Menümü paylasayim kızlar pek başarılı değil maalesef bugün ;
sabah 8.30 da kalkış 2 kuru kayısı ardından yarım saat yürüyüş
10da 1 dilim ekmek domates az peynir 2 küçük parça sucuk
14de çeyrek kaşarlı simit, sahlep(tatlı krizimi kesmek için ;(
18de 1 kase şehriye çorbası, 4 - 5 kaşık yoğurtlu makarna
spor sadece sabah ki yürüyüş bütün gün çarşıda olduğum için başka birşey yapamadım. Verimsiz gün oldu farkındayim :'(
canim menun gayet guzel, ben senin vermek istedigin kilo miktarini bilmiyorum, tickerin yok sanirim ama dengeli besleniyorsun. benim kizimda 1,5 yasinda onu arabasina atip yuruyorum hergun 1 saat, bayiliyor . . yasadigin yer musait degil mi buna? ya da evde onunla oynayarak spor yapabilirsin, seni taklit etmeye calisir eglenirsiniz, ben kizima muzik dinletiyorum,beraber dansediyoruz, poposunu sallarken bir komik oluyor izlenmeye deger. uyku duzeni de genelde hasta veya dis cikariyosa bozuluyor. hergun ayni saatte yatagina koyarsan bi sure agliyip sonra duzene giriyor. Bunlar aklima gelen denenmis metodlar(tarafimdan) . kilo vermenin altin kurali hareket biliyorsun, seni de kizini da opuyorum.
kaşarlı simit ve sahlep olmasa iyi olacakmıs canım
bu arada kızlar benimde haftaya sınavlarım var.fırsatım oldukça internetten ders takibi soru çözümü falan yapıyorum.takıma çok gelemeyebilirim.bende müsadenizi istiyorum.fırsatım oldukça geçmişi takip ederim
merhaba kızlar.
yaramazlık yaptım.
güneş yüzünü gösterdi diye 2 gündür soğuk demeden dışarıda yürüyorum. zaten biraz hastaydım. şimdi baya fenayım.
dün salıyı salladım valla.
merhaba kızlar.
yaramazlık yaptım.
güneş yüzünü gösterdi diye 2 gündür soğuk demeden dışarıda yürüyorum. zaten biraz hastaydım. şimdi baya fenayım.
dün salıyı salladım valla.
geçmis olsun canim yakizlar bugunku menum;
sabah ayni ayni ayniiiiii
bi light icecek ismi lazim degill
ogle eger popomu kaldirip yapabilirsem dukan usulu sebze pizzasi, yanina sote et
aksam kozlenmis patlicanla yapilmis karniyarik
ara meyveli light yogurt
Selam Kizlar
Ben geldim, internetim geldi.. cok sukur.. Nasilsiniz?? nasil gidiyo kilo vermeler.. ben bu sure icerisinde gecen hafta hergun sporuma gittim, ama bu hafta pek bi sey yapamadim.. Isten ayrildim, ama hemen yeni ise basliyorum haftaya pazartesi... Valla burda olmayi ozledim..burdaki motivasyonun ne kadar onemli oldugunu tekrar anladim..
kaşarlı simit ve sahlep olmasa iyi olacakmıs canım
bu arada kızlar benimde haftaya sınavlarım var.fırsatım oldukça internetten ders takibi soru çözümü falan yapıyorum.takıma çok gelemeyebilirim.bende müsadenizi istiyorum.fırsatım oldukça geçmişi takip ederim
kizlar bugunku menum;
sabah ayni ayni ayniiiiii
bi light icecek ismi lazim degill
ogle eger popomu kaldirip yapabilirsem dukan usulu sebze pizzasi, yanina sote et
aksam kozlenmis patlicanla yapilmis karniyarik
ara meyveli light yogurt
hosgeldin canim nasilsin? valla ben iradesizim bu aralar ve hiç spor yapamiyorum ya
ah canim tesekkur ederim bilgiler için, kizim hala emiyor o yuzden bi turlu ayiramadik yataklari, yaninda ben olmayinca uyanip agliyor, babasida hiç aglar aglar uyur demiyor kizimi aglatma diyor aksine o yuzden bisi yapamiyorum
hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı canımSelam Kizlar
Ben geldim, internetim geldi.. cok sukur.. Nasilsiniz?? nasil gidiyo kilo vermeler.. ben bu sure icerisinde gecen hafta hergun sporuma gittim, ama bu hafta pek bi sey yapamadim.. Isten ayrildim, ama hemen yeni ise basliyorum haftaya pazartesi... Valla burda olmayi ozledim..burdaki motivasyonun ne kadar onemli oldugunu tekrar anladim..
Allah kolaylık versin kaptanim sana sınavında şimdiden başarılar:)
ay kızlar ben adet oldum bi şişlik var vücudum da deli olacağım su içsem deli gibi şişiyorum böyle zamanlarda yaptığınız rahatlamak için özel kurler felan var mi ? Bu şişlikle tartıda artı çıkacağım diye korkuyorum
Teşekkürler şule de onun hazır çayları var mi peki ben hiç görmedim de malum kiraz mevsimi de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?