Iyi geceler kızlar. Yoğun geçen bir günün ardından size uğramadan uyumak istemedim :) şimdi şöyle bir sıkıntım var canlar adetim 3 gün gecikmis bulunuyor böyle hasta olacakmisim gibi karnım ağrıyo ama olamıyorum sinirlerim iyice gerildi tatlı krizlerim tutuyor nasıl savaş veriyorum bilemezsiniz. Bütün gün çarşıda anneme kıyafet almak için gezdik de geldik şu an ayaklarıma resmen kara sular inmiş durumda deli gibi uykum var o derece :)
Bu özveriniz hep sürsün inşallah :)
aman canım dikkat ett , yenilme sakın
Menümü paylasayim kızlar pek başarılı değil maalesef bugün ;
sabah 8.30 da kalkış 2 kuru kayısı ardından yarım saat yürüyüş
10da 1 dilim ekmek domates az peynir 2 küçük parça sucuk
14de çeyrek kaşarlı simit, sahlep(tatlı krizimi kesmek için ;(
18de 1 kase şehriye çorbası, 4 - 5 kaşık yoğurtlu makarna
spor sadece sabah ki yürüyüş bütün gün çarşıda olduğum için başka birşey yapamadım. Verimsiz gün oldu farkındayim :'(
kötü değil ama karnını güzelce doyuramamışsın
gece 3 saat sizde 4 ben utu yapiyorum. menumu yazip kaçayim
sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek, zeytin peynir salatalik domates
ara 1 armut
oglen; yarim tabak kiymali makarna bol salata
aksam; 1 tabak etli patlican yemegi( turlu gibi) yarim tabak pirinç pilavi
1,5 lt su
spor yok kizlarkizimin uyku duzeni bozuldu kizimla yapamiyorum ben spor ya 1,5 yasinda
sağlıklı bi menü olmuş canım, sporun da olsa iyiymiş
[
ederiz tabiki canım aynı duaya benimde ihtiyacım var.haftaya benimde sınavlarım :18::18:
güzel menü spor yapabildin mi?
ay başarılar canımm, allah zihin açıklığı versin
spor yapayım diye 5-10 dk debelendim, ama olmadı, bi önceki gün epey yorulmuştum , ağrımış kaslarım
gunaydin kizlar naber? yarin misafirim gelcek ne yapsammmmmmm? daha temizlik yapcam utum var ohoo
tatlım dedikk yaa sebzeli yemekler yapp, brokoli veya karnabahar graten yap mesela, salata yap, bi ana yemek de yaaprsın etli filan ama sen yeme , hafif olanları ye
merhaba kızlar.
yaramazlık yaptım.
güneş yüzünü gösterdi diye 2 gündür soğuk demeden dışarıda yürüyorum. zaten biraz hastaydım. şimdi baya fenayım.
dün salıyı salladım valla.
aman geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, formdan düşmeeee
pelis ortin de uyarmış zaten
Selam Kizlar
Ben geldim, internetim geldi.. cok sukur.. Nasilsiniz?? nasil gidiyo kilo vermeler.. ben bu sure icerisinde gecen hafta hergun sporuma gittim, ama bu hafta pek bi sey yapamadim.. Isten ayrildim, ama hemen yeni ise basliyorum haftaya pazartesi... Valla burda olmayi ozledim..burdaki motivasyonun ne kadar onemli oldugunu tekrar anladim..
hoşgeldin canım, biz de çırpınıp duruyoruz işte 100 200 bişeyler verelim diye
uzak kalma bizdeeenn, şişko olursun sonraaaa
Allah kolaylık versin kaptanim sana sınavında şimdiden başarılar:)
ay kızlar ben adet oldum bi şişlik var vücudum da deli olacağım su içsem deli gibi şişiyorum böyle zamanlarda yaptığınız rahatlamak için özel kurler felan var mi ? Bu şişlikle tartıda artı çıkacağım diye korkuyorum
olsun canım haftaya da epey fark edersin, eksi çıkarsın