Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sinavda basarilar canim
Teşekkürleeer

başarılar canım, allah zihn açıklığı versinn
iyi bak kendineeee

Süper benim ortimmm

acıkınca bende cok saldırır oldum ya.sabah sirkeli suda içiyom ama bu ara cok tatlı istiyor canm.Allah zihin acıklığı versinnn kuzucukk
Teşekkür ederim canım
Canım tadınca dediğin şu antepfıstıklı tadımca mı? Eğer oysa ve üç taneyse çok pis cevap vercem sana:))

Canım aç karnına alıyorsunki midene ilk o giriyor, gecede yatmadan içiyorsun.Metabolizmanı hızlandırıyormuş.

Tatlım sahlep neysede simit bozmuş,hemde kaşarlııı:122:

Evet canım,geldiğinde fark olduğunu söylesin istiyorum,hem babamla tanıştırcam,ben bu tiple o merasimleri nasıl atlatacam yaaa
callanetics zayıflamaya değilde incelmeye yarayan bir egzersiz programı.Sıkılaştırıyormuş,cidden çalıştığını hissediyorsun.
Öyle hoplaya zıplaya yapılan yorucu şeylerde değil.Videolarından bi bak derim ben tuttum.Bundan sonra sabahları callan akşamları eliptik
Ama ama kaptanım benim fıtığım var:26:mekik çekemiyorumki Cezayı değiştirsek olur mu,ama illaki bi cezam olsun he

Süpersin şule,hep böyle kalsalıyı salla çarşambayı çarşafa dola,perşembe pek şeker derler bide demi,o zaman kurabiye yap ogün:)

Harikasın sen yaaa

Hoşgeldiiiin

Ortiiim süpersin,tarçın çayının tadıda güzel değil mi

dün sahlep içtim ya canım o bayağı kesti beni. Bugün zaten bi şişlik olduğu için yemek bile zor yedim yani canım hiçbirşey yemek istemiyor çok merak ediyorum cuma ne çıkacağım acaba :)
Canım tatlı isteğini kesmek için süte tarçın atmayı tavsiye ediyorlar zaten.Ben sütüme çubuk tarçın atıp kaynatıyorum bazen.Sahlepte aynı kapıya çıkar işte,bende bayılıırım

kuzu dünkü 100 mekik cezanı çektin mi :44::44: haberlerini bekliyorum
Çekemedim ama bunu bugün görüyorum zaten,yeni bir ceza bekliyorum prensesim:26:

Geçmiş olsun canım,menün çok güzel

sabah:süt,2 diim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,ceviz,dut kurusu
ara:-
öğle:yoğurt,yulaf
ara:1 yerli muz, 1 elma
ara:3 dilim ayva,1 br. diyet cola
akşam: 1 tabak pilav et sebze
araatlamış mısır, çiko
Çiko yemiş bide,kızıııım yakında sen çiko olacan ha
Şule kahvaltıda:125::125::125:
şule öğle yemeğinde:131::131::131:
Şule akşam yemeğinde
şule ara öğünlerde

guzel menuler...sinavin nasil gecti?
kötüüü

hiç ekmek yok mu ? Valla tebrikler canım sınavın nasıldı :)
Uzun süredir hiç ekmek yemiyorum canım,eksikliğinide hissetmedim.
Doktorun dediği doğruymuş,kepek ekmek bağırsaklarımı tıkıyor:26:

ortimmm menülerin gayet güzeldi bu hafta
inşallah sen vermişsindir, ben veremedim
sınavların da iyidir umarım
Ay canım umarım vermişimdir.Sınavım kötü geçti zaten bari kilo iyi olsun

Hayatım senin vereceğin kilo azaldı.Sona yaklaştıkça vermek zorlaşır,artık sen daha yavaş vereceksin ama sabrettt,sonu güzel olacak

Bitter çikolata diyetlerde kullanılıyor canım,helal olsun benim ortime

Börekçinin biri gitttiii biri geldi,gözümüz aydın

Bugün ki menüm;

Sabah gene geç kalktım maalesef evime gideyim düzenime geri döneceğimdir.

11'de 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 2 bardak açık çay.

13'de Yaprak sarması sarıyordum 2 tane attım ağzıma dayanamadım da :18:

15.30'da 10 tane çilek

16'da 2 kaşık nutelle attım ağzıma

Ardından sinirim bozuldu 100 adım yürüyüş artı koşu beraber olduğum yerde. 50 tane bel hareketi,50 tane otur kalk, 50 tane kol hareketi, ve bacak kapama açma ortaya karışık bişiler işte :))

18'de 1kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık pilav,salata, 1 bardak ayran

Spor olarak ta 40 dakika yürüyüş yaptım. he bide sabah kalkınca 10 dakika egzersiz yaptım.

nutelle olmasa iyimiş ama

Son düzenleme:
Yarın sabahtan giremiyeceğim şimdiden kilo bildirimi yapayım kızlar .

ve sıkı durunnn sabah tartıldım ve ne gördüm 67.1 :)) Hasta olmama rağmen 900 gr vermiş olmak bile beni çok mutlu etti yavaş ama emin adımlarla gidiyorum şükür :)

Ama hiç kimse farketmiyor bile bu kilo vermiş halin mi diyorlar daha da hırslanıyorum.

İnşallah bi an önce kurtuluruz şu kilolardan.

yavrum 100 tane yürüyüş nasıl oluyor?

tarçın çayı balla çok hoş oldu yaww yumuşacıkk geliyo valla , harikasın ortim
şulenin menüsü de süpermiş

bebişim sağlık olsun ya napalım =)
kilolar noldu sabaha görcez artık, bu hafta sessiz geçti sanki , baklaım nolcaz
bitter mitter özlemişim vallaaa wuuuu:125:

Canım çizelgene göre 800g vermiş gibisin,orda mı hata var yoksa:26:
Seni sürekli görenler kilo verdiğini anlayamaz zaten,daha uzun süre sonra farkediyor onlar.
Düşünsene aaa 900g vermiş gibisin diyenleri :))
Ayrıca haftada 1 kilo zaten en ideal olanı,hiç yavaş gitmiyorsun süper gidiyorsun

Bende seviyorum tarçını canım,kilo vermeye yaradığını bilmedende severdim ama perçinlendi şimdi

yavrum 100 tane yürüyüş nasıl oluyor?

Durduğum yerde 100 adım yani canım yanlış yazmışımda :))

Çizelgemi 67.9 diye değiştirmiştim tartıda görünce daha önce , ama bildirdiğimde geçen hafta tam 68dim canım ben tardıda görünce moral olsun diye erkenden değiştiriyorum ondan :) Birazcık sabırsızım da :) Sonuç olarak bu sabah itibari ile 67.1 çıktım canım :)

Ne bilim kendimide hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum. aslında cm olarak ölçsem iyi olacak. evime gidince ölçülerimi alayım bali.

yok kız tadındaa hani çörek otlu peynirlisi felan var ya o krakerden.:))))saydıklarını hissettim ama ben bütün gün patates yedm ya ona yanıyom.bide yirmiliklerimden 3 tanesini bu hafta tamamladım.bayadır yarımlardı.ona rağmen hominigırtlağım ben ona yanıyom.acıya acıyada olsa demin10 tane kadar badem yedim:))
dediğin gibi nutella bozmuş ama 2 kaşıkcıktanda bişeycik olmazzzz:))pehhh şifa olsun:))

süpermiş daha neolsun bebişim.az maz değil katılıyorum kuzuya gayet süperr ötesi:)

hayatım birazcık yemek bişey ye, az bırakmışsın kendini ama

çok iyi cnaım ya 900 gr , tebriklerrr

bütün kızlar toplandık toplandık olmuşuz babyler:))))
kızlar ben 40 dakika yürüyüp 200 ip atladım tamamlıyamadım üzgünüm
bide menüme ek olarak spora gitmeden 10 badem geldikten sonrada kızımın artan yarım kasecik corbasını götrdm.yarına ne olacam hiç bilmiyom.Allahım yarabbşm şu iştahımı kapa artıkın yoksa mideme kelepce taktırmak zorunda kalacam

dediğin gibi nutella bozmuş ama 2 kaşıkcıktanda bişeycik olmazzzz:))pehhh şifa olsun:))

süpermiş daha neolsun bebişim.az maz değil katılıyorum kuzuya gayet süperr ötesi:)

İnşallah sizleride yarın ekside görürüz canım :)

hayatım birazcık yemek bişey ye, az bırakmışsın kendini ama

çok iyi cnaım ya 900 gr , tebriklerrr

Nutellayı yiyince canım sıkıldı akşam az yiyeyim dedim. yoksa baksana daha ne yicem :)

Ya kızlar o değilde benim 100 msj oldu hala benim mesaj panomda ne smile şeyleri çıktı, ne de resim eklemek için ikonlar neden böyle oluyor ki bu acep.

Canım istediğin kadar verdiğinde çok güzel anlarsınEtrafındakiler zayıfladın demeye başlasınlar bi bak nasıl zevkle devam ediyorsun

Hmmmm tamam öyleyse canım:) Benim aklıma gelen fenaydı:)) içim fesat içim,yoksa sen yapar mısın öyle şeyler:)

kelepçe yok
işin kolayına kaçıp sağlığından olmak var mı,çok tehlikeli bişeyyy

Canım istediğin kadar verdiğinde çok güzel anlarsınEtrafındakiler zayıfladın demeye başlasınlar bi bak nasıl zevkle devam ediyorsun

İnşallah artık desinler yaa :))

Bol bol su içmeye çalış canım şiş olsun miden canın bişi istemez o zaman böyle karamsar olma illa ki gidecekler.

ay koptum ya gulmekten, insan suleyi ve menulerini tam boyle hayal ediyor

sabahı iple çekiyorumm
hepimiz 5 kilo eksik çıkalım inşaaallaaahhhh amin
haydi iyi geceler bol sporlu rüyalarrrr
rüyanızda bile kalori yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…