süpppper olmuş daha bi küçücük göbüş kalmış:)onun dışında cıtır omluşsun.sık bi dişini kaldır börek çöreği veriver şu 2,7 kiloyu görsün herkesss şuleyiiii:)))işte bu da koyacam dediğim fotom.bu sabah çekindim.
:)))))))))))))))))maskeli baloda gibisin şekerim:) sürekli farklı kılıklarda:))bir zamanlar gururlu ancak fakir bir ebe vardı evet işte o benimm..
cok şaşırdınız değilmi şimdi çok param var donunuza kadar herşeyinizi alicem...
bebğim o da süper bende yırtındım bu hafta ancak okadar verdim vücudu sallamak gerekiyr arada:)kizlar ben hemen kg yazim cepten giriyorum kusura bakmayin. Yeni kg 59.9 yani 500 gr gitti o kadarda spor yaptim
takımım diye demiyom ama biz süperiz yavvv hepimizde erim erim erimişiz bu hafta:))**4.takım 249. ETAP **
PrensesPeri(78,3/77,4/0,9/%1,15)
zeynepece2009 (71,2/70,6/0,6/%0,84)
suleoz(62,8 /62,7/0,1/%0,16)
beste(60,4/59,9/ 0,5/%0,83)
Celisuenis(/63,8/63,3 /0,5 /%0,78)
kuzununzuzusu(69,0/68,3/0,7/%1,01)
ferem(59,3 /58,6/0,7/%1,18)
peliss(93,2 /90,8 /2,4/ %2,58)YENİ ÜYE hedef: 65
4.Takim ortalaması: 1,07
süppper bi dukan menüsü canm bu hafta bende dukan yapmaya niyetliydim ama evde bi sürü sebze meyve var onaları kim yiyecek:))nese artık onlar bitince ben de senle takılırım:)bugunku menum arkadaslar;
sabah herzamanki gibi yarim krep,light peynir, 2 kova cay
ogle(simdi yedim superdi) iskender susu verilmis yogurt, krep, yagsiz dana eti vee 2 minik domates ,yarim salataliktan olusan salata.
arada meyveli yogurt tatlisi(o yagli tabi ki)
aksam yogurt corbasi(icine biraz kiyma koyacagim)
yatmadan once bir bardak light sut cunku corba icince genelde acikiyorum. ha bi de dukanda meyve olmadigindan hergun multivitamin hapi,aksamlari meyve niyetine
alıcaz tatlım alıcaz.benm kankamda bu hafta dönecek aramıza:)kaptanim ya ben diger gruplarinda sonuclarina bir goz attim da sanirim en az uyeye sahip grup bizimki, aceba diyorum soolee biraz tombulundan bi kac uye alsak ta sayisal ve hacimsel esitlik saglasak hos olmaz mi?
oralarına buralarına bişeyler yaptırıyolar veriyolar anam para booll onlarda:)ayy kızlaarrr kilosunu bakmak için esra erola bi bakıyorum
1 haftadır filan görmemiştim heralde, şimdi yine aklıma geldi bakayım dedim
ayy nasıl incelmişşşşşşş
mini siyah etek giymiş dar
poposu minicik duruyo yandann
süppeerr yaa
ben de inşallahh hayırlısyla bebk sahibi olursamm sonrasında öyle olmak isityorummmm
bakkk bakkk en ballı üyeyi kappmışlar oturmuşlar birnciliğe:)))yoksam biz birinci olacaydık:)öncelikle hepinizi tebrik ediyorum canlarım. çok güzel kilolar verdiniz gerçekten.
ve mini yarışma sonuçlarımız:
suleoz(62,8 /62.7/0.1
beste(60,4 /59.9/0.5
peliss(93.2/90.8/2.4
toplam kilo kaybı=3.0
PrensesPeri(78,3/77.4/0.9
zeynepece2009 (71,2/70.6/0.6
Aslı3435(74.3/73.6/0.7
toplam kilo kaybı=2.2
ferem(59,3 /58.6/0.7
kuzununzuzusu(69,0/ 68.3/0.7
Celisuenis( 63,7/63,8/63,3 /0,5
toplam kilo kaybı=1.9
tulipcim darılma tüm gün bekledim gel diye,69 olduğunu biiyom ama kaçtan kaça düştün bir fikrim yok. aslının son bilgileri elime geçtiği için onu senin yerine koydum prenses ve zeyneple.
bu hafta içinse prensesin fikrini de alıp mini takım düzünlemesi yapacam.
ya 4 takım oluşturcaz, ya da takımlardan birini 4licez. fikiri olan da söylesin.
ahanda denemdiğim bi şey daha dur bunuda yapayım:)2 adet kabak
2 adet soğan
2 adet domates
2 yemek kaşığı (YK) bulgur
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
Az tuz
Limon
1 demet nane
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
Pul biber, kimyon, karabiber
isterseniz Blenderdan geçirilen bütün malzemeler 2 bardak su ile pişirilerek hazırlanır. Afiyet olsun!
Diyetisyen Dilara Koçak
ya o neyin yanına ne yenmez olayı her diyetisyene göre değişiyor.o yüzden onu sen kendine göre ayarla bence.ben Vicdan Çorbasını yaptım bugün. akşam içecem.
gülben ergendeydi bugün.
bi de şu neyin yanına ne yenir fasıllarını iyice öğrenmek istiyorum.
protein ve karbonhidrat beraber alınmalı gibi.
tatlı yersen peşinden süt iç diyor mesela.
meyvenin yanına da süt, yoğurt yazılıyor ya listelerde tokluk sağlasın diye.
insülin ayarlaması için bu ayrıntılar da önemli.
:))))) delü yaaa.sen gönüllerin 1.sisingel çamura yatalım ortak
aldılar gül gibi pelisiiii geçtiler bizi
yoksam nerdeee:):)
biz iddiarı savururken ortada pelis yoktukineee
peliscim seni kendine ve takımına faydalarından ötürü alkışlıyorum:) süppersiiiin.
Prensesim prensesim bizi yüceltecek tombul takım arkadaşları istiyoruz:)
ulen bir avuç takımın içindede derece yapamadım ya bu hafta ölüm orucu tutacam ben
:))))))kalın giyinme olayına koptum:)100 gr farkeder umuduyla biz donumuzu bile çıkartıyoz canm:)Merhaba kızlar; şükürler olsun girebildim, daha sık gelmek istiyorum ama bu kadar oluyor
Bugün ki menümü yazayım size;
Sabah
7.30da kalkış 2 tane geceden suda bekletilmiş kayısı ve suyu
Ardından 40 dk leslie
8.30 'da 1 dilim ekmek, domates, salatalık, az peynir,4 zeytin, ballı tarçınlı çay.
13'de Bir kase mantar çorbası, yoğurt
2 gibi 1 saat yürüyüşe çıkıldı
16'da bir elma
18.30'da fırında balık, salata
Sıfır kaçamaksız mükemmel bir gündü
Ve kızlar size müthiş haberim sabah tartıldım ve ne göreyim 67.9 şok geçirdim ben kilo aldım sanıyordum 4 gündeki yediklerimden sonra. Hep tok tartıldığım için 69 küsür çıkıyordum çok moralim bozuluyordu sabah o kadar mutlu oldum ki
birden böle yumulacağına bebğim hafta ici güzel güzel beslen menüü cok kısma bence:)bugünü yazayım ben de
çok verimsiz geçti, gerçekten güçten düşmüşüm o yüzden de yemeğe verdim kendimi, yemek hazırlayamadım bile
kahvaltı: 1.5 krep bol bol reçel pekmez bal peynir zeytin
ara: kayısı
ara:elma
sonra epey uyudummm
öğlen yemeği 2-3 gibi yedim: domates soslu makarnayoğurt
ara: kayısı
ara: metro
bu kadaaarrr =))
ama kendime geldim
sporumu yapcam şimdi
Günaydın kızlar;
Listeyi açıklamışlar ve 4. takım yani biz 1.olmuşuz
Tebrik ediyorum takımımı
:))))))benmde göbek konya ambarı gibi yerinde gerçi bacaklarda dolma gibi ya o da ayrı mesele:))ohh ohh ohhh birinciliğimizin sevinciyle hemen sporumu yaptım yarım saat
belim inceldi,bişey kalmadı ama kalça bacak duruyo
artık kalça ve bacak çalışmaya başladım
onları eritmek daha zor sanırım, hareketleri bile epey zorluyo
hadi hayırlısı
bir kii bir kiii bir kiii haydi kızlaarrrrr
ve benim dünkü menümkabızlık oldu bende ya sütten ya elma sirkesinden elma sirkesini bırakıyorum 3-4 gün.hangisinden kaynaklandıgını bulmam lazım :44:
sabah 300 ml yeşil çay
maydonozlu lor peynirli tost
ara 2 galeta
öğlen 1 haşlanmıs yumurta 1 domates kk peynir 4 zeytin 2 dilim normal ekmek tek şekerli çay
ara yok (çok yogundum)
akşam 1 kase tarhana çorbası kocaman bir tabak salata
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
çok yorgundum 100 mekik 120 iç bacak hareketi 60 bacak indir kaldır yapabildim.yagımı sürüp şortumu giydim
geçen cumadan bu yana kalçadan 2 cm göbekten 2 cm gitmiş
kurabiye canavarımısın kızzz sen bak sonuncuda oldun24.03.2012
sabah:1,5 br. light süt, 5 zeytin,bol peynir
ara:-
öğle:2 poğaça,1 kaşık fırında sebze(papates,biber,patlıcan),1 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna salatası,yarım porsiyon sütlü-bis. tatlı.
ara:1/3 muz
akşam:2 kase vicdan çorba, 2 kaşık makarna,1 dilim ekmek
ara:kurabiyeler
30 dakika pump it up
dışarı menüsü yağlı yapmasalar akşam kebeab ye tabi de dışardakiler cok yağlı bebişim ondan yani göbek yaparrr:)Ay iki gündür akşam evde yokum yazamadım bi türlü şöyle rahat rahat.
Telefondan takip edyorum ne olup bitmiş ama yazmak işkence geliyor ordan.
neyse düne geçeyim unutmadan.
22.03.2012
kahvaltı
yarım simit
ara
kayısı
öğle
tavuk çöp şiş ve salata
ara
kayısı
böğürtlen çayı
akşam
adana kebap ve salata,azıcıııık pide :)
yinede dayaklık bi menüydü
callanetics videosu indiriyorum şimdi
cza kestim kendime :))
canmmmmm geçmiş olsun.sayende aldık 1.liği tatlım süperdin tebriklerrrrrr ayrıcadan sana geliyorrrrselam citirlarr takimii,
kizim kresten grip kapmis ,cok hasta ondan dolayi pek bakamadim ama bir goz gezdirdim. 1. olmusuz supeerrr.. e ben kaptanima dedim sooolee tombulundan alalim 3 uye daha sirtimiz bi daha yere gelmez diye. ayrica ortilerimi de kutluyorum,grup basarimizdan oturu, herkese opucukler
Ohhh ohhhh süpersin canım
Kalça hareketleri için plates hareketlerine bi bak derim canım acayip yakıyo ve 1 haftada gözler görülür bi kayıp oluyor
tv yle alakam kalmadı ama sen bahsettikçe merak eder oldum :44: bulabilirsem bir bakayım
eğer peliss ortaya çıkıp ortalığı karıştırmasaydı bizim grup birinciydi bi kere
hala iddia lımısınben bu haftada iddialıyım ona göre
Tamam kaptanım beste gelmezse sizdeyim ay çok karıştı benim takım işi yahu
Ay sorma bide size bişi anlatıcam çok komik :)) Şimdi bizim buralar az daha serin ve biz doğalgazımız çok geliyor diye komple kapadık suyumuzda çatıda enerji takılı no problem yani sonracıma eee tabi akşamlar soğuyo ben üşüyorum ben kalın kalın giyiniyorum tabi sen çık tartının üstüne inanırmısınız 1.5 kilo fazla çıktı bende tabişok kafa hala basmıyor ama hala kendime yersen böyle olur işte diye telkin ediyorum sonra saksı çalıştı herşeyi attım üzerimden kilomu gördüm şükür
Evet çıtır olcam bende çıtır olcammm herkese bunu gösterecemöncelikle görümceme cadı şey kilo vermiş söylemiyo bana görür o
güzel makarnada yenmeli sosu ağır olmadıgı sürece sorun olmaz[/COLOR]
bacak ve kalca daha zor eriyor ama biz onlardan daha inat çıkacagızeriyecek başka yolu yok
ve benim dünkü menümkabızlık oldu bende ya sütten ya elma sirkesinden elma sirkesini bırakıyorum 3-4 gün.hangisinden kaynaklandıgını bulmam lazım :44:
sabah 300 ml yeşil çay
maydonozlu lor peynirli tost
ara 2 galeta
öğlen 1 haşlanmıs yumurta 1 domates kk peynir 4 zeytin 2 dilim normal ekmek tek şekerli çay
ara yok (çok yogundum)
akşam 1 kase tarhana çorbası kocaman bir tabak salata
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
çok yorgundum 100 mekik 120 iç bacak hareketi 60 bacak indir kaldır yapabildim.yagımı sürüp şortumu giydim
geçen cumadan bu yana kalçadan 2 cm göbekten 2 cm gitmiş
24.03.2012
öğle:2 poğaça,1 kaşık fırında sebze(papates,biber,patlıcan),1 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna salatası,yarım porsiyon sütlü-bis. tatlı.
30 dakika pump it up
Ay iki gündür akşam evde yokum yazamadım bi türlü şöyle rahat rahat.
Telefondan takip edyorum ne olup bitmiş ama yazmak işkence geliyor ordan.
neyse düne geçeyim unutmadan.
22.03.2012
kahvaltı
yarım simit
ara
kayısı
öğle
tavuk çöp şiş ve salata
ara
kayısı
böğürtlen çayı
akşam
adana kebap ve salata,azıcıııık pide :)
yinede dayaklık bi menüydü
callanetics videosu indiriyorum şimdi
cza kestim kendime :))
takımım diye demiyom ama biz süperiz yavvv hepimizde erim erim erimişiz bu hafta:))
oralarına buralarına bişeyler yaptırıyolar veriyolar anam para booll onlarda:)
:))))))kalın giyinme olayına koptum:)100 gr farkeder umuduyla biz donumuzu bile çıkartıyoz canm:)
birden böle yumulacağına bebğim hafta ici güzel güzel beslen menüü cok kısma bence:)
:))))))benmde göbek konya ambarı gibi yerinde gerçi bacaklarda dolma gibi ya o da ayrı mesele:))
kızlar menümmm
sabah:3 kaşık yumurtalı ıspanak,süs biber,5 küçük kepekli galeta
ara:4 erik,1 avuc leblebi,1 ayran
ara:1 avuc leblebi
öğle:1 dilim peynir ve domatesle hazırladığım sandivic.
avm ye giderken aceleyle evden aldım:)
akşam:4 kaşık pilav,2 kaşık yoğurt,6 kaşık kabak yemeği
ara:2 küçük kivi
spor 1 saat yürüdüm avm de gezdim ayrıca baya yoruldum bugün
allah seni ne etmesin yorumunu okurken bi gülmedir aldı başını gitti bende.......kuzusuuuuu sonuncu olduk ya biz, hay anaasını sayın seyirciler
asıl yarışma sonucu nolduu meraktan çatliiciiğiimm
prensesim msjın için çok mutlu oldum...evet bebiş doyuyo sanırım ama ben açım.....dünden beri sadece portakal ve salata yiyebildim...yazdığın iyi oldu bundan sonra hurma ve cevizde yemeye çalışıcam .......takımda oldugum sürece bekliyorum seni
evet alda ablamdan bahsediyorum..hep dua ediyorum ona..inşallah sağlıgı keyfi yerindedir
keşke hep öyle menüler yazabilsem ama nerde 2 gün toparlıyorum 3 gün yine yok millet çok yemekten diyet yapamıyor ben az yemekten ufff
menülerin çok güzel canımsenin kuzuda doymustur hamilelikte hurma ve cevizin çok faydalı oldugunu okumustum.aralara onlarıda eklesen nacizane fikrim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ahhhhhhhhh smileylerim olsa bi gözel koyardım da yokki..hadi bakalım tekrar eski günlere dönücez inşallah.........**4.takım 249. ETAP BİREYSEL DERECELENDİRME**
1. miz peliss 2,4
2. miz PrensesPeri 0,9
3.lerimiz kuzununzuzusu 0,7 ferem 0,7 :81::119::119::119:
4.müz zeynepece2009 0,6 :118: :118::118::118:
5.lerimiz beste 0,5 Celisuenis 0,5
6.mız suleoz 0,1 :84::83::83:
şuleciğim grup içi takımları açıklamayı sana bırakıyorum.bu hafta güzel derece alacagız gibi bakalım
kız siz tencere kapak ne güzel msjlar yazıyonuz bayıldım size yawwwwwwwwww...gel çamura yatalım ortak
aldılar gül gibi pelisiiii geçtiler bizi
yoksam nerdeee:):)
biz iddiarı savururken ortada pelis yoktukineee
peliscim seni kendine ve takımına faydalarından ötürü alkışlıyorum:) süppersiiiin.
Prensesim prensesim bizi yüceltecek tombul takım arkadaşları istiyoruz:)
ulen bir avuç takımın içindede derece yapamadım ya bu hafta ölüm orucu tutacam ben
takım olayı bencede güzel olmuş..ama benim gözüm yinede çağla şikelde....bu gidişle halim çok zor doğumdan sonra takıma kazık çakıcam sanırım......tv yle alakam kalmadı ama sen bahsettikçe merak eder oldum :44: bulabilirsem bir bakayım
şulem bu sonunculuk seni kendine getirir herhaldebörek gördün mü nasıl kaçacagını bilemezsin
çağla şikelin maşallahı var ya ne var öyle dogum yapmaya..yapı meselesi bazıları bu yönden şanslı doguyor
tuliple birlikte tam 10 kişi olduk aslında 2 şerli gruplar olsa daha güzel olurama celi aslı beste takıma çok gelmez oldu.bence takımları bu hafta şu şekilde ayarlayalım olmadı cuma günü yine bir düzenlemeye gideriz böyle böyle sistemi oturturuz.mini takımlarda da ortisine sahip çıkmayan gerisi kendi bilir ne diyeyim :44:
zeynep ben
pelis şule
ferem kuzu
tulip seni besteye vereyim eğer gelirse sana iyi sahip çıkar(eğer beste çok gelmezse bizim takımdasın)
celi ve aslı
5 takım çekişme daha fazla olur
ben sevdim bu grupları
kızzzzzzzzzz pişman ettin zavallı kuzuyu valla yediğine pişman oldu bence ama helal olsun yani sana...bireysel dercenide ayrıca tebrik ediyorum.....ooooorrrrrtiiiiikilo alacagizz diye degil verecegiz diye yarisiyoruz biliyorsun di mi tatlim?? hadi pogacayi kutlama niyetine yedin e tatli niyetine de biskuvi anladim da su aksam kurabiyelerii??? bi de yazmis utanmadan kurabiye(ler) sayamadin mi orti kac tanelerdi?
Hımm gayet sağlıklı ve güzel bir menü almış canımkızlar menümmm
gelelim bugünkü yaramazlıklaraaaaaaaa
kahvaltı öncesi 40 dk spor
kahvaltı: 09.00 2yk kadar omlet,2dilim sucuk,peynir,3zeytin,1er kaşık ,bal reçel pekmez fıstıkezmesi, 1dilim ekmek
öğlen: 13.30 iki dilim ekmek 1 şinitzel=tavukburgerayran, biraz da pattiiss
akşam: patlıcan pattes kızartam yapmıştım eşime yoğurtlu domates soslu, ona saldırdım ben de:26:
etti mi bi yaramazlık daha
ara: muz
ahanda bittii başka da bişicikler yemeeemmmm
5 saat dışardaydık ama , avm ye git gel , orda yürü :18:
şimdi de temizlik yapcam, kociş evde değil, sonra da spor da yaparımmm
affedinn
selam citirlarr takimii,
kizim kresten grip kapmis ,cok hasta ondan dolayi pek bakamadim ama bir goz gezdirdim. 1. olmusuz supeerrr.. e ben kaptanima dedim sooolee tombulundan alalim 3 uye daha sirtimiz bi daha yere gelmez diye. ayrica ortilerimi de kutluyorum,grup basarimizdan oturu, herkese opucukler
kızlar menümmm
vayt vayt vayt o ne sayın seyirciler:)ferem enerjisi bitti die önüne ne gelirse löpür löpür yutuyor.onun menülerini gören zeynepinde menüsünü yazdıktan sonra iştahı artıyor ve akşam akşam önüne ne gelirse yolluyo ambara:)))yarım kurabiye,yarım dilim börek,2 dilim ekmekle hazırlanmış tost ve 1 elma:))))) boşanayımda semerimide yiyeyim diesim geliyor içimden ama edebimi bozmuyorum:)))gelelim bugünkü yaramazlıklaraaaaaaaa
kahvaltı: 09.00 2yk kadar omlet,2dilim sucuk,peynir,3zeytin,1er kaşık ,bal reçel pekmez fıstıkezmesi, 1dilim ekmek
akşam: patlıcan pattes kızartam yapmıştım eşime yoğurtlu domates soslu, ona saldırdım ben de:26:
affedinn
cuma günkü menüm....yzmaya yüzüm yok ama neyse..........
kahvaltı yok
öğlen 3 portakal
yarım ekmek tost zorla yedimmm--utanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
yarım kilo çilek
7 tane hac hurması-prensesim kalp kalbe karşıymış galiba yerken haberim yoktu :))))))))9
akşam
kıvırcıklı domatesli salata
ekmek
mis gibi balık yapmıştım yemeğe ama ağzıma almadan kokusu tuttu
çok kötü oldum......
portakal elma
az kendimi toplamaya kalmadan bulantılarım aldı başımı gittiiiiiiiiiiii
sabah kahvaltında peynir yumurta tarsı ve domates felan olsa daha ii olurmuş ama günü güzel olmuş özellikle akşam öğünün gayet güzel:)Gelelim bu gün ki menümüze
SAbah 8.30 da kalkış 2 tane kuru kayısıyı ardından 2 koca bardak suyu indirdim
Kahvaltıyı pek yapamadım sadece 2 küçük ev yapımı poğaca ve ballı tarçınlı su içtim
Öğlen 1.30 'da 1 tabak yağsız makarna, 3 tane köfte
Akşam 6.30 da az bi porsiyon ızgara et, salata, cacık, 1.5 dilim ekmek
21'de limonlu soda
Bugün hiç ara yapamadım artı meyve yiyemedim öğlen köfte yemiyecektim ama buzluktan çıkardığım için yemek zorunda kaldım :26:
1 saat yürüyüş+ parkta spor hareketleri
Göbeğimde birinci ama naber:))))) delü yaaa.sen gönüllerin 1.sisin
Nedir bu leblebinin bolluğu,avuçları toplasan baya bi çuval edecek haa:))kızlar menümmm
kuzuuuu sataşma varrr.. görüyo musun sen şu gacıların yaptığını
eyyy gidiniinnn, bu sonunculukların birincilikleri de var di mii kuzucumm
celi de bizde aslında ama denk gelemedik onla , ay noldu şimdi takımların son durumu
uuyyyy naptınn kuzum yaa.. ben battım sen de batmışsın .. birimiz batarken öbürümüz düz gitsin , haberleşelim bidahaaa
gelelim bugünkü yaramazlıklaraaaaaaaa
affedinn
Biz has ortak olduk canım,birincilik sevdasıyla son anda kurmadık takımımızkız siz tencere kapak ne güzel msjlar yazıyonuz bayıldım size yawwwwwwwwww...
bana birini hatırlattınız...fi tarihinden baş harfi bluemoon :))))))))))))
kahvaltı yok
öğlen 3 portakal
yarım kilo çilek
7 tane hac hurması-prensesim kalp kalbe karşıymış galiba yerken haberim yoktu :))))))))9
akşam
ekmek
çok kötü oldum......
portakal elma
Sen 2 poaçalı kahvaltıya pek yapamadım mı diyosun,abooovGelelim bu gün ki menümüze
Kahvaltıyı pek yapamadım sadece 2 küçük ev yapımı poğaca ve ballı tarçınlı su içtim
21'de limonlu soda
Bugün hiç ara yapamadım artı meyve yiyemedim öğlen köfte yemiyecektim ama buzluktan çıkardığım için yemek zorunda kaldım :26:
Hoppp zeynep şişkosuuuvayt vayt vayt o ne sayın seyirciler:)ferem enerjisi bitti die önüne ne gelirse löpür löpür yutuyor.onun menülerini gören zeynepinde menüsünü yazdıktan sonra iştahı artıyor ve akşam akşam önüne ne gelirse yolluyo ambara:)))yarım kurabiye,yarım dilim börek,2 dilim ekmekle hazırlanmış tost ve 1 elma:))))) boşanayımda semerimide yiyeyim diesim geliyor içimden ama edebimi bozmuyorum:)))
kahvaltı yok
öğlen 3 portakal
yarım kilo çilek
akşam
ekmek
çok kötü oldum......
portakal elma
Gelelim bu gün ki menümüze
21'de limonlu soda
vayt vayt vayt o ne sayın seyirciler:)ferem enerjisi bitti die önüne ne gelirse löpür löpür yutuyor.onun menülerini gören zeynepinde menüsünü yazdıktan sonra iştahı artıyor ve akşam akşam önüne ne gelirse yolluyo ambara:)))yarım kurabiye,yarım dilim börek,2 dilim ekmekle hazırlanmış tost ve 1 elma:))))) boşanayımda semerimide yiyeyim diesim geliyor içimden ama edebimi bozmuyorum:)))
Boşver orti şike var şikee
Bizde sataşırız olur biter,liste liste gezip tombul ortak arayalım
ha bide yazdıklarım aslında felaket değildi canım ya,azar azardı herşey:)
Hani nerde yaramazlık,ben göremedim
Biz has ortak olduk canım,birincilik sevdasıyla son anda kurmadık takımımız
gerçi sonunda komik hallere düştük ya,neyse:))
Tam dedimki vay anasını şule beni utandırdı,yok anam şule aynı şule:))22.03.2012
sabah:yulaf,süt,1 kuru incir,1 kuru kayısı
ara:1 kuru incir,1 kuru kayısı
öğle:salata,2 dilim kepek ekmeği,1 küçük ton balığı
araortakal,elma
ara:2 çatal patates salatası, oğlumun dökülen pasta kırıntıları
akşam:1 kase çorba, 1 avuç fındık
araide
okuldaki tüm pastalara hayır dedim, papatesle durdum. ama akşam pideye vurdum.
kardeşim bizdeydi yemek yapamadım pide söyledik oğlumla ben de götürdüm biraz.
spor da yapmadım. başladım baktım halim yok, bıraktım.
De get,oldu mu diyor bidegecen hafta 93.2
bu hafta 90.8
100*2.4/93.2=2.57 :18::18: oldu mu kizlar?
Tatlım bacakların ne güzel ince,en zor o inceliyormuş(inceltemediğimden bilmiyorum ben daha:)işte bu da koyacam dediğim fotom.bu sabah çekindim.
Canım geçmiş olsun.merhaba,
Salından beri acayip bir gribin etkisindeyim. Cok fazla giremedim kusuruma bakmayın lutfen.
Ama kilo vermisiiiimmmm:)
baslangıc:74.3
bu hafta:73.6
giden:0.7
%0.94
hasta olmama ragmen hic fena degil degil mi?
Dön dön dönkizlar ben hemen kg yazim cepten giriyorum kusura bakmayin. Yeni kg 59.9 yani 500 gr gitti o kadarda spor yaptim
Çok tatlısıııın :)ay tatlim saka mi yapiyorsun 100 kiloyu hangi bolge tek basina tasiyabilir yawwwaklima komik seyler geliyor, ilahi cok guldurdun beni
Demek öğle süperdi he,afiyet olsun canım:)menün süperbugunku menum arkadaslar;
sabah herzamanki gibi yarim krep,light peynir, 2 kova cay
ogle(simdi yedim superdi) iskender susu verilmis yogurt, krep, yagsiz dana eti vee 2 minik domates ,yarim salataliktan olusan salata.
arada meyveli yogurt tatlisi(o yagli tabi ki)
aksam yogurt corbasi(icine biraz kiyma koyacagim)
yatmadan once bir bardak light sut cunku corba icince genelde acikiyorum. ha bi de dukanda meyve olmadigindan hergun multivitamin hapi,aksamlari meyve niyetine
Gızz kulağını çekecem senin he,bizim gruptasın haberin var mı hayırsız orti:))Geldim
Kizlarrr 63.3 500 gr vermisim
Oy kuuuzuuumm Allah istediğin zamanda sana bi bebiş,arkasındada küçük bi popiş nasip etsin inşallah.ayy kızlaarrr kilosunu bakmak için esra erola bi bakıyorum
1 haftadır filan görmemiştim heralde, şimdi yine aklıma geldi bakayım dedim
ayy nasıl incelmişşşşşşş
mini siyah etek giymiş dar
poposu minicik duruyo yandann
süppeerr yaa
ben de inşallahh hayırlısyla bebk sahibi olursamm sonrasında öyle olmak isityorummmm
Kız felaket tellalı,bak bireyselde üçüncüyüz ikimizde:)sus reklam etme :)kuzusuuuuu sonuncu olduk ya biz, hay anaasını sayın seyirciler
asıl yarışma sonucu nolduu meraktan çatliiciiğiimm
Menün güzelmiş canımMerhaba kızlar; şükürler olsun girebildim, daha sık gelmek istiyorum ama bu kadar oluyor
Bugün ki menümü yazayım size;
Sabah
7.30da kalkış 2 tane geceden suda bekletilmiş kayısı ve suyu
Ardından 40 dk leslie
8.30 'da 1 dilim ekmek, domates, salatalık, az peynir,4 zeytin, ballı tarçınlı çay.
13'de Bir kase mantar çorbası, yoğurt
2 gibi 1 saat yürüyüşe çıkıldı
16'da bir elma
18.30'da fırında balık, salata
Sıfır kaçamaksız mükemmel bir gündü
Ve kızlar size müthiş haberim sabah tartıldım ve ne göreyim 67.9 şok geçirdim ben kilo aldım sanıyordum 4 gündeki yediklerimden sonra. Hep tok tartıldığım için 69 küsür çıkıyordum çok moralim bozuluyordu sabah o kadar mutlu oldum ki
Poff en gıcık şey işte canım,bu bacaklar incemiyooorohh ohh ohhh birinciliğimizin sevinciyle hemen sporumu yaptım yarım saat
belim inceldi,bişey kalmadı ama kalça bacak duruyo
artık kalça ve bacak çalışmaya başladım
onları eritmek daha zor sanırım, hareketleri bile epey zorluyo
hadi hayırlısı
bir kii bir kiii bir kiii haydi kızlaarrrrr
İdiialıyım nolcak:)) korkcam mı sanki,pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:)eğer peliss ortaya çıkıp ortalığı karıştırmasaydı bizim grup birinciydi bi kere
hala iddia lımısınben bu haftada iddialıyım ona göre
ohh ohhh yarasın şuleme poğaçalar,sütlü tatlılar,sayısını yazmaya utandığı kurabiyeler:))24.03.2012
30 dakika pump it up
Gızz kulağını çekecem senin he,bizim gruptasın haberin var mı hayırsız orti:))
Hergün gel yamacıma paylaşım yap,getirtme beni elin fransalarına
Oy kuuuzuuumm Allah istediğin zamanda sana bi bebiş,arkasındada küçük bi popiş nasip etsin inşallah.
Kız felaket tellalı,bak bireyselde üçüncüyüz ikimizde:)sus reklam etme :)
Poff en gıcık şey işte canım,bu bacaklar incemiyooor
Callan videosu indirdim bende,bakim bi belime zarar verecek bişe yoksa başlayacağım hemencik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?