Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aman canım dikkat ett , yenilme sakın

kötü değil ama karnını güzelce doyuramamışsın

sağlıklı bi menü olmuş canım, sporun da olsa iyiymiş

[
ederiz tabiki canım aynı duaya benimde ihtiyacım var.haftaya benimde sınavlarım :18::18:

güzel menü spor yapabildin mi?

ay başarılar canımm, allah zihin açıklığı versin
spor yapayım diye 5-10 dk debelendim, ama olmadı, bi önceki gün epey yorulmuştum , ağrımış kaslarım

gunaydin kizlar naber? yarin misafirim gelcek ne yapsammmmmmm? daha temizlik yapcam utum var ohoo

tatlım dedikk yaa sebzeli yemekler yapp, brokoli veya karnabahar graten yap mesela, salata yap, bi ana yemek de yaaprsın etli filan ama sen yeme , hafif olanları ye

aman geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, formdan düşmeeee
pelis ortin de uyarmış zaten çarşamba da çarşafa dolanmadı inşallah

hoşgeldin canım, biz de çırpınıp duruyoruz işte 100 200 bişeyler verelim diye
uzak kalma bizdeeenn, şişko olursun sonraaaa

olsun canım haftaya da epey fark edersin, eksi çıkarsın

selam hanımlaarr
ben de bugünümü yazayım
sabah 06:30 tarçınlı ballı su (ortimden kaptım hemen, güne onla başladım )
. 07:00 müsli
ara: 2 etiform
öğlen 12:30 süt, kepek ekmekli sandaviç,içindekiler peynir,roka, kırmızı biber
akşam 17:00 ızgara tavuk, iki yemek kaşığı pilav, bir dilim ekmek büyüklüğünde lavaş, ayran
ara: elma

birazdan yoğurt kayısı yiyip günü kapatıyoruummm

spor yapamadım, 50dk yürüyüşüm var
gece bacak hareketlerimi yaaprım, dün yapamamıştım, bu gece yapmam lazım

Son düzenleme:

gayet guzel bir menu, lavasta ayri bir hava katmis menune, afiyet olsun canim

menün çok iyi olmuş canım sporu da yaptın mi tamamdir :)

Hemen menüyü paylasayim kızlar ;
geç kalktığım için 11de iki dilim ekmek domates salatalık az peynir
15de 1 portakal yarım elma

18de 2 kaşık pilav, salata, ayran, bir kase domates çorbası

spor olarak da muhteşem yüzyıl bitsin bel, bacak, kol hareketlerimi yapacağımdır :)

demek tatlı krizine dayandın canım, kaçamağın yok, harikasın

kizlarr bi garip oldum su iki gun off bitse de kurtulsam, coookk sis hissediyorum,canim tatli istiyor. durtuyo ama uymayacagim, az once light meyveli yogurdumu dondurup dondurma niyetine huplettim amakesmedi

demek tatlı krizine dayandın canım, kaçamağın yok, harikasın

dün sahlep içtim ya canım o bayağı kesti beni. Bugün zaten bi şişlik olduğu için yemek bile zor yedim yani canım hiçbirşey yemek istemiyor çok merak ediyorum cuma ne çıkacağım acaba :)

Bende menumu yazayim canlarim

sabah; sahanda yumurta, zeytin, peynir; kizarmis kepekli ekmek 2 dilim, 2 bardak form çay

ogle; kalan brokoli grateni yedim 1 tabak

aksam 1 tabaktan az makarna

1,5 lt su; spor yapamicam yorgunum yarin misafirler geliyo sabah manti yapcaz kaynanamla oy anam oy

şulemmm mart bitti hala yerimizde sayıyoruz kendimize zamanımıza yazık canım

çalış canım çalış, çifte muzuniyet seni bekliyor

tamam kaptanim Allah kolayliklar versin

teşekkür ederim kızlar bana da dua edin ne olur

tulip o şişlik bende de var.çözümde bulamadım :44:dersler yüzünden bu hafta spor yapamadım.artıda çıkmaktan korkuyorum :18::18:

güzel menü

beste bizde seni özledim yeni işin hayırlı ugurlu olsun inşallah daha da güzel olur senin için

hosgeldin canim nasilsin? valla ben iradesizim bu aralar ve hiç spor yapamiyorum ya

canım toparlanmasın artık.kayınvalidenlerdeyken yeterince zaman kaybın oldu ee bide gelen giden var sürekli bu açıgı ancak sporla kapatabilirsin

kuzu dünkü 100 mekik cezanı çektin mi :44::44: haberlerini bekliyorum

şule sana da bugunden itibaren pazara kadar hergün istisnasız leslie 4 mil cezası veriyorum.kaytarmak yok ona göre hergün yapıp yapmadıgını kontrol edeceğim

gunaydin kizlar

hepinize aydinlik ve mutlu bir gun diliyorum. bugun +300 gr ile gune merhaba desemde moral bozmak yok, bozmayacagim iste.. reglimden dolayi diye dusunuyorumcunku kilo yapacak bisicik yemedim. koca bir hafta gume gitti sadece 500 gr verebilmisim, kazik cakti bu kilolar bu hafta vucuduma, ben kovdukca yapisiyorlar sanki iyice,kist kisttt gidin yawww.

güzel

az ama yinede güzel

kizlarr bi garip oldum su iki gun off bitse de kurtulsam, coookk sis hissediyorum,canim tatli istiyor. durtuyo ama uymayacagim, az once light meyveli yogurdumu dondurup dondurma niyetine huplettim amakesmedi

hepimizin regli aynı haftaya denk gelmiş afiyet olsun ben tatlı krizlerine dayanmaya çalışıyorum :18:

güzel olmus canım sporda eklesen arayı kapatacaksın

bu gunun menusunude yazayim

sabah ayni ayni ayni

oglen izgara et yagsiz yaninda hicbirsey

aksam etin kalanini yiyecegim yaninda yine hicbirsey..

ara yapmak istemiyorum ama dayanamazsam meyveli light yogurt.

iste boylee, sporu biraz ihmal ettim cunku bilegim agiriyor,2 gundur sadece yarim saat yuruyus ve 20 dk bisiklet yapiyorum.. becerebilirsem bisikleti 40 dk yapacagim bugun.

kızlar şu bildirim konusuna dikkat çekmek istiyorum.bu mesajımdan sonra bilmiyordum bahanesi kabul etmiyorum ona göre.2 defa uyarı alan direkt takımdan elenecek.

cuma günü bildirimlerinizi en geç 11,30 a kadar yapmanızı rica ederim.yurtdışında olanlar saat farkına lütfen dikkat etsin.cuma sabahtan gelemeyecek olanlar perşembe sabah tartılıp perşembeden bildirebilir.

bu mesajımı takımdaki tüm üyelerin okudugunu görmek istiyorum.bunun için begen butonunu tıklayınız.

enerjik başlamıssın güne enerjin takımada yansımış teşekkürler seninde günün aydınlık mutlu geçsin artı kısmına hiç takılma bende fazla çıkıyorum.reglimde pazar günü bugunlerden şiştim uff ya

daha once hic farketmemistim ,reglimde kilo mu aliyorum veriyorum diye. o donem sadece cok alingan olurum ben ,bulut gecsede nem kapsam diye bekler dururum basbayagi yani . insallah su tutup sisiyorumdur da sonrasinda yine bol bol _gorurum. odum kopuyor duraklamaya girecegim diye:18::18:

hosgeldin canim nasilsin? valla ben iradesizim bu aralar ve hiç spor yapamiyorum ya

iyiyim canim benim.. bu iradesizlik degilde.. boyle bir yorgunluk bende de var.. ama toparlanicaz.. gunesli havalari gordukce icim gidiyor..
temmuzda bodruma gidicem arkadaslarim hepsi citir.. 7 kg veremezsem gitmem bu sekilde

ortim kızın seni bu ara baya bi yoruyor gibi zati. menülere dikkat et.

hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı canım

Hosbulduk canimcim ozledim valla.. nasil gidiyo??

Bestecim hoşgeldinnn canım :)
Hosbulduk canim

hoşgeldin canım, biz de çırpınıp duruyoruz işte 100 200 bişeyler verelim diye
uzak kalma bizdeeenn, şişko olursun sonraaaa

Hosbulduk canim benim.. aman sisko kelimesi bile icimi fena yapiyo.. sizden uzaklasmak imkansiz

Hosbulduk prensesim.. valla ne kadar iyi kotu yaptim bilmiyorum yeni ise gecerek ama insallah hayirli olur.. bide su 7-8 kilodan kurtulsam tam super olucak..

ok canım.
merhaba ortim.
o + lar regliden sonra patır patır gider canım meraklanma.
menün güzel aralarını ihmal etme. metabolizman çalışır ara yaptıkça. bileğini zorlama sakın. yer hareketleri yap biraz da.

oo dukanla duraklama olur mu yaaa...bu seni baya bi götürecek bence.
beğen çalışmıyo. mesaj alındı kaptanım.
hadi bakalım yeni işin hayırlı olsun.
konser günü de geldi bu arada.
ben 1 ileri 2 geri gidiyom işte.
sana ihtiyaç var burda anlıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…