Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

250.etap takım içi bireysel derecelerimiz

1. miz peliss 1,2
2. miz Tuliptice 0,9
3. müz kuzununzuzusu 0,8 :81::81::81::81:
4. müz zeynepece2009 0,3
5.miz suleoz 0,1 :87::87::109::109:
6. larımız ferem -0,1,beste-0,1 :84::84::84:
7.mız PrensesPeri -0,3 :84::84::84:
8. miz Celisuenis-1,0 :83::83::83::83:

suan spor yapiyorum kizlar leslie ile 5 mil

yeni ortim celi sakın bırakma bu hafta sporunu

100 gr verdim.almadım.ama o kadar önemli değil.

özür düzelttim hemen canım

tulip
beste
ortalama kilo kaybı=

celi
kuzu
prensesperi
ortalama kilo kaybı=

pelis
Zeynep
ortalama kilo kaybı=

ferem
şule
ortalama kilo kaybı=

ana kuzu ortim olmus kiminle itişeceğim şimdi ben kuzu el birliği edip bu defa diğer takımları geçebilmek için itişeceğiz celininde sözü var oda bu haftaya iddialı girdi

eski ortim olmuşsun prensesim ayırdılar bizi(((

ortimmmmm 0ız ayrıca sondan birinciyiz:))))))))) ve kaptanla cırağuyuzzzzz üstelik:)))

yanıyorum da ona yanıyorum ya zaten.kaptan ve ortisi 0 la kapatıyor haftayı bu utanç bize yetsin toparlanalım yeni ortinle dukan yaparsan harika olur

Dur kuşum sana özlden link atcam hemen,indiriver ordan. Ben aradım taradım indiremediydim bi türlü,uğraşma sende:))

banada atarmısın link canım bu arada sen cezanı çektin mi çektim yazdıysan da görmedim

latte dediğin köpürtülmüş süt değilmi kahveye koyulan.senin burda bahsettiğin ne?iki arada da o olmus..irmik helvası için 100 mekik cezası daha veriyorum

güzel canım

canımcım ceviz bizim için çok faydalı kaçamak sayılmaz ki hatta ara öğün olarak abartmadan tüketilmeli

güzel menü canım

ana orti günahlarım bitmedi yav.

künefe yedim. 1/4 porsiyon (ortaboy bi künefeydi heralde, çeyreği 1 porsiyon)
nescafe

leslie cezan cumaya kadar uzadı spordan kendini alamadıkça kaçamakların azalır insallah

sporlarını begendim menüler de kaçamaklar var

kaptanim ben bugun kendi evimde tartildim ve 63,0 ciktim ben biliyodu annemin tartisinin yanlis oldunu yaaa

hatta 300 gr vermisim bilee

kaptanim ben bugun kendi evimde tartildim ve 63,0 ciktim ben biliyodu annemin tartisinin yanlis oldunu yaaa

hatta 300 gr vermisim bilee

tebrik ederim canım keşke dün tartı değişikliğini sabahtan belirtseydin bu hafta geçti artık ama haftaya inşallah daha güzel bir kayıpla listede yerini alırsın

tebrik ederim canım keşke dün tartı değişikliğini sabahtan belirtseydin bu hafta geçti artık ama haftaya inşallah daha güzel bir kayıpla listede yerini alırsın

ben dun kilomu yazarken soylemistim kayinvalidemin tartisiyla tartildim ama yanlisti hep diye :) neyse haftaya insaallah birinciniz benim. açilin yoldan :)

ben dun kilomu yazarken soylemistim kayinvalidemin tartisiyla tartildim ama yanlisti hep diye :) neyse haftaya insaallah birinciniz benim. açilin yoldan :)

canım ben görmedim kusura bakma o zaman benim hatam bu hafta pek iyi değilim ben.ders çalışmaktan böyle oldum sanırım.okudugumu gördüğümü algılamakta sorunum var.1 haftadır ruh gibi ortalarda dolaşıyorum

perşembe günü arkadaşla tiyatroya gittik.neyse oyun başladı.sahneye bir bayan ve erkek çıktı konuşmaya başladı.son dakikada karar verdik.en son sırada oturuyoruz.arkadaşım aa bu behsat ç. deki adam değilmi dedi.anaa bir baktım simulasynmus sahnedeki insanlar ama abartısız 5 dk falan izlemişimdir.gerçek olmadıgını anlamam biraz sürdü gerçekmisin sen ya diyor bizimki bu ara görüntü olarak varım ruh olarak yokum yani anlayacagınız :44:

latte nedir canim? sende az yemissin benim gibi
Köpüklü sütlü kahve canım

banada atarmısın link canım bu arada sen cezanı çektin mi çektim yazdıysan da görmedim
Atıyorum hemen canım,cezamı çekmedim yazdım ben sana ama görmedin demek.
Canım benim bel fıtığım ileri derecede ve mekik mümkün değil cezamı değiştirsek olur mu demiştim.
İrmik helvasıda var şimdi,2 ceza istiyorum kaptanım
eliptikte zolrlanmıyorum,callandada bel rahatsızlığı olanlar şöyle yapsın böyle yapsın diyor ya onlara uyuyorum,sorun yok şimdilik.
eliptik 6km yapıyorum hergün,fazladan km cezasıda olabilir:)ne bileyim işte ağa sensin:)))

latte dediğin köpürtülmüş süt değilmi kahveye koyulan.senin burda bahsettiğin ne?iki arada da o olmus..irmik helvası için 100 mekik cezası daha veriyorum

[/COLOR]
evet canım,köpüklü sütlü kahva,ama şekersiz içiyorum he:))

süpermiş ortii:)alkışşş bi lokma kaçamk bişiycik yapmz.
peliscim ya sen bilirsin
ben de iki günlük dukan yapsam cmt pazar olur mu
sonra devamını normal dönerek koruyabilir miyim
yoksa riskli mi olur dukana yapmak, nasıl oluyo bu iş
kısa süreli bişey yapamaz myım
canmcım ben ilk okuduğmda anlamamıştım ama kitabı ikinci okuyuşumda anladımki:dukan amcanın 2+0 ı da var.o nasıl oluyor:haftada 2 gün saf protein,diğer günler yediklerine dikkat ediyorsun.ayrıca güçlendirme evresinden :günlük 2 dilim ekmek,1 porsiyon meyve,haftada 2 porsiyon nişastalı gıda(makarna patates kuru fasulye felan)haftada 2 öğün ödül yemeği diye haftanın geri kalan 5 günü kilo verebiliyorsun dio yine..günlük 3 kaşıkta yulaf kepeği.:)))
supersin kiz orti, hadin bakalim senden bunlara yarasir dukan menuleri bekliyorum tabii boreksiz. aksam yenilen borekler yol,su elektrik olarak geri donuyor biliyorsun
canmcım pazartesi perşembe saf protein diğer günler sebze artı protein gidiyorum tatlım.bugün güzeldi bakalım fark olacakmı?bide ortim beğenecek mi?
aslında dukan amcanın güçlendirme evresini hayatımıza uygulasak var ya gram almayız ömür boyu ama malesef kaçamklarım hep 2 öğünden fazla oluyor.
bari bir porsiyon yemeyyedin şişkooooooo:)))
hım güzel olmuş tatlım.sadece bi öneri:akşam çorba mercimek ve pilav diyetisyenin değiştirme listesinde 3 üde aynı grupta.yani onların birini secip yanına sebze veya et grubu ekesen daha ii olur yoğurtta:)
canmcım dalma bu kadar.ben üniye kpss ye hazırlanırken bile böle olmadım relax baby:)

yok hayatım sadece yorgunluktan kollarım bacaklarım titredi:))
baş dönmenin sebebi farklıdır,aç mı kaldın,şekerin mi düştü acaba eski ortiii:26:

baş dönmemin sebebi çıktı canım
çok hastaymmmm :2:
bi kaç gündür sadece boğazım ağrıodu, sesim filan değişmişti, öğln dışarı çıkınca akşama fena oldum, hava çarptı epey,
bildiğin grip oldum yani, bugün spor yok o yüzden
dinleneyim de sabaha allah kerim

gönderdiğin dosya da çok iyi oldu canım, hem de türkçe dublaj
teşekkür ettimm

Son düzenleme:

Oyy kuzuuum geçmiş olsun,dikkat et kendine.
Beslenmene özen göster,c vitamini al ne bileyim nane limon çayı falan iç.Eşinde sana çorba yapsın

Oyy kuzuuum geçmiş olsun,dikkat et kendine.
Beslenmene özen göster,c vitamini al ne bileyim nane limon çayı falan iç.Eşinde sana çorba yapsın

ay karıştırma orayı, öyle bi dikkat ettim kii evlere şenlik yani
kahvaltıda yemekte de kayınvalidemdeydim
bi güzel yedim de yedim, yedim de yedim, yedim bi daha yedim, gene yedimm, yedim yedim
ohhh , aferin bana :18:

kahvaltıda börek, nutella
akşam börek makarne çorba turşu salata yoğurt
5 tane biscolata

karnım nasıl şiş
midem küçüldü heralde
2 saattir hazmetmeye çalışıorum

Şuleyle ortaklığın hayırlı olsun canım,süper bi takım olacağa benziyorsunuz

selam kizlar menumu yazayim bende

sabah: 1 haslanmis yumurta, zeytin peynir salatalik 3 dilim tahilli eklmek 1 kupa sekersiz form cay
ara: 4-5 çig badem 1 kuru incir 1 kuru kayisi
oglen: 1 buyuk dilim etimekli yogurtlu tavuk salatasi

aksam: 3 çatal spagetti yarim tabak turlu yemegi

2 lt su. 25 -30 dk leslie

kizim bitittirmiyor bir turlu ya sporumu

ooo çok güzel toparladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…