- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Teşekkürleeersinavda basarilar canim
başarılar canım, allah zihn açıklığı versinn
iyi bak kendineeee
Süper benim ortimmmbugün ne yediiikk
kahvaltı haşlanmış yumurta, 2zeytin, peynir, kaşar,minikcik helva, kivi
ara: elma
öğle:karnabahar, yoğurt
ara:2 etiform
ara:3 ısırık tavuk döner
akşam: mantar tavuk sote, biraz yoğurt, roka,
ara:2 etiform
bolcana suuu, spor yok, gece yapabiiilirim ama
Teşekkür ederim canımacıkınca bende cok saldırır oldum ya.sabah sirkeli suda içiyom ama bu ara cok tatlı istiyor canm.Allah zihin acıklığı versinnn kuzucukk
Canım tadınca dediğin şu antepfıstıklı tadımca mı? Eğer oysa ve üç taneyse çok pis cevap vercem sana:))sevgili takımcımmmm:
sabah:2 lokma ekmek,1 dilim peynir,1,5 haş yumurta,1 avuç ceviz,yarım portakal
ara:3 parmak galeta,1 yoğurt
öğle:1 kase corba,1 lokma kek,3 tane tadınca,2 parmak galeta
ara:2 parmak galeta biraz ceviz,1 yoğurt
ara:1 küçük kase mantar,
akşam:3 kaşık yoğurt,5 kaşık bulgurlu ıspanak,1 kase corba
spor kızımla sabah 10 da cıktık dışarı yavaş yavaş gezindik pazar doktor market felan.belim ağırıyor.ancak bukadarıı:)yarın spor salonuna başlıycam ama yarın akşamki yemeğim hazır nasıl olsa:))
Canım aç karnına alıyorsunki midene ilk o giriyor, gecede yatmadan içiyorsun.Metabolizmanı hızlandırıyormuş.Iyi geceler kızlar. Yoğun geçen bir günün ardından size uğramadan uyumak istemedim :) şimdi şöyle bir sıkıntım var canlar adetim 3 gün gecikmis bulunuyor böyle hasta olacakmisim gibi karnım ağrıyo ama olamıyorum sinirlerim iyice gerildi tatlı krizlerim tutuyor nasıl savaş veriyorum bilemezsiniz. Bütün gün çarşıda anneme kıyafet almak için gezdik de geldik şu an ayaklarıma resmen kara sular inmiş durumda deli gibi uykum var o derece :)
Kuzu tarçınli suyu ben aç karınla değil de kahvaltı da içiyordum bide çok aciktigimda bazen akşamları. Sabah aç karınla içmenin ve gece yatmadan önce içmenin arasında ki fark nedir ki acaba?
Bide sınavında başarılar canım :)
Celi umarım doktora gittiğinde bi sorunla karşılasmazsin canım içini ferah tut bence herşey yolunda hesaplamalar da küçük bir hata olabilir :)
geçmişi okudum kızlar fakat alıntı olmadığı için menülerinize tek tek cevap veremiyorum. Bu özveriniz hep sürsün inşallah :)
Tatlım sahlep neysede simit bozmuş,hemde kaşarlııı:122:Menümü paylasayim kızlar pek başarılı değil maalesef bugün ;
sabah 8.30 da kalkış 2 kuru kayısı ardından yarım saat yürüyüş
10da 1 dilim ekmek domates az peynir 2 küçük parça sucuk
14de çeyrek kaşarlı simit, sahlep(tatlı krizimi kesmek için ;(
18de 1 kase şehriye çorbası, 4 - 5 kaşık yoğurtlu makarna
spor sadece sabah ki yürüyüş bütün gün çarşıda olduğum için başka birşey yapamadım. Verimsiz gün oldu farkındayim :'(
Evet canım,geldiğinde fark olduğunu söylesin istiyorum,hem babamla tanıştırcam,ben bu tiple o merasimleri nasıl atlatacam yaaa2 hafta yoksa oo harikalar yaratırsın
callanetics tam olarak nedir :44:
cezan geliyorrrrr100 mekik bugun akşama kadar yaptıgın haberini bekliyorum sınavında başarılar
ederiz tabiki canım aynı duaya benimde ihtiyacım var.haftaya benimde sınavlarım :18::18:
callanetics zayıflamaya değilde incelmeye yarayan bir egzersiz programı.Sıkılaştırıyormuş,cidden çalıştığını hissediyorsun.
Öyle hoplaya zıplaya yapılan yorucu şeylerde değil.Videolarından bi bak derim
Ama ama kaptanım benim fıtığım var:26:mekik çekemiyorumki
Süpersin şule,hep böyle kalmerhaba kızlar.
yaramazlık yaptım.
güneş yüzünü gösterdi diye 2 gündür soğuk demeden dışarıda yürüyorum. zaten biraz hastaydım. şimdi baya fenayım.
dün salıyı salladım valla.
Harikasın sen yaaakizlar bugunku menum;
sabah ayni ayni ayniiiiii
bi light icecek ismi lazim degill
ogle eger popomu kaldirip yapabilirsem dukan usulu sebze pizzasi, yanina sote et
aksam kozlenmis patlicanla yapilmis karniyarik
ara meyveli light yogurt
HoşgeldiiiinSelam Kizlar
Ben geldim, internetim geldi.. cok sukur.. Nasilsiniz?? nasil gidiyo kilo vermeler.. ben bu sure icerisinde gecen hafta hergun sporuma gittim, ama bu hafta pek bi sey yapamadim.. Isten ayrildim, ama hemen yeni ise basliyorum haftaya pazartesi... Valla burda olmayi ozledim..burdaki motivasyonun ne kadar onemli oldugunu tekrar anladim..
Ortiiim süpersin,tarçın çayının tadıda güzel değil miselam hanımlaarr
ben de bugünümü yazayım
sabah 06:30 tarçınlı ballı su (ortimden kaptım hemen, güne onla başladım)
. 07:00 müsli
ara: 2 etiform
öğlen 12:30 süt, kepek ekmekli sandaviç,içindekiler peynir,roka, kırmızı biber
akşam 17:00 ızgara tavuk, iki yemek kaşığı pilav, bir dilim ekmek büyüklüğünde lavaş, ayran
ara: elma
birazdan yoğurt kayısı yiyip günü kapatıyoruummm
spor yapamadım, 50dk yürüyüşüm var
gece bacak hareketlerimi yaaprım, dün yapamamıştım, bu gece yapmam lazım
Canım tatlı isteğini kesmek için süte tarçın atmayı tavsiye ediyorlar zaten.Ben sütüme çubuk tarçın atıp kaynatıyorum bazen.Sahlepte aynı kapıya çıkar işte,bende bayılıırımdün sahlep içtim ya canım o bayağı kesti beni. Bugün zaten bi şişlik olduğu için yemek bile zor yedim yani canım hiçbirşey yemek istemiyor çok merak ediyorum cuma ne çıkacağım acaba :)
kuzu dünkü 100 mekik cezanı çektin mi :44::44: haberlerini bekliyorum
Çekemedim ama bunu bugün görüyorum zaten,yeni bir ceza bekliyorum prensesim:26:
Geçmiş olsun canım,menün çok güzelbu gunun menusunude yazayim
sabah ayni ayni ayni
oglen izgara et yagsiz yaninda hicbirsey
aksam etin kalanini yiyecegim yaninda yine hicbirsey..
ara yapmak istemiyorum ama dayanamazsam meyveli light yogurt.
iste boylee, sporu biraz ihmal ettim cunku bilegim agiriyor,2 gundur sadece yarim saat yuruyus ve 20 dk bisiklet yapiyorum.. becerebilirsem bisikleti 40 dk yapacagim bugun.
Çiko yemiş bide,kızıııım yakında sen çiko olacan hasabah:süt,2 diim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,ceviz,dut kurusu
ara:-
öğle:yoğurt,yulaf
ara:1 yerli muz, 1 elma
ara:3 dilim ayva,1 br. diyet cola
akşam: 1 tabak pilav et sebze
araatlamış mısır, çiko
Şule kahvaltıda:125::125::125:
şule öğle yemeğinde:131::131::131:
Şule akşam yemeğinde
şule ara öğünlerde