süpppper bebeğimmm:))tebriklerrrr
kesnlikleee haftaya yanındayım:))
ben soyle dusunuyorum feremcim, vucut verdigi kilonun yerini bi sonraki hafta su tutarak telafi etmeye calisiyor biz de tartida fazla cikiyoruz.tabi bu diyeti bozmayanlar icin gecerli, yoksa oleee cikoydu pikoydu hop mideye, lup gobise seklinde aliniyor kilo.
kesinlikle . bende hep oyle oldu, basladigim ilk hafta4.5kilo verdim, 2. hafta 1.6, 3. hafta 2.4 simdi 1.2 ve biliyorsunuz iste benim menulerimi, hic sabit hizda degil kilo verisim. simdi sen de bi bak haftalarina nasil vermissin.
kizlar biliyor olabilirsiniz ama ben yine de paylasmak istedim; diyet boyunca vucuda az kalor girdigi icin , her yaptigimiz yuksek kalorili kacamagi vucut hemen depoya atiyor.. kitlik psikolojisinde oldugundan, az kalori yakarak devam ediyor ve o cikolari kotu gunler icin depoluyor. yani diyette olmadigimiz gunlerde exra yedigimiz 1 cikolatadan 10 gr depoluyorsa, diyetteyken 100 gr depoluyor..
merhaba kızlar merhaba prenses peri ben geldim hala bana takımda yer var mı
kizlaar galiba birinciligi kimseciklere kaptirmadik, bu defa sondan 1. olcezz.. emegi gecen butun kalorili yiyeceklere, o yiyecekleri lupleten midelere, butun takimin ayni hafta sismesini saglayan regl periyoduna vee tembelce oturup banene banane vermiycem iste diyen vucutlarimiza saglik beeee...
haha
vücutlarımızın beraber hareket etmesi de güzel
takım ruhu işte
sinyal alıyo birbrinden
olleeemiii, sinyal veriyorum o zaman bzzzztttt bzzttt bu hafta herkes 1 kilo verecek, efsane olacagiz, tarih yazacagizz takimcaaaaa bbzzztttt, aloo aloo sesum gelurmuuuu??
ay parazit m var arada ne tam gelmiyor , ne neee 1 kilo çikkolata mı yiyelimm
sana söözzzz haftaya 1 kilo verilecekkk
ahanda buraya yazdımmm noktaaaaa bitttiii
aferim kizz, gurur duyuyorum seninle, hadi yapalim sunu gercekten, takim ruhu neymis gosterelim, bu hafta ortak hedef 1 kilo olsun, 4. takim ilk hedefimiz bu hafta 1 kilooo ileriiiii(cok calinti oldu ya )
en azzz 1 kilo bebişiiimm en az 1 kilooo
bu takımda ne anasının gözü yarışmacılar varne aslanparçası ne yiğiiittleerr
ey gidiiiii
250.etap takım içi bireysel derecelerimiz
1. miz peliss 1,2
2. miz Tuliptice 0,9
3. müz kuzununzuzusu 0,8:81::81::81::81:
4. müz zeynepece2009 0,3
5. lerimiz,ferem -0,1,suleoz - 0,1,beste-0,1:84::84::84:
6.mız PrensesPeri -0,3:84::84::84:
7. miz Celisuenis-1,0:83::83::83::83:
ferem beste toparlanma zamanımız geldi geçiyorikinizdeki azmide çok iyi biliyorum.ne oldu sizlere.hadi canlar bu hafta güzel sonuçlar görün
bu rezilliğimizle etap altıncısı olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?