Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Açılış bendeeen, 67.5
vuvvvv süpersin kuzuların kuzusu 800 gr daha gitmiş..yuppi darısı başıma:))ama ben hala tartılamıyorumm.
benmki de baya geç cıkmıştı yada ben geç farkettim.msj yazdığın panonun altında çıkıyor bi bak tekrardan tatlım:)
:))))fesat bebem fesat ayrı ayrı yemişimdir okadar ama hiç hepsini bi arada okadar yemedim.cıs cıs onlar:)
İnşallah artık desinler yaa :))

Bol bol su içmeye çalış canım şiş olsun miden canın bişi istemez o zaman böyle karamsar olma illa ki gidecekler.
canm günde 3 litre içiyorum en az.midem havuz gibi oluyordün yaban mersinim bitti altın cilek aldım.bakalım onun faydası olacakmı?
sabahı iple çekiyorumm
hepimiz 5 kilo eksik çıkalım inşaaallaaahhhh amin
haydi iyi geceler bol sporlu rüyalarrrr
rüyanızda bile kalori yakın
oh oh rüyada süpermiş.öle rüyalar görürmüyüz acaba

günaydın arkadaşlaarrrr
sevgileeerrrrrr

ben kilo veremediğim gibi 100 gr da fazla çıktım

58.7 bebişler
üzgünüm ortim

kızlarrr takıma pek faydam yok ama bu hafta bu bile bana inanlmaz geldi.çünkü menülerimi hiç beğenmemiştimmm.
geçen hafta :70,6
bu hafta:70,3
300 gr vermişim.okadar yememe

bu hafta daha dikkatliyim haftaya 70 in altına inmeyi şansa bırakamam:)

sabah :3 bardak su bir bardağı ılk ve sirkeli,10 altın çilek yedim.bakalım bu hafta nolcak??

**4.takım 250. ETAP **

PrensesPeri(77,4/77,7/ -0,3/%-0,39)
zeynepece2009 (70,6/70,3/0,3/%0,42)
suleoz(62,7/
beste(59,9/ 60,0 /-0,1/ %-0,17)
Celisuenis(63,3 /
kuzununzuzusu(68,3/67,5/0,8/%1,17)
ferem(58,6/58,7/ -0,1/%-0,17)
peliss(90,8 /89,6 /1,2/ %1,32)
Tuliptice (68,0/67,1/0,9/%1,32)YENİ ÜYE.HEDEF:60

4.Takim ortalaması:

Son düzenleme:
gunaydinnnn citirlarrrrrrr; bugun itibariyla arkadasiniz 80 li kilolara adim atmis bulunuyoooooorrr, kalici degilim merak etmeyin, soooleee bi dolanip 70 lere geccem insallah.
89.600 kizlar. 1 kilo 200 gram. ay soylemesi bile guzel ,80le basliyor yaa yasasinnnnn.

maşallah maşallahhhh

kocaman tebrik ederim canım ya harikasın valla sende bu azim varken kalmazsın tabi 80 lerde

harikasın hayatım, aman aman kalıcı olmasın, 70 lere gel çabucak işallaahh

1. oldugumuz hafta azimle sıkıyoruz kendimizi sonraki haftada acısını çıkartıyoruz ya hepimiz iyiyiz yada hepimiz dökülüyoruz takımda arası yok

evet canım yaa, geçen hafta verdik diye bi rahatlama mı oldu
ama kaçırcak bişey yemedik yaff, bu hafta menülerimiz güzeldi , neden böyle oldu

ben soyle dusunuyorum feremcim, vucut verdigi kilonun yerini bi sonraki hafta su tutarak telafi etmeye calisiyor biz de tartida fazla cikiyoruz.tabi bu diyeti bozmayanlar icin gecerli, yoksa oleee cikoydu pikoydu hop mideye, lup gobise seklinde aliniyor kilo.

o zaman durumumuz kötü değil he? doğru mu anladım
haftaya güzel bi kayıp bizi bekliyo

süpppper bebeğimmm:))tebriklerrrr
kesnlikleee haftaya yanındayım:))

Selam kizlar ben dun nefsime hakim olamadim ve adette oldugum için o kadar çok sey edim ki essegim ben essek

bide kayinvalidemde kaldim gece sabah onlarin tartisiyla tartildim. onarin tartisi yanlis biliyorum ama birde yediklerim ve adet olmanin siskinligi ile dogrumu acaba diyorum.

64.3 çiktim

ne kadar iradesizlestim yaaaaaaaaaa

o zaman durumumuz kötü değil he? doğru mu anladım
haftaya güzel bi kayıp bizi bekliyo

kesinlikle . bende hep oyle oldu, basladigim ilk hafta4.5kilo verdim, 2. hafta 1.6, 3. hafta 2.4 simdi 1.2 ve biliyorsunuz iste benim menulerimi, hic sabit hizda degil kilo verisim. simdi sen de bi bak haftalarina nasil vermissin.

kizlar biliyor olabilirsiniz ama ben yine de paylasmak istedim; diyet boyunca vucuda az kalor girdigi icin , her yaptigimiz yuksek kalorili kacamagi vucut hemen depoya atiyor.. kitlik psikolojisinde oldugundan, az kalori yakarak devam ediyor ve o cikolari kotu gunler icin depoluyor. yani diyette olmadigimiz gunlerde exra yedigimiz 1 cikolatadan 10 gr depoluyorsa, diyetteyken 100 gr depoluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…