periciğim msjını gördüm yamacına geldim ama pek keyfim yok zaten yazacak bişeyimde yok........neyse bi geçmişe bakınam da gelem.......
hayırdır canım neden keyfin yok
vurmayız vurmayız..pelisle şulenin gruba geç celim açıkta kalanı hemen sahiplenelim..sana orti diye verdiğim aslıyıda eledim bilginiz olsun.deneme sürecinde çok sık ugramadıgı için
vays işte budurkaç gündür senden beklediğim menü.perşembede sakın kaçırma cuma artı çıkmanı istemiyorum
ooo güzel bir dönüş,misafir yoktu galiba bugün
iyi olmuşş iyi ohh ohh ohhh
inşallah hayırdır........
perşembe dr a gitmiştim bebiş için daha 6 haftalık dedi..ben ormalde 2. ayımı bitirmiş olmalıydım..aklıma getirmek istemiyorumda tarihler uyuşmayınca içime kurt düştüçokmu evhamlıyım ben
yemek yapcanım yemek..şimdi pasta börek yapsan seninde yemen icab eder yemesen olmas...yemeklere de yağı az koyarsan oldu bu iş......tamam kaptanim; simdi gruba geçince noluyo napcam ben? bu arada gunaydin :)
tesekkurler kaptanim, insaallah toparlanicam
yoktu canim ama persembe olcak iki arkadas gelcek ne yapsam diyorum acaba yemekmi yapsam pasta borek yerine ya
işte dün dr a gidecektim içimden gelmedi bugünde gitmedim..aslında dr bişey demedi inşallahda bişey yoktur...canım benim sıkma canınıinsan vucudu bu bilgisayar değilki geçmişine dönüp tam tarihine bakabilesin doktoruna sormadın mı peki?tahlilerde falan yanlışlık vardır..elbet düzelir hem sıkma canını sakın en ufak hareketini hissediyor unutma.sen stres sıkıntı yaptıkça oda geriliyor orada..
tamam kaptanim; simdi gruba geçince noluyo napcam ben? bu arada gunaydin :)
yoktu canim ama persembe olcak iki arkadas gelcek ne yapsam diyorum acaba yemekmi yapsam pasta borek yerine ya
ben şimdi ablama kahvaltıya gideyimde şöyle mis gibi kahvaltı yapayım.......
azıcıkta dertleşeyim ablamla bana sağlam bi akıl versin yol göstersin ...inşallah güzel ve sağlam menülerle gelirim kızlarr
gunaydin sekerler;
haftasonuydu , misafirdi, kizimin hastaligiydi derken gecivermis 2 gun. cooook yorgunum ,cocuk uyutmuyor cumadan beri...bahar uykusuna yatasim vaaaarr, bi on gun kadar uyuyasimmm vaarrrr...
gelelim haftasonu yaramazliklarinaaa;
gayet dukanist bir kahvalti(yarim yulaf krebi, light peynir, cay) ,
yine dukanist bir ogle menusu(izgara dukan koftesi ve yagsiz yogurt) ile atlatilmis bir gunun ardindaannn dayanamadim ve aksam yemeginde bir kepekli sandvic ekmegi yedim, icine diyetime uygun seyler koydum ama ilk defa bozmus oldum yaaa.. oyle vicdan azabi duydum ki yedigimden de bisey anlamadim en cok da ona yaniyorum. Sanirim 150 kalori falandi, exradan 20 dk bisiklete bindim. pismanim
cumaya görüşelim şekerim
sende şu sevgili olmasa menüler güzel dee ne yapalım olmasa oda dert
canım şimdi nasılsın iyileştinmi? verirsin inşallah kg ları önemli olan sağlıgın
günaydınlar diyorum..
kendimi çözdüm.
ben bi şeye odaklanınca zorunluluk hissi duyuyorum, bu da ters tepiyor. çozutuyorum.
o nedenle elbiseyi, nişanı bi yana koyuyorum, menülerime bakıyorum.
dünkü menümü akşam meyve ile toparlamaya çalıştım. yazmak istemiyom artık. spor yapamadım.evi anca topladım. grip gibiyim biraz da.
Kesinlikle kesinliklekızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza varmenülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık
Ya harikasınyuzsuzler listesi yapalim her hafta kaptan
Süper benim ortimmmfıstıklaarrr selamlarrr
sayfalarımız epey dolmuş bea, dün geceden bugüne epey yer kaçırmışım
ohh ohh herkes sıkı çalışıyo demek, sevindiriciii
gelelim bugünümeeee
sabah 06:30 müsli
ara: 1 tane sigara böreği :18: (şule görmesin)
öğlen 13:30 karnabahar, yoğurtlu kereviz
ara:elma
akşam 19:00karnabahar, yoğurtlu kereviz, 1 dilim ekmek
1 saat tempolu yürüyüş, birazdan da bacak kalça hareketleirmi yapıp andımız istiklal marşı ve kapanışşş
Güzel canımMerhaba kızlar hemen menü mu paylasayim sizlerle
sabah 10 da kalkış iki bardak ılık suyun üstüne 2 kayısı
11 de 5 kaşık musli
1de 2 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet 1 bardak açık çay
2.30 da küçük elma
5.30 da bir tabak kuru fasulye 1 köfte 1 bardak ayran
spor öncesi tarçınli ballı su içtim ardından doğru parka gidip 10 ar dakika bütün spor aletlerinden yaptım toplamda 50 dakika sürdü :)
Güzel canım,sadece sabah 3 dilim ekmek fazla olmuşeh bende menumu yazayim kizlar;
sabah: zeytin, peynir, salatalik, az yagda yumurta 3 dilim kepek ekmegi 1 kupa yesil çay
ara 1 armut
oglen: yarim porsiyon bulgur pilavi
aksam; brokoli graten 2 dilim ekmek
1 lt su ( hala içiyorum ) spor yapicam insallah leslie, 1 saat kizimla yuruduk
günaydıınn hanımlaarrrr
ay dün gece 1 saat spor yapmştım ya , yeni videolar bulmuştum, hep aynısını yapmak iyi gelmiyo bana galiba
alıştıkça terlemem azalıyo, yeni videolar yaptım, belimi bi sağa bi sola iyice çalıştırdı, nasıl ağrıdı
bu sabah yapamadım o yüzden
ama güzel bi kahvaltı yaptım
şimdi biraz temizlik yapcam, sonra avm ye
artık orda yürürüm bol boolll
karatay ve dukan pelise uygun şuan için bence de. ama bildiğim kadarıyla benzer yanları olan, protein diyetleri bunlar. sürekli yapılası şeyler değil kesinlikle.Ben Fransa'da yasiyorum az once haberlerde izledik esimle. Fransizlar Pierre Dukan'a dava açmislar. Sen saglikli kilo verdirmiyorsun hizli kilo verdiyorsun senin derdin para diye. dusunun yani. Bence en sagliklisi yavas vererek ve bunu yasam biçimi yaparak kilo vermek. Onuda en super yapan ve anlatan Canan KARATAY yani karatay diyeti kizlar. Turklere en uygun diyet o kitabinida aldim okudum.
[video=dailymotion;xmkk1a]http://www.dailymotion.com/video/xmkk1a_gulben-prof-dr-canan-efendigil-karatay-ile-karatay-diyeti-24-11-11_lifestyle[/video]
kesinlikle saglikli bir diyet degil celicigim ,fransizlara katiliyorum.. karatay in kitabini ben de okudum ve daha mantikli geldi amaaaa ben 100 kilo ile rejime basladim yolum oyle uzundu ki daha hafif bir diyet beni motive edemezdi. bence kilosu az olanlarin bu diyeti yapmasi mantikli degil hic. ama obezlikle bogusan biri icin hizli kilo vermek, bircok hastalik riskini de ayni hizla azaltiyor. bu bir arti eksi meselesi, benim icin pozitif yonu agir basti,neredeyse 20 gunde 9 kilo verdim,daha iyi hissediyorum .75 80 falan oldugumda bunu birakip karatay la devam etmeyi planliyorum..
verecen ortim verecem. süper gidiyon bence.sagol canim ya insallah veririm,yoruldum 1 yildir bu agirligi ustumde tasimaktan,kizim yeni yeni yuruyor ayagimin dibinden ayrilmiyor,soyle her sagdan sola dondugumde popomla carpip dusuruyorum zavalliyi,alisamadim da bu cusseye,baskasinin vucudunu kullaniyor gibiyim
çocuğa dikkat et bu süreçte.
ya sen wipe outta mı düştün buraya.amann bebişim yatmaa, gayeett dinçsinn dinçç
kızına geçmiş olsun canım
kaçamağın da kaçamak denmez yani, senin diyetine göre kaçamak tabi de , bişi olmaz hak ettin sen onu
erisin gitsin inşallaahh
wuuu şuleden iddialı sözlerrr, diyet sahalarına geri döndü
hayde bakalıımmm
canım benim senle ilgili hiçbir sıkıntımız yok biizm, kendini de sıkma, koca koca kadınlar 3-5 kiloyu veremicez mi canım , aaaaa yormayın şu kızıııı, hıııııı
kızdım ben onlara canım sen üzülme
harika fikir, deşifre olsunlar yaraamazlar
ay tatlım yaa
vereceksin inşallah, zaten çok güzel gidiyosun nazar değmesin
allah sağlık versin, kiloları biz veririz
replikler süper.
o da benden olsun canım. ortim, celim bu karnıbahar, kereviz menüsünü kullan.çok beğendim.fıstıklaarrr selamlarrr
sayfalarımız epey dolmuş bea, dün geceden bugüne epey yer kaçırmışım
ohh ohh herkes sıkı çalışıyo demek, sevindiriciii
gelelim bugünümeeee
sabah 06:30 müsli
ara: 1 tane sigara böreği :18: (şule görmesin)
öğlen 13:30 karnabahar, yoğurtlu kereviz
akşam 19:00karnabahar, yoğurtlu kereviz, 1 dilim ekmek
1 saat tempolu yürüyüş, birazdan da bacak kalça hareketleirmi yapıp andımız istiklal marşı ve kapanışşş
güzel canım.Merhaba kızlar hemen menü mu paylasayim sizlerle
sabah 10 da kalkış iki bardak ılık suyun üstüne 2 kayısı
11 de 5 kaşık musli
1de 2 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet 1 bardak açık çay
2.30 da küçük elma
5.30 da bir tabak kuru fasulye 1 köfte 1 bardak ayran
spor öncesi tarçınli ballı su içtim ardından doğru parka gidip 10 ar dakika bütün spor aletlerinden yaptım toplamda 50 dakika sürdü :)
1saat 20 dakika yürümeseydin ben o poğaçalar için neler derdim neler...kızlar ya ben canan karatayı izlerken bütün sectiklerim netten düştüğüm için gidiverdi
aklımda kalanları söliyim:
prensesim tuba dönecek .bu hafta aşılama yapılma durumu var onu bekliyor.
pelis : tatlım haklısın yol uzun olunca en kısa nasıl atlatabilrim die careler arıyosun.hafta sonu ekmek kaçamağın olmuş.dukanda taviz tavizi getiriyor.bende öle olmuştu o yüzden bi daha yapmamaya calış derim:)
şulemmmne ya 4 kurabiye 4 kurabiye:) takımcak dövecez seni haaaa
ben dün sabahı az atlattım1 dilim ekmek küflü çökelek ve domatesle ama öğlen ve akşam istemedğim şeyleride yedim
öğle:3 kaşık pilav ve 3 kküçük puaca,2 kanat,1 greyfurt
akşam:küçük bi kase kavurmalı pilav,5 kaşık sebze salata ve yoğurt
güllaç,meyve,birazda soslu fıstık(misafirlikteydimmmmm)
spor:1 saat 20 dakika yürüyüş
bugün:
sabah:yarım kivi,1 haş yumurta,4 parmak galeta
ara:1 elma
ara:1 diyet bisküvi
öğle:salata,1ayran,5 parmak galeta
ara:1 kivi,1 dilim elma,1 dilim portakal
akşam:1 dilim ekmek,5 kaşık manta,yoğurt ve salata
ara:1 kivi
spor:20 dakika yürüyüş ve temizilik:)
ortim bu brokoli graten kızartma olmuyor değil mi?sabah ki ekmek, bulgur leslie, yürüyüş derken gitmiş.eh bende menumu yazayim kizlar;
sabah: zeytin, peynir, salatalik, az yagda yumurta 3 dilim kepek ekmegi 1 kupa yesil çay
ara 1 armut
hoşgeldin canım aramıza, mini takımımıza.tamam kaptanim; simdi gruba geçince noluyo napcam ben? bu arada gunaydin :)
tesekkurler kaptanim, insaallah toparlanicam
peliss sen ben yıkacaz buraları
canım yemek yap arkadaşlarına o zaman. çorba bol bol salata çeşitleri, karnıbahar-kereviz. yağsız tavuk.
ay ben bu öğlen ne napcam asıl. yine bölümde ziyafet var.
inşallah hayırdır........
perşembe dr a gitmiştim bebiş için daha 6 haftalık dedi..ben ormalde 2. ayımı bitirmiş olmalıydım..aklıma getirmek istemiyorumda tarihler uyuşmayınca içime kurt düştüçokmu evhamlıyım ben
işte dün dr a gidecektim içimden gelmedi bugünde gitmedim..aslında dr bişey demedi inşallahda bişey yoktur...
tahlillerim temiz sadece ultrason ölçümlerinde farklılık var...yarın gidicem dr a bakalım ne diyecek..zaten bulantıdan bişey yiyemiyordum iyice kesildim iştahdan......
canım dr. bişi demediyse boş yere evham yapma. önemli bişi olsaydı söylerdi canım.git dr.una sor eni konu.ben şimdi ablama kahvaltıya gideyimde şöyle mis gibi kahvaltı yapayım.......
azıcıkta dertleşeyim ablamla bana sağlam bi akıl versin yol göstersin ...inşallah güzel ve sağlam menülerle gelirim kızlarr
ah insanın bir ablası olması ne güzel, tadına doyum olmaz.
neyseki siz varsınız ya.
ortim bu brokoli graten kızartma olmuyor değil mi?sabah ki ekmek, bulgur leslie, yürüyüş derken gitmiş.
aa yok canim kizartma degil firinda pisiyor. brokoliyi hasliyorsun uzerine besamel sos hazirliyorsun. ( sut, tam tahilli un, tereyag ile yaptim ) sonra pisirip uzerine dokup firina suruyorsun. tarifini bloguma koymayi dusunuyorum
hoşgeldin canım aramıza, mini takımımıza.
peliss sen ben yıkacaz buraları
canım yemek yap arkadaşlarına o zaman. çorba bol bol salata çeşitleri, karnıbahar-kereviz. yağsız tavuk.
ay ben bu öğlen ne napcam asıl. yine bölümde ziyafet var.
hosbulduk canim, takimda ne yapmamiz gerkiyor?
benimde esim gelcek yemege ona ne yapsam asilvalla yemek yapayim diyorum onlara dimi? çocuklarida var onlarda yer :))
ah keşke sıkılınca yemesem. tersine dibine düşüyorum.Yarın çook önemli bi sınavım var,bugün birdaha uğrayamam muhtemelen.
Sabah kahvaltımda yulaf ve süt vardı,gerisini henüz kestiremiyorum ama cıvıtmam:)
aaa ben dünü yazmadım
dün canım çok sıkkındı pek bişe yiyemedim.
10:30da domates çorbası
sonra okula gittim
çantamdaki k barı ara ara birer ısırıkla bitirdim,3 kepekli bisküvi
akşam oldu
:)
çok acıktığımdan arabadaki kurabiyelerden 2 tane götürdüm( kaptanım ceza istiyorum)
akşam
lahana ekşileme,2 kaşık bulgur pilavı
aanm senin misafirin de misafirliğin de bitmez ya. bak perşembeyi iyi geçir yoksa gerisi öle gider.hosbulduk canim, takimda ne yapmamiz gerkiyor?
benimde esim gelcek yemege ona ne yapsam asilvalla yemek yapayim diyorum onlara dimi? çocuklarida var onlarda yer :))
eh bende menumu yazayim kizlar;
ara 1 armut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?