Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ortim sen karnıbahar , kereviz yapacadın. ne oldu? mantı atağına kalkmışın.
mantıyı kaçırma sakın. yoksa yorgun morgun dinlemem basarım cezayı

sabah:süt,2 diim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,ceviz,dut kurusu
ara:-
öğle:yoğurt,yulaf
ara:1 yerli muz, 1 elma
ara:3 dilim ayva,1 br. diyet cola
akşam: 1 tabak pilav et sebze
araatlamış mısır, çiko

canım aralara meyve koyarsan ağzın tatlanir hem enerji verir. Aman ha mantıyi fazla kaçırma :)
günaydın canım:) adet olunca artıda çıkmak çok normal bitsin göreceksin bir anda düşecek zaten bozma moralini :)

araatlamış mısır, çiko

patlamış mısır umarım tuzsuz ve yağsız dir canım çünkü böyle olmasına rağmen patlamış bir su bardağında bile 70 kalori varmış :) yağ ve tuz girince artı kaça vuruyor bilemiyorum :) onun dışında menün güzel.

araatlamış mısır, çiko

oorrtiii,gune super basliyosun da sonunu getirmiyorsun sanki :44:, sabah yeyip aksami hafifletsen belki daha iyi olur ne dersin? bu gidisle ceza sporlarini yapmaya 1 gun yetmeyecek sana kiz

ay insallah yaa 4 gozle bekliyom bitsin diye, attim kendimi bisikletin ustune 40 dk cevirdim pedal. istemiyom gitsin bunlar ustumdennnn:84::84::84:

hypatiam nasılsın keyfin nasıl? istediğin kiloya ulaşta nasıl ulaşırsan arada böyle ugrayıp haberlerini ver ama

prensesim ne olsun işte, bu pazartesi başladım kg vermeye, yoksa yarım dünya olacakmışım da haberim yok.. takımda olmak ii motive ediyor, geçen sene böyle vermiştim kg.lerimi ama hergün menü bildiremiyorum nete girmediğimden, ben de kendi başlığımı açtım mecburen.. inş. kurtulacağız bu sefer de kilolardan.. sen nasılsın prensesim, nasıl gidiyor kilo verme?

Son düzenleme:
ay insallah yaa 4 gozle bekliyom bitsin diye, attim kendimi bisikletin ustune 40 dk cevirdim pedal. istemiyom gitsin bunlar ustumdennnn:84::84::84:
bu kadar sabırsız davranma ama yavaş yavaş sağlıklı bir biçimde gidecek. Bende çok sabırsızlanıyorum ama gitmiyor ışte haftada 1 kilodan ayda 4, 3 ayda 12 kilo vermek istiyorum yaza bomba gibi girmek herkesi şaşırtmak aaa sana ne olmuş desinler istiyorum :) önemli olan istikrar canım azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz :)

Selamlaaar, dün sınavdan çok geç geldim eve hemen yattım yorgunluk,uykusuzluk mahvetti ama sınav bişeye benzemedi:)
28.03.2012
kahvaltı
yulaf.süt
öğle
tavuk kavurma ve yoğurt
ara
minik bi parça bitter:)
akşam
mercimekli bulgur pilavı, marullu yoğurt(uyduruk cacık yani:)

29.03.2012
kahvaltı
yulaf süt
ara yulaflı bisküvi ve kayısı çayı
öğle
paparon(soslu bi tavuk yemeği) ve salata
ara
az önce kepekli bisküvi yedim 4 tane
akşamım belli değil henüz

guzel menuler...sinavin nasil gecti?

hiç ekmek yok mu ? Valla tebrikler canım sınavın nasıldı :)

kizlarr bi garip oldum su iki gun off bitse de kurtulsam, coookk sis hissediyorum,canim tatli istiyor. durtuyo ama uymayacagim, az once light meyveli yogurdumu dondurup dondurma niyetine huplettim amakesmedi

aman canım sabır
sen bozmazsın zaten biliyorum da benimki de laf işte

dün sahlep içtim ya canım o bayağı kesti beni. Bugün zaten bi şişlik olduğu için yemek bile zor yedim yani canım hiçbirşey yemek istemiyor çok merak ediyorum cuma ne çıkacağım acaba :)

ben de çok merak ediyorum, veremedim ben bu hafta :18:

bebişim menün çok güzel ama mantı nedir yavrum yaaa, demedik mi sana ot yicenn, çayırlara çıkıp sporunu yapacan
tmm tmm iki kaşık yiyebilrsin

reglindendir canım hiiççç üzülme
benimkiler de çaktı valla
bu hafta çok verimsiz bi hafta oldu , ben de kilo yapıcı bişey yemedim , sadece cuma cmt yemiştim, iki lookmadan da kilo alınmaz ki kardeşim yaaaa
ooofff aç mı kalalım

Hosbulduk canim benim.. aman sisko kelimesi bile icimi fena yapiyo.. sizden uzaklasmak imkansiz

haha.. kim şişko aa yok burda şişko, çıtır kızlar var burda
bugün olmasa da bi gün oalcaklar haha

ortimmm menülerin gayet güzeldi bu hafta
inşallah sen vermişsindir, ben veremedim
sınavların da iyidir umarım

kızlarr yaa gitmiyo bu kilolar noldu şiştim mi bu hafta anlamadım
geçen haftsonu alışverişe gitmiştik
38ler oturmamıştı üstüme, 36 lar da dar olmuştu
ben de inceldim sanmıştım kendimi :18:
bugün yine gittim alışverişe 38 i çok zor kapattım
ama tartıda aynı çıkıyorum
ya sanki biri hava doldurdu popoma
ayyy valla doldurmuş biri resmen
benim suçum değil buuuuu
tmm 36 olmak değil derdim, 38 zaten benimki de ya 38 e de hala sığamıyorum
zor kapanıyo ama aldım yine de napimmm
yetti canıma artıkk, alışveriş yapamıyorum kilo vercem diye

bugünümü yazayım

sabah: 06.45 tarçınlı ballı su, müsli
ara: 2 süt, eti form
öğle: 13.00 mercimek çorbası
ara: çiklata yaa kıyafetlere giremeyince çok moralim bozuldu yedim valla, bitter fıstıklı :18:
ara: 2 kayısı
akşam: 18.30 karnabahar, 1dilim ekmek

40 dk yürüyüş yaptım ,bi de 2 saat avm de tur
19.30 gibi yoğurt yerim birazcık da

iyi yapmissin canim,gule gule kullanacagin gunler cabucak gelir insallah..bu sisler bi inse incecik olcezz

gayette güzel olmuş.pelisin dediği gibi meyveli yoğurtlarda çok güzel oluyor tatlı isteği için:)
mantııı cız bebğim.sen yap ama bi lokma al sütün çekmesin.bi sürü salata çeşidi var süperde oluyolar yap onlardnnda :)
süpermiş hemn bakıyorum tariflere:))
hoşgeldinnnnn laramm:)bizde seni cok özledik yokluğun hissediliyorrr
bu hafta herksler artıda sanırım.bende tartılmadım ama şiş hissediyorum kendimi.tartılmaya korkar oldum
Teşekkürler şule de onun hazır çayları var mi peki ben hiç görmedim de malum kiraz mevsimi de değil
canmcım aktarlarda kiraz sapı satılıyor.mısır püskülüde ii geliyor.
süppper olmuş menüler toplanmış bakıyomdaaa:))
hımmm bu da gayet güzel .şiş olmana sebeb bişeyler yememişsin aslında.reglden sonra sönersin bence.
kizlarr bi garip oldum su iki gun off bitse de kurtulsam, coookk sis hissediyorum,canim tatli istiyor. durtuyo ama uymayacagim, az once light meyveli yogurdumu dondurup dondurma niyetine huplettim amakesmedi
ohhh yarasın vitamin olsun yağ olmasın:))
bu performansını yarında sergilersin inşallah.
ya dukanda önce hızlı oluyorda sonra bi ara duraklıyor.bendede olmuştu o o yüzden bıraktım ama sen sakın bırakma en azından hedefine biraz daha yaklaş.
gayet güzel peliscimmm.durmak yok yola devam:)
araatlamış mısır, çiko
hımmm şulem güzel bi şule menüsü akşam sinema keyfinde kactı heralde gündüz olsaymış daha güzel olurmuştuuu sankim kaçamakların.
umarım ii sonuç alırsın kuzucuk.menüler gayet güzelll
marka farkı vardır belki canm.yada havalardan cünkü herkes şişim dioo
bende tartılamıyorum hafta içi artık tartılıpta artıda cıkarsam sinirlenip daha cok yiyorum.oy üzden seni anlıyorum(

kızlar sucumu yazıyım ki ona göre verin cezamı:

dün sabah:2 küçük dilim yağsız börek,yarım haş yumurta,1 dilim peynir,3 tane fırın patates.1 dilim ekmek,domates biber kavurma

öğle:1 kase ıspanak,yarım kase fırın patates,ayran

ara:2 bisküzi

akşam:3 kaşık kıymalı patates,3 kaşık makarna(kaynanama gittik ordada karşıma patates cıktı:)

ara:1 top sütlü dondurma

bugünki menüm:sabah:1 dilim börek,domates ve biber kavurma,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 dilim peynir,2 lokma ekmek reçelle

ara:7-8 yaban mersini,yarım nescafe

öğle:1 kase corba,1 elma

ara:yarım portakal

ara:1 top dondurma

akşam:4 kaşık ıspanak bulgurlu,2 kaşık yoğurt

spora iniyorum.cezalıyım bi saat yürüyeceğim:)kendi ipimi kendim çekeyimmm

marka farkı vardır belki canm.yada havalardan cünkü herkes şişim dioo

bende tartılamıyorum hafta içi artık tartılıpta artıda cıkarsam sinirlenip daha cok yiyorum.oy üzden seni anlıyorum(

bi çok mağazaya girdim valla canım hiç ayırt edemiyrum artık
beklemeye devam
ay vallahi canım ya bugün inadına yiyesim geldi çok sinir oldum, neyse bi çikolatayla kurtardım
sabııırrr

Canım ara ara oluyor öyle su toplamıştır vücut belki. Bozma moralini bu hafta vermezsen haftaya gider yani.

iyi canım çikolatayı görmüyorum :)

hemen spora canım hemmen :)))

bi çok mağazaya girdim valla canım hiç ayırt edemiyrum artık
beklemeye devam
ay vallahi canım ya bugün inadına yiyesim geldi çok sinir oldum, neyse bi çikolatayla kurtardım
sabııırrr

sabır canım hemen koy verme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…