Merhaba kızlar şükür gelebildim sonunda :)
telden alıntı yapamadığım için direkt yazıyorum. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :) yasasın ki listedeyim artıkin :) göreceksiniz hazirana kadar istediğim hedefe ulaşacağım. Bugün arkadaşlarım la görüştüm herkes bende ki değişikliği farketti çok sevindim ve bozmadan hedefime yavaş adımlarla gideceğim önemli olan istikrar.
Pelis tebrik ediyorum canım muhteşemsin 80lerdesin artık bu çok güzel bi haber yok :)
suan spor yapiyorum kizlar leslie ile 5 mil
oo ortim çok sevindim senin adına.gunaydinnnn citirlarrrrrrr; bugun itibariyla arkadasiniz 80 li kilolara adim atmis bulunuyoooooorrr, kalici degilim merak etmeyin, soooleee bi dolanip 70 lere geccem insallah.
89.600 kizlar. 1 kilo 200 gram.ay soylemesi bile guzel ,80le basliyor yaa yasasinnnnn.
takımı dengeleyeyim dedin heralde.Selam kizlar ben dun nefsime hakim olamadim ve adette oldugum için o kadar çok sey edim ki essegim ben essek
bide kayinvalidemde kaldim gece sabah onlarin tartisiyla tartildim. onarin tartisi yanlis biliyorum ama birde yediklerim ve adet olmanin siskinligi ile dogrumu acaba diyorum.
64.3 çiktim
ne kadar iradesizlestim yaaaaaaaaaa
olleeemiii, sinyal veriyorum o zaman bzzzztttt bzzttt bu hafta herkes 1 kilo verecek, efsane olacagiz, tarih yazacagizz takimcaaaaa bbzzztttt, aloo aloo sesum gelurmuuuu??
100 gr verdim.almadım.ama o kadar önemli değil.250.etap takım içi bireysel derecelerimiz
1. miz peliss 1,2
2. miz Tuliptice 0,9
3. müz kuzununzuzusu 0,8:81::81::81::81:
4. müz zeynepece2009 0,3
5. lerimiz,ferem -0,1,suleoz - 0,1,beste-0,1:84::84::84:
6.mız PrensesPeri -0,3:84::84::84:
7. miz Celisuenis-1,0:83::83::83::83:
tulip 0,9
beste-0,1
ortalama kilo kaybı=0.4
ferem -0,1
kuzu 0,8
ortalama kilo kaybı=0.35
pelis 1,2
şule 0,1
celi -1,0
ortalama kilo kaybı=0.1
Zeynep 0,3
prensesperi -0,3
ortalama kilo kaybı=0
celii, feremle konustuklarimizi okudun mu, sen de destanimizi yazmamizda yardim etcen mi yigidim, en az 1 kilo?
takımı dengeleyeyim dedin heralde.
bu tartıdan da kaynaklı olabilir. haftaya sıkı tutmalıyız. yoksa bizi atacaklar....
Canın sağolsun ortimgünaydın arkadaşlaarrrr
sevgileeerrrrrr
ben kilo veremediğim gibi 100 gr da fazla çıktım
58.7 bebişler
üzgünüm ortim
Hadi bakalım canım,toparlan bian önce sendekızlarrr takıma pek faydam yok ama bu hafta bu bile bana inanlmaz geldi.çünkü menülerimi hiç beğenmemiştimmm.
geçen hafta :70,6
bu hafta:70,3
300 gr vermişim.okadar yememe
bu hafta daha dikkatliyim haftaya 70 in altına inmeyi şansa bırakamam:)
sabah :3 bardak su bir bardağı ılk ve sirkeli,10 altın çilek yedim.bakalım bu hafta nolcak??
Uzak kaldın canım yaa,bıraktın bizi kilo aldın :) Konser ne oldu?60ozur dilerim kizlar 100 gr fazla ciktim bide
gunaydinnnn citirlarrrrrrr; bugun itibariyla arkadasiniz 80 li kilolara adim atmis bulunuyoooooorrr, kalici degilim merak etmeyin, soooleee bi dolanip 70 lere geccem insallah.
89.600 kizlar. 1 kilo 200 gram.ay soylemesi bile guzel ,80le basliyor yaa yasasinnnnn.
Yavrum sen ne ara nefsine engel oluyosunki?Ben prensesin yerinde olsam o koca totolarınıza yazık olurdu heSelam kizlar ben dun nefsime hakim olamadim ve adette oldugum için o kadar çok sey edim ki essegim ben essek
bide kayinvalidemde kaldim gece sabah onlarin tartisiyla tartildim. onarin tartisi yanlis biliyorum ama birde yediklerim ve adet olmanin siskinligi ile dogrumu acaba diyorum.
64.3 çiktim
ne kadar iradesizlestim yaaaaaaaaaa
Bünyeni ayakta alkışlıyorum100gr verdim
62.7/62.6/0.1/%0.16
ay parazit m var arada ne tam gelmiyor , ne neee 1 kilo çikkolata mı yiyelimm
sana söözzzz haftaya 1 kilo verilecekkk
ahanda buraya yazdımmm noktaaaaa bitttiii
250.etap takım içi bireysel derecelerimiz
1. miz peliss 1,2
2. miz Tuliptice 0,9
3. müz kuzununzuzusu 0,8:81::81::81::81:
4. müz zeynepece2009 0,3
5. lerimiz,ferem -0,1,suleoz - 0,1,beste-0,1:84::84::84:
6.mız PrensesPeri -0,3:84::84::84:
7. miz Celisuenis-1,0:83::83::83::83:
pelisim azminden dolayı bu haftaki güzel kaybından dolayı kocaman tebrik ediyorum
tulipçiğim senin takıma gelişin 16 mart.kayıp 900 daha sıkı tutunmanı bekliyorum senden
kuzu seni kocaman tebrik ediyorum.sözde bu haftada iddialıydım ben.regl di sınav stresiydi iddia falan kalmadı
zeynep ortim haftaya artık mini gruplarda bir birincilik alalım ayıp bize
ferem beste toparlanma zamanımız geldi geçiyorikinizdeki azmide çok iyi biliyorum.ne oldu sizlere.hadi canlar bu hafta güzel sonuçlar görün
şule ve celi sizlere sürekli hoşgörülü yaklaşmaya çalışıyorum ama olmuyor canlarım ya.diyet topiğindeyiz zayıflama konularındayız.sürekli menülerinizin fazlalıkları var.şulem sen şu börek kek işlerine bir çözüm bul.celi sende misafirlerine.ne olur toparlanın artık.celim hele senin bugun 1 kg almıs olman beni çok üzdü.zayıflama takımındasın.takımın içindeyken bu kadar kg artışı olmaz olamaz
tugba tatlım senin kg olmadıgın zamana bölünecek bir sürü işlemi var bugun bir sonuç alamadım listeyede alamadım seni bilgin olsun
blue nerelerdesin doktorun ne dedi meraktayım senide :44:
yok canim okumadim ne yazdiniz?
şu yağlar dökülsün artık sapır sapırtakimcak dokuluyoruz yaw sapir sapir
demek atilicaz he takimdan
şule ve celi sizlere sürekli hoşgörülü yaklaşmaya çalışıyorum ama olmuyor canlarım ya.diyet topiğindeyiz zayıflama konularındayız.sürekli menülerinizin fazlalıkları var.şulem sen şu börek kek işlerine bir çözüm bul.celi sende misafirlerine.ne olur toparlanın artık.celim hele senin bugun 1 kg almıs olman beni çok üzdü.zayıflama takımındasın.takımın içindeyken bu kadar kg artışı olmaz olamaz
ya.... gidişimiz öyle gösteriyor.sinyaller geliyo baksana.
gazlayalım canım bu hafta. takım ikimizin gözüne bakıyo. biz düzelsek hepsi coşacak.
Canın sağolsun ortim
Ortim sözü mini takımımızın sözüdür,bendende söz en az 1 kg:124::124::124:
tulip
beste
ortalama kilo kaybı=
celi
kuzu
prensesperi
ortalama kilo kaybı=
pelis
Zeynep
ortalama kilo kaybı=
ferem
şule
ortalama kilo kaybı=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?