suan spor yapiyorum kizlar leslie ile 5 mil
100 gr verdim.almadım.ama o kadar önemli değil.
tulip
beste
ortalama kilo kaybı=
celi
kuzu
prensesperi
ortalama kilo kaybı=
pelis
Zeynep
ortalama kilo kaybı=
ferem
şule
ortalama kilo kaybı=
eski ortim olmuşsun prensesim ayırdılar bizi(((
ortimmmmm 0ız ayrıca sondan birinciyiz:))))))))) ve kaptanla cırağuyuzzzzz üstelik:)))
Celicim bak demedi deme eğer kilo vermezsen gelir o etlerini yolarım,bütün fazlalıklarından kurtulursun hee:)
totoyu kaldır bakalım,hadi iş başına
Hergün menülerini didiklicem,sakın çok cıvıttım yazamam dediğini görmeyim bir daha,teeek tek yaz hepsiniki hepsi için ayrı ayrı azarlayayım.
Benim yaptığımıda prenses yapmıyor ha:) affola kaptanımminniş takımımız için herşey:))
Dur kuşum sana özlden link atcam hemen,indiriver ordan. Ben aradım taradım indiremediydim bi türlü,uğraşma sende:))
menümü yazayım
kahvaltı
yulaf-süt
ara
latte
öğle
kocaman mevsim salatası(süper yapan bi yer buldum okulda)
ara
latte
teyzem bize gelmiş seviyorum diyede irmik halvası yaptı,kırılmasın diye yedim bi porsiyon.
O yüzden akşam yemeğim yok,daha sonraları bi ara yeşil çay bi arada kayısılı form çay içtim o kadar.
Sporum yok bugün,çok sancılanıyorum yapamam ama yarın devam ederim
Sabah geç kalktım çünkü gece sinüzıtim tuttu uyuyamadım böyle oldu :'(
12 de 1 dilim reçelli ekmek az peynir, domates, 1 fincan ballı tarçınli su
14de 2 tane ufak sarma
17 de 2 tane kuru kayısı
18.30da 1 kase şehriye çorbası, 1 kepçe mercimek yemeği, 3 kaşık pilav
22de bir fincan ballı tarçınli su
spor olarak da 50 tane otur kalk hareketi, 100 tane bacak hareketi, 40 tane kol hareketi, 50 tane bel inceltme hareketi bunları öğlen yaptım birazdan tekrar yapıp artık uyuyacagimdir iyi geceler kızlar :)
kizlar ben de menumu yazayim
sabah, ayni herzamanki 3 lu
ogle 1 yumurta 50 gr light peynir, biraz yesillik , domates
ara meyveli light yogurt
aksam, bir tabak taze fasulye yemegi, light yogurt
ha bi de kacamagim var, kizima ceviz kirmistim, bir cevizin yarisini yedim,amman mideme kadar gidemedi zaten, agizdi,disti, yemekborusuydu derken yuttum ama bisi hissetmedim
tatlışlarım bebişlerim
sabah:10 altın cilek,1 haş yumurta,1 dilim peynir,5 parmak galeta,1 kaşık lor,1 sosis
ara:50 gr yoğurt
ara:4 diyet bisküvi
öğle:1 bardak corba
ara:meyve leblebi
akşam:1 tabak bulgurlu ıspnak,1 kase yoğurt
ara:2 dilm elma,yarım dilim börek
spor şimdiye kadar yok ama yaparsam sabaha yazarım misafirm var.öpldnzzz
ana orti günahlarım bitmedi yav.
künefe yedim. 1/4 porsiyon (ortaboy bi künefeydi heralde, çeyreği 1 porsiyon)
nescafe
29.03.2012
sabah:labne,3 dilim çavdar ekmeği
ara:leblebi,dut kurusu,çeyrek simit
ara:leblebi
öğle:yulaf-süt-ceviz geç yaptım
ara:-
akşam:2-3 kaşık çorba,ıspanak,1 dilim ekmeğe denk bazlama, (avmde süper bi ıspanak buldum diye sevinirken bişi çıktı), 1 dilim pizza,biraz cola
ara:fruko
bel hareketleri,100 mekik,prensesin cezası gereği 3 mil leslie,
10 dakika kadar pump it up high energy(pancar gibi oldum felaket bişi)
30.03.2012
sabah:labne,2 dilim çavdar ekmeği,1 çay kaşığı pekmez,6 zeytin,1 küçük helva
ara:2 ceviz
öğle:tereyağsız iskenderin ekmeklerinin hepsini yemedim, biraz lavaş,1 mercimek köfte,ezme,salata
ara:-
akşam:2 kaşık pilav,1 kaşık patatesinden 1 psarça etinden yemek.
ara: çekirdek
sporumu şimdi yapcam. dışarda azcık yürüdüm.
250.etap takım içi bireysel derecelerimiz
1. miz peliss 1,2
2. miz Tuliptice 0,9
3. müz kuzununzuzusu 0,8:81::81::81::81:
4. müz zeynepece2009 0,3
5.miz suleoz 0,1 :87::87::109::109:
6. larımız ferem -0,1,beste-0,1:84::84::84:
7.mız PrensesPeri -0,3:84::84::84:
8. miz Celisuenis-1,0:83::83::83::83:
kaptanim ben bugun kendi evimde tartildim ve 63,0 ciktim ben biliyodu annemin tartisinin yanlis oldunu yaaa
hatta 300 gr vermisim bilee
tebrik ederim canımkeşke dün tartı değişikliğini sabahtan belirtseydin bu hafta geçti artık ama haftaya inşallah daha güzel bir kayıpla listede yerini alırsın
ben dun kilomu yazarken soylemistim kayinvalidemin tartisiyla tartildim ama yanlisti hep diye :) neyse haftaya insaallah birinciniz benim. açilin yoldan :)
Köpüklü sütlü kahve canımlatte nedir canim? sende az yemissin benim gibi
Atıyorum hemen canım,cezamı çekmedim yazdım ben sana ama görmedin demek.banada atarmısın link canımbu arada sen cezanı çektin mi çektim yazdıysan da görmedim
evet canım,köpüklü sütlü kahva,ama şekersiz içiyorum he:))
latte dediğin köpürtülmüş süt değilmi kahveye koyulan.senin burda bahsettiğin ne?iki arada da o olmus..irmik helvası için 100 mekik cezası daha veriyorum
[/COLOR]
süpermiş ortii:)alkışşş bi lokma kaçamk bişiycik yapmz.kizlar ben de menumu yazayim
sabah, ayni herzamanki 3 lu
ogle 1 yumurta 50 gr light peynir, biraz yesillik , domates
ara meyveli light yogurt
aksam, bir tabak taze fasulye yemegi, light yogurt
ha bi de kacamagim var, kizima ceviz kirmistim, bir cevizin yarisini yedim,amman mideme kadar gidemedi zaten, agizdi,disti, yemekborusuydu derken yuttum ama bisi hissetmedim
canmcım ben ilk okuduğmda anlamamıştım ama kitabı ikinci okuyuşumda anladımki:dukan amcanın 2+0 ı da var.o nasıl oluyor:haftada 2 gün saf protein,diğer günler yediklerine dikkat ediyorsun.ayrıca güçlendirme evresinden :günlük 2 dilim ekmek,1 porsiyon meyve,haftada 2 porsiyon nişastalı gıda(makarna patates kuru fasulye felan)haftada 2 öğün ödül yemeği diye haftanın geri kalan 5 günü kilo verebiliyorsun dio yine..günlük 3 kaşıkta yulaf kepeği.:)))peliscim ya sen bilirsin
ben de iki günlük dukan yapsam cmt pazar olur mu
sonra devamını normal dönerek koruyabilir miyim
yoksa riskli mi olur dukana yapmak, nasıl oluyo bu iş
kısa süreli bişey yapamaz myım
canmcım pazartesi perşembe saf protein diğer günler sebze artı protein gidiyorum tatlım.bugün güzeldi bakalım fark olacakmı?bide ortim beğenecek mi?supersin kiz orti, hadin bakalim senden bunlara yarasir dukan menuleri bekliyorum tabii boreksiz. aksam yenilen borekler yol,su elektrik olarak geri donuyor biliyorsun
aslında dukan amcanın güçlendirme evresini hayatımıza uygulasak var ya gram almayız ömür boyu ama malesef kaçamklarım hep 2 öğünden fazla oluyor.canim bence 2 gun yaparsin kilo da verirsin ama bu diyet metabolizmayi kandirmaya programli, 2 gun sadece su kaybettirir vucuduna, onuda odem atici bitki caylari yapiyor zaten. verecegin kilo cok az bence metabolizmanla oynama.. dukan icin en az 3 haftayi goze almalisin
bari bir porsiyon yemeyyedin şişkooooooo:)))menümü yazayım
kahvaltı
yulaf-süt
ara
latte
öğle
kocaman mevsim salatası(süper yapan bi yer buldum okulda)
ara
latte
teyzem bize gelmiş seviyorum diyede irmik halvası yaptı,kırılmasın diye yedim bi porsiyon.
O yüzden akşam yemeğim yok,daha sonraları bi ara yeşil çay bi arada kayısılı form çay içtim o kadar.
Sporum yok bugün,çok sancılanıyorum yapamam ama yarın devam ederim
hım güzel olmuş tatlım.sadece bi öneri:akşam çorba mercimek ve pilav diyetisyenin değiştirme listesinde 3 üde aynı grupta.yani onların birini secip yanına sebze veya et grubu ekesen daha ii olur yoğurtta:)Sabah geç kalktım çünkü gece sinüzıtim tuttu uyuyamadım böyle oldu :'(
12 de 1 dilim reçelli ekmek az peynir, domates, 1 fincan ballı tarçınli su
14de 2 tane ufak sarma
17 de 2 tane kuru kayısı
18.30da 1 kase şehriye çorbası, 1 kepçe mercimek yemeği, 3 kaşık pilav
22de bir fincan ballı tarçınli su
spor olarak da 50 tane otur kalk hareketi, 100 tane bacak hareketi, 40 tane kol hareketi, 50 tane bel inceltme hareketi bunları öğlen yaptım birazdan tekrar yapıp artık uyuyacagimdir iyi geceler kızlar :)
canmcım dalma bu kadar.ben üniye kpss ye hazırlanırken bile böle olmadım relax baby:)perşembe günü arkadaşla tiyatroya gittik.neyse oyun başladı.sahneye bir bayan ve erkek çıktı konuşmaya başladı.son dakikada karar verdik.en son sırada oturuyoruz.arkadaşım aa bu behsat ç. deki adam değilmi dedi.anaa bir baktım simulasynmus sahnedeki insanlarama abartısız 5 dk falan izlemişimdir.gerçek olmadıgını anlamam biraz sürdü gerçekmisin sen ya diyor bizimki bu ara görüntü olarak varım ruh olarak yokum yani anlayacagınız :44:
bari bir porsiyon yemeyyedin şişkooooooo:)))
yok hayatım sadece yorgunluktan kollarım bacaklarım titredi:))
baş dönmenin sebebi farklıdır,aç mı kaldın,şekerin mi düştü acaba eski ortiii:26:
baş dönmemin sebebi çıktı canım
çok hastaymmmm :2:
bi kaç gündür sadece boğazım ağrıodu, sesim filan değişmişti, öğln dışarı çıkınca akşama fena oldum, hava çarptı epey,
bildiğin grip oldum yani, bugün spor yok o yüzden
dinleneyim de sabaha allah kerim
gönderdiğin dosya da çok iyi oldu canım, hem de türkçe dublaj
teşekkür ettimm
Oyy kuzuuum geçmiş olsun,dikkat et kendine.
Beslenmene özen göster,c vitamini al ne bileyim nane limon çayı falan iç.Eşinde sana çorba yapsın
ay karıştırma orayı, öyle bi dikkat ettim kii evlere şenlik yani
kahvaltıda yemekte de kayınvalidemdeydim
bi güzel yedim de yedim, yedim de yedim, yedim bi daha yedim, gene yedimm, yedim yedim
ohhh , aferin bana :18:
kahvaltıda börek, nutella
akşam börek makarne çorba turşu salata yoğurt
5 tane biscolata
karnım nasıl şiş
midem küçüldü heralde
2 saattir hazmetmeye çalışıorum
Şuleyle ortaklığın hayırlı olsun canım,süper bi takım olacağa benziyorsunuz
selam kizlar menumu yazayim bende
sabah: 1 haslanmis yumurta, zeytin peynir salatalik 3 dilim tahilli eklmek 1 kupa sekersiz form cay
ara: 4-5 çig badem 1 kuru incir 1 kuru kayisi
oglen: 1 buyuk dilim etimekli yogurtlu tavuk salatasi
aksam: 3 çatal spagetti yarim tabak turlu yemegi
2 lt su. 25 -30 dk leslie
kizim bitittirmiyor bir turlu ya sporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?