Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaşarlı simit ve sahlep olmasa iyi olacakmıs canım

bu arada kızlar benimde haftaya sınavlarım var.fırsatım oldukça internetten ders takibi soru çözümü falan yapıyorum.takıma çok gelemeyebilirim.bende müsadenizi istiyorum.fırsatım oldukça geçmişi takip ederim

ah canim tesekkur ederim bilgiler için, kizim hala emiyor o yuzden bi turlu ayiramadik yataklari, yaninda ben olmayinca uyanip agliyor, babasida hiç aglar aglar uyur demiyor kizimi aglatma diyor aksine o yuzden bisi yapamiyorum

merhaba kızlar.

yaramazlık yaptım.
güneş yüzünü gösterdi diye 2 gündür soğuk demeden dışarıda yürüyorum. zaten biraz hastaydım. şimdi baya fenayım.
dün salıyı salladım valla.

çalış canım çalış, çifte muzuniyet seni bekliyor

merhaba kızlar.

yaramazlık yaptım.
güneş yüzünü gösterdi diye 2 gündür soğuk demeden dışarıda yürüyorum. zaten biraz hastaydım. şimdi baya fenayım.

gecmis olsun canim dikkat et kendine, hastasin diye bisi soylemiycem ama carsambayi da sel almasin mumkunsee

merhaba kızlar.

yaramazlık yaptım.

gecmis olsun canim, hastasin diye bisi demiycem amaa carsambayi da sel almasin mumkunse, cumaya az gunumuz kaldi ben de sistim inemiyorum bi turluuu sondan birinci olmayalim sonra

kizlar bugunku menum;

sabah ayni ayni ayniiiiii

bi light icecek ismi lazim degill

ogle eger popomu kaldirip yapabilirsem dukan usulu sebze pizzasi, yanina sote et

aksam kozlenmis patlicanla yapilmis karniyarik

ara meyveli light yogurt

Selam Kizlar
Ben geldim, internetim geldi.. cok sukur.. Nasilsiniz?? nasil gidiyo kilo vermeler.. ben bu sure icerisinde gecen hafta hergun sporuma gittim, ama bu hafta pek bi sey yapamadim.. Isten ayrildim, ama hemen yeni ise basliyorum haftaya pazartesi... Valla burda olmayi ozledim..burdaki motivasyonun ne kadar onemli oldugunu tekrar anladim..

hosgeldin canim nasilsin? valla ben iradesizim bu aralar ve hiç spor yapamiyorum ya

tamam kaptanim Allah kolayliklar versin

oo canım menü süpermiş.uğraştırıcı. merak etme bugün iyi gidiyom.cuma günü sonum ne olur bilemiyorum.

hosgeldin canim nasilsin? valla ben iradesizim bu aralar ve hiç spor yapamiyorum ya

ah canim tesekkur ederim bilgiler için, kizim hala emiyor o yuzden bi turlu ayiramadik yataklari, yaninda ben olmayinca uyanip agliyor, babasida hiç aglar aglar uyur demiyor kizimi aglatma diyor aksine o yuzden bisi yapamiyorum

ortim kızın seni bu ara baya bi yoruyor gibi zati. menülere dikkat et.

hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı canım

Allah kolaylık versin kaptanim sana sınavında şimdiden başarılar:)

ay kızlar ben adet oldum bi şişlik var vücudum da deli olacağım su içsem deli gibi şişiyorum böyle zamanlarda yaptığınız rahatlamak için özel kurler felan var mi ? Bu şişlikle tartıda artı çıkacağım diye korkuyorum

Bestecim hoşgeldinnn canım :)
pelis menülerin harika canım tebrik ediyorum seni maaşallahin var kısa sürede bütün kilolarından kurtulacağına inanıyorum canım.

Suluöz toparlandıgina sevindim canım bu hasta tartıda eminim ki eksi çıkacaksın :)

kiraz sapı çayı deneyebilirsin. 1 hafta öncesinden için diyorlar. ayça kayanın bir tarifi vardı ona bir bak.

Bilecik de yaşıyorum ben pelis bursadan buraya gelin geldim. Bursa bilecik arası mekik dokuyorum şükür ki araları çok uzak değil sık sık ailemi görmeye gelebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…