Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eveett bugünü kapadım
hava aydınlıkken kapatmak da zor olcak gibi neyse sabırrr

sabah: tost, 3 zeytin, bi lokm peynir, süt
ara: dondurma
ara:2 ısırık börek
ara: dondurma
öğle: yoğurtlu kereviz, roka
ara: elma
akşam: karnabahar, yoğurt

sabah yeterince ekmek yediiiğim için öğlen ve akşam yemedim artık
dondurma da baharın ilk dondurması, gözünü çıkardım biraz
öğle itibariyle özümee döndüümmmm, bi daha böyle bişey yapmicammm
hiçbi yaramazlık görmiceksiniz artık, haftasonları da dahiilll

yarım saat pump it up yaptım
şimdi kalça bacak egzersizleri devaamm haydeee

kızlar ben yaklaşık 6 ay önce bu gruptaydım sonra taşındım netim yoktu derken dönmek üzere ayrılmıştım şimdi tekrar dönebilirmiyim boş yer varmı kaptan kim

Bende araştırdımda senin yazını görünce sorayım dedim hiç bulaşmim o zaman sağol canım

Vuu güzel bir gün geçirmişsin canım maaşallah yaz geldi valla beni de hırs bürüdü yahu

Sabah 7.30da kalkış 2 tane kayısı ve suyu

10da kahvaltı
2 dilim ekmek, ballı tarçınlı su, domates, az peynir

1.45'de acıkmamama rağmen sırf ara öğün olsun diye 1 tane kuru kayısı ve yarım muz

3.15'de Bir tabak salata, 4 kaşık nohut yemeği

6.30'da yarım paketten 3ü 1 arada nescafe (paketin tamamı 90 kalori ben yarıya böldüm 45 kalori almış oldum diğeri yarına artık :))

8.30'da 4-5 kaşık k-flakes
Tabiside booool suuu

Ve işte günün kaçamağı bir çatalcık muzlu rulo pasta eşim sokuverdi ağzıma

Spor olarakta 30 tane iç bacak hareketi, 100 tane kalça hareketi , 400 kadar durduğum yerde yürüyüş+koşu beraber
100 tane bel inceltme hareketi, 50 kol hareketi.

Bugünüde böyle kapadık şükür :))

Bende araştırdımda senin yazını görünce sorayım dedim hiç bulaşmim o zaman sağol canım

Vuu güzel bir gün geçirmişsin canım maaşallah yaz geldi valla beni de hırs bürüdü yahu

ayy evet yaz geldii, açık renk pantalonlar giymek istiyorum işe giderkeennn
diyet defteri tutuyodum ben başladığımda, epey ara vermişim
hedeflerimi yazmıştım hafta hafta
bu cuma 57 idi hedefim, çok acımasız mı davranmışım yoksa sınrılarımı bilememiş miyim :44:
bi terslik var
ama bu hafta 57.9 u olsun görmeliyiimmm
aşağılara indikçe bu sayılar da büyük gelmeye başladı
önceden 58 i görimmmm diodum, şimdi 58 çok geliyo
neyse yavaş yavaş küçülceezz

bende artık bu yaz pantolonların üzerine sırf popisi örtsün diye tunikler giymek istemiyorum, hayalini kurduğum dar paçalı pantolanlar giymek istiyorummmmm

oo harikasın bebişimm, bir döndün pir döndün sahalaraa heeee, takdir etmekteyimm
sen ona kaçamak mı diorsun bea, ağzın tatlanmış sadece dişinin kovuğunddır o, fırçalrkern gider, bişicik olmazzz

bende artık bu yaz pantolonların üzerine sırf popisi örtsün diye tunikler giymek istemiyorum, hayalini kurduğum dar paçalı pantolanlar giymek istiyorummmmm

eveettt ben de ben de ben deeee, aynı duayı ediyorum
hırka giyerim ben de hep, giymek isetmiyorum,
tabi giyilcek kadar değil ama işte ole kocaman kocaman arkamdan gelio gibi oluyooo
öyle gözükmek istemiyorumm

Son düzenleme:

eveettt ben de ben de ben deeee, aynı duayı ediyorum
hırka giyerim ben de hep, giymek isetmiyorum,
tabi giymesem de olur ama işte ole kocaman kocaman arkamdan gelio gibi oluyooo
öyle gözükmek istemiyorumm

Son düzenleme:
oo harikasın bebişimm, bir döndün pir döndün sahalaraa heeee, takdir etmekteyimm
sen ona kaçamak mı diorsun bea, ağzın tatlanmış sadece dişinin kovuğunddır o, fırçalrkern gider, bişicik olmazzz

Gaza geldim canım yaa az yedikçe bi mutlu oluyorum bi mutlu oluyorum cuma gününü iple çekiyorum ne kadar vereceğim acaba. Hayatımdan doritosu, çikolatayı çıkardığıma hala inanmıyorum. Ben ki her akşam koca bi tekne doritos, hoşbeşin büyük paketlerini tek başına götüren, günde 2 çikodan aşağısı asla kurtarmayan ben nasıl böle bişi çıktı içimden bilemiyorum çok şükürler olsun hepsi sizin sayenizde. Sizin menülerinizi görmesem çabalarınızı görmesem inan ki başaramazdım. Teşekkür ediyorum hepinize canım takım arkadaşlarımmm benimmmmm

sende benden canim urabiye falan

ay kizlar kizsaniz haklisiniz valla bu aralar çok iradesizim

dunku menumu hiç yazmayayim vallla oda rezalet
Maşallah canım,şulenin koltuğuna göz diktin herhalde.
Bütün hevesimi mahvediyonuz yahu kendinize gelin,kaçamak yaptığımda bana kızmaya yüzü olan takım arkadaşları istiyorum.
Ulen gidip herşeyi silsem süpürsem bana kaçınız kızacak.De get ordan kendine bak derim ha:))

Benim ortim asli kim?

Daha sık gelebilseniz tanıştırcaz hayatımDön aramıza dön dön.

Hııı o atasözü tamda öyle,harikasın :))
incelecek hayatım.Callan yaptım az önce ,1 saat sürüyor.Kalkıp eliptik çalışayım dedimde bacaklarım titredi:)) ne çalıştırmış meğersem.

Senin şu bol sebzeli menülerin örnek olsun millete,heeyy bakın orti görün:118::118::118:
Ah bebeğim sen yarın gör milletin kaçamklarını,haftasonu dondurması olsun o ortime

Datluuum acıkmadında niye muz yedin. Bak benden demesi muzu çıkar menüden,ara öğüne muz hariç her meyve iyidir ama o fenaa

Ya bebeğim sorma,bugün alışverişe çıktık renk renk pantolonlar gelmiiiiş.Tam yaz havası Allahım ne güzel yahu içim açıldı,ama totoma yakışmazhele bacaklarımaaa hiç:84::84::84:

Ama giyeceeem,hepsinden giyecem.Sadece ayakkabı çanta almakla yetiniyorum kaç aydır be,onlarıda kullanmıyorum ha.
Zayıflayınca giyeceklerime kombinleyecemmmm:122::122::122:

Datlum bizi göbüşünle tanıştırcak mısın?
Senden de gelecek mi fotolar :))

ayy aynen vallahi hayatımm, ben de hayyvan gibi yerdim, hayatımda hiççç rejim yapmadım
hayatımda ikinci kilolu dönemim zaten, önceden o abur cuburları yiodum,bişicikler olmuyodu, yaşlanıoruz galiba yaaaa, ühükk :18:
ben de burda motive oldum, iyi ki gelmişim diorum vallahii

ohh ohh ben de çalıştım 40 dk
sebzelere devam, hem de azcık yağ ve tuzsuz
ya ben de dün çıktım alışverişe, hiçbişey alamadım, 38ler oturmadı, 36 lar dar geldi
kimi 38ler de ii oldu ama dar paçalardı, bacağıma dar geldi
napcaz şimdi, yanlış yoldayım galiba
neyse sabıırr sabıırrr

İstediğin kiloya gelene kadar bişey alma canım,çok beğenirsen 36 beden al koy karşına:)) baktıkça azmedersin :))
Ben kendime yasak koydum,alışveriş yasakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…