Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bak bu celi ayakta alkışlanır işte

Vay anasını yaa ne kayınvalideler var

Menün çok güzel canım,neskafenin lightıda mı var yahu :) ben bilmiyodum bak.
var var tatlım 36 kalori tatlandırıcılı.3 in 1den daha güzel.2si bi arada cok tatsızz:))

gayettte güzel olmuş maşallah sana maşallah:))

kızlar menümü yazayım akşam buralarda olmayabilirim

sabah:krep,2 taneydi birine zeytin ezmesi sürdüm diğerine labne,1 salatalık,yeşilcay,1 haş yumurta

öğle:4 kaşık pırasa 3 kaşık yoğurt,1 dilim peynir

akşam:görümcemlere gidecem ama yanıma meyveli yoğurdumu alacam yaparsa belki çorba içerim.

bugün sabah ygs deydim.2 yi buldu eve gelmem.kızım hasta 2 gündür .onu iğneye götrdm geldim.baya geç oldu öğlen yemeğim.o yüzden ara felan olmadı.sınav salonunada bişey götüremiyoz.eve gelene kadar deli gibi açıktım.ama şöle bi güzellik oldu.ben normalde bu kadar acıktıktan sonra deli gibi saldırırım ve üstelik dün akşam sütlaç yapmıştım misafirlerime.yemedim ona baktım pırasa ısttım:))pelisim,ortim sana layık bi orti olmaya calışacam bu hafta.

Vay vay vayyyy,
bugün bi alkışta zeynep'eeee

akşam dediğin gibi korursan harika olacakkk

süpersin canım sakın bozma bu hafta iyi bir kayıp seni bekliyor

uzun zaman olmuştu böyle menüler görmeyeli şükür canım

süper canım pek bi dukancı gördüm seni

Bu hafta menüler süper valla harikasın

maaşallah diyorum canım sana yaa harikasın :))

Merhaba kızlar ben geldim evime

dün giremedim hemen dün ki menümü paylaşayım sizlerle hemen;

Sabah9.30da ballı tarçınlu su

10'da 1 dilim ekmek, 1 tane tavada yumurta az peynir, 1 bardak açık çay

12'de 2 kare ufak bitter çikolata

13.30'da domates, salatalık 1rer tane

16'da 5 tane çilek

19Da fırında tavuk, salata, yoğurt az biraz börek annem benim için yapmışta

Spor olarakta 40 dk yürüyüş eve gelince 100 tane bacak kaldırma hareketi,20 tane oturup kalkma,50 tane bel inceltme hareketi, 15 dk da plateste kalça hareketleri...

Bide yatmadan önce; 100 kere yerinde sayarak yürüme 50 tane bacak kaldırma, 20 tane bel hareketi

prensescim bu hafta sanırım beni listeye alamamışsın istersen ben bu hafta menülerimi öyle yazayım şule ve zeynep dışındaki arkadaşlarla tanışayım olur mu bir an önce başlamak istiyorum ipin ucu kaçacak kaçtıkca benim psikoloji iyice bozulcak yoksa öptüm

ohh ohh ohh erisin yağlar gitsin kilolar
güzzel canım güzeell, börek mörek görmedim ben

hoşgeldin o zaman tuğbacım

ben de bugünümü yazayım
epey iyileştim bu arada, ama sabah hala başım dönüyodu spor yapamadım, ama şimdi yapıcam, daha iyiyim

kahvaltı: müsli
ara: yarım bardak greyfurt suyu
öğle: haşlanmış tavuk, sıfır yağ mercimek çorba,yarım kase yoğurt, roka
ara:elma
ara:1 yemek kaşığı müsliye azcık süt
ara:elma
akşam: ıspanak,yoğurt

Tatlım bitter ve börek için küçük bi ceza lazım sanada:) Prenses yarın keser cezanı,ben olsam yerinde ohoooo mis gibi kaptan var diye şımarıyonuz:)
Şaka bi yana onlar hariç gerisi gayet güzel canım

merhaba canım,
ben mine,27 yaşındayım,mersindeyim ve öğrenciyim hala:)
62 ye düşmeye çalışıyorum,son cuma 67.5 çıktım ama görüntüm hala aynı gibi geliyor bana.Bu tartı işinde bi tuhaflık var gibi geliyor bana ya neyse:)
Sende durum ne?boy kilo? hedef? anket yapıcam nerdeyse:))

vayyy süpersin eski ortim
greyfurt tansiyon oynatır,baş döndürür haberin ola

oyy bu kadar bilgiyi aklıma nasıl tutayımmm, anaamm
gribim iyi gelir diye içtimmm, iki gündür dönüyo zaten biraz daha dönsünn

Benim işim gücüm meyve sebze olunca tutuyorum aklımda:)

Hem bunun portakalı var mandalinası var,git c vitaminini başka yerden al.
greyfurt dikkatli tüketilmesi gereken bir meyvedir,örneğin antidepresan ya da alerji ilaçları kullananlar kesinlikle tüketmemeli Daha dikkat edilecek bir sürü şey var:)

YGS ye senmi giridn canim ? menun guzelmis. aksam dikkat et. geçmis olsun kizin için canim. sutlaç yemedin bravo

borekle çikolatayi eritmissin canim sporla :) guzel :)

guzel olmsu canim

01.04.2012
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
ara
anneyle türk kahvesi
öğle
5kaşık barbunya,2kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
ara
yeşil çay,2kuru kayısı
akşam
yine barbunya,yoğurt,taze yeşil soğan:)
birazdan yarım k barım vardı onu yicem çünkü canım tatlı istiyor ve bizimkiler künefe yemeye çıkacakyemiceeeem

Ay sporumuda yazayım,1saatlik callanetics programı ve 4km eliptik. bacaklarım titriyor ha:122::122::122:
eliptik bacaklarımı çok fena yapıyor,bide ben parmak üstünde kullanıyorum topuklarımı basmadan,bacak öyle incelirde:)yürürken,koşarken,merdiven çıkarken aklınızda bulunsun.
Çok yoruluyorum ama önümde fit halim koşuyor ve ben onu yakalamak için daha hızlı çeviriyorum,elbet geçer elime:)

menun guzelmis sporunda iyi canim :) internetten baktim callanetics e uydurma saçma bisi geldi bana valla
kunefeyide yeme yakinnnnnnnnn

hee doğru hatırladımm
amannn onu yeme bunu yeme beynim sulandı

Star tv deki yenibir hayat programini izleyen varmi? kilo verme programi

ben izliyorum, aslında çok kızmıştım böyle bi program yapmalarına ama konumuz ortak olunca izlemeye başladım, kendimi alamadım

ohhh harikasın canım, yakalayacaksın onuuu, daha fazla kaçamayacakk, nihahahaa

sira benimm yazayim menumu kizlar

Sabah; 1 haslanmis yumurta, zytin, peynir 3 dilim tam tahilli ekmek 1 kupa form çay

oglen; 1 tabak çorba; tavuklu bulgur pilavi, 1 dilim kizarmis tahilli ekmek, bollll salata

ara, 4 kuru incir bir avuç çig badem

aksam: yarim kase çorba

1,5 lt su

sabahta 45 dk yeni leslie sansone ile evde yuruyus. aksamda yaparim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…