Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

wuu kaçamak yapmamak için bi sebep daha

**4.takım 250. ETAP **

PrensesPeri(77,4/77,7/ -0,3/%-0,39)
zeynepece2009 (70,6/70,3/0,3/%0,42)
suleoz(62,7/62,6 /0,1/ %0,16)
beste(59,9/ 60,0 /-0,1/ %-0,17)
Celisuenis(63,3 /64,3/ -1,0/ %-1,58)
kuzununzuzusu(68,3/67,5/0,8/%1,17)
ferem(58,6/58,7/ -0,1/%-0,17)
peliss(90,8 /89,6 /1,2/ %1,32)
Tuliptice (68,0/67,1/0,9/%1,32)YENİ ÜYE.HEDEF:60

4.Takim ortalaması:0,24

kizlaar galiba birinciligi kimseciklere kaptirmadik, bu defa sondan 1. olcezz.. emegi gecen butun kalorili yiyeceklere, o yiyecekleri lupleten midelere, butun takimin ayni hafta sismesini saglayan regl periyoduna vee tembelce oturup banene banane vermiycem iste diyen vucutlarimiza saglik beeee...

haha
vücutlarımızın beraber hareket etmesi de güzel
takım ruhu işte
sinyal alıyo birbrinden

haha
vücutlarımızın beraber hareket etmesi de güzel
takım ruhu işte
sinyal alıyo birbrinden

olleeemiii, sinyal veriyorum o zaman bzzzztttt bzzttt bu hafta herkes 1 kilo verecek, efsane olacagiz, tarih yazacagizz takimcaaaaa bbzzztttt, aloo aloo sesum gelurmuuuu??

olleeemiii, sinyal veriyorum o zaman bzzzztttt bzzttt bu hafta herkes 1 kilo verecek, efsane olacagiz, tarih yazacagizz takimcaaaaa bbzzztttt, aloo aloo sesum gelurmuuuu??

ay parazit m var arada ne tam gelmiyor , ne neee 1 kilo çikkolata mı yiyelimm
sana söözzzz haftaya 1 kilo verilecekkk
ahanda buraya yazdımmm noktaaaaa bitttiii

ay parazit m var arada ne tam gelmiyor , ne neee 1 kilo çikkolata mı yiyelimm
sana söözzzz haftaya 1 kilo verilecekkk
ahanda buraya yazdımmm noktaaaaa bitttiii

aferim kizz, gurur duyuyorum seninle, hadi yapalim sunu gercekten, takim ruhu neymis gosterelim, bu hafta ortak hedef 1 kilo olsun, 4. takim ilk hedefimiz bu hafta 1 kilooo ileriiiii(cok calinti oldu ya)

aferim kizz, gurur duyuyorum seninle, hadi yapalim sunu gercekten, takim ruhu neymis gosterelim, bu hafta ortak hedef 1 kilo olsun, 4. takim ilk hedefimiz bu hafta 1 kilooo ileriiiii(cok calinti oldu ya)

en azzz 1 kilo bebişiiimm en az 1 kilooo
bu takımda ne anasının gözü yarışmacılar var ne aslanparçası ne yiğiiittleerr
ey gidiiiii

250.etap takım içi bireysel derecelerimiz

1. miz peliss 1,2
2. miz Tuliptice 0,9
3. müz kuzununzuzusu 0,8 :81::81::81::81:
4. müz zeynepece2009 0,3
5. lerimiz,ferem -0,1,suleoz - 0,1,beste-0,1 :84::84::84:
6.mız PrensesPeri -0,3 :84::84::84:
7. miz Celisuenis-1,0 :83::83::83::83:

Son düzenleme:

kilo veren arkdaşlarımı tebrik ediyorum, harikasınızzzz
veremeyen vee üstüne üstlük utanmadan kilo alan bizleri de allaha havele ediyorum
allah iyiliğimizi versin bizm emi
hayydi bu haftaaa daha iyiye inşallaahhh

pelisim azminden dolayı bu haftaki güzel kaybından dolayı kocaman tebrik ediyorum

tulipçiğim senin takıma gelişin 16 mart.kayıp 900 daha sıkı tutunmanı bekliyorum senden

kuzu seni kocaman tebrik ediyorum.sözde bu haftada iddialıydım ben.regl di sınav stresiydi iddia falan kalmadı

zeynep ortim haftaya artık mini gruplarda bir birincilik alalım ayıp bize

ferem beste toparlanma zamanımız geldi geçiyor ikinizdeki azmide çok iyi biliyorum.ne oldu sizlere.hadi canlar bu hafta güzel sonuçlar görün

şule ve celi sizlere sürekli hoşgörülü yaklaşmaya çalışıyorum ama olmuyor canlarım ya.diyet topiğindeyiz zayıflama konularındayız.sürekli menülerinizin fazlalıkları var.şulem sen şu börek kek işlerine bir çözüm bul.celi sende misafirlerine.ne olur toparlanın artık.celim hele senin bugun 1 kg almıs olman beni çok üzdü.zayıflama takımındasın.takımın içindeyken bu kadar kg artışı olmaz olamaz

tugba tatlım senin kg olmadıgın zamana bölünecek bir sürü işlemi var bugun bir sonuç alamadım listeyede alamadım seni bilgin olsun

blue nerelerdesin doktorun ne dedi meraktayım senide :44:

Son düzenleme:

ferem beste toparlanma zamanımız geldi geçiyor ikinizdeki azmide çok iyi biliyorum.ne oldu sizlere.hadi canlar bu hafta güzel sonuçlar görün

ay noldu bu hafta ben de anlamadım canım, menülerim de iyiydi
duraklama oldu sanırm
ama bu hafta sözümü verdimm 1kg feda olsun takımımaa
cuma günü geliyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…