Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydıınn hanımlaarrrr

ay dün gece 1 saat spor yapmştım ya , yeni videolar bulmuştum, hep aynısını yapmak iyi gelmiyo bana galiba
alıştıkça terlemem azalıyo, yeni videolar yaptım, belimi bi sağa bi sola iyice çalıştırdı, nasıl ağrıdı

bu sabah yapamadım o yüzden
ama güzel bi kahvaltı yaptım
şimdi biraz temizlik yapcam, sonra avm ye
artık orda yürürüm bol boolll

periciğim msjını gördüm yamacına geldim ama pek keyfim yok zaten yazacak bişeyimde yok........neyse bi geçmişe bakınam da gelem.......

vurmayız vurmayız..pelisle şulenin gruba geç celim açıkta kalanı hemen sahiplenelim..sana orti diye verdiğim aslıyıda eledim bilginiz olsun.deneme sürecinde çok sık ugramadıgı için

tamam kaptanim; simdi gruba geçince noluyo napcam ben? bu arada gunaydin :)

vays işte budur kaç gündür senden beklediğim menü.perşembede sakın kaçırma cuma artı çıkmanı istemiyorum

tesekkurler kaptanim, insaallah toparlanicam

ooo güzel bir dönüş, misafir yoktu galiba bugün
iyi olmuşş iyi ohh ohh ohhh

yoktu canim ama persembe olcak iki arkadas gelcek ne yapsam diyorum acaba yemekmi yapsam pasta borek yerine ya

Son düzenleme:

canım benim sıkma canını insan vucudu bu bilgisayar değilki geçmişine dönüp tam tarihine bakabilesin doktoruna sormadın mı peki?tahlilerde falan yanlışlık vardır..elbet düzelir hem sıkma canını sakın en ufak hareketini hissediyor unutma.sen stres sıkıntı yaptıkça oda geriliyor orada..

tesekkurler kaptanim, insaallah toparlanicam

yoktu canim ama persembe olcak iki arkadas gelcek ne yapsam diyorum acaba yemekmi yapsam pasta borek yerine ya
yemek yapcanım yemek..şimdi pasta börek yapsan seninde yemen icab eder yemesen olmas...yemeklere de yağı az koyarsan oldu bu iş......

işte dün dr a gidecektim içimden gelmedi bugünde gitmedim..aslında dr bişey demedi inşallahda bişey yoktur...
tahlillerim temiz sadece ultrason ölçümlerinde farklılık var...yarın gidicem dr a bakalım ne diyecek..zaten bulantıdan bişey yiyemiyordum iyice kesildim iştahdan......

canım pelis şule ve sen birbirinize emanetsiniz,birbirinizeden sorumlusunuz takım içinde de bir yarış var.birinci olan grubu seçiyoruz kendi aramızda

yemek daha mantıklı eğer olabiliyorsa öyle daha güzel olur

ben şimdi ablama kahvaltıya gideyimde şöyle mis gibi kahvaltı yapayım.......
azıcıkta dertleşeyim ablamla bana sağlam bi akıl versin yol göstersin ...inşallah güzel ve sağlam menülerle gelirim kızlarr

Aman tatlım ne var sanki bunda,hem iyi olmuş işte pişman olduğunu gördün,yediğin tat almadığını gördün.Bir daha kaçamak yapmazsın böylelikle

cumaya görüşelim şekerim

sende şu sevgili olmasa menüler güzel dee ne yapalım olmasa oda dert

canım şimdi nasılsın iyileştinmi? verirsin inşallah kg ları önemli olan sağlıgın

Görüşelim cicim
Sevgilim 2 hafta yok burda,yokluğunu değerlendirmem lazım.Hem en iyi gözlemi o yapar şimdi,son gördüğüden farklı olacak mıyım bakalım
Sağlığım iyiye gidiyor canım,o yüzden ilacın birini bırakmaya çalışıyoruz,doz azaltımındayız şimdi.Bakalım artık hayırlısı.Düşündüğün için teşekkür ederim

Hadi o zaman Şulecim,o elbise bol gelsinde başka bi tane al nişan için oldu mu:)
Benim bildiğim Şule 55 bile olur

kızlar ceza düşünelim bundan sonra kaçamak yapana ceza var menülerde fazlalar görmek istemiyorum kaçamaklar görmek istemiyorum.yaz geliyor haydi toparlanalım yol alalım artık
Kesinlikle kesinlikle

yuzsuzler listesi yapalim her hafta kaptan
Ya harikasın

Süper benim ortimmm

Güzel canım
Tarçınlı suyu sıcak içiyorsun öyle değil mi?
Onu sabah aç karnına ve gece en son olarak tüketmen gerek biliyor musun?
Açılış ve kapanışı onunla yapaaksın yani,birde bi tatlı kaşığı bal karıştırmalısın.Metabolizmayı hızlandıran bal ve tarçın karışımı

Güzel canım,sadece sabah 3 dilim ekmek fazla olmuş

Ortiii callanetics indirdim,üff heryerim harbiden çalışıyor.
Süpermiş,bence denemeye değer

Yarın çook önemli bi sınavım var,bugün birdaha uğrayamam muhtemelen.
Sabah kahvaltımda yulaf ve süt vardı,gerisini henüz kestiremiyorum ama cıvıtmam:)
aaa ben dünü yazmadım

dün canım çok sıkkındı pek bişe yiyemedim.
10:30da domates çorbası
sonra okula gittim
çantamdaki k barı ara ara birer ısırıkla bitirdim,3 kepekli bisküvi
akşam oldu
:)
çok acıktığımdan arabadaki kurabiyelerden 2 tane götürdüm( kaptanım ceza istiyorum)
akşam
lahana ekşileme,2 kaşık bulgur pilavı

Hadi ben gidip dersime çalışayım,dua edin iyi geçsin ya:18:bende siz zayıflayın diye ederim bak
hadi öpüyorum hepinizi,akşama güzel menüler gelsin buraya

hosbulduk canim, takimda ne yapmamiz gerkiyor?
benimde esim gelcek yemege ona ne yapsam asil valla yemek yapayim diyorum onlara dimi? çocuklarida var onlarda yer :))

dünkü menümü yazayım
sabah:yulaf,süt,1 kuru kayısı,1 kuru incir
ara:-
öğle:3 kaşık pilav,3 kaşık kuru fasulye,15-20 kraker
ara:-
akşam(17:00) 3 dilim kepekli ekmek, labne peynir, 2 zeytin, 1 kase yoğurt, 1 çay kaşığı bal.
ara:1 portakal,süt
ara:fındık, 5 yudum vişne suyu, bir kaç dilim portakal
aralarım kaynadı.
son arayı da sinema izlerken kaçırdım.
45 dakika yürüyüş

benimde esim gelcek yemege ona ne yapsam asil valla yemek yapayim diyorum onlara dimi? çocuklarida var onlarda yer :))

güzelim beni takip edecen özellikle, pelissi de tabi. biz de seni takiplicez.
mesela peliss bana geçen gün spor cezası verdi.

ah keşke sıkılınca yemesem. tersine dibine düşüyorum.
toplamda az olmuş.

aanm senin misafirin de misafirliğin de bitmez ya. bak perşembeyi iyi geçir yoksa gerisi öle gider.

menune sapka cikariyorum celicigim bu rarda patrondan izin ciktiiiii bizim gruba beklerizz:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…