Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Datluuum acıkmadında niye muz yedin. Bak benden demesi muzu çıkar menüden,ara öğüne muz hariç her meyve iyidir ama o fenaa
Kuzuuu biliyorum muzun 1 tanesinde 100 kalori var zaten öğlen yedim ki yaksın ayrıca yarısını yedim :)) hem potasyum bakımından en zenginlerden bende kan rahatsızlığı olduğu için biraz dikkat etmek zorundayım bide az çok spor yapmaya çalışıyoruz enerjisiz kalmim diye Ama dikkat etcem sözz Bide evde sadecene muz vardı
Datlum bizi göbüşünle tanıştırcak mısın?
Senden de gelecek mi fotolar :))

Canım çok resim eklemek istiyorum ama benim cevap yazan yerimde ne smile butonu var ne renk seçebiliyorum nede doğal olarak resim ekle butonu var

Metobolizma hareketsizlikten sanırım artık yavaş çalışıyor. Bende hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım hayatım boyunca rejim yaptım bozdum, bi istikrar tutturamadım o yüzden çocukluk dönemi hariç hiç bi zaman tığ gibi kız olamadım :44: kendimi bildim bileli hep 40 beden giyiyorum artık 42 oldu hatta 44 bile denemeye başlamıştım ordaaa dur dedimmmm artık bende 38 giymek biraz zarif durmak istiyorummmm
Eki Görüntüle 375232

bizde böyle hafiiiif:118:
bizde böyle mutluuu:118:
bizde böyle zariiif:118:
olur muyuz yaaa

olmak istiyorum artık tam anlamıyla olmaaakkkk :13: :13:

ohh harikasin canim :)
pump it nedir? guzel guzel merakk etme canim :) o kadard olur

kızlar ben yaklaşık 6 ay önce bu gruptaydım sonra taşındım netim yoktu derken dönmek üzere ayrılmıştım şimdi tekrar dönebilirmiyim boş yer varmı kaptan kim
prenses peri canim

bir çatalciktan bisi olmass :) sporlar super canim bravo

Kızlar yarın ailemin yanına bursaya gidiyorum bu hafta yokum maalesef Aralarda telefondan illa ki girerim menülerimi paylaşırım ama alıntı yapamıyacağım, net bulursam ilk fırsatta yazarım canlar, Beni mazur görün lütfen. Diyetimi daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi asla bırakmayacağım ve göreceksiniz bu hafta 1 kiloda olsa vereceğim çünkü çok inanıyorum. Annemin evinin tam karşısında aletli güzel bir park var şansım o olacak günde 2 kere gidip spor yapabileceğim. Umarım listeye girmeye başarırım bu hafta. Sağlıcakla kalın kızlar...
Lütfen bu hafta asılın havalar iyice ısındı, ee tabi olan fazlalıklarımızda çıktı sadece şurda 2 bilemedin 3 ay dişimizi sıkacağız sonra çıtı pıtı hanımlar olacağız hepimiz biraz sabır sadecene iyi geceler iyi haftalar diliyorum dikkat edin kendinizeeee kızlar

Benim menume gelince;

sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir domates ve salatalik, 2 dilim kepek ekmegi 1 bardak çay

oglen; patatesli havuçlu yogurlu salata 1 dilim yas pasta; 1 bardak sut

aksam; Patatesli tavuk yemegi domates soslu biber kizartmasi

ya ben bunlari yazdim ama hep misafirlikteydim

off persembede misafirim var ya

Sen o misafirleri git metabolizmana anlat,bahane saysında görmemezlikten gelsin
Götürüyosun habire pastaları börekleri celliiii çıldıriciiiim

Son düzenleme:
25.03.2012
kalkınca 2 kayısı
kahvaltı
sucuk mangal yapan ailenin yanında yulaf ve süt,tadına bile bakmadım ötekilerin
öğle
domatesli bulgur çorbası
ara
k bar
ara
bi parça etsiz çiğköfte,bol marul
akşam
yarım adana kebap,bol salata,ekmek yok he kebap deyince kızmayın et yemeği sayılır:)sıradanlaştırdım
şimdide bi kase yoğurt yeyip uyucam

Sen o misafirleri git metabolizmana anlat,bahane saysında görmemezlikten gelsin
Götürüyosun habire pastaları börekleri celliiii çıldıriciiiim

ne desen haklisinc anim

kebapa birsey demiyr canan karatay. et yemegi zaten; bence super olmus iradene hayraim canim

ben bu menuye susma hakkimi kullaniyorum

ahh kurabiyeler vahh kurabiyeler

güzel canım

pericigim ben senin menulerini cok begeniyorum,gayet saglikli ve dengeli. seni kutalarimm

teşekkürler canım her zaman böyle olamıyor ahh bu ayarın devamlılıgını bir tutturabilsem

geçmiş olsun canım bireyselde de birinci oldun canım kocaman tebrikler

konya ambarı nasıl bir tabirdir konyadayım duymadım ben daha

aman birincilik onların olsun şuleyi börekten kurabiyeden vazgeçirsinde ben sonuncu grup olaya razıyım

bana herşey yaramıyor canım ya sirkeyi bıraktım bakalım..aman metabolizmam durdu mu ne bir garibim :44:

galetayı kesmeye çalışıyorum ama bu defa ara öğünler kaçıyor.iş yerinde aralar sıkıntı ya yemesem hepten azalıyor menüler

tugba dönüyor mu toparlandımı biraz

güzel ortimmm

azıcık sataşma olsun da gaza gelelim

azıcık kaçmış canım ya :44:

kıs niye yüzün yok gayet güzel.balıgıda yiyeybilsen süper olacakmıs ama bulantılar beter hamilelikte umarım çabucak geçer

güzel begendim ben bu menüyü sporu

gunaydin sekerler;

haftasonuydu , misafirdi, kizimin hastaligiydi derken gecivermis 2 gun. cooook yorgunum ,cocuk uyutmuyor cumadan beri...bahar uykusuna yatasim vaaaarr, bi on gun kadar uyuyasimmm vaarrrr...

gelelim haftasonu yaramazliklarinaaa;

gayet dukanist bir kahvalti(yarim yulaf krebi, light peynir, cay) ,
yine dukanist bir ogle menusu(izgara dukan koftesi ve yagsiz yogurt) ile atlatilmis bir gunun ardindaannn dayanamadim ve aksam yemeginde bir kepekli sandvic ekmegi yedim, icine diyetime uygun seyler koydum ama ilk defa bozmus oldum yaaa.. oyle vicdan azabi duydum ki yedigimden de bisey anlamadim en cok da ona yaniyorum . Sanirim 150 kalori falandi, exradan 20 dk bisiklete bindim. pismanim

İdiialıyım nolcak:)) korkcam mı sanki,pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:)

cumaya görüşelim şekerim

sende şu sevgili olmasa menüler güzel dee ne yapalım olmasa oda dert

Annem bugün bana ''sen inceldin haaa''dedi, ay ne sevindim ama:)
Tayt ve dar bi tunik giydim(tabiki siyah) gayette rahat gezdim,utanmadan:) sanırım biraz toparlama var bendeee

canım şimdi nasılsın iyileştinmi? verirsin inşallah kg ları önemli olan sağlıgın

celim valla bu menülerle olmuyor tatlım ya..zayıflama takımındayız menülere bak toparlan bir an önce

yaaaaaaaaaa yine kurabiyeler yine kurabiyelerrrr ceza belirleyelim takımda ceza verelim bu kaçamaklara

sende benden canim urabiye falan

ay kizlar kizsaniz haklisiniz valla bu aralar çok iradesizim

dunku menumu hiç yazmayayim vallla oda rezalet

harikasın

ne metobolizma durması 900 gr mı veren sen değilmiydin şeker.
olsun ortim. o da lazım arada bir.

günaydınlar diyorum..

kendimi çözdüm.
ben bi şeye odaklanınca zorunluluk hissi duyuyorum, bu da ters tepiyor. çozutuyorum.
o nedenle elbiseyi, nişanı bi yana koyuyorum, menülerime bakıyorum.
dünkü menümü akşam meyve ile toparlamaya çalıştım. yazmak istemiyom artık. spor yapamadım.evi anca topladım. grip gibiyim biraz da.

canım burası böyle bi yer işte. sağlıcakla git gel ailenin yanına.
blog da senindi sanırım. bakındım biraz. beğendim.
bazı şeyleri okicam ordan.
hıh, siz bu hafta görün şuleyi.

abartmayalımya. 57.9yi görmek bilem süper olur.

o neyyy =D leslıeee=))))

LESLIE SANSONE ile evde yuruyus programi canim.

günaydın kızlar mutlu haftalar diliyorum

ben bir geçmişe bakayım geliyorum

gunaydin kaptanim

yok canim abartmakepekli ekmek yemissin
geçmis olsun canim bende oyle hissediyorum.

dikkat et ortim kendine, bu havalar insani cok yaniltiyor, dinlenmeye calis,gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…