LESLIE SANSONE ile evde yuruyus programi canim.
gunaydin kaptanim
yok canim abartmakepekli ekmek yemissin
geçmis olsun canim bende oyle hissediyorum.
eveett bugünü kapadım
hava aydınlıkken kapatmak da zor olcak gibi neyse sabırrr
sabah: tost, 3 zeytin, bi lokm peynir, süt
ara: dondurma
ara:2 ısırık börek
ara: dondurma
öğle: yoğurtlu kereviz, roka
ara: elma
akşam: karnabahar, yoğurt
sabah yeterince ekmek yediiiğim için öğlen ve akşam yemedim artık
dondurma da baharın ilk dondurması, gözünü çıkardım biraz
öğle itibariyle özümee döndüümmmm, bi daha böyle bişey yapmicammm
hiçbi yaramazlık görmiceksiniz artık, haftasonları da dahiilll
yarım saat pump it up yaptım
şimdi kalça bacak egzersizleri devaamm haydeee
kızlar ben yaklaşık 6 ay önce bu gruptaydım sonra taşındım netim yoktu derken dönmek üzere ayrılmıştım şimdi tekrar dönebilirmiyim boş yer varmı kaptan kim
Sabah 7.30da kalkış 2 tane kayısı ve suyu
10da kahvaltı
2 dilim ekmek, ballı tarçınlı su, domates, az peynir
1.45'de acıkmamama rağmen sırf ara öğün olsun diye 1 tane kuru kayısı ve yarım muz
3.15'de Bir tabak salata, 4 kaşık nohut yemeği
6.30'da yarım paketten 3ü 1 arada nescafe (paketin tamamı 90 kalori ben yarıya böldüm 45 kalori almış oldum diğeri yarına artık :))
8.30'da 4-5 kaşık k-flakes
Tabiside booool suuu
Ve işte günün kaçamağı bir çatalcık muzlu rulo pasta eşim sokuverdi ağzıma
Spor olarakta 30 tane iç bacak hareketi, 100 tane kalça hareketi , 400 kadar durduğum yerde yürüyüş+koşu beraber
100 tane bel inceltme hareketi, 50 kol hareketi.
Bugünüde böyle kapadık şükür :))
Eki Görüntüle 375232
bizde böyle hafiiiif:118:
bizde böyle mutluuu:118:
bizde böyle zariiif:118:
olur muyuz yaaa
Canım çok resim eklemek istiyorum ama benim cevap yazan yerimde ne smile butonu var ne renk seçebiliyorum nede doğal olarak resim ekle butonu var
Kızlar yarın ailemin yanına bursaya gidiyorum bu hafta yokum maalesefAralarda telefondan illa ki girerim menülerimi paylaşırım ama alıntı yapamıyacağım, net bulursam ilk fırsatta yazarım canlar, Beni mazur görün lütfen. Diyetimi daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi asla bırakmayacağım ve göreceksiniz bu hafta 1 kiloda olsa vereceğim çünkü çok inanıyorum. Annemin evinin tam karşısında aletli güzel bir park var şansım o olacak günde 2 kere gidip spor yapabileceğim. Umarım listeye girmeye başarırım bu hafta. Sağlıcakla kalın kızlar...
Lütfen bu hafta asılın havalar iyice ısındı, ee tabi olan fazlalıklarımızda çıktı sadece şurda 2 bilemedin 3 ay dişimizi sıkacağız sonra çıtı pıtı hanımlar olacağız hepimiz biraz sabır sadeceneiyi geceler iyi haftalar diliyorum dikkat edin kendinizeeee kızlar
25.03.2012
kalkınca 2 kayısı
kahvaltı
sucuk mangal yapan ailenin yanında yulaf ve süt,tadına bile bakmadım ötekilerin
öğle
domatesli bulgur çorbası
ara
k bar
ara
bi parça etsiz çiğköfte,bol marul
akşam
yarım adana kebap,bol salata,ekmek yok he kebap deyince kızmayın et yemeği sayılır:)sıradanlaştırdım
şimdide bi kase yoğurt yeyip uyucam
gunaydin sekerler;
haftasonuydu , misafirdi, kizimin hastaligiydi derken gecivermis 2 gun. cooook yorgunum ,cocuk uyutmuyor cumadan beri...bahar uykusuna yatasim vaaaarr, bi on gun kadar uyuyasimmm vaarrrr...
gelelim haftasonu yaramazliklarinaaa;
gayet dukanist bir kahvalti(yarim yulaf krebi, light peynir, cay) ,
yine dukanist bir ogle menusu(izgara dukan koftesi ve yagsiz yogurt) ile atlatilmis bir gunun ardindaannn dayanamadim ve aksam yemeginde bir kepekli sandvic ekmegi yedim, icine diyetime uygun seyler koydum ama ilk defa bozmus oldum yaaa.. oyle vicdan azabi duydum ki yedigimden de bisey anlamadim en cok da ona yaniyorum. Sanirim 150 kalori falandi, exradan 20 dk bisiklete bindim. pismanim
günaydınlar diyorum..
kendimi çözdüm.
ben bi şeye odaklanınca zorunluluk hissi duyuyorum, bu da ters tepiyor. çozutuyorum.
o nedenle elbiseyi, nişanı bi yana koyuyorum, menülerime bakıyorum.
dünkü menümü akşam meyve ile toparlamaya çalıştım. yazmak istemiyom artık. spor yapamadım.evi anca topladım. grip gibiyim biraz da.
sağol ortim. kızın nasıl oldu?dikkat et ortim kendine, bu havalar insani cok yaniltiyor, dinlenmeye calis,gecmis olsun
oooo tam zamanında dönmüşüm özüme kızlar.kızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza varmenülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık
oooo tam zamanında dönmüşüm özüme kızlar.
canım sağol.170cm.Bende öğrenmek istiyorum ya bu konuda bişiler bulursam paylaşıcam canım :) Bide boyun kaç acaba senin 62 kiloda harika görünüyorsun da ondna merak ettim :)
kızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza varmenülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık
benim aklıma bir ceza gelmiyorama fikir birliği ile bişeyler bulalım
ya kızlar bu ara kafamda o kadar çok şey varkitakımla elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum ama kaptan değişimini de oylamaya sunmak istiyorum..tamam birinci falanda oluyoruz ama sanki çokta verimli değilmişim gibi geliyor.kırılma gücenme yok.kaptan olmak isteyen varmı?lütfen açıkca yazsın
sağol ortim. kızın nasıl oldu?
bugün ne yyip içecen. bana ilham ver.
oooo tam zamanında dönmüşüm özüme kızlar.
yuzsuzler listesi yapalim her hafta kaptan
yok kaptan oyle deme buralarda en cok sen oluyorsun bence ve gayet iyi gidiyorsun,tabi yoruldum diyorsan bu senin bilecegin sey ama bi bak butun grubun kilo verdigi tek takim seninkiiii
zeynep prensesperi
pelis şule
ferem kuzu
tulip - beste(eğer beste çok gelmezse zeynep ve prensesperinin takımındasın)
celi ve aslı
beste salı günü gelecem demişti.
kızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza varmenülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık
yuzsuzler listesi yapalim her hafta kaptan
tuliple celiyi eş yapacaktım bu defa da tulip annesigile gitti :44:
ay canım ne demek hepimizin takımı. biz seni olduğun gibi seviyoruz.
teşekkürler canımburayla ilgili yorulmadım ama ben kimseyi kırmak istemiyorum o yüzden biraz kaptalık için yumuşak kalıyorum gibi hissettim :44:
o senden değil canım bizden bizden.benim aklıma bir ceza gelmiyorama fikir birliği ile bişeyler bulalım
ya kızlar bu ara kafamda o kadar çok şey varkitakımla elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum ama kaptan değişimini de oylamaya sunmak istiyorum..tamam birinci falanda oluyoruz ama sanki çokta verimli değilmişim gibi geliyor.kırılma gücenme yok.kaptan olmak isteyen varmı?lütfen açıkca yazsın
güzel.sulecimm yeterki sen emret sekerim menum hemen geliyor:
sabah dukan krebi ve light peynir
ogle 3 izgara kofte, 2 minicik domates
aksam, tavuklu yayla corbasi(pirincsiz sadece yogurt yumurta tavuk ve nane ile)
hayatim bak sen kacamaksiz duramiyorsun ya, soyle bisey yapabilirsin, yaninda acil durum nevalesi tasi, meyveli light yogurt, kepekli biskuvi vb..cok guzel kilo vermissin ama bir sure daha dikkat edersen hem istedigin kiloya iner hem de verdiklerini korumus olursun, hadi benim ortim sana guveniyorum...
spordan başa bişi gelmiyor aklımakızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza varmenülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık
Ben Fransa'da yasiyorum az once haberlerde izledik esimle. Fransizlar Pierre Dukan'a dava açmislar. Sen saglikli kilo verdirmiyorsun hizli kilo verdiyorsun senin derdin para diye. dusunun yani. Bence en sagliklisi yavas vererek ve bunu yasam biçimi yaparak kilo vermek. Onuda en super yapan ve anlatan Canan KARATAY yani karatay diyeti kizlar. Turklere en uygun diyet o kitabinida aldim okudum.
[video=dailymotion;xmkk1a]http://www.dailymotion.com/video/xmkk1a_gulben-prof-dr-canan-efendigil-karatay-ile-karatay-diyeti-24-11-11_lifestyle[/video]
kesinlikle saglikli bir diyet degil celicigim ,fransizlara katiliyorum.. karatay in kitabini ben de okudum ve daha mantikli geldi amaaaa ben 100 kilo ile rejime basladim yolum oyle uzundu ki daha hafif bir diyet beni motive edemezdi. bence kilosu az olanlarin bu diyeti yapmasi mantikli degil hic. ama obezlikle bogusan biri icin hizli kilo vermek, bircok hastalik riskini de ayni hizla azaltiyor. bu bir arti eksi meselesi, benim icin pozitif yonu agir basti,neredeyse 20 gunde 9 kilo verdim,daha iyi hissediyorum .75 80 falan oldugumda bunu birakip karatay la devam etmeyi planliyorum..
Ben Fransa'da yasiyorum az once haberlerde izledik esimle. Fransizlar Pierre Dukan'a dava açmislar. Sen saglikli kilo verdirmiyorsun hizli kilo verdiyorsun senin derdin para diye. dusunun yani. Bence en sagliklisi yavas vererek ve bunu yasam biçimi yaparak kilo vermek. Onuda en super yapan ve anlatan Canan KARATAY yani karatay diyeti kizlar. Turklere en uygun diyet o kitabinida aldim okudum.
[video=dailymotion;xmkk1a]http://www.dailymotion.com/video/xmkk1a_gulben-prof-dr-canan-efendigil-karatay-ile-karatay-diyeti-24-11-11_lifestyle[/video]
kesinlikle saglikli bir diyet degil celicigim ,fransizlara katiliyorum.. karatay in kitabini ben de okudum ve daha mantikli geldi amaaaa ben 100 kilo ile rejime basladim yolum oyle uzundu ki daha hafif bir diyet beni motive edemezdi. bence kilosu az olanlarin bu diyeti yapmasi mantikli degil hic. ama obezlikle bogusan biri icin hizli kilo vermek, bircok hastalik riskini de ayni hizla azaltiyor. bu bir arti eksi meselesi, benim icin pozitif yonu agir basti,neredeyse 20 gunde 9 kilo verdim,daha iyi hissediyorum .75 80 falan oldugumda bunu birakip karatay la devam etmeyi planliyorum..
çok iyi dusunmussun canim. Bu duzenle gidersen verebilirsin insaallah inaniyorum ben
Ben yetimmm ben oksuzz ben essizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?