Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 tane dondurma çok olmus canım

kızlar ben yaklaşık 6 ay önce bu gruptaydım sonra taşındım netim yoktu derken dönmek üzere ayrılmıştım şimdi tekrar dönebilirmiyim boş yer varmı kaptan kim

canım takımda şu an yer yok yarışmaya katılmak isteyenler kısmına bir yaz istersen açık olan bir takım varsa davet edilirsin

güzel menü güzel spor

Eki Görüntüle 375232

bizde böyle hafiiiif:118:
bizde böyle mutluuu:118:
bizde böyle zariiif:118:
olur muyuz yaaa

oluruz inşallah olmalıyız inanmalıyız

Canım çok resim eklemek istiyorum ama benim cevap yazan yerimde ne smile butonu var ne renk seçebiliyorum nede doğal olarak resim ekle butonu var

canımcım ben görmemişim senin foto eklemek istediğini 100 mesaj sınırı var.100. mesajından sonra aşağıda bir buton çıkacak oradan birkaç adımda resim ekleyebilirsin.ben sana oyun sayfasının linkini vereyim.hem oyun oyna zevklidir hemde mesaj sayın dolar

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu-f54/

aman canım diyetini ihmal etme burayı ihmal etme olur mu

güzel canım

aslında güzel menü ama dukan kısmını bilmiyorum :44: kızın inşallah bir önce iyileşir

evet canım aynen öyle.sen menülerine odaklan

Son düzenleme:
kızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza var menülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık

dikkat et ortim kendine, bu havalar insani cok yaniltiyor, dinlenmeye calis,gecmis olsun
sağol ortim. kızın nasıl oldu?
bugün ne yyip içecen. bana ilham ver.
kızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza var menülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık
oooo tam zamanında dönmüşüm özüme kızlar.

benim aklıma bir ceza gelmiyor ama fikir birliği ile bişeyler bulalım

ya kızlar bu ara kafamda o kadar çok şey varki takımla elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum ama kaptan değişimini de oylamaya sunmak istiyorum..tamam birinci falanda oluyoruz ama sanki çokta verimli değilmişim gibi geliyor.kırılma gücenme yok.kaptan olmak isteyen varmı?lütfen açıkca yazsın

yok kaptan oyle deme buralarda en cok sen oluyorsun bence ve gayet iyi gidiyorsun,tabi yoruldum diyorsan bu senin bilecegin sey ama bi bak butun grubun kilo verdigi tek takim seninkiiii

sağol ortim. kızın nasıl oldu?
bugün ne yyip içecen. bana ilham ver.

sulecimm yeterki sen emret sekerim menum hemen geliyor:

sabah dukan krebi ve light peynir

ogle 3 izgara kofte, 2 minicik domates

aksam, tavuklu yayla corbasi(pirincsiz sadece yogurt yumurta tavuk ve nane ile)

hayatim bak sen kacamaksiz duramiyorsun ya, soyle bisey yapabilirsin, yaninda acil durum nevalesi tasi, meyveli light yogurt, kepekli biskuvi vb..cok guzel kilo vermissin ama bir sure daha dikkat edersen hem istedigin kiloya iner hem de verdiklerini korumus olursun, hadi benim ortim sana guveniyorum...

yuzsuzler listesi yapalim her hafta kaptan

yok kaptan oyle deme buralarda en cok sen oluyorsun bence ve gayet iyi gidiyorsun,tabi yoruldum diyorsan bu senin bilecegin sey ama bi bak butun grubun kilo verdigi tek takim seninkiiii

teşekkürler canım burayla ilgili yorulmadım ama ben kimseyi kırmak istemiyorum o yüzden biraz kaptalık için yumuşak kalıyorum gibi hissettim :44:

zeynep prensesperi
pelis şule
ferem kuzu
tulip - beste(eğer beste çok gelmezse zeynep ve prensesperinin takımındasın)
celi ve aslı

beste salı günü gelecem demişti.

Ben Fransa'da yasiyorum az once haberlerde izledik esimle. Fransizlar Pierre Dukan'a dava açmislar. Sen saglikli kilo verdirmiyorsun hizli kilo verdiyorsun senin derdin para diye. dusunun yani. Bence en sagliklisi yavas vererek ve bunu yasam biçimi yaparak kilo vermek. Onuda en super yapan ve anlatan Canan KARATAY yani karatay diyeti kizlar. Turklere en uygun diyet o kitabinida aldim okudum.
[video=dailymotion;xmkk1a]http://www.dailymotion.com/video/xmkk1a_gulben-prof-dr-canan-efendigil-karatay-ile-karatay-diyeti-24-11-11_lifestyle[/video]

yuzsuzler listesi yapalim her hafta kaptan

ahah bu super fikir

Son düzenleme:

teşekkürler canım burayla ilgili yorulmadım ama ben kimseyi kırmak istemiyorum o yüzden biraz kaptalık için yumuşak kalıyorum gibi hissettim :44:
ay canım ne demek hepimizin takımı. biz seni olduğun gibi seviyoruz.

o senden değil canım bizden bizden.

güzel.
canım sen benim felaket günlerime denk geldin menülerim o kadar da fena olmazdı.
eskiye döndüm bugün itibariyle.

spordan başa bişi gelmiyor aklıma
ya da bi menüyü hazırlayalım ertesi gün onu uygulasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…