var var tatlım 36 kalori tatlandırıcılı.3 in 1den daha güzel.2si bi arada cok tatsızz:))bak bu celi ayakta alkışlanır işte
Vay anasını yaa ne kayınvalideler var
Menün çok güzel canım,neskafenin lightıda mı var yahu :) ben bilmiyodum bak.
unutulan cumartesi menüsü
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
öğle
tavuk şiş,bol salata,1 küçük lavaş büyüklüğünde açık ekmek.(en hafif ekmek türüymüş he)
akşam
ne kadar hafifte olsa ekmeğin acısı çıksın diye yulaf+süt
ara
yeşil çay
kızlar menümü yazayım akşam buralarda olmayabilirim
sabah:krep,2 taneydi birine zeytin ezmesi sürdüm diğerine labne,1 salatalık,yeşilcay,1 haş yumurta
öğle:4 kaşık pırasa 3 kaşık yoğurt,1 dilim peynir
akşam:görümcemlere gidecem ama yanıma meyveli yoğurdumu alacam yaparsa belki çorba içerim.
bugün sabah ygs deydim.2 yi buldu eve gelmem.kızım hasta 2 gündür .onu iğneye götrdm geldim.baya geç oldu öğlen yemeğim.o yüzden ara felan olmadı.sınav salonunada bişey götüremiyoz.eve gelene kadar deli gibi açıktım.ama şöle bi güzellik oldu.ben normalde bu kadar acıktıktan sonra deli gibi saldırırım ve üstelik dün akşam sütlaç yapmıştım misafirlerime.yemedim ona baktım pırasa ısttım:))pelisim,ortim sana layık bi orti olmaya calışacam bu hafta.
sabah:krep,2 taneydi birine zeytin ezmesi sürdüm diğerine labne,1 salatalık,yeşilcay,1 haş yumurta
akşam:görümcemlere gidecem ama yanıma meyveli yoğurdumu alacam yaparsa belki çorba içerim.
bugün sabah ygs deydim.2 yi buldu eve gelmem.kızım hasta 2 gündür .onu iğneye götrdm geldim.baya geç oldu öğlen yemeğim.o yüzden ara felan olmadı.sınav salonunada bişey götüremiyoz.eve gelene kadar deli gibi açıktım.ama şöle bi güzellik oldu.ben normalde bu kadar acıktıktan sonra deli gibi saldırırım ve üstelik dün akşam sütlaç yapmıştım misafirlerime.yemedim ona baktım pırasa ısttım:))pelisim,ortim sana layık bi orti olmaya calışacam bu hafta.
selam kizlar menumu yazayim bende
sabah: 1 haslanmis yumurta, zeytin peynir salatalik 3 dilim tahilli eklmek 1 kupa sekersiz form cay
ara: 4-5 çig badem 1 kuru incir 1 kuru kayisi
oglen: 1 buyuk dilim etimekli yogurtlu tavuk salatasi
aksam: 3 çatal spagetti yarim tabak turlu yemegi
2 lt su. 25 -30 dk leslie
kizim bitittirmiyor bir turlu ya sporumu
uzun zaman olmuştu böyle menüler görmeyeli şükür canımmerhaba
son zamanlardaki en iyi menüm kızlar
sabah:1 haş. yumurta,2 dilim ekmek,5 zeytin,peynir,azcık bal
ara:5 kaşık yoğurt
öğle:5 kayısı
ara:1 dilim ekmek,4 kayısı
akşam:yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası
45 dakika yürüyüş
dün yapamadım ortim spor. bacak kaslarım çok acıyo. bugün dışarda bi yerden bi yere yürüyerek gittim.
süper canım pek bi dukancı gördüm seni
kızlarrr pelisim sevgili ortim bak bakalım nasıl olmuş
ara:10 a çilek
sabah:yarım peynirli dukan krebi,1 haş yumurtai1 bardak laigt neskafe
ara:1 meyveli yoğurt
ara:yarım krep
öğle:2 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık,1 kase yoğurt
ara:yarım kahve
ara:10 a cilek
akşam:4 kaşık pırasa,4 kaşık yoğurt,1 kepce yoğurt corbası,salata sanırım sebze + protein oldu.gerçi bu kadar sebze vermiyor ama napım cok seviyorum.
hı bide altın çilekte yiyorum sabah ve akşamları o biraz bozuyo ama pek tatlı değil sebze grubuna katabilirim.
unutulan cumartesi menüsü
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
öğle
tavuk şiş,bol salata,1 küçük lavaş büyüklüğünde açık ekmek.(en hafif ekmek türüymüş he)
akşam
ne kadar hafifte olsa ekmeğin acısı çıksın diye yulaf+süt
ara
yeşil çay
maaşallah diyorum canım sana yaa harikasın :))kızlar menümü yazayım akşam buralarda olmayabilirim
Merhaba kızlar ben geldim evime
dün giremedim hemen dün ki menümü paylaşayım sizlerle hemen;
Sabah9.30da ballı tarçınlu su
10'da 1 dilim ekmek, 1 tane tavada yumurta az peynir, 1 bardak açık çay
12'de 2 kare ufak bitter çikolata
13.30'da domates, salatalık 1rer tane
16'da 5 tane çilek
19Da fırında tavuk, salata, yoğurt az biraz börek annem benim için yapmışta
Spor olarakta 40 dk yürüyüş eve gelince 100 tane bacak kaldırma hareketi,20 tane oturup kalkma,50 tane bel inceltme hareketi, 15 dk da plateste kalça hareketleri...
Bide yatmadan önce; 100 kere yerinde sayarak yürüme 50 tane bacak kaldırma, 20 tane bel hareketi
prensescim bu hafta sanırım beni listeye alamamışsın istersen ben bu hafta menülerimi öyle yazayım şule ve zeynep dışındaki arkadaşlarla tanışayım olur mu bir an önce başlamak istiyorum ipin ucu kaçacak kaçtıkca benim psikoloji iyice bozulcak yoksa öptüm
Tatlım bitter ve börek için küçük bi ceza lazım sanada:) Prenses yarın keser cezanı,ben olsam yerinde ohoooo mis gibi kaptan var diye şımarıyonuz:)Merhaba kızlar ben geldim evime
16'da 5 tane çilek
Spor olarakta 40 dk yürüyüş eve gelince 100 tane bacak kaldırma hareketi,20 tane oturup kalkma,50 tane bel inceltme hareketi, 15 dk da plateste kalça hareketleri...
Bide yatmadan önce; 100 kere yerinde sayarak yürüme 50 tane bacak kaldırma, 20 tane bel hareketi
prensescim bu hafta sanırım beni listeye alamamışsın istersen ben bu hafta menülerimi öyle yazayım şule ve zeynep dışındaki arkadaşlarla tanışayım olur mu bir an önce başlamak istiyorum ipin ucu kaçacak kaçtıkca benim psikoloji iyice bozulcak yoksa öptüm
ben de bugünümü yazayım
epey iyileştim bu arada, ama sabah hala başım dönüyodu spor yapamadım, ama şimdi yapıcam, daha iyiyim
kahvaltı: müsli
ara: yarım bardak greyfurt suyu
öğle: haşlanmış tavuk, sıfır yağ mercimek çorba,yarım kase yoğurt, roka
ara:elma
ara:1 yemek kaşığı müsliye azcık süt
akşam: ıspanak,yoğurt
vayyy süpersin eski ortim
greyfurt tansiyon oynatır,baş döndürür haberin ola
oyy bu kadar bilgiyi aklıma nasıl tutayımmm, anaamm
gribim iyi gelir diye içtimmm, iki gündür dönüyo zaten biraz daha dönsünn
Merhaba kızlar ben geldim evime
16'da 5 tane çilek
ben de bugünümü yazayım
epey iyileştim bu arada, ama sabah hala başım dönüyodu spor yapamadım, ama şimdi yapıcam, daha iyiyim
kahvaltı: müsli
ara: yarım bardak greyfurt suyu
öğle: haşlanmış tavuk, sıfır yağ mercimek çorba,yarım kase yoğurt, roka
ara:1 yemek kaşığı müsliye azcık süt
akşam: ıspanak,yoğurt
01.04.2012
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
ara
anneyle türk kahvesi
öğle
5kaşık barbunya,2kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
ara
yeşil çay,2kuru kayısı
akşam
yine barbunya,yoğurt,taze yeşil soğan:)
birazdan yarım k barım vardı onu yicem çünkü canım tatlı istiyor ve bizimkiler künefe yemeye çıkacakyemiceeeem
Ay sporumuda yazayım,1saatlik callanetics programı ve 4km eliptik. bacaklarım titriyor ha:122::122::122:
eliptik bacaklarımı çok fena yapıyor,bide ben parmak üstünde kullanıyorum topuklarımı basmadan,bacak öyle incelirde:)yürürken,koşarken,merdiven çıkarken aklınızda bulunsun.
Çok yoruluyorum ama önümde fit halim koşuyor ve ben onu yakalamak için daha hızlı çeviriyorum,elbet geçer elime:)
Benim işim gücüm meyve sebze olunca tutuyorum aklımda:)
Hem bunun portakalı var mandalinası var,git c vitaminini başka yerden al.
greyfurt dikkatli tüketilmesi gereken bir meyvedir,örneğin antidepresan ya da alerji ilaçları kullananlar kesinlikle tüketmemeliDaha dikkat edilecek bir sürü şey var:)
Star tv deki yenibir hayat programini izleyen varmi? kilo verme programi
01.04.2012
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
ara
anneyle türk kahvesi
öğle
5kaşık barbunya,2kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
ara
yeşil çay,2kuru kayısı
akşam
yine barbunya,yoğurt,taze yeşil soğan:)
birazdan yarım k barım vardı onu yicem çünkü canım tatlı istiyor ve bizimkiler künefe yemeye çıkacakyemiceeeem
Ay sporumuda yazayım,1saatlik callanetics programı ve 4km eliptik. bacaklarım titriyor ha:122::122::122:
eliptik bacaklarımı çok fena yapıyor,bide ben parmak üstünde kullanıyorum topuklarımı basmadan,bacak öyle incelirde:)yürürken,koşarken,merdiven çıkarken aklınızda bulunsun.
Çok yoruluyorum ama önümde fit halim koşuyor ve ben onu yakalamak için daha hızlı çeviriyorum,elbet geçer elime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?