Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

caniimmm hic sikma canini, yanlis hesaplamissindir sen, bi aksilik olsa doktor soylerdi zaten, ben de kizimi 7 hafta diye hesapliyordum 8 diyordu doktor,oluyor boyle seyler.. bebisin icin en onemlisi moral sen mutluysan o da mutlu oluyor sakin unutmaa hadi silkin bakalim,uzme kendini

tamam kaptanim; simdi gruba geçince noluyo napcam ben? bu arada gunaydin :)

tesekkurler kaptanim, insaallah toparlanicam

yoktu canim ama persembe olcak iki arkadas gelcek ne yapsam diyorum acaba yemekmi yapsam pasta borek yerine ya

bak ne oluyor sana gostereyim sekerim: oooorrtiiiii oyle misafirin arkasina siginip diyeti boslamak yoookkk tamam mi, yedigin her borek icin yarim saat exra yuruyus, tatli icin exra 40 dk yuruyus ona goreeee.iste boyle oluyor hayatim,exra disiplin yaaaniii

sinavda basarilar canim

super ortim, krakerleri minicik diye dusunuyorum ben

evettt gecmisi okumayi bitirdimm, gelelim bugune

sabah,ayni ayni ayniyaniii yarim krep,light peynir ve cay 3 lusu

ogle; yogurtlu tavuk corbasi

ara meyveli light yogurt

aksam sanirim corbanin kalanini icecegim.

gariban sofrasi oldu benimki yaw ama bugun saf protein gunum,sebze yok . kizlar regl haftasi kilo vermek daha zor oluyor sanirim degil mi?

yoktu canim ama persembe olcak iki arkadas gelcek ne yapsam diyorum acaba yemekmi yapsam pasta borek yerine ya

yemek yap yemeekk , az yağlı bol yeşillikli sağlıklı şeyler

canım sıkma canını, kötü bişey olsa doktor söylerdi, aam ihmal de etme git muayneye, inşallah herşey yolundadır

tarçını da deneyim , callaneticsi de
bu hafta sanki hiç veremicem, tıkandı, napcağımı şaşırdım, kaygılıyımmm ortiiiiii

başarılar canım, allah zihn açıklığı versinn
iyi bak kendineeee

bugün ne yediiikk

kahvaltı haşlanmış yumurta, 2zeytin, peynir, kaşar,minikcik helva, kivi
ara: elma
öğle:karnabahar, yoğurt
ara:2 etiform
ara:3 ısırık tavuk döner
akşam: mantar tavuk sote, biraz yoğurt, roka,
ara:2 etiform

bolcana suuu, spor yok, gece yapabiiilirim ama

celi kaptanıma katılıyorum sonunda diyet moduna girmişsin.girmişken hiç çıkma perşembeye yemek yap bencede:)
canm benm takma kafna bu kadar eminimki bi yanlışlık vardır.herşey cok güzel olaacak
acıkınca bende cok saldırır oldum ya.sabah sirkeli suda içiyom ama bu ara cok tatlı istiyor canm.Allah zihin acıklığı versinnn kuzucukk
sonunda toparlamışsın göstermişsin gerçek şuleyş süperrr şulam bayıldım

pelis süper canmcım geliyorum yanına yakın zamanda en azından şu yavşlayan kilomu bi kaç kilo daha vererk hızlandırmaya:)süper bi dukan menüsü.yoğurtlu yapmak hiç aklıma gelmemişti o corbayı.ben sarımsaklı sirkeli bi kaşık unla yapıyodum.buda güzelmiş:)

sevgili takımcımmmm:

sabah:2 lokma ekmek,1 dilim peynir,1,5 haş yumurta,1 avuç ceviz,yarım portakal

ara:3 parmak galeta,1 yoğurt

öğle:1 kase corba,1 lokma kek,3 tane tadınca,2 parmak galeta

ara:2 parmak galeta biraz ceviz,1 yoğurt

ara:1 küçük kase mantar,

akşam:3 kaşık yoğurt,5 kaşık bulgurlu ıspanak,1 kase corba

spor kızımla sabah 10 da cıktık dışarı yavaş yavaş gezindik pazar doktor market felan.belim ağırıyor.ancak bukadarıı:)yarın spor salonuna başlıycam ama yarın akşamki yemeğim hazır nasıl olsa:))

Son düzenleme:

aa senin apartmanında spor salonu vardı di mi canım, bu imkanını kullan, ara verme , beline de dikkat et
menün güzel olmuş canım

gel hayatim yaa destek oluruz birbirimize, dukani biliyorsun boooolll protein, e ben de protein bombasi corbasi icat ettim kendimce

guzel menu, pelisten 10 tam puan spor yok -3 puan=7 puan. aaalkiiisss

Iyi geceler kızlar. Yoğun geçen bir günün ardından size uğramadan uyumak istemedim :) şimdi şöyle bir sıkıntım var canlar adetim 3 gün gecikmis bulunuyor böyle hasta olacakmisim gibi karnım ağrıyo ama olamıyorum sinirlerim iyice gerildi tatlı krizlerim tutuyor nasıl savaş veriyorum bilemezsiniz. Bütün gün çarşıda anneme kıyafet almak için gezdik de geldik şu an ayaklarıma resmen kara sular inmiş durumda deli gibi uykum var o derece :)

Kuzu tarçınli suyu ben aç karınla değil de kahvaltı da içiyordum bide çok aciktigimda bazen akşamları. Sabah aç karınla içmenin ve gece yatmadan önce içmenin arasında ki fark nedir ki acaba?
Bide sınavında başarılar canım :)

Celi umarım doktora gittiğinde bi sorunla karşılasmazsin canım içini ferah tut bence herşey yolunda hesaplamalar da küçük bir hata olabilir :)
geçmişi okudum kızlar fakat alıntı olmadığı için menülerinize tek tek cevap veremiyorum. Bu özveriniz hep sürsün inşallah :)

Menümü paylasayim kızlar pek başarılı değil maalesef bugün ;

sabah 8.30 da kalkış 2 kuru kayısı ardından yarım saat yürüyüş
10da 1 dilim ekmek domates az peynir 2 küçük parça sucuk

14de çeyrek kaşarlı simit, sahlep(tatlı krizimi kesmek için ;(

18de 1 kase şehriye çorbası, 4 - 5 kaşık yoğurtlu makarna

spor sadece sabah ki yürüyüş bütün gün çarşıda olduğum için başka birşey yapamadım. Verimsiz gün oldu farkındayim :'(

tamam canim :)

yok yok iyisin canim :) hangi evredesin atak mi?
gayet guzel :)

oo super baslaman valla :) keske bende gidebilsem ama kizim çok kuçuk ya

gece 3 saat sizde 4 ben utu yapiyorum. menumu yazip kaçayim

sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek, zeytin peynir salatalik domates

ara 1 armut

oglen; yarim tabak kiymali makarna bol salata

aksam; 1 tabak etli patlican yemegi( turlu gibi) yarim tabak pirinç pilavi

1,5 lt su

spor yok kizlar kizimin uyku duzeni bozuldu kizimla yapamiyorum ben spor ya 1,5 yasinda

2 hafta yoksa oo harikalar yaratırsın
callanetics tam olarak nedir :44:

cezan geliyorrrrr 100 mekik bugun akşama kadar yaptıgın haberini bekliyorum sınavında başarılar

Hadi ben gidip dersime çalışayım,dua edin iyi geçsin ya:18:bende siz zayıflayın diye ederim bak
hadi öpüyorum hepinizi,akşama güzel menüler gelsin buraya

ederiz tabiki canım aynı duaya benimde ihtiyacım var.haftaya benimde sınavlarım :18::18:

güzel menü akşam arasıda çok kaçmamış fındık miktarı çok değilse

işte budur

güzel canım bu haftada güzel bir kayıp bekliyor seni

güzel menü spor yapabildin mi?

ortimmm ortimmm güzel menü tebrikler geçmiş olsun umarım dinlenince geçmiştir belinin ağrısı

dününde güzel geçmiş

canim menun gayet guzel, ben senin vermek istedigin kilo miktarini bilmiyorum, tickerin yok sanirim ama dengeli besleniyorsun. benim kizimda 1,5 yasinda onu arabasina atip yuruyorum hergun 1 saat, bayiliyor . . yasadigin yer musait degil mi buna? ya da evde onunla oynayarak spor yapabilirsin, seni taklit etmeye calisir eglenirsiniz, ben kizima muzik dinletiyorum,beraber dansediyoruz, poposunu sallarken bir komik oluyor izlenmeye deger. uyku duzeni de genelde hasta veya dis cikariyosa bozuluyor. hergun ayni saatte yatagina koyarsan bi sure agliyip sonra duzene giriyor. Bunlar aklima gelen denenmis metodlar(tarafimdan) . kilo vermenin altin kurali hareket biliyorsun, seni de kizini da opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…