Bende menumu yazayim canlarim
sabah; sahanda yumurta, zeytin, peynir; kizarmis kepekli ekmek 2 dilim, 2 bardak form çay
ogle; kalan brokoli grateni yedim 1 tabak
aksam 1 tabaktan az makarna
1,5 lt su; spor yapamicam yorgunum yarin misafirler geliyo sabah manti yapcaz kaynanamla oy anam oy
sabah; sahanda yumurta, zeytin, peynir; kizarmis kepekli ekmek 2 dilim, 2 bardak form çay
1,5 lt su; spor yapamicam yorgunum yarin misafirler geliyo sabah manti yapcaz kaynanamla oy anam oy
gunaydin kizlar
hepinize aydinlik ve mutlu bir gun diliyorum. bugun +300 gr ile gune merhaba desemde moral bozmak yok, bozmayacagim iste.. reglimden dolayi diye dusunuyorum cunku kilo yapacak bisicik yemedim. koca bir hafta gume gitti sadece 500 gr verebilmisim, kazik cakti bu kilolar bu hafta vucuduma, ben kovdukca yapisiyorlar sanki iyice ,kist kisttt gidin yawww.
sabah:süt,2 diim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,ceviz,dut kurusu
ara:-
öğle:yoğurt,yulaf
ara:1 yerli muz, 1 elma
ara:3 dilim ayva,1 br. diyet cola
akşam: 1 tabak pilav et sebze
araatlamış mısır, çiko
sabah:süt,2 diim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,ceviz,dut kurusu
araatlamış mısır, çiko
canım aralara meyve koyarsan ağzın tatlanir hem enerji verir. Aman ha mantıyi fazla kaçırma :)
günaydın canım:) adet olunca artıda çıkmak çok normal bitsin göreceksin bir anda düşecek zaten bozma moralini :)
hypatiam nasılsın keyfin nasıl? istediğin kiloya ulaşta nasıl ulaşırsan arada böyle ugrayıp haberlerini ver ama
bu kadar sabırsız davranma ama yavaş yavaş sağlıklı bir biçimde gidecek. Bende çok sabırsızlanıyorum ama gitmiyor ışte haftada 1 kilodan ayda 4, 3 ayda 12 kilo vermek istiyorum yaza bomba gibi girmek herkesi şaşırtmak aaa sana ne olmuş desinler istiyorum :) önemli olan istikrar canım azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz :)ay insallah yaa 4 gozle bekliyom bitsin diye, attim kendimi bisikletin ustune 40 dk cevirdim pedal. istemiyom gitsin bunlar ustumdennnn:84::84::84:
Selamlaaar, dün sınavdan çok geç geldim eve hemen yattım yorgunluk,uykusuzluk mahvetti ama sınav bişeye benzemedi:)
28.03.2012
kahvaltı
yulaf.süt
öğle
tavuk kavurma ve yoğurt
ara
minik bi parça bitter:)
akşam
mercimekli bulgur pilavı, marullu yoğurt(uyduruk cacık yani:)
29.03.2012
kahvaltı
yulaf süt
ara yulaflı bisküvi ve kayısı çayı
öğle
paparon(soslu bi tavuk yemeği) ve salata
ara
az önce kepekli bisküvi yedim 4 tane
akşamım belli değil henüz
Selamlaaar, dün sınavdan çok geç geldim eve hemen yattım yorgunluk,uykusuzluk mahvetti ama sınav bişeye benzemedi:)
28.03.2012
kahvaltı
yulaf.süt
öğle
tavuk kavurma ve yoğurt
ara
akşam
29.03.2012
kahvaltı
yulaf süt
öğle
ara
kizlarr bi garip oldum su iki gun off bitse de kurtulsam, coookk sis hissediyorum,canim tatli istiyor.durtuyo ama uymayacagim, az once light meyveli yogurdumu dondurup dondurma niyetine huplettim ama kesmedi
dün sahlep içtim ya canım o bayağı kesti beni. Bugün zaten bi şişlik olduğu için yemek bile zor yedim yani canım hiçbirşey yemek istemiyor çok merak ediyorum cuma ne çıkacağım acaba :)
gunaydin kizlar
hepinize aydinlik ve mutlu bir gun diliyorum. bugun +300 gr ile gune merhaba desemde moral bozmak yok, bozmayacagim iste.. reglimden dolayi diye dusunuyorum cunku kilo yapacak bisicik yemedim. koca bir hafta gume gitti sadece 500 gr verebilmisim, kazik cakti bu kilolar bu hafta vucuduma, ben kovdukca yapisiyorlar sanki iyice ,kist kisttt gidin yawww.
Hosbulduk canim benim.. aman sisko kelimesi bile icimi fena yapiyo.. sizden uzaklasmak imkansiz
28.03.2012
kahvaltı
yulaf.süt
öğle
tavuk kavurma ve yoğurt
ara
akşam
29.03.2012
kahvaltı
yulaf süt
öğle
ara
kızlarr yaa gitmiyo bu kilolar noldu şiştim mi bu hafta anlamadım
geçen haftsonu alışverişe gitmiştik
38ler oturmamıştı üstüme, 36 lar da dar olmuştu
ben de inceldim sanmıştım kendimi :18:
bugün yine gittim alışverişe 38 i çok zor kapattım
ama tartıda aynı çıkıyorum
ya sanki biri hava doldurdu popoma
ayyy valla doldurmuş biri resmen
benim suçum değil buuuuu
tmm 36 olmak değil derdim, 38 zaten benimki de ya 38 e de hala sığamıyorum
zor kapanıyo ama aldım yine de napimmm
yetti canıma artıkk, alışveriş yapamıyorum kilo vercem diye
Menümü paylasayim kızlar pek başarılı değil maalesef bugün ;
sabah 8.30 da kalkış 2 kuru kayısı ardından yarım saat yürüyüş
10da 1 dilim ekmek domates az peynir 2 küçük parça sucuk
14de çeyrek kaşarlı simit, sahlep(tatlı krizimi kesmek için ;(
18de 1 kase şehriye çorbası, 4 - 5 kaşık yoğurtlu makarna
spor sadece sabah ki yürüyüş bütün gün çarşıda olduğum için başka birşey yapamadım. Verimsiz gün oldu farkındayim :'(
mantııı cız bebğim.sen yap ama bi lokma al sütün çekmesin.bi sürü salata çeşidi var süperde oluyolar yap onlardnnda :)gece 3 saat sizde 4 ben utu yapiyorum. menumu yazip kaçayim
sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek, zeytin peynir salatalik domates
ara 1 armut
oglen; yarim tabak kiymali makarna bol salata
aksam; 1 tabak etli patlican yemegi( turlu gibi) yarim tabak pirinç pilavi
1,5 lt su
spor yok kizlarkizimin uyku duzeni bozuldu kizimla yapamiyorum ben spor ya 1,5 yasinda
süpermiş hemn bakıyorum tariflere:))kizlar bugunku menum;
sabah ayni ayni ayniiiiii
bi light icecek ismi lazim degill
ogle eger popomu kaldirip yapabilirsem dukan usulu sebze pizzasi, yanina sote et
aksam kozlenmis patlicanla yapilmis karniyarik
ara meyveli light yogurt
hoşgeldinnnnn laramm:)bizde seni cok özledik yokluğun hissediliyorrrSelam Kizlar
Ben geldim, internetim geldi.. cok sukur.. Nasilsiniz?? nasil gidiyo kilo vermeler.. ben bu sure icerisinde gecen hafta hergun sporuma gittim, ama bu hafta pek bi sey yapamadim.. Isten ayrildim, ama hemen yeni ise basliyorum haftaya pazartesi... Valla burda olmayi ozledim..burdaki motivasyonun ne kadar onemli oldugunu tekrar anladim..
bu hafta herksler artıda sanırım.bende tartılmadım ama şiş hissediyorum kendimi.tartılmaya korkar oldumAllah kolaylık versin kaptanim sana sınavında şimdiden başarılar:)
ay kızlar ben adet oldum bi şişlik var vücudum da deli olacağım su içsem deli gibi şişiyorum böyle zamanlarda yaptığınız rahatlamak için özel kurler felan var mi ? Bu şişlikle tartıda artı çıkacağım diye korkuyorum
canmcım aktarlarda kiraz sapı satılıyor.mısır püskülüde ii geliyor.Teşekkürler şule de onun hazır çayları var mi peki ben hiç görmedim de malum kiraz mevsimi de değil
süppper olmuş menüler toplanmış bakıyomdaaa:))selam hanımlaarr
ben de bugünümü yazayım
sabah 06:30 tarçınlı ballı su (ortimden kaptım hemen, güne onla başladım)
. 07:00 müsli
ara: 2 etiform
öğlen 12:30 süt, kepek ekmekli sandaviç,içindekiler peynir,roka, kırmızı biber
akşam 17:00 ızgara tavuk, iki yemek kaşığı pilav, bir dilim ekmek büyüklüğünde lavaş, ayran
ara: elma
birazdan yoğurt kayısı yiyip günü kapatıyoruummm
spor yapamadım, 50dk yürüyüşüm var
gece bacak hareketlerimi yaaprım, dün yapamamıştım, bu gece yapmam lazım
hımmm bu da gayet güzel .şiş olmana sebeb bişeyler yememişsin aslında.reglden sonra sönersin bence.Hemen menüyü paylasayim kızlar ;
geç kalktığım için 11de iki dilim ekmek domates salatalık az peynir
15de 1 portakal yarım elma
18de 2 kaşık pilav, salata, ayran, bir kase domates çorbası
spor olarak da muhteşem yüzyıl bitsin bel, bacak, kol hareketlerimi yapacağımdır :)
ohhh yarasın vitamin olsun yağ olmasın:))kizlarr bi garip oldum su iki gun off bitse de kurtulsam, coookk sis hissediyorum,canim tatli istiyor.durtuyo ama uymayacagim, az once light meyveli yogurdumu dondurup dondurma niyetine huplettim ama kesmedi
bu performansını yarında sergilersin inşallah.Bende menumu yazayim canlarim
ya dukanda önce hızlı oluyorda sonra bi ara duraklıyor.bendede olmuştu o o yüzden bıraktım ama sen sakın bırakma en azından hedefine biraz daha yaklaş.gunaydin kizlar
gayet güzel peliscimmm.durmak yok yola devam:)bu gunun menusunude yazayim
sabah ayni ayni ayni
oglen izgara et yagsiz yaninda hicbirsey
aksam etin kalanini yiyecegim yaninda yine hicbirsey..
ara yapmak istemiyorum ama dayanamazsam meyveli light yogurt.
iste boylee, sporu biraz ihmal ettim cunku bilegim agiriyor,2 gundur sadece yarim saat yuruyus ve 20 dk bisiklet yapiyorum.. becerebilirsem bisikleti 40 dk yapacagim bugun.
hımmm şulem güzel bi şule menüsü akşam sinema keyfinde kactı heralde gündüz olsaymış daha güzel olurmuştuuu sankim kaçamakların.sabah:süt,2 diim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,ceviz,dut kurusu
araatlamış mısır, çiko
umarım ii sonuç alırsın kuzucuk.menüler gayet güzelllSelamlaaar, dün sınavdan çok geç geldim eve hemen yattım yorgunluk,uykusuzluk mahvetti ama sınav bişeye benzemedi:)
28.03.2012
kahvaltı
yulaf.süt
öğle
tavuk kavurma ve yoğurt
ara
akşam
29.03.2012
kahvaltı
yulaf süt
öğle
ara
marka farkı vardır belki canm.yada havalardan cünkü herkes şişim diookızlarr yaa gitmiyo bu kilolar noldu şiştim mi bu hafta anlamadım
benim suçum değil buuuuu
bende tartılamıyorum hafta içi artık tartılıpta artıda cıkarsam sinirlenip daha cok yiyorum.oy üzden seni anlıyorumbugünümü yazayım
sabah: 06.45 tarçınlı ballı su, müsli
ara: 2 süt, eti form
öğle: 13.00 mercimek çorbası
ara: çiklatayaa kıyafetlere giremeyince çok moralim bozuldu yedim valla, bitter fıstıklı :18:
ara: 2 kayısı
akşam: 18.30 karnabahar, 1dilim ekmek
40 dk yürüyüş yaptım ,bi de 2 saat avm de tur
19.30 gibi yoğurt yerim birazcık da
marka farkı vardır belki canm.yada havalardan cünkü herkes şişim dioo
bende tartılamıyorum hafta içi artık tartılıpta artıda cıkarsam sinirlenip daha cok yiyorum.oy üzden seni anlıyorum(
kızlarr yaa gitmiyo bu kilolar noldu şiştim mi bu hafta anlamadım
benim suçum değil buuuuu
bugünümü yazayım
sabah: 06.45 tarçınlı ballı su, müsli
ara: 2 süt, eti form
öğle: 13.00 mercimek çorbası
ara: çiklatayaa kıyafetlere giremeyince çok moralim bozuldu yedim valla, bitter fıstıklı :18:
ara: 2 kayısı
akşam: 18.30 karnabahar, 1dilim ekmek
40 dk yürüyüş yaptım ,bi de 2 saat avm de tur
19.30 gibi yoğurt yerim birazcık da
kızlar sucumu yazıyım ki ona göre verin cezamı:
dün sabah:2 küçük dilim yağsız börek,yarım haş yumurta,1 dilim peynir,3 tane fırın patates.1 dilim ekmek,domates biber kavurma
öğle:1 kase ıspanak,yarım kase fırın patates,ayran
ara:2 bisküzi
akşam:3 kaşık kıymalı patates,3 kaşık makarna(kaynanama gittik ordada karşıma patates cıktı:)
ara:1 top sütlü dondurma
bugünki menüm:sabah:1 dilim börek,domates ve biber kavurma,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 dilim peynir,2 lokma ekmek reçelle
ara:7-8 yaban mersini,yarım nescafe
öğle:1 kase corba,1 elma
ara:yarım portakal
ara:1 top dondurma
akşam:4 kaşık ıspanak bulgurlu,2 kaşık yoğurt
spora iniyorum.cezalıyım bi saat yürüyeceğim:)kendi ipimi kendim çekeyimmm
bi çok mağazaya girdim valla canım hiç ayırt edemiyrum artık
beklemeye devam
ay vallahi canım ya bugün inadına yiyesim geldi çok sinir oldum, neyse bi çikolatayla kurtardım
sabııırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?