- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
vuvvvv süpersin kuzuların kuzusu 800 gr daha gitmiş..yuppi darısı başıma:))ama ben hala tartılamıyorumm.Açılış bendeeen, 67.5
benmki de baya geç cıkmıştı yada ben geç farkettim.msj yazdığın panonun altında çıkıyor bi bak tekrardan tatlım:)İnşallah sizleride yarın ekside görürüz canım :)
Nutellayı yiyince canım sıkıldı akşam az yiyeyim dedim. yoksa baksana daha ne yicem :)
Ya kızlar o değilde benim 100 msj oldu hala benim mesaj panomda ne smile şeyleri çıktı, ne de resim eklemek için ikonlar neden böyle oluyor ki bu acep.
:))))fesat bebem fesat ayrı ayrı yemişimdir okadar ama hiç hepsini bi arada okadar yemedim.Canım istediğin kadar verdiğinde çok güzel anlarsınEtrafındakiler zayıfladın demeye başlasınlar bi bak nasıl zevkle devam ediyorsun
Hmmmm tamam öyleyse canım:) Benim aklıma gelen fenaydı:)) içim fesat içim,yoksa sen yapar mısın öyle şeyler:)
canm günde 3 litre içiyorum en az.midem havuz gibi oluyorİnşallah artık desinler yaa :))
Bol bol su içmeye çalış canım şiş olsun miden canın bişi istemez o zaman böyle karamsar olma illa ki gidecekler.
oh oh rüyada süpermiş.öle rüyalar görürmüyüz acabasabahı iple çekiyorumm
hepimiz 5 kilo eksik çıkalım inşaaallaaahhhh amin
haydi iyi geceler bol sporlu rüyalarrrr
rüyanızda bile kalori yakın
60ozur dilerim kizlar 100 gr fazla ciktim bide
bu hafta dinlenme haftası oldu galiba
yeni haftaya bomba gibi girelim kızlar
gunaydinnnn citirlarrrrrrr; bugun itibariyla arkadasiniz 80 li kilolara adim atmis bulunuyoooooorrr, kalici degilim merak etmeyin, soooleee bi dolanip 70 lere geccem insallah.
89.600 kizlar. 1 kilo 200 gram.ay soylemesi bile guzel ,80le basliyor yaa yasasinnnnn.
gunaydinnnn citirlarrrrrrr; bugun itibariyla arkadasiniz 80 li kilolara adim atmis bulunuyoooooorrr, kalici degilim merak etmeyin, soooleee bi dolanip 70 lere geccem insallah.
89.600 kizlar. 1 kilo 200 gram.ay soylemesi bile guzel ,80le basliyor yaa yasasinnnnn.
1. oldugumuz hafta azimle sıkıyoruz kendimizi sonraki haftada acısını çıkartıyoruzya hepimiz iyiyiz yada hepimiz dökülüyoruz takımda arası yok
maşallah maşallahhhh
kocaman tebrik ederim canım ya harikasın vallasende bu azim varken kalmazsın tabi 80 lerde
tesekkur ederim pericim,umarim hepimiz bi an once istedigimiz kilolara ineriz.
harikasın hayatım, aman aman kalıcı olmasın, 70 lere gel çabucak işallaahh
evet canım yaa, geçen hafta verdik diye bi rahatlama mı oldu
ama kaçırcak bişey yemedik yaff, bu hafta menülerimiz güzeldi , neden böyle oldu
ben soyle dusunuyorum feremcim, vucut verdigi kilonun yerini bi sonraki hafta su tutarak telafi etmeye calisiyor biz de tartida fazla cikiyoruz.tabi bu diyeti bozmayanlar icin gecerli, yoksa oleee cikoydu pikoydu hop mideye, lup gobise seklinde aliniyor kilo.
bende artıdayım300 gr şükrediyorum acayip şiş hissediyorum ufff
ortim özür özürsen 300 verdin ben 300 aldım mini grubumuzu nötürledik
o zaman durumumuz kötü değil he? doğru mu anladım
haftaya güzel bi kayıp bizi bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?