejim işi , akşamın bi saati bakkala gönderiodum, ohh rahat artık
yalvarsam da gitmez , işine geliyo çünkü
diyo ki alırsam sana kötülük yapmış olurumm
ayy çok düşünür beniiii aman amaaann

Annem bugün bana ''sen inceldin haaa''dedi, ay ne sevindim ama:)
Tayt ve dar bi tunik giydim(tabiki siyah) gayette rahat gezdim,utanmadan:) sanırım biraz toparlama var bendeee

ben de spor yaparken siyah tayt siyah badi giyorum çok hoşuma gidiyo, incecik oluorum

yaa 2-3 kilo gibi görmüş demek ne güzel iştee
hadi hayırlısı o zaman ortimm, kendine dikkat et de çok zorlama kendini, biz hep biriniyiz zaten
sen iyi ol yeter

kuzuşim ben gidiore artık
öpüyoreeeeeee

havanız güneşli kilo verişlerinz bereketli olsunnnn gacılarrr

yaa 2-3 kilo gibi görmüş demek ne güzel iştee
hadi hayırlısı o zaman ortimm, kendine dikkat et de çok zorlama kendini, biz hep biriniyiz zaten
sen iyi ol yeter

Sağol guzzummm kimin ortsiymiiiiiiişşşş:13:

Kuşum sen zaten incesin,derdin tam fıstık olmak o kadar:) Etin budun ne şekerim,süpersin süpeeer
Kocanın tavrı senin işine yarar işte canım,benim kuzu bana hep zarar hep zarar:))

Pelisin dediği çok güzeldi,bi pidenin verdiği mutluluk bi saat ama küçük bir popişin verdiği çok daha fazla diye,alıntıladımda çıkmamış o.
Slogan gibi he; ''yemek yemenin mutluluğu 1 saat,küçük bir popişin verdiği mutluluk paha biçilemez'':118::118::118:

İyi geceler kizlR kutluyorum birinciligimizi. Ben malum eve geldim diye misafir trafigim basladi. Bu grce 11 de gittiler. Cepten yaziyorum alinti yapamicam. Olmuyo burdan. Dunku menum

Misafirlikteydim;

Sabah: 1 peynirli milfoy boregi, yesil zeytin peynir azcik sucuk
2 bardak siyah cay. Sekersiz.

Ara: meyveli yogurt

1 kornetto

Ogren: 2 dilim pizza 3 bardak yesil cay sekersiz

Aksam domatesli bulgur pilavi dac kavurma yine

Leslie 1 mil spor 1 lt su

Bugunku menum ise; misafirim geldi

Sabah: 2,5 dilim pizza ve 1 buyuk kula 5i1yerde cay salatalik

Oglen: bulgur pilavi kavurma eti yine

Aksam cig kofte partisi 1 dilim cilekli rulo pasta 3 findik kadar kurabiye patates puresi 2 bardak siyah cay

Yarim litre su. Spor yok . Bi arada benim ortim asli kim? Goremedim
Onu

Bebiş bayram etti desene bu bence gayet iyi

sabah kahvaltında peynir yumurta tarsı ve domates felan olsa daha ii olurmuş ama günü güzel olmuş özellikle akşam öğünün gayet güzel:)

Evet bende öyle olsun diye umuyordum ama olamadı işte

Sen 2 poaçalı kahvaltıya pek yapamadım mı diyosun,abooov
Öğlen hem makarna hem köftehmde 3 taneeee
yavrum sen hangi gruba vercen bu zararları,harikasın :))

Pek yapamadım derken kaçamak gibi oldu demek istemiştim canım. Makarnam yağsız tuzsuz du ama ama doğru yememeliydim

Harikasın canım erkeklere kanmak yoooook :118:
Tayt ve dar bi tunik giydim(tabiki siyah) gayette rahat gezdim,utanmadan:) sanırım biraz toparlama var bendeee

Olmaz ki illa ki vardır, bide boyun uzun ya daha da fazla vermiş gibi gözüküyorsundur sen

Küçük birm popiş, incecik bacaklar ahhh ahhhh :26: :26:

Göstermiyorsun demekki tatlım, bu doktorlar hep böyle benim kide dayıyo ilaçları dayıyo ilaçları şişiriyo beni Şükür değerler düzeldide artık gelmene gerek yok dedi

evtt evtt gelsin sporlar gitsin yağlarrr

Börek kornetto pizza cık cıkkk Suyunda az olmuş canım azıcık daha dikat ama misafirlikte böyle oluyo biliyorum

Celii hemen kendini toparlaman gerekir tatlım :26:

ivet ivet biliyom bende sucumuuuu ama haticeye değil neticeye bakaçz ben hemen kendimi toparlayımda bu hafta size sağlam bi fark atalımda görün anyayı konyayıı:)ortiii nerdesin ya bunlarrrrr bir omuşlar saldırıyolar tüm takımlaraaa yetiş yetişşşş:)bak bunun hafta içisi de var görüşürüz:)))bu arada ben bol bol telkin dinliyomda ne zaman zayıflarız sence??cok merak eder oldum)??
bu arada bütün gün dışardaydım sabah 8,30 dan 5 e kadar kan şekerim düşüyo durmadan o yüzden cantamda o vardı ara ara elime aldım onları:)))bi onla kalsa razıdıydımda akşammmmm malummm
bebiş girişimiyse bilemem tabi fındık fıstıkta bol ye ozaman eşinede yedir ozaman malumunuz 1 avuç fındıkkkk:)))))
fıstıklar saatlerinizi ileri almayı unutmayınnnnn
ii oldu ya günler uzadı artık akşam bahce keyiflerimiz başlar:))
heyt heyttt süpermiş menüye bak heleeee:)) benm adamda kilo ver die laf ederdi şimdi gördkçe kıskanıyor heralde durmadan caktırmadan ağzıma bişeyler koymaya calışıyor:))sporuma mani oluyor falan filan...
heyttt göz aldatmacası onlar:))giy bi bikinide gör kendini kolaysaaaaa:))))
en azından nedeni belli kuzum ya ben ilaçta kullanmıyorum tüm değerlerimde normal ama yine de kilo al al bitmiyor ver ver hiç bitmiyor:)))
valla böle düşünmesin ben daha ne isterim:)dün akşam kızım tost istedi.yemedi ben yedim.elma dilimledim yemedi.ben yedim.kocam börek istedi ona yapmışken canm cekti bi parca aldım.babam misafire ikram etmek için kurabiye almıştı.cekmecede gördm yarımda ondan götrdm.bizim aile beni caydırmak için elinden geleni yapıyor

iki günde baya yoğun menüler olmuş.bol kalorilisinden.misafirlikte sebze yapma kültürümüz nie yok ya..:))

Celiiii hangi yediğine kızayım bilemedimki,kendine bi tokat patlat ve kendine gel:)) kuzum ne bu hal?
Misafirine yedir ama yeme,misafirlikte ay ben yemiştim az önce pek aç değilim de az ye.
İnsanların yanında ben daha yeni bişeyler yemiştim dersen onların yanında yemeye utanırsın zaten:)

Ben birden bırakamıyorum canım,bir gün yarım bir gün tüm gidiyor şimdilik. Bir süre sonra tamamen yarım almaya başlıcam vs vs derken yavaşça bırakacam.
Eksik alıyorum ya şimdi başım fır fır dönüyor,kıpırdamıyorum pek yoksa dünyam dönüyor :26:
Spor yapamadım 3 gündür o yüzden ama bugün callan egzersizlerine beşlıcam

Hayatım haftaiçi hepimizin iyi önemli olan haftasonunu kaçamksız geçirmek,ben dünü sıfır zararla atlattım bugünde pazar kahvaltısına baktım ekmek arası mangal sucuk yapmış yiyor bizimkiler,bende aynı masada süt ve yulaf yedim :)) öğleden sonrada gezmeye çıkacaklar ve tabi tıkınacaklar,bende dersim var dedim gitmiyorum,gezmiyorum,şişmiyorum:)) çapım küçülünce gezerim
Telkini bende dinliyorum canım,attı telefona yolda sokakta bol bol dinliyorum,1 ay sonra etki gösteriyomuş çok nadir olarak 2 haftada etkilenende oluyomuş ama nerde bizde o bünye :)) aaa ya ben etkilendimde ondan haftasonu irade abidesi oldumsa

Göz aldatmacası değil o hayatım,giyemiyorumdum giydim işte,kıskanma şişko
Hem bikini tarzım değil,yoksa giyer gösterirdim

günaydın bayanlar.
dünkü menüm
sabah:1 haş yumurta,5zeytin,peynir,2 dilim ekmek
ara:3 kurabiye
öğle: 4 kurabiye
ara: lavaşta çiğ köfte
akşam:1 kase vicdan çorbası,1 dilim ekmek,2 kaşık makarna,2 yudum kola
spor yapamadım. çok gezindik gün boyu.

Bende seni kutluyorum Şuleee
Ben sana dedimdi değil miii

yediğin börekler
göbüşünde çörekler

Artık börekleride bıraktın süper kayıp bekliyorum ben senden
bu lafdan sonra da yersen yuh bana ya.
kiz protein karbonhidratla alinmaz kiizzz ne diyon sadece sebze ye proteinin yanina ki vucudun karbonhidrat bulamadigindan proteini yakcam die depodan yaksinn
e tatlıdan sonra süt iç diyo ya. neyse ben araştırmım en iyisi bu konuyu. zeynebin dediği gibi,herkes başka diyo heralde.
geçmiş olsun. çabuk iyileşsin.
benim de ortime çok ihtiyacım varrrr.

o gün günüm vardı ortim. akşam da bi karamsarlık sardı beni...sayısı 7-8 galiba. 20grlıklar ayrıcaaaa
canım don olayına çok güldüm. doğru valla. hele wcye git gel tartıl cuma sabahları kopuyom.
ay bu şule yok mu çok yaramaz.
süt kabız yapar benim bildiğim.
ama kayısı çayını da bırakcam. daha fena yapıyo ne sonrasında.
diğer konuda bi diyecem yok.... :26::26::26::26:
çok güzel. haftasonun bilem mikemmel.

çok çalışmısın gerçekten bana yetişmeye. ben düştüm sen düşme gardaşımm.dön bu yoldan.
kız o pişman benim pelis benim ortim.

çilek için çok erken değil mi?

sporun var canım. poğaça falan kalmamıştır.

Şuleee sanki kilo almak için program yapıyosun kendine, kız o ne ara 3 kurabiye öğle 4 kurabiye;yuh diyorum sana.Şöyle tüküren bi ifade istiyorum yönetim,sık sık lazım oluyor burda :))
Bide lavaşta çiğ köfte,sen diyosun ki ay nerden verdim şu kiloları,hemen geri almalıyım,aferim aferim
Aman kaptırma sonunculuğu
bu lafdan sonra da yersen yuh bana ya.

Yuh zaten sana Şule,böreği bırak kurabiyeleri kap Kurabiye canavarı oldun başımıza
Ah sen benim yakınımda olacan o ellerine ellerine vuracam,bakim bidaha nasıl uzanıyor onlara:)

aman kafa göz kalmadı ben de bu taşlardan
of şule of.
canım benim de bacaklarım gidiyo önce, üst gitmiyo. bacaklarım kas oldu bütün artık ağrıyo.

neyse ki azalıyormuş ilacın. sende verirsin kilocuklarını temelli kurtulursun.

Ay inanmıyorum yaaa önce bacaklarda mı veriyorsun,sen nadir bi türsün hee
Ben veremiyorum bir türlü,dolma gibi maşallah,derdim belden aşağıda zaten
Ama verdim,veriyorum ve vereceğiiim dal gibi olcam,yaza fıstık gibi fotoğraf eklicem bak

şu kurabiyeleri bırak artık canım ya adın çıktı 9 a inmez 8'e artık aaa bide lavaşta çiğ köfte var hiç iii değil

Ferem kız sana bişi sorcam şöyle bi geçmişi okudumda bi aralar sinameki içtiğini okudum tarçınlı, biliyorum çok kullanıldığında tehlikeli ben böyle çok şişkinlik rahatsız olduğumda kullanmak istiyorum canım yani haftada 1 felan. Sen ne kadar süre kullandın ve nasıl aydınlatıversen ya beni :44:

sende benden canim urabiye falan

ay kizlar kizsaniz haklisiniz valla bu aralar çok iradesizim

dunku menumu hiç yazmayayim vallla oda rezalet

wuuuu.. neyse çok da feci değil, ne öldürür ne güldürür, verimsiz bi gün olmuş =)

aha bi daha pizzaa.. şmdi olmadı işteee kuraaabiyeeeee wışşşşş spor da yok, eksilere düşmeeee

-o bahçe keyifleri tamlamasının içinde kekler kurabiyeler pastalar yok di mii, eti formla yeşil çay saati belki di mi di mi di mi
-bebişim sen karıştırmışsın o işi, yemedim yedirdim demen için senn değil onların yemesi lazımm

Hem bikini tarzım değil,yoksa giyer gösterirdim

iyiki tarzımız değil bebişim , yoksa vay halimizee, yada görenlerin halineeee

kuuuu-raaaa-biiii-yeeeeee kuuuu-raaa-biii-yeeeee
-öğlen ne yemek pişireyim ne istersin canım
-kurabiye isterim kurabiye pişirr şuleeee

çok çalışmısın gerçekten bana yetişmeye. ben düştüm sen düşme gardaşımm.dön bu yoldan.

bakim dedim bi insan nasıl sonuncu olur deidm, empat yapmak istedim, kendimi senin yerine koymak istedim, o sebepten götürdüm herşeyden hayatım

ayy bacak bacakk bacakk, acık incelseydi
ya aslında ben hiç ince bacaklı olduğum zamanı görmedim, incelmez de yani
55 civarıydı hep kilom ama bacaklarım hep böyleydi, yıh yıh yııhh o iş yaş yani
ama azimle spor yapan bacağını da inceletirmiş , ha gayretttt bizeee

canım ya ben de o işe bi kalkıştım, sonra kuzucuk dedi tehlikeli bişey diye, internetten araştırdım, gerçekten de öyle hatta paylaşmıştım bazı yazıları
düşük tehlikesi bile yaratabiliyomuş hamilelerde, çok mecbur kalındığında doktor kontrolünde filan kullanılabilinecek bişeymiş
boşver kayısı ye

kızzzlaarrrrr döndüm özümee yupitoo
ahanda kerevizi rendeleyp az yağda çevirdim, yoğurtladım misss, yanına da roka, ekmeksiz
ocakta da karnabaharım pişiyooooo

birazdan da sporumu yaparımmm oh ohh ohh yandan
bu akşam da kociş geç gelecek, bol sporlar bir kii bir kiii bir kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…